Jump to content

Lord Makro

Honored
 • Content Count

  4,404
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Lord Makro

 1. Το έχω και είμαι πρόθυμος να το δώσω για 100 ψωροευρώ αν ενδιαφέρεται κάποιος!
 2. Σωστά, όπως τα λες. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από την πλοκή (πάνε και τόσα χρόνια) αλλά στο σχέδιο ο J. G. Jones κάνει παπάδες! Εγώ θα συνιστούσα την αγορά του, αν η τιμή δεν είναι πρόβλημα για κάποιον. Η 2η ιστορία που αναφέρετε είναι από άλλη δημιουργική ομάδα, προφανώς κάποια στιγμή η Marvel τις "ένωσε" σε έναν τόμο για να πετύχει έναν αριθμό σελίδων κοντά σε αυτόν ενός μέσου TPB (γύρω στα 6 τεύχη). Θα με κάνετε να τα ξαναδιαβάσω, βρε!
 3. Μα δεν είναι λειψή, αυτό λέω. Υπάρχει αντιστοιχία με την αμερικάνικη σειρά των 3 τευχών. Το ότι υπάρχει και μια άλλη συγκεντρωτική έκδοση δεν λέει τίποτα.
 4. Παίδες για τα περί λειψης ιστορίας όσον αφορά την Black Widow κάνετε ξεκάθαρα λάθος. Έχω τα αμερικάνικα τεύχη από τότε που βγήκαν, είναι 3 τον αριθμό και η ιστορία είναι ολοκληρωμένη (σε φανταστικό σχέδιο Jones). Αν οι αμερικάνοι έβγαλαν κάποια στιγμή έναν τόμο με περισσότερες σελίδες, μαζί με κάποια άλλη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ιστορία, αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Θα έλεγα ότι είναι πιο σωστό να κυκλοφορεί μόνο του το συγκεκριμένο mini series ως έχει. @spiderman υπερ-ηρωϊκή ποίηση!
 5. Ωραία φαίνονται αλλά είναι πιο ακριβή λύση από τα απλά, χαρτονένια κουτιά περιοδικών. Δεν ξέρω αν τα χρησιμοποιεί κανείς εδώ...
 6. Λατρεμένος Lovecraft... δεν ήξερα ότι άρχισε να τον εκδίδει και η Οξύ. Προσωπικά έχω όλα τα βιβλία από τον Αίολο, αγαπημένη σειρά, πολύ καλή έκδοση
 7. @thor77 κι εγώ πήρα τώρα μέσα στην καραντίνα ένα πακέτο από την Πολιτεία και ήρθε σχετικά γρήγορα. Κατά τα άλλα, όλες οι εκκρεμότητες που είχα από το εξωτερικό έφτασαν μια χαρά, εκτός από ένα πακέτο που έρχεται από Ιαπωνία και είναι πιο λογικό πιστεύω να αργήσει. Ελπίζω τουλάχιστον να φανώ τυχερός και να μην φάω τελωνείο!
 8. Από τους πιο δυνατούς, ναι. Είναι και σχετικά αυτά τα πράγματα όπως καταλαβαίνεις. Θυμάμαι πάντως ένα παλιό αφιέρωμα στο περιοδικό Wizard με ένα Top10 δυνατών υπερηρώων (γενικά, όχι μόνο Marvel) το οποίο ήταν όντως πολύ μελετημένο και επεξηγηματικό. Ο Dr. Strange ήταν μέσα σε αυτό το Top λοιπόν...
 9. Εντάξει, ο τύπος με τις θολές φωτογραφίες είναι θεότητα!
 10. Εγώ πάντως πήρα εκεί γύρω στις 25 Μαρτίου ένα πακέτο από το bookdepository που είχα πραγγείλει μέσα στον Μαρτη. Δεν άργησε καθόλου. Περιμένω και άλλα δέματα από πράγματα που παρήγγειλα τώρα μέσα στην καραντίνα το ένα μάλιστα από Ιαπωνία! (η οποία βλέπω ότι ανακοίνωσε διακοπή αποστολών στην Ευρώπη - θέλω να ελπίζω ότι το δικό μου πρόλαβε)
 11. Δεν νομίζω, υποτίθεται ότι δεν θα άλλαξει κάτι σε αυτόν τον τομέα μέχρι τέλους του 2020 (και βλέπουμε για μετά)
 12. Αναφέρεται στο ότι είναι αδικοχαμένος...
 13. Ωραίος ο τόμος του Tardi και απ' ότι βλέπω θα βγουν δύο. Να υποθέσω ότι θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον μαζί σε κουτί όπως τα πολεμικά του; Μάλλον θα πρέπει να περιμένω...
 14. ΧΑΜΟΣ!!! Αλλά έτσι όπως έχεις τα τεύχη το ένα πάνω στο άλλο είναι δύσκολη η προσπέλασή τους... (κερδίζεις χώρο βέβαια! )
 15. Όντως, υπάρχει έξαρση στις συλλογές που κυκλοφορούν και αρκετές από αυτές είναι πολύ καλές. Πήρα λόγω τιμής το πρώτο από τα αξέχαστα αυτοκίνητα, όπως επίσης και το πρώτο με τους χάρτες που δείχνει πολύ ενδιαφέρον! Πιστεύω θα πάρω επιλεκτικά και στο μέλλον, ειδικά από τα αυτοκίνητα που είναι πολύ ωραία
 16. Ναι, ξανακυκλοφορούν, τα είδα κι εγώ σε βιβλιοπωλείο
 17. MUST πάντως ο τόμος αυτός. Παρόλο που τα έχουμε διαβάσει στο παλιό Σπάιντερ-Μαν, τον πήρα. Παρατήρησα κι εγώ τους δημιουργούς στο εξώφυλλο και σκέφτηκα "μα τι γράφουν;"
 18. Επίσης, όπως αναφέρει και το πρώτο post της παρουσίασης, είναι γνωστό ότι κυκλοφόρησαν 3 σειρές με 152, 182 και 60 κάρτες αντίστοιχα. Αυτό που προσωπικά δεν ήξερα, είναι ότι η 2η σειρά (των 182 καρτών) κυκλοφόρησε 2 φορές, με αλλαγμένο το μέγεθος.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.