Jump to content

Nino

New Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 Neutral

1 Follower

About Nino

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 05/14/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  μεταξύ Αθηνών & Λιμνούπολης
 • Country
  Greece
 • Profession
  Informatics
 • Interests
  Comics, Scale modelling & Classic cars

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μάλλον πρέπει να υπάρχει και πάλι κάποιο προβληματάκι στο inducks. Δυστυχώς εδώ και 2-3 ημέρες έχει γίνει αρκετά πιο αργό. Κάποιες φορές μάλιστα κάνεις κάποια αναζήτηση και αργεί πολύ να "φορτώσει", οι δε εικόνες κάνουν ακόμα περισσότερο χρόνο να κατέβουν.
 2. Συμφωνώ και επαυξάνω!! Άντε μπας και γλυτώσουμε να ξεπαραδιαστούμε πηγαίνοντας Θεσσαλονίκη, καθώς από τη στιγμή που είδε ο γιος την παρουσία Casty στην συμπρωτεύουσα είναι "στα κάγκελα" ΥΓ και εκτός από Ribic είναι και η Cohen OFF !!
 3. Όπως προείπε και ο αγαπητός μου υιός Δημήτρης mcDuck παίρνουμε το Μίκυ Μάους όπως και όλες τις άλλες εκδόσεις της Καθημερινής ανελλιπώς. Αν όμως δεν ήταν αυτός, εγώ προσωπικά θα είχα σταματήσει να παίρνω τουλάχιστον το Μίκυ Μάους εδώ και αρκετό καιρό. Και αυτό το λέω γιατί (παρότι μεγάλος λάτρης της κουλτούρας, κουζίνας και των αυτοκινήτων τους) η νέα Ιταλική σχολή στα κόμικς της Disney και ιδιαίτερα στον Μίκυ (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) δεν με ξετρελαίνει. Συνεχίζουμε απλά να τα παίρνουμε λόγω κεκτημένης ταχύτητας και καθαρά "τιμής ένεκεν" και όπως είπε πιο πριν και ο Βασιλεάς των κόμικς από καθαρά συλλεκτική άποψη, για να μην "σπάσει" δηλαδή η αλυσίδα της συλλογής κλπ κλπ. ΥΓ Περισσότερες σκέψεις, ερωτήματα, παράπονα και γκρίνιες για το Μίκυ Μάους και όπως αυτό έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας, σε σχέση πάντα με τον παλιό καλό Μίκυ με τον οποίο μεγαλώσαμε κάποιοι παλιοί δεινόσαυροι σαν και του λόγου μου, θα τα εκθέσω εν καιρώ σε κάποιο άλλο νέο θέμα που σκέφτομαι ν' ανοίξω.
 4. Να ρωτήσω εγώ κάτι αγαπητοί μου φίλοι; Είμαι εγώ τόσο αρτηριοσκληρωτικός και τις παλιάς σχολής (ΝΑΙ!!! ) που οι ιστορίες του Γκουφόλυκου, τουλάχιστον στο τεύχος αυτό μου φάνηκαν από χαζές έως εντελώς κακές; Μόνο εγώ διαπιστώνω έλλειψη ειρμού; Διάβασα επίτηδες και με το ζόρι και τα δύο μέρη μέχρι τέλους και ομολογώ ότι ίσως είναι η πρώτη φορά που ιστορία με κούρασε τόσο πολύ όσο και δοκίμασε την πνευματική μου ισορροπία! Τόσο πολύ που ενώ ο Φέθρυ και οι ιστορίες του δεν ήταν ποτέ από τα αγαπημένα μου, αυτή τη φορά μου προκάλεσε πραγματικό γέλιο. Ειλικρινά θα ήμουν ευγνώμων να τοποθετηθείτε και ν' ακούσω κάποια ειλικρινή (ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί μου) και εποικοδομητικά σχόλια.
 5. Γιόκα μου, καλώς ήλθες (και με δικό σου πλέον προφίλ ) στο φόρουμ. Σου εύχομαι καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις και να βρεις όλα αυτά που ψάχνεις, τόσο σε γνώση όσο ... και σε υλικό (βλέπε τεύχη)!! Και μην ξεχνάς ... ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ καθώς το ταξίδι είναι που μετρά!
 6. Θα συμφωνήσω ότι η ιστορία "Κορίτσια στο διάστημα" είναι απλά πολύ κακή. Το σχέδιό της δε ακόμα πιο κάκιστο. Νταίζυ, γιαγιά, Τζένυ αλλά και Ευταξία είναι σαν να έχουν τρακάρει με ... τραμ. Προσωπική γνώμη τουλάχιστον, μια από τις χειρότερες ιστορίες ever. Οι υπόλοιπες ιστορίες, με Γκουφόλυκο, "Μήλα της λήθης", "Μαγεμένο θησαυροφυλάκιο" και "Τέλεια συλλογή" μου άρεσαν. Η "Τέλεια συλλογή" δε, χωρίς να είναι κάτι το εντυπωσιακό μου άρεσε ιδιαίτερα, γιατί έχει ακριβώς συλλάβει και αποδώσει το τι συμβαίνει τις περισσότερες φορές, με όλες τις κατά καιρούς συλλογές που βγαίνουν από διάφορους, βλέπε "ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΕΥΧΗ"
 7. Από προχθές άρχισαν να εμφανίζονται πλέον και οι εικόνες!! Κάποιοι τίτλοι-περιγραφές μέσα στα πλαίσια δεν εμφανίζονται ακόμα στα Ελληνικά αλλά στα Αγγλικά, αλλά είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει πιστεύω και σίγουρα θα αποκατασταθεί και αυτό σύντομα. Αυτό που διαπιστώνω επίσης είναι ότι έχει γίνει αρκετά πιο γρήγορο στην αναζήτηση και εμφάνιση αποτελεσμάτων, ενώ παλιότερα ήθελε κάποια υπομονή.
 8. Επειδή μόλις "πέσαμε" πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και αφού είναι "κατόπιν εορτής" να μας επιτρέψετε να το παραλλάξουμε λίγο, στο "πείτε μας τι σας υπέγραψε ο freccero" Του πήγαμε λοιπόν - Το τρέχον τότε τεύχος Μίκυ Μάους 285 με το δικό του εξώφυλλο, - Το Μίκυ Μάους Νο 1 της νέας περιόδου που και πάλι το εξώφυλλο είναι δικό του αποτελώντας παραλλαγή (ένα τμήμα) του εξωφύλλου του Topolino 3000, - Το χρονικό των τεράτων 1 με το εξώφυλλο και την δική του ιστορία - Επίσης από το blog του τυπώσαμε ένα σχέδιό του των μικρών εξερευνητών για αφιέρωση στην κόρη μου που είναι οδηγός - Ένα ακόμα από τα προσχέδια από το blog του, του εξωφύλλου της "Οικονομίας του Σκρούτζ" >> 4ο Μάθημα - Στο στίβο της Οικονομίας, όπου υπάρχει και η ιστορία σχετική με Ελλάδα και αρχαία Ελλάδα "Το χρυσάφι των Ολυμπιονικών". Κάτι μάλιστα το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ενώ στο προσχέδιό του στο background υπάρχει και ένας αρχαιοελληνικός ναός όπως ο Παρθενώνας στο τελικό εξώφυλλο δεν εμφανίστηκε ποτέ! - Τέλος αγοράσαμε και ένα από τα έτοιμα αριθμημένα σε λίγα κομμάτια σχέδια που διέθετε.
 9. Όπως γράφει και η κίτρινη ταινία στο πάνω μέρος της οθόνης >>> "Due to an OS upgrade, part of the website is unavailable. Access will be progressively restored." Λίγη υπομονή ακόμα και πιστεύω ότι σύντομα θα τα έχουμε και πάλι διαθέσιμα όλα.
 10. Καλησπέρα αγαπητέ PhantomDuck, για επιμόρφωση και εμπλουτισμό των Disney-γνώσεων κυρίως και ενημέρωση του προσωπικού αρχείου. Καθόμαστε και "καιγόμαστε" με τον υιό, κυριολεκτικά με τις ώρες.
 11. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα, το "Ευαγγέλιο" . Πέρα από το σύνδρομο στέρησης, για κάποιους μελετητές σαν και του λόγου μου, μας έχουν κοπεί τα χέρια.
 12. Καλησπέρα σε όλη την παρέα και από εμάς και καλώς σας βρήκαμε. (Για τον πληθυντικό εξηγώ παρακάτω). Είμαι ο Νίκος, γεννημένος “Summer of 69” οπότε όπως εύκολα καταλαβαίνετε έχω μεγαλώσει κυρίως με όλα τα Disney (Μίκυ, Κλασικά, Μεγάλο Μίκυ κλπ) με Ποπάυ, Σεραφίνο, Τιραμόλα, Μπλέκ, Αγόρι, Πολεμικά (Κράνος, Μάχη, Τανκς, Έφοδος κλπ), Λούκυ Λούκ, & Αστερίξ (…ουφ, τα’γραψα). Πενηντάρης πλέον κι έχοντας ένα γιο δεκατεσσάρων ετών τον Δημήτρη, εξαιτίας του κυρίως, «ξανακύλησα» στις παλιές αγάπες κι εδώ και κανα δυο χρονάκια περίπου, αρχίσαμε συστηματικά να διαβάζουμε και να συλλέγουμε παρέα, μανιωδώς. Το forum το ανακαλύψαμε εδώ και κάμποσο καιρό κι όπως καταλαβαίνετε, παρ'ότι και οι δυο μας είμαστε αρκετά "διαβασμένοι", έχουμε "βουτήξει" στην μελέτη και στην απίστευτη πληροφορία που υπάρχει εδώ μέσα. Πριν κάμποσο καιρό, κάποιο Σάββατο επισκεφτήκαμε και τα γραφεία της λέσχης και βρίσκοντας λίγο χρόνο είπαμε να κάνουμε το πρώτο μας ποστ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ λοιπόν και ελπίζουμε να τα λέμε συχνά από δω και πέρα.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.