Jump to content

Γουλβι

New Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Neutral

About Γουλβι

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 01/01/1980

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @nikolas12 Φίλε βλέπω πως είσαι ένας ακόμα ελιτιστης από τους πολλούς που κυκλοφορούν σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα θα σου το πω απλά, το να διαβάζεις κόμικς δεν σε κάνει κάποιον διαφορετικό ή σπουδαίο από τους άλλους που δεν διαβάζουν (όπως και π.χ. το να ακούς χέβι μέταλ) δεν σε κάνει πιο καληεργημενο από τον άλλο που ακούει μπουζούκια).Το ότι δεν υπάρχουν πολλές εκδοτικές προσπάθειες από τη μεριά της Ελλάδας δεν συμφωνώ απο τα παλιά διάφοροι εκδοτικοί οίκοι συνεχώς βγάζουν απλώς τωρα ο κόσμος δεν θα δώσει εύκολα ένα 20€ όταν μπορεί να βρει στο εξωτερικό ένα omnibus της ίδιας ιστορίας και με περισσότερες με την ίδια τιμή ή όταν μπορεί να τα διαβάσει στο ιντερνέτ δωρεάν,οι πωλήσεις των κόμικς ανά τον κόσμο ποτέ δεν ήταν καλές, εγώ πιστεύω ότι τα κόμικς και η συγκεκριμένη συλλογή είναι για όλους και όχι για συγκεκριμένους "εκλεκτούς", ειδικά τώρα που πολύς κόσμος γνωρίζει και τις ταινίες,γιαυτο και η συλλογή αυτη εχει τις ίδιες συγκεκριμενες καλυτερες ιστορίες ανά τον κοσμο και βγαίνει στα περίπτερα που όλοι έχουν τη πρόσβαση ανά την Ελλάδα και με χαρά βλέπω πολλούς κ εδώ μέσα στο φόρουμ να λένε πως για πρώτη φορά αγοράζουν κόμικς με αυτή την προσπάθεια. Η μόνη γκρίνια εδώ μέσα στο φόρουμ είναι από μερικούς που επειδή δώσανε ένα δεκαδικό παραπάνω για αυτές τις ιστορίες τώρα δεν θέλουν κανένας άλλος να τις έχει κλασικός Έλληνας... ελιτιστης. Αλλά εγω κ οποιοδήποτε δεν μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του καθενός η συνέχεια λοιπόν στα περίπτερα.
 2. @nikolas12 Ακριβώς! Όπως τα λες μιλά για τον εαυτό σου αν τα κόμικ αυτά δεν τα έχει η μισή Ελλάδα είναι άλλο θέμα.
 3. @Tsaklas Το κοίταξα στην κρισταλινη σφαίρα. Εδώ βγήκε το κυνήγι του Κρέιβεν το έπος του μαύρου Πιτ θα πρέπει να είναι σίγουρα τα έχουμε πει αυτά μέχρι και στην αφίσα το έχουν διαφημησει. Αυτό που περιμένω είναι να αποφασίσει η Hachette να βγάλει και την άλλη συλλογή με τον Dredd.
 4. Έχει πολύ γέλιο αυτό το forum το κυνήγι του Κρέιβεν από τα Αγγλικά στα Ελληνικά έχει μεταφραστεί αν δεν αλλάξουν το νόημα της ιστορίας η μετάφραση θα είναι ίδια . Και το Έπος του μαύρου...Πιτ θα βγεί! (κωδικός για να μην πάθουν εγκεφαλικό κάποιοι) Ένα τόσο σημαντικό γεγονός στην ιστορία των μεταλλαγμένων δεν γίνεται να λείπει από την αρχική 60αδα αυτης της συλλογής κοντά στο 30 λογικά θα το δούμε και αυτό.
 5. @Manitou Για να καταλάβεις καλα τι γίνεται στο μάχη στο χρόνο πρέπει να έχεις φάει πολλά καρβέλια κομικς,αλλα εξαιρετική ιστορία, μια εγκυκλοπαίδεια της Μάρβελ ίσως βοηθήσει για το ποιος είναι ποιός, είχε βγάλει σίγουρα η Anubis πριν κάτι χρόνια.
 6. Ότι αρχίζει η Hachette το ολοκληρώνει.ΤΕΛΟΣ.Ασχετα με τις πωλήσεις, έχω εμπειρία από τα παλιά, αφήστε μερικούς να ουρλιάζουν το καραβάνι τον κόμικς προχωρά, εν αναμονή του τελευταίου κυνηγιού του Κρέιβεν.
 7. Παλιό το θέμα ενδιαφέρον αλλά πολύ λίγα post μια προσθήκη για το θέμα των hentai κόμικ πέρα από μερικούς εξαιρετικούς δημιουργούς σε αυτή την κατηγορία κόμικ τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές αντιδράσεις παγκόσμια για την κυκλοφορία του είδους λόγω τού προσβλητικού μερικές φορές περιεχομένου αν ψάξει κάποιος τη σκοτεινή ιστορία της Ιαπωνίας στον β παγκόσμιο πόλεμο οι αντιδράσεις αυτές μου δεν μου φαίνονται τόσο παράλογες. Στην Ελλάδα δεν νομίζω κάποιο να έχει κυκλοφορήσει στα Ελληνικά από καμία εκδοτική ή εφημερίδα. Αρκετοί δημιουργοί είναι πολύ καλοί καλλιτέχνες για το είδος.
 8. @Pilgrim Ο τόμος του wolverine ήταν από τους καλύτερους για εμένα μικρή ιστορία αλλά παρά πολύ καλή και ρεαλιστική καμιά σχέση με την ταινία.Παντα τέτοια.
 9. @BATNICK Αυτό που είπα περί "κακίας" όπως λες κάποιον στηρίζεται σε ένα post που ένα μέλος ξεκάθαρα το ανέφερε τότε στο βασικό post για τη συλλογή. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες και εγώ τη γνώμη μου λέω.
 10. @sarkas Και ποιος σου είπε ότι όλοι έχουν αγοράσει όλους τους τόμους της από την Οξείδωση? Μπορεί 10 να τους έχουν και 100 να μην τους έχουν και προτιμούν να δώσουν λιγότερα χρήματα τώρα που είναι ευκαιρία. Το αν κυκλοφορήσουν από την hachette οι συγκεκριμένες ιστοριες είναι το θέμα μας και θα πρέπει να κυκλοφορήσουν γιατί δεν θα έχει νόημα να λέγεται η συλλογή MARVELS GRATEST GRSPHIC NOVELS αυτό που λέω είναι ας είμαστε θετικοί ότι θα κυκλοφορήσουν και να είμαστε χαρούμενοι για αυτό (όσοι μπορούν).Αυτά.
 11. @sarkas Χειροπιαστό?! Δηλαδή θέλεις να σου δώσω τη συμφωνία της hachette με την MARVEL? Όχι φίλε δεν έχω τέτοια στοιχεία. Αλλά όπως εσύ πιστεύεις ότι μια ελληνική εταιρεία έχει δικαίωμα αποκλιστικοτητας έτσι και εγώ πιστεύω ότι μια διεθνής εταιρεία που από πολλά χρονιά κυκλοφορεί στον κοσμο τις καλύτερες συγκεκριμενες ιστορίες έχει τα ίδια δικαιώματα.
 12. @Tsaklas Σε μια ελεύθερη οικονομία ο ανταγωνισμός είναι η βάση του καπιταλισμού. Ήδη κυκλοφορούν σε αγγλικα τίτλοι των εκδόσεων Οξύ σε χαμηλότερη τιμή με αυτή τη "φτωχη λογική" η MARVEL και άλλες ευρωπαϊκές εταιρείες έπρεπε να σταματήσουν να κυκλοφορούν αυτές τις ιστορίες στην Ελλαδα για να βοηθήσουν οικονομικά μια Ελληνικη εταιρεία που έχει τα δικαιώματα ανατύπωσης , η σειρά κυκλοφορίας των τίτλων δεν έχει κανένα νόημα για το τι θα ακολουθήσει ρόλο παίζει και το κοινό που απευθύνεται η αρχή έγινε με πολύ γνωστούς ήρωες για εξοικιωση του κοινου, ας είμαστε λίγο θετικοί και μην ακυρώνουμε αμέσως τιτλους αλλά να στηρίζουμε την κυκλοφορία τους. Τα κόμικ είναι για όλους και για όλα τα πορτοφόλια.
 13. @Tsaklas Για ποιο λόγω καποιοι συνεχίζεται να λέτε ότι οποίες εκδόσεις έχουν κυκλοφορήσει από εκδόσεις Οξύ δεν θα κυκλοφορήσουν στην συγκεκριμένη σειρά? Η MARVEL δίνει τα δικαιώματα ανατύπωσης σε οποιονδήποτε θέλει, οι εκδόσεις Οξύ έχουν το δικαίωμα ανατύπωσης δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος εκδοτικός οίκος και μάλιστα διεθνής όπως η hachette δεν μπορεί να τα εκδόσει αφού έχει ήδη τα δικαιώματα. Και το το τελευταίο κυνήγι του Κρέιβεν θα βγει και το planet hulk και όλα (αν η οικονομία δεν καταστραφεί) ελπίζω αυτό που οι περισσότεροι λέτε να είναι άγνοια και όχι σκοπιμότητα η ακόμα χειρότερα "εγώ το πλήρωσα 20€ από τις εκδόσεις Οξύ και όλοι οι υπόλοιποι δεν θέλω να το πάρουν φθηνότερα"
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.