Μετάβαση στο περιεχόμενο

mits63

Veterans
  • Περιεχόμενο

    1379
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    5

mits63 τελευταία νίκη Φεβρουαρίου 17 2011

mits63 είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος mits63

  • Γενέθλια 08/15/1963

Retained

  • Member Title
    Pink - and brains on bars - Mitsos

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Ρέθυμνο
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Επιστημονική Φαντασία, ταινίες γενικώς, διάβασμα απ' όλα και αυτά τα πως τα λένε τα μικυ μάου ντε! Α! και κοινωνιολογικές αναλύσεις επί παντός επιστητού κάνουμε άμα λάχει.

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

4209 προβολές προφίλ

mits63's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

6.4k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Μόλις τώρα το διάβασα και σοκαρίστικα! ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜ*ΤΟ. Περαστικά Αντώνη και να ξέρεις πως κάτι τέτοια αποβράσματα δεν είναι και δεν μπορεί, δεν γίνεται και δεν θα αφήσουμε να γίνουν κανόνας. Σου εύχομαι ειλικρινά πλήρη, ηθική κυρίως αφού ευτυχώς αυτή χρειάζεται περισσότερο, ανάρρωση. Έχω πάρει χοντρές ανάποδες. Φυσικά την κριτική δεν θα τη γλυτώσεις αλλά... στην ώρα της, κέρδισες χρόνο!
  2. Επιφυλάσσομαι να αναπτύξω μεθοδολογικές και επιστημολογικές αντιρρήσεις! (Για τους μη επαΐοντες οι επιστημολογικές και μεθοδολογικές αντιρρήσεις είναι σαν τους ψύλλους: κολλάνε παντού και δεν αντιμετωπίζονται με τίποτα!)
  3. Ρε Αντώνη "Μποκής", ο τόνος στο η!
  4. Καταγγέλλω μετά βγδελυγμίας την εξαπάταση του κοινού από σκοτεινά εκδοτικά κυκλώματα. Συγκεκριμένα μόλις είδα την αναγγελία της έκδοσης, και όταν λέω μόλις εννοώ αμέσως, έτρεξα να το παραγγείλω. Και αφού χορέψαμε με τον συμπαθέστατο βιβλιοπώλη μου ένα επινίκειο γιατί μετά από ενάμισυ χρόνο θα αγοράσω βιβλίο ανακαλύπτουμε ότι το βιβλίο δεν υπάρχει, δεν έχει ακόμα εκδοθεί. Γιατί κύριε Σολούπ μας υποσχεσθέ και δεν παραδίδετε. Μας ρωτήσατε αν μπορούμε να περιμένουμε. Μήπως είναι συνομωσία για να μας πείτε μετά ότι εξαντλήθηκε αμέσως και να πουλήσετε στη μαύρη αγορά τα αντίτυπα; Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, θα το πάρουμε και θα το διαβάσουμε και θα το απολαύσουμε!!!
  5. Χρόνια Πολλά και από μένα. Το φόρουμ είναι μια όαση.... γενικώς, ασχέτως αν μερικοί έχουν χαθεί στην έρημο εδώ και καιρό. Φιλιά και να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι...
  6. Γιατί όχι στο μεγαλύτερο; ΚΡΗΤΗ, καλοκαίρι, βουτιές και ρακές!
  7. mits63

    Η Γενιά του 1992

    Γιατί να επιμείνουν οι γονείς μου να έχω καλή ανατροφή και τρόπους;;;
  8. Να βοηθήσω; 5. Dawn 9. Crazy Cat <-- ντροπή στο φόρουμ να μην αναγνωρίζετε ένα από τα ιστορικότερα στριπ όλων των εποχών. 12. Αντιριξ 18. watchmen 22. Maus 29. Αυτό είναι της Λένας! 56. Από το Persepolis, ήταν αυτοβιογραφικό!
  9. Τα τρία εξώφυλλα που μας λείπουν: Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
  10. mits63

    ΠΕΠΙΤΟ

    Να βάλουμε μερικά εξώφυλλα; (1, 2 και 4) Επισήμως η ημερομηνία αλλάζει: το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε 31-12-1968! Έχει κι άλλο, για όσους τρίζουν τώρα δόντια και αναρωτιούνται που το βρήκε ο μ...εγάλος (τι νομίζατε Τίτλος: ΠΕΠΙΤΟ Σενάριο/Κείμενα: Αναστάσιος Στέλιος Σχέδιο: Βύρωνας Απτόσογλου, Βίκτωρας Κόλης Εκδοτική: ΓΕΝΙΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ Ο.Ε <--- αυτό πρέπει να αλλάξει επίσης Είδος εντύπου: Τόμος Σελίδες: 274 Τεύχη: 1 (εξακριβωμένο) Μέγεθος: 11,7 x 16,5 Τα υπόλοιπα ίδια φυσικά. Και το, πολύ όμορφο νομίζω εξώφυλλο του 1ου τόμου. Τα εξώφυλλα μεταφερθηκαν στην παρουσίαση.
  11. mits63

    FUN-ΖΗΝ

    Μήπως να αφήνατε και μερικά στη Λέσχη για τη αδικημένη και ηρωική ελληνική επαρχία;
  12. Ημουν εκεί την περασμένη βδομάδα και πραγματικά πρέπει να πω πως σας ζηλεύω που έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τακτικά αυτή την φανταστική ατμόσφαιρα! Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τόσους καινούργιους φίλους, κρίμα που δεν υπήρχε χρόνος να γνωριστούμε καλύτερα. Αλήθεια συνειδητοποιείτε πόσο σπάνιο και πολύτιμο πράγμα είναι, ειδικά στις μέρες που ζούμε, ένας χώρος όπου οι πάντες συνυπάρχουν αρμονίκα, συνδιαλέγονται, επικοινωνούν ελεύθερα... τι να πω, μπράβο σε όλους (μας). Δεν θέλω να αναφέρω ξεχωριστά όσους γνώρισα από φόβο μην ξεχάσω κανένα, θα κάνω μόνο μια εξαίρεση για τον κύριο Τρύφωνα γιατί αποτελεί ζωντανή πηγή έμπνευσης κα ελπίδας ότι ίσως, αν είμαστε πολύ τυχεροί, θα ωριμάσουμε και μεις κάποτε τόσο όμορφα! Και μη ξεχάσω...αδερφούλα
  13. Και σήμερα μας ανακοινώσανε φρέσκες περικοπές μισθών οπότε παίζει να είναι και τα τελευταία που παίρνω για πολύ καιρό!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.