Jump to content

guskoin

Members
 • Posts

  731
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by guskoin

 1. Η επόμενη περιπέτεια Η κοιλάδα με τις κόμπρες είναι ολοκληρωμένη και μάλιστα πολύ ανώτερη από αυτή που διάβασες, το στρατόπλοιο Ν22.Ο δε χαρακτήρας του μαxαραγιά του Κοπάλ είναι τόσο απολαυστικός όσο του κάπταιν Χάντοκ!
 2. Απίστευτα νέα, ποτέ δεν περίμενα ότι θα εκδίδονταν ποτέ στην Ελλάδα! Για όσους αναρωτιούνται, τα δύο τεύχη της στρατόσφαιρας έχουν λίγο αφελές-παιδικό σενάριο αλλά διαβάζονται πολύ ευχάριστα. Η κοιλάδα με τις κόμπρες είναι πολύ καλύτερο και φαντάζομαι θα εκδοθεί κι αυτό!
 3. Ναι είναι η έκτη, γιατί έχει κυκλοφορήσει το 1971 στα τεύχη 270-277 του Μίκυ Μάους!
 4. Νομίζω πως είναι η πέμπτη φορά που το Ιστορία και Δόξα της Δυναστείας των Ντακ κυκλοφορεί στα ελληνικά! Τουλάχιστον εγώ έχω ήδη τέσσερις!
 5. Χρόνια πολλά στον Γιάννη @ JohnnyMZ που έχει σήμερα τα γενέθλιά του!
 6. Δυστυχώς είναι μια σειρά που λόγω του θανάτου του δημιουργού της έμεινε ξεκρέμαστη ,οπότε είναι λίγο δύσκολο κι άδικο να την κρίνουμε αυστηρά! Οι περισσότεροι έχουν ακριβώς αυτές τις εντυπώσεις! Ούτως ή άλλως οι αδυναμίες της είναι ολοφάνερες και ο Chaland θα έπρεπε να προσπαθήσει πολύ περισσότερο στα επόμενα άλμπουμ!
 7. Η ιστορία που θα δημοσιευτεί είναι το Alien Saga της Epicenter Comics; Μου φαίνεται λίγο ρίσκο γιατί είναι όντως μεγάλη (550 σελίδες) και δεν ξέρω πόσο θα στοιχίζει! Θα προτιμούσα δυο ιστορίες των 250 σελίδων!
 8. Αγαπητέ @ Ion τα δύο τελευταία άλμπουμ έχουν κυκλοφορήσει στα αγγλικά από την Humanoids to 2016 ,μαζί με τα δύο πρώτα σ' ένα τόμο με μαλακό εξώφυλλο! Δεν κυκλοφόρησε με σκληρό εξώφυλλο, επίσης δεν είχε την συνέντευξη που αναφέρεις αλλά κάποιες σελίδες με έξτρα σχέδια. Δυστυχώς από ότι βλέπω στο amazon.de δεν υπάρχει αυτή η έκδοση αλλά μόνο η ψηφιακή. Απ' όσο θυμάμαι είχα αναφέρει στο φόρουμ ότι το είχα αγοράσει και ότι μου άρεσε!
 9. Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι το επόμενο άλμπουμ θα είναι καλό γιατί θα φέρει την υπογραφή του Van Hamme! Εγώ θα τιμήσω την " βιβλιοφιλική" έκδοση που θα έχει αυτό το εξώφυλλο
 10. Εγώ το θεωρώ σίγουρο ,και κάνω πρόβλεψη(κληρονομικό χάρισμα) ότι θα είναι και ο Casty ,οπότε @ christs ετοιμάσου !
 11. Εγώ που έκανα παραγγελία 16 Αυγούστου, είχα tracking number που το έστειλαν σε ξεχωριστό mail! Tα δέματα τα πήρα κανονικά χωρίς απόκλιση από αυτό που έβλεπα στο tracking! Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι!
 12. Μήπως πρέπει να κυκλοφορήσουν και τα προηγούμενα σε μεγάλο μέγεθος ,έστω και ως ένθετα σε εφημερίδα;
 13. Τελικά όπως είχα υποψιαστεί ο Κόρτο ήταν Χαιλάντερ!
 14. guskoin

  ΖΑΓΚΟΡ

  Το πήρα κι εγώ στα χέρια μου σήμερα! Να προσθέσω ότι το επόμενο τεύχος 'Η αποστολή της μεθυσμένης πάπιας " θα κυκλοφορήσει αρχές Νοεμβρίου! Λογικά θα είναι από τις πρόσφατες ιστορίες του Ζαγκόρ, αν κρίνω από τα ονόματα των δημιουργών!
 15. Μια πρώτη εντύπωση χωρίς να το έχω διαβάσει ολόκληρο είναι ότι η έκδοση είναι πολύ καλή ως καταπληκτική! Έχει το σωστό μέγεθος ,πολύ καλό χαρτί και πολύ απολαυστική μετάφραση τουλάχιστον στις πρώτες σελίδες που διάβασα! Σε σχέση με την αγγλική έκδοση της Cinebook που είναι πιο μικρή ,έχει δύο ουσιαστικές διαφορές ,στο εσωτερικό του εξώφυλλου και του οπισθόφυλλου έχει όπως και στην γαλλική έκδοση παραστάσεις με τα δηνάρια και κυριότερα στην λευκή σελίδα πριν την πρώτη σελίδα έχει ένα σημείωμα από τον συγγραφέα Van Hamme σχετικά με την περιπέτεια αυτού του κόμικ ,καθώς ο σχεδιαστής Stern πέθανε ξαφνικά χωρίς να έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό ,τον οποίο ολοκλήρωσε η (χήρα) γυναίκα του Chantal De Spiegeleer! Η γραμματοσειρά επίσης είναι ολοκαίνουργια ,αν και δεν ξέρω γιατί ,το μέγεθος της γραμματοσειράς είναι αδικαιολόγητα μικρό και προσωπικά εμένα με κουράζει στην ανάγνωση!
 16. Το εξώφυλλο που χρησιμοποίησε η Μαμούθ είναι της απλήςγαλλικής έκδοσης . Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο από τα παρακάτω που χρησιμοποιήθηκαν για εκδόσεις που είχαν μαζί τους δύο τόμους,ειδικά το δεύτερο είναι καταπληκτικό!
 17. @germanicus Χρόνια πολλά κι από μένα! Προσοχή οι δηλώσεις πλησιάζουν!
 18. Οι σωστές επανεκδόσεις προϋποθέτουν ότι θα υπάρχει μια σταθερή κυκλοφορία ,όχι να βγουν τα Πούρα του Φαραώ τώρα και η συνέχεια του, Ο Μπλε Λωτός του χρόνου... Τα Mπλεικ και Μόρτιμερ έχουν κυκλοφορήσει ασπρόμαυρα αλλά μόνο αυτά που έχει σχεδιάσει ο Jacobs, οπότε ναι, τα 30 Αργύρια ασπρόμαυρα μάλλον θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία
 19. Η τελευταία εκδοχή με χρώμα στα γαλλικά κυκλοφόρησε το 2017, είναι αυτή και είναι σε τρεις λωρίδες ανά σελίδα Λογικά η εκδοχή σε 4 όπως εδώ θα ήταν σε ηλεκτρονική μορφή.
 20. Στ' αγγλικά κυκλοφορεί κανονικά εδώ και χρόνια! Δες τον παρακάτω σύνδεσμο Tintin and Alph-Art Για scanlation δεν έχω υπόψιν μου!
 21. guskoin

  ΕΛΡΙΚ

  Φίλε @Mandrake μπορείς να με κατατοπίσεις περισσότερο για το τι πρέπει να κάνω; Στην εμφάνιση χρησιμοποιώ το Uniform ανοιχτόχρωμο (προκαθορισμένο)!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.