Μετάβαση στο περιεχόμενο

dinos182

Members
  • Περιεχόμενο

    111
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Πόντοι

    361 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

1.295 Καλός

Σχετικά με το μέλος dinos182

  • Τάξη
    Ακόμα στο εξώφυλλο
  • Γενέθλια 25/08/1992

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Λαμία
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

421 προβολές προφίλ
  1. dinos182

    Διαβάσατε τον Αλχημιστή;

    Το διάβασα και εγώ πριν κανένα μήνα στην τελευταία συλλεκτική του έκδοση (περιέχει αυτόγραφο και πρόλογο από τον συγγραφέα). Προσωπικά μου άρεσε, αλλά σίγουρα δεν μοιάζει με τα περισσότερα λογοτεχνικά βιβλία που έχουμε συνηθίσει γιατί ο συγγραφέας προσπαθεί να περάσει μία φιλοσοφία ζωής και μέσα από τις σελίδες βλέπουμε αρκετά προσωπικά του βιώματα αφού και ο ίδιος ήταν αλχημιστής!
  2. dinos182

    ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

    Έχουμε μείνει λίγο πίσω σε αυτή την παρουσίαση, αφού πριν τρεις εβδομάδες κυκλοφόρησε το 3ο της Άγριας Δύσης! Αμφότερα τα 2 τεύχη περιέχουν καινούριες ιστορίες της Θρυλικής Τετράδας δια χειρός κ. Ρωμοσιού μαζί με κάποια εξτρα διηγήματα του Γιώργου Μαρμαρίδη. Ορίστε τα εξώφυλλα και τα οπισθόφυλλα των τευχών: Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης. Να πούμε αναφορικά ότι το 2ο τεύχος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 και το 3ο τον Μάρτιο του 2018. Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα τεύχη μπορεί να τα αναζητήσει από τα παρακάτω μαγαζιά και ιδιώτες: Comicon Shop, Comic strip, Solaris (Αθήνα) Thaddeus Tripp Διεύθυνση: Σμύρνης 55, Αιγάλεω Triantafyllos Venetis-Μαγικός Κόσμος, Θεσσαλονίκη Kostas Giannakopoulos (my comics.gr), Πάτρα ή να επικοινωνήσει με τον Christos Nastos στο facebook.
  3. dinos182

    ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

    Η "θανάσιμη αποστολή" που αποτελούνταν από 4 τεύχη δημοσιεύτηκε αρχικά στα τεύχη 337 - 340 του Μικρού Κάου-μπόϋ και αναδημοσιεύτηκε στα τεύχη του Μικρού Αρχηγού. Ο Μαρμαρίδης έγραψε πολλά τεύχη σε συνέχεια και απολαύσαμε πολλές οχτάδες με αποκορύφωμα την δεκάδα που έγραψε για το περιοδικό λίγο πριν σταματήσει να γράφει γι'αυτό. Έχω φτιάξει και ένα word που περιέχει όλους τους τίτλους των τευχών μαζί με τα τεύχη σε συνέχεια, οχτάδες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες: Υπερλίστα τευχών Μικρού Κάου-μπόϋ.xlsx
  4. dinos182

    ΜΑΣΚΑ (Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

    Ας προσθέσω και εγώ άλλα τρία εξώφυλλα για την βάση μας. Πρόκειται για τα τεύχη 3, 11 και 32: Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
  5. dinos182

    ΜΑΣΚΑ (Γ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

    Μία μικρή διόρθωση στο πρώτο post. Τα τεύχη που κυκλοφόρησαν σε αυτή την περίοδο είναι 147 και όχι 157. Επ'ευκαιρίας ας προσθέσω και το εξώφυλλο του τεύχους 59: Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.
  6. dinos182

    ΜΑΣΚΑ (Ε' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

    Όπως είχα υποσχεθεί ορίστε τα εξώφυλλα των οπισθόφυλλων από το 9 και μετά: Σκανάροντας τα, ειδα ότι είχα ξεχάσει να ανεβάσω το εξώφυλλο του τεύχους 36. Ποτέ δεν είναι αργά όμως: Εξώφυλλο και οπισθόφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση. Να σημειώσω εδώ ότι το μέγεθος των τευχών μικραίνει σημαντικά από το τεύχος 9 (πρώτο που δεν κυκλοφορεί στα πρακτορεία τύπου) με διαστάσεις 12.0 x 17.5 και παραμαίνει το ίδιο μέχρι το 56. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το τεύχος 10 που ανατυπώθηκε και δόθηκε στο σχήμα των 8 πρώτων τευχών ως ένθετο σε ένα περιοδικό της δεκαετίας του 90' που δεν μακροημέρευσε και όπως είναι λόγικό συμμετείχε ο Δημήτρης Χανός.
  7. dinos182

    ΜΑΣΚΑ (Ε' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

    Τελικά όντως τα τεύχη που κυκλοφόρησαν άτακτα σε αυτή την Ε' Περίοδο είναι 56. Παραθέτω και τον ενημερωμένο κατάλογο: Επίσης, θα προσθέσω και το εξώφυλλο του τεύχους 18: Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση. Θέλετε να σκανάρω και τα οπισθόφυλλα των τευχών μετά το 8; Τα πρώτα έχουν γελιογραφίες του Μπόμπου του Καχύποπτου και στην συνέχεια συναντάμε ήρωες του περιοδικού και διάφορους καταλόγους.
  8. dinos182

    ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΟΝΤ - ΠΡΑΚΤΩΡ 007

    Θα πρέπει να κάνουμε μία διόρθωση σε αυτό το περιοδικό. Το ψευδώνυμο Δημήτης Καρτέσης είχε χρησιμοποιήσει και παλαιότερα ο Τζίμμυ Κορίνης. Σε κάποια από τις συνεντεύξεις που έδωσε τελευταία αναφέρεται και στο συγκεκριμένο περιοδικό. Σε όλα τα περιοδικά που κυκλοφόρησε ο κ. Κορίνης, την καλλιτεχνική επιμέλεια αναλάμβανε ο Δημήτρης Αντωνόπουλος όπως λογικά θα συνέβη και εδώ.
  9. Πριν λίγο απέκτησα το Zagor Versus Supermike και μπορώ να πω ότι ήταν εξαιρετικό και από πλευράς έκδοσης και από πλευράς ιστορίας! Μήπως μπορείτε να μου πείτε από που να παραγγείλω τις 3 πρώτες εκδόσεις γιατί στα περισσότερα site μου τα βγάζει out of stock;
  10. dinos182

    ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

    Δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον τίτλο του Μικρού Κάου-μπόϋ για καινούρια ιστορία γιατί υπάρχει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων.
  11. dinos182

    ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

    Στο 2ο AthensCon (3 και 4 Δεκεμβρίου) κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1ο τεύχος της Άγριας Δύσης που περιέχει καινούρια ιστορία της Θρυλικής Τετράδας από τον Κωνσταντίνο Ρωμοσιό σε σχέδια Κώστα Φραγκιαδάκη. Τα περιεχόμενα του 1ου τεύχους είναι τα εξής: -Μπανγκ-Μπανγκ! Ένας κάου-μπόυ για κλάματα, ή αν θέλετε για γέλια! Το αγαπημένο κόμικς από την Άγρια Δύση. -Σημείωμα του εκδότη Ο Χρήστος Νάστος εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, με αφορμή την καινούρια περιπέτεια της "Θρυλικής Τετράδας"... -"Άσσος Μπαστούνι" Μια δυνατή περιπέτεια της "Θρυλικής Τετράδας", γραμμένη από τον γνωστό συγγραφέα Κωνσταντίνο Ρωμοσιό και με εικονογράφηση του Κώστα Φραγκιαδάκη. Δράση, αγωνία και χιούμορ σε έναν αριστοτεχνικό συνδυασμό! -Κωνσταντίνος Ρωμοσιός Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα. Παρατίθεται το σύνολο της εργογραφίας του. -Κωνσταντίνος Φραγκιαδάκης Σύντομο βιογραφικό του σχεδιαστή και εικονογράφου που δημιουργεί τον δικό του… Μύθο! -Σχέδια του Πίππη Σταμάτη για την ιστορία μας Εναλλακτική εικονογράφηση της περιπέτειάς μας. -Εκδίκηση στο Λίμπερτυ Λέικ Ένα όμορφο γουέστερν διήγημα από τον μαιτρ του είδους, Γιώργο Μαρμαρίδη. -Ο Μύθος του Μικρού Κάου-μπόυ Ένα κείμενο του Χρήστου Νάστου για τα περιοδικά που αγαπά… -Τσιπιρίπο Ένα μικρό αφιέρωμα στον μικρό Κομάντσι της Θρυλικής Τετράδας, από τον Παναγιώτη Πλαφουτζή. -Το περιοδικό Ταμ Ταμ και η σύντομη ιστορία του Ένα πληροφοριακό κείμενο του γνωστού συγγραφέα-ερευνητή Γιώργου Βλάχου. -Ταμ Ταμ, τεύχος 1 Ολόκληρη η ιστορία του πρώτου τεύχους του περιοδικού. -Πολύχρωμος πίνακας στο οπισθόφυλλο Η "Θρυλική Τετράδα" και ο... Άγιος Βασίλης, διά χειρός Κώστα Φραγκιαδάκη. Συντελεστές έκδοσης: Υπεύθυνος έκδοσης: Χρήστος Νάστος Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Ρωμοσιός Εικονογράφηση κύριας ιστορίας και εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Φραγκιαδάκης Υπεύθυνος τυπογραφείου: Τάσος Καϊτατζής Επιμέλεια εντύπου, διορθώσεις κειμένων, μακέτα εξωφύλλου: Παναγιώτης Πλαφουτζής Για όποιoν ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα τεύχη μπορεί να το βρει στα εξής μαγαζιά και ιδιώτες: - Comicon Shop, - Comic strip, - Solaris (Αθήνα) - Thaddeus Tripp Διεύθυνση: Σμύρνης 55, Αιγάλεω - Triantafyllos Venetis-Μαγικός Κόσμος, Θεσσαλονίκη - Kostas Giannakopoulos (mycomics.gr), Πάτρα ή να επικοινωνήσει με τον Christos Nastos στο facebook.
  12. Το τεύχος το έχω πάρει. Για το stand έλεγα ότι το εξαφάνισαν, απλά δεν το έγραψα καλά!
  13. Τι έγινε με τα περιοδικά Disney; Αν και δεν έπαιρνα το Μίκυ Μάους, επειδή όμως στο προηγούμενο τεύχος και σε αυτό θα δημοσιεύονταν ωραίες ιστορίες, είπα να τα αγοράσω. Πάω πριν λίγο σε ένα κοντινό μίνι μάρκετ που είχε κρατήσει ακόμα το stand της Καθημερινής για τα disney και δεν το βλέπω πουθενά! Μετά από λίγη ώρα βρίσκω τα τεύχη, αλλά όχι το καινούριο τεύχος του Μίκυ Μάους. Γίνεται μήπως κάποια απεργία; Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Edit: Ξέχασα ότι σήμερα είναι Πέμπτη!!
  14. Μία μικρή παρένθεση. Ο Τερζόπουλος έχει 30% έκπτωση στα Μεγάλα Σήριαλ: http://terzopoulosbooks.com/index.php/independent-publications
  15. Τρομερή άναδος για την Καθημερινή της Κυριακής από τότε που ξανακυκλοφόρησε η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Disney!! Από 60.665 στα 72.188 φύλλα την προηγούμενη Κυριακή. Αξίζουν και πάλι πολλά μπράβο στην Καθημερινή που μας προσφέρει τα άπαντα του Carl Barks σε τόσο προσιτή τιμή έχοντας ως απότελεσμα να διαβάσει και να απολαύσει τις ιστορίες του μεγάλου δημιουργού ένα ευρύ κοινό! Υ.Γ: Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά θεωρώ ότι θα κυκλοφορήσουν και οι 16 τόμοι.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.