Jump to content

TheMetalBat

Members
 • Content Count

  693
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TheMetalBat last won the day on August 10

TheMetalBat had the most liked content!

Community Reputation

1,946 Good

About TheMetalBat

 • Rank
  Very Active Member
 • Birthday 07/20/1997

Recent Profile Visitors

613 profile views
 1. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο περισσότερες πληροφορίες για την Επίσημη Συλλογή GN της Μάρβελ,για το τεύχος 1 και 2 πέρα από τη διαφήμιση που είδα.Και το θέμα στο GC για αυτή τη συλλογή πέρναγε τις 10 σελίδες και για συνεχήσω να διαβάζω έπρεπε να γίνω μέλος που έγινα.Το ωραίο είναι πως ο λογαριασμός αυτός έγινε με το δεύτερο λογάριασμό μου στο facebook που δεν χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου,έχοντας στο νου πως δεν θα κάτσω εδώ πολύ και δεν θα κολλήσω.Αλλά τελικά κόλλησα.
 2. Α,νόμιζα πως ήταν οι δικοί του αγαπημένοι και όχι επιλογές. Αλλά ναι κρατήστε το Scarpa. Γενικά όπως είπα δεν ξέρω από αυτά.Ότι ιστορία μίκι μάους έχω διαβάσει ως τώρα τη διάβασα χωρίς να δω και ξέρω ποιος την έγραψε.
 3. O Walt Disney!! Εντάξει,πέρα από την πλάκα.Αν και δεν ξέρω εμπειρικά,για την ώρα θα πω Scarpa και Barks,γιατί έχουν δύο συλλογές εδώ που φαίνονται να είναι πολύ αγαπημένες.
 4. Δηλαδή ο Μαλτέζος είναι σε δύο μέρη,σε αυτό το τεύχος και το επόμενο σωστά;
 5. Πάντως είναι επανέκδοση μετά από δεκαετία συν πως είναι out of stock στην ιστοσελίδα της Anubis.
 6. Ναι μπορείς να πας εκεί,αλλά συγκεκριμένες ώρες.
 7. Εγώ προσωπικά το πήρα από Ελληνικό κατάστημα και συγκεκριμένα το OtakuStore.Το έχει στα 31,90 ευρώ συν 4 ευρώ μεταφορικά (και με πάάάρα πολύ καλό πακετάρισμα),τα οποία είναι δωρεάν αν η παραγγελία σου ξεπερνάει τα 50 ευρώ. Link: https://www.otakustore.gr/junji-ito/tomie-deluxe-edition/17449/ Ένας λόγος που το πήρα από εκεί ήταν γιατί είχε αντικαταβολή και δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω κάρτα.Έχει μόνο πράγματα Ιαπωνικής προέλευσης,θα δεις από Ιαπωνικά κόμικ ως πιάτα και μπολ merchandise Ιαπωνικών βιντεοπαιχνιδιών,πχ Mario. Αν θέλεις να το πάρεις από εξωτερικό και συγκεκριμένα το bookdepository που είναι και φαβορί του φόρουμ,τότε το έχει στα 30,40 ευρώ και όπως φαίνεται σε έκπτωση 23,66 ευρώ. Link: https://www.bookdepository.com/Tomie-Complete-Deluxe-Edition-Junji-Ito/9781421590561?ref=grid-view&qid=1597070664068&sr=1-2 Από όσο ξέρω εκεί πληρώνεις μόνο με κάρτα και τα μεταφορικά είναι με ΕΛΤΑ,τα οποία ειναι δωρεάν. Πάντως όπως είπε και ο Ramirez,το Uzumaki είναι καλύτερο από αυτό,οπότε το προτείνω περισσότερο.Υπάρχει και στα δύο καταστήματα. Wikipedia σελίδα για Uzumaki: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Uzumaki
 8. Δεν κάνει τίποτα! Είναι μάνγκα τρόμου από τον μπαμπά των μάνγκα τρόμου,Junji Ito. Αν ξέρεις τι είναι μάνγκα αγνόησε το παρακάτω,αν δεν ξέρεις διάβασε το παρακάτω αν θες. (Λέω μπακαλίστικα τι είναι,γιατί δεν το έχω με την επιστημονική περιγραφή ) (Μάνγκα=Ιαπωνικό στυλ κόμικ,αλλά γενικά στην Ιαπωνία το μάνγκα μεταφράζεται ως κόμικ και ποικίλει στο σχεδιαστικό στυλ.Είναι μαυρόασπρο για οικονομικούς,παραγωγικούς και πλέον στυλιστικούς λόγους.Βέβαια μερικές φορές υπάρχουν μερικές έγχρωμες σελίδες και αναλόγως την σειρά έγχρωμες εκδόσεις.) Σε σχέση με άλλους μάνγκακα (συγγραφείς ή και σχεδιαστές αυτών των κόμικ) έχει πολύ ρεαλιστικό στυλ,το οποίο πάει γάντι με τις ανατριχιαστικές εικόνες οου έχει στις ιστορίες του.Η συγκεκριμένη έκδοση είναι σκληρόδετη συλλογή όλης της ιστορίας καθώς αρχικά ήταν σε κομμάτια και τεύχη/volumes.
 9. I got you fam! Ιδού: Ανακάλυψα πως δυσκολεύτηκα να βγάλω φωτογραφίες μόνος μου,χρειάστηκα βοήθεια τρίτου.
 10. Συμφωνώ,όμως ήθελα να πάρω το Tomie γιατί είναι το μεγαλύτερο σκληρόδετο του μέχρι στιγμής και το δεύτερο ακριβότερο..συν πως το uzumaki δεν ήταν διαθέσιμο.Θέλοντας να πάρω όλα τα σκληρόδετα κάποτε,είπα να πάρω ένα από τα μεγάλα τρία (Tomie,Uzumaki και Gyo).Το ακριβότερο και μεγαλύτερο ώστε να φεύγει πρώτα το πιο "ζόρικο" σε τιμή από τη λίστα.Τώρα το επόμενο μάνγκα του Ito που θα πάρω θα είναι πολύ σίγουρα το Uzumaki με το καλό.
 11. Μετά από πόσα τεύχη μίκι μάους (και δύο φάντομ ντακ) με μαλακό εξώφυλλο γενικώς,ήρθε η ώρα για σκληρόδετο. Tomie του Junji Ito: Έχει και την τιμή να είναι το πρώτο μάνγκα στην κατοχή μου! Ώρα να ξεκινήσουν οι εφιάλτες!!
 12. Τρέμω στη σκέψη για να είμαι ειλικρινής Ο Valtasar και το μη μου άπτου φωνακτόκουτο του φταίνε.Αν με άφηνε να ρωτήσω στο φωνακτόκουτο σαν κύριος,θα έπαιρνα τα του μ. κεραυνού και θα τελείωνα.Δεν θα είχα το δίλημμα που έχω τώρα.Αλλά όχι,έπρεπε να μπω εδώ να ρωτήσω. Ψεκάθαρα το έκανε επίτηδες ώστε να κολλήσω εδώ και να αυξυθούν οι ντισνεϊκοί. Hail Walt Disney,I guess.
 13. Πες με χαζό,πες με καραγκιώζη αλλά μήπως εννοεί "κομιξ" ως πληθυντικός του κόμικ; Δηλαδή για παράδειγμα "πάρε 2 κόμιξ του Σπάϊντερμαν συν 1 δώρο". Και αυτό το Κόμιξ ρε αδερφέ πιο πρωτότυπο όνομα δεν μπορούσε να έχει; "Κόμιξ",είναι σαν να έχεις μάρκα αυτοκίνητου που να λέγεται "Car". Ξέρω,ξέρω και φαντάζομαι... Δεν θέλω να μπω πολύ σε αυτό,επείσης για τα τεύχη με μαύρο κεραυνό του Τερζόπουλου πρέπει να πάω Μοναστηράκι....οπότε όχι,τουλάχιστον επειδή δεν έχω αυτοκίνητο. Όπως είπα πριν αυτή η λέσχη μου κάνει κακό,λένε πως αυτό το τεύχος είναι ωραίο,λέω ας το πάρω,καλό φαίνεται,πρέπει να πάρω και τα άλλα μέρη,ε παιδιά έβγαλαν ένα οικονομικό πακέτο,ας το πάρω λέω (και αν έχει δεύτερο τότε ίσως και δεύτερο). Αυτό το πράγμα έγινε ήδη μία φορά και νιώθω πως πάει να γίνει δεύτερη,σαν φαύλος κύκλος. Συνεπώς,πρέπει να προσέχω με εσάς εδώ,για τη τσέπη μου και μόνο.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.