Jump to content

TheMetalBat

New Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  114 [ Donate ]

Community Reputation

110 Active

About TheMetalBat

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 07/20/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Πες σε αυτούς τους συμμαθητές σου: "Τουλάχιστον αυτά που διαβάζω είναι ποιότητα και δεν σκοτώνω τον χρόνο μου με Fortnite" ή "Από τα κόμικ βγήκαν οι ήρωες και το MCU που τόσο αγαπάτε,οπότε λίγο σεβασμός" Γιατί ειλικρινά τώρα,οι Avengers και οι κάθε Avengers ήταν είναι και θα είναι χαρακτήρες κόμικ πριν γίνουν τώρα του ευρήτερου κοινού. Δεν τους ξέρω τους ανθρώπους αλλά λίγο πολύ θα έχουν δει mcu και πιστεύω πως το γουστάρουνε κιώλας. Edit:Συν πως αν τα κόμικ και οι χαρακτήρες που προήλθαν από κόμικ είναι για παιδιά.Τότε και οι ταίνιες με αυτούς είναι για παιδιά άρα "σταμάτα να βλέπεις Avengers μπέμπη,τι εννοείς ότι σου αρέσουν; Είσαι μωρό" Θα τους άρεσε αυτό αν τους το έλεγε κάποιος άραγε;
 2. Εγώ πάντως τα παίρνω από μία περιπτερού που ξέρω την μέρα κυκλοφορίας Παρασκευή,μετά από δουλειες,μεσημέρι με απόγευμα.Τα έχει σε καφάσι δίπλα στο περίπτερο δεξιά.Παρόλο που έχει τέντα μπροστά φαίνονται είτε περάσεις από δεξιά το περίπτερο είτε μπεις μέσα.Και έτσι δεν τα χτυπάει η βροχή ή ο ήλιος (κάτι σημαντικό,γιατί όταν πήγα να πάρω το Extremis 27/9 το απόγευμα έβρεχε καρέκλες ) Στα υπόλοιπα πιο φανερά περίπτερα που έχω δει,τα έχουν μαζί με περιοδικά και εφημερίδες οπότε φαίνονται σψεδόν ολοκάθαρα.Με εξέρεση το ψιλικατζιδικο που ανέφερα σε άλλο post,εκεί δεν φαίνονται με πρώτο μάτι.Πρέπει να πας προς τα δεξιά πριν περάσες την τεντόπορτα που έχει και να κοιτάξεις κάτω κάτω σε μια συρταροθήκη να το βρεις.Με το που το βρεις τελείωσε ξέρεις που είναι και θα είναι.Καθόλου εύκολο χωρίς βοήθεια για τον πρωτάρη.
 3. Σίγουρα για το ευρήτερο κοινο αλλά είναι σαν να πάει ο εεε κομιξακιας ή γενικα αυτος που ξέρει τη συλλογή.Αλλά για μένα είναι μεγάλη βοήθεια,μικρός περίπατος 5 λεπτών και το πήρα.Αν ήταν σαν τα άλλα γενικά κομιξ σε μαγαζια πχ public ή στην Ομόνοια.Ε καλά τότε δε θα δόσω δύο ώρες για αυτό έτσι απλά.Καλά θα δώσω αλλά θα βαρεθώ Ή Σύνταγμα για να μην νιώθω τα πόδια μου το επόμενο τρίωρο χαχαχα Μια χαρά είναι το περίπτερο και δεν είναι εφημερίδα ή σαν εφημερίδα με συγκεκριμένο χρόνο διαθεσιμότητας....Ω ναι!!!
 4. Μπορει να πιστεύει πως βλέποντας πόσο κάνουν,ο κόσμος δεν θα τα πάρει.Οπότε δεν το προσπαθεί καν γιατι ξέρει πως μάλλον δεν θα πουλήσουν.
 5. Ενημερωτικο post: Αν κανείς ψάχνει το τευχος 2 Iron Man Extremis,τότε είδα δύο τεμάχιά του στα όρια Ν. Φιλεδέλφειας-Μεταμόρφωσης. Σε ένα ψιλικατζίδικο λεγόμενο "Το Μαγαζάκι" στην οδό Λάρνακος στην Ν.Φιλεδέλφεια. Μπορείτε να πάρετε το Αθηναϊκό λεωφορείο 619 και να κατεβείτε στις στάσεις Λάρνακος-Σερίφου. ΥΓ=Δεν συμπαθώ/πάω το μαγαζάτορα καθόλου,το λέω μόνο για να βοηθήσω εσάς
 6. Αντε,επειδή με προσκάλεσες.Μπορει να δείξω τι έχω και εύκολα δεν αποχωρίζομαι. Έχω δύο συλλογές της deagostini αν τις ξέρετε. Ειδικός δεν είμαι ούτε τα έχω διαβάσει αλλά το Deapool και το xmen τα προτείνω,ειδικά το xmen. Μπορεις να δεις καμια κριτικη online και λίγο το σχέδιο και να δεις αν σου αρέσει.
 7. Έχω δει να τους πω τρελούς ξέρω 'γω΄;! που τα κρατάνε όλα στη ζελατίνα. Ήθελα να δω αν εδώ οι συλλέκτες ακολουθούν ακολουθούν την ίδια πρακτική Α,και την επόμενη εβδομάδα για το τεύχος με το καλό θα πέσει πολύ γέλιο,με βάση αυτό που είδα. Και ίσως να το δείτε σαν παράπονο.Έχει να κάνει περί σχεδίου.
 8. Το Teen Titans έχει και σειρά κινουμένων σχεδίων του 2000-2005 νομίζω,είναι πάρα πολύ καλό.Το προτείνω για όσους φίλους είναι μπαμπάδες εδώ (δέκα φορές καλύτερο από Πέππα το Γουρουνάκι σε repeat....) Μόνο λίγα (πολύ λίγα ) Spiderman,ζήτημα να είναι δύο και μερικά Ironman βλέπω σε κοντινά μου περίπτερα και ψιλικατζίδικα,οπότε όλα καλά; Μάλλον!! Τώρα,εγώ παίρνω τα τεύχη για να τα διαβάσω φυσικά και να τα κρατήσω αλλά θέλω και να τα διαβάσω από το ίδιο το βιβλίο και να μου έρθει η φρέσκια πλαστικίλα στη μούρη και να χαθώ σε αυτήν Εσείς έχετε ήδη διαβάσει τις ιστορίες πιστεύω και είστε συλλέκτες,τι κάνετε με τα τεύχη; Α. Τα ανοίγετε κανονικά και τα διαβάζετε (Σαν εμένα) (είτε τα έχετε διαβάσει ή όχι) Β. Τα αφήνετε στη ζελατίνα και τα διαβάζετε online (Θέλοντας τα για συλλογή και δεν τα έχετε διαβάσει) Γ. Τα αφήνετε στη ζελατίνα αφού τα έχετε ήδη διαβάσει το στόρι σε κανονικό κόμικ Από ότι κατάλαβα πολύ εδώ,πολλοί εδώ έχετε διαβάσει πολλά κόμικ και είστε συλλέκτες. Και ξέρω πως οι συλλέκτες δεν τα βγάζουν από τη ζελατίνα.Η κόλα στο χαρτόνι πίσω και στη ζελατίνα θα είναι ο χειρότερος εχθρός σας τότε.
 9. Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα!!! Hulk Thor 3-1 στο 85λεπτο Και όντως έχει βγει στη συλλογή το FF:Unthinkable Και ουσιαστικά στη συλλογή της Αμερικής,βγήκε νωρίς (Τεύχος 38) Για εμάς πάλι με αυτό το δεδομένο έτσι και έτσι έχουμε δρόμο ακόμα. Πες τα ρε φίλε πες τα!! Έχω να δω κάτι γενικά σχετικό με Ghost Rider από τα 11 μου. Δεν πιάνω το Ultimate Marvel vs Capcom 3 χαχαχα!!! Πάντως Ghost Rider εδώ στη συλλογή έχει πιθανότητα 1% και αυτό δυστυχώς χαρισματικό
 10. Το έδειξα ως παράδειγμα τι είναι στη συλλογή περί ήρωες με "Marvel" στο όνομά τους,δεν το περιμένω. Τώρα αν εννοείς πως βγήκε πρόσφατα και για αυτό μπορεί να μην μπει στη συλλογή,τότε ναι σίγουρα. Πάντως το συγκεκριμένο κόμικ δεν με πολύ ενδιαφέρει γιατί είναι μαλακού εξώφυλλου (αν κάπως βγει και για τι συλλογή τότε εντάξει υποθέτω) Πάντως, η Khamala Khan θα είναι στο νέο Avengers παιχνίδι.Αν βγει διάσημο αυτό τo παιχνίδι και η Khamala είναι στο Phase 4 της MCU,τότε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να εμφανιστεί αυτό το τεύχος στο συλλογή (έχοντας δεδομένο πως η συλλογή πάει καλά μέχρι τότε,καλά όλοι να ήμαστε). Αν όντως η Khamala εμφανιστεί στο Phase 4 της MCU,θα νευριάσουν πολλόόόόόόόιιι..... (ξέρω πως την μισούν πολλοί για κάποιο λόγο) Αλήθεια,γουστάρει κανείς κανά τεύχος για Fantastic 4; (Είναι και αυτοί λίγο υποτιμημένοι το τελευταίο καιρό στο κόσμο των ταινιών τουλάχιστον.)
 11. Πάντως περιμένω η συλλογή να έχει όποιον ήρωα (Ή και μια ιστορία του) είναι στο MCU ή ότι έχει γίνει στο MCU πχ Το σχέδιο του Thanos,Civil War κτλ.Άντε με μερικά έξτρα,πχ X-Men Αλλά αν δω κανά τεύχος για Ghost Rider θα κάνω πανηγύρι (ή οποιονδήποτε εκτός MCU χαρακτήρα που δεν είναι τόσο διάσημος,αλλά και πάλι έχω αγαπημένους) Υ.Γ.= Καλά γράφω πολλά posts πρέπει να σταματήσω μάλλον για σήμερα
 12. Έκανα μια γρήγορη έρευνα,η συλλογή δεν έχει κανένα τεύχος αφιερωμένο στη Κάρολ Ντάνβερς αποκλειστικά πουθενά,μόνο αυτά για όποιον ήρωα έχει "Marvel" στο όνομα του: Τα The Life and Death of Captain Marvel Part 1 και 2 που αναφέρατε. Το Ms Marvel:No Normal Ξέρω πως δεν είναι η Κάρολ,αλλά μετράει νομίζω. Τώρα,τρία τεύχη που ξέρω πως είναι μέσα η Κάρολ: Περιέχει κόμικ 59 ως 70 Η Κάρολ κάνει team-up στο 62 μόνο (Εντάξει,αυτό το έψαξα παραπάνω) Και από το εξώφυλλο και μόνο: Civil War Part 1 και 2 Και τώρα κατάλαβα πως υπάρχει Civil War 2,τι λες τώρα!!! Και έχω δει μόνο τη ταινία. Αυτά,δεν ξέρω αν είναι σε κάποιο άλλο τεύχος. Πάντως από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι δικό της και αν βγει κάτι δικό της σύντομα στην Ελλάδα,θα είναι ουσιαστικά Country Exclusive δικό μας (μέχρι να βγει αλλού τουλάχιστον )
 13. Λες για τον Μarr-Vell: Και ναι,εγώ λέω για την Κάρολ Ντάνβερς,και ξέρω πως τουλάχιστον ένα τεύχος θα είναι για αυτήν.Ελπίζω και μια καλή ιστορία για να με κάνει να την συμπαθήσω και λίγο. Πλάκα πλάκα,αν ένα τεύχος πρέπει να είναι για αυτήν και να διαλεχθεί μια ιστορία της,θα δω πόσο αλήθεια είναι το μότο της συλλογής "Οι Καλύτερες ιστορίες της Marvel".Αν ένας hater λέει πως κάτι για αυτό που αντιπαθεί είναι καλό.Τότε όντως είναι καλό.'Η τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Αν και εγώ προτιμώ τον Marr-Vell πιο πολύ από τη Κάρολ... Επίσης για μένα,Captain Marvel είναι ένας χαρακτήρας και μόνο... Υ.Γ.= Όσο και να μην τη συμπαθώ,είμαι αρκετά θετικός πως η Κάρολ θα έχει έστω μία καλή ιστορία για τη συλλογή (χωρίς κάτι συγκεκριμένες για να μην βρίσω,ανοησίες),ελπίζω.
 14. Ναι,δεν θα έβαζα τις ελπίδες μου τόσο ψηλά.Πήρα τηλέφωνο στις Εκδώσεις Αναγνώστης στην Ομόνοια,που είδα στο site τους πως το έχουνε το μέρος Α και όλα τα Θανάτου της Οικογένειας.Για 50 λεπτά έκαστο,αλλά η κυρία που το σήκωσε μου λέει πως δεν τα βρίσκεις στο εμπόριο αυτά εκτός σελίδας,και τα συγκεκριμένα απλά τα έβαλαν στη βάση δεδομένων τους για όταν κυκλοφορούσαν.Και δεν ξέρει γιατί τα έβαλαν.Κρίμα,θα τις πλήρωνα τον ημερήσιο καφέ της. Ένας φίλος μου λέει πως μάλλον βαριόταν να σου πει ναι γιατί ήταν φθηνά και λίγα τα λεφτά.Δεν ξέρω,ήταν το μόνο κόμικ που θα ήθελα να είχα φουλ. Αλλού πραγματτικά στρεφεται τώρα το ενδιαφέρον μου (Συλλογή Graphic Novel της Marvel).Τουλάχιστον μπορώ να πω πως κάποτε στη ζωή μου είχα ένα Batman κόμικ γιατί θα ήταν αμαρτία,είναι ένας από τους αγαπημένους μου σούπερ ήρωες.
 15. Και κάτι τελευταίο,μια σελίδα στο τεύχος τρία στη κάτω γωνία είχε κολλημένη στην άκρη μια μικρή γονίτσα σελίδας να εξέχει,μάλλον θα ξέφυγε στο κόψιμο γωνιών και εκτύπωση σελίδων.Ελπίζω να μην έλειπε από κανενός το τεύχος και έχει μια σελίδα με λειψή γωνία. Και τα περιοδικά κόμικ κάνουν γενικά 2,50 ευρώ και βάλε,το κάθε τεύχος έχει μια ολοκληρωμένη ιστορία,δηλαδή 5-6 κανονικά περιοδικά κόμικ,άρα η τιμή είναι εντάξει και μικρότερη ακόμα.Δεν βάζω καν σκληρόδετα εξώφυλλα και έξτρα υλικό μέσα.Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως η τιμή είναι ιδανική,απλά θέλει μια επίσκεψη σε κανά περίπτερο ή ψιλικατζίδικο και να δει τι τιμή ενός κανονικού κόμικ και να του πεις τι ακριβώς περιέχει γενικά το κάθε τεύχος της συλλογής αυτής.Αλλά εντάξει,δεν μπορούν να δώσουν το δεκάρικο (ή εικοσάρικο το μήνα) έτσι απλά. Δείτε το αλλιώς,τα τεύχη είναι πιο υγιεινά από τσιγάρα κάθε μήνα,αλλά ο καθένας τη τρέλα του κάνει
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.