Μετάβαση στο περιεχόμενο

hardivic

Members
  • Περιεχόμενο

    543
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος hardivic

  • Γενέθλια 05/11/1982

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3381 προβολές προφίλ

hardivic's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

3.2k

Συνολική φήμη στο GC

  1. τελικά την εισαγωγή την πήρε το Εύρηκα παιδιά;
  2. απλά προσπερνάς. όλοι οι τόμοι κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο πάνω κάτω
  3. Αν και προσωπικά δεν κοιτάω ποτέ το περιτύλιγμα αλλά μόνο το περιεχόμενο, θα δοκίμαζα κάτι άλλο. Στο Σκρουτζ με το σήμα του $ κάτι μου χτυπάει λίγο άσκημα στο μάτι...Κατά τα άλλα συγχαρητήρια και πάλι1
  4. τελικά δε θα έχει τον προλογο της ιστορίας του GErvasio με τον Cavazzano που θα δούμε στο επόμενο τεύχος;
  5. Δεν είναι τυπογραφικό λάθος, είδα το τεύχος στην Ομόνοια και είναι εμφανώς λεπτότερο. Εμένα προσωπικα δε με στενοχωρεί να φύγουν οι μονοσέλιδες και οι χειρότερες ιστορίες του τεύχους. Αρκεί να γίνεται καλή αξιολόγηση και ξεσκαρτάρισμα.
  6. Προφανώς Λέει ότι στην κατάταξη είναι κάτω από όλες όσες έχουν 7. Και πιθανόν κάτω από αρκετές που έχουν 6.9
  7. Συμπαθητικό το πιστολάκι της Κλεοπάτρας. Εγώ όμως έχω μια άλλη απορία: ο Lavoradori πληρώνεται για την "τέχνη" του; Πόσο μέσον παίζει να έχει;
  8. 6.9 στο inducks? εγώ πάντως της έβαλα 8. Το πιθανότερο θα της έβαζα 7.5 αν υπήρχε δυνατότητα. Ήταν πραγματικά καλή και δε βρήκα απότομο το τέλος όπως ο φίλος ΜΕνίγ
  9. Θεωρητικά δε με αφορά η παραπάνω υπόθεση καθώς έχω τον Βίο και τα Χαμένα Επεισόδια και στα ΚΟΜΙΞ και στους τόμους του Τερζόπουλου, επομένως δεν δίνω αλλά και δε νομίζω να έδινα 300€ για να τα αποκτήσω αν δεν τα είχα. Θα Ξαναγράψω όμως ότι παρότι έχω ζήσει 11 μήνες στο Λονδίνο, έχω κάνει μεταπτυχιακό σε Αγγλικό Πανεπιστήμιο, έχω προφανώς proficiency, έχω περάσει άπειρες ώρες με booklets cd διαβάζοντας τους στίχους ενώ άκουγα μουσική, έχω αρκετή ευχαίρια να δω ταινίες ή σειρές χωρίς ελληνικούς υπότιτλους, Ε ΔΕ ΜΠΟΡΩ να διαβάσω κόμιξ στα Αγγλικά. Με ταλαιπωρεί αφάνταστα. Για να φανταστείς έχω περίπου 10 χρόνια μια αγγλική σειρά κόμιξ που μεταξύ άλλων έχει τα αριστουργήματα του Carpi (il mistero dei candelabri & guerra e pace, 31 και 52 στο τοπ100 του inducks) και δεν τα έχω διαβάσει. Παρόλα αυτά με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η φάση με τις "αυτοεκδόσεις" γιατί θα ήθελα συγκεντρωμένο τον Βίο σε έναν τόμο με τη σωστή σειρά των ιστοριών (κανονικές και χαμένες) και με το έξτρα υλικό που έχει το τεύχος 50 του ΚΟΜΙΞ της Κ και το οποίο δεν το έχω.
  10. Είναι να απορείς με τον ΤΕρζόπουλο, πώς του είχαν ξεφύγει κάποιες ιστορίες από τις τοπ των Scarpa, De Vita, Carpi, Cavazzano..
  11. hardivic

    ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ POPEYE

    Είχα να διαβάσω Ποπάυ από το δημοτικό, και δε με ενδιέφερε και να διαβάσω ξανά, μέχρι που από βαρεμάρα είδα το βιντεάκι του @ PhantomDuck που μου πούλησε εύκολα τον 1ο τόμο. Και ο 1ος τόμος μου πούλησε και τον 2ο, του οποίου την ανάγνωση μόλις τελείωσα, οπότε καλό timing να πάω να προμηθευτώ και τον 3ο τόμο. ΜΠορώ να πω ότι εκτός από την πολύ καλή και ποιοτική δουλειά που έχει γίνει στην έκδοση, οι ιστορίες μου αρέσουν από αρκετά έως πολύ και τις απολαμβάνω περισσότερο από το 90% των ιστοριών του ΜΜ.
  12. hardivic

    PEANUTS ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

    προσωπικά μιλώντας ο Σκάρπα είναι ο αγαπημένος μου και θέλω να βρω και να διαβάσω όλες τις ιστορίες του, ειδικά εφόσον υπάρχουν ανέκδοτες στη χώρα μας κάποιες από τις καλές του. και φυσικά έχω αδιάβαστα, που δε με ενδιαφέρουν να τα διαβάσω και δε θα το κάνάω ποτέ (πχ 2ες και 3ες σε τεύχη που πήρα μόνο μόνο για την κεντρική)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.