Pilgrim 2,370 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago ~ Τόμος 36 ~ Marvel Super Heroes ~ Μυστικοί Πόλεμοι, μέρος δεύτερο ~ Ή αλλιώς "Επστροφή στην δράση"! Τα δύο τομάκια μου φάνηκαν μέρα με τη νύχτα. Άκρως ενδιαφέρων ο #2 με αρκετή δράση και ουσία. Η ιστορία γίνεται πολύ καλύτερη, χωρίς να χάνει σε ρυθμό (όπως στο προηγούμενο) και το σχέδιο μου φάνηκε ότι ήταν αρκετά καθαρό και όμορφο. Πλέον καταλαβαίνω γιατί οι αγαπητοί συμφορουμίτες εκθειάζουν αυτό το story-arc! Μου έμεινε όμως μία απορία: Spoiler Ποιος ήταν τελικά ο Iron Man? (Μας δείχνει ότι είναι μαύρος χωρίς να τον ονοματίζει.) Επίσης, πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα με τις νεκραναστάσεις? Στα τελευταία τεύχη της συλλογής παράγινε το κακό. Νισάφι πια.. 3 Quote Link to post Share on other sites
O Φρατζάτος 1,209 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 11 λεπτά πριν, Pilgrim είπε: ~ Τόμος 36 ~ Marvel Super Heroes ~ Μυστικοί Πόλεμοι, μέρος δεύτερο ~ Ή αλλιώς "Επστροφή στην δράση"! Τα δύο τομάκια μου φάνηκαν μέρα με τη νύχτα. Άκρως ενδιαφέρων ο #2 με αρκετή δράση και ουσία. Η ιστορία γίνεται πολύ καλύτερη, χωρίς να χάνει σε ρυθμό (όπως στο προηγούμενο) και το σχέδιο μου φάνηκε ότι ήταν αρκετά καθαρό και όμορφο. Πλέον καταλαβαίνω γιατί οι αγαπητοί συμφορουμίτες εκθειάζουν αυτό το story-arc! Μου έμεινε όμως μία απορία: Απόκρυψη περιεχομένων Ποιος ήταν τελικά ο Iron Man? (Μας δείχνει ότι είναι μαύρος χωρίς να τον ονοματίζει.) Επίσης, πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα με τις νεκραναστάσεις? Στα τελευταία τεύχη της συλλογής παράγινε το κακό. Νισάφι πια.. "Νισάφι πια με τις Νεκραναστήσεις" Και η συλλογή είναι ίσως ένα μικρό μέρος του πολυσύμπαντος της Marvel γενικά,ξέρω 'γω.Φαντάσου... Για το spoiler: Απλά θα πω πως είναι (ουσιαστικά) ο ίδιος χαρακτήρας που είναι στη θέση του Iron Man στο βιντεοπαιχνίδι Marvel vs Capcom 1 Clash of Heroes. Οπότε όποιος το ψάξει,ασχέτως αν το γνωρίζει ήδη,το χαλάει για τον εαυτό του με δική του θέληση.Για να είμαι ειλικρινής ίσως να μην είναι καν σπόϊλερ αλλά τέλος πάντων. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts