Μετάβαση στο περιεχόμενο

leader

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

708 προβολές προφίλ

leader's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

74

Συνολική φήμη στο GC

  1. leader

    Online Παζάρι

    Ifaisteio το εκτιμώ πολύ αυτό και συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα.
  2. leader

    Online Παζάρι

    Ναι το καταλαβαίνω αυτό και παραδέχομαι το λάθος μου. Νόμιζα ότι θα δεχόμουν επίθεση εάν ανέφερα ότι συμμετέχω σε αυτό. Έκανα λάθος.
  3. leader

    Online Παζάρι

    Απαντάω στον Vintaz σχετικά με τις τιμές (παρεπιπτόντως θα κοιτάξω το θέμα που μου έστειλες). Θα αναφέρω σαν παράδειγμα το τεύχος 149 που είχε την δεύτερη πιο ακριβή τιμή στο blog. Δεν θα το φέρω σε αντιδιαστολή με το ricardo και sites στυλ ricardou που όπως αναφέρεις και συ βάζουν ότι τιμές θέλουν αλλά με το site comiks4U που είναι ένα ευπόληπτο site, με τεράστια ποικιλία και εξαιρετικές τιμές. Το τεύχος 149 πωλείται στο εν λόγω site 5 ευρώ σε "καλή κατάσταση". Στο blog το πουλάμε 5.50 ευρώ σε "εξαιρετική κατάσταση" όμως. Επαναλαμβάνω δεν αναφέρω καθόλου τιμές site όπως του ricardo. Ξέρω ότι δεν πρόλαβες να δεις τις τιμές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί που τις είδαν είπαν ότι είναι ακριβές. Για εμένα είναι προσιτές. Και το τεύχος 149 έχει την δεύτερη πιο ακριβή τιμή για κόμιξ στο blog, δεν αναφέρω την πρώτη γιατί το Comiks4U δεν έχει το ανάλογο τεύχος για να το φέρω σε αντιδιαστολή. Phantomduck πράγματι έχω ελάχιστα posts αλλά είμαι εγγεγραμένος από τον Οκτώβριο του 12. Δεν μπήκα σε αυτό το foum για να πουλήσω πράγματα αλλά από την αγάπη μου για τα κόμιξ. Το ότι με φίλους αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το blog και να πουλήσουμε κάποια τεύχη ήρθε μετέπειτα. Όταν άλλωστε πουλήσαμε τα πολλά και παλαιά τεύχη γιατί για την ώρα δεν έχουμε καθόλου μεγάλη ποικιλία σε τεύχη δεν το κάναμε καν από blog και δεν έστειλα σε κανέναν χρήστη αυτού του forum pm για να πουλήσω κάτι. Το blog θα ξανανοίξει σε λίγες μέρες και παρακαλώ απλώς να μην το αμαυρώσουν κάποιοι για αυτό που συνέβη εδώ. Αν αγοράσουν κάτι και δεν μείνουν ευχαριστημένοι ή αν κάτι τους φαίνεται ακριβό ας το αναφέρουν ευγενικά στα σχόλια. Στο κάτω κάτω της γραφής έχουν δουλέψει κάποια άτομα για αυτό και είναι κρίμα να την πληρώσουν όλοι για εμένα.
  4. leader

    Online Παζάρι

    Εάν έγραφα ότι συμμετέχω στο blog θα βγαίνανε πολλοί και θα έλεγαν ότι διαφημίζω το blog μου και ότι αυτό είναι απαράδεκτο κτλ. Υπάρχει ωστόσο ολόκληρο thread όπου οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν τα κόμικς τους αλλά εκεί δεν είδα να διαμαρτύρεται κανένας. @Christs Το blog δεν είναι εξολοκλήρου δικό μου, συνεργάζομαι με άλλα δύο παιδιά από τη Μαγνησία που προμηθεύουν κυρίως και ο λόγος που η πρόσβαση δεν επιτρέπεται στο blog είναι γιατί κάποιοι κάφροι θα έστελναν μηνύματα για να το αμαυρώσουν, όπως ήδη έκανε ένας (δε θα πω το όνομα σου αλλά το θεωρώ απαράδεκτο). Και ρωτάω έχει σημασία εάν συμμετέχω στο blog ή όχι; Επί της ουσίας έχει σημασία; Τα διαθέσιμα κόμιξ είναι εκεί με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές, ούτε εξαπατούμε κανέναν ούτε κλέβουμε κανέναν. Όσο για τις τιμές. Η βάση με την οποία ρυθμίσαμε τις τιμές είναι πρώτον η παλαιότητα, δεύτερον η κατάσταση και τρίτον το περιεχόμενο. Υπάρχουν κάποια τεύχη τα οποία θεωρούμε ότι είναι πιο ποιοτικά πχ: του Ρόσα. Όσα κόμικ έχουν τσιμπημένες τιμές είναι γιατί είναι σε εξαιρετική κατάσταση με πολύ καλό περιεχόμενο. Για αυτό μπορεί να έχω το τεύχος (ενδεικτικά αναφέρω) 197 3,50 ευρώ και το 196 3 ευρώ. Και κάτι ακόμα, κάντε καμιά σύγκριση με το ricardo πχ και πείτε μου αν είναι ακριβά ή όχι. Λάθος μου που δεν παραδέχτηκα ότι συμμετέχω στο blog. Το έκανα για να αποφύγω τις καφριλιές που θα ακολουθούσαν. Από εκεί και πέρα παρακαλώ εναν administrator να με διαγράψει.
  5. leader

    Online Παζάρι

    Βασικά δεν μπορώ να βρώ πως να φύγω από το site. Αν μπορέσει ένας administrator να με σβήσει.
  6. leader

    Online Παζάρι

    Εάν το site ήτανε δικό μου δεν θα είχα πρόβλημα να το πω. Εγώ έχω κάνει εγγραφή στο forum από τον Οκτώβριο του 12 και οι ημερομήνιες ανάρτησης του εν λόγω είναι Απρίλιος του 13. Αν είχα δικό μου site δεν θα περίμενα ένα χρόνο για να το κάνω. Το blog το βρήκα γιατί όπως όλοι γνωρίζουν αγοράζω στο Βόλο και στην αναζήτηση που έκανα για τον ΒΟΛΟ μου το έβγαλε σαν επιλογή. Όσον αφορά αυτόν που είπε ότι η πονηριά πρέπει να τιμωρείται απαντώ ότι δεν θα κάτσω να δεχτώ προσβολές. Διαγράψτε το topic αλλά επιτρέψτε μου να φύγω από μόνος μου διότι μπορεί να έχω προσφέρει λιγότερο από ελάχιστα στο site αλλά για την πόλη του Βόλου έχω προσπαθήσει να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο σχετικά με αγορές.
  7. leader

    Online Παζάρι

    Βρήκα αυτό το blog που πουλάει μεταχειρισμένα πράγματα (σαν παζάρι) και διαθέτει κόμιξ και άλλα κόμικ (πχ: μίκυ μάους), με φωτογραφίες και περιγραφές. Έχει ως έδρα τη μαγνησία (για χέρι με χέρι) αλλά στέλνει και σε όλη την Ελλάδα με ταχυδρομείο. Έχει κάποια καλά κομμάτια αν και δεν έχει παλαιά τεύχη για την ώρα. Προσιτές τιμές. http://onlinepazari.blogspot.gr/
  8. Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να κάνω ένα update για το μαγαζί που βρίσκεται στην οδό Τοπάλη με 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας), γωνία και ονομάζεται "Μονοπώλειον". ΔΕΝ αξίζει να το επισκεφθείτε. Λυπάμαι που το λέω αλλά το μαγαζί ήταν σκέτη καταστροφή. Καταρχήν δεν είχε κόμιξ. Είχε ένα μόνο τεύχος κόμιξ, αριθμός 199 (όχι σε ζελατίνα) 4.50 ευρώ! Στο ίντερνετ το βρίσκει κανείς με ίδια τιμή σε ζελατίνα. Επειδή δεν είχε τεύχη κόμιξ έριξα μια ματιά στα τεύχη μίκυ μάους. Στη μια πλευρά πουλούσε πειραγμένα τεύχη με 3.00 το ένα και στην άλλη απείραχτα τεύχη με 3.50 ευρώ το ένα. Τι εννοώ πειραγμένα; Και εγώ μετά κατάλαβα γιατί είχαν διαφορά στην τιμή. Στα τεύχη με 3.00 ευρώ είτε έλειπε ολόκληρο το οπισθόφυλλο είτε είχαν σκισίματα στο εξώφυλλο και μέσα στις σελίδες. Εγώ πήρα το τεύχος 700 (3.00) και επιστρέφοντας στο σπίτι διαπίστωσα ότι είχε ένα σκίσιμο στο οπισθόφυλλο. Μα πόσο γελοίο είναι να πουλάει κάποιος σκισμένα τεύχη 3.00 ευρώ το ένα... Γενικότερα έχω να πω κακή ποιότητα τευχών, μικρή ποικιλία (καλά για κόμιξ ούτε ζήτημα επαναλαμβάνω ένα μόνο είχε), πολύ τσιμπημένες τιμές. 2/10
  9. Τεύχη της 20άδας με 3 ευρώ Τα καλύτερα χάνω Ευχαριστώ πολύ John! Μόλις κατέβω Βόλο θα τσεκάρω το μαγαζί!
  10. Johnny Mz μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο στα μαγαζιά που αναφέρεις στο πρώτο σου Post για να δούμε αν διατηρούν ακόμη παλιά τεύχη; Εγώ προσωπικά στο Βόλο από τεύχη Κόμιξ βρίσω μόνο από το 190 και μετά (κυρίως στα δύο κέντρα τύπου), ωστόσο στο κέντρο τύπου δίπλα στο νοσοκομείο τα κόμιξ είναι σε κακή κατάσταση. Ο έξυπνος μαγαζάτορας έχει σημειώσει (τις περισσότερες φορές με στυλό) διάφορες τιμές πάνω στα εξώφυλλα των κόμικς, εννοείται πως δεν χρησιμοποιεί ζελατίνες, ενώ οι τιμές είναι τσιμπημένες σε σχέση με άλλα μαγαζιά. Αντιθέτως στο κέντρο τύπου στην Ιάσωνος τα κόμιξ είναι σε καλή κατάσταση, με καλές τιμές αλλά όπως είπα και πριν βρίσκει κάνείς μονάχα από το 190 και μέτα. Ένα τετράγωνο πριν από το κέντρο τύπου στην Ιάσωνος υπάρχει ένα περίπτερο από την αριστερή πλευρά του δρόμου που έχει κάποια παλιά μίκυ μάους. Καλά μην φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο αλλά μπορεί να βρεις κανείς κάποια τεύχη μεταξύ 1300 - 1500. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κανένα επιπλέον μαγαζί ας μας ενημερώσει.
  11. leader

    Καλησπέρα σε όλους

    Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο forum και γενικότερα νέος και άπειρος συλλέκτης. Είμαι τόσο άπειρος που τα μόνα κόμικς για τα οποία έχω γνώσεις και διατηρώ συλλογή είναι αυτά της disney.. (noob I know...). Anyway από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς... οπότε χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.