Μετάβαση στο περιεχόμενο

Zinos

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Zinos

  1. Νομίζω ότι όλοι περιμένουμε αύριο να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος τόμος και το αν θα επαληθευτούν οι προβλέψεις για τα επόμενα τεύχη.
  2. Πήγα και στα δύο, 5 - 6 μέρες μετά την κυκλοφορία, είχε τελειώσει.
  3. Συνεχίζοντας στο "serial" με τον τόμο #36 και την φαινομενικά πολύ μικρή του διανομή (τουλάχιστον στην Θεσσαλνίκη), έβαλα φίλο που δουλεύει οδηγός στην "Άργος" να πάει χτες στο σημείο που πηγαίνουν τις επιστροφές, στην αποθήκη που δέχεται τις επιστροφές και τα καινούργια τεύχη. Δεν επέστρεψε ούτε ένα τεύχος στη δυτική Θεσσαλονίκη! Σίγουρα έχουμε μείνει διάφοροι που δεν βρήκαμε το τεύχος, ελπίζω να μην συνεχιστεί και με τα υπόλοιπα. Με βλέπω να το παραγγέλνω απευθείας απο΄την εταιρία.
  4. Δυστυχώς είχε τελειώσει. Ωστόσο, τρομερό μαγαζί που δεν το ήξερα, οπότε κάτι κερδίσαμε σήμερα. Ευχαριστώ! Μόνη λύση τώρα να τα παραγγείλω από την εταιρία.
  5. Σήμερα έψαξα πάνω από δύο ώρες στην περιοχή της Τούμπας και Χαριλάου. Το μαγαζί από το οποιό το έπαιρνα μάλλον θα σταματήσει να φέρνει περιοδικά, πάντως αυτή την φορά δεν έφερε. Επίσης, πλέον πολύ λίγα μαγαζιά ή περίπτερα έχουν περιοδικό τύπο, τα περισσότερα έχουν μόνο παιχνίδια και εφημερίδες. Έκανα πολλές γύρες με το αυτοκίνητο και πάλι βρήκα λίγα μαγαζιά. Αν κάποιος το δει κάπου στην Θεσσαλονίκη, όπου και αν είναι μέσα στην πόλη, ας μου στείλει ένα μήνυμα ή ας απαντήσει σε αυτό το thread. Ευχαριστώ,
  6. Δεν έχω καταφέρει να βρω τον τελευταίο τόμο (#36, Secret Wars part 2) σε 2-3 μέρη που έψαξα στην Θεσσαλονίκη. Ενώ τους προηγούμενους τους έβρισκα εύκολα. Έχει πάρει κάποιος άλλος τον τόμο στην Θεσσαλονίκη ή κάπου εκτός Αττικής; Ευχαριστώ,
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.