Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/17/2021 in all areas

 1. Θα ήθελα να σας ζητήσω 1000 συγγνώμη που δεν έχω ανεβάσει τα promo pages του Justice League, αλλά Δευτέρα είχαμε την είδηση των Doors και τις τελευταίες περίπου 48 ώρες έχω αποκλειστεί χωρίς ρεύμα. Τώρα που πήγα σε άλλο σπίτι με το λάπτοπ βρήκα ευκαιρία να τις ανεβάσω. Όσοι θέλετε να είστε προετοιμασμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το review μου στο No Justice που είναι σημαντικό προοίμιο για την ιστορία.
 2. Manitou

  PUBLIC

  Γιατί μου βγαίνει στο fb συνεχώς αυτή η διαφήμιση???
 3. Ωραία ιστορία, με αναδρομή σε σημαντικούς χαρακτήρες στη ζωή του Λόγκαν. Όλους δεν τους ήξερα, πόσο μάλλον τον τελικό εχθρό. Το σχέδιο ήταν πολύ όμορφο και το μόνο που με χάλασε ήταν το τέλος που θα το ήθελα λίγο πιο επικό. *Με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι η ικανότητα αυτοΐασης του Wolverine σταμάτησε λόγω ενός ιού από το microverse.
 4. guskoin

  ΕΛΡΙΚ

  Ο τέταρτος τόμος Έλρικ Η Πόλη που Ονειρεύεται θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία στις 28/04/2021 , ενώ στο amazon είδα να αναγράφεται ως ημερομηνία κυκλοφορίας στα αγγλικά 07/12/2021 !
 5. Ρώτησα την οξύ στο facebook αν έχουν κάτι άλλο στα προσεχώς τους από vertigo, εκτός από daytripper και είπαν όχι αλλά έχουν από dc black label. Λογικά είναι το curse of the white knight, αν δεν είναι αυτό η θα είναι το three jokers η το Wonder woman dead earth , κατά την γνώμη μου.
 6. Δύο τρεις μέρες πριν, είχα προτείνει τις συγκεκριμένες επανεκδόσεις να τις δωρίσουμε σε κάποια δομή όπου φιλοξενούνται παιδιά. Δεν την είχα σκεφτεί αυτή την εναλλακτική. Ανατρίχιασα λίγο
 7. Δεν είχα τζάκι ή ξυλόσομπα εύκαιρη δυστυχώς. Αν ήταν να κάψεις κόμικ,να έκαιγες αυτά που δεν σου αρέσουν καθόλου.Αν δεν σου αρέσουν οι επανεκδόσεις τότε καλά έκανες. Knorr
 8. Κατάλαβα,πιο δεξιά και θα κάλυβε το μέτωπο ή το πρόσωπο του Κάπταιν.Μια "θυσία" που έπρεπε να γίνει. Θα πω περισσότερα αργότερα αν είναι γιατί τώρα δεν έχω ρεύμα στο σπίτι μου και είμαι με δεδομένα κινητού συν πως έχω πεθάνει στο κρύο. Edit: Ήρθε πριν από λίγο το ρεύμα και τώρα η μάνα μου βράζει μακαρονάκι κοφτό με τυρί φέτα.Το περιμένω πως και πως γιατί δεν μπόρεσα να φάω τίποτα σήμερα.
 9. Και εγω θελω να πιστευω οτι θα συνεχισει! Μακαρι! Εχουμε καιρο ακομα μεχρι να ολοκληρωθει στα 60 και ελπιζω οι πωλησεις και το ενδιαφερον του κοσμου να επιτρεψουν στην εταιρια να το το συνεχισει!
 10. Mandrake

  PUBLIC

  Πήγα και τα αντικατέστησα όλα κανονικά. Με ταλαιπώρησαν λίγο με τα πάνω-κάτω, να βρούμε άλλον υπάλληλο, να παραπέμψει σε υπεύθυνο κτλ., αλλά τέλος καλό. Μου είπε σε μια φάση βέβαια ο υπάλληλος "αυτό τι έχει;" εννοώντας το "Justice", τάχα μου δεν έβλεπε τίποτα σοβαρό. Του τα έδειξα λοιπόν τα τσακισμένα και στις τέσσερις γωνίες με "γυρισμένες" σελίδες και με την τσάκιση στο εξώφυλλο και στο οπισθόφυλλο να είναι σε πολλά σημεία (τσακισμένο πολλές φορές) και λόγω χαρτιού βγάζει μάτι. Του είπα μάλιστα πως ειδικά αυτό που ήταν το πιο ακριβό έντυπο απ' τα 250€ (στα 23€ περίπου) ήταν καινούργιο έντυπο και όχι μεταχειρισμένο και δε θα πλήρωνα τα λεφτά αυτά για να το πάρω σ' αυτό το χάλι. Τέλος πάντων αυτός πήγε κι έβαλε τα δικά μου στο ράφι. Κάποιος κακομοίρης απρόσεκτος ή κάποιους που θα πάει να πάρει τα τελευταία κομμάτια, θα τα "φορτωθεί" αυτά. Για να διαλέξω το "Μπάτμαν: Ο Γελαστός Άντρας" έβαλα άλλα δύο στη θέση τους, όπως και άλλα δύο "Justice" προτού πάρω εκείνο που δεν έχει ζημιές. Επ' ευκαιρίας αγόρασα και τα "Παιδιά της Επανάστασης", μιας και είναι αποκλειστικότητα του "Public" (απ' ότι φαίνεται) απ' τις εκδόσεις "Κάκτος", οι οποίες δεν έχουν καν e-shop, οπότε για να μην το παραγγείλω πάλι και μου 'ρθει σε κακό χάλι, το πήρα από κει. Έπρεπε να πάω και το "Tomb Raider" το οποίο μου ήρθε στα 2 επόμενα graphic novels που μου χρωστούσαν, αλλά επειδή δεν το είχα αναφέρει τηλεφωνικά πριν 3.5 μήνες που ξεκίνησε όλο αυτό, δεν το πήρα μαζί μου να το αντικαταστήσω... Είπα πως αν έψαχναν τηλεφωνικό ιστορικό ή του e-mail που είχα στείλει, δε θα έβλεπαν εκείνο μέσα. Μου ήρθε παιδιά χτυπημένο σε διάφορα σημεία στη ράχη, που φαίνεται σαν σκεβρωμένο. Εάν είχε πιο δυνατά χτυπήματα ακόμη, δε νομίζω να άνοιγαν οι σελίδες κανονικά! Εάν δείτε τον τρόπο που προσπαθούσε (χωρίς να πιάσει τα άλλα γύρω) να καταχωνιάσει αυτά που του επέστρεψα, θα καταλάβετε έναν απ' τους λόγους που τα βλέπουμε σε αυτό το χάλι στα καταστήματα. Δεν είναι η νοοτροπία ενός συγκεκριμένου υπαλλήλου, αλλά γενικότερη. Δε σέβονται τα βιβλία όπως συνήθως συμβαίνει σε ένα βιβλιοπωλείο. Είναι άτομα που τρέχουνε για διάφορες δουλειές σε διάφορα πόστα και ίσως δεν ασχολούνται καθόλου με το αντικείμενο. Αυτά που θα γλυτώσουν θα είναι εκείνα που θα πουληθούν γρήγορα και εκείνα που είναι σκληρόδετα ή ολιγοσέλιδα (πιο ελαφριά). Τα ράφια, επίσης, δεν είναι όλα σωστά. Άλλα μπαίνουν όρθια, άλλα είναι ψηλά και τα βάζουν πλάγια με τα πρώτα κάτω να "σηκώνουν" τα υπόλοιπα, τα παρατάνε πλάγια ακόμη κι αν χωράνε όρθια και μπορεί να είναι έτσι για μήνες, ε πως να μην πάθουν ζημιές μετά. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, ούτε στο πως είναι τοποθετημένα, ούτε όταν τα πιάνουν πιτσιρικάδες και τα σπρώχνουν όπως να 'ναι για να τα βάλουν πίσω (το έχει δει φίλος αυτό να συμβαίνει).
 11. Mandrake

  ΕΛΡΙΚ

  Τα περιθώριά σου είναι λευκά φίλε μου και δε μπορούμε να τα διαβάσουμε όσοι έχουμε το "Uniform Σκουρόχρωμο" θέμα. Μήπως μπορείς να το φτιάξεις; Όχι ακόμη. Κι εγώ το περιμένω για να ξεκινήσω και τα άλλα δύο άλμπουμ!
 12. Τα εξώφυλλα των τευχών 102, 104, 106, 108, 111 και 113 της Ανατύπωσης και των τευχών 109 και 112, για να προστεθούν στη βάση. Μεταφέρθηκαν στη βάση
 13. guskoin

  ΕΛΡΙΚ

  Φίλε @Mandrake μπορείς να με κατατοπίσεις περισσότερο για το τι πρέπει να κάνω; Στην εμφάνιση χρησιμοποιώ το Uniform ανοιχτόχρωμο (προκαθορισμένο)!
 14. Έρχονται τα τεύχη #6 και #7 από τα «Χελωνονιντζάκια»! 06/02 2021 Τα Χελωνονιντζάκια, ολοκληρώνουν την σειρά που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2019! Το έκτος τεύχος Κάντο Όπως Οι Χελώνες κυκλοφορεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ενώ η σειρά ολοκληρώνεται με το έβδομο τεύχος To Λουλούδι Της Κάλι που έρχεται στις 22 Απριλίου!!! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ταξιδεύοντας 35 περίπου χρόνια πίσω και στη γέννηση αυτού του μοναδικού franchise, που μοιάζει με το απόλυτο success story: Οι δημιουργοί Kevin Eastman και Peter Laird ήταν δύο νεαροί δημιουργοί, όταν κάποιο απόγευμα του 1983 δημιούργησαν τους 4 μασκοφόρους ήρωες με μορφή χελώνας, για να διασκεδάσουν και να παρωδήσουν τη σκηνή των κόμικς της εποχής. Μιας και ο δημοφιλέστερος τίτλος, ήταν οι μεταλλαγμένοι X-Men, αποφάσισαν οι ήρωες τους να είναι και αυτοί μεταλλαγμένοι. Στην ουσία βέβαια, παρωδούσαν αυτό που πραγματικά λάτρευαν. Αν και το δημιούργημα τους ξεκίνησε σαν ένα αστείο, δεν άργησαν να αντιληφθούν την προοπτική που υπήρχε σε αυτό. Έτσι, τον Μάιο του 1984, στο φεστιβάλ κόμικς που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο Sheraton, στο Πόρτσμουθ, παρουσιάστηκε το πρώτο τεύχος μιας νέας σειράς, τυπωμένο σε μόλις 3.250 αντίτυπα. Το κόμικς, αν και ανεξάρτητη έκδοση, σημείωσε πολύ καλές πωλήσεις, κάτι που αιφνιδίασε ευχάριστα τους δημιουργούς, που όμως δεν περίμεναν κάτι τέτοιο και δεν είχαν ετοιμάσει δεύτερη ιστορία. Έτσι, το επόμενο τεύχος κυκλοφόρησε μετά από έναν ολόκληρο χρόνο. Η ιστορία από εκεί και πέρα, είναι λίγο πολύ γνωστή, αφού το franchise Χελωνονιντζάκια από τα μέσα της δεκαετίας του '80 και μέχρι σήμερα, έχει κατακτήσει τον κόσμο και βρίσκεται παντού: κόμικς, κινηματογράφο, κινούμενα σχέδια, τηλεόραση, video games, merchandise κ.α. Οι ιστορίες που θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε είναι ένα από τα καλύτερα mini series (Dreamwave, 2003) και είναι εμπνευσμένες από μια σειρά κινουμένων σχεδίων, σε σενάριο του πολυβραβευμένου συγγραφέα Peter David και σχέδιο του εξαιρετικού σχεδιαστή και animator, Thomas LeSean. Ετικέτες: Χελωνονιντζάκια τευχος 6 τευχος 7
 15. Καλησπέρα σε όλους τους συναναγνωστες. Με έχει προβληματίσει το γεγονός ότι δεν μπορώ να βρω εύκολα το κάθε νεο τεύχος μετά τις γιορτές στην Πάτρα. Για όσους ξέρουν , ψάχνω όλα τα σημεία από την Αγυιά μέχρι τα μποζαιτικα για να βρω ένα. Μπορεί κάποιος φίλος Πατρινός να μου υποδείξει κάποιο σημείο που βρίσκει 2-3-4 κομμάτια (όχι κρατημένα) να περνάω από εκεί ή εναλλακτικά κάποιον άλλο τρόπο αγοράς χωρίς να περιμένω να τα φέρει η GB. Ευχαριστώ
 16. @Valtasar Πολλές (& ΘΕΡΜΕΣ ειδικά αυτές τις μέρες) ευχές κι από μένα για πολλά πολλά ευτυχισμένα και κομικσο-πλούσια χρόνια .
 17. Δες σ΄αυτό το θρεντ το σχόλιό μου για το ποια τεύχη αξίζουν. Δεν είναι όλα στο ίδιο επίπεδο. Γενικά είναι συμπαθητική σειρά αλλά αρκετά old-fashioned, όσον αφορά το χιούμορ κυρίως. Εγώ που είμαι κοντά 40 δεν είχα θέμα. Γελάω και με τέτοια αστεία. Αλλά ένας 20άρης δεν ξέρω αν θα του αρέσει τέτοιο χιούμορ. Δεν είναι σαν του Γκοσινύ ας πούμε, που είναι διαχρονικό. Το χιούμορ του Γρεγκ θεωρώ είναι ξεπερασμένο πλέον. Πάντως επειδή ξέρω σ΄αρέσει ο Γκοσινύ, σου προτείνω (μετά τα Αστερίξ και Λούκυ Λουκ που φαντάζομαι τα έχεις διαβάσει) να πιάσεις τα Ιζνογκούντ. Και άσε τον Ταλόν για αργότερα.
 18. Ευχαριστώ,μόλις τελείωσα.Είναι βρασμένο με κύβο λαχανικών,είναι αυτό που λένε στα Αγγλικά All Time Classic.Ω ναι "chef kiss". Και τώρα ζεστάθηκα αλλά γενικά δεν στεναχωριέμαι.Έχει να χιονίσει πάρα πολύ καιρό έτσι στην Αθήνα. Edit: Άσχετο με τα πάντα αλλά το Venom: Lethal Protector στην Αγγλική συλλογή (τεύχος 223 στην έκδοση 2012 της Αγγλικής συλλογής) δεν είναι η μίνι σειρα του '90.Είναι νομίζω η τελευταία ιστορία από το run to Mike Costa στη σειρά του Venom (2016) που οδηγεί αμέσως στο event Venom Inc.Για την ακρίβεια στο τεύχος είναι δύο ιστορίες από αυτό το run,πρώτα το The Land Before Crime και μετά το Lethal Protector.Αυτό για εκείνους που παρατηρούν την Αγγλική συλλογή που και που,όπως εγώ. Το παραπάνω ήθελα να το πω από εχθές αλλά καθηστέρησα λόγω περιπτώσεων.
 19. Φίλε @O Φρατζάτος, ότι θα σου έστελνα τις ευχές μου για να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση. Μακάρι γενικά, η όλη κατάσταση με την κακοκαιρία να ηρεμήσει κάπως και να μην προκαλέσει άλλα προβλήματα στο μέλλον! Φίλε κουράγιο, όλα θα φτιάξουν! Επίσης, για το φαγητό, εγκρίνω και εγώ με τα χίλια. Καλή όρεξη!
 20. Καλώς τα δέχτηκα!! (έχουν κάποιες μικροφθορές αλλά το αντέχω)
 21. πολυ καλο για μενα τον γέρο
 22. Χρονια πολλα προεδρε με υγεια!! Ευχες και σε οσα παιδια ειχαν γενεθλια ις τελευταιες μερες και δεν ευχηθηκα.
 23. Νέο βίντεο σήμερα με αφιέρωμα στον ανεπανάληπτο Paul Murry.
 24. Εντάξει, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου. Σε ευχαριστώ πολύ.
 25. Ναι, αλλα τωρα να απολυεις καποιον επειδη ειπε ελευθερα και δημοσια την αποψη του? το σοι δημοκρατια ειναι αυτη; επειδη δε συμφωνει η πλειοψηφια...;;; αδικο για μενα.. στην τελικη, αλλο τα επαγγελματικα και αλλοι οι προσωπικες αντιληψεις του καθενος..
 26. Μια καλή λύση για ζέσταμα σε ακραίες καιρικές συνθήκες ψύχους είναι η καύση κόμιξ. Εγώ χθες έκαψα τρείς τόμους της συλλογής για να ζεσταθώ, μην ανησυχείτε ήταν επανεκδόσεις της anubis, καλύτερα και από ξύλα. Για φαγητό λίγο δύσκολο ή τρως το χαρτάκι όπως είναι η βγαίνεις για κυνήγι.
 27. Κρατησε το μου αν υπαρχει ακομα Ευχαριστω
 28. «Ιέ μου… Ιέ μου...»: Το ημερολόγιο του ΚΥΡ για το 2021 Το καλεντάρι γελοιογραφιών που έγινε αγαπημένη συνήθεια κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα Ένας τρόπος για να προσθέτεις ένα χαμόγελο στη μέρα σου μαζί με τις σημειώσεις σου. Το καθιερωμένο πλέον ημερολόγιο του ΚΥΡ, σταθερό στο ραντεβού του και για το 2021, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα το «Ιέ μου… Ιέ μου...». Σε 128 σελίδες, ο πολυβραβευμένος εικονογράφος Γιάννης Κυριακόπουλος αποτυπώνει με τη γνωστή του σάτιρα την επικαιρότητα όπως τη ζήσαμε την απρόσμενη χρονιά που έφυγε. Επίκαιρος εδώ και τέσσερις δεκαετίες: από τα πρώτα σκίτσα του στο ιταλικό περιοδικό Il Travaso και στην κυριακάτικη Corriere Della Sera, την περίοδο της χούντας που η λογοκρισία τού είχε απαγορεύσει να δημοσιεύσει σκίτσα και ο ΚΥΡ έστελνε στο Λονδίνο αντιστασιακά σκίτσα στο περιοδικό Hellenic Review, που εξέδιδε η Ελένη Βλάχου με το ψευδώνυμο Mac Papa (τα αρχικά ΜΑΚαρέζου, Παπαδόπουλο, ΠΑτακού), μέχρι το i-kyr.gr όπου κάθε πρωί οι αναγνώστες βλέπουν τη ματιά του στην επικαιρότητα, το πενάκι του παραμένει αναγνωρίσιμο και άμεσο. Σε ένα όμορφο και πρακτικό σχήμα 21x23 εκατοστών και με μαλακό εξώφυλλο, με ισορροπία ανάμεσα στον χώρο που μπορείς να βάλεις τα ραντεβού σου και να βρεις μια γελοιογραφία που θα σου φτιάξει το κέφι, μας χαρίζει τη γελαστή καλημέρα του σε μια περίοδο που την έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη, ένα ωραίο δώρο για αυτούς που σκεφτόμαστε αλλά και για τον εαυτό μας. ΠΗΓΗ
 29. Τα εξώφυλλα των τευχών 84, 87, 88, 90, 91, 93, 96, 99, 100 και 101 της Ανατύπωσης και των τευχών 86 και 98, για να προστεθούν στη βάση. Μεταφέρθηκαν στη βάση
 30. Ο Γαλάτης θεός των κοψιδιών προφανώς ή εναλλακτικά μπορεί να είναι συνθηματικο για τα συλλεκτικά που είναι άθικτα αλλά απλά τους λείπει κομμάτι από το εξώφυλλο και τα έχει πατήσει μπετονιέρα
 31. Ουσιαστικά λέω για αυτά τύπου tin foil hats που φοράνε διάφοροι που πιστεύουν σε Λιακοπουλικού τύπου θεωρίες, γιατί νομίζουν ότι μέσω αυτών προστατεύονται από ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή mind control. Γενικά έχει γίνει meme ό,τι αυτά φοράνε οι συνομωσιολόγοι, αρνητές ιών, αντιεμβολιαστές κτλ. Περισσότερα εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Tin_foil_hat
 32. Θαδδαιος Τριππ ο γνωστος αλητακος πιτσιρικος δανειζει το ονομα του σε ενα πολυ οργανωμενο και ομορφο εικαστικα site η φραση Ταξιδεύστε στον κόσμο των κόμικς και των παλιών παιχνιδιών το μοτο που αναγραφετε κεντρικα στο site , μας προιδεαζει για μια ενδιαφερουσα περιηγηση. Το site που ειναι αφιερωμενο κατα κυριο λογο στα κομιξ αλλα και στα παιχνιδια φιλοδοξει να γινει ενα απο τα αγαπημενα δικτυακα μαγαζια των απανταχου φιλων του κομιξ . Με μια ενδιαφερουσα δομη και κατηγοριοποιηση με πολλες φωτοφραφιες αλλα και μεγενθυσεις των αντικειμενων με εντονα χρωματα και μεγαλη ποικιλια πιστευω οτι το site συντομα θα καθιερωθει στο χωρο . Ο ιδιοkτητης o γνωστος Mαριος απο το αιγαλεω (dtripp) εργαζετε πυρετωδως να "ανεβασει " στο site εκατονταδες κομιξ καθως αυτη τη στιγμη το site -καθοτι στο ξεκινημα του - αριθμει σχετικα λιγα μολις κομιξ . Ειναι θετικο σε μια εποχη οπου το κομιξ αρχισει και γινετε δυσευρετο να "γενιουνται " κομικσομαγαζα σε οποια μορφη . καλη επιτυχια μαριε και φορτωσε τονους κομιξ για ολους μας ιστοτοπος http://www.thaddeus-tripp.gr/ Καλώς ήλθατε στο ολοκαίνουριο Thaddeus-Tripp.gr Ταξιδεύστε στον κόσμο των κόμικς και των παλιών παιχνιδιών
 33. Θα σου πω την ταπεινή μου άποψη επειδή το background μας είναι παρόμοιο: DC >>>>>>>> Marvel. Με την Μάρβελ δεν την παλεύω, πλέον τη συνήθισα, αγοράζω για το γιο μου και βγάζω κάποια άκρη, αλλά προτιμάω DC και νομίζω ένας φαν του BD θα τη βρει πιο κοντινή. Αυτό το μόνιμο στυλ "είμαι υπερήρωας και δεν μπορώ να τα βρω με τον εαυτό μου και τους γύρω μου" μου φαίνεται πιο κουραστικό από το "είμαι υπερήρωας. Ναι. Και;" της DC.
 34. Αυτό που λέω - και ο λόγος που επέλεξα ακριβώς αυτά τα παραδείγματα - είναι πως όταν αποφασίζουν να τα αφήνουν όλα αμετάφραστα, τα αφήνουν ΟΛΑ αμετάφραστα, είτε από κάλο στον εγκέφαλο, είτε γιατί έτσι ακούνε από τους αναγνώστες. Η ξενομανία καλά κρατεί, οπότε προτιμώ τις περιστασιακές άστοχες μεταφράσεις από τις καθολικά μη μεταφράσεις των ονομάτων.
 35. Στο εξώφυλλο του τεύχους #9 αναγγέλονται σημαντικές αλλαγές. Και στη σελίδα 66 αναφέρονται όσα περιγράφει ο MORIBUS: οι περίεργες, μακροσκελείς αμερικάνικες ιστορίες δεν τραβάνε, οπότε θα αντικατασταθούν από τις πιο εύπεπτες ιταλικές.
 36. Καλη επιτυχια!Πολυ ωραιο το μαγαζι και πολυ ευγενικος και ορεξη για αυτο που κανει ο Μαριος. Ψωνισα περιπετεια και κλασσικα. Το καλυτερο ομως ειναι Θα παρω και 4 (δυσευρετα) ΡΟΚ του 1969!
 37. Καλοτάξιδο φίλε Μάριε !!!! Ομορφο και ευχρηστο site το οποίο έχει ήδη κάποια καλούδια και με τον καιρό είμαι σίγουρος οτι θα πολλαπλασιαστούν μιας και το site μετράει παρουσία μόλις 2 ημερών . Αυτή την εποχή και σχεδόν ταυτόχρονα έρχονται δύο αξιόλογα site (από δύο πολύ καλά παιδιά του χώρου) να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα . Αναφαίρομαι και στο site του Αλέξη aka trelele . Το γεγονός αυτό είναι απο μόνο του σημαντικό και ελπιδοφόρο για τους φίλους των κόμικς . Μπράβο παιδιά !!!! Καλές δουλειές :clap2:
 38. Ένα απόσπασμα από το έπος DEATH NOTE για όσους φίλους σκέφτονται να το ξεκινήσουν! "Το Death Note είναι ένα άνιμε βασισμένο στο ομώνυμο μάνγκα των Tsugumi Ohba και Takeshi Obata.Περιληπτικά και χωρίς spoilers, η πλοκή του είναι η εξής: Ένας πανέξυπνος 17χρονος μαθητής, o Yagami Light, βρίσκει τυχαία ένα παράξενο τετράδιο(death note), που έπεσε στην αυλή του σχολείου του. Αφού το επεξεργάζεται ανακαλύπτει έκπληκτος ότι με το συγκεκριμένο τετράδιο έχει την ικανότητα να σκοτώσει οποιονδήποτε, γράφοντας απλά το όνομα του μέσα σε αυτό υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι έχει αντικρίσει τουλάχιστον μια φορά το πρόσωπο του στο παρελθόν. Ακόμη, υπάρχουν κάποιοι περίεργοι και σημαντικοί κανόνες γραμμένοι στις πρώτες σελίδες του τετραδίου, κανόνες που πρέπει να τηρήσει κανείς κατά γράμμα αν θέλει να επιτύχει τον σκοπό του. Το Death Note το έριξε στον “ανθρώπινο κόσμο” ένας shinigami, δηλαδή ένας Death God, o οποίος παίζει βασικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Ο Light αποφασίζει τελικά να χρησιμοποιήσει το death note, ώστε να “καθαρίσει” την κοινωνία από τους κακοποιούς που ασελγούν πάνω στην καθημερινότητα των ανθρώπων ξεκινώντας από κρατούμενους σε όλο τον κόσμο. Όταν όμως η γιαπωνέζικη αστυνομία σε συνεργασία με το FBI, αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, τα πράγματα περιπλέκονται και γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τον Light, αφού θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπος με τον ιδιοφυή και εκκεντρικό ντετέκτιβ L ο οποίος προσπαθεί με ασύλληπτα τεχνάσματα να ανακαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από τις μυστηριώδεις δολοφονίες. Είμαι σίγουρος, ότι με μια πρώτη ανάγνωση της πλοκής οι περισσότεροι θα βιαστείτε να το χαρακτηρίσετε “γελοίο” ή “υπερβολικά φανταστικό”.Όταν αποφασίσετε να το παρακολουθήσετε θα καταλάβετε ότι μιλάμε για ένα αριστούργημα, για ένα έπος, για κάτι ξεχωριστό και μοναδικό στο είδος του. " πηγή: http://wp.me/p2OLVk-7v
 39. DJO

  DEATH NOTE

  Να τα εκατοστήσουνε!!! (τα manga ντε) σσ.Πέτυχα άτομο σε Ουλαμό του κτιρίου μας να ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ DEATH NOTE ΤΗΣ ANUBIS! Αν μας διαβάζεις είσαι θεούλης!
 40. Μη χειρότερα... η Άνουμπις έβγαλε Death Note
 41. Το εξώφυλλο του δέκατου τόμου.
 42. DJO

  DEATH NOTE

  Είσαι κάπου που δεν έχει σημασία η ηλικία. Και αυτός είναι ο πατέρας σου που επιτέλους θα δει ένα καλό ani! Be proud of him! Μεγαλώνει και μαθαίνει!
 43. done και sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ολα ενταξει τωρα
 44. εδω θα βρειτε ενα one-shot που τοποθετειται 2 χρονια μετα το τελος της σειρας και εχει σχεση ,καλουτσικο ειναι και βρηκα οτι υπαρχει αυτο εναλλακτικη ιστορια οπου
 45. 3 τόμοι έμειναν επομένως θα τους βγάλει να τελειώνει. Εξ' άλλου η σειρά προχωράει με πολύ καλύτερους ρυθμούς από τις υπόλοιπες manga σειρές που έχει βγάλει επομένως μπορούμε να υποθέσουμε πως πάει καλύτερα και την έχουν σε μεγαλύτερη προτεραιότητα. Οι άλλες σειρές που έχουν μείνει στάσιμες με απασχολούν, κυρίως τα Kenshin και τα Blade of the Immortal τα οποία απ' ό,τι φαίνεται πρέπει να το πάρω απόφαση και να τα διαβάσω από scans.
 46. Τα κόμικς είναι ταξίδι... είναι αναμνήσεις... είναι φαντασία... είναι συναισθήματα.... είναι πάθος.... Φτιάξαμε αυτό τον χώρο για να τα μελετήσουμε, να τα διαβάσουμε, να τα γνωρίσουμε... Θέλαμε ένα χώρο για να γνωριστούμε, να συναντιόμαστε, να σταματήσουμε πλέον να είμαστε μόνοι, αν και όταν διαβάζεις ένα κόμικ είσαι πάντα μόνος.... Εδώ θα βρείτε ανθρώπους όλων των φύλων, των τάξεων και των ηλικιών. Το μόνο κοινό μας είναι η αγάπη για την όμορφη αυτή τέχνη. Εδώ θα βρείτε αγνή διασκέδαση, χωρίς συμφέροντα, χωρίς αντιπαλότητες, χωρίς εχθρότητες και κακίες. Η τέχνη χωρίς όρια, τα ενδιαφέροντα πολλά, η δημιουργία ανεκτίμητη. Το μόνο που ζητάμε είναι το δικαίωμα να διαβάζουμε τα κόμικς που αγαπάμε και να μοιραζόμαστε με φίλους τα συναισθήματά μας. Αν σας αρέσουν τα κόμικς, αν ποτέ ταξιδέψατε μαζί τους, ελάτε στην παρέα μας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε φίλους στο μέρος αυτό... Καλωσορίσατε στην κοινότητα του GreekComics !!!
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.