Μετάβαση στο περιεχόμενο

1SUPERMAN1

Members
 • Περιεχόμενο

  123
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  888 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

716 Καλός

Σχετικά με το μέλος 1SUPERMAN1

 • Τάξη
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Γενέθλια 09/09/1980

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Χώρα
  Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

 1. 1SUPERMAN1

  ΕΛ ΤΖΟ #4.....48 χρόνια μετά....

  Με μεγάλη χαρά έλαβα το ΕΛ ΤΖΟ ! Οι αφισούλες ήταν φοβερές , ίσως καλύτερες και από το ίδιο το τεύχος (λέμε τώρα ...). Επίσης το τεύχος μου, έγραφε 98/100 , παραλίγο δηλαδή και να μην το προλάβαινα ! Ελπίζω να μην έμεινε κανείς παραπονεμένος και να πήραμε όλοι αυτά τα καταπληκτικά δώρα ! Και μια απορία , ο Ελ Τζο τελικά είχε δύο κοπέλες στην ιστορία;
 2. 1SUPERMAN1

  ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ

  Σήμερα 26-1-19 περνώντας έξω από ένα πρατήριο τύπου το είδα και το αγόρασα. Όμορφο τεύχος μάλλον θα αγοράσω και το επόμενο... Φέρνει στο νου τα προπολεμικά λαϊκά αναγνώσματα , όπως του Σκουτερόπουλου και κυρίως του Κυριακού , τα λεγόμενα "ληστρικά" τα οποία όμως ήταν ελάχιστα έως καθόλου εικονογραφημένα και υπόκεινταν στη λογοκρισία της εποχής εκείνης. Είναι ευχάριστο να αναβιώνεται η εποχή εκείνη με μια σύγχρονη ματιά.
 3. Φίλε Mandrake χρησιμοποιώ πάνω από 10 χρόνια τον VLC σε διάφορους υπολογιστές και ΠΟΤΕ δεν υπήρξε πρόβλημα. Παίζει πράγματι το 99% των βίντεο και είναι γρήγορος και με δυνατότητα ενσωμάτωσης υπότιτλων όπου λίγοι players διαθέτουν. Επίσης όσους έχω ρωτήσει είναι ικανοποιημένοι με αυτόν τον player. Απορώ πως εσύ διαπίστωσες τόσα προβλήματα με τον συγκεκριμένο.
 4. Πολύ όμορφες και σπάνιες στιγμές , μπράβο σε όλους ! Δημιουργήθηκε ιστορία με αυτή την εκδήλωση. Τελικά απ'ότι κατάλαβα ήταν θέμα συγκυριών η συνάντηση με τους δημιουργούς και η δημιουργία του νέου ΕΛ ΤΖΟ. Πραγματικά απίστευτο , σαν ο "θεός" των κόμικς να βοήθησε σε αυτό.
 5. 1SUPERMAN1

  ΕΛ ΤΖΟ #4.....48 χρόνια μετά....

  Ελπίζω να πήρατε και για μένα που δεν ήμουν παρών υπογραφή όπως είχα ζητήσει αλλιώς....
 6. 1SUPERMAN1

  ΘΗΣΑΥΡΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ

  Είναι δύσκολος έως αδύνατος ο αυστηρός ορισμός των κόμικς. Αυτό το παραδέχονται και οι ειδικοί όπως ο Μαρτινίδης που εκτός από θαυμαστής των κόμικς είναι και πανεπιστημιακός καθηγητής.
 7. 1SUPERMAN1

  ΘΗΣΑΥΡΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ

  Δεν είναι μόνο η λέξη σκίτσο αλλά και το μυθιστόρημα. Νομίζω ότι και άλλοι έχουν παρόμοιους ορισμούς όπως : Ορισμός κόμικς του J. B. Renard : «έντυπη αφήγηση με σκίτσα» Ορισμός Πέτρου Μαρτινίδη : «Η τέχνη της αφήγησης ιστοριών με διαδοχή σχεδιασμένων εικόνων στην τυπογραφική επιφάνεια» -Εικονογραφηγήματα (Μαρτινίδης) -Κωμικογραφήματα (Χρίστος Δάλκος)
 8. 1SUPERMAN1

  ΘΗΣΑΥΡΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ

  "Σκιτσομυθιστόρημα" , άλλος ένας όμορφος ορισμός για τα κόμικς !
 9. 1SUPERMAN1

  ΕΛΕΚΤΟΡ

  Πράγματι οι σαρώσεις των ολόκληρων περιοδικών δεν είναι δικές μου , απλά ήθελα να δώσω τη δυνατότητα στον DaDiRa και σε όποιον άλλο θέλει να διαβάσει το περιοδικό. Δηλαδή με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να έδινα πληροφορίες για τα σκαναρισμένα τεύχη , δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτό.
 10. 1SUPERMAN1

  ΕΛΕΚΤΟΡ

  Εδώ μπορεί να κατεβάσει κάποιος όλα τα τεύχη του ΕΛΕΚΤΟΡ: Αφαιρέθηκε. καλό διάβασμα !
 11. 1SUPERMAN1

  ΓΚΟΛ

  Ευχαριστώ luckystrike άρα το τεύχος που έχω μάλλον είναι πλήρες
 12. 1SUPERMAN1

  ΕΛΕΚΤΟΡ

  Μόλις τα βρήκα. Τεύχη 3,7,13 Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης.
 13. 1SUPERMAN1

  ΕΛΕΚΤΟΡ

  Τι μου θύμισες τώρα. Ήμουν τακτικός αναγνώστης του περιοδικού. Μάλιστα είχα καταφέρει να φτιάξω κάποιες ηλεκτρονικές κατασκευές πιτσιρικάς , φτιάχνοντας ο ίδιος τις πλακέτες από χαλκοβακελίτη και αγοράζοντας ηλεκτρονικά εξαρτήματα από μαγαζί στο Αιγάλεω (Μικελής-Μαρκίδης αν δεν κάνω λάθος λεγόταν). Το είχα σαν χόμπυ. Μιλάμε για την εποχή των 80s. Αν βρώ κάποια τεύχη θα τα ανεβάσω.
 14. 1SUPERMAN1

  ΓΚΟΛ

  Δεν είχε αφίσα. Την απορία θα μου την έλυνε κάποιος που έχει το τεύχος αυτό.
 15. 1SUPERMAN1

  ΓΚΟΛ

  Άρα αυτό που έχω του λείπουν οι μεσαίες σελίδες. Το παράξενο είναι ότι η ιστορία που έχει δεν φαίνεται να διακόπτεται. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.