Jump to content

Metatron89

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

838 Good

About Metatron89

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 07/19/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Χαλκίς
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μήπως έχουμε κανένα νέο για τον επόμενο τόμο της συλλογής από τα τσακάλια της παρέας? θα είναι αφορμή για κλάματα λόγω επανέκδοσης (π.χ Marvel Zombies) ή θα έχουμε φρέσκο υλικό?
 2. Φοβερά νέα για όλους τους φαν, είτε πρωτάρηδες είτε παλιές καραβάνες, αφού τον συγκεκριμένο τόμο τον ανέμεναν αμφότεροι. Σήμερα είμαστε επισήμως ενήμεροι για 3 τόμους και τις ημερομηνίες έκδοσής τους (#39,40,43). Αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι αναμένουμε Marvel Zombies, The Amazing Spider-Man: Revealations & Until the Stars Turn Cold, House of M, Avengers: Birth of Ultron, Marvel Origins the 60s, έχουμε φτάσει στο στάδιο να περιμένουμε μόνο 14 τόμους για να κλείσει η 60αδα. Ήδη με έπιασε ένα "feeling Blue" για το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός....
 3. Αγοράστηκε το συγκεκριμένο κατά τον Αύγουστο στην τιμή των 15,90€. Για το μέγεθος και την ποιότητα της έκδοσης το αντίτιμο είναι πράγματι δελεαστικό. Αποφάσισα να το διαβάσω χθες λόγω άλλων εκκρεμοτήτων και τελειώνοντάς το μονορούφι θα συμφωνήσω με την γενική άποψη όλων των παραπάνω συμφορουμιτών: Η ιστορία μου φάνηκε ότι πήγαινε στα χαμένα με βάρκα την ελπίδα, χωρίς ιδιαίτερη συνοχή μεταξύ των διαλόγων, ΑΛΛΑ έπαθα πλάκα με το σχέδιο. Κάθε σελίδα ήταν οπτική απόλαυση και λόγω του γεγονότος ότι οι διάλογοι ήταν ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι, πήρα τον χρόνο μου και χάζευα τις σελίδες καρέ- καρέ. Πολλή σκοτεινιά και έντονο μεταφυσικό στοιχείο κυριαρχούν σε αυτή την έκδοση. Σίγουρα δεν είναι ένα ανάγνωσμα που μπορεί να προταθεί σε νεοεισαχθέντες στον κόσμο του νυχτερίδα, αλλά μπορεί να προταθεί ως παράδειγμα ότι τα κόμικς είναι τέχνη.
 4. Καλησπέρα σε όλους, επειδή σκέφτομαι να κάνω μια μικρή παραγγελία της τάξης των 15€ από το συγκεκριμένο σάιτ, μήπως έχει παραλάβει κάποιος πρόσφατα δέμα και γνωρίζει εάν πλέον επιβαρυνόμαστε και τελωνειακούς δεσμούς?
 5. Βλέποντας ότι σε 2 εβδομάδες αναμένουμε το Ultimates (τόμος #4 της αγγλικής έκδοσης) μήπως η Hachette κλείνει τις τρύπες που έχει αφήσει σε σύγκριση με την αρχική σειρά κυκλοφορίας της έκδοσης? Από την πρώτη 30αδα έχουμε σε εκκρεμότητα τον Dark Phoenix (τόμος #2) και το Marvel Zombies (τόμος #22) Το βάζω σε σπόιλερ για να μην διαβαστεί από τους εύθικτους της κουβεντούλας, παρόλο που κάνω ξεκάθαρα χιούμορ και δεν θέλω να θίξω κανένα:
 6. Τελειώνοντας την ανάγνωση των 2 τόμων "Marvel Super Heroes ~ Μυστικοί Πόλεμοι" θα συμφωνήσω με τα ανωτέρω λεγόμενα των φίλων, ότι ο πρώτος τόμος ήταν πιο αδύναμος από τον δεύτερο. Αυτά που έχω να προσθέσω είναι τα εξής: Η εκδοτική έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στα εξτραδάκια των 2 τόμων, όπου στον πρώτο μέρος μαθαίνουμε για τα background των πρωταγωνιστών, ενώ στο δεύτερο μέρος μαθαίνουμε τις επιπτώσεις των μυστικών πολέμων στους εν λόγω πρωταγωνιστές. Συνεπώς, για νέους αναγνώστες, πιστεύω είναι 2 τόμοι που βοήθησαν αρκετά να γνωρίσουν βαθύτερα τους σημαντικότερους υπερήρωες του σύμπαντος Μάρβελ μέσα από μια ολοκληρωμένη ιστορία. Επίσης, δεν πρέπει να υπάρχει φίλος του αραχνάκια που να χάσει αυτούς τους τόμους, αφού αποτελούν την αρχή της δημιουργίας του Βένομ. Πόσο πανέμορφα είναι τα εξώφυλλα που περιλαμβάνονται ??????
 7. Μακάρι τα Χριστούγεννα του 2021 να ψάχνουμε πάλι τις νέες ημερομηνίες για την επόμενη 60αδα
 8. Eίδα και εγώ χθες το ένα επεισόδιο πίσω από το άλλο. Εντάξει το πρώτο ήταν εισαγωγικό, αλλά στο δεύτερο άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά στο ζουμί. Η συγκεκριμένη σειρά συνοδεύεται άριστα με τα 12 issues από Τομ Κινγκ.
 9. Μήπως για φέτος η ΛΕΦΙΚ να διανείμει οδοντόβουρτσες 2021 αντί για ημερολόγια 2021?Ήρεμα ρωτάω... Ας δημιουργηθεί ψηφοφορία
 10. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν εξακολουθούν να πωλούνται στην Λέσχη τα παρακάτω: ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ (απλές χωρίς αυτοκόλλητο) 22Χ34 (Α4-Αστερίξ,Μίκυ μεγάλο, Λούκυ Λουκ κ.λ.π.) 50 τεμ --->2,9 € 100 τεμ --->5,8€ 18Χ30 (Αμερικάνικο, ΚΟΜΙΞ, Αγόρι κ.λ.π.) 50 τεμ --->2,3 € 100 τεμ --->4,6€ 15Χ25 (Μίκυ Μάους, πολεμικά κ.λ.π.) 50 τεμ --->1,7 € 100 τεμ --->3,4€
 11. Μπορεί κάποιος έμπειρος Μαρβελάκιας να βάλει σε χρονονολογική σειρά τους τόμους με τα events που έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής? Ανέτρεξα προς τα πίσω στην κουβεντούλα και βρήκα ότι πρώτα πάει το Disassembled και μετά το New Avengers. Το secret war από Bendis προηγείται και των 2 τόμων?Δηλαδή Secret War->Disassembled->New Avengers? Από την αγγλική έκδοση ποιοι άλλοι τόμοι μπορούν να ενταχθούν χρονολογικά στους παραπάνω τόμους?Αν δεν κάνω λάθος σίγουρα σχετίζονται το House of M και Secret Invasion
 12. @olyssesmooreΕίτε ξεκινάς με το Κάρι, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα και δεν υπάρχουν αναφορές σε προηγούμενα βιβλία και ταυτόχρονα μπαίνεις κατά κάποιο τρόπο στο κλίμα και στο ύφος συγγραφής των ιστοριών τρόμου του King. Είτε ξεκινάς με το Ινστιτούτο που είναι αυτοτελής ιστορία και εξοικειώνεσαι με το ύφος και τον τρόπο αφήγησης ιστοριών μυστηρίου- παραφυσικού, που δεν έχουν να κάνουν με τρόμο, στον οποίο ο King είναι μάστορας. Σίγουρα το συγκεκριμένο έργο είναι αποτέλεσμα της πολυετούς πείρας που απέκτησε μετά από την συγγραφή πάρα πολλών βιβλίων, οπότε η δομή και το ξετύλιγμα της ιστορίας είναι σίγουρα στο απόγειο. Ότι έγραψα για το Ινστιτούτο ισχύει και για το Outsider, το οποίο όμως είναι κυρίως αστυνομικό. Και τα 3 βιβλία τα απόλαυσα και πέρασα πολύ καλά για διαφορετικούς λόγους. Ίσως να διάλεγα το Κάρι γιατί είναι μικρό βιβλίο και σίγουρα θα σε πείσει για το αν σου ταιριάζει η αφήγηση ιστοριών τρόμου όπως τις φαντάζεται και τις ξετυλίγει ο King. Αν δεις ότι αξίζει να επενδύσεις τον χρόνο σου στον συγκεκριμένο συγγραφέα, πιστεύω άλλη μια καλή επιλογή είναι η Λάμψη, που εξέδωσε πέρσυ ο Κλειδάριθμος. Και αυτό είναι από τα "μικρά" βιβλία του.
 13. Ακολούθησα τις πολύτιμες συμβουλές της ομάδας και ξεκίνησα το ταξίδι μου στον κόσμο του Jo Nesbo με 2 αυτόνομες ιστορίες. Ομολογώ ότι μου άρεσαν πολύ και πέρασα ευχάριστα το χρόνο μου. Δεν υπήρχαν πολλές περιττές φιοριτούρες στην αφήγηση και το σενάριο ήταν ανατρεπτικό. Μόλις καταφέρω να κλείσω κάποιες άλλες αναγνωστικές εκκρεμότητες, ανυπομονώ να ξεκινήσω την σειρά Χάρι Χόλε, καθώς ήδη με περιμένουν τα 2 πρώτα βιβλία. όσον αφορά στον τσιμεντόλιθο που ακούει στο όνομα "Το Κοράκι" τα λόγια είναι περιττά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι άξιζαν οι εβδομάδες που του αφιέρωσα αφήνοντας άλλα βιβλία- κόμικς στο back catalogue, ώστε να προλάβω να το τελειώσω πριν προβληφθεί η σειρά "The Stand". Είναι σίγουρα σε όλα τα τοπ 3 των κλασικών έργων του εν λόγω συγγραφέα. Καθώς προβάλλονται εδώ και 3 εβδομάδες και έχοντας δει τα επεισόδια μέχρι στιγμής, πιστεύω, όποιος ενδιαφέρεται, αξίζει να συνδυάσει το δίπτυχο βιβλίο- τηλεοπτική σειρά ώστε να κατανοήσει γιατί ο Κινγκ είναι από τους κορυφαίους.
 14. Αφού ολοκληρώθηκε η ανάγνωση του τόμου- σφηνάκι #35, μπορώ να πω με σιγουριά ότι πραγματεύεται ένα αρκετά βαρύ θέμα με έναν σχετικά εύπεπτο τρόπο, όπως αρμόζει σε ένα κόμικ. Συγκεκριμένα, η ιστορία σπάσει σε 5 τευχάκια, ένα για κάθε στάδιο του πένθους, καθώς επίσης σε κάθε στάδιο πένθους χρησιμοποιείται διαφορετικός κεντρικός ήρωας σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και την ψυχοσύνθεσή του. Για παράδειγμα στο τεύχος με θεματικό πυρήνα την κατάθλιψη, πρωταγωνιστεί ο αραχνάκιας, στον οποίο απολαμβάνουμε φοβερά δισέλιδα καρέ που χάζευα για δευτερόλεπτα. Συνοπτικά, τον απόλαυσα, και χωρίς να είμαι φανατικός συλλέκτης υπερηρωικών έμαθα αρκετά και για το background του Κάπτεν αλλά και για τον κάθε υπερήρωα που συναντάμε ανά τεύχος. Ο συγκεκριμένος τόμος έρχεται και δένει κατά την γνώμη μου με τους τόμους Winter Soldier και Εκτός Χρόνου, με αποτέλεσμα ένας νέος αναγνώστης να αποκτά μία σφαιρική γνώση για το τι εστί Κάπτεν Αμέρικα.
 15. Καλή χρονιά σε όλη την παρέα!Θα ήθελα να εκφράσω ένα τεράστιο "εύγε" στους συντελεστές αυτής της σειράς, καθώς και αυτή την εβδομάδα που έπεφτε η αργία της πρωτοχρονιάς δεν μας άφησε παραπονεμένους και διανεμήθηκε ο τόμος από την προηγούμενη ημέρα. Έτσι λοιπόν συνεχίζεται το σερί έκδοσης τόμων κάθε 2 εβδομάδες, αποδεικνύοντας την συνέπειά τους, τόσο εν μέσω υγειονομικής κρίσης αλλά και στις περιπτώσεις αργιών κατά την ημέρα της διανομής!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.