CaptainMarvel17 Posted November 24, 2019 Member ID: 32,378 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 512 Reputation: 2,744 Achievement Points: 512 Days Won: 1 With Us For: 2,029 Days Status: Offline Last Seen: December 5, 2021 Age: 51 Share Posted November 24, 2019 12 λεπτά πριν, archon είπε: Μπορεί να συντρέχουν χίλιοι δύο λόγοι, για να μην απαντήσει κάποιος σε ένα mail... Ο Κώστας είναι από τους λίγους guarantee πωλητές εκεί έξω. Αυτό που ξέρω είναι, οτι δεν του αρέσει να έχει πάρε-δώσε με κακούς αγοραστές (υπάρχουν και αυτοί, δυστυχώς), πράγμα το οποίο δεν ισχύει με την περίπτωσή σου, από όσο σε ξέρω, από τις "περγαμηνές" που έχεις δώσει εδώ μέσα. Είμαι σίγουρος ότι θα διευθετηθεί η "παρεξήγηση"... Το ελπίζω. Σίγουρα υπάρχουν κακοί αγοραστές, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Πάντα είμαι εντάξει στις συναλλαγές μου, και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα. Πάντως επιμένω, ότι ένα rating 5 αστεριών (σε στυλ ebay) για τα διάφορα καταστήματα και τους πωλητές θα ήταν καλή ιδέα για το Greek Comics. Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ, ιδιαίτερα στο ebay, να αποφύγω τις κακοτοπιές, αφού αγοράζω από πωλητές οι οποίοι έχουν υψηλή βαθμολογία, και μέχρι τώρα δεν την έχω πατήσει ποτέ. Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για συναλλαγή ή για απάτη. Απλά για αγένεια ή σνομπισμό. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMarvel17 Posted December 3, 2019 Member ID: 32,378 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 512 Reputation: 2,744 Achievement Points: 512 Days Won: 1 With Us For: 2,029 Days Status: Offline Last Seen: December 5, 2021 Age: 51 Share Posted December 3, 2019 FOR THE RECORD Για να αποκαταστήσουμε τα πράγματα, τελικά έκανα την παραγγελία που ήθελα καθώς ο Κώστας ανταποκρίθηκε στο e-mail που έστειλα, και σήμερα παρέλαβα το πακέτο από το ταχυδρομείο, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Οι εντυπώσεις είναι θετικές. Ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση. 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas12 Posted April 1, 2020 Member ID: 33,354 Group: Moderator Topic Count: 338 Content Count: 3,392 Reputation: 29,848 Achievement Points: 2,310 Days Won: 244 With Us For: 1,720 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 27 Share Posted April 1, 2020 Μιας και αγόρασα πρόσφατα από τον Κώστα, ας πω κι εγώ την εμπειρία μου, καθώς θεωρώ ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό πωλητή που αξίζει να εμπιστευτείτε. Του έστειλα Παρασκευή απόγευμα προς βράδυ θεωρώντας ότι θα απαντήσει μέσα στο ΣΚ και μου απάντησε σχεδόν μισή ώρα μετά. Για να μην τον επιβαρύνω με το τι αναζητώ εκτός του τι ψάχνω, του ανέφερα απλά ότι από τις σειρές που ζήτησα τεύχη αναζητούσα μερικά ακόμα και εκείνος έψαξε σε κάποιες κούτες με καινούριο υλικό για το σάιτ και έτσι ανακαλύψαμε 1-2 τευχάκια ακόμα. Η αποστολή έγινε από Πάτρα τη Δευτέρα και Τετάρτη παρέλαβα. Τα τεύχη ήρθαν σε εξαιρετική κατάσταση, τυλιγμένα σε ζελατίνες και ομαδοποιημένα. Παίζει και η καλύτερη αποστολή που έχω δει. Επειδή τις τελευταίες μέρες, κανόνισα αρκετές αποστολές κόμικ και βιβλίων για να περνάνε όμορφα τα απογεύματα της καραντίνας, μίλησα με μεγάλα καταστήματα και εκδοτικούς και πολλές αποστολές άργησαν, πήγαν σε λάθος διεύθυνση (!!!), αναμένω ακόμα απαντήσεις για διαθεσιμότητες και είδα συμπεριφορές που δε μου άρεσαν, ο Κώστας ξεχώρισε για την άψογη συμπεριφορά του, τη γρήγορη εξυπηρέτηση, την άρτια αποστολή και τις πολύ καλές τιμές του. Σίγουρα θα αγοράσω ξανά και θα παρακολουθώ το site του 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinos182 Posted January 9, 2021 Member ID: 24,065 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 132 Reputation: 1,514 Achievement Points: 134 Days Won: 0 With Us For: 4,162 Days Status: Offline Last Seen: 8 hours ago Age: 30 Share Posted January 9, 2021 Μετά από πάρα πολύ καιρό έγινε μία ανανέωση στη διάταξη του site των πωλήσεων του mycomics.gr. Είχα συνηθίσει στην προηγούμενη μορφή, αλλά θεωρώ ότι αυτή είναι πιο αποτελεσματική και χρηστική. 10 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Scrooge McDuck Posted January 10, 2021 Member ID: 13,046 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 1,456 Reputation: 15,344 Achievement Points: 1,461 Days Won: 2 With Us For: 4,668 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 04:28 AM Age: 45 Share Posted January 10, 2021 Μασκούλα εσείς πήρατε από το mycomics.gr; 18 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted January 11, 2021 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 671 Content Count: 12,064 Reputation: 87,612 Achievement Points: 9,268 Days Won: 367 With Us For: 4,321 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 41 Share Posted January 11, 2021 On 10/1/2021 στο 12:22 ΜΜ, Uncle Scrooge McDuck είπε: Μασκούλα εσείς πήρατε από το mycomics.gr; Πανέμορφη η μασκούλα, αλλά πάλι "ρίχτηκαν" τα κόμικς Disney! Που είναι τα "Σνιφ!", "Κλαψ!", "Λυγμ!"? 5 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crc Posted January 11, 2021 Member ID: 466 Group: Members Topic Count: 65 Content Count: 920 Reputation: 7,628 Achievement Points: 950 Days Won: 1 With Us For: 6,018 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 51 Share Posted January 11, 2021 Δίκιο έχεις αλλά την ετοιμάσαμε για διεθνή καριέρα. Να πω την αλήθεια αυτά ήθελα και εγώ αλλά ο καλλιτέχνης όπως είπε δεν τα βρήκε όπως έπρεπε για να τυπωθούν σωστά. Πίεζε και ο χρόνος οπότε καταλήξαμε σε αυτή. 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted January 11, 2021 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 671 Content Count: 12,064 Reputation: 87,612 Achievement Points: 9,268 Days Won: 367 With Us For: 4,321 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 41 Share Posted January 11, 2021 12 λεπτά πριν, crc είπε: Δίκιο έχεις αλλά την ετοιμάσαμε για διεθνή καριέρα. Να πω την αλήθεια αυτά ήθελα και εγώ αλλά ο καλλιτέχνης όπως είπε δεν τα βρήκε όπως έπρεπε για να τυπωθούν σωστά. Πίεζε και ο χρόνος οπότε καταλήξαμε σε αυτή. Αααχ, μας έφαγαν τα διεθνή κυκλώματα! Spoiler Μου αρέσει Κώστα που απολογήσε κιόλας! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draw a comic Posted January 11, 2021 Member ID: 36,809 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 33 Reputation: 305 Achievement Points: 41 Days Won: 0 With Us For: 919 Days Status: Offline Last Seen: May 14 Share Posted January 11, 2021 Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο! Πήρα για πρώτη φορά από το σάιτ πριν κάνα δύο μήνες και μέχρι τώρα έχω κάνει και άλλες δύο παραγγελίες! (εάν βλέπει καμία δασκάλα μου, να μην το διαβάσει αυτό αλλά και μέσα στο μάθημα κοιτάω τα κόμικς που είναι προς πώληση) Τώρα περιμένω και την τρίτη παραγγελία και ξέρω πως θα μείνω ικανοποιημένος! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrooge Mc Poor Posted January 12, 2021 Member ID: 36,177 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 156 Reputation: 834 Achievement Points: 165 Days Won: 0 With Us For: 1,131 Days Status: Offline Last Seen: April 7 Share Posted January 12, 2021 (edited) συμφωνώ με τον φίλο @Draw a comic Κι εγώ πήρα δύο φορές κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος! Νέα τεύχη στο site έρχονται συνέχεια, οπότε ξέρουμε πως πάντα θα υπάρχει κάτι που θα θέλουμε να πάρουμε Edited January 12, 2021 by Scrooge Mc Poor 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argail Posted May 4, 2022 Member ID: 1,252 Group: Veterans Topic Count: 85 Content Count: 1,620 Reputation: 6,076 Achievement Points: 1,680 Days Won: 14 With Us For: 5,957 Days Status: Offline Last Seen: Thursday at 02:46 PM Age: 42 Share Posted May 4, 2022 Τον τελευταίο μήνα πήρα 2 φορές πράγματα από τον Κώστα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από την επικοινωνία μαζί του μέσω mail, προσπαθεί να είναι 100% ξεκάθαρός τι θα σου στείλει, και από τις τιμές του, που είναι αρκετά καλές εξαρχής κάνει πάντα εκπτώσεις και δωράκια, και από την ταχύτητα αποστολής. @ crc Κώστα σε ευχαριστώ και από εδώ! 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts