Μετάβαση στο περιεχόμενο

Strativarious

Veterans
  • Περιεχόμενο

    1846
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    16

Strativarious τελευταία νίκη Αυγούστου 10 2016

Strativarious είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Strativarious

  • Γενέθλια 11/30/2016

Retained

  • Member Title
    The mindful Wolf

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Malta

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

17600 προβολές προφίλ

Strativarious's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

22.8k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ούτε πολύ καλό, ούτε πολύ κακό. Αν σου αρέσει ο χαρακτήρας και θες να διαβάσεις μια ιστορία του - οχι κάτι πολύ δυνατό-, τότε είναι μια χαρα. Δεν είναι το πλεον αντιπροσωπευτικό. Ειναι ομως ευχάριστο με ωραιο σχέδιο και χρώματα. Δεν το μετάνιωσα σε καμμια περίπτωση. Μια απλη ιστορία για να περάσεις χαλαρά. ?☺️ Υγ. Σίγουρα, αν το budget ειναι μικρό, προτιμάς κάποιο αλλο..
  2. Εννοείται με υπογραφές!! ..και όχι μονο για σενα Για τη χρήση πεζών γραμμάτων που λες, σκεφτηκαμε να κανουμε κατι διαφορετικό ή καινούργιο. Ένα από τα θετικά με τις αυτοεκδόσεις είναι ότι σου δίνεται η ελευθερία να πειραματιστείς με στυλ κλπ. και να βγουν σε κατι πετυχημένο πολλές φορές. Μπορεί όταν το παρεις στα χερια σου και το διαβάσεις να σου αρέσει τελικά η επιλογή των πεζών. Πολλές :beer7: και :cheers3:
  3. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!!
  4. Μια ρωγμή στον χρόνο 4030. Ο Κόσμος, όπως τον ξέραμε, έχει τελειώσει. Το ανθρώπινο είδος ξεπερνά τα όρια του ηλιακού μας συστήματος. Βρισκόμαστε στην πλανητική εποχή. Ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει εκατοντάδες χρόνια, αλλά θανατώνεται κατ’ εντολή στα 50. Αναπαράγεται μέσω τεχνητής γονιμοποίησης σε κρατικά εργαστήρια. Η συνουσία απαγορεύεται. Μόλις ‘’γεννιέται’’, τελειοποιείται. Το στόμα σφραγίζεται, αφαιρούνται τα αυτιά και το δέρμα λειαίνεται. Όμως, επικοινωνεί -χωρίς φλυαρίες- μέσω ενσωματωμένου συστήματος επικοινωνίας στον εγκέφαλο. Σενάριο: Λεϊσου Χριστίνα (Strativarious) και σχέδιο: Παναγιώτης Τσαούσης (Επιθεωρητής LePit) Σύντομα κι άλλα δείγματα της δουλειάς μας :-)
  5. Aκομα μια φορά, μια πολύ καλή συναλλαγή! Ευχαριστώ
  6. Γειά σου ,Γιώργο! θα ήθελα τα παρακάτω Μαλάκα Λεσβίες #1-2 (9), 1€ το καθένα :)
  7. Παρέλαβα:-) Όλα αριστα! ευχαριστω και για το δωρεαν τευχακι. Καλή συνέχεια!
  8. οκ αυτο θα κάνω! χμμ.. δωσε αυτό αν υπάρχει: Μύθοι & Ήρωες στην Αρχαία Ελλάδα και Κίνα (9), δωρεάν ευχαριστω, ΓΙώργο!
  9. Καλημέρα! Θα ηθελα τα παρακάτω: Χαμηλές Πτήσεις #2 (8), 1€ Urban Mysteries (9), 1€ στον κουμπαρά της Λέσχης
  10. Strativarious

    WOUNDED [ DAMIEN MARIE, LOIC MALNATI ]

    Τόμος #1 Τόμος #2 Το Wounded είναι ένα έγχρωμο γαλλοβελγικό κόμικ δυο τόμων από τις εκδόσεις BAMBΟΟ/GDΑΝD ANGLE. Ο πρώτος τόμος με τίτλο: ‘’ The Photograph Man’’ κυκλοφόρησε 18/08/2010 και ο δεύτερος με τίτλο:’’ Jacks Limbo στις 17/08/2011. Έκαστος 48 σελίδες σε σενάριο από Damien Marie και σχέδιο από Loïc Malnati. Το κόμικ αυτό ξεκινά ως μια ιστορία γουεστερν και εξελίσσεται σε θρίλερ με στοιχεία μεταφυσικού.Είναι ένα πάρα πολύ καλό κόμικ που θα το πρότεινα στον καθένα και όχι μόνο σε αυτούς που διαβάζουν γαλλοβελγικά. Είναι μια ιστορία που χτίζεται καλά και που δεν περιμένεις την εξέλιξή που έχει. Το σχέδιο ταιριαστό στην ιστορία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Πλοκή 1890.O Edwards είναι φωτογράφος και έχει έρθει από την Αγγλία στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους αλλά και γιατί θέλει να γνωρίσει την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Υποφέρει από εφιάλτες και είναι ερωτευμένος με την αγαπημένη του Elizabeth. Ο αμερικάνος υπολοχαγός Farshing βάζει ένα στοίχημα με τους Άγγλους ότι μπορεί να εκπολιτίσει την άγρια πόλη Porcupine στα ινδιάνικα σύνορα στην Νότια Ντακότα. Ο Andrews συνοδεύει τον υπολοχαγό για να απαθανατίσει το αποτέλεσμα δηλ. την ειρηνική πόλη και οι φωτογραφίες θα χρησίμευαν ως αποδεικτικά για το στοίχημα. Στην Porcupine ξεκινούν δολοφονίες ιερόδουλων. Όλοι κατηγορούν τους Ινδιάνους. Όμως, μετά μαθαίνουν ότι μπορεί να πρόκειται για τον Jack τον Αντεροβγάλτη που ήρθε στην Αμερική γιατί οι δολοφονίες που γίνονται ταιριάζουν στο προφίλ του. Ο υπολοχαγός γουστάρει την Elizabeth και έτσι σε μια αποστολή του εναντίον των Ινδιάνων... Καταλήγει να προσπαθεί με τη βοήθεια των Ινδιάνων να καταλάβει ποιος είναι και τι σχέση έχει με τον άνθρωπο που κάνει αυτές τις φρικτές δολοφονίες. Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό παίζει και η Elizabeth που κρύβει πολλά μυστικά για το παρελθόν και το παρον της.
  11. Strativarious

    THE BALLAD OF DOCTOR RICHARDSON [PAUL POPE]

    ''The Ballad of Doctor Richardson'' σε σενάριο και σχέδιο του Paul Pope που εκδόθηκε το 1994 από την Horse Press. Ξαναεκδώθηκε το 1998 πάλι από την Horse Press με το δεύτερο εξώφυλλο που είναι παραπάνω. Είναι ασπρόμαυρο, 112 σελίδων. . Ο Pope το έγραψε στα 20+ χρόνια του και ήταν από τις πρώτες δουλειές του, παίρνοντας ερεθίσματα από τον Dave McKean. Πλοκή Πρωταγωνιστής είναι ο Richardson, καθηγητής Αναγεννησιακής Τέχνης στο πανεπιστήμιο. Οι φοιτητές του τον σέβονται, όχι όμως και οι υπόλοιποι καθηγητές που τον υποτιμούν επειδή δεν έχει καταφέρει να εκδώσει τίποτα τα τελευταία 10περίπου χρόνια. Τον κατηγορούν για πεισματάρη και ξεροκέφαλο γιατί δεν κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στα κείμενά του ώστε να του τα εκδώσουν. Είναι εποχή Χριστουγέννων, έχει κατάθλιψη και ζει σε μια μοναξιά που δεν αντέχει, ώσπου μια μέρα, στο τραίνο συναντά μια παλιά φοιτήτρια του που παράτησε τις σπουδές της. Αυτή είναι γύρω στα 23, εκείνος γύρω στα 40. Φαίνεται αδύνατον να γίνει κάτι μεταξύ τους. Την ερωτεύεται όμως και μετά την πρώτη τους συνάντηση, ψάχνει να την βρει με όσα στοιχεία έχει. Εκείνη όμως, νιώθει το ίδιο για τον Richardson και αν ναι, θα μείνουν μαζι; Το σχέδιο είναι ωραίο. Μερικές φορές μπερδεμένο, συνδυάζοντας το μαύρο και το άσπρο με ωραίο τρόπο. Η ροή είναι καλή. Είναι από αυτές τις απλές ιστορίες που σε τραβάνε να τις διαβάσεις γιατί έχουν κάτι γοητευτικό. Ο Pope παρ’ όλο που δεν πρόκειται για φουρουριστικό κόμικ, βάζει τέτοια στοιχεία που όμως δεν χαλούν την ρομαντική και λίγο νουαρ ατμόσφαιρα. Είναι ένα καλό και ενδιαφέρον κόμικ. πηγή0, πηγή1
  12. όντως μια καταπληκτική σειρά που είχα ξεχάσει. Εννοείται ότι θα δω το επεισόδιο με το κόμικ.. Πολύ ωραία ιδέα η παρουσίαση της σειράς! Ευχαριστώ!
  13. Strativarious

    LUCKY PENNY [HIRCH - YUKO OTA]

    Κόμικ που εκδόθηκε από την Oni Press, τον Μάρτιο 2016. Σενάριο από την Ananth Hirsh και σχεδιο από Yuko Ota. Πρόκειται για ασπρόμαυρο κόμικ, σε ατμόσφαιρα indie, 200 περίπου σελίδων. Στο Amazon, τον Μάρτιο του ’16 ήταν Editor's Pick στην κατηγορία καλύτερο Κόμικ/Graphic Novel. H Lucky Penny κάθε άλλο παρά τυχερή είναι. Έχασε το σπίτι της και τη δουλειά της την ίδια μέρα. Δεν έχει αρκετά χρήματα. Σαν χαρακτήρας είναι αυθόρμητη, μελοδραματική, δραστηρια και λίγο ανώριμη. Ευτυχώς, η καλύτερη της φίλη της Helen (το τελείως αντίθετο από την ίδια) της συμπαραστέκεται. Τελικά, η Penny νοικιάζει την αποθήκη που έχει η Helen και πιάνει δουλειά σε καθαριστήριο- Πλυντήρια self service πιο συγκεκριμένα. Το κατάστημα αυτό το έχει η οικογένεια της Helen και κατά ένα περίεργο λόγο, το διευθύνει ο ο μικρός 12χρονος αδερφός της Helen που είναι αυστηρός..βασικά λίγο τύραννος και δυσκολεύει πολύ τη ζωή της Penny. Μέσα σε όλα αυτά γνωρίζει έναν τύπο και βλέπουμε την εξέλιξη της γνωριμίας τους με διάφορες αστείες φάσεις. Στο τέλος, Έχει ωραίο σχέδιο σαφώς επηρεασμένο από τα manga. Η ιστορία είναι ανάλαφρη και αγγίζει διάφορα θέματα επιφανειακά, αφού αυτός δεν είναι ο σκοπός της αλλά να τα δείξει με χιουμοριστικό τρόπο. Δεν έχει ανατροπές. Οι άβολες καταστάσεις έχουν πλάκα. Διαβάζεται απίστευτα γρήγορα αλλά και ευχάριστα. Ένα ωραίο κόμικ σε γενικές γραμμές.
  14. Strativarious

    SNOW BLIND [OLLIE MASTERS - TYLER JENKINS]

    Snow Blind. Ένα κόμικ, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Αξίζει να διαβαστεί αφού έχει ένα κάτι στο σύνολό του που σε κάνει να το γουστάρεις πολύ. Άρχισα λίγο ανάποδα την παρουσίαση αλλά πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό κόμικ που σίγουρα δε χάνεις την ώρα σου αν το διαβάσεις. Το Snow Blind είναι μια μίνι σειρά 4 τευχών, 30 περίπου σελίδες έκαστο, από την BOOM! Studios. Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε 09/12/2015 και το τελευταίο 09/03/2016. Σενάριο από Ollie Masters ("The Kitchen") και σχέδιο από Tyler Jenkins ("Peter Panzerfaust," "Neverboy") Εξώφυλλα τευχών Πλοκή Ο Teddy μένει με την οικογένεια του στην Αλάσκα και πηγαίνει Λύκειο. Ποτέ δεν ένιωσε κοντά με τους γονείς του αλλά ούτε και κάποια συναισθηματική σύνδεση μαζί τους. Είναι κλειστός χαρακτήρας και έχει τη συνήθεια να παραβιάσει τη βιβλιοθήκη μόνο και μόνο για να διαβάσει βιβλία που του αρέσουν. Η απαντηση του στους αστυνομικούς και τους γονείς του είναι: ‘’Δεν έκανα κάτι κακό. Απλώς διαβάζω..’’ Ο πατέρας του δεν είναι πολύ ευχαριστημένος από τον εσωστρεφή γιο του. Κάποια στιγμή ποστάρει στο ιντερνετ μια φωτογραφία του πατέρα του και τότε τα πράγματα αλλάζουν. Κάποιος προσπαθεί να μπει στο σπίτι τους. Μετά από διάφορα περιστατικά, ο Teddy υποψιάζεται ότι οι γονείς του δεν είναι πραγματικά αυτοί που δείχνουν και ότι του κρύβουν πολλά μυστικά. Ένα πρώτο στοιχείο είναι ότι είναι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων για αυτό και μένουν στην Αλάσκα. Όμως, η υπόθεση περιπλέκεται καθώς ανακαλύπτει όλο και περισσότερα πράγματα πχ εμπλέκονται έμποροι ναρκωτικών, οικογένειες αστυνομικών, δολοφονίες. Αναγκάζεται να πάρει αποφάσεις και βρίσκεται σε διλλήματα που δεν περίμενε ποτέ. Είναι άραγε η ζωή του αληθινή; Τι είναι αυτό που κρύβουν οι γονείς του, ποιο το παρελθόν τους; Το σχέδιο και τα χρώματα μου άρεσαν πολύ είναι στο γούστο μου. Η ροή και ο τρόπος που χτίζεται η ιστορία είναι πολύ καλά. Διαβάζεται γρήγορα και δεν κουράζει. Θες να δεις τι θα γινει μετά, αν υπάρχει ανατροπή ή όχι. Αυτο γινόταν indie ταινία χαλαρα.
  15. Strativarious

    HELENA [ JIM CHABANE, LOUIS CHABANE ]

    Héléna To ''Héléna'', είναι ένα δίτομο γαλλοβελγικό κόμικ. Σενάριο από τον Jimκαι σχέδιο από Louis Chabane, χρώματα από την Delphine. Ο πρώτος τόμος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 ενώ, ο δεύτερος τον Μάρτιο του 2015 από τις εκδόσεις Grand Angle. Σενάριο Ο Simon ετοιμάζεται να παντρευτεί την έγκυο σύντροφό του, Estelle. Όμως, την ώρα που είναι έτοιμοι να παντρευτούν μέσα στη εκκλησία, εκείνος αρνείται και ο πατέρας της νύφης θέλει να τον σκοτώσει. Αυτό το έκανε γιατί λίγα λεπτά πριν το γάμο είδε την γυναίκα που ήταν ερωτευμένος από μικρός, την Helena και ξαναήρθαν τα παλιά του συναισθήματα στην επιφάνεια, αφού ποτέ δεν μπόρεσε να την ξεχάσει. Ο πατέρας του Simon πεθαίνει και του αφήνει μεγάλη περιουσία. Ξανασυναντά την Helena και της προτείνει κάθε Πέμπτη να συναντιούνται για 3ωρες και εκείνος να της δίνει 1000ευρω, χωρίς όμως κάτι πονηρό για αντάλλαγμα. Συμφωνούν. Αυτός μαραζώνει γιατί είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, ενώ εκείνη έχει σχέση με έναν παντρεμένο. Αυτό φέρνει συγκρούσεις. Προς το τέλος, η Helena τού γνωρίζει τη φίλη της Εloise γιατί πιστεύει ότι ταιριάζουν. Συμβαίνει το μοιραίο μεταξύ τους αλλά ο Simon συνεχίζει να σκέφτεται την Helena αν και η ‘’σχέση’’ του με την Eloise είναι καλή. Δεν αποκαλύπτω με ποια θα μείνει, αν θα γεράσουν μαζί ή το τι γίνεται με όλους τους χαρακτήρες. Μην το χαλάσω... Σχέδιο κλασικό γαλλοβελγικό με ατμόσφαιρα ευρωπαϊκή. Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει γαλλική ταινία που θα παίξει εννοείται η ερτ. Γενικά δε σε κουράζει και σε αυτό βοηθούν και τα χρώματα (απαλά), αν και στο δεύτερο τομάκι καποιες σελίδες τις πέρασα λίγο πιο γρήγορα. Σε όποιον αρέσουν τα bd και οι απλές ιστορίες, προτείνω τσεκάρισμα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.