Jump to content

TheMetalBat

Members
 • Content Count

  682
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by TheMetalBat

 1. I got you fam! Ιδού: Ανακάλυψα πως δυσκολεύτηκα να βγάλω φωτογραφίες μόνος μου,χρειάστηκα βοήθεια τρίτου.
 2. Συμφωνώ,όμως ήθελα να πάρω το Tomie γιατί είναι το μεγαλύτερο σκληρόδετο του μέχρι στιγμής και το δεύτερο ακριβότερο..συν πως το uzumaki δεν ήταν διαθέσιμο.Θέλοντας να πάρω όλα τα σκληρόδετα κάποτε,είπα να πάρω ένα από τα μεγάλα τρία (Tomie,Uzumaki και Gyo).Το ακριβότερο και μεγαλύτερο ώστε να φεύγει πρώτα το πιο "ζόρικο" σε τιμή από τη λίστα.Τώρα το επόμενο μάνγκα του Ito που θα πάρω θα είναι πολύ σίγουρα το Uzumaki με το καλό.
 3. Μετά από πόσα τεύχη μίκι μάους (και δύο φάντομ ντακ) με μαλακό εξώφυλλο γενικώς,ήρθε η ώρα για σκληρόδετο. Tomie του Junji Ito: Έχει και την τιμή να είναι το πρώτο μάνγκα στην κατοχή μου! Ώρα να ξεκινήσουν οι εφιάλτες!!
 4. Τρέμω στη σκέψη για να είμαι ειλικρινής Ο Valtasar και το μη μου άπτου φωνακτόκουτο του φταίνε.Αν με άφηνε να ρωτήσω στο φωνακτόκουτο σαν κύριος,θα έπαιρνα τα του μ. κεραυνού και θα τελείωνα.Δεν θα είχα το δίλημμα που έχω τώρα.Αλλά όχι,έπρεπε να μπω εδώ να ρωτήσω. Ψεκάθαρα το έκανε επίτηδες ώστε να κολλήσω εδώ και να αυξυθούν οι ντισνεϊκοί. Hail Walt Disney,I guess.
 5. Πες με χαζό,πες με καραγκιώζη αλλά μήπως εννοεί "κομιξ" ως πληθυντικός του κόμικ; Δηλαδή για παράδειγμα "πάρε 2 κόμιξ του Σπάϊντερμαν συν 1 δώρο". Και αυτό το Κόμιξ ρε αδερφέ πιο πρωτότυπο όνομα δεν μπορούσε να έχει; "Κόμιξ",είναι σαν να έχεις μάρκα αυτοκίνητου που να λέγεται "Car". Ξέρω,ξέρω και φαντάζομαι... Δεν θέλω να μπω πολύ σε αυτό,επείσης για τα τεύχη με μαύρο κεραυνό του Τερζόπουλου πρέπει να πάω Μοναστηράκι....οπότε όχι,τουλάχιστον επειδή δεν έχω αυτοκίνητο. Όπως είπα πριν αυτή η λέσχη μου κάνει κακό,λένε πως αυτό το τεύχος είναι ωραίο,λέω ας το πάρω,καλό φαίνεται,πρέπει να πάρω και τα άλλα μέρη,ε παιδιά έβγαλαν ένα οικονομικό πακέτο,ας το πάρω λέω (και αν έχει δεύτερο τότε ίσως και δεύτερο). Αυτό το πράγμα έγινε ήδη μία φορά και νιώθω πως πάει να γίνει δεύτερη,σαν φαύλος κύκλος. Συνεπώς,πρέπει να προσέχω με εσάς εδώ,για τη τσέπη μου και μόνο.
 6. Ρε που έμπλεξα,ανάθεμα την ώρα που πήρα αυτό το καλοκαιρινό πακέτο Πρώτα ήταν τα 2 πακέτα,μετά δελεάστηκα με το Μ. Κεραυνό μέτα έπρεπε να μπω εδώ να κάνω μια ερώτηση και τώρα που τελειώνω το 3ο μέρος του (κεντρικού τουλάχιστον) μαύρου κεραυνού μου πετάγεται αυτό. Δεν έπρεπε να βάλουν το "Σπάνια Κόμιξ" στη ταμπέλα,τώρα δελεάζομαι.
 7. Πάω στοίχημα πως είναι μάσκα προσώπου για τον κοροναϊό. Πάντως αυτή η λέσχη μου κάνει κακό,με αναγκάζει να παίρνω πράγματα που δεν με ενδιέφεραν αρχικά και στο τέλος κάπως με αρέσουν.Τελειώνω το μαύρο κεραυνό ν. 3 παίρνοντας το 4ο μέρος και λέω να ζητήσω τα μίκι μάους 316 και 317.Πήρα 2 καλοκαιρινά πακέτα των 3,90 ευρώ,και τώρα κάπως με ενδιαφέρουν τα μίκι μάους 322 και 323 με το μίκι μαλτέζε και τώρα αυτό το οικονομικό πακέτο όπως φαίνεται. Ζητώ βοήθεια,πρέπει να συγκρατηθώ. Μάσκα γιο το κοροναϊό πιθανώς δίνει,μάσκα για το κομιξοϊό δίνει;
 8. Ναι,δεν το πίστευα πως ήταν.Αλλά να το βρεις τυχαία σε περίπτερο δίπλα σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη είναι κάπως σπάνιο,τουλάχιστον για μένα. Μιλώντας για αυτό,το πήρα. Και νόμιζα πως είναι ελληνικό κόμικ αλλά δεν με πειράζει. Δεν πιστεύω εκεί που ήταν να το χτύπαγε ο ήλιος,αλλά φαίνεται σαν να το έκανε και πολυκαιρινό: Με κίτρινες από έξω σελίδες: Και με ένα μικρό ελάττωμα: Το λατρεύω το οπισθόφυλλο: Μοιάζει σαν ένα Omnibus της Marvel. Αν ήταν κόμικ θα ήταν το πρώτο μου ελληνικό κόμικ αλλά αυτή τη πρωτιά μάλλον θα τη πάρουν οι Λήσταρχοι......που δεν βρίσκω πουθενά. Δεν με χαλάνε οι κίτρινες σελίδες και το 'λιασμένο εξώφυλλο.Το κάνει να φαίνεται παλιό και βλέποντας το πως είναι μέσα θα έλεγα πως ταιριάζει αισθητικά.
 9. Νούμερο όχι αλλά είχε μέγεθος κανονικού κόμικ,marvel ή dc για παράδειγμα.Θα ξαναπάω με το καλό αύριο,μπορεί να το δω. Επίσης έγγραφε "60 λεπτά αγωνίας" πάνω. Οπότε είναι σαν νόβελ με μερικές εικόνες και όχι κόμικ. Α και βρήκα ποιο είναι,το 1470: Το έχετε και στη βάση σας περασμένο.
 10. Είδα ένα τεύχος σε ένα περίπτερο που πήγα να πάρω κανά παγωτό,δίπλα από μια παραλία που πηγαίνω για μπάνια αυτό το καιρό.Μέσα σε ζαλετίνα,από έξω οι σελίδες κίτρινες, από όσο είδα τουλάχιστον χωρίς σκισιματιά και τιμή 2,90 ευρώ.Μου τράβηξε τη προσοχή,πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.Είχε μόνο ερωτικές νουβέλες και αυτό σε ότι έντυπο.
 11. TheMetalBat

  ΕΛΡΙΚ

  Με το υγρό που χάλασε το Che που θα αγόραζε ο Mandrake (σε μια περίσταση αν θυμάμαι καλά αυτό που είδα); Άσε,να μου λείπει καλύτερα.
 12. TheMetalBat

  ΕΛΡΙΚ

  Με βενζίνη; Καλά εντάξει. Ελπίζω να μην φανώ τρελός αν το παραγγείλω και τους πω χωρίς αυτοκόλλητο στο εξώφυλλο.
 13. TheMetalBat

  ΕΛΡΙΚ

  Χμ,έγινε.Ξέρεις μήπως και πόσο κρατούν οι εκπτώσεις/προσφορές; Πχ ένα μήνα ξέρω 'γω; Έτυχε και σε φάση που κρατώ λεφτά για διακοπές και λοιπά.Τη τυχη μου μέσα.Βέβαια αν ισχύει αυτό με τα αυτοκόλλητα τότε δειλιάζω να κάνω την κίνηση έστω αν υπήρχε μια πιθανότητα.
 14. TheMetalBat

  ΕΛΡΙΚ

  Άκουσα πως η πρωτοπορία βάζει κάτι αυτοκόλητα προσφοράς στα εξώφυλλα βιβλίων και κόμικ που δεν βγαίνουν με τίποτα,ισχύει άραγε;
 15. Εκτός από μένα έχω συγγενείς,φίλους και γνωστούς που διαβάζουν και τώρα κόμικς. Ο ανήλικος ξάδερφός μου: Dragon Ball manga και Dragon Ball Super manga,δεν ξέρω αν διαβάσει άλλα.Αγαπημένοι χαρακτήρες Goku Gohan,Freeza και Cell. Ενήλικος φίλος μου: Γενικώς Manga και πολλά υπερηρωικά της Marvel,προσωπικά αγαπημένα το My Hero Academia,Ultimate Spider-Man και Cosmic Ghost Rider.Αγαπημένοι χαρακτήρες από το My Hero Academia,Izuku Midoriyah (Deku),All-Might,Tomura Shigaraki και Shoto Todoroki. Ενήλικος γνωστός και φίλος: Πάάάάρα πολλά μάνγκα,αυτός μου έμαθε τι είναι anime και manga ουσιαστικά.Αγαπημένα με βάση ότι δεν σταμάταγε να μου μιλάει για αυτά,Bleach,Fullmetal Alchemist,Akame ga Kill και Yu-Gi-Oh.Αγαπημένοι χαρακτήρες από τη κάθε σειρά είναι οι Kenpachi Zaraki,Roy Mustang,Esdeath και Yami Marik. Ενήλικη φίλη μου μαζί με τον ανήλικο αδερφό της:Λίγα manga για τον αδερφό και το Naruto και Boruto για εκείνη.Και στους δύο αρέσουν αυτές οι δύο σειρές.Αγαπημένος της χαρακτήρας,ο Orochimaru. Υπάρχουν και άτομα που δεν είναι φίλοι ή διάβαζαν και σταμάτησαν ή πάνε να ξεκινήσουν αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα το συνεχίσουν. Ενήλικος πρώην συμμαθητής μου στη σχολή:Πολλά Γαλλοβελγικά.Φαβορί του ο Lucky Luke. Οι γονείς μου: Που δεν διαβάζουν πλέον (τότε τα κόμικ ήταν πιο mainstream).Αυτά που διάβαζαν είναι οι Ποπάυ,Μίκι Μάους και Σεραφίνο.Αγαπημένος της μητέρας μου ο Πάυ και του πατέρα μου ο Σεραφίνο. Ενήλικος φίλος μου: Έβλεπε πορωμένα το dragon ball και one piece (δεν το αποκαλώ Ντρέικ) αλλά δεν άγγιξε το manga του dragon ball ως τώρα.Πήρε όμως τα δύο πρώτα 3-in-1s του manga του one piece αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχήσει..
 16. Αν έχει όντως τέτοια θεματολογία τότε λάθος μέρα διάλεξαν να το βγάλουν.Να το έβγαζαν στις 9/11.Και πέφτει Παρασκευή φέτος με το καλό,αλλά είναι και σε δεύτερη Παρασκευή που βγαίνουν τεύχη κανονικά όπως είναι τώρα.Το έλεγξα.
 17. Δοκίμασε να στείλεις email στην Άργος για αλλαγή εσφαλμένου τεύχους,εγώ που το δοκίμασα για το τεύχος 8,τα κατάφερα με επιτυχία ευτυχώς. Email Άργος: info@argoscom.gr Άσχετο,αλλά το χαρτάκι εσύ το έβαλες εκεί;
 18. "έχει πέσει η ποιότητα της συλλογής, προσωπικά έχω να την αγοράσω τόσο καιρό, στο περίπτερο είδα μονάχα μισό τόμο" Είδα μονάχα μισό τόμο.Τί είπε ο θεός χαχαχα
 19. Μου θύμησε αυτό το περαστικό στα γενέθλιά μου: Πριν από καιρό,ο θείος μου μου είπε πως θα μου πάρει ένα ωραίο δώρο για τα γενέθλιά μου με θέμα τα κόμικ,υπερηρωικά και έτσι. "Ωραία" λέω. Περίμενα με ανυπομονησία να δω τι είναι,έρχεται η μέρα των γενέθλίων μου λοιπόν και ο θείος μου φέρνει μια μικρή κούτα. "Κατευθείαν με το που το πήρε το έφερε,θα είναι καλό πράγμα" σκέφτομαι. "Άντε,ανοιξέ το." μου λέει. Πάω να το ανοίξω όπως μου ζήτησε και τι βλέπω; Ένα ζευγάρι κάλτσες με δύο χαρτάκια μικρά πάνω που είχαν το πρόσωπο του Spider-Man πρόχειρα ζωγραφισμένο,με δύο πάκους φυλλάδια σούπερ μάρκετ. "Τι είναι αυτό;" ρωτάω ξινισμένος. "Το δώρο σου" μου λέει. "Και τα φυλλάδια;" ρωτώ. "Για βάρος" απαντά. "Τι;" "Στο είπα πως θα έχει θέμα τα κόμικ" ΥΓ= Η ιστορία είναι ψεύτικη αλλά η μικρή απογοήτευση αληθινή.Με τέτοια άρνηση ως προς το ποιο είναι το τεύχος 25,θα πίστευες πως είναι κάτι που δεν ξέρουμε ή κανά φαβορί.
 20. Προτατεύεις το μυστικό. Δεν θα έγραφα δεύτερο τέτοιο post επεισόδιο αλλά τώρα μου έδωσες ιδέα για όταν μάθουμε ποιο είναι.
 21. Είναι αστείο,αλλά είμαι καινούργιος σε αυτό.Ειδικά όταν λέω θα πάρω όλη αυτήν την ιστορία του Μαύρου Κεραυνού (άκουσα πως είναι καλή και για κάποιο λόγο πίστευα πως αγγίζει το υπερηρωικό) και μου εμφανίζεται και άλλο τευχάκι,απορώντας "είναι ή δεν είναι μέρος της ιστορίας;" Μη νομίζεις και στα υπερηρωικά μπερδέυομαι μερικές φορές,απλά το έχω συνιθήσει λίγο περισσότερο.Είναι και τα readcomicsonline και comicbookreadingorders που έχουν ταξινομήσεις και βοηθούν λίγο τη κατάσταση. Κρίμα που δεν μπορώ να πάρω τα του Τερζόπουλου,βαριέμαι να τρέχω Κέντρο,είναι απόσταση.
 22. Τώρα έχω τα 318 και 319,θέλω 320 και 321 και είμαι εντάξει να φανταστώ για το τρίτο επεισόδιο του Μάυρου Κεραυνού. Αλλά κάπου πήρε το αυτί μου πως και το 317 έχει ιστορία του Μαύρου Κεραυνού.Πολύ μπέρδεμα όλο αυτό,πως τα βγάζετε πέρα;
 23. Ψιλομπερδεύτηκα,λέω να τα πάρω αλλά ελπίζω να είναι κάπως αυτοτελής αυτή η ιστορία στα τέσσερα τευχάκια.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.