Jump to content

guskoin

Members
 • Content Count

  711
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5,501 Very Good

8 Followers

About guskoin

 • Rank
  Very Active Member
 • Birthday 07/23/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

2,710 profile views
 1. @germanicus Χρόνια πολλά κι από μένα! Προσοχή οι δηλώσεις πλησιάζουν!
 2. Οι σωστές επανεκδόσεις προϋποθέτουν ότι θα υπάρχει μια σταθερή κυκλοφορία ,όχι να βγουν τα Πούρα του Φαραώ τώρα και η συνέχεια του, Ο Μπλε Λωτός του χρόνου... Τα Mπλεικ και Μόρτιμερ έχουν κυκλοφορήσει ασπρόμαυρα αλλά μόνο αυτά που έχει σχεδιάσει ο Jacobs, οπότε ναι, τα 30 Αργύρια ασπρόμαυρα μάλλον θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία
 3. Η τελευταία εκδοχή με χρώμα στα γαλλικά κυκλοφόρησε το 2017, είναι αυτή και είναι σε τρεις λωρίδες ανά σελίδα Λογικά η εκδοχή σε 4 όπως εδώ θα ήταν σε ηλεκτρονική μορφή.
 4. Στ' αγγλικά κυκλοφορεί κανονικά εδώ και χρόνια! Δες τον παρακάτω σύνδεσμο Tintin and Alph-Art Για scanlation δεν έχω υπόψιν μου!
 5. guskoin

  ΕΛΡΙΚ

  Φίλε @Mandrake μπορείς να με κατατοπίσεις περισσότερο για το τι πρέπει να κάνω; Στην εμφάνιση χρησιμοποιώ το Uniform ανοιχτόχρωμο (προκαθορισμένο)!
 6. guskoin

  PUBLIC

  Το πραγματικά αστείο είναι ότι ενώ έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε εκατομμύρια επιλογές, τελικά καταλήγεις να διαλέξεις ανάμεσα σ' αυτά τα δύο...
 7. guskoin

  ΕΛΡΙΚ

  Ο τέταρτος τόμος Έλρικ Η Πόλη που Ονειρεύεται θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία στις 28/04/2021 , ενώ στο amazon είδα να αναγράφεται ως ημερομηνία κυκλοφορίας στα αγγλικά 07/12/2021 !
 8. Το είδα τυχαία πριν από λίγο στο facebook του Casty!Συγχαρητήρια και μην ξεχνάτε ότι τον περιμένουμε με το καλό και στην Ελλάδα!
 9. Λογικά αυτό θα κάνουν ,να ανοίξουν δηλαδή αποθήκη-κατάστημα εκτός Βρετανίας ! Εμένα μου κάνει εντύπωση που φαίνονται σα να έχουν αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις γιατί διαφορετικά θα είχαν παρουσιάσει κάποια εναλλακτική λύση για να ξεπεράσουμε τον σκόπελο του τελωνείου! Διαφορετικά αυτοί θα χάσουν πελάτες!
 10. Θα συμφωνήσω με τον ... προλαλήσασα @Μενίγ Πουαγώ ! Σπίτι δίχως Γιάννη προκοπή δεν κάνει!
 11. Έχω καιρό να ποστάρω οπότε έχουν μαζευτεί αρκετά κόμικ !Ξεκινάμε! Από το αγγλικό 2000AD το the order και επίσης το Mean team του αγαπημένου και γνωστού από την ιστορία που δημοσιεύτηκε στο Αγόρι Σε άλλη διάσταση Massimo Belardinelli These savage shores που εκτυλίσσεται στην Ινδία το 1766 με βρικόλακες Άγγλους αριστοκράτες! Τα 5 άλμπουμ του Blacksad στα αγγλικά ,ότι δηλαδή έκδοσε η Μικρός Ήρως αλλά σε καλύτερο μέγεθος. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ Nils και Cromwell Stoneαπό τον αγαπημένο Andreas oversized άλμπουμ για τους Μεταβαρώνους και πιο μεγάλο άλμπουμ αφιερωμένο στον Martin! Μισέλ Βαγιάν και ξερό ψωμί μαζί με Μπρούνο Μπραζίλ που έχουμε δει παλιά στο Μπλεκ και Τζίπσυ όλη η σειρά στ' αγγλικά σ'ένα τόμο Πολύ όμορφη έκδοση του περιοδικό GEO με άρθρα για τις τελευταίες περιπέτειες των Μπλεικ και Μόρτιμερ. Vasco οι intergrale εκδόσεις στα γαλλικά ,το τελευταίο Wicked+Divine ,Black Magick,winter world και habitat το τεράστιο σε σελίδες THE KILLER με πρωταγωνιστή έναν επαγγελματία δολοφόνο που αγαπάει την δουλειά του(!) τα Sherlock Holms στα αγγλικά από τα άλμπουμ της γαλλικής Glenat το τελευταίο Μπλεικ και Μόρτιμερ και οι δύο τόμοι του φανταστικού Tardi με τέσσερις ιστορίες από τα αστυνομικά βιβλία του Manchette.Μια ιστορία έχουμε δει στα ελληνικά από την Βαβελ , Το μελαγχολικό κομμάτι της Δυτικής ακτής. Α πήρα και το τελευταίο Αστερίξ που μου άρεσε!
 12. Όπως συνηθίζω στα τελευταία άλμπουμ, πριν την αγγλική έκδοση της Cinebook. αγοράζω την γαλλική έκδοση και μάλιστα την λεγόμενη βιβλιοφιλική έκδοση δηλαδή μια έκδοση σε λιγότερα αντίτυπα (νομίζω 8000 ) η οποία συνοδεύεται από ένα ex libris δηλαδή μια πολύ ωραία τυπωμένη κάρτα στο μέγεθος του άλμπουμ και κάποιες έξτρα σελίδες που είναι μόνο γι'αυτή την έκδοση ,κατά κύριο λόγο ένα καρέ που απλώνεται σε μία ή δύο σελίδες! το εξώφυλλο και το ex libris μία από τις έξτρα σελίδες ένα πολύ όμορφο δισέλιδο από το προηγούμενο Η κοιλάδα των Αθανάτων. Και τώρα πάμε στα δύσκολα... Είναι η πρώτη φορά που το σχέδιο δεν είναι αντάξιο της σειράς, ενδεικτικά δείτε ένα καρέ από την δεύτερη σελίδα όπου απεικονίζεται μαζί με τον Μπλεικ και η βασίλισσα Ελισσάβετ . Ευτυχώς δεν είναι όλο το άλμπουμ έτσι ,θεωρώ όμως ότι δεν αφιέρωσαν το χρόνο που απαιτούνταν για να δώσουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.Και βέβαια δικαιώνεται ο συγχωρεμένος Ted Benoit που έλεγε ότι χρειάζονται 4 χρόνια για να γίνει ένα άλμπουμ! Φίλε @Laz33 ελπίζω να μην απογοητεύτηκες περισσότερο... Προσωπικά περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο άλμπουμ του Aubin !
 13. Φαντάζομαι η Καθημερινή μπορεί να βάλει την αφίσα στην εφημερίδα!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.