Jump to content

TheMetalBat

Members
 • Posts

  725
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TheMetalBat last won the day on August 10 2020

TheMetalBat had the most liked content!

1 Follower

About TheMetalBat

 • Birthday 07/20/1997

Recent Profile Visitors

1,978 profile views

TheMetalBat's Achievements

Very Active Member

Very Active Member (4/9)

2.2k

Reputation

 1. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙ! Ώρα να πέσουν πιστολίδια. Διάβασε ίσως τα δύο πρώτα τευχάκια κάπου online,μετά αν νιώθεις ότι σου αρέσει και θες να μάθεις τη συνέχεια τότε παρ'το. Link: https://readcomiconline.to/Comic/The-Punisher-2000
 2. Μπορώ να ρωτήσω κάτι άσχετο αλλά και σχετικό ταυτόχρονα; Γιατί το νήμα σαν εικόνα έχει τον Scar;
 3. Όχι,μην ανησυχείς.Απλά να ξέρεις πως μπορεί να κάνουν μία εβδομάδα να το φέρουν και μάλιστα θα είναι τη μέρα που κυκλοφορεί το μίκυ μάους,δηλαδή Παρασκευή.
 4. Γιατί ουσιαστικά σύγκρινα τη Hatchette με τη Καθημερινή και αντίστοιχα.Η Hatchette είναι πιο έμπειρη σε αυτό το κομμάτι με τη συγκεκριμένη συλλογή marvel από το 2012 όπως και η Καθημερινή έχει το μίκυ από το 2013+.Η μία είναι πολυεθνική που βγάζει διάφορες συλλογές ενώ η Καθημερινή είναι Ελληνική εκδοτική που βγάζει εφημερίδες (καλά δεν είναι το μόνο που βγάζει αλλά την κάνω ένα με την εφημερίδα). Είναι άδικο να συγκρίνω τη Καθημερινή με κάτι που είναι διαφορετικό από το στάνταρ της.Γιατί το μήλο δεν γίνεται αχλάδι.(Ξέρω πως η σύγκριση φέρνει ανταγωνισμό και ο ανταγωνισμός καλά προϊόντα αλλά και πάλι) Αλλά και πάλι,τόσα χρόνια μπορεί να έχει ακούσει ένα κάρο παράπονα για αυτό το πράγμα,γιατί δεν το κάνει λίγο πιο απλό και εύκολο; Για εκείνη και όλους.... Δεν θέλει e-shop,εντάξει αλλά ας το κάνει πιο εμφανές μέσα στο περιοδικό πως μπορεί να πάρει κάποιος προηγούμενα τεύχη.
 5. Έχοντας παραγγέλει/ζητήσει προηγούμενα τεύχη για τη Συλλογή GN της Marvel αλλά και για το περιοδικό Μίκυ Μάους,ειμαι σε θέση να πω το παρακάτω. Στο μίκι λίγο δυσκολεύεσαι να βρεις την άκρη. Για όσους δεν έχουν αγοράσει ένα τεύχος της Συλλογής GN της Marvel (τουλάχιστον μετά το 10),καθώς ένα τεύχος είναι στη ζελατίνα από πίσω έχει ενα χαρτάκι με πληροφορίες: Έχεις κάτι με το οποίο μπορείς να βασιστείς και να βγάλεις κάπως μια άκρη αν θες ένα προηγούμενο τεύχος. Στο μίκι μάους σου λέει για επικοινωνία με τη Καθημερινή στη πρώτη σελίδα: Εντάξει,πείτε με άδικο και παραπονιάρη αλλά ένα ξερό "επικοινωνία" ρε παιδιά; Και δεν λέω καν για αλλαγή θέσης σε πιο εμφανές σημείο,ας είχε τουλάχιστον ένα "Για επικοινωνία και ζήτηση προηγούμενων τευχών:". Διαβάζουν και παιδιά αυτό το περιοδικό που μπορεί τα ίδια αλλά και οι γονείς τους να μην ξέρουν τι να κάνουν αν το παιδί θέλει ένα προηγούμενο τεύχος. Μπορείς να πας και στο περιπτερά,αλλά αν είναι πολύ παλιό (1 μήνα πριν και) το τεύχος και ο προμηθευτής του ιδιώτροπος (=δεν παραγγέλνει από εκδοτική αν δεν το έχει) τότε την έπαθες. Rant Over!
 6. Απόλυτα.Και τώρα που το σκέφτομαι ποιο πιθανό είναι τώρα να διαβάσει κάποιος κόμικ επειδή είδε κάποιο αντίστοιχο κινούμενο σχέδιο και ταινίες παρά επειδή είδε το ίδιο το κόμικ κάπου.Πχ έβλεπα την Λεγεώνα των Υπερηρώων στο star και από εκεί και έπειτα ηθελα να διαβάζω για την Τριάδα της DC (δεν ισχύει).O άλλος είδε τις ταινίες των Εκδικητών και πήρε αμπάριζα ότι έγραψε για Εκδικητές ο Kurt Busiek και ο Bendis μιας και τον ακολουθεί.Ακριβώς το ίδιο ισχύει και στα manga με anime.Πιο πολλοί θα δουν το anime πρώτα και μετά άμα θέλουν διαβάζουν το αντίστοιχο manga. (Τουλάχιστον εκτός Ιαπωνίας,για την ίδια την Ιαπωνία δεν ξέρω)
 7. Δεν ξέρω αν η Marvel είχε πολλά παιδικά στα 90s (μόνο τους X-Men και Spiderman μπορώ να θυμηθώ αλλά στο 2000+ δεν είχε πολλά.Δεν νομίζω επείσης να ήταν φαβορί αυτά του 2000+.Αλλά αυτά περί παιδικών που είπες θα ήταν 100% σίγουρο αν είχε βγει η αντίστοιχη συλλογή της dc και μιλάγαμε τώρα για αυτήν. Είχε φοβερά παιδικά η dc στα 90s και 2000 και βλέπωντας πολύ star μικρός μπορώ να το επιβεβαιώσω.
 8. Και εγώ εχώ το άλλο ερώτημα που από όσο ξέρω δεν έχει ερωτηθεί. Πόσοι αγόραζουν την Ελληνική συλλογή καθαρά λόγω του mcu;
 9. Τώρα μόλις μου ήρθε μία ιδέα. (Εμπνευσμένη από το Decades of Marvel) Μιας και το θυμήθηκα λόγο του Marvels,κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορούσε η Hatchette να βάλει δύο ακόμα τεύχη στην αρίθμηση "Classic" (για την 2012 Αγγλική έκδοση) και κανονικά για τις άλλες εκδόσεις της συλλογής.Τα οποία θα έχουν δύο ιστορίες Marvel που θα αντιπροσοπεύουν τις δεκατίες του 40 και 50. Έχουν βάλει ιστορίες από όλες τις δεκαετίες εκτώς αυτές τις δύο. Να προειδοποιήσω πως το στυλ είναι σαν το τεύχος 16,πολύ κείμενο καθώς και υπάρχουν ο Δεύτερος Παγκόσμιος και ο Κόκκινος Τρόμος λόγω των εποχών που φτιάχτηκαν. Τεύχος του '40: The Human Torch versus The Sub-Mariner Με δύο-τέσσερις σελίδες εξτραδάκια για την εποχή και τους δύο χαρακτήρες καθώς και αφιερώματα στον Bill Everett και Carl Burgos. Πριν το Civil War και το Batman v Superman ήταν ο Human Torch (το ανδροειδές όχι ο Johny Storm των Fantastic Four) εναντίον του Νάμορ του Sub-Mariner. Ίσως γενικά το πρώτο crossover υπερηρώων και το φαβορί της εποχής. Τεύχος του '50: Captain America Strikes! Και αυτό με δύο-τέσσερις σελίδες εξτραδάκια για την εποχή και ίσως δύο αφιερώματα για τους Howard Chaykin και Mort Lawrence. Σε αντίθεση με την ιστορία του τεύχους του '40 που είναι ίσως η καλύτερη επιλογή,αυτό το τεύχος είναι η μόνη επιλογή.Μια όχι πολύ καλή ιστορία που πολλοί λένε πως είναι προπαγάνδα,τόσο που ο συγγραφέας το απαρνήθηκε αλλά δεν θα είναι και η χειρότερη ιστορία της συλλογής καθώς έχει και τα ωραία της.Και μπέσα,αν δικαιολογεί το The Human Torch vs The Sub-Mariner στη συλλογή τότε το δέχομαι. Οι σελίδες ίσως είναι στο όριο ή εξέχουν λίγο στο όριο.Το Decades Marvel in 40s έχει τον ίδιο αριθμό σελιδών με το X-Men Second Genesis της συλλογής. X-Men Second Genesis: Decades:Marvel in 40s:
 10. Για τα δύο τελευταία θα διαφωνήσω λόγο γούστου αλλά γενικά ναι,πλέον η εξηντάδα περιορίζει τη πιθανότητα για τίποτα καινούργιο/τεύχος που δεν ξέρουμε ήδη.
 11. Πρακτικά μιλώντας δεν θα δούμε X-Men σύντομα καθώς είδαμε New X-Men στο τεύχος 22.Αλλά όλα είναι πιθανά,εγω θέλω να δω κάτι που δεν ξέρουμε πως θα μπει αν είναι πιθανόν.
 12. Αν κάποιος έχει κονέ με τη Hatchette ας τους προτείνει και αυτές τις τρεις ιστορίες που καθαρά εγώ θέλω γενικά αν γίνεται και ας μην μπουν ποτέ.Ευχαριστώ! 1.Dark Avengers: Assemble (Dark Avengers (2009) 1 - 6) Ναι ξέρω και άλλη ιστορία Bendis αλλά η συλλογή δεν έχει και πολλά από Dark Reign (δεν είναι γραπτό event αλλά περίοδος).Οπότε τι καλύτερο από τους Dark Avengers που ευθύνονται και για το Siege.Άσε που η όλη ιδέα μου φαίνεται αστεία και τρελός χαβαλές όσο δεν πάει. 2. Ms Marvel: Best of the Best (Giant Size Ms Marvel,Ms Marvel (2006) 1 - 5) Ίσως η μόνη ιστορία της Ca(eye)rol που δέχομαι να έχω καθώς μου αρέσει και περισσότερο από όλες.Και θα προτιμούσα να είχε εμφάνιση τόμου στη συλλογή ως Ms Marvel.Για πολλούς καλούς ή κακούς λόγους αναλόγως πως το σκέφτεται κανείς.Αυτό. 3. Cable & Deadpool: If Looks Could Kill (Cable/Deadpool 1 - 6 ) Ο Cable δεν έχει τόμο στη συλλογή και η πρώτη ιστορία του καλύτερου του run του 2008 είναι πιασμένη.Τι φοβερό θα ήταν να είχε τόμο με ιστορία που είναι συνεργάτης με τον Deadpool.Σαν μία ταινία buddy cop με υπερήρωες. Και θα δείξω ένα για την Ηλέκτρα,επειδή τα Elektra Saga και Elektra Assassin είναι μεγάλα για τόμο.Αλλά γενικά ποτέ δεν ξέρεις. Elektra: Bloodlines (Elektra (2014) 1 - 5) Φοβερό σχέδιο και ωραία πλοκή από όσο είδα.Να αναφέρω επείσης πως όλες οι ιστορίες που είπα μαζί με αυτήν εδώ είναι απο runs,που σημαίνει πως έχουν συνέχεια,είτε φανερή είτε όχι.Αλλά δεν τις υπολογίζω. Αστειεύμαι φυσικά και σιγά το πράγμα αν δεν γίνεται......δεν θα με πείραζε να δω έστω το Cable/Deadpool βέβοια....
 13. Παιδιά το παίρνω πίσω,τελικά ο antzelos λέει αλήθεια.Στο ότι υπάρχει τουλάχιστον το Runaways Pride & Joy κάπου στη συλλογή. Μπήκα στην ιταλική σελίδα της Hatchette και το βρήκα.Είναι στην Ιταλική έκδοση της συλλογής. https://www.hachette-fascicoli.it/search?q=Marvel&cid=0&adv=false&isc=false&sid=false&pagenumber=6&pf=&pt= Και πάλι δύσκολο το κόβω να μπει.Καθώς ειναι...τολμηρή επιλογή.
 14. Υπάρχει ιστορία Runaways στο τεύχος τους για την αντίστοιχη συλλογή Marvel's Mightiest Heroes "Red" της Hatchette.Που έχοντας το υλικό μπορεί να τη χρησιμοποιήσει αν θέλει,η ιστορία λέγεται Pride & Joy και κρατάει 6 τευχάκια.Αλλά πρέπει να φτιάξει το τεύχος εξ ολοκλήρου γιατί δεν υπάρχει σε καμία έκδοση τηs Marvel Black (αυτής εδώ).Δηλαδή για τους λίγο πιο γνώριμους με τη συλλογή,να κάνει είναι country exclusive για την Ελλάδα,το Runaways Pride & Joy.Όλο αυτό το κόβω πολύ δύσκολο ως απίθανο να γίνει συν πως δεν έχω ιδέα ποιοι είναι αυτοί οι Runaways.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.