Jump to content

x for xepeta

Veterans
 • Content Count

  12,061
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79
 • Points

  1,778 [ Donate ]

x for xepeta last won the day on February 13 2017

x for xepeta had the most liked content!

Community Reputation

80,353 Very Popular

5 Followers

About x for xepeta

 • Rank
  Θα έλεγα τώρα κάτι...
 • Birthday 04/26/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

10,745 profile views
 1. Ο Jim Starlin μιλάει για το κόμικ που θα γίνει ταινία και λέει όμορφα πράματα.
 2. Ένας τύπος στο Facebook πουλάει Καμπανάδες από τόμους χωρίς εξώφυλλα προς 5 ευρώ. Να τη βράσω την τιμή, αλλά για άλλο λόγο ποστάρω. Τα φωτογραφίζει τσαλακωμένα! Τα βάζει σε έναν καναπέ με τις ράχες σπασμένες, λές και κάθισε κάποιος πάνω τους. Τι τα τυρανάς τα περιοδικά...
 3. Ο Χρήστος Ασάρβελης παρουσιάζει το κομικσάκι μας στη σελίδα του Comicdom.gr Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας. Αποφασίσαμε να βάλουμε χρώμα στα στριπάκια μας και ορίστε το αποτέλεσμα. Τώρα τρέχει μια μεγάλη ιστορία του κυρίου Κλεομένη. Δημοσιεύουμε εδώ τα δυο πρώτα στριπ.
 4. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αν εννοείς ότι γκρινιάζω για τις αλλαγές, έχω να πώ ότι αυτές δεν είναι αλλαγές. Είναι άσχετο πράγμα. Είναι κάτι ξένο.
 5. Το σταμάτησα στο πρώτο μισάωρο. Προσπαθώ να το συνεχίσω αλλά δεν μπορώ να δω πάνω από 5 λεπτά. Δεν το καταλαβαίνω. Δεν έχει καμιά σχέση με το χαρακτήρα. Δεν υπάρχει η προσωπικότητα του νευρωτικού ήρωα, δεν υπάρχει αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει από άλλους χαρακτήρες, και το χειρότερο δεν έχουμε ιδέα γιατί υπάρχει. Τα κίνητρα του χαρακτήρα! Γιατί να είναι ό,τι είναι; Η Mary Jane... Έδωσαν μεγαλύτερη αξία στην τριλογία του Sam Raimi. Ακόμη και το τρίτο μέρος απόκτησε νόημα, αξία και οπαδούς. Η ταινία θα μπορούσε να λέγεται Solo Power Ranger, Eurotrip, The amazing bug-kid ή κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει λόγος να είναι αυτός ο Spider-man. Δεν πρόκειται κανείς από τον κινηματογράφο να πάρει να διαβάσει ένα περιοδικό της MARVEL. Είναι κάτι άσχετο. Η επιτυχία της ταινίας καταδικάζει το κόμικ. Η Disney θα κλείσει τον εκδοτικό οίκο με αυτά που κάνει. Θα χορτάσουν λεφτάκια βεβαίως βεβαίως.
 6. Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοια παρέμβαση σε σελίδες. Τώρα σε τι εξυπηρετούσε η επέμβαση στις μικροσκιάσεις στα εξώφυλλα του Μπάρκς δεν μπορώ να καταλάβω. Τα θέλανε πιο φωτεινά; Ο αρθρογράφος σημειώνει ότι ο Μπαρκς ήταν γνωστός για τις σκιάσεις του. Και όμως υπήρχε καλλιτέχνης που τις έσβηνε. Μπορεί να αναφέρθηκε αλλού στο σάιτ αυτή η λεπτομέρεια.
 7. Αυτό δεν το περίμενα: Το Walking Dead σταματάει με το τεύχος 193. Τίτλοι τέλους με ένα χοντρό τεύχος 72 σελίδων. "For a monthly comic book to progress and change the way The Walking Dead has is completely unique, and what’s more impressive is that it has done so for its entire 193-issue run without relaunching or rebooting," Stephenson told Bleeding Cool. "Robert Kirkman has told one story and told it well for over 15 years, and while most comics are based on the illusion of change, The Walking Dead has happened in real time – characters have ages from children to adults, they’ve lost limbs, they’ve lost eyes, they’ve lost family members and friends, they’ve died." "Not 'died' in the nudge, nudge; wink, wink way that Superman, Captain America, and Wolverine 'died,' but in as real a manner as can happen in a fictional story. The series is concluding with the same finality and while that will no doubt be disappointing for some, in the big scheme of things, it’s a remarkable achievement for Robert and his collaborators."
 8. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχω δει ακόμη αναφορά σε αμερικάνικα σάιτ. Ίσως αργότερα, αλλά τουλάχιστον αυτά που παρακολουθώ δεν έγραψαν ούτε μια γραμμή μέχρι τώρα. Έχουν μεγάλες αποστάσεις οι κουλτούρες ακόμη και στην 9η Τέχνη. Πολύ εικαστικός για τα αμερικάνικα γούστα; Δεν απορροφάται η Αργεντίνική σκηνή στις Ηνωμένες Πολιτείες; Στη Γερμανία ήταν πολύ δημοφιλής. Θυμάμαι τα παζλ του που είχα. Μέχρι και η Deutsche Welle παρουσίασε άρθρα για το θάνατό του. Δεν ξέρω τι γίνεται από Γαλλία μεριά.
 9. Επίσημα πια έκλεισε η Vertigo. Θα χρησιμοποιούν πια μόνο τις ετικέτες DC Kids, DC και DC Black Label. Η ώριμη και αλμυρή θεματολογία που τη χαρακτήρισε έχει μεταφερθεί (θεωρούνε) στους πιο mainstream τίτλους, και έτσι δεν υπάρχει λόγος να υφίστανται. Ώρα για άλλες εταιρίες να ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν βέβαια, αλλά τους λείπει αυτό το κάτι. Θα βρείτε τώρα πολλά άρθρα σαν αυτό που γράφει για το πώς επηρέασε την Αμερικάνικη Τέχνη.
 10. Υποτίθεται οι πόροι της σειράς καταναλώθηκαν σε φόρους στην πολιτεία που έγιναν τα γυρίσματα. Ένα γραφειοκρατικό λάθος δεν επέτρεψε να επιστραφεί ένα μεγάλο ποσό. Η πολιτεία το αρνείται. Κρίμα, δεν προλάβαμε καν να αποφασίσουμε αν αξίζει. Μιλάμε για ένα επεισόδιο!
 11. Το λινκ δε λειτουργεί αυτήν τη στιγμή αλλά το νέο είναι σημαντικό. "Bleeding Cool has been informed by a number of sources this morning that DC Comics is planning to shutter its Vertigo imprint." Αν είναι αλήθεια είναι ένα μεγάλο κομικσοκρίμα. Όχι ότι δε μας σέρβιραν τρομερά σκουπίδια, αλλά εμένα με κράτησαν στο χώρο των κόμικς και μου έμαθαν σημαντικούς δημιουργούς.
 12. Τελικά ο Jaime Lannister και ο Bran Stark πήραν μηδέν ψήφους.
 13. Να μοιραστώ τη χαρά μου. Ο εκδότης με ενημέρωσε ότι έχει μόνο 2 κομμάτια και μπορεί να θεωρηθεί εξαντλημένο. Το πρώτο μας κόμικ εξαντλήθηκε. Φαντάζομαι θα ακολουθήσει δεύτερη έκδοση. Το εξώφυλλο να κοσμεί τη φράση "ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ"! Μπορεί να είχε μικρό τιράζ αλλά τα καταφέραμε. Καιρός να ξαναενοχλήσω τον Παπαστεφάνου για επόμενα βήματα.
 14. Είχαμε ένα ωραίο επεισόδιο στη διοργάνωση. Κάποια στιγμή είχε βγει βρόμα ότι ήρθε η ΣΔΟΕ να κάνει επίσκεψη μετά από καταγγελία ότι δεν κόβονται αποδείξεις. Ο Λαζαρίδης με το Φωτσεινό και τον Γκάνα άρχισαν να ενημερώνουν τον κόσμο, και κάποιοι αμέσως έβαλαν το πανί πάνω από την πραμάτειά τους για να μην τους ενοχλήσουν. Εννοείται ότι αφού σε 5 λεπτά δεν έγινε τίποτα δεν περίμενα τίποτα να συμβεί. Αχ και να έβλεπα να βάζουν φυλακή τους ξένους καλεσμένους, πλάκα θα είχε. Υπήρχαν έλληνες που έκοβαν απόδειξη, ή τουλάχιστον είχαν ένα βιβλιαράκι αποδείξεων, που οι μισοί βέβαια το πετάνε και δεν το παραδίδουν στην εφορία, αλλά αυτά είναι κόλπα περίεργα που δεν τα κατέχω. Και που λέτε ένας πάει να μου κάνει πλάκα. Έρχεται και μου παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος της ΣΔΟΕ και ζητά να τον ακολουθήσω αφού δεν κόβω αποδείξεις. Εγώ τον πίστεψα και του λέω: "Έρχομαι αλλά πρώτα θα σε κάνω ρεζίλι". Ανεβαίνω στην καρέκλα και είμαι έτοιμος να ουρλιάξω ότι με έπιασε η ΣΔΟΕ γιατί πουλάω τα περιοδικά μου. Ο τύπος τρόμαξε και με τραβάει να με κατεβάσει από την καρέκλα. "Συγνώμη , τι κάνεις, σε αγαπάω" και κάτι άλλα τέτοια μου λέει. Δεν μπόρεσε να κάνει πλάκα. Κάτι άλλους που ενόχλησε με αυτόν τον τρόπο είχε αποτέλεσμα και κάποιο φοβήθηκαν. Ένα κορίτσι νομίζω είπε δάκρυσε! Πάντως αν συμβεί σε κανέναν σας ζητείστε ταυτότητα που να αποδεικνύει την ιδιότητά του. Πάρτε την, πετάξτε την στο πλήθος και φύγετε.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.