Jump to content
News Ticker
 • Ανακοίνωση:
 • Η νέα εμφάνιση του GC είναι έτοιμη, μπορείτε να την αλλάζετε άμεσα σε σκούρα με το κουμπί πάνω δεξιά. Επίσης το διπλανό κουμπί έχει πολλές χρήσιμες ρυθμίσεις (μέγεθος γραμμάτων, αλλαγή φόντου κ.λ.π.).
 • ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 322 [Το τραγούδι της αλμυρής θάλασσας - Μίκυ Μαλτέζε]


  Πώς σας φάνηκε το τεύχος;  

  5 members have voted

  You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

  Recommended Posts

  image.thumb.png.9094c0a899eaab7daa8268f47a808710.png

  6 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

  • ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΛΜΥΡΗΣ
   ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΛΤΕΖΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΟΛΩΝ
  • ΕΝΑΣ ΟΡΕΣΙΒΙΟΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
   Ο ΤΖΙΜ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ
  • Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΞΕΝΟΣ
   ΕΝΑΣ ΔΥΣΤΡΟΠΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΠΙΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ
  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
   Ο ΦΕΘΡΥ ΚΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
  • ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
   ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
  • ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
   Ο ΤΖΕΗΣΟΝ ΕΞΦΑΪΛ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ

  Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Πέμπτη 13/08 (Νο. 322)

  Και ναι φίλες και φίλοι! Το Topo Maltese  επιτέλους εδώ :)! Ανυπομονούμε!

  Edited by Gong
  • Like 11
  • Read 1
  Link to post
  Share on other sites

  Ναι ένα τεύχος με Μίκυ Μαλτέζε. 

   

  :yahoo:

  • Like 9
  Link to post
  Share on other sites

  Επιτέλους! Το ΜΜ συνεχίζει δυνατά. Αν έχει και αρθράκι, το ΚΟΜΙΞ θα φάει τη σκόνη του για άλλη μια φορά :) Λογικά θα έχει το πρώτο μέρος. 

  • Like 9
  Link to post
  Share on other sites

  Μίκυ Μαλτέζε! Μου αρέσει πολύ αυτές το Μίκυ Μάους καταπιάνεται με συγκεκριμένες θεματικές τους τελευταίους μήνες στις κεντρικές του, πραγματικά έχει γίνει must περιοδικό.

  • Like 8
  Link to post
  Share on other sites

  Επιτέλους!!!!!

  • Like 7
  Link to post
  Share on other sites

  RIP Κόμιξ

  • Like 11
  Link to post
  Share on other sites

  Θα μπορούσε να μπει ολόκληρη η ιστορία στο Κόμιξ μαζί με κάποιο άρθρο και για συμπλήρωμα μια από τις αγαπημένες τους μικρές ιστορίες του Ρόσα. Παρωδία κλασικού κόμικ με σχέδιο Καβατσανο που θεωρείται πλέον κλασικός. Τέλος πάντων. Προσωπικά ούτε το κόμικ του Πρατ μου άρεσε, ούτε η παρωδία με ενθουσίασε. 

  Edited by doom
  • Like 7
  • Thanks 1
  Link to post
  Share on other sites

  Κάνουμε πλάκα για την ποιότητα στα κόμικς Disney στην Ελλάδα, αλλά νομίζω ότι κάθε φορά το Μίκυ Μάους μάς αποστομώνει σχεδόν σε κάθε τεύχος. :clap2: Επαληθεύεται το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του τίτλου είναι ενημερωμένοι και δίνουν μεγαλύτερη φροντίδα εδώ, σε αντίθεση με τους άλλους τίτλους της Καθημερινής.

   

  Ανυπομονώ να διαβάσω τον ποντικο-Κόρτο! :P

   

   

  :beer:

  • Like 10
  Link to post
  Share on other sites

  Φοβερά νέα! Θα επισπεύσω την ανάγνωση της Μπαλάντας κιόλας και θα το πάρω σίγουρα.

  • Like 7
  Link to post
  Share on other sites
  1 ώρα πριν, doom είπε:

  Θα μπορούσε να μπει ολόκληρη η ιστορία στο Κόμιξ μαζί με κάποιο άρθρο και για συμπλήρωμα μια από τις αγαπημένες τους μικρές ιστορίες του Ρόσα. Παρωδία κλασικού κόμικ με σχέδιο Καβατσανο που θεωρείται πλέον κλασικός. Τέλος πάντων. Προσωπικά ούτε το κόμικ του Πρατ μου άρεσε, ούτε η παρωδία με ενθουσίασε. 

  Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε να μάθουμε περισσότερα αν ήταν στο ΚΟΜΙΞ και θα μιλάμε για πολύ δυνατό τεύχος. Αλλά ξέχασα, μόνο ταμπέλες πλέον :P

  • Like 7
  Link to post
  Share on other sites

  Έτσι ακριβώς. :)

   

  Τι ωραία που θα ήταν να βλέπαμε την ιστορία σε μεγάλο φορμάτ στο ΚΟΜΙΞ, συνοδευόμενη με ένα πλήρες άρθρο. Τι επαγγελματική δουλειά που θα ήταν! :love4:

   

  Κομμένα όμως τα όνειρα! Τουλάχιστον έχουμε το Μίκυ Μάους να σηκώνει το βάρος της δόξας! :P

   

   

  :beer:

  • Like 9
  Link to post
  Share on other sites
  • 2 weeks later...

  Δηλαδή ο Μαλτέζος είναι σε δύο μέρη,σε αυτό το τεύχος και το επόμενο σωστά;  

  • Like 3
  Link to post
  Share on other sites
  10 min ago , TheMetalBat said:

  Δηλαδή ο Μαλτέζος είναι σε δύο μέρη,σε αυτό το τεύχος και το επόμενο σωστά;  

  Oh yesss!! :geotrou:

  • Like 3
  • Thanks 1
  Link to post
  Share on other sites

   

  Αρκετά καλό το σημερινό τευχάκι. Μια ωραία συνεργασία του  Bruno Enna και του Giorgio Cavazzano στον Μίκυ Μαλτέζε που μου άρεσε πολύ σαν ιστορία καθώς και το σενάριο και το σχέδιο με ικανοποίησε. Μόνο ο σχεδιασμός του Μαύρου Πιτ δεν μου άρεσε σε κάποια καρέ αλλά κατά τα άλλα η ιστορία με έκανε να αγωνιώ για το δεύτερο μέρος της.  Η δεύτερη ιστορία με τον Τζιμ τον Τρομερό μου άρεσε επίσης με μέτριο σχέδιο μεν αλλά σε κάποια σημεία με έκανε να γελάσω. Η τρίτη ιστορία  '' Ο Μυστηριώδης ξένος" θεωρώ ότι ήταν η πιο κακή ιστορία του τεύχους και με άθλιο σχέδιο όμως η επόμενη με τον Λουλη Λουλακι και τον Φέθρυ μου άρεσε ιδιαίτερα ιδίως στο τέλος που ο Σκρουτζ τους απολύει. Η προτελευταία ιστορία του τεύχους       " Ποδηλασία "πιστεύω ότι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο με μέτριο σχέδιο . Τέλος η τελευταία ιστορία του τεύχους με τον Μυστικό Πράκτορα μου άρεσε μόνο να πω ότι σε αυτές τις ολίγο σελίδες ιστορίες του θα μου άρεσε να παρουσιάζονται και ο ίδιος. 

   

  Ανακεφαλαίωση: Αρκετά καλό όπως προείπα το σημερινό τευχάκι και για αυτό του βάζω ένα 8,5/10.

  :xm:

  • Like 8
  • Read 1
  Link to post
  Share on other sites

  Όμορφο τεύχος που όπως ήταν λογικό ξεχώρισε ο Μίκυ Μαλτέζε με το πρώτο μέρος της ιστορίας να είναι εξαιρετικό και πολύ ατμοσφαιρικό, θα έλεγα, ενώ σε βάζει κατευθείαν στο περιπετειώδης θαλασσινό κλίμα που χτίζει ο Bruno Enna. Περιμένω κι εγώ με αγωνία την συνέχεια και το τέλος οπού ελπίζουμε να είναι τόσο καλά όσο και το πρώτο μέρος ή και καλύτερα. Επίσης να σταθώ και στον χρωματισμό, υπέροχος, λατρεύω αυτήν την σκίαση και θαρρώ πως ταιριάζει απόλυτα με την ιστορία. 

   

  Ακολουθεί μια ιστορία του Τζιμ του Τρομερού όπου ο αγαπημένος Τζίμ μαζί με την "οικογένεια" του, δηλαδή τα ζώα του,κάνει διακοπές με όλες τι ανέσεις αλλά η κακοτυχία τον κυνηγάει. Εδώ πάλι δεν ενθουσιάστηκα με το εν λόγω σενάριο, δεν είχε και πολλά να πει, παρά μόνο να δείξει τον ορεσίβιο μας σε ένα νέο για αυτόν κλίμα. Αντιθέτως η ιστορία της Γιαγιάς Ντακ μου άρεσε πολύ, χτίζει, μπορώ να πω, ένα καλογραμμένο μυστήριο.

   

  Το δίδυμο του πανικού Λούλης και Φέθρυ έρχεται σε μια ιστορία πουν αν και δεν έβγαζε κάποιο ουσιαστικό νόημα, είχε την πλάκα της. Η Ποδηλασία δυστυχώς δεν με ικανοποίησε όπως και οι περισσότερες ιστορία αυτής της σειράς, ενώ η τελευταία του Πράκτορα Ντακ ή για να είμαστε πιο του Τζέησον δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά αυτό είναι λογικό όταν η ιστορία είναι μόλις 6 σελίδων.

   

  :cheers5:

  • Like 7
  Link to post
  Share on other sites

  Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #322 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

  Εξώφυλλο (από τον πολυλατρεμένο και πολυχρονεμένο @Βασιλεύς των κόμικς... Ο θεός να κόβει κόμικς και να σας δίνει χρόνια μεγαλειότατε...)

  tn_MIKYMAOUSE_0322.jpg

  Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) :yahoo:
  Ιστορίες.

  "Το τραγούδι της αλμυρής θάλασσας."


  Είμαι ο Ειρηνικός ωκεανός.

   

  Προσοχή όμως. Πρέπει να πηγαίνετε με τα νερά μου. Στο πλοίο του Μαύρου Πητ κρατιέται αιχμάλωτη η Μίννι Κράους. Το πλήρωμα εντοπίζει έναν ναυαγό που δεν είναι άλλος από τον Μίκυ Μαλτέζε. Το πλήρωμα του έκανε ανταρσία, γίνανε πειρατές και τον εγκατέλειψαν δεμένο σε μία σχεδία. Η επανασύνδεση αυτών των δύο δε γίνεται σε πολύ φιλικό κλίμα.Ακόμα και η Μίννι όμως βλέπει στον "φίλο" του απαγωγέα της για λύτρα έναν ακόμη εχθρό. 

   


  Εντοπίζουν ένα καλύτερο πλοίο από το δικό τους και μεταμφιέζονται για να τους μπερδέψουν και να το πάρουν δικό τους. Εκεί δουλεύει και ο Μαορί Γκούφυ που μιλάει με τα ψάρια και την θάλασσα. Σε μία φιλονικία που είχε ο Μαύρος Πητ με τον Μίκυ τον βγάζει εκτός μάχης και καταλήγουν μαζί να φτυαρίζουν κάρβουνα. Αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα. Μέχρι που τον καλεί ο Πητ.

  Πήτ και Μαλτέζε χωρίζονται και η Μίννι έχει ακόμα νεύρα. Ο Μίκυ της λέει ότι προτίθεται να την πάει κάπου που να είναι ασφαλής μαζί με τον Γκούφυ. Εν τω μεταξύ ο Πητ συναντιέται με έναν γνωστό τους που κάνει εντυπωσιακή είσοδο με ένα υποβρύχιο. Μεταφέρουν το περιεχόμενο του αμπαριού του πλοίου που κούρσεψαν ,μαύρο αλάτι, στο υποβρύχιο. Μίκυ, Μίννι, και Γκούφυ συνεχίζουν να παλεύουν με τα κύματα. Παράλληλα το πλοίο που κούρσεψε ο Πητ καταποντίζεται από τον Ουρακοτάνκερ.

  Οι τρεις φίλοι βγαίνουν στα ανοιχτά και παρ' ότι ο Γκούφυ τους συμβούλεψε το αντίθετο. Μία θαλασσοταραχή τους βγάζει ναυαγούς σε ένα νησί. Η Μίννι ,που δεν εμπιστεύεται ακόμα τον Μίκυ που την αναζητά, τον βγάζει εκτός μάχης. Πέφτει πάνω σε μία φυλή αγρίων όμως που τους φυλακίζει. Ο Γκούφυ όμως τους σώνει αφού είχε καταφέρει να διεισδύσει στην φυλή τους. Μετά από λίγο κυνηγητό ανοίγονται πάλι στην θάλασσα.

  Ο Ειρηνικός όμως έχει άλλα σχέδια και το υποβρύχιο του Ουράκοτάνκερ αναδύεται ξαφνικά τρομάζοντας φίλους και ιθαγενείς. Οι Μίκυ, Μίννι και Πητ  είναι πλέον στα χέρια του. Το υποβρύχιο βάζει πλώρη για την Εσκοντίδα που είναι το νησί του Μαύρου Χιτώνα...

   

   


  "Ένας ορεσίβιος στην θάλασσα."

  Ο Τζιμ ο Τρομερός κερδίζει "οικογενειακές" διακοπές και μετά από πολλά ευτράπελα τον βρίσκει ο "ανιψιός" του ο Ζιζάνης.

  "Ο μυστηριώδης ξένος."

  Ο Ντόναλντ έχει πάει για διακοπές στο Παπιοχώρι στο αγρόκτημα της Ελβίρας. Οι μυστιριώδεις επιθέσεις όμως θα κάνουν τις διακοπές αυτές λίγο ασυνήθιστες.

  "Μαθήματα διαχείρισης επιχειρήσεων."

  Ο Λούλης με τον Φέθρυ μετατρέπουν ένα αποτυχημένο εστιατόριο του Σκρούτζ σε κερδοφόρα επιχείρηση χάρη σε μία έξυπνη ιδέα.

  "Ποδηλασία."

  Ότι αφορά το δίτροχο (συνήθως) με πετάλια σε λίγες σελίδες.

  "Παγίδα στον διευθυντή."

  Οι ταραχοποιοί που εισβάλουν στο σπίτι του Τζέισον Εξφάιλ κάνουν το λάθος να επαναφέρουν την μνήμη του.

  Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

  Εν κατακλείδι.

  Το πρώτο μέρος της περιπέτειας του Μίκυ Μαλτέζε έχει υπέροχο σχέδιο και σενάριο. Όλοι οι ήρωες εκπληκτικοί στους ρόλους τους. Η αγωνία ανεβαίνει καρέ-καρέ και σελίδα-σελίδα. Υπομονή εφτά μέρες για το ,ακόμα πιο, συναρπαστικό δεύτερο μέρος...

  Χορταστική ιστορία με τον Τζιμ τον Τρομερό. Οι ατάκες του Τσιμπούρη ως συνήθως κλέβουν την παράσταση. Καθώς και όλη του η "οικογένεια." Η προσθήκη του Φέθρυ με τον Ζιζάνη ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Το μυστήριο στο Παπιοχώρι... Όταν πρωτοδιάβασα την περίληψη στα περιεχόμενο πήγε το μυαλό μου στον Τζούνιορ και την παρέα του Διαψεύστηκα πανηγυρικά. Μιλάμε για αριστούργημα!!! Όλοι οι χαρακτήρες έχουν πολύ καλούς ρόλους. Μέχρι και ο Πασχάλης είναι ενεργός που συνήθως κοιμάται σε μία γωνιά. Όμορφο και το σχέδιο!!! Η σύμπραξη του Λούλη με τον Φέθρυ δίνει μία όμορφη ιστορία με έξυπνο σενάριο. Η "Ποδηλασία" για αυτό που προσφέρει διαβάζεται ευχάριστα. Το τεύχος κλείνει με μία ακόμα μικρή ιστορία από το περιβάλλον του πράκτορα ΝΝ. Ενώ στο πρώτο επεισόδιο δε με είχε κερδίσει αρχίζει σιγά-σιγά να ανεβαίνει στις εκτιμήσεις μου.

  Σειρά προτίμησης ιστοριών.

  1. "Το τραγούδι της αλμυρής θάλασσας."
  2. "Ο μυστηριώδης ξένος."
  3. "Ένας ορεσίβιος στην θάλασσα."
  4. "Παγίδα στον διευθυντή."
  5. "Μαθήματα διαχείρισης επιχειρήσεων."
  6. "Ποδηλασία."

  9/10!!!
  Άριστο τευχάκι!!! :D

  :hop::hop::hop:

   

  Edited by Μενίγ Πουαγώ
  • Like 11
  Link to post
  Share on other sites

  Εξαιρετικό!
  Είναι μια εξαιρετική μεταφορά της Μπαλάντας (της original) στον κόσμο του ΜΜ. Ακολουθώντας κατά πόδας την αυθεντική ιστορία και έχοντας εξαιρετικό σχέδιο η ιστορία του Μίκυ Μαλτέζε είναι ένα διαμάντι. 

  Πραγματικά θα την ήθελα ολόκληρη σε μεγάλο format. Φυσικά αν έχεις διαβάσει την original μπαλάντα απολαμβάνεις καλύτερα αυτήν. 

  @ΚΟΜΙΞ ξέρεις αν έχει κυκλοφορήσει στην Ιταλία σαν ένας τόμος με εξτραδάκια?

   

  • Like 6
  Link to post
  Share on other sites
  1 hour ago, Manitou said:

   

  @ΚΟΜΙΞ ξέρεις αν έχει κυκλοφορήσει στην Ιταλία σαν ένας τόμος με εξτραδάκια?

  Έχει βγει στη Γαλλία στο κλασικό BD σκληρόδετο μέγεθος, και στην Ιταλία σε super deluxe έκδοση 180 σελίδων (άρα 100 σελίδες έξτρα). Περιέχει την ιστορία δύο φορές, τη δεύτερη μόνο με μολύβια.

   

  2060670326_(2).thumb.jpeg.4502af2fcbcf3fbbd0e9302e68226a5f.jpeg1866170802_(1).thumb.jpeg.125afca371ea8ce68db219cd3d8065e2.jpeg

   

  Και ένα βιντεάκι που δείχνει τη γαλλική έκδοση

   

   

  • Like 7
  • Respect 1
  • Thanks 3
  Link to post
  Share on other sites

  Απ' ότι βλέπω όμως η panini δεν το στέλνει εκτός Ιταλίας. Κριμα

  • Like 3
  Link to post
  Share on other sites

  Γενικά η Panini δεν στέλνει τίποτα από ότι ξέρω σε περιοδικά μιας και πέρσι είχα προσπαθήσει να κάνω συνδρομή και να αγοράσω  κάποια ιταλικά περιοδικά πχ Topolino αλλά έγραφε ότι τίποτα δεν στέλνεται εκτός Ιταλίας. 

   

  Κρίμα ιδίως μια τέτοια ωραία έκδοση σαν τον Topo Maltese θα ήταν πολύ ωραία.  :sad1:

   

  Αλλά δεν πειράζει τουλάχιστον εκδόθηκε στα ελληνικά. :)

  Edited by jimmy mcduck
  • Like 5
  Link to post
  Share on other sites

  Παιδιά εμένα που δεν μου άρεσαν τόσο παλαιότερες παρωδίες του Καβατσάνο που είχαν δημοσιευτεί στο ΚΟΜΙΞ (Λα Στράντα, Καζαμπλάνκα), πιστεύετε ότι αυτή η ιστορία έχει κάτι το διαφορετικό και αξίζει να της δώσω μια ευκαιρία;

  • Like 5
  Link to post
  Share on other sites

  Με 65€ πάντως το παίρνετε από eBay, τρεχάτε 😅

  • Like 2
  Link to post
  Share on other sites
  34 λεπτά πριν, hardivic είπε:

  Με 65€ πάντως το παίρνετε από eBay, τρεχάτε 😅

   

   :lol: τώρα τρέχω.

   

  Εγω πάντως την Ιταλική deluxe έκδοση την βρήκα με 35 € στο ebay Ιταλίας. 

  • Like 3
  Link to post
  Share on other sites

  Μέχρι πριν τον κορονοϊο πάντως, είχαμε βρει με έναν φίλο μου την εξής σελίδα: http://Pandistribuzione.it. Δεν ξέρω αν άλλαξε όνομα ή αν έκλεισε. Μπορούσες να παραγγείλεις κανονικά και να σου έρθουν στην Ελλάδα. Τώρα ωστόσο που το προσπάθησα με έκανε ανακατεύθυνση στην panini όπου κλασικά λέει ότι στέλνουν μόνο εντός Ιταλίας.

  • Like 3
  Link to post
  Share on other sites
  18 ώρες πριν, Silver Surfer είπε:

  Παιδιά εμένα που δεν μου άρεσαν τόσο παλαιότερες παρωδίες του Καβατσάνο που είχαν δημοσιευτεί στο ΚΟΜΙΞ (Λα Στράντα, Καζαμπλάνκα), πιστεύετε ότι αυτή η ιστορία έχει κάτι το διαφορετικό και αξίζει να της δώσω μια ευκαιρία;


  Το πρώτο μισό ήταν ωραίο, η ΛαΣτράντα μου είχε φανει βλακεία...η Καζαμπλάνκα δε θυμάμαι....

  • Like 1
  Link to post
  Share on other sites

  To διάβασα και εγώ. Το πρώτο μέρος της μπαλάντας πάρα πολύ καλό και με εξαιρετικό σχέδιο από τον Cavazzano. Μοιάζει αρκετά με τη Μπαλάντα του Κόρτο (που τη διάβασα πρόσφατα), κάποιοι χαρακτήρες έχουν παραλειφθεί λόγω του ότι η ιστορία είναι πολύ μικρότερη, αλλά δεν εμποδίζει καθόλου τη ροή και την ανάπτυξη της. Πολύ ωραίο εξώφυλλο επίσης.

   

  Το υπόλοιπο τεύχος δε με ενθουσίασε πάντως. Ούτε η ιστορία με τον Τζιμ τον Τρομερό (γενικά δεν τρελαίνομαι με τις ιστορίες του), ούτε του Παπιοχωρίου παρ' ότι είχε δόσεις μυστηρίου. Η μόνη που μπορώ να πω ότι με διασκέδασε ήταν το μάθημα επιχειρηματικότητας του Λούλη με τον Φέθρυ. Γενικά για μένα η κεντρική τράβηξε κουπί για αυτό το τεύχος.

  • Like 4
  Link to post
  Share on other sites
  • 2 weeks later...

  Επειδή δεν πρόλαβα να αγοράσω ούτε το Μίκυ Μάους #322 ούτε και το Μίκυ Μάους #323,που περιέχουν τις ιστορίες "Το τραγούδι της αλμυρής θάλασσας",ξέρει κάποιος που μπορώ να τα βρω;Είμαι επαρχία και που ρωτήσα τον περιπτερά μου είπε ότι δεν μπορεί να τα φέρει γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βγήκανε.Σχετικά με τα δυο τεύχη του Μίκυ Μάους το έμαθα-τυχαία- πρόσφατα από μια εφημερίδα το Σαββατοκύριακο.Όποιος μπορεί να με βοηθήσει,ας το κάνει....

  • Like 3
  Link to post
  Share on other sites
  2 ώρες πριν, olyssesmoore είπε:

  Επειδή δεν πρόλαβα να αγοράσω ούτε το Μίκυ Μάους #322 ούτε και το Μίκυ Μάους #323,που περιέχουν τις ιστορίες "Το τραγούδι της αλμυρής θάλασσας",ξέρει κάποιος που μπορώ να τα βρω;Είμαι επαρχία και που ρωτήσα τον περιπτερά μου είπε ότι δεν μπορεί να τα φέρει γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βγήκανε.Σχετικά με τα δυο τεύχη του Μίκυ Μάους το έμαθα-τυχαία- πρόσφατα από μια εφημερίδα το Σαββατοκύριακο.Όποιος μπορεί να με βοηθήσει,ας το κάνει....

   

  • Like 3
  Link to post
  Share on other sites
  On 7/9/2020 στο 1:38 ΜΜ, avalonlll είπε:

   

  Με αυτόν τον τρόπο(δηλαδή μου έρθουν στο Περίπτερο/ψιλικατζίδικο που θέλω) επιβαρύνομαι με επιπλέον χρεώσεις(έξοδα αποστολής);Γνωρίζεις;

  • Like 2
  Link to post
  Share on other sites
  15 λεπτά πριν, olyssesmoore είπε:

  Με αυτόν τον τρόπο(δηλαδή μου έρθουν στο Περίπτερο/ψιλικατζίδικο που θέλω) επιβαρύνομαι με επιπλέον χρεώσεις(έξοδα αποστολής);Γνωρίζεις;

   

  Όχι,μην ανησυχείς.Απλά να ξέρεις πως μπορεί να κάνουν μία εβδομάδα να το φέρουν και μάλιστα θα είναι τη μέρα που κυκλοφορεί το μίκυ μάους,δηλαδή Παρασκευή.

  Edited by TheMetalBat
  • Like 4
  Link to post
  Share on other sites
  ×
  ×
  • Create New...

  Important Information

  By using this site, you agree to our Terms of Use.