Jump to content
Το Σάββατο 25/1 στις 8μμ @ΛΕΦΙΚ (Ιερά Οδός 14) κόβουμε τη πίτα μας! Σας περιμένουμε όλους και όλες!

Nino

New Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  44 [ Donate ]

Community Reputation

40 Neutral

About Nino

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 05/14/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  μεταξύ Αθηνών & Λιμνούπολης
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Επειδή μόλις "πέσαμε" πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και αφού είναι "κατόπιν εορτής" να μας επιτρέψετε να το παραλλάξουμε λίγο, στο "πείτε μας τι σας υπέγραψε ο freccero" Του πήγαμε λοιπόν - Το τρέχον τότε τεύχος Μίκυ Μάους 285 με το δικό του εξώφυλλο, - Το Μίκυ Μάους Νο 1 της νέας περιόδου που και πάλι το εξώφυλλο είναι δικό του αποτελώντας παραλλαγή (ένα τμήμα) του εξωφύλλου του Topolino 3000, - Το χρονικό των τεράτων 1 με το εξώφυλλο και την δική του ιστορία - Επίσης από το blog του τυπώσαμε ένα σχέδιό του των μικρών εξερευνητών για αφιέρωση στην κόρη μου που είναι οδηγός - Ένα ακόμα από τα προσχέδια από το blog του, του εξωφύλλου της "Οικονομίας του Σκρούτζ" >> 4ο Μάθημα - Στο στίβο της Οικονομίας, όπου υπάρχει και η ιστορία σχετική με Ελλάδα και αρχαία Ελλάδα "Το χρυσάφι των Ολυμπιονικών". Κάτι μάλιστα το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ενώ στο προσχέδιό του στο background υπάρχει και ένας αρχαιοελληνικός ναός όπως ο Παρθενώνας στο τελικό εξώφυλλο δεν εμφανίστηκε ποτέ! - Τέλος αγοράσαμε και ένα από τα έτοιμα αριθμημένα σε λίγα κομμάτια σχέδια που διέθετε.
 2. Όπως γράφει και η κίτρινη ταινία στο πάνω μέρος της οθόνης >>> "Due to an OS upgrade, part of the website is unavailable. Access will be progressively restored." Λίγη υπομονή ακόμα και πιστεύω ότι σύντομα θα τα έχουμε και πάλι διαθέσιμα όλα.
 3. Καλησπέρα αγαπητέ PhantomDuck, για επιμόρφωση και εμπλουτισμό των Disney-γνώσεων κυρίως και ενημέρωση του προσωπικού αρχείου. Καθόμαστε και "καιγόμαστε" με τον υιό, κυριολεκτικά με τις ώρες.
 4. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα, το "Ευαγγέλιο" . Πέρα από το σύνδρομο στέρησης, για κάποιους μελετητές σαν και του λόγου μου, μας έχουν κοπεί τα χέρια.
 5. Καλησπέρα σε όλη την παρέα και από εμάς και καλώς σας βρήκαμε. (Για τον πληθυντικό εξηγώ παρακάτω). Είμαι ο Νίκος, γεννημένος “Summer of 69” οπότε όπως εύκολα καταλαβαίνετε έχω μεγαλώσει κυρίως με όλα τα Disney (Μίκυ, Κλασικά, Μεγάλο Μίκυ κλπ) με Ποπάυ, Σεραφίνο, Τιραμόλα, Μπλέκ, Αγόρι, Πολεμικά (Κράνος, Μάχη, Τανκς, Έφοδος κλπ), Λούκυ Λούκ, & Αστερίξ (…ουφ, τα’γραψα). Πενηντάρης πλέον κι έχοντας ένα γιο δεκατεσσάρων ετών τον Δημήτρη, εξαιτίας του κυρίως, «ξανακύλησα» στις παλιές αγάπες κι εδώ και κανα δυο χρονάκια περίπου, αρχίσαμε συστηματικά να διαβάζουμε και να συλλέγουμε παρέα, μανιωδώς. Το forum το ανακαλύψαμε εδώ και κάμποσο καιρό κι όπως καταλαβαίνετε, παρ'ότι και οι δυο μας είμαστε αρκετά "διαβασμένοι", έχουμε "βουτήξει" στην μελέτη και στην απίστευτη πληροφορία που υπάρχει εδώ μέσα. Πριν κάμποσο καιρό, κάποιο Σάββατο επισκεφτήκαμε και τα γραφεία της λέσχης και βρίσκοντας λίγο χρόνο είπαμε να κάνουμε το πρώτο μας ποστ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ λοιπόν και ελπίζουμε να τα λέμε συχνά από δω και πέρα.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.