Jump to content

CaptainMarvel17

Members
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

CaptainMarvel17 last won the day on June 13 2019

CaptainMarvel17 had the most liked content!

Community Reputation

2,530 Good

2 Followers

About CaptainMarvel17

 • Rank
  In brightest day in blackest night No evil shall escape my sight
 • Birthday 02/13/1972

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Τέρμα τα αεροπλάνα από Αγγλία. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. BookDepository θα λέτε και θα κλαίτε!
 2. Τελικά ήρθαν τα βιβλία από τον πωλητή του Amazon σήμερα. Θυμίζω ότι η παραγγελία έγινε στις 4/2/2020, και σήμερα έχουμε 12/3/2020. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Πάντως φαίνεται ότι επιστρέφει η κανονικότητα στα ΕΛΤΑ αφού αυτή την εβδομάδα έρχεται κανονικά η αλληλογραφία. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
 3. A NEW HOPE Από άλλο forum αλίευσα αυτό σχετικά με την απεργία στα ΕΛΤΑ:
 4. Τελικά ήρθαν σήμερα τα δύο βιβλία από το BookDepository (πάλι καλά). Ακόμα περιμένω τα βιβλία από τον πωλητή του Amazon. Αυτά είναι out of print και τα αγόρασα μεταχειρισμένα. Αυτό σημαίνει ότι αν τελικά χαθούν, δεν θα μπορέσω ίσως να τα ξαναβρώ (τουλάχιστον σε καλές τιμές). Από το BookDepository, τα βιβλία που ήρθαν σήμερα είναι νέες κυκλοφορίες Φεβρουαρίου 2020, οπότε ακόμα κι αν χανόντουσαν θα μπορούσα να τα βρω. Ελπίζω να μην γίνει νέα μόδα στα ΕΛΤΑ να περιμένουμε ένα μήνα τα βιβλία από το BD.
 5. Και εγώ περιμένω ακόμα. Bookdepository 11/2 Amazon (μέσω τρίτου πωλητή) 4/2 Υπάρχει απεργία στα ΕΛΤΑ. Στην πολυκατοικία μου δεν έρχεται κανένα γράμμα εδώ και μέρες. Τραγική κατάσταση
 6. Τον γλωσσοφάγανε τον Dan Didio με τόσα που του σέρνουνε κάθε μέρα στα διάφορα forums. Τελικά απολύθηκε από την DC. Μια σειρά από λανθασμένες επιλογές τα τελευταία χρόνια, είχαν ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση της εταιρίας, για να μην μιλήσω για τις πωλήσεις. Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος...
 7. Εγκύκλιος των ΕΛΤΑ με ημερομηνία 20 Ιανουαρίου 2020 αναφέρει πως στο εξής, σε κάθε αντικείμενο που θα εκτελωνίζεται ακόμη και αν η αξία του είναι κάτω των 22 ευρώ, που είναι το αφορολόγητο όριο, θα του επιβάλλεται «Τέλος Εκτελωνισμού», το ύψος του οποίου καθορίστηκε σε 15 ευρώ. Ως εκ τούτου, τα δέματα εκτός ευρωπαϊκών χωρών που θα μπαίνουν τελωνείο άσχετα αν είναι πάνω η κάτω από 22 ευρώ που μέχρι σήμερα είναι η ατέλεια, θα χρεώνονται με 15 ευρώ,κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ακόμη και ένα ευρώ να κοστίζουν, ο καταναλωτής θα πληρώνει έξτρα 15 ευρώ. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιστότοπος των ΕΛΤΑ, ταχυδρομικά αντικείμενα: - αξίας που δεν υπερβαίνει τα 22 € ή τα 45 € σε περίπτωση αποστολής μη–εμπορικού χαρακτήρα (από ιδιώτη σε ιδιώτη), απαλλάσσονται από δασμούς και ΦΠΑ. - αξίας από 22 € / 45 € έως 150 € απαλλάσσονται από εισαγωγικούς δασμούς αλλά υπόκεινται σε ΦΠΑ. - αξίας 150€ και άνω υπόκεινται σε ΦΠΑ και δασμούς, ανάλογα με τη στατιστική αξία τους και τη δασμολογική τους κατάταξη. Αυτό σημαίνει πως για δέματα: - από 0 έως και 22 ευρώ θα πληρώνουμε τέλη εκτελωνισμού 15 ευρώ. - από 22 έως και 150 ευρώ θα πληρώνουμε τέλη εκτελωνισμού 15 ευρώ + ΦΠΑ 24%. - πάνω από 150 ευρώ θα πληρώνουμε τέλη εκτελωνισμού 15 με 50 ευρώ ανάλογα το κόστος του πακέτου, + ΦΠΑ 24% + τους τελωνειακούς δασμούς. Υπενθυμίζεται πως μέχρι τώρα, τα αντικείμενα που αγοράζονται από το ebay, το Amazon ή καταστήματα της Κίνας και άλλων χωρών εκτός ΕΕ, δεν είχαν καμία χρέωση εάν η αξία τους είναι μέχρι 22 ευρώ, ακόμη και αν υποβάλλονταν σε δειγματοληπτικό έλεγχο.
 8. Μόνο αυτά; Τι κρίμα. Τα τεύχη του Jim Starlin είναι τα πιο εύκολα να βρεθούν σε φυσική μορφή αφού υπάρχει το υπέροχο βιβλίο The Complete Collection το οποίο έχει κάνει εξαιρετική αναπαραγωγή όλων των σχετικών τευχών και επιπλέον περιέχει και την πρώτη εμφάνιση του Thanos στο Νο.55 του Iron Man. Το βιβλίο είναι πλέον out of print αλλά πρόλαβα να το αγοράσω το 2018. Δεν πρόλαβα να πάρω τα 6 Masterworks τα οποία φυσικά είναι πανάκριβα σήμερα στο ebay. Όπως λένε και οι Stones "You can't always get what you want"....
 9. Έχω σε φυσική μορφή τα περισσότερα από τα Μπλεκ 91-162 της 3ης περιόδου που περιέχουν τον Captain Marvel (μου λείπουν μόνο κάποια τεύχη από την δεκάδα 101-109) αλλά είμαι περίεργος να μάθω ποιες ιστορίες του CM δημοσιεύτηκαν στα τεύχη του Καμπανά. Αν ξέρει κάποιος, ας απαντήσει.
 10. Στο εξώφυλλο του τεύχους 97 έχουν αναγράψει λάθος το όνομα του Buck Rogers. Το γράφουν λανθασμένα Back Rogers. LOL Σαΐνια!!!
 11. UPDATE Τώρα που είδα το "Knives Out" το βάζω στο Νο.5 της ετήσιας λίστας με τις καλύτερες ταινίες. Αν έκανα μία λίστα με τα καλύτερα albums, θα έβαζα και εγώ την Lana Del Rey στο Νο.1 (η βασίλισσα της μελαγχολίας).
 12. Το σωστό είναι ο Retroplaymo να πάρει τα τεύχη, ο comicos να του τα στείλει κανονικά, και απλά να αγνοήσουν τους υπόλοιπους. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να χαλάσει η συμφωνία. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποια είναι τα μέλη που του ζητούσαν τα τεύχη. Σιγά βρε λιγούρηδες, πως κάνετε έτσι. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
 13. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ένα συγκεντρωτικό thread με τα καλύτερα της χρονιάς που τελειώνει σε λίγες μέρες, σύμφωνα με την άποψη των μελών του Greek Comics. Ιδού τα δικά μου στις κατηγορίες Κόμικς, Κινηματογράφος, Μουσική και Βιβλία. COMICS / BOOKS / ΣΥΛΛΟΓΕΣ 1. Aquaman - The Search For Mera: Deluxe Edition* (DC) 2. Tales of The Batman - Gerry Conway Vol. 3 (DC) 3. Amazing Spider-Man - The Goblin Lives (Marvel) 4. Wonder Woman - Diana Prince: Celebrating The 60s Omnibus* (DC) 5. Batgirl - The Bronze Age Omnibus Vol. 2 (DC) 6. Fantastic Four - The Mystery of The Black Panther (Marvel) 7. Iron Man - The Man Who Killed Tony Stark (Marvel) 8. The Leopard From Lime Street - Volume 2 (Rebellion) 9. X-Men - Dissolution & Rebirth (Marvel) 10. Daredevil - A Woman Called Widow (Marvel) * κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του 2018 και έφτασαν στα χέρια μου στις αρχές του 2019. FILMS 1 Marriage Story 2. Joker 3. The Irishman 4. Once Upon A Time In Hollywood 5. The Two Popes 6. A Rainy Day In New York 7. Rocketman 8. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile 9. Judy 10. The Report Note: Δεν έχω προλάβει να δω ακόμα το Bombshell ( με τις Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie) που βγαίνει αυτές τις μέρες στους Αμερικάνικους κινηματογράφους, καθώς και το Knives Out. Επίσης δεν έχω δει ακόμα τo 1917 του Sam Mendes, αλλά το θέμα της ταινίας δεν με ξετρελαίνει, ενώ το Little Women που βγαίνει στις ΗΠΑ την άλλη εβδομάδα έχει μεταφερθεί πολλές φορές στην μεγάλη οθόνη (από Katherine Hepburn μέχρι Winona Ryder) και είναι χιλιοπαιγμένο. Πόσες ακόμα εκδόσεις και ρημέικ θα δούμε. MUSIC Καθώς τα albums είναι και επίσημα νεκρά την εποχή που κυριαρχεί παγκοσμίως το online streaming (Spotify και ξερό ψωμί) και η Sheryl Crow δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ξανακυκλοφορήσει album παρά μόνο (digital) singles, δεν έχει νόημα μία λίστα με δίσκους μακράς διαρκείας. Ιδού λοιπόν 10 τραγούδια που αγάπησα μέσα στο 2019 και που αντιπροσωπεύουν το πνεύμα της -ρηχής- εποχής μας. Η rock μουσική δυστυχώς απουσιάζει από την λίστα, καθώς ονόματα τύπου Tool και Raconteurs που έκαναν σουξέ φέτος, με κάνουν να βαριέμαι. Sorry! 1. SELENA GOMEZ Lose You To Love Me 2. MABEL Don't Call Me Up 3. LIL NASH X Old Town Road 4. ARIANA GRANDE Break Up With Your Boyfriend, I'm Bored 5. SAM SMITH FEAT. NORMANI Dancing With A Stranger 6. BILLIE EILISH Bad Guy 7. POST MALONE Circles 8. FREYA RIDINGS Castles 9. MARTIN GARRIX FEAT. DEAN LEWIS Used To Love 10. LIZZO Good As Hell Άντε και του χρόνου, καλά να είμαστε!
 14. Καθώς συνεχίζω να αναζητώ την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας των Τόμων του Μπλεκ (που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρωπότητας) εντόπισα μία διαφήμιση του Τόμου 45 στο τεύχος #98 του Νέου Δυναμικού Μπλεκ, το οποίο κυκλοφόρησε στις 18 Ιουλίου 1979.
 15. Επειδή συνήθως απ' ότι βλέπω τα γράφει με χρονολογική σειρά τα τεύχη (σε άλλους τίτλους) γι' αυτό μπερδεύτηκα. Μου φάνηκε και μένα περίεργο, γιατί αν υπήρχε όντως η "4η σειρά" θα υπήρχε και κάπου αλλού ο Αστερίξ Ολυμπιονίκης ως πρώτο τεύχος. Βλακεία του πάντως να τα γράψει τα τεύχη έτσι ανακατεμένα. Θα το τσεκάρω έτσι κι αλλιώς την Πέμπτη για καλό και για κακό, αλλά δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου, αφού έχεις εντρυφήσει στο θέμα. Mea Culpa που λένε και οι Enigma!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.