Jump to content

doxaios

Members
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  112 [ Donate ]

Community Reputation

869 Good

About doxaios

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 03/04/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Θεσσαλονίκη
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

384 profile views
 1. Γίνεται κάτι τέτοιο; Στη Θεσσαλονίκη από ότι βλέπω μόνο το κεντρικό ταχυδρομείο στην Αριστοτέλους δουλεύει Σάββατο. Μπορείς όμως να ζητήσεις (υπάρχει τέτοια διαδικασία;;;) να μαζέψουν εκεί πακέτα σου από ταχυδρομεία της Θεσσαλονίκης και να τα παραλάβεις από το κεντρικό; Δεν το έχω ξανακούσει.
 2. Στην περίπτωση που ο διανομέας αφήνει χαρτάκια αλλά εγώ δε μπορώ να πάω στα ελτα τις ώρες που λειτουργούν λόγω δουλειάς, τί γίνεται??? Υπάρχει γενικότερα κάποια υπηρεσία ή κάποιος τρόπος που να λύνει ένα τέτοιο θέμα?
 3. doxaios

  Πωλήσεις doxaios

  Τότε αν γίνεται να κλειδωθεί για να ανοίξω νέο γιατί ο τίτλος παρέμεινε και δεν αφορά το σύνολο των τευχών.
 4. Παρακαλώ να κλειδωθεί. Ευχαριστώ θερμά!
 5. "Η παραλαβή θα γίνει στον χώρο της λέσχης." Πολύ ωραίος όρος για έναν διαγωνισμό αποκλειστικά και μόνο για κατοίκους Αττικής. NICE.
 6. Και τα 6 τεύχη του ΜΠΛΕ ΚΟΜΗΤΗ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής σε άψογη κατάσταση(10). Τιμή 20€ -> Νέα τελική τιμή τα 16€ Περιοχή Θεσσαλονίκη (Τούμπα) για χέρι-χέρι, διαφορετικά για εκτός Θεσσαλονίκης +4€ επιβαρύνεται ο αγοραστής. ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΥΧΑΚΙΑ ΑΠΟ MARVEL ΚΑΙ DC Superior Spider-Man #1 Batman Detective Comics #988, #991, #992, #993, #994 Batman #54, #55, #58, #59, #60, #61 Superman #3, #5, #6 The Amazing Spider-Man #5, #8, #9, #10, #11 Tony Stark Iron Man #4, #5, #6 Marvel Knights #1, #2, #4 Κατάσταση 9-10 όλα. Τιμή 1.5€ ανά τεύχος ή 25€ αν τα θέλει όλα μαζί κάποιος. Περιοχή Θεσσαλονίκη (Τούμπα) για χέρι-χέρι, διαφορετικά με acs ή speedex με έξοδα του αγοραστή.
 7. ΒΡΕΘΗΚΕ Superman #2 https://www.dccomics.com/comics/superman-2018/superman-2 ΒΡΕΘΗΚΕ Superman #3 https://www.dccomics.com/comics/superman-2018/superman-3 Σε μαγαζιά που ρώτησα(Αθήνα-Θεσσαλονίκη) δεν τα έχουν διαθέσιμα...Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας το πεί.
 8. Μιλάμε για νέους τόμους ή έχουν ξαναεκδοθεί σε προηγούμενες τυπώσεις της Καθημερινής?
 9. Έχει κανείς ιδέα γιατί γράφουν στη σελίδα τους στο fb οτι " Κυκλοφορούν σήμερα πανελλαδικά τα: Συλλεκτικός Μπλεκ #83-84 και Περιπέτεια #1-200! "
 10. doxaios

  ΜΥΘΟΝΑΥΤΕΣ

  Το οποίο δηλαδή θα είναι το τελευταίο επειδή σταματάει?
 11. Εγώ νομίζω οτι και μεγαλύτερος να ήταν ο χώρος θα ήταν ακόμα καλύτερα. πχ ένα περίπτερο της έκθεσης. Πήγα 2 φορές το Σάββατο. Η πρώτη που ήταν λίγο πρίν τις 14:00 είχε κόσμο αλλά παλευόταν. Η δεύτερη που ήταν κατά τις 18:00 γινόταν αρκετά χαμός. Επειδή το αντικείμενο είναι το κόμικ δεν είναι δυνατόν να ευχαριστηθείς ψάξιμο όταν έχει τόσο κόσμο ταυτόχρονα και σε συγκεκριμένο χωρό που δε μπορεί να διαχυθεί. Εννοείται καλύτερα από το λιμάνι δεν το συζητώ απλά προσωπικά θα ήθελα ακόμα περισσότερη άπλα. Είμαι xl τύπος. Επειδή είχε τύχει να πάω σε μία athenscon(την πρώτη νομίζω) στο ταεκβοντο νομίζω τέτοιο μέγεθος είναι ιδανικό για τους εκθέτες, επισκέπτες κτλ. Για εμένα μεγάλη χαρά υπογραφή Rubus στον μεγιστάνα(αν και κάθε χρόνο τιμά την the comic con δεν είχα αξιωθεί να πάω κάτι για υπογραφή και τα έχω όλα μα τη μουστάρδα) και υπογραφές στα the woods απο Διαλυνά και Tynion(μεγάλος fan του δίδυμου). Εννοείται αρκετές ακόμα αγορές αφού κάθε χρόνο μαζεύω κανά 3μηνο λεφτά για ξόδεμα. Για άλλη μια φορά υπέροχο event που το περιμένω κάθε(όλο το) χρόνο. Μοναδικό παραπονάκι μου ίσως οτι παρόλο το γεγονός της the comic con μη ξεχνάμε όμως οτι το πρώτο Σάββατο του Μαϊου είναι και η Free Comic Book Day που όμως ήταν σαν να μην υπήρχε στο event. Ούτε κάποιο FCBD τευχάκι(όπως άλλες χρονιές), ούτε κάποια προσφορά λόγω ημέρας, ούτε τίποτα εκτός αν δεν πήρα χαμπάρι εγώ. Τέλος απλά σαν "είδηση" επειδή ρώτησα στις εκδόσεις "Μικρώς Ήρως" υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ξαναξεκινήσει η "περιπέτεια" όχι όμως σαν "περιπέτεια" επειδή κάτι παίζεται με τα δικαιώματα αλλά ως "Μάρκ". Από την απάντηση στο ερώτημά μου κατάλαβα οτι πραγματικά τους το έχουν ρωτήσει/ζητήσει πολλάααα άτομα και το προσπαθούν. *edit πραγματικά συγκινητική η παρουσία του Cantwell στο event.
 12. Η σύγκριση οποιασδήποτε comic con Ελλάδος με comic con της ίσως μεγαλύτερης comicsκομάνας της Ευρώπης(της Ιταλίας) με ξεπερνά(αυτό που είχα δεί να γίνεται με τα disney στην Ιταλία πράγματικά πρέπει να το δεί κάποιος για να το πιστέψει). Δε μπορούν να συγκριθούν τα μεγέθη και για αυτό οι όποιες συμφωνίες σίγουρα είναι διαφορετικές. Αν πάλι νομίζουμε οτι είμαστε αγορά που μπορεί να συγκριθεί (ή να φέρνει εύκολα τέτοια ονόματα) με άλλες αγορές του εξωτερικού, είμαστε εκτός πραγματικότητας. Δε θα ζητήσω ούτε φωτογραφία, ούτε υπογραφή αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν πρόκειται για τεράστιο όνομα και προφανώς για να έρθει σε ένα con χώρας πληθυσμού 10 εκ. (που η μισή Αμερική ούτε ξέρει που βρίσκεται καν η χώρα) υπήρξαν ανάλογες οικονομικές συμφωνίες. Ελεύθερος είναι ο καθένας να πράξει όπως θέλει και όπως του επιτρέπουν τα οικονομικά του.
 13. doxaios

  EDITOR'S CHOICE: ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ DISNEY

  Δεν είδα οτι τελείωσε η σειρά και πήρα και σήμερα Καθημερινή...Έψαχνα τευχάκι μέσα...
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.