Jump to content

PhantomDuck

Veterans
 • Content Count

  5,411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42
 • Points

  6,794 [ Donate ]

PhantomDuck last won the day on July 16

PhantomDuck had the most liked content!

Community Reputation

40,507 Popular

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.anime.gr

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Λιμνούπολη
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

4,272 profile views
 1. Θέλει να γίνεις λίγο πιο σαφής στην εικόνα, δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς πρέπει να κοιτάξω.
 2. Δηλώνω ευχάριστα ξαφνιασμένος, και συγκρατημένα ενθουσιασμένος με αυτή τη δήλωση.
 3. Άσε, έχω πάθει νίλα. Τελείωσα μεν με το manga, όμως μόλις διαπίστωσα πως το Alita: Last Order (19 τόμοι) που νόμιζα πως είναι spin off, είναι άμεση συνέχεια της σειράς, επομένως πρέπει να διαβαστούν κι αυτοί. Βέβαια για να μην με λέτε υπερβολικό, θα διαβαστούν μετά την ταινία, αλλιώς θα τη δω το 2025, μαζί με τη δεύτερη που θα βγάλει ο Κάμερον . Εξ άλλου η ταινία απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν έχει φτάσει ως εκεί, άρα είμαστε καλά.
 4. Ακριβώς από κάτω από το post που έκανες quote, έχω γράψει δυο λόγια. Εν ολίγοις, έπαιζε περιορισμός στις συνολικές σελίδες που μπορούσε να βγάλει η εκδοτική, κι εφ' όσον τα συγκεκριμένα τεύχη είχαν περισσότερες από το συνηθισμένο, σήμαινε λιγότερο τιράζ. Τώρα αν αξίζουν 50ρικο, προφανώς και όχι, αλλά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα τεύχη, είναι μικρότερα σε αριθμό, γι' αυτό και θεωρούνται πιο σπάνια.
 5. Ρε σεις, τόσα χρόνια δεν είχαμε thread για την IDW, απαράδεκτοι. Εκτός και αν είχαμε και δεν το βρίσκω, επομένως ο απαράδεκτος είμαι εγώ. Ξεκινάω με ένα νέο, το Sons Of Chaos, που θα πραγματεύεται την επανάσταση του 1821. Ο πρωταγωνιστής απ' ό,τι διαβάζω, θα είναι ο Μάρκος Μπότσαρης. Ξεκινάει να κυκλοφορεί σήμερα, 16 Ιουλίου, και ήμουν περίεργος εάν το γνωρίζει κανένας συμφορουμίτης. Q&A του δημιουργού στο reddit. https://sonsofchaos.com/1821 https://www.idwpublishing.com/product/sons-of-chaos/
 6. Amazon.co.uk γύρω στα 120-130 γιούργια σύνολο, δεν θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή. Το πήρα από τον μεταπωλητή «Book Depository», που είναι το ίδιο με το μαγαζί που ξέρουμε, απλά το πήρα μέσω Amazon επειδή στο κανονικό site, είχε ακριβότερη τιμή. Παρεμπιπτόντως, μου το έφεραν κούριερ στο σπίτι. Ούτε παιδεύτηκα με χαρτάκια στο ταχυδρομείο, ούτε κουβάλησα, τίποτα. Μια χαρά μου έκατσε.
 7. Γελάτε, γελάτε. Δεν μου αφήνετε άλλο περιθώριο, παρά να ποζεριάσω λίγο μπας και σας γυαλίσει το μάτι με τα καλούδια που θα δείτε και σας σύρω προς τον σωστό δρόμο. Παρακάτω βλέπετε το ντούκι που ανέφερα προηγουμένως, με και χωρίς τη θήκη. Οι τόμοι είναι τεράστιοι, με την Alita προφανώς στα εξώφυλλα, μία από τις καλύτερες ηρωίδες manga που θυμάμαι να έχω διαβάσει. Στη 2η φωτογραφία, βλέπετε 3 λιθογραφίες με δαύτην. Τα μικυμάο της εβδομάδας, περιλαμβάνονται για να καταλάβετε το μέγεθος, αν και τώρα που το βλέπω, έχουν στο εξώφυλλο γυναίκες πρωταγωνίστριες της αντίστοιχης ιστορίας της Ziche, και ταιριάζουν ασορτί με την Alita, ούτε παραγγελία να το είχα.
 8. Είχα διαβάσει μερικά ψιλοπράματα από το manga πριν αιώνες, και τώρα είμαι στη φάση που μου ήρθε το ντούκι η θήκη με τους σκληρόδετους τόμους της σειράς, είμαι στη μέση περίπου και περνάω πολύ ωραία διαβάζοντάς τους. Θα δω και το anime OVA του '90 από όπου ακούω πήρε μερικά πράγματα, και αφού είμαι 100% προετοιμασμένος, θα δω την ταινία για να την απολαύσω όπως της αρμόζει. Λίγο που έχω δει, τείνω προς το ότι θα με ικανοποιήσει, όμως δεν βλάπτει να κρατάμε και ένα μικρό καλαθάκι ανά χείρας. Πάντως αν είναι στο στυλ που πιστεύω θα είναι, καταλαβαίνω γιατί ξένισε τόσο πολύ τους κριτικούς. Περισσότερα θα γράψω σε λίγο καιρό.
 9. Εγώ μικρός διάβαζα μόνο τις ιστορίες, τα οικονομικά άρθρα ευχόμουν να μην υπήρχαν και να έβαζαν ιστορίες στη θέση τους. Βέβαια ίσως να ήμουν και η εξαίρεση, επειδή όποτε έβλεπα διαφορετικά άρθρα, τα καταβρόχθιζα με μανία. Άρα μάλλον έφταιγε η θεματολογία, και όχι το άρθρο αυτό καθαυτό
 10. Τώρα μου ήρθε και ένα άλλο, λογικό πιθανό σενάριο. Μπορεί να ήταν κανονισμένα εξ αρχής να κυκλοφορήσουν έτσι, και να τους ξέφυγε λάθος όταν κότσαραν τη διαφήμιση του Scarpa στην ήδη υπάρχουσα με την ημερομηνία της Οικονομίας.
 11. Μπορεί να τον κράζουμε τον τύπο, όμως το ΜΜ 1512 έχει ιστοριάρες. Το πρώτο μέρος από τον χρυσό ποταμό των Guido Martina & Giovan Battista Carpi και η δεύτερη με την αναζήτηση του τίποτα, που με είχε στοιχειώσει σαν πιτσιρίκι. Επίσης πληροφοριακά, ήταν το πρώτο τεύχος που πήγε στις 100 σελίδες από τις 68, και το πρώτο (εξ όσων θυμάμαι) που χρησιμοποίησε ψηφιακό χρωματισμό, κάτι που συνεχίστηκε μέχρι σήμερα, εξ ου και το «Νέο» στον τίτλο του. Τώρα βέβαια θα τα διαβάσει αυτά ο πωλητής και θα ανεβάσει τις τιμές 5 φορές επάνω. Ας διαβάσει κι αυτό: Συλλεκτική αξία δεν έχει το συγκεκριμένο τεύχος, δεν υπάρχουν και πολλοί αγοραστές που τους ενδιαφέρουν αυτά τα trivia, ενώ ο πιο πιθανός λόγος που το έχει στην κατοχή του, είναι πως λογικά βγήκε σε μεγαλύτερο τιράζ λόγω του νέου φορμάτ. Αν πουλάς: Είναι σε τέλεια κατάσταση (αν εξαιρέσουμε το σκισμένο εσωτερικό & εξώφυλλο) και αξίζει ένα νεφρό και κάτι ψιλά. Η τιμή αντανακλά πλην της ποιότητος, και την σπανιότητα. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προσφορές, όχι παζάρια. Αν αγοράζεις: Η κατάστασή του είναι χάλια (επειδή έχει ένα μικρό τσάκισμα στο εξώφυλλο), αξίζει δυο δεκάρες το πολύ, θα σε πρήξω στα παζάρια, και άντε γιατί πολύ χρόνο ξόδεψα για να ασχοληθώ με την πάρτη σου.
 12. Όντως, είναι 5 εβδομάδες πιο πριν, δηλαδή οι 5 τόμοι της οικονομίας. Κάποιον λόγο θα είχαν, όμως εάν είχαμε την επιλογή, θα προτιμούσα 5 τόμους Scarpa και καθόλου οικονομία. Ίσως πάλι να έπρεπε για τους χ/ψ λόγους να βγάλουν και τα δύο, και είπαν πως είναι καλύτερα να ξεκινήσουνε με οικονομία και να κλείσουν με Scarpa, ποιος ξέρει.
 13. Την είδα κι εγώ την ταινία, καλή ήταν, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο όμως. Στα τελειώματα, ήμουν σε φάση «καλά πέρασα, όμως γιατί χρειαζόταν να βγει αυτή η ταινία;». Γενικά δεν πέρασα άσχημα, και ο συγκεκριμένος Spiderman μου αρέσει πολύ. Και μάπα να ήταν η ταινία (που δεν ήταν), η ερμηνεία του τύπου νομίζω θα την έσωζε και πάλι. Τις δύο σκηνές που δείχνει στο τέλος, αξίζει να τις δείτε. Έστω την πρώτη, είναι αρκετά καλή. Παρεμπιπτόντως, πόσο γκασμάδες είναι οι τύποι που φτιάχνουν τα τρέιλερ; Για ακόμα μια φορά δεν είδα το παραμικρό, για να μην φάω κανένα spoiler, κάτι που δεν θα γλίτωνα, αφού οι τύποι αποφάσισαν για ακόμα μια φορά να δείξουν ένα σωρό σημαντικά σκηνικά. Τα βλέπω τώρα και ξενερώνω. Πώς δίνουν το πράσινο φως σε κάποιον να τα κυκλοφορήσει; Το έχω αναφέρει πολλές φορές, και δεν θα κουραστώ να το ξαναλέω. Δεν βλέπω τρέιλερ από ταινίες που ξέρω ότι θα δω, επειδή μου χαλάνε την εμπειρία. Όμως ειδικά στις ταινίες MCU, τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι, και κάθε φορά αποδεικνύεται πως καλά έκανα. Τέσπα, τέλος το παραλήρημα, υπάρχουν άλλωστε πολύ χειρότερα τρέιλερ εκεί έξω, απλά το συγκεκριμένο έτυχε να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, να με συμπαθάτε :P.
 14. Πρόκειται για αυτήν την εικόνα. Πού ήταν η αφίσα; Μέσα στο τεύχος στο κέντρο, ή απλώς ένθετο; Για να το περάσουμε στο Inducks.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.