Jump to content

Μενίγ Πουαγώ

Members
 • Content Count

  3,025
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  1,109 [ Donate ]

Μενίγ Πουαγώ last won the day on July 13

Μενίγ Πουαγώ had the most liked content!

Community Reputation

25,012 Excellent

About Μενίγ Πουαγώ

 • Rank
  Ο Μενίγ Πουαγώ ήταν ένας υπέροχος ηλεκτρολόγος!!!
 • Birthday 07/20/1981

Contact Methods

 • MSN
  Ντεν έχει...
 • Website URL
  http://wwwjohnpap.blogspot.gr/ [Ανενεργό από χρόνια (και ζαμάνια)]...
 • Yahoo
  http://www.youtube.com/watch?v=KmFDEKXezas
 • Skype
  Δεν έχω (κάνω χρήση Skype μέσω Facebook όμως...)

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Νέος Βουτζάς.
 • Country
  Greece
 • Profession
  Χειριστής κλιβάνων αποστείρωσης ιατρικών εργαλείων και σχετικού αναλώσιμου υλικού.
 • Interests
  Ντίσνευ ,φυσικά, αλλά και Άρκάς. 'Οπως επίσης και Μαφάλντα. Επίσης το βράσιμο παπαγάλων...

Recent Profile Visitors

15,618 profile views
 1. Πολύχρονος με υγεία και ευτυχία  :beer: 

 2. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #266 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (από τον πολυχρονεμένο @Βασιλεύς των κόμικς). Εδώ Μίκυ Σίτυ! (by Silvia Ziche) Ιστορίες. "Δέκα μικροί εκατομμυριούχοι." Ο Θείος Σκρουτζ δείχνει στον Ντόναλντ το νέο του πόνημα. "Το κάρο του νικητή." Ο Ντόναλντ έχει πάει με τα ανηψάκια βόλτα στο λιμάνι. Εκεί συναντάει ενά παλιό του συμμαθητή και σαλπάρουν ,την επόμενη μέρα, για μία περιπέτεια σε μέρη εξωτικά. "Η περιέργεια έφαγε την γάτα. Ο Μαύρος Πητ παρακολουθεί την Κεντρική τράπεζα του Μίκυ Σίτυ που θέλει να... ξαλαφρώσει. Αυτά που συμβαίνουν όμως πάνω από την τράπεζα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. "Ο κλέφτης του φαγητού." Πασχάλης εναντίον Μούργου με επίκεντρο την λαιμαργία του δεύτερου ενάντια στο φιλότιμο του Χήνου. "Μαθητευόμενος επίχειρηματίας." Ο Κύρος κινδυνεύει με έξωση και ο Ντόναλντ με τα ανηψάκια ζητάνει από τον Θείο Σκρουτζ να του κάνει μερικά μαθήματα επιχειρηματικότητας. Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ, και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Να ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι οι εκατομμυριούχοι είναι εννιά (θα έσκαγα αν δε το έλεγα ) και ότι η ιστορία παρωδεί ,λίγο, το alter ego μου (). Αφαιρώντας αυτά η επιλογή του τίτλου ήτο άψογη διότι όλα τα υπόλοιπα "φωνάζουν" Αγκάθα Κρίστι και "Δέκα μικροί νέγροι." Όμορφη και συμπαθητική ιστορία με στρωτή ροή, ποικίλους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Διαβάζεται ευχάριστα και είναι ένα σκαλί παραπάνω από την υπόλοιπη τετράδα του τεύχους. Έχουμε δει όμως και καλύτερες "κεντρικές." Χαλαρωτική, αξιόλογη και ευχάριστη στην ανάγνωση η περιπέτεια του Ντόναλντ στους τροπικούς. Να ομολογήσω ,όσο αφορά την τρίτη ιστορία, ότι από την περίληψη και μόνο κατάλαβα ότι ο αγαπημένος μου Ενρίκο κρύβεται από πίσω. Πραγματικά απολυαστική. Ακολουθεί μία άτυπη αναμέτρηση σε μία όμορφη ιστορία όπου ο Πασχάλης πρωταγωνιστεί αλλά ο Μούργος κλέβει την παράσταση. Οι δύο τους "συνεργάστηκαν" άψογα και το αποτέλεσμα θα το διαβάσετε. Το τεύχος κλείνει με τον Σκρουτζ να μυεί τον Κύρο στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ενδιαφέρουσα σεναριακή προσέγγιση. Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Δέκα μικροί εκατομμυριούχοι." 2. "Το κάρο του νικητή." 3. "Ο κλέφτης του φαγητού." 4. "Η περιέργεια έφαγε την γάτα." 5. "Μαθητευόμενος επιχειρηματίας." 8/10!!! Αξιόλογο τεύχος!!! Υπέροχη πεντάδα!!!
 3. Το 61ο τεύχος του παπιού μας κυκλοφόρησε και πρόκειται για το τελευταίο του Καλοκαιριού... Το σκάναρε ο Εκλαμπρότατος @Βασιλεύς των κόμικς πού έχει τον αμέριστο σεβασμό και την αγάπη μου... Επιστρέψαμε στο κλασικό μοτίβο των τριών ιστοριών. Για να δούμε τι έχουν να μας πουν... "Ο γητευτής των γουρουνιών." Ο Ντόναλντ μπαρκάρει σε πειρατικό προκειμένου να πιάσει την καλή και να γυρίσει πίσω να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Εντυπώσεις. Ιστορία επόχης. Όμορφη και με ανατροπές που σου κρατάνε το ενδιαφέρον. Την ευχαριστήθικα. "Με τις δυνάμεις των Θεών." Η Μάτζικα συνεργάζεται πάλι με τους Μουργόλυκους ώστε να βγουν κερδισμένοι αμφότεροι. Εντυπώσεις. Ικανοποιητική όπως και οι υπόλοιπες της "σειράς." Οι Μουργόλυκοι στέκονται επ' άξια ως πρωταγωνιστές σε μία περιπέτεια με όμορφο σενάριο. "Αποστολή στην Βρετανία." Οι δύο πράκτορες του Τ.Ν.Τ. κάνουν ένα ταξιδάκι στον χρόνο μήπως καταφέρουν να πείσουν έναν δοιηκητή αεροδρομίου για κάποιες... υπάρξεις. @Kriton που τις έχουμε ξαναδεί; Εντυπώσεις. Η σειρά συνεχίζει να είναι ευχάριστη στην ανάγνωση και χαίρομαι που την βλέπουμε σε μηνιαία βάση. Κλείνοντας... Το Αυγουστιάτικο τεύχος δε με άφησε καθόλου παραπονεμένο. Έκανε το 3/3 και για άλλον ένα μήνα πέρασα ευχάριστα μαζί του... 7.8/10!!!
 4. Τεύχος #265. Ιστορία: Πανεπιστημιακή παγίδα. Ο Λούντβιχ φον Ντρέηκ χάρη στον Ιδιοφυία-176 αποκτάει πτυχίο στις "Πανεπιστημιακές παγίδες." Επίσης μαθαίνουμε ότι είναι ομότιμος καθηγητής στην πληροφορική και ηλεκτρονική.
 5. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #265 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο ( από τον πολυαγαπημένο @Βασιλεύς των κόμικς). Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) Ιστορίες. Οι επαναστάτριες (Γ' μέρος). Η Ελβίρα με τις τρεις βοηθούς της φτάνει στο κτήριο της Γερουσίας. Οι επαναστάτριες (Δ' μέρος). Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι πάπιες μας θα πρέπει να βάλουν τα μεγάλα μέσα σε εφαρμογή προκειμένου ο αγώνας τους να είναι νικηφόρος. Οι επαναστάτριες (Ε' μέρος). Με αυτό το επεισόδιο τελειώνει η αφήγηση της Σάλλυ Ντακγουντ που είχε αρχίσει τέσσερα μέρη πριν. "Το νησί των κροίσων." Ο Σκρουτζ και τα υπόλοιπα μέλη της Λέσχης των εκατομμυριούχων παίρνουν μέρος σε έναν αγώνα επιβίωσης προκειμένου να αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος της Λέσχης τους. "Εφιάλτης θερινής νυκτός." Η Λιμνούπολη έχει γίνει ζούγκλα και ο Ντάναλντ με τα ανηψάκια ψάχνουν να βρουν την αιτία παρέα με τον καινούριο του φίλο. "Πανεπιστημιακή παγίδα." Ο Ιδιοφυία-176 "ζητάει" την βοήθεια του Λούντβιχ προκειμένου αυτός και τα ξαδέλφια του να εισβάλουν σε ένα μέρος που γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ καιΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Με τα τρία αυτά επεισόδια ολοκληρώνεται μία πανέμορφη ιστορία που περνά πανέμορφα διδακτικά μηνύματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα. Οικολογικά, φίλιας, αλτρουσμού, ευσυνείδησίας και ο κατάλογος δεν έχει τέλος!!! Πράγματι δύο τεύχη που αξίζει να υπάρχουν στην συλλογή σας!!! Συμπαθητικός ο αγώνας τον κροίσων αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα η Λέσχη τους μπορεί να γίνει η βάση για ιστορίες με καλύτερο σενάριο από αυτή. Ενδιαφέρουσα και όμορφη η τροπική ιστορία αστικού τύπο στην τρίτη περιπέτεια του τεύχους. Το τεύχος κλείνει με μία ακόμα απόπειρα εισβολής. Καλούτσικη. Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Οι επαναστάτριες." (Γ', Δ' και Ε' μέρος). 2. "Εφιάλτης θερινής νυκτός." 3. "Πανεπιστημιακή παγίδα." 4. "Το νησί των κροίσων." 6.8/10!!! Ο Μάρκο και η Σύλβια (σενάριο και σχέδιο) σώζουν ένα μέτριο κατά γενική ομολογία τεύχος. Οι υπόλοιπες τρεις ιστορίες του τεύχους κέρδισαν τις θέσεις τους στα σημεία.
 6. Και μετά από αυτά τα ευφυέστατα σχόλιά μου ( ) να πω πως δηλώνω συμμετοχή και εγώ Λέτε να είναι το δώρο γενεθλίων μου???
 7. @The_Sandman Φίλε μου Βασίλη πολύχρονος και ό,τι επιθμείς!!! Υγεία, ευτυχία και κάθε καλό σου εύχομαι από καρδιάς!!!
 8. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #264 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (από τον πολυλατρεμένο @Βασιλεύς των κόμικς). Εδώ Λιμνούπολη (by Silvia Ziche) Ιστορίες. "Οι επαναστάτριες." (Α' μέρος). Μία δημοσιογράφος πρέπει να ανακαλύπτει και να αποκαλύπτει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. "Οι επαναστάτριες." (Β' μέρος). Η προεκλογική καμπάνια γίνεται με αμείωτο πάθος και βέλη που ρίχνονται και από τις δύο πλευρές. Ποιό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και ποιός είναι ο μυστηριώδης τύπος που κινεί τα νήματα κρυμμένος στις σκιές; "Το κέντρο του ήλιου." Στο Μίκυ Σίτυ βρέχει καταρρακτωδώς εδώ και μέρες. Ο Ήτα-Βήτα παίρνει τον Μίκυ και την Μίννι για διακοπές στο μέλλον. Εκεί όμως επικρατεί σκοτάδι εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα. Θα καταφέρουν οι φίλοι μας να βρουν τι συμβαίνει; "Ο ναυγοσώστης." Ο Ντόναλντ εργάζεται ως ναυγοσώστης σε μία ήσυχη παραλία του Θείου Σκρουτζ. Όλα πάνε μία χαρούλα. Μέχρι που έρχεται ο Φέθρυ. "Το διψασμένο ζελεδάκι." Ο Κύρος εφευρίσκει έναν ξάδελφο του Φλάμπερ που έχει την ικανότητα να απορροφάει νερό. Όταν επιστρέφει από ένα συνέδριο το Ζελεδάκι έχει βγει βόλτα. "Άγνωστης προέλευσης." Ο Σκρουτζ παίρνει μέρος στο τηλεπαιχνίδι του καναλιού του Ρόμπαξ. Ώστε να αποδείξει σε ζωντανή μετάδοση πόσο αλάνθαστη είναι η όσφρησή του. Μονοσέλιδες ιστορίες. Ο Πασχάλης στην πλαζ: "Σερφ." Ο Πασχάλης στην πλαζ: "Στο νερό." Ο Πασχάλης στην πλαζ: "Κρέμες." Αιτήσεις συνδομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Μέχρι τώρα δεν ήμουν υπέρ της συνεργασίας της Σύλβια με άλλους σεναριογράφους. Κάνω στροφή 180 μοιρών όμως. Σενάριογράφος και σχεδιάστρια συνεργάζονται άψογα και το αποτέλεσμα σε καθηλώνει!!! Από την μία χαίρομαι που έχω κάτι που να με κρατάει σε αγωνία μέχρι την επόμενη Παρασκευή. Ένα κομμάτι μου όμως θα ήθελε να είναι ολόκληρο το τεύχος αφιερωμένο στην ιστορία... Πανέμορφο και το εξώφυλλο!!! Το ταξίδι στο μέλλον μόνο αναψυχής δεν είναι για το διάσημο ζεύγος του Μίκυ Σίτυ. Όμορφη ιστορία και συμπαθητική. Έχουμε απολαύσει τον Μίκυ όμως σε πολύ καλύτερες. Ο τυφώνας που λέγεται Φέθρυ ξαναχτυπά στην τρίτη ιστορία. Γνωστό σενάριο σε φόντο παραλίας. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Η εφεύρεση του Κύρου φαίρνει τα πάνω-κάτω στην επόμενη ιστορία. Για τα μέτρα του πρωταγωνιστή μια χαρούλα είναι. Τέλος το τεύχος κλείνει με μία πολύ καλή ιστορία βασισμένη στην αλάνθαστη όσφρηση του Σκρουτζ. Το τεύχος περιέχει και τρεις συμπαθητικές μονοσέλιδες με τον Πασχάλη Χήνο. Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Οι επαναστάτριες. (Α' και Β' μέρος). 2. "Άγνωστης προέλευσης." 3. "Το κέντρο του ήλιου." 4, "Το διψασμένο ζελεδάκι." 5. "Ο ναυαγωσώστης." 8/10!!! Η Σύλβια μας κρατάει συντροφιά για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα!!! Πόσο πιο χαρούμενο μπορεί να είναι ένα παπί; Την επόμενη πάντως θα χαίρεται πολύ περισσότερο!!! Συμπαθητικές εώς πολύ καλές και οι οι υπόλοιπες ιστορίες που συμπληρώνουν το τεύχος.
 9. Τι να σας πω... Εγώ με Σύλβια Κριστέλ γαλουχήθηκα...
 10. και στην όμορφη παρέα μας!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.