dionik Posted October 6, 2008 Member ID: 2,393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6,421 Reputation: 30,898 Achievement Points: 6,434 Days Won: 13 With Us For: 6,345 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 42 Share Posted October 6, 2008 www.bookdepository.co.uk - link www.bookdepository.com - link Το αγαπημένο μου site για αγορά ξενόγλωσσων (σχετικά νέας κυκλοφορίας) κόμικς. Αγγλικό site, με τις τιμές σε λίρες, αλλά μπορείτε εύκολα, πχ. με το xe.com να τις μετατρέψετε σε ευρώ. Ανταγωνιστικές τιμές με το amazon, έχοντας μεγαλύτερο πλεονέκτημα ότι δε χρεώνει καθόλου μεταφορικά! Η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Master Card, Solo, Visa Electron, πλέον και paypal), οπότε βγάζοντας μια προπληρωμένη έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Ο χρόνος αποστολής ποικίλει μεταξύ 3 - 15 εργάσιμων ημερών. Το συντομότερο που μου έχει έρθει πακέτο είναι σε 3 μέρες! , αλλά συνήθως έρχεται σε καμιά δεκαριά. Στέλνει κάθε τεύχος σε ξεχωριστό πακέτο, συσκευασμένο σε φάκελο με αυτές τις φυσαλίδες που κάνουν τσικ τσακ και δεν ξέρω πως το λένε . Επομένως αν παραγγείλετε 10 τεύχη, να περιμένετε 10 διαφορετικά πακετάκια. Το μόνο πρόβλημα είναι το "μικρό" του στοκ, αλλά υπάρχει συνεχής ανανέωση. Ένα βιβλίο που φαίνεται εξαντλημένο τη μία εβδομάδα, μπορεί την επόμενη να υπάρχει, άρα καλό είναι να το ελέγχετε συχνά. Γενικά μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει τίποτα στραβό με την κατάσταση ή το χρόνο που κάνουν να έρθουν τα τεύχη, οπότε συνεχίζω να έχω το συγκεκριμένο site σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. edit: Επίσης έχει δημιουργηθεί το bookdepository.com, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά έχει πολλές φορές φθηνότερες τιμές από το uk. Οπότε καλό είναι να ελέγχετε από ποιο site συμφέρει να αγοράσετε τον τίτλο που θέλετε. :beer: 35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted October 6, 2008 Member ID: 1,991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4,996 Reputation: 25,180 Achievement Points: 4,996 Days Won: 42 With Us For: 6,384 Days Status: Offline Last Seen: April 10, 2021 Age: 55 Share Posted October 6, 2008 Τον τελαυταίο χρόνο είναι το μοναδικό ξενο site που αγωράζω τα κόμικς μου. Ειναι γρήγορο και αξιόπιστο. Οι τιμές του είναι by far (που λένε και στο χωριό μου) οι καλύτερες. Εξαίρεση κάποιες δημοπρασίες στο Ebay. Τα πιό ογκώδη βιβλία τα βάζει σε ειδική χάρτινη συσκευασία. Αν έπρεπε κάτι αρνητικό να πώ, θα έλεγα ότι η συσκευασία με τις φυσαλίδες δεν προφυλάσει τόσο καλά τα ΤΡΒ. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJO Posted October 6, 2008 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1,536 Content Count: 22,474 Reputation: 121,324 Achievement Points: 22,479 Days Won: 791 With Us For: 6,513 Days Status: Offline Last Seen: December 31, 2020 Share Posted October 6, 2008 Όντως πολύ ενδιαφέρον! Χμ, ήδη είδα κάτι που σε ελληνικό κομιξάδικο το έχω δει σε διπλάσια τιμή, χμ... υγ.Βρε παιδιά, βρε παιδιά...! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhantomDuck Posted October 6, 2008 Member ID: 2,414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5,722 Reputation: 46,137 Achievement Points: 5,819 Days Won: 48 With Us For: 6,343 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 38 Share Posted October 6, 2008 (edited) Φθηνές τιμές, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, καθόλου μεταφορικά και παραπάνω από ικανοποιητική ποικιλία κόμικς. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα online κατάστημα ? Πλέον, το 90% των ξενόγλωσσων κόμικς που αγοράζω είναι από το Bookdepository. Paypal δεν δέχεται, λογικά επειδή κρατάει ποσοστά από τις πωλήσεις. Παραγγέλνεις κατ' ευθείαν βάζοντας τον κωδικό της κάρτας σου όπου τον ζητήσει. Edited October 6, 2008 by PhantomDuck 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted October 7, 2008 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4,142 Reputation: 15,876 Achievement Points: 4,142 Days Won: 12 With Us For: 6,482 Days Status: Offline Last Seen: August 30 Age: 43 Share Posted October 7, 2008 Μία φορά έχω παραγγείλει από το bookdepository και η εμπειρία μου δεν ήταν ικανοποιητική... Η παραγγελία ήταν για 4 τομίδια Blame, 4 τομίδια Death Note και TPBs FirstBorn, Fallen Angel #4, Fables #9. Το κάθε κομμάτι έφτασε με διαφορετική αποστολή, το καθένα σε διαφορετικό φάκελο με φυσαλίδες. Λόγω της χαμηλής ποιότητας συσκευασίας (και προφανώς της ταλαιπωρίας που υπέστησαν κατά τη μεταφορά από τα ταχυδρομεία των 2 χωρών...) οι 4 φάκελοι είχαν τρυπήσει - τρύπες σαν κάψιμο από λάστιχο, λες και έκαναν όλη τη διαδρομή πάνω σε ρόδα φορτηγού. Στους φακέλους ήταν 3 Death Note και το FirstBorn. Από αυτά, τα 2 Death Note είχαν πάθει σοβαρή ζημιά με τις γωνίες τους να έχουν κατακαεί από τριβή. Θα παραθέσω φωτογραφίες σε κάποια στιγμή... Σίγουρα, ακόμα και με τη χασούρα των 2 τόμων, μου ήρθε πιο φτηνά από το να τα έπαιρνα από οπουδήποτε αλλού, αλλά πλέον δεν μπορώ να εμπιστευθώ αυτό το μαγαζί για να πάρω μια πιο luxurius έκδοση. Φανταστείτε να μου ερχόταν κανένα Absolute Watchmen με καμμένο το δέρμα... :/ Αν τώρα για μεγαλύτερα κομμάτια βάζουν και λίγο χαρτονάκι κατι γίνεται... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhantomDuck Posted October 7, 2008 Member ID: 2,414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5,722 Reputation: 46,137 Achievement Points: 5,819 Days Won: 48 With Us For: 6,343 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 38 Share Posted October 7, 2008 Όσες φορές τους έχω μιλήσει είναι πολύ εξυπηρετικοί. Ένας φίλος μου είχε κάνει παραγγελία 7-8 τόμων και του ήρθαν όλοι εκτός από έναν. Μόλις τους το είπε, του είπαν πως μπορούν είτε να τον αποζημιώσουν, είτε να του ξαναστείλουν το υπολειπόμενο τεύχος. Ίσως αν τους μιλήσεις να σου κάνουν αντικατάσταση. Έχω παραγγείλει πάνω από 6 φορές, και πάντα τα τεύχη φτάνουν σε άψογη κατάσταση. Ίσως να έπεσες στην περίπτωση. Πάντως αν τα τεύχη τα πάτησε φορτηγό, οτιδήποτε φάκελο και να χρησιμοποιούσαν, δεν υπήρχε περίπτωση να σώζονταν 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x for xepeta Posted October 7, 2008 Member ID: 3,787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12,121 Reputation: 82,316 Achievement Points: 12,143 Days Won: 79 With Us For: 6,230 Days Status: Offline Last Seen: 16 hours ago Age: 50 Share Posted October 7, 2008 (edited) Πράγματι έχει καλές τιμές. Το τίμησα αρκετές φορές. Έχω και γω ένα μικρό παράπονο για τα απλά αμερικάνικα Paperback. Ναι τα βάζουν μέσα σε φάκελο με φουσκαλίτσες, πράγμα που σχεδόν τα καταδικάζει να έρθουν χτυπημένα. Τουλάχιστον τα oversized hardcovers τα βάζουν μέσα σε κουτί από even more oversized χαρτονι, πράγμα που τα κάνει ασφαλή. Και να χτυπηθεί το χαρτόνι στη γωνία, δε θα δημιουργήσει πρόβλημα. Πρέπει να είναι βαθύ το χτύπημα για να περάσει τη γωνία του χαρτονιού και να αφήσει σημάδι στο βιβλίο. Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτεροι από το Amazon! Εκτός την ποικιλία βέβαια. Edited October 7, 2008 by frequently_attitudes 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted November 1, 2008 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4,142 Reputation: 15,876 Achievement Points: 4,142 Days Won: 12 With Us For: 6,482 Days Status: Offline Last Seen: August 30 Age: 43 Share Posted November 1, 2008 Λεπόν, του έδωσα άλλη μια ευκαιρία. Πήρα δαύτο, Hardback τόμος με χαρτί ιλουστρασιόν να καλύπτει το σκληρό εξώφυλλο. Ήρθε μεν πακεταρισμένο σε χαρτόνι, αλλά προχειριά ρε γμτ... Οι γωνίες σχετικά εκτεθημένες και το τελικό αποτέλεμα σαν να τα πήρα από παζάρι μεταχειρησμένων... photos από Omnibus και από τα 2 Death Note που είχα προαναφέρει: 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionik Posted November 1, 2008 Member ID: 2,393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6,421 Reputation: 30,898 Achievement Points: 6,434 Days Won: 13 With Us For: 6,345 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 42 Author Share Posted November 1, 2008 Όντως σου ήρθε σε ψιλοχάλια κατάσταση. Για τα Death Note δεν το συζητώ, είναι για πέταμα... Χρίστο, τι να πω... Μάλλον είσαι γκαντέμης. Εγώ όσες φορές έχω παραγγείλει, μου έχουν έρθει σε άψογη κατάσταση. Ακόμα και τα Battle Royale Ultimate Edition που ήταν τούβλα. Τους έκανες καθόλου παράπονα και αν ναι, τι σου απάντησαν? :beer: 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted November 1, 2008 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4,142 Reputation: 15,876 Achievement Points: 4,142 Days Won: 12 With Us For: 6,482 Days Status: Offline Last Seen: August 30 Age: 43 Share Posted November 1, 2008 Για τα Death Notes δεν είχα ασχοληθεί ούτε να φωτογραφίσω μέχρι σήμερα - σιχτηριάστηκα και παραλίγο να τα εκπαραθυρώσω... Η παραγγαλία είναι κάποιο καιρό τώρα, άκυρο να στείλω σήμερα σχετικό mail. Το Omnibus το άνοιξα πριν μισή ώρα - σε κάποια στιγμή θα τους προωθήσω τις photos, αν και δεν περιμένω κάτι ουσιαστικό. Ακόμα και να το ξαναστείλουν (που η φθορά του δεν περιμένω να δικαιολογεί κάτι τέτοιο) την ίδια συσκευασία θα έχει, οπότε μία η άλλη. Απλά, δεν θα ξαναπάρω από εκεί 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted November 1, 2008 Member ID: 1,991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4,996 Reputation: 25,180 Achievement Points: 4,996 Days Won: 42 With Us For: 6,384 Days Status: Offline Last Seen: April 10, 2021 Age: 55 Share Posted November 1, 2008 Τι ναπώ ρε Χρίστο... Μάλλον δε σε πάει... Και εγώ έχω παραγγείλει πάνω απο 40 ΤΡΒ και HC απο εκεί και δεν είχα ποτέ το παραμικρό θέμα. Ακόμα και για το FF Omnibus που είναι ένα θηρίο 850 σελίδων..... Πάντως σε κάθε περίπτωση στην θέση σου θα τους έστελνα mail διαμαρτυρίας..... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sneaker Posted November 2, 2008 Member ID: 29 Group: Veterans Topic Count: 149 Content Count: 1,759 Reputation: 2,310 Achievement Points: 1,759 Days Won: 0 With Us For: 6,584 Days Status: Offline Last Seen: October 15, 2022 Age: 43 Share Posted November 2, 2008 Πρόσφατα έκανα κι εγώ κάποιες παραγγελίες από το bookdepository και είμαι κι εγώ σχετικά ικανοποιημένος. Η αλήθεια είναι ότι οι συσκευασίες προστατεύουν πολύ λίγο. Το Starcraft Manga πχ που πήρα στη ράχη ήταν ελαφρώς γδαρμένο. Πέρα από αυτό όμως κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα δεν είχα. Και οι τιμές του είναι τέτοιες που τέτοιες μικρο-φθορές του τις συγχωρώ. Από κει και πέρα βέβαια, για περιπτώσεις σαν του Χρήστου... αλλάζει το θέμα. Εκεί όντως θέλει email διαμαρτυρίας και αντικατάσταση (αναφέρομαι κυρίως στα Death Note). Στην τελική, δεν πήρες αυτό που πλήρωσες μια και αυτό που έφτασε σπίτι σου δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί. Έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις να στο ξαναστείλουν. Κάτι άλλο που με ψιλο-ενοχλεί με το bookdepository (αλλά σε μικρότερο βαθμό) είναι και το ότι δε σου στέλνουν mail όταν φύγει το κάθε κομμάτι της παραγγελίας σου ώστε να ξέρεις πότε να το περιμένεις... Μικρό το κακό, απλά άλλα sites το κάνουν και είναι πολύ χρήσιμο. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chatzikostis_g Posted November 2, 2008 Member ID: 2,938 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 44 Reputation: 108 Achievement Points: 44 Days Won: 0 With Us For: 6,298 Days Status: Offline Last Seen: May 21 Age: 47 Share Posted November 2, 2008 Είχα αντιμετωπίσει και εγώ κάποιο πρόβλημα με ένα tpb που είχα παραγγείλει από το book depository, μόνο που δεν ευθυνόντουσαν οι ίδιοι, μιας και ήταν καθαρά σφάλμα του εκδότη (έλειπαν αρκετές σελίδες, ενώ κάποιες άλλες ήταν τυπωμένες δυο φορές). Μετά από μια ταχύτατη συνεννόηση με ανταλλαγή e-mail, η οποία ζήτημα να πήρε πάνω από μισάωρο, μου έδωσαν 2 επιλογές: 1) Το κρατάω και μου αφαιρούν την χρέωση από την κάρτα 2) ή το κρατάω και πάλι, και μου στέλνουν ένα άλλο κομμάτι προς αντικατάσταση. Δεν μου ζήτησαν όμως την παραμικρή φωτογραφική απόδειξη, για το αν τα λεγόμενα μου έχουν βάση. Συμπέρασμα: στο book depo είναι επικοινωνιακοί και χουβαρντάδες! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouzikak Posted November 2, 2008 Member ID: 3,268 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 94 Reputation: 695 Achievement Points: 94 Days Won: 0 With Us For: 6,270 Days Status: Offline Last Seen: September 10, 2021 Age: 49 Share Posted November 2, 2008 Κι εγώ έχω παραγγείλει δεκάδες φορές από το book depository και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από τον τρόπο αποστολής. Μου έχει τύχει κι εμένα οι τόμοι να έχουν μικροπροβλήματα, αλλά δεν παραπονιέμαι για δύο λόγους: 1. Τα έξοδα αποστολής είναι ΤΣΑΜΠΑ και το "τσάμπα" είναι από τις αγαπημένες μου λέξεις . Αν η συσκευασία ήταν καλύτερη, πιο ανθεκτική κτλ ίσως αναγκαζόμασταν να πληρώσουμε επιπλέον μεταφορικά. 2. Για τη τυχόν φθορά φταίει συνήθως το προσωπικό των Ελληνικών Ταχυδρομείων που βαριέται που ζει, έχει την νοοτροπία "άντε να τελειώνουμε", έχει τη θεσούλα του εγγυημένη και δεν φοβάται συνέπειες και δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο φάκελλος που περνάει από τα χέρια τους δεν είναι άλλος ένας φάκελλος από τους χιλιάδες που περνάνε από τα χέρια τους καθημερινά, αλλά περιουσιακό στοιχείο ενός συμπολίτη τους. Πραγματικό περιστατικό: βγαίνω ένα πρωί Δευτέρας από το σπίτι μου να πάω στη δουλειά μου και βλέπω τον ταχυδρόμο να προσπαθεί με το ζόρι να χώσει κυριολεκτικά τον φάκελλο που περιείχε το SAVAGE SWORD OF CONAN vol. 2 στο γραμματοκιβώτιο μου. Οσοι έχετε πιάσει στα χέρια σας τον εν λόγω τόμο καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει στον κόσμο γραμματοκιβώτιο που να τον χωράει. Η αντίδραση μου βέβαια ήταν "ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ????" (ήταν όπως είπα και πριν Δευτέρα και δεν γούσταρα μία), οπότε του έφυγε ο Κόναν, η τσάντα με τα γράμματα και η ψυχή Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχει ανακαλυφθεί η συσκευασία που να αντέχει στην αδιαφορία και ανευθυνότητα του έλληνα δημοσίου υπαλλήλου. Πάρτε το απόφαση για να μην στεναχωριόσαστε άδικα... 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhantomDuck Posted November 2, 2008 Member ID: 2,414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5,722 Reputation: 46,137 Achievement Points: 5,819 Days Won: 48 With Us For: 6,343 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 38 Share Posted November 2, 2008 Συμπέρασμα: στο book depo είναι επικοινωνιακοί και χουβαρντάδες! Και πολύ συνεννοήσιμοι επίσης. Είμαι 99% σίγουρος πως αν ο Ζοο έστελνε φωτογραφίες από τα Death Notes είτε θα τον αποζημίωναν είτε θα του τα ξαναέστελναν. Αν και τώρα που έχει περάσει καιρός δεν ξέρω ΑΛΛΑ δεν χάνεις και τίποτα να προσπαθήσεις. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted November 3, 2008 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4,142 Reputation: 15,876 Achievement Points: 4,142 Days Won: 12 With Us For: 6,482 Days Status: Offline Last Seen: August 30 Age: 43 Share Posted November 3, 2008 Έστειλα mail χθες και για τις 2 παραγγελίες - η ανταπόκρισή τους αμεσότατη και κλείσαμε το θέμα με 30% refund. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouzikak Posted November 3, 2008 Member ID: 3,268 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 94 Reputation: 695 Achievement Points: 94 Days Won: 0 With Us For: 6,270 Days Status: Offline Last Seen: September 10, 2021 Age: 49 Share Posted November 3, 2008 Έστειλα mail χθες και για τις 2 παραγγελίες - η ανταπόκρισή τους αμεσότατη και κλείσαμε το θέμα με 30% refund. Αυτή ήταν η μόνη λύση που σου πρότειναν ή σου πρότειναν και κάποιες άλλες (αν ναι, ποιές?) και διάλεξες αυτή? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted November 3, 2008 Member ID: 832 Group: Veterans Topic Count: 197 Content Count: 4,142 Reputation: 15,876 Achievement Points: 4,142 Days Won: 12 With Us For: 6,482 Days Status: Offline Last Seen: August 30 Age: 43 Share Posted November 3, 2008 Αυτή μου πρότειναν και τη δέχτηκα. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhantomDuck Posted December 13, 2008 Member ID: 2,414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5,722 Reputation: 46,137 Achievement Points: 5,819 Days Won: 48 With Us For: 6,343 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 38 Share Posted December 13, 2008 To Bookdepository ψάχνει για προσωπικό http://www.jobsite.co.uk/cgi-bin/vacdetail...ewsletter_Dec08 Προς όσους τυχόν ενδιαφέρονται ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doxaios Posted December 22, 2008 Member ID: 264 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 251 Reputation: 955 Achievement Points: 252 Days Won: 0 With Us For: 6,539 Days Status: Offline Last Seen: August 18 Age: 41 Share Posted December 22, 2008 Για κάποιον λόγο λένε οτι δεν δέχονται την κάρτα μου(χρεωστική πειραιώς) ενώ έχω κάνει πολλές αγορές στο παρελθόν και εκεί που πρέπει να γίνει η πληρωμή μου λέει οτι υπάρχει λάθος και την κάνει cancel...Η κάρτα εννοείται οτι έχει λεφτά μέσα.Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionik Posted December 22, 2008 Member ID: 2,393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6,421 Reputation: 30,898 Achievement Points: 6,434 Days Won: 13 With Us For: 6,345 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 42 Author Share Posted December 22, 2008 Όταν λες χρεωστική προφανώς δεν εννοείς προπληρωμένη αλλά αυτή την κάρτα με την οποία μπορείς να κάνεις ανάληψη από τα ATM (Maestro) , έτσι? Από ό,τι γράφει όταν επιλέγεις κάρτα, δέχονται μόνο τις Maestro UK. :beer: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doxaios Posted December 22, 2008 Member ID: 264 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 251 Reputation: 955 Achievement Points: 252 Days Won: 0 With Us For: 6,539 Days Status: Offline Last Seen: August 18 Age: 41 Share Posted December 22, 2008 (edited) Εκτός οτι έχω αγοράσει πολλές φορές με αυτή(ναι αυτή που λές είναι) στο στάδιο της εξακρίβωσης έχει κανονικά τις visa και τις visa electron και οχι μόνο τις maestro. http://www.bookdepository.co.uk/WEBSITE/WW...lpInfo.php?ID=8 Edited December 22, 2008 by doxaios 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionik Posted December 22, 2008 Member ID: 2,393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6,421 Reputation: 30,898 Achievement Points: 6,434 Days Won: 13 With Us For: 6,345 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 42 Author Share Posted December 22, 2008 Ναι αλλά η δική σου δεν είναι Visa ή Visa Electron (άσχετα αν το γράφει πάνω). Θεωρείται Maestro. Μήπως στα άλλα sites που δεν είχες πρόβλημα δέχονταν και την Maestro? :beer: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doxaios Posted December 22, 2008 Member ID: 264 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 251 Reputation: 955 Achievement Points: 252 Days Won: 0 With Us For: 6,539 Days Status: Offline Last Seen: August 18 Age: 41 Share Posted December 22, 2008 Ναι αλλά η δική σου δεν είναι Visa ή Visa Electron (άσχετα αν το γράφει πάνω). Θεωρείται Maestro. Μήπως στα άλλα sites που δεν είχες πρόβλημα δέχονταν και την Maestro? :beer: Όχι όχι μην επιμένεις σε αυτό. Έχω κάνει εκατοντάδες αγορές από το ιντερνετ με αυτή την κάρτα και ξέρω ακριβώς τί είναι. Όπου έχει επιλογή την δηλώνω σαν visa electron και σκέτη visa όπου δεν υπάρχει. Εγώ είπα μήπως είναι τίποτα γενικευμένο πρόβλημα στο site λόγω φόρτου ή τίποτα τέτοιο και μήπως και κάποιος άλλος το είχε αντιμετωπίσει. Τους έστειλα mail και περιμένω τι θα πούν. Όταν μάθω θα ενημερώσω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJO Posted February 13, 2009 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1,536 Content Count: 22,474 Reputation: 121,324 Achievement Points: 22,479 Days Won: 791 With Us For: 6,513 Days Status: Offline Last Seen: December 31, 2020 Share Posted February 13, 2009 Χμ, ένας γνωστός μου θέλει να πάρει τους 3 τόμους με τον Ταρζάν του Joe Kubert, αλλά εδώ που ρώτησε τους βρήκε 49 ευρώ τον καθένα και του πρότεινα αυτό: http://www.bookdepository.co.uk/search?sea...p;search=search Τώρα, επειδή πρόκειται για tpb's, θα τα στείλουν σε καλή κατάσταση? Έχει αγχωθεί γιατί δεν έχει ξαναπάρει από εκεί, ούτε εγώ, οπότε ακούω... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doxaios Posted February 14, 2009 Member ID: 264 Group: Members Topic Count: 21 Content Count: 251 Reputation: 955 Achievement Points: 252 Days Won: 0 With Us For: 6,539 Days Status: Offline Last Seen: August 18 Age: 41 Share Posted February 14, 2009 Τα βιβλία-κόμιξ μπαίνουν στην κλασσική χάρτινη συσκευασία.Το κακό είναι ακριβώς αυτό(δεν υπάρχει κάποια έξτρα προστασία) το καλό είναι οτι κλείνει σφιχτά και δεν κουνιούνται μέσα. Σε 1 βδομάδα τα έχεις στο σπίτι σου και είναι το φθηνότερο μαγαζί για ξένα βιβλία που υπάρχει.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα είτε με σκισμένο κάτι ,φθαρμένο ή έστω πολύ τσαλακωμένο(σχεδόν καθόλου). Εγώ με το πρόβλημα μου ακόμα δεν βρήκα λύση.Κάτι παίζει με τη διεύθυνση μου(...) και αναγκάζομαι να στέλνω τα βιβλία σε έναν φίλο και να τα παίρνω από αυτόν. Τους ενημέρωσα αλλά άβυσος.Τώρα που ανανεώθηκαν ίσως λύθηκε. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionik Posted April 7, 2009 Member ID: 2,393 Group: Veterans Topic Count: 594 Content Count: 6,421 Reputation: 30,898 Achievement Points: 6,434 Days Won: 13 With Us For: 6,345 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 42 Author Share Posted April 7, 2009 Το site του bookdepository έχει αλλάξει μορφή εδώ και κάμποσο καιρό και πλέον έχει τις τιμές σε ευρώ, οπότε η σύγκριση τιμών έγινε ευκολότερη . :beer: 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Posted May 23, 2009 Member ID: 2,289 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 161 Reputation: 374 Achievement Points: 161 Days Won: 0 With Us For: 6,355 Days Status: Offline Last Seen: November 14, 2016 Age: 113 Share Posted May 23, 2009 Έχω παραγγείλει 5 comics, έχω παραλάβει τα 3, το 4ο με περιμένει στο ταχυδρομείο (1300 σελ.) Το κουφό; στην σελίδα τους "track order" γράφει... "Τίτλος 1" ... processing με περιμένει στο ταχυδρομείο "Τίτλος 2" ... processing παρελήφθη 22/5 "Τίτλος 3" ... dispached (το ανέφερε έτσι στις 18/5) παρελήφθη 22/5 "Τίτλος 4" ... dispached (το ανέφερε έτσι στις 13/5) παρελήφθη 20/5 "Τίτλος 5 ... processing δεν ξέρω που βρίσκεται Ηθικό Δίδαγμα Μην έχεται εμπστοσύνη στο track order του book depository. Σημειώσεις. Βέβαια δεν μπορώ να πω πως με χαλάει μιας και τα παραλαμβάνω κανονικά αλλά μια διόρθωση στο πρόγραμμά παρακολούθησης παραγγελιών επιβάλλεται. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron man 7 Posted May 23, 2009 Member ID: 5,083 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 328 Reputation: 451 Achievement Points: 328 Days Won: 0 With Us For: 6,056 Days Status: Offline Last Seen: January 2, 2020 Age: 30 Share Posted May 23, 2009 Εγώ είχα παραγγείλει έναν τόμο από εκεί και όταν τον παρέλαβα στo track order ήταν ακόμα στο processing. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 24, 2009 Member ID: 2,066 Group: Honored Topic Count: 79 Content Count: 4,676 Reputation: 26,635 Achievement Points: 4,710 Days Won: 4 With Us For: 6,375 Days Status: Offline Last Seen: May 30 Age: 48 Share Posted May 24, 2009 Εχθές το βράδυ πήγα να κάνω μια νέα παραγγελία και όταν προσπάθησα να πληρώσω δεν δέχονταν την κάρτα μου... Πρόκειται για VISA electron, φυσικά δεν είναι "ληγμένη" και με την ίδια κάρτα κάνω αγορές στο ιντερνετ σχεδόν εδώ και μια δεκαετία. Έχει αντιμετωπίσει άλλος παρόμοιο πρόβλημα; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts