Jump to content
 • Announcements

  • Valtasar

   Το GreekComics ψηφίζει!   02/12/2018

   Ψηφίστε τα αγαπημένα σας κόμικς για την χρονιά που πέρασε στην ενότητα ΝΕΑ του GreekComics ή στις δημοσκοπήσεις που φαίνονται καθημερινά στο δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας!

dinos182

Members
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  5 [ Donate ]

Community Reputation

1,315 Good

About dinos182

 • Rank
  Τακτικός αναγνώστης
 • Birthday 08/25/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Λαμία
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

344 profile views
 1. Ας προσθέσω και εγώ άλλα τρία εξώφυλλα για την βάση μας. Πρόκειται για τα τεύχη 3, 11 και 32: Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
 2. Μία μικρή διόρθωση στο πρώτο post. Τα τεύχη που κυκλοφόρησαν σε αυτή την περίοδο είναι 147 και όχι 157. Επ'ευκαιρίας ας προσθέσω και το εξώφυλλο του τεύχους 59: Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.
 3. Όπως είχα υποσχεθεί ορίστε τα εξώφυλλα των οπισθόφυλλων από το 9 και μετά: Σκανάροντας τα, ειδα ότι είχα ξεχάσει να ανεβάσω το εξώφυλλο του τεύχους 36. Ποτέ δεν είναι αργά όμως: Εξώφυλλο και οπισθόφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση. Να σημειώσω εδώ ότι το μέγεθος των τευχών μικραίνει σημαντικά από το τεύχος 9 (πρώτο που δεν κυκλοφορεί στα πρακτορεία τύπου) με διαστάσεις 12.0 x 17.5 και παραμαίνει το ίδιο μέχρι το 56. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το τεύχος 10 που ανατυπώθηκε και δόθηκε στο σχήμα των 8 πρώτων τευχών ως ένθετο σε ένα περιοδικό της δεκαετίας του 90' που δεν μακροημέρευσε και όπως είναι λόγικό συμμετείχε ο Δημήτρης Χανός.
 4. Τελικά όντως τα τεύχη που κυκλοφόρησαν άτακτα σε αυτή την Ε' Περίοδο είναι 56. Παραθέτω και τον ενημερωμένο κατάλογο: Επίσης, θα προσθέσω και το εξώφυλλο του τεύχους 18: Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση. Θέλετε να σκανάρω και τα οπισθόφυλλα των τευχών μετά το 8; Τα πρώτα έχουν γελιογραφίες του Μπόμπου του Καχύποπτου και στην συνέχεια συναντάμε ήρωες του περιοδικού και διάφορους καταλόγους.
 5. ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΟΝΤ - ΠΡΑΚΤΩΡ 007

  Θα πρέπει να κάνουμε μία διόρθωση σε αυτό το περιοδικό. Το ψευδώνυμο Δημήτης Καρτέσης είχε χρησιμοποιήσει και παλαιότερα ο Τζίμμυ Κορίνης. Σε κάποια από τις συνεντεύξεις που έδωσε τελευταία αναφέρεται και στο συγκεκριμένο περιοδικό. Σε όλα τα περιοδικά που κυκλοφόρησε ο κ. Κορίνης, την καλλιτεχνική επιμέλεια αναλάμβανε ο Δημήτρης Αντωνόπουλος όπως λογικά θα συνέβη και εδώ.
 6. Περνάω και στον Μικρό Σερίφη που ξεκίνησε τον μύθο της Θρυλικής Τετράδας για να ανεβάσω το τεύχος 462 που λείπει από την βάση μας: Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.
 7. Επιστρέφω στο αγαπημένο μου περιοδικό με δύο εξώφυλλα που λείπουν από την βάση μας. Πρόκειται για τα τεύχη 386 και 392: Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
 8. Πριν λίγο απέκτησα το Zagor Versus Supermike και μπορώ να πω ότι ήταν εξαιρετικό και από πλευράς έκδοσης και από πλευράς ιστορίας! Μήπως μπορείτε να μου πείτε από που να παραγγείλω τις 3 πρώτες εκδόσεις γιατί στα περισσότερα site μου τα βγάζει out of stock;
 9. ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

  Δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον τίτλο του Μικρού Κάου-μπόϋ για καινούρια ιστορία γιατί υπάρχει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων.
 10. Στο 2ο AthensCon (3 και 4 Δεκεμβρίου) κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1ο τεύχος της Άγριας Δύσης που περιέχει καινούρια ιστορία της Θρυλικής Τετράδας από τον Κωνσταντίνο Ρωμοσιό σε σχέδια Κώστα Φραγκιαδάκη. Τα περιεχόμενα του τεύχους είναι τα εξής: -Μπανγκ-Μπανγκ! Ένας κάου-μπόυ για κλάματα, ή αν θέλετε για γέλια! Το αγαπημένο κόμικς από την Άγρια Δύση. -Σημείωμα του εκδότη Ο Χρήστος Νάστος εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, με αφορμή την καινούρια περιπέτεια της "Θρυλικής Τετράδας"... -"Άσσος Μπαστούνι" Μια δυνατή περιπέτεια της "Θρυλικής Τετράδας", γραμμένη από τον γνωστό συγγραφέα Κωνσταντίνο Ρωμοσιό και με εικονογράφηση του Κώστα Φραγκιαδάκη. Δράση, αγωνία και χιούμορ σε έναν αριστοτεχνικό συνδυασμό! -Κωνσταντίνος Ρωμοσιός Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα. Παρατίθεται το σύνολο της εργογραφίας του. -Κωνσταντίνος Φραγκιαδάκης Σύντομο βιογραφικό του σχεδιαστή και εικονογράφου που δημιουργεί τον δικό του… Μύθο! -Σχέδια του Πίππη Σταμάτη για την ιστορία μας Εναλλακτική εικονογράφηση της περιπέτειάς μας. -Εκδίκηση στο Λίμπερτυ Λέικ Ένα όμορφο γουέστερν διήγημα από τον μαιτρ του είδους, Γιώργο Μαρμαρίδη. -Ο Μύθος του Μικρού Κάου-μπόυ Ένα κείμενο του Χρήστου Νάστου για τα περιοδικά που αγαπά… -Τσιπιρίπο Ένα μικρό αφιέρωμα στον μικρό Κομάντσι της Θρυλικής Τετράδας, από τον Παναγιώτη Πλαφουτζή. -Το περιοδικό Ταμ Ταμ και η σύντομη ιστορία του Ένα πληροφοριακό κείμενο του γνωστού συγγραφέα-ερευνητή Γιώργου Βλάχου. -Ταμ Ταμ, τεύχος 1 Ολόκληρη η ιστορία του πρώτου τεύχους του περιοδικού. -Πολύχρωμος πίνακας στο οπισθόφυλλο Η "Θρυλική Τετράδα" και ο... Άγιος Βασίλης, διά χειρός Κώστα Φραγκιαδάκη. Συντελεστές έκδοσης: Υπεύθυνος έκδοσης: Χρήστος Νάστος Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Ρωμοσιός Εικονογράφηση κύριας ιστορίας και εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Φραγκιαδάκης Υπεύθυνος τυπογραφείου: Τάσος Καϊτατζής Επιμέλεια εντύπου, διορθώσεις κειμένων, μακέτα εξωφύλλου: Παναγιώτης Πλαφουτζής Για όποιoν ενδιαφέρεται να αποκτήσει το τεύχος μπορεί να το βρει στα εξής μαγαζιά: -Solaris - Μπόταση 6 Αθήνα -Comicon Shop - Σόλωνος 128 -Comic Strip - Σόλωνος 125 -Art shop Αμοργός - Κόδρου 3 Πλάκα -Παλαιοβιβλιοπωλείο comicsmania - Ιπποκράτους 116 ή να επικοινωνήσει με τον Christos Nastos στο facebook ή να το αποκτήσει μέσω του mycomics.gr.
 11. Το τεύχος το έχω πάρει. Για το stand έλεγα ότι το εξαφάνισαν, απλά δεν το έγραψα καλά!
 12. Τι έγινε με τα περιοδικά Disney; Αν και δεν έπαιρνα το Μίκυ Μάους, επειδή όμως στο προηγούμενο τεύχος και σε αυτό θα δημοσιεύονταν ωραίες ιστορίες, είπα να τα αγοράσω. Πάω πριν λίγο σε ένα κοντινό μίνι μάρκετ που είχε κρατήσει ακόμα το stand της Καθημερινής για τα disney και δεν το βλέπω πουθενά! Μετά από λίγη ώρα βρίσκω τα τεύχη, αλλά όχι το καινούριο τεύχος του Μίκυ Μάους. Γίνεται μήπως κάποια απεργία; Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Edit: Ξέχασα ότι σήμερα είναι Πέμπτη!!
 13. Σειρά έχει ο Μικρός Σερίφης. Προσθέτω τα εξώφυλλα των τευχών 427, 487, 495, 522, 582, 848 και το 855 σε καλύτερη κατάσταση: Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
 14. Ας προσθέσουμε άλλα δύο εξώφυλλα στην βάση μας! Πρόκειται για τα τεύχη 373 και 541. Σκάναρα και το τεύχος 360 σε λίγο καλύτερη κατάσταση: Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση. Επειδή δεν υπάρχουν οπισθόφυλλα στην βάση των εξωφύλλων, θεωρώ λίγο άτοπο το οπισθόφυλλο του τεύχους 394.
 15. Μία μικρή παρένθεση. Ο Τερζόπουλος έχει 30% έκπτωση στα Μεγάλα Σήριαλ: http://terzopoulosbooks.com/index.php/independent-publications
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.