Jump to content
germanicus

Λάθη-διορθώσεις-παραλείψεις [Πές το κι έγινε.]

Recommended Posts

Πολλές φορές βρίσκει κανείς λινκ που είναι πλέον ανενεργά, διπλοποσταρίσματα, πολλαπλές παρουσιάσεις κ.ο.κ. και ψάχνεται να βρει κάποιον της Δ.Ο. για να τον ενημερώσει :) Αρκετές φορές όμως ψιλομπερδεύεται και για το ποιός είναι αρμόδιος σε ποιά ενότητα και γίνεται λίγο κουλουβάχατα η κατάσταση :)

 

Οπότε. Ανοίγει αυτό εδώ το sticky, προκειμένου να σημειώνει κανείς τις διάφορες ελλείψεις/λάθη/whatever και να διορθώνονται. Παράκληση μόνο. Επειδή κάτι του στυλ "αυτό υπάρχει και εδώ" ή "το λινκ εδώ δεν δουλεύει" δεν εξηγεί από μόνο του και ποιός είναι αρμόδιος για να το φτιάξει, για να μην το πατάμε όλοι λοιπόν, άμα τυχόν μπορείτε να το γράφετε στο στυλ "το λινκ στο Λούκυ Λουκ δεν δουλεύει". Ούτε έκθεση, ούτε και ένα σκέτο "αυτό" :)

 

Τέλος, ότι επιλύεται θα διαγράφεται για να παραμένει το τόπικ εύχρηστο.

 

:thanks:

 • Like 16

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Στο "Σούπερ Ντόναλντ: Ο Τρομερός Εκδικητής" δεν έχουν αναρτηθεί στο πινακάκι τα εξώφυλλα και οπισθόφυλλα των εκδόσεων που ανέφερα εδώ. Μήπως όμως εκείνο του @albert να πρέπει να γίνει ξεχωριστή παρουσίαση, μιας και μιλάμε για πολύ διαφορετική έκδοση;

2. Τακτοποίηση εκδόσεων Αστερίξ από τη Μαμούθ.

3. Το ίδιο ισχύει και για το "PC Master Guide".

4. Πρέπει να "σπάσει" σε ξεχωριστή παρουσίαση η 3η περίοδος του περιοδικού "Πολιορκία: Γραφή & Ανάγνωση".

5. Στο "Disney's Fun Club" δεν έχει ανέβει το εξώφυλλο του φύλλου #59 που έχει σαρώσει ο Ανδρέας εδώ. :)  Εάν ενωθούν οι 2 τελευταίες σαρώσεις, μας κάνουν το εξώφυλλο!

 

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/15/2019 at 8:20 AM, Mandrake said:

9. Εφόσον δεν υπάρχει αρίθμηση, δεν πρέπει κανονικά να "σπάσει" η σειρά "Μεγάλες Ιστορίες για Μεγάλα Παιδιά", όπως επίσης είναι "σπασμένη" η σειρά "Μικρές Ιστορίες για Μικρά Παιδιά" με τα "Ο Ντάμπο: Το Ιπτάμενο Ελεφαντάκι", "Ο Πήτερ Παν και τα Κατορθώματά του", "Ο Πινόκιο και η ... Συνείδησή του" & "Η Χιονάτη και οι Εφτά Νάνοι";

 

Εδώ βλέπω ότι όχι μόνο δεν πρέπει να σπάσει η μία σειρά που λες αλλά και η άλλη που είναι σπασμένη να γίνει μία αφού έχει αρίθμηση όπως αναφέρεται από τα μέλη (με φωτογραφίες). Οι παρουσιάσεις θα ενσωματωθούν σε μία, με ένα πινακάκι.

 

:valt:

 • Like 2
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Η σειρά ένθετων αυτή πρέπει να αλλάξει τίτλο σε "Αστυνομικό Μυθιστόρημα" μιας και αυτό τουλάχιστον αναγράφονταν στα πρώτα εξώφυλλα...

2. Στο "Αστυνομικό Μυθιστόρημα" ισχύει ότι και στο 1 για τον εκδοτικό οίκο που λείπει...

3. Η σειρά "Βιβλιοθήκη Αστυνομικής Φιλολογίας" πρέπει να "σπάσει" σε τουλάχιστον δύο διαφορετικές εκδόσεις. Εκείνη των "Pocket Books" και εκείνη των "Λυχνάρι". Χρονολογία του πότε ξεκίνησαν δεν έχουμε;

4. Ενδεχομένως να σας κάνουν κάποια εξώφυλλα από εδώ. Δε μπήκα στη διαδικασία να διασταυρώσω εάν λείπουν. Τσάμπα κόπος σε περίπτωση που δε σας κάνουν.

5. Τα αρθράκια εδώ γιατί δεν περνιόνται στα "Άρθρα εκτός GC", όπως μπαίνουν τόσα άλλα όλα αυτά τα χρόνια που αφορούν θανάτους καλλιτεχνών; Επειδή είναι μικρά; Κι έπειτα; :thinking:  Το ίδιο ερώτημα ισχύει για το άρθρο εδώ.

 

Ωραία και αφού τα ξεκαθαρίσαμε αυτά. Εάν έχουμε μικτή περίπτωση, τι γίνεται; Για παράδειγμα στην περίπτωση των 8 τόμων "Disney Παιχνίδια", σύμφωνα με τους dionik, tik, apetoussis82, archon & albert εκτός από τεύχος "Disney Παιχνίδια", οι περισσότεροι περιέχουν μέσα και τεύχη "Μικρό Τεστ", ενώ σε έναν εντοπίστηκε και το κόμικ "Μπάμπι", σε άλλο το "Ιστορίες από τη Φύση: Οι Αρκούδες", σε 3ο το "Η Μικρή Γοργόνα" και απ' ότι φαίνεται, οι τόμοι δεν έχουν πάντοτε συγκεκριμένα τεύχη μέσα! :lol2:  Αυτοί, λοιπόν, δεν πρέπει να πάνε σε δική τους παρουσίαση;

 

Το ίδιοι ισχύει για τους τόμους "Σπάιντερ Μαν" των εκδόσεων "Καμπανάς" με τα αποσπώμενα εξώφυλλα που είχα (νομίζω) πρωτοαναφέρει, οι οποίοι περιείχαν 3 τεύχη και το 1 απ' τα τρία ήταν κάποιες φορές ένα "Captain America" απ' τη σειρά των 90s! Εάν θυμάμαι καλά, μάλιστα, τουλάχιστον ένα εξώφυλλο της σειράς που αναφέρω έχει σαρωθεί από μέλλος αλλά δεν υπάρχει σε κανένα πινακάκι... Επειδή έχουν περάσει χρονάκια, θα ρίξω μια ματιά στο συγκεκριμένο και επανέρχομαι.

 

 

Υ.Σ. Η σειρά "Ο Μικρός Εξερευνητής" πρέπει να "σπάσει" σε δύο παρουσιάσεις.

 

Υ.Σ.2 Την αναφορά μου στα ανάτυπα την είχες διαγραμμισμένη και ανέφερες μαζί με τα υπόλοιπα ότι "τακτοποιήθηκε" (το ένα που δεν τακτοποιήθηκε το είχες εκτός διαγράμμισης!), γι' αυτό το επανέφερα μήπως "ξέφυγε", αφού εν συνεχεία θα το διέγραφες.

 

Υ.Σ.3 Στην ομαδοποίηση του Ταρζάν πρέπει να προστεθεί και η σειρά "Το Περιοδικό Μας".

 

Υ.Σ.4 Πέρα από τις άλλες προτάσεις που είχα κάνει για ομαδοποίηση, πιστεύω πως πολλοί από δω θα θέλαμε να δούμε μία για τον Καραγκιόζη!! Η βιβλιογραφία που δεν έχει παρουσιαστεί στην κοινότητα είναι μεγάλη και καλό θα ήταν να ξέρουμε συνολικά τι υπάρχει για να ανακαλύψουμε σιγά σιγά και τι εκκρεμεί.

 

Μας έκαψε αυτός ο Μαρκουίζος... Μήπως υπάρχει βρε παιδιά και μπορούμε να επαναφέρουμε τη συνέντευξη που υπήρχε εδώ (να περαστεί στις "Συνεντεύξεις Δημιουργών", βασικά!); Η σελίδα πλέον δεν οδηγεί πουθενά...

 

Δεν έχουν ανέβει εξωπισθόφυλλα του 2ου τόμου "Ιστορία της Ελληνικής Γελοιογραφίας: 3000 Χρόνια Αμφισβήτησης" στο πινακάκι που ανέβασε το 2010 ο Δημήτρης εδώ... Δυστυχώς δεν έχω αξιωθεί να τους πάρω ακόμα και δεν πολυκατάλαβα. Για σειρά 2 τόμων πρόκειται και όχι για ξεχωριστά έντυπα, έτσι δεν είναι; :thinking:

 

Από εδώ λείπουν πλέον τα εξωπισθόφυλλα ή ότι ήταν; Δε μπορούν ν' ανακτηθούν; Παρακάτω ο @nquees αναφέρει, βέβαια, ότι πρόκειται για άλλη σειρά βιβλίων με τίτλο "Λογοτεχνία Φαντασίας". Εάν ανακτηθούν, μήπως μπορεί να γίνει μια παρουσίαση της συγκεκριμένης σειράς;

 

Το άρθρο που ανάρτησε ο @albert εδώ, μήπως πρέπει να μεταφερθεί στην "Αρθρογραφία εκτός GC".

 

  

On 1/25/2014 at 12:29 AM, success4a said:

Αρθράκι της εποχής:

 

post-29304-0-55460600-1390602477_thumb.jpg


Να μεταφερθεί στα άρθρα παρακαλώ...

 

  

On 10/15/2019 at 2:12 AM, Mandrake said:

Ήταν επίσημη κυκλοφορία αυτή! Η 1η μέρα του φεστιβάλ ήταν στις 4 Οκτωβρίου 2019, οπότε θα πρέπει να συμπληρωθεί στην ημερομηνία της βάσης.

 

:beer:


Ούτε φυσικά τα προηγούμενα έχουν σωστές ημερομηνίες και στη βάση τα άλμπουμς έχουν "κλειδώσει" ως πλήρη, όσον αφορά τα στοιχεία τους... Αυτά είναι σοβαρά λάθη που πρέπει να τα προσέχετε, γιατί θα μείνουν πολλά "κλειδωμένα" τα οποία δε θα βλέπετε μετά για έλεγχο... Είναι άλλα που έχουν "κλειδώσει" ως πλήρη και πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις που η αρχική ημερομηνία στο πινακάκι της παρουσίασης, έχει περαστεί (αυτόματα προφανώς) σε όλα τα τεύχη από κει κι έπειτα! Στη συγκεκριμένη σειρά λοιπόν και σύμφωνα με την παρουσίαση & τα σχόλια, το 1ο κυκλοφόρησε στις 1 Οκτωβρίου 2018, το 2ο στις 1 Φεβρουαρίου 2019 & το 3ο στις 13 Μαΐου 2019.

 

  

On 11/30/2008 at 2:43 AM, Ion said:

Φρέσκια, ολόφρεσκια έκδοση της Jemma Press που ακόμα δεν κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία αλλά τα μέλη του GC είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν στη συνάντηση για τον 8ο τόμο του STORM.


Πότε έγινε αυτή η συνάντηση; Ο υπερσύνδεσμος δεν οδηγεί πουθενά για να βρούμε την ημερομηνία κυκλοφορίας αυτής εδώ της έκδοσης...

 

Άλλο ένα άρθρο που δεν υπάρχει πλέον στο διαδίκτυο και πρέπει να μεταφερθεί από δω!

 

  

On 6/30/2020 at 2:49 PM, Comichunter said:

πηρα το δευτερο μερος, δεν γνωριζα οτι υπαρχει και πρωτο, αφου εχει αλλο τιτλό, θα το διαβασω και θα επανελθω

Αλήθεια, αυτά είναι ξεκάθαρο ότι δε μοιράζονται κάποιον τίτλο σειράς! Γιατί δεν έχουν χωριστές παρουσιάσεις, με συνδέσμους που να παραπέμπει απ' το ένα στο άλλο; :thinking: Εδώ δε μιλάμε για μία σειρά κόμικς που στην πορεία αλλάζουν τίτλο... Ένα τρίτο ή ένα τέταρτο κόμικ, μπορεί να έχουν διαφορετικό.

 

Ο τίτλος εδώ θα πρέπει να διορθωθεί σε "Κόσμος: Επιστήμη και Ζωή".

 

  1.

On 1/20/2012 at 10:53 AM, germanicus said:

xm... οπότε αυτό που συνέπτηξε ο Κωστής τον Ιούλη του 08, τώρα πρέπει να το ξαναχωρίσουμε :)

 

οκ... θα το κάνω αργότερα :)

 

ούτε που θυμόμουν τι είναι αυτό όταν είδα τον τίτλο να κάνει ποπ-αουτ στα νεα ποστ :) (και σιγά μη θυμόμουν ότι υπήρχε και αγγλική έκδοση ;) )

 

:cheers5:


Το είχα αναρτήσει ξανά εδώ για να το υπενθυμίσω, αλλά για κάποιο λόγο το "πήρε η σκούπα".

 

2. Το "Τηνέλλα Καλλίνικε" πρέπει να "σπάσει" σε 2 παρουσιάσεις.

 

  

3.

On 1/6/2015 at 9:42 PM, tik said:

 

Η δικιά μου έκδοση είναι του 2009, έχει διαφορετικό ISBN και μικρότερο μέγεθος όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία

 

P1066542.JPG


Γιατί δεν κάνεις παρουσίαση φίλε Φώτη να τη δούμε κι εμείς οι πτωχοί που δεν την έχουμε; Πλέον είσαι μάστορας σ' αυτά! :beer:

 

4. Άρθρα προς μεταφορά εδώ.

5. Άρθρο προς μεταφορά εδώ.

6. Άρθρο προς μεταφορά εδώ.

7. Άρθρο προς μεταφορά εδώ.

8. Άρθρο προς μεταφορά εδώ.

9. Άρθρο προς μεταφορά εδώ.

10. Άρθρο προς μεταφορά εδώ.

11. Άρθρο προς μεταφορά εδώ.

12. Η προσφορά αυτή του @lovcom μήπως πρέπει να πάει στο Αρχείο; :thinking:

13. Η σειρά αυτή πρέπει να αλλάξει τίτλο σε σκέτο "The Witcher".

14. Στη σειρά αυτή θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος μάλλον ως "Τριλογία της Απόκλισης", όπως είναι γνωστή. Δε ξέρω αν η ταυτότητα των βιβλίων αναφέρει τη σειρά με αυτό τον τίτλο, αλλά έτσι αποκαλείται επίσημα.

15. Ο τίτλος στο πινακάκι εδώ πρέπει να διορθωθεί ως "Περιπετειώδη Μυθιστορήματα".

16. Πρέπει να γίνει παρουσίαση του κόμικ "Νέμεσις: Μαύρος Άγγελος" του οποίου τα εξώφυλλα, περιεχόμενο & πληροφορίες υπάρχουν εδώ! Φαίνεται πως είχε θαφτεί τόσα χρόνια στην αρθρογραφία και μόλις το εντόπισα ξανά... Ούτε που ξέρω πως στριμώχτηκε εκεί από τον Μάνο...

 

Εάν δε σκοπεύετε να μεταφέρετε άρθρα που αφορούν κόμικς/γελοιογραφίες στην "Αρθρογραφία εκτός GC", καλό θα ήταν να μου το πείτε ώστε να μ' απαλλάξετε απ' την αναζήτησή τους. Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, γι' αυτό το επισημαίνω.  :)

 

  

On 10/7/2008 at 12:55 AM, Mandrake said:

Εκκρεμότητες σε Κόμικς:

 

 

 

60. "Καβουρόσουπα" (2003) (fanzine) {Συγγραφέας/Εικονογράφος: Κωστής Τζωρτζακάκης) (Την "Καβουρόσουπα" την πουλούσε ο el_ninio εδώ και στο post #2 φαίνεται να την αγόρασε ο nikos99, αλλά δεν έχει διαγραφεί στο αρχικό post.)

Φίλε @nikos99 αφού μοιράζεσαι που μοιράζεσαι κόμικς για παρουσιάσεις πηγαίνοντάς τα στη Λέσχη, δε φέρνεις κι αυτό καμιά φορά, μήπως το παρουσιάσει κάποιος; :beer:

 

Το "R.U.N.: Remember Ur Nature" χρειάζεται διόρθωση στον τίτλο και πινακάκι!

 • Like 6
 • Respect 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχω ποστάρει το παρακάτω ποστ προς διόρθωση του Superman / Batman

 • Like 1
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το "Super Boy" χρειάζεται πινακάκι και μεταφορά σε κάποια κατηγορία. :)

 

Ο τίτλος στο πινακάκι πρέπει να διορθωθει σε "Μικρό Τεστ" από "Τεστ Μικρό" που είναι.

 

1. Στη σειρά "Star Wars: Empire" ο Φώτης είχε ανεβάσει το εξώφυλλο του "τόμου" εδώ. Πρέπει να γίνει πινακάκι και ν' αναρτηθεί εκεί!

2. Ο τίτλος της σειράς αυτής πρέπει ν' αλλάξει σε "Μικρό μου Πόνυ"/"Μικρό μου Πόνυ - My Little Pony"/"My Little Pony", καθώς με αυτή τη σειρά έγιναν οι αλλαγές του εντύπου. Στους δε τόμους, πρέπει ν' αλλάξει σε "Μικρό μου Πόνυ - My Little Pony".

3. Ο τίτλος της σειράς αυτής πρέπει ν' αλλάξει σε "Starcraft: Frontline - Γραμμή Πυρός".

 

1. Στη σειρά "Γρίφος" και συγκεκριμένα στους τόμους, θα πρέπει να μπει σε παρένθεση το "ΤΟΜΟΣ". Ή μήπως "ΤΟΜΟΙ"; Καταλήξατε σε αυτό; Διότι στα "Εξώφυλλα" εξακολουθεί να γίνεται ένας χαμός βλέπω, που σε άλλες εκδόσεις αναγράφεται "Τόμοι" και σε άλλες "Τόμος". Το είχα επισημάνει ξανά εδώ αλλά το διαγράψατε...

 

2. Ο φίλος @georio ανέβασε εξώφυλλα από μία νέα σειρά ονόματι "Μήπως Γνωρίζετε", η οποία θέλει δική της παρουσίαση.

 

Στη σειρά "Οι Εναλλακτικές Περιπέτειες των Freak Brothers" πρέπει να διαγραφεί η 2η καταχώρηση από τη βάση δεδομένων.

 

Στη "Μάσκα" το οπισθόφυλλο του #55 ανέβηκε ανάποδα και το οπισθόφυλλο του #172 θέλει λίγο ίσιωμα και cropάρισμα.

 • Like 4
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ο τίτλος αυτού του βιβλίου πρέπει να αλλάξει από 《 RENE' GOSCINNY - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ 》σε《 RENÉ GOSCINNY - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ 》.

(για την παύλα ενδιάμεσα, δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να αλλάξει κάτι)

 • Like 2
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ίσως κάποιες ντισνεϊκές απορίες που απαντήθηκαν στην ενότητα ΓΕΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, να είναι καλύτερα να μεταφερθούν στο Κλαμπ Ντίσνεϋ? Π.χ. αυτό και αυτό :)

 • Like 2
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 14/7/2020 στο 11:27 ΠΜ, apetoussis82 είπε:

 

Ο τίτλος αυτού του βιβλίου πρέπει να αλλάξει από 《 RENE' GOSCINNY - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ 》σε《 RENÉ GOSCINNY - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ 》.

(για την παύλα ενδιάμεσα, δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να αλλάξει κάτι)

 

On 25/7/2020 στο 8:13 ΜΜ, apetoussis82 είπε:

Ίσως κάποιες ντισνεϊκές απορίες που απαντήθηκαν στην ενότητα ΓΕΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, να είναι καλύτερα να μεταφερθούν στο Κλαμπ Ντίσνεϋ? Π.χ. αυτό και αυτό :)

 

Done :) 

 • Thanks 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

  

On 7/22/2012 at 2:50 PM, georio said:

Τα «χελιδόνια» πήγαν να το γυρίσουν σε συνδρομές ( δες σελ. 47 τεύχους 7) και μάλλον εκεί τελείωσαν.

 

Για να το συνδυάσουμε πάντως με τα κόμικς, υπήρχε σε κάθε τεύχος ένα δισέλιδο αφιέρωμα στην ελληνική μυθολογία. Την εικονογράφηση έκανε ο Αντώνης Απέργης σε κείμενο του Γιώργου Σουρέλη. Βάζω τρία τέτοια θέματα που αντιστοιχούν στα τεύχη 5,6 και 7, καθώς και τα σχετικά εξώφυλλα-εσώφυλλα.

post-24289-0-18300700-1342957619_thumb.jpg

post-24289-0-41717800-1342957632_thumb.jpg

post-24289-0-08552600-1342957646_thumb.jpg

post-24289-0-01731300-1342957662_thumb.jpg

post-24289-0-14931500-1342957683_thumb.jpg

post-24289-0-61553100-1342957694_thumb.jpg

post-24289-0-08938600-1342957713_thumb.jpg

post-24289-0-82496900-1342957725_thumb.jpg

post-24289-0-91908400-1342957739_thumb.jpg

post-24289-0-06951200-1342957750_thumb.jpg

post-24289-0-26989700-1342957766_thumb.jpg

post-24289-0-47184700-1342957782_thumb.jpg

post-24289-0-78786900-1342957793_thumb.jpg

Σ' αυτό και στα δύο παρακάτω σχόλια των φίλων @georio & @nick777 υπάρχουν στοιχεία για το περιοδικό "Τα Χελιδόνια". Μήπως να μεταφερθούν σε κάποια παρουσίαση και να περαστεί στη βάση ότι υπάρχει; Σε παρακάτω σχόλιο αναφέρει ο @rotagiatipino ότι έχει και άλλα εξωπισθόφυλλα & στοιχεία στην κατοχή του!

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εάν μπορεί κάποιος παρακαλώ να διορθώσει τα μαύρα γράμματα στη φοβερή μελέτη που έχει κάνει ο @φλοκ εδώ, γιατί δυσκολευόμαστε να την παρακολουθήσουμε όσοι χρησιμοποιούμε το Chameleon θέμα...

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Ο υπερσύνδεσμος στην παρουσίαση της σειράς "Ιβανόης" δεν οδηγεί στη σειρά "Κάπταιν Σουίγκ" και ούτε απ' την εκδοτική ("Λίστα εκδόσεων") έχουμε πρόσβαση, καθώς εκείνη στο "Κάπταιν Σουίγκ" είναι λανθασμένη (ουσιαστικά το ονοματεπώνυμο του εκδότη)... Με τους εκδοτικούς οίκους υπάρχει ένα γενικότερο μπάχαλο στη βάση δεδομένων του φόρουμ, διορθώστε τουλάχιστον αυτό που είναι εύκολο. :)

 

2. Θέλουμε παρουσίαση του περιοδικού "Χάρτης", Παναγιώτη!! :respect:

  

16 hours ago, rotagiatipino said:

Δημοσιεύθηκε και στο περιοδικό Χάρτης, τ. 24, Μάιος 1987, σελ. 692-699. 

 

img530.thumb.jpg.958be1e5b689e82ea2c36f8fdf5cf2b0.jpg  img531.thumb.jpg.d8be325c9512da7e7b8a31b493c5cdfe.jpg

 

img532.thumb.jpg.dacc01e309e0f631b466efb1193a2e8d.jpg  img533.thumb.jpg.36bd03a73e6f75997a25d79f394f8c21.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δε θα το κάνω γιατί σαν περιεχόμενο και ευρετήριο κλπ υπάρχει ήδη ηλεκτρονικά και μου έχουν πει ό,τι σκανάρω να μην υπάρχει ήδη στο διαδίκτυο (φθείρεται το μηχάνημα κλπ. κλπ.). Ας μη σχολιάσω καλύτερα!

 

https://www.dimitriskalokyris.com/o-xartis

 • Like 1
 • Sad 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στις "Πολεμικές περιπέτειες" το τεύχος που υπάρχει είναι το 3 και όχι το 1. Και τα διαπιστωμένα φυσικά είναι 3.

 

:Paingiver:

 • Like 1
 • Sad 1
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 min ago , Dr Paingiver said:

Στις "Πολεμικές περιπέτειες" το τεύχος που υπάρχει είναι το 3 και όχι το 1. Και τα διαπιστωμένα φυσικά είναι 3.

 

:Paingiver:

 

Διορθώθηκε :thanks:

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.