Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mindwars

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.mindwars.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Λυκούργου 2 Αγία Βαρβάρα
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Πάζλ, comics, επιτραπέζια, παιχνιδοκατασκευές, Role Playing Games, Card Games.

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

477 προβολές προφίλ

Mindwars's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

65

Συνολική φήμη στο GC

  1. Mindwars

    www.mindwars.gr

    Καλησπέρα θα ήθελα να ανακοινώσω ότι ξεκίνησε ένα bazaar comic/graphic novels/novels etc μπορείτε να δείτε πως να κάνετε αγορές εδώ, για ότι απορίες υπάρχουν είμαι στην διάθεσή σας, Ευχαριστώ.
  2. Φαίνεται πάντως ότι θα έχει πολύ γέλιο άσχετα για το αν μοιάζει με άλλα ή όχι. Όσο για το teaser πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια μετά το ice age όλα πάνω κάτω κινούνται στην ίδια σκέψη.
  3. αυτό θα είναι για να βγάζουμε το άχτι μας, σε κάθε επεισόδιο δεν θα μένει τίποτα όρθιο για να δούμε χαχαχα
  4. η αλήθεια είναι πως δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα αυτό το 3d είναι ψιλομούφα, έχω την εντύπωση πως μοιάζει σαν να παίζεις ένα παιδικό pc game.....το πρώτο επεισόδιο θα μας λύσει όλες τις απορίες
  5. ναι έχω αλλά δυστηχώς δεν έχω θήκες για διάφορα μεγέθη κόμιξ. πάντως αυτή η ιδέα για θερμοκόλληση μου φαίνεται πολύ καλή!! gratz uncle skroutz!!!
  6. μπα....το μονο που μπορείς να κάνεις με τις μεγάλες είναι με ζελοτέιπ (πωπω ήταν δύσκολο να το γράψω στα ελληνικά αυτό) αλλά κοίταξε στη λέσχη αν υπάρχει τίποτα αλλιώς σε κανα βιβλιοπωλείο....
  7. Μου βρίσκονται κάποιες ζελατίνες στο μαγαζί αλλά είναι πολύ μεγαλύτερες 235Χ300 μμ 255Χ335 μμ
  8. Ευχαριστώ όλους, Έχω ήδη ξεκινήσει να βλέπω threads, αλλά απ'οτι βλέπω τελειωμό δεν έχουν
  9. Mindwars

    www.mindwars.gr

    Όνομα Καταστήματος: Mindwars Διεύθυνση: Λυκούργου 2 Αγία Βαρβάρα (1ος όροφος) Χάρτης: ΕΔΩ Website: http://www.mindwars.gr Facebook: http://www.facebook.com/mindwars Τηλέφωνο: 210-5694909 Email: info@mindwars.gr Ώρες Λειτουργίας: To site λειτουργεί όλη μέρα κάθε μέρα όπως είναι φυσικό. Στον εκθεσιακό χώρο του μαγαζιού Καθημερινές από τις 10:00-17:00 και σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε ή να περάσετε να δείτε τον χώρο μας επικοινωνείστε πρώτα μαζί μας για να κανονίσουμε την ώρα που σας βολεύει. Λίγα Λόγια Καλωσορίσατε στο Mindwars! Πρόκειται για ένα site που έχει ως αντικείμενο προϊόντα, τα οποία στοχεύουν στην δημιουργική ενασχόληση, την ανάπτυξη της φαντασίας, και την προώθηση τους στο ευρύ κοινό. Οι επίδοξοι “μαχητές” μπορούν να βρουν εδώ πάζλ, κατασκευές, λογοτεχνικά βιβλία και βιβλία φαντασίας. Επιπλέον, όσοι είναι θηρευτές του φανταστικού και της περιπέτειας έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από εμάς μινιατούρες (βαμμένες ή άβαφες) για να διακοσμήσουν ή να παίξουν, παιχνίδια ρόλων (Pathfinder) & καρτών (με αποκλειστικότητα το The Spoils cardgame), στατικό μοντελισμό, κατασκευές, είδη μακέτας, βιβλία & κόμιξ (ελληνικά και ξένα) και άλλα πολλά, σε πολύ καλές τιμές! Αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Το Mindwars ανανεώνεται συνεχώς, ώστε να προσφέρει ευκολότερη πλοήγηση και εγκυρότερη ενημέρωση στους επισκέπτες του, παρουσιάζοντας όλα τα τελευταία προϊόντα της αγοράς. Για όλα επισυνάπτονται φωτογραφίες αλλά και όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες ώστε να μπορέσετε να γνωρίσετε και να καταλάβετε το προϊόν για να είστε σίγουροι για την τελική σας επιλογή. Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο προϊόν της αρεσκείας σας ή έχετε οποιαδήποτε απορία, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του μενού Επικοινωνία που υπάρχει πάντα στο πάνω αλλά και κάτω μέρος της σελίδας. Σε αυτήν δίνετε τα στοιχεία του προϊόντος ή διατυπώνετε την απορία σας και στη συνέχεια εμείς επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε. Προσφορές Το Mindwars παρέχει εκπτώσεις στους πελάτες του ανάλογα με το ποσό της αγοράς τους. Όσο περισσότερα αγοράζεις τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση. Οι εκπτώσεις ξεκινούν απο 5% (απο το πρώτο ευρώ της αγοράς) και φτάνουν στο 20%. Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε αναλυτικά τις εκπτώσεις. Σημείωση: Στο site οι υπολογισμοί γίνονται αυτόματα με το που βάζετε τα προϊόντα στα καλάθι σας.
  10. Mindwars

    Γεια σε όλους!

    Καλησπέρα σε όλους! Το όνομά μου είναι Κώστας και είναι η πρώτη μου φορά σε Comic Forum. Μου αρέσουν τα κόμικ όλων των ειδών (αλλά κυρίως Spiderman & Batman είναι η ανωμαλία μου) και προσπαθώ να διαβάζω όσο περισσότερο μπορώ. Πέρα απο το γεγονός ότι είμαι ο ιδιοκτήτης του Mindwars (eshop όπου έχω και comics), θέλησα να γίνω μέλος αυτού του forum και σαν άτομο, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ η οργάνωση του και η θεματολογίες/απαντήσεις & κριτικές των χρηστών. Ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε στην παρέα σας και ελπίζω να βρώ ακόμα περισσότερα comics για να διαβάσω. Καλώς σας βρήκα!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.