Jump to content

Uncle Scrooge McDuck

Members
 • Content Count

  1,363
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  196 [ Donate ]

Community Reputation

14,378 Excellent

2 Followers

About Uncle Scrooge McDuck

 • Rank
  Comics are my specks of gold!
 • Birthday 09/06/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Ελλάδα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

2,289 profile views
 1. Χρόνια μας πολλά παιδιά και ευχαριστώ για τις ευχές!!!
 2. Uncle Scrooge McDuck

  ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΙΚΗ

  Γι αυτό το forum αυτό συνεχίζει να είναι μαγικό!!! Να ακόμη ένα περιοδικό που αγόραζα στα νιάτα μου. Ελπίζω να μπορέσω να συνεισφέρω και εγώ μερικά εξώφυλλα όταν βρω τα τεύχη που έχω μέσα στις αμέτρητες κούτες μου, αρκεί να μην τα έχουν βρει μέχρι τότε άλλα παιδιά! Μπράβο στα παιδιά για τα εξώφυλλα και την παρουσίαση!
 3. Μαμούθ Κόμιξ Υπερήρωες [2€ έκαστο , εκτός αν αναγράφεται διαφορετικά].1) ΣΠΑΪΝΤΕΡΓΟΥΜΑΝ ( καταστ.7-8) : 3 Τιμωρός (Κόμπρα Πρες): 4 (καταστ.6) στα 5€. 1) Σπάϊντερμαν (καταστ.7-9): 1.50€ έκαστο 107,108,264 357,366 Με την αφίσα όπου είχαν στο κέντρο (κατ.8-9): 499,501
 4. Βόλτα στο παζάρι στον Ελαιώνα προχθές μετά από μήνες και πέτυχα μερικά τεύχη Δράσις που με έκαναν πολύ χαρούμενο! Τα #23, 25, 34, 45, 67, 104, 534, 544, 546 και όλα αυτά με 10 ευρώ!!!!
 5. Επικίνδυνο σημείο διάλεξες πάντως. Αν τσακωθείς με τη γυναίκα παίζει να τα κάνει προσάναμμα!!!
 6. Uncle Scrooge McDuck

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ Uncle Scrooge McDuck

  Βρέθηκαν τα τεύχη 13 και 20 του Μίκυ Μαους με το κεφαλάκι παρακαλώ! Οπότε μου μένει μόνο η ναυαρχίδα το #1 για να κλείσω την πρώτη 100αδα!
 7. Uncle Scrooge McDuck

  Νέες προσφορές bonadrug

  Παρέλαβα κι εγώ από τον Μανώλη! Όλα τα τεύχη σε άψογη κατάσταση!!! Απλά
 8. Νομίζω ότι για Πάτρα αλλά και όλο το Πανελλήνιο, το on line κομικσοπωλείο του αγαπητού Κώστα aka crc φτάνει και περισσεύει για παλιά και νέα κόμικς! Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.mycomics.gr/sales/sales.htm
 9. Uncle Scrooge McDuck

  Νέες προσφορές bonadrug

  Μιας και ανασύρθηκε το θέμα, είδα κάτι που ψάχνω καιρό! Μπορώ να έχω το NOVA #1; Επίσης θέλω το Μίστερ Νο 19 αν δεν είναι απόδετο από τόμο και το ΤΕΧ 2
 10. Κάποιος αγάπησε πολύ το χρήμα και πιστεύει θα πιάσει την καλή τώρα που έχει στα χέρια του τέτοιο κελεπούρι... Κρίμα ακόμη μια φορά που είναι μέλος αυτού του υπέροχου φόρουμ. Το λέω ανοιχτά, όποιος θέλει ας κρίνει. @admins: Καλό θα ήταν να μην το σβήσετε για λόγους αρχής. Υ.Γ. Το σεντονάκι με τα αστεράκια κάνει μπαμ!!!!
 11. Uncle Scrooge McDuck

  ΚΡΟΝΟΣ

  Σε συνέχεια του ψαξίματος για την προέλευση των εξωφύλλων, βρήκα μερικά ακόμη που χρησιμοποιήθηκαν στα τεύχη Κρόνος πέρα από αυτά που που προέρχονται από το αγγλικό Starblazer. Πρόκειται για εξώφυλλα από τη σειρά "Terran Trade Authority" που εκδόθηκαν μεταξύ 1978 και 1980. Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/Terran_Trade_Authority Στο τεύχος 17 η εικόνα είναι ανεστραμμένη όπως φαίνεται. Το πρωτότυπο αγγλικό βιβλίο και δίπλα η ιταλική έκδοση! Η εικόνα δεξιά σχεδιάστηκε από τον Chris Foss για τα εξώφυλλα της τριλογίας του Ασίμοφ "Foundation"
 12. Uncle Scrooge McDuck

  ΠΛΑΝΗΤΗΣ

  Ψάχνοντας στο google μετά από κουβεντούλα με άλλα παιδιά στο facebook, για την προέλευση των εξωφύλλων του περιοδικού Κρόνος, έπεσα πάνω σ'αυτό το εξώφυλλο το οποίο χρησιμοποίησε ο Ανεμοδουράς στο τεύχος #2 του "Πλανήτης". Πρόκειται για μια σειρά ιστοριών επιστημονικής φαντασίας με τίτλο "Ten thousand light years from home" με συγγραφέα τον James Tiptree, Jr. Το συγκεκριμένο εξώφυλλο είναι από το πρώτο βιβλίο της σειράς που εκδόθηκε τον Ιούλιο του 1973 Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/Ten_Thousand_Light-Years_from_Home
 13. Παρουσιάστηκα ως πεζικάριος στην Κόρινθο με την 97 Γ' ΕΣΣΟ εξ αναβολής με τη 248 σειρά. Το στρατόπεδο αυτό έχει κλείσει πλέον. Κανονικά ήταν να μπω με τη 242 αλλά οι σπουδές με κράτησαν. Την έσπασα όμως την αναβολή γιατί δεν ήθελα να υπηρετώ στο στρατό αλλάζοντας χιλιετία!!! Κατόπιν 15 μέρες εκπαίδευση στο ΚΕΠΒ Θήβας γιατί μόνο εκεί είχαν το όπλο στο οποίο εκπαιδεύτηκα (Κατευθυνόμενο βλήμα Κεραυνός, ο πρόγονος του Stinger αντιαεροπορικό). Μετάβαση στη Χίο στο 296 Τάγμα Πεζικού στον Χαλκειό (κι αυτό έχει κλείσει πλέον). Απόσπαση μετά ένα μήνα στο πιο δίπλα 228 Μηχανοκίνητο τάγμα για εκπαίδευση στα ΛΥΒ όπου και βγήκα Λοχίας Κατόπιν Φυλάκιο ως υπαρχιφύλακας και απόσπαση στον Υμηττό στο στρατόπεδο Σακέτα για εκπαίδευση ως υπαξιωματικός πληροφοριών. Εκεί πέρασα ζωή και κότα!!! Επιστροφή Χίο μετά ένα μήνα και μετάθεση Κιλκίς στο 604 κέντρο νεοσυλλέκτων Καμπάνη. Από εκεί απολύθηκα μετά την έλευση συνολικά 18 μηνών... Μου έλεγαν τότε αν θα ξαναπήγαινα στρατό και ήμουν όλο άρνηση. Τώρα δεν θα έλεγα όχι!!!
 14. Uncle Scrooge McDuck

  Editor's Choice: Κλασική Βιβλιοθήκη Disney

  Λοιπόν ας πω κι εγώ μερικά σχόλια για το editor's choice ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ! Μου άρεσε πάρα πολύ το μέγεθος. Ματζόβολο για βιβλιοθήκη αλλά και για το χέρι! Δεν αναγράφει πουθενά τιμή (εκτός αν πρόκειται για σούπερ συλλεκτικό κακέκτυπο που έπεσε στα χέρια μου!!!). Αν είναι έτσι να αγοράσω καμιά 10αρια εφημερίδες να έχω στοκ αν δεν βγει στα περίπτερα! Το χαρτί.....μια από τα ίδια. Της εφημερίδας είναι καλύτερο. Το κόψιμο του χαρτιού από την παλαιολιθική πρέσα που έχουν είναι για κλάματα...σαν να το έχει δαγκώσει το χάμστερ που έχω περιμετρικά!!! Ευτυχώς που το εξώφυλλο είναι χαρτόνι και όχι απλό χαρτί σαν του Μίκυ Μάους καθώς μέχρι να πάω σπίτι από το περίπτερο κρατώντας το Μίκυ Μάους μαζί με την εφημερίδα, το έκανα αναγνωρίσιμο από τα δακτυλικά μου αποτυπώματα που αποτυπώθηκαν στο εξώφυλλο λόγω χρήσης μάπα χρωμάτων!!! Πάντως το ξαναλέω, το πολύ συμπαθητικό μέγεθος μαζί με το όμορφο εξώφυλλο με κάνουν να ξεχνάω τα αρνητικά!!!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.