germanicus 174,822 Posted March 5, 2018 Είναι κοντά μας εδώ και 3 χρόνια Ήρεμος και ήσυχος, αλλά με συνεχή παρουσία και έργο. Τις έχει κάνει τις παρουσιάσεις του, έχει σκανάρει και κάποια τελείως cult disney αντικείμενα, προσθέτει συνέχεια εξώφυλλα και πληροφορίες όταν τα βρίσκει στο διάβα του. Έτσι ήσυχος και διακριτικός είναι και στην φυσική του παρουσία στη Λέσχη Χαμογελαστός, ολιγομίλητος αλλά όποτε μιλάει, έχει κάτι να πει. Ευκαιρία λοιπόν να πει κάτι και μέσα στο Κέντρο Ελέγχου Κυρίες, δεσποινίδες, κύριοι, προσδιορισμένοι, απροσδιόριστοι, αμφισημαινόμενοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. ΜοΜ Φεβρουαρίου 2018, albert. Μάριε. Θα σε περιμένουμε και μέσα στο Κέντρο Ελέγχου 32 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dr Paingiver 101,132 Posted March 5, 2018 Μάριε συγχαρητήρια. Η χαμηλών τόνων συνεχής παρουσία σου δεν πέρασε απαρατήρητη. Άξιος ΜοΜ. 21 Share this post Link to post Share on other sites
apetoussis82 9,907 Posted March 5, 2018 και ότι καλύτερο! 21 Share this post Link to post Share on other sites
GeoTrou 53,005 Posted March 5, 2018 Πολλά συγχαρητήρια και απο εμένα. Διακριτική αλλά σταθερή συνεισφορά. Σε περιμένουμε στα ενδότερα. 21 Share this post Link to post Share on other sites
GreekComicFan 113,156 Posted March 5, 2018 Άντε Μάριε, ευκαιρία να τα λέμε και μέσα στην ΔΟ. 20 Share this post Link to post Share on other sites
paola 18,634 Posted March 5, 2018 Θερμα συγχαρητηρια albert!! 21 Share this post Link to post Share on other sites
DaDiRa 14,695 Posted March 5, 2018 Συγχαρητήρια albert! 21 Share this post Link to post Share on other sites
leonidio 40,964 Posted March 5, 2018 Συγχαρητήρια, Μάριε. Πολύ ωραία η συνεισφορά σου και είναι πολύ ευχάριστο, που ένα ακόμα άξιο (και αθόρυβο) μέλος αναδεικνύεται ΜοΜ. Συγχαρητήρια για την εκλογή σου και σε περιμένουμε στα ενδότερα . 20 Share this post Link to post Share on other sites
KILLMATH 13,669 Posted March 5, 2018 Συγχαρητήρια Mαριε 21 Share this post Link to post Share on other sites
albert 5,279 Posted March 5, 2018 (edited) Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες και ολους για την ιδιαιτερη τιμη που μου κανατε.Ειλικρινα δεν το περιμενα και ομολογω πως με αιφνιδιασατε ευχαριστα!Θα προσπαθησω να συνεχισω και να φανω ανταξιος των προσδοκιων σας μιας και ειναι κατι που αγαπαω πολυ! Edited March 5, 2018 by albert 19 9 Share this post Link to post Share on other sites
Θρηνωδός 54,685 Posted March 5, 2018 Και τα δικά μου μπράβο albert! Συνέχισε να προσφέρεις διακριτικά και ουσιαστικά 22 Share this post Link to post Share on other sites
comicos 17,505 Posted March 5, 2018 Πολλά Μάριε! Τόσο για την φοβερή δουλειά που έχεις κάνει εδώ μέσα, όσο και για την απόλυτα δίκαιη διάκρισή σου! 20 1 Share this post Link to post Share on other sites
CaptainMarvel17 2,476 Posted March 5, 2018 Συγχαρητήρια Μάριε κι από μένα. Αξιος διάδοχος! Τυχερέ. Θα απολαμβάνεις τα "ενδότερα" για ένα μήνα. 20 Share this post Link to post Share on other sites
archon 22,011 Posted March 5, 2018 ΩΩΩΩ!!!! Πολλά συγχαρητήρια!!! ΑΞΙΟΣ!!! 21 Share this post Link to post Share on other sites
φλοκ 83,940 Posted March 5, 2018 Μπράβο ρε Μάριε !!!! Αθόρυβη συνεισφορά στο φόρουμ και στη Λέσχη και πάνω απ όλα πολύ καλό παιδί Πολλα συγχαρητήρια και άξιος !!!!! 19 1 Share this post Link to post Share on other sites
Λύκος του Οντάριο 10,583 Posted March 5, 2018 Αlbert!!! Αξιος 18 Share this post Link to post Share on other sites
Retroplaymo 29,757 Posted March 5, 2018 @albert Τα συγχαρητηρια μου για το ΜοΜολικι σου, Μαριε!!! Σε περιμενουμε και στα ενδοτερα να μας γνωρισεις, να σε γνωρισουμε και καποιος να καθαρισει και να ταισει το θηριο βρε αδερφε επιτελους!!! Γιατι τον προηγουμενο μηνα.....εκτος του οτι αραχνιασιαμε, μας εμεινε και το θηριο νηστικο. 14 3 Share this post Link to post Share on other sites
Indian 57,295 Posted March 5, 2018 @albert Θα συμφωνήσω 100% ότι η συγκεκριμένη διάκριση είναι πέρα για πέρα σωστή φίλε Μάριε. Εξαιρετική παρουσία και πολύ καλή δουλειά σε σκαναρίσματα. Άξιος ΜοΜ. 16 Share this post Link to post Share on other sites
Βασιλεύς των κόμικς 32,630 Posted March 7, 2018 Ψιτ! Μάριε! ακού την συμβουλή μου και κράτα το στόμα σου κλειστο.Επειδη σε συμπαθώ ένα θα σου πω,φύγε μακριά και ελά πίσω σε κανένα εξάμηνο.Μικρά σιγανά βηματάκια προς τα πίσω και εξαφανίσου.Για να μπεις στο νόημα το τι θέλω να πω,πες μου τον Αγησιλαο 45 ,την Καβουρομάνα ,τον Μπάμπη τον Μπριζόλα ,την Μανδαμ Αμπαουλογλου ,τους ξέρεις; όχι ,και φυσικα δεν τους ξέρεις.Ηταν κάποτε απο τα καλύτερα εξέχοντα μέλη του φορουμ.Οσπου τους κάνανε ΜοΜ ,μετα απο λίγες μέρες εξαφανιστήκαν ,μεχρι τώρα αγνοήται η τυχη τους.Και δεν είναι μονο αυτοι ,η λίστα των χαμένων πρώην ΜοΜ είναι πολύ μακριά. Κλείνω τώρα γιατί ακούω παράξενους θορύβους εξω απο την πόρτα μου .Σαν να μυρίζω γερμανική πάπια.Μάλλον ο Διονικ και ο Τζερμάνικους είναι,κακώς άνοιξα το στόμα μου.Αν χαθώ και εγω να με θυμάσαι με αγάπη.Τρεξε να σωθεις αδερφέ,τρέξε. 6 1 8 1 Share this post Link to post Share on other sites
Μενίγ Πουαγώ 25,363 Posted March 8, 2018 Πολλά και από εμένα φίλε μου καλέ Μάριε- @albert Ένας εξαίρετος άνθρωπος και φίλος!!! Με ουσιαστική και διακριτική προσφορά!!! (Που να δεις το δικό μου σοκ όταν βγήκα ΜοΜ και το έμαθα από τον Γιώργο- @GeoTrou μέσω facebook!!! ) 14 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
retromanis 8,662 Posted March 8, 2018 Φιλαράκι ξέρεις αύριο στη Λέσχη, ε; Το δικό μου χωρίς ...κρόμμυο! Ειλικρινά συγχαρητήρια κι από μένα... 12 1 3 Share this post Link to post Share on other sites