Jump to content

guskoin

Members
 • Posts

  749
 • Joined

 • Last visited

About guskoin

 • Birthday 07/23/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

4,107 profile views

guskoin's Achievements

Very Active Member

Very Active Member (4/9)

6k

Reputation

 1. Ας ελπίσουμε να γίνει ανατύπωση και να χρησιμοποιήσουν ένα πιο επικαιροποιημένο τίτλο!
 2. Η βιβλιοφιλική έκδοση υπάρχει στο Amazon. Εγώ την είχα παραγγείλει στο Amazon.fr αλλά υπάρχει και στο γερμανικό Amazon.de στα 28 ευρώ + 6.5 ευρώ μεταφορικά. Η έκδοση Canal BD υπάρχει στο eBay και είναι πανάκριβη ή διαφορετικά όπως έκανα εγώ, την παράγγειλα απευθείας από ένα συνεργαζόμενο βιβλιοπωλείο (έκανα κανονικά λογαριασμό κτλ).Στοιχίζει 40 ευρώ (είναι δύο τόμοι +θήκη) και 20 περίπου ευρώ για μεταφορικά (είχε και φθηνότερη επιλογή αλλά προτίμησα την σιγουριά μην χαθεί ή έρθει μετά από κανένα μήνα).Το μόνο κακό ήταν ότι το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο δέχονταν μόνο τραπεζική επιταγή και αγχώθηκα λίγο αλλά τελικά ήταν πολύ εύκολο αν γίνει με internet banking .Κάποια άλλα βιβλιοπωλεία δέχονταν PayPal αλλά το είδα μετά.Αν έστελνα τραπεζική επιταγή μέσω τραπέζης θα μου χρέωναν 15 ή 20 ευρώ προμήθεια ενώ με το internet banking χρεώθηκα μόνο ένα ευρώ!
 3. Λίγες αγορές κι από μένα για να κλείσει καλά η χρονιά! και βέβαια και το τελευταίο Μπλεικ και Μόρτιμερ!
 4. Ήρθαν στα χέρια μου σήμερα οι δύο εκδόσεις της τελευταίας περιπέτειας των Μπλεικ και Μόρτιμερ στα γαλλικά! Πρόκειται για την λεγόμενη βιβλιοφιλική ,που αγοράζω σταθερά τα τελευταία χρόνια με τιράζ 10.0000 και την έκδοση Canal BD (νομίζω πως πρόκειται για δίκτυο βιβλιοπωλείων ) με τιράζ 4.000 τόμων. Η βιβλιοφιλική έκδοση έχει το παρακάτω εξώφυλλο, λίγες σελίδες με προσχέδια ( μπορείτε να δείτε και ένα εξώφυλλο που τελικά δεν επιλέχθηκε και ένα ex libris με τον Μπλεικ (επίσης θα μπορούσαν να επιλέξουν ένα καλύτερο) Η έκδοση Canal BD περιέχει σε πολύ όμορφη θήκη την κανονική έκδοση και τον ίδιο τόμο σε ασπρόμαυρη εκδοχή Επίσης λίγα ακόμα προσχέδια.
 5. Αγόρασα κι εγώ την θήκη Kόρτο, κι έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις η θήκη είναι μικρότερη από την θήκη για τα Ερίκ Καστέλ αλλά η κυριότερη διαφορά είναι ότι είναι κλειστή από όλες τις πλευρές ενώ αυτή του Ερίκ είναι ανοιχτή στην πάνω και κάτω πλευρά.Αυτό έχει σαν συνέπεια απλά να βάζεις τα τεύχη μέσα (χωράνε ΜΟΝΟ τα τεύχη του Pratt και κανένα άλλο) κι όταν θέλεις να διαβάσεις ένα, να τα βγάζεις όλα και να ψάχνεις ,κάτι που δεν είναι καθόλου πρακτικό! Η Μαμούθ πριν αρκετά χρόνια με αφορμή την κυκλοφορία των σκληρόδετων τόμων ,είχε δώσει δωρεάν δύο θήκες οι οποίες είναι ανοιχτές μόνο από την μία πλευρά.Το πλεονέκτημά τους είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με δύο τρόπους όπως βλέπετε στις φωτογραφίες
 6. Πολλά credit κι από μένα! Ειδικά για το Το κακό με την ειρήνη, εγώ είμαι ακόμα στο προηγούμενο βιβλίο!
 7. Ναι, έχουν πιο μεγάλο μέγεθος και περισσότερες σελίδες από ένα Αστερίξ ή ένα Λούκυ Λουκ! Επίσης μπορεί και τα πνευματικά δικαιώματα να είναι πιο ακριβά!
 8. Λογικά θα είναι όπως αυτή του Ερίκ Καστέλ, δηλαδή ανοιχτή από πάνω και από κάτω!
 9. Καιρό έχω να δείξω κάτι ...οπότε ξεκινάμε Παζλ Τεν Τεν και κατάλογος από έκθεσηΤεν Τεν στο Ποπιντού του 2017 ΛΙθογραφία E.P.JACOB 50χ70 με δώρο λιθογραφία το εξώφυλλο ν11 του περιοδικού TinTin και καρφίτσα για τα 75 χρόνια Μπλέικ και Μόρτιμερ Seven to eternity Deluxe(τεράστιο) Deluxe Gimenez επίσης τεράστιο Cinebook ,Rai από Valiant και Epicenter!
 10. Ευχαριστώ ,ετοιμαζόμουν να κάνω παραγγελία το καινούργιο Κόρτο και και το καινούργιο Ζαγκόρ!
 11. Δεν μπορώ να βρω στο σάιτ που πουλιέται μόνη της η θήκη στα 8,9ευρώ... Θέλω να την παραγγείλω!
 12. Τα πάντα είναι θέμα καλής διάθεσης! Συνήθως οι αναποδιές μένουν πιο έντονα στην μνήμη μας...
 13. Δυστυχώς πήρα την εφημερίδα πιστεύοντας ότι θα έχει το τέταρτο τεύχος.Λογικά επειδή έδινε μαζί το DownTown το προσπέρασε για μια εβδομάδα!
 14. Τέταρτο τέυχος δεν είχαν τα Νέα!;! Πήρα την εφημερίδα κσι εόχε το βιβλιαράκι μικρές ιστορίες από το μουντιάλ!😡
 15. Περιμένουμε (όπως κάθε χρόνο) ανταπόκριση!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.