Μετάβαση στο περιεχόμενο

dinos182

Members
 • Περιεχόμενο

  109
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  403 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

1.300 Καλός

Σχετικά με το μέλος dinos182

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Λαμία
 • Χώρα
  Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

706 προβολές προφίλ
 1. dinos182

  ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

  Παρέλαβα το απόγευμα και τα δικά μου τεύχη. Σε ευχαριστώ Μανώλη για μία άψογη συναλλαγή!!
 2. dinos182

  ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

  Καλησπέρα bonadrug. Θα ήθελα τις εξής σειρές όταν γυρίσεις με το καλό τον Σεπτέμβριο: ΜΥΘΟΣ ΣΕΙΡΑ 1 ΚΑΙ ΤΑ 6 ΤΕΥΧΗ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ 10€ ΓΚΡΟΥ 4 ΤΕΥΧΗ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΆ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥ 25 ΧΡΟΝΙΑ – ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΟΜΟΙ - 10€
 3. Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό το συγκεκριμένο τεύχος, οπότε το θέλω οπωσδήποτε: ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ΜαμουθΚόμιξ 78 - Ο άνθρωπος από την Ουάσινγκτον 2 ευρώ Θέλω επίσης τα τεύχη: ΜΕΓΑΛΑ ΣΙΡΙΑΛ 17 (3 ευρώ) ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ #6 (2 ευρώ) ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ (Μαμούθ Κόμιξ) #1 (3 ευρώ) ΣΚΑΡΤΑ/ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Superman 60 (Ψαρόπουλος) ΓΚΡΕΚΟ, ο ήρωας των γηπέδων #29
 4. dinos182

  ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

  Καλησπέρα bonadrug. Θα ήθελα να μάθω και εγώ τα νούμερα των τευχών της Θρυλικής Τετράδας.
 5. Αφού δεν υπάρχει, θα ήθελα να προσθέσω μαζί με τα προηγούμενα το άλμπουμ: - James Bond Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι (Modern Times) 3 ευρώ
 6. Καλησπέρα luckystrike μετά από πολύ καιρό!! Θα ήθελα αν υπάρχουν ακόμα τα εξής τεύχη: - Ούμπα Πα Το μονοπάτι του πολέμου (3 ευρώ) - ΑΣΤΕΡΙΞ (Εκδοση Εθνους) 2 ευρώ: Ο Αστερίξ στην Κορσική Ο γύρος της Γαλατίας - ΜΑΣΚΑ Γ΄ περίοδος #120 (3 ευρώ) Μιλάμε μέσω pm αν είναι.
 7. dinos182

  Διαβάσατε τον Αλχημιστή;

  Το διάβασα και εγώ πριν κανένα μήνα στην τελευταία συλλεκτική του έκδοση (περιέχει αυτόγραφο και πρόλογο από τον συγγραφέα). Προσωπικά μου άρεσε, αλλά σίγουρα δεν μοιάζει με τα περισσότερα λογοτεχνικά βιβλία που έχουμε συνηθίσει γιατί ο συγγραφέας προσπαθεί να περάσει μία φιλοσοφία ζωής και μέσα από τις σελίδες βλέπουμε αρκετά προσωπικά του βιώματα αφού και ο ίδιος ήταν αλχημιστής!
 8. dinos182

  ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

  Έχουμε μείνει λίγο πίσω σε αυτή την παρουσίαση, αφού πριν τρεις εβδομάδες κυκλοφόρησε το 3ο της Άγριας Δύσης! Αμφότερα τα 2 τεύχη περιέχουν καινούριες ιστορίες της Θρυλικής Τετράδας δια χειρός κ. Ρωμοσιού μαζί με κάποια εξτρα διηγήματα του Γιώργου Μαρμαρίδη. Ορίστε τα εξώφυλλα και τα οπισθόφυλλα των τευχών: Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης. Να πούμε αναφορικά ότι το 2ο τεύχος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 και το 3ο τον Μάρτιο του 2018. Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα τεύχη μπορεί να τα αναζητήσει από τα παρακάτω μαγαζιά και ιδιώτες: Comicon Shop, Comic strip, Solaris (Αθήνα) Thaddeus Tripp Διεύθυνση: Σμύρνης 55, Αιγάλεω Triantafyllos Venetis-Μαγικός Κόσμος, Θεσσαλονίκη Kostas Giannakopoulos (my comics.gr), Πάτρα ή να επικοινωνήσει με τον Christos Nastos στο facebook.
 9. dinos182

  ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

  Η "θανάσιμη αποστολή" που αποτελούνταν από 4 τεύχη δημοσιεύτηκε αρχικά στα τεύχη 337 - 340 του Μικρού Κάου-μπόϋ και αναδημοσιεύτηκε στα τεύχη του Μικρού Αρχηγού. Ο Μαρμαρίδης έγραψε πολλά τεύχη σε συνέχεια και απολαύσαμε πολλές οχτάδες με αποκορύφωμα την δεκάδα που έγραψε για το περιοδικό λίγο πριν σταματήσει να γράφει γι'αυτό. Έχω φτιάξει και ένα word που περιέχει όλους τους τίτλους των τευχών μαζί με τα τεύχη σε συνέχεια, οχτάδες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες: Υπερλίστα τευχών Μικρού Κάου-μπόϋ.xlsx
 10. dinos182

  ΜΑΣΚΑ (Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Ας προσθέσω και εγώ άλλα τρία εξώφυλλα για την βάση μας. Πρόκειται για τα τεύχη 3, 11 και 32: Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
 11. dinos182

  ΜΑΣΚΑ (Γ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Μία μικρή διόρθωση στο πρώτο post. Τα τεύχη που κυκλοφόρησαν σε αυτή την περίοδο είναι 147 και όχι 157. Επ'ευκαιρίας ας προσθέσω και το εξώφυλλο του τεύχους 59: Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.
 12. dinos182

  ΜΑΣΚΑ (Ε' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Όπως είχα υποσχεθεί ορίστε τα εξώφυλλα των οπισθόφυλλων από το 9 και μετά: Σκανάροντας τα, ειδα ότι είχα ξεχάσει να ανεβάσω το εξώφυλλο του τεύχους 36. Ποτέ δεν είναι αργά όμως: Εξώφυλλο και οπισθόφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση. Να σημειώσω εδώ ότι το μέγεθος των τευχών μικραίνει σημαντικά από το τεύχος 9 (πρώτο που δεν κυκλοφορεί στα πρακτορεία τύπου) με διαστάσεις 12.0 x 17.5 και παραμαίνει το ίδιο μέχρι το 56. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το τεύχος 10 που ανατυπώθηκε και δόθηκε στο σχήμα των 8 πρώτων τευχών ως ένθετο σε ένα περιοδικό της δεκαετίας του 90' που δεν μακροημέρευσε και όπως είναι λόγικό συμμετείχε ο Δημήτρης Χανός.
 13. dinos182

  ΜΑΣΚΑ (Ε' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Τελικά όντως τα τεύχη που κυκλοφόρησαν άτακτα σε αυτή την Ε' Περίοδο είναι 56. Παραθέτω και τον ενημερωμένο κατάλογο: Επίσης, θα προσθέσω και το εξώφυλλο του τεύχους 18: Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση. Θέλετε να σκανάρω και τα οπισθόφυλλα των τευχών μετά το 8; Τα πρώτα έχουν γελιογραφίες του Μπόμπου του Καχύποπτου και στην συνέχεια συναντάμε ήρωες του περιοδικού και διάφορους καταλόγους.
 14. dinos182

  ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΟΝΤ - ΠΡΑΚΤΩΡ 007

  Θα πρέπει να κάνουμε μία διόρθωση σε αυτό το περιοδικό. Το ψευδώνυμο Δημήτης Καρτέσης είχε χρησιμοποιήσει και παλαιότερα ο Τζίμμυ Κορίνης. Σε κάποια από τις συνεντεύξεις που έδωσε τελευταία αναφέρεται και στο συγκεκριμένο περιοδικό. Σε όλα τα περιοδικά που κυκλοφόρησε ο κ. Κορίνης, την καλλιτεχνική επιμέλεια αναλάμβανε ο Δημήτρης Αντωνόπουλος όπως λογικά θα συνέβη και εδώ.
 15. Πριν λίγο απέκτησα το Zagor Versus Supermike και μπορώ να πω ότι ήταν εξαιρετικό και από πλευράς έκδοσης και από πλευράς ιστορίας! Μήπως μπορείτε να μου πείτε από που να παραγγείλω τις 3 πρώτες εκδόσεις γιατί στα περισσότερα site μου τα βγάζει out of stock;
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.