Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λάθη-διορθώσεις-παραλείψεις [Πές το κι έγινε.]


Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1671
  • Content Count:  28497
  • Reputation:   190632
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  760
  • With Us For:  6462 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  52

Πολλές φορές βρίσκει κανείς λινκ που είναι πλέον ανενεργά, διπλοποσταρίσματα, πολλαπλές παρουσιάσεις κ.ο.κ. και ψάχνεται να βρει κάποιον της Δ.Ο. για να τον ενημερώσει :) Αρκετές φορές όμως ψιλομπερδεύεται και για το ποιός είναι αρμόδιος σε ποιά ενότητα και γίνεται λίγο κουλουβάχατα η κατάσταση :)

 

Οπότε. Ανοίγει αυτό εδώ το sticky, προκειμένου να σημειώνει κανείς τις διάφορες ελλείψεις/λάθη/whatever και να διορθώνονται. Παράκληση μόνο. Επειδή κάτι του στυλ "αυτό υπάρχει και εδώ" ή "το λινκ εδώ δεν δουλεύει" δεν εξηγεί από μόνο του και ποιός είναι αρμόδιος για να το φτιάξει, για να μην το πατάμε όλοι λοιπόν, άμα τυχόν μπορείτε να το γράφετε στο στυλ "το λινκ στο Λούκυ Λουκ δεν δουλεύει". Ούτε έκθεση, ούτε και ένα σκέτο "αυτό" :)

 

Τέλος, ότι επιλύεται θα διαγράφεται για να παραμένει το τόπικ εύχρηστο.

 

:thanks:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 13 years later...

  • Member ID:  1790
  • Group:  Members
  • Topic Count:  130
  • Content Count:  7343
  • Reputation:   28314
  • Achievement Points:  7680
  • Days Won:  27
  • With Us For:  6327 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

  1. Το "Coffeeshop" που έχει παρουσιαστεί εδώ είναι αυτοέκδοση, η οποία πρέπει να "σπάσει" σε 2η παρουσίαση μιας και το κόμικ κυκλοφόρησε πλέον απ' την "Comicdom Press". Στην παρουσίαση αυτή είναι ανάκατα το φάνζιν με την επίσημη κυκλοφορία του 2ου τεύχους. Ο τίτλος επίσης πρέπει να μπει σκέτο "Coffeeshop", στην παρουσίαση της "Comicdom Press".
  2. Η σειρά "Γαιόραμα: Γη Ένας Εύθραστος Πλανήτης" χρειάζεται δική της παρουσίαση.
  3. Η σειρά "Γαιόραμα: Ιστορικά" χρειάζεται δική της παρουσίαση.
  4. Η σειρά "Γαιόραμα: Η Ελλάδα & Οι Έλληνες" χρειάζεται δική της παρουσίαση.
  5. Η σειρά "Γαιόραμα: Επιλογές" χρειάζεται δική της παρουσίαση.
  6. Η σειρά "Fun & Science"/"XScience" χρειάζεται δική της παρουσίαση.
  7. Το περιοδικό "Discovery & Science (Ειδικό Τεύχος)" θέλει δική του παρουσίαση καθώς είναι εκτός σειράς, περιοδικότητας, ήταν ένθετο και δεν έχει καμία σχέση ο αριθμός σελίδων με τα υπόλοιπα. Θα ήταν λάθος να παραμείνει στην ίδια παρουσίαση ως #0.
  8. Το "Free Magazine" θα πρέπει να "σπάσει" σε 2 παρουσιάσεις, μιας και, σύμφωνα με τον Ίωνα εδώ, είναι δύο οι περίοδοι κυκλοφορίας του.
  9. Το "Ο Κατακτητής του Διαστήματος" πρέπει να "σπάσει" σε δύο παρουσιάσεις. Το σκληρόδετο δεν είναι εναλλακτικό εξώφυλλο αλλά διαφορετική έκδοση και τα στοιχεία στο πινακάκι δεν την αφορούν.
  10. Το "Οι Θεοί απ' το Διάστημα" πρέπει να "σπάσει" σε δύο παρουσιάσεις για τον ίδιο λόγο.
  11. Το βιβλίο "Το Κρυφό Πρόσωπο του Morris" πρέπει να "σπάσει" σε δύο παρουσιάσεις τουλάχιστον. Σε εκείνη με την έκδοση του '94 και το μαλακό εξώφυλλο και σε μία δεύτερη με τις εκδόσεις του '97 με μαλακό & σκληρό εξώφυλλο. Η έκδοση του '97 με μαλακό εξώφυλλο δεν έχει σαρωθεί ακόμη από κάποιον. Αυτή τη στιγμή το πινακάκι μας δίνει λανθασμένα ότι πρόκειται για μαλακό εξώφυλλο και ότι πρόκειται για (πρώτη) έκδοση του '97...
  12. Πρέπει να "σπάσει" σε ξεχωριστή παρουσίαση η 3η περίοδος του περιοδικού "Πολιορκία: Γραφή & Ανάγνωση".
  13. Το "Conan: Θρυλικές Περιπέτειες" πρέπει να "σπάσει" σε άλλη παρουσίαση, καθώς δεν προκύπτει από πουθενά ότι πρόκειται για σειρά. Ο τίτλος είναι άλλος, αρίθμηση δεν υπάρχει, επομένως είναι δύο διαφορετικά trades με επιλεγμένες κάποιες ιστορίες της προγενέστερης σειράς.
  14. Ο @georio ανέβασε εξώφυλλα από μία νέα σειρά ονόματι "Μήπως Γνωρίζετε", η οποία θέλει δική της παρουσίαση. 
  15. Το περιοδικό "Στον Μύλο"/"Καλοκαίρι στον Μύλο" πρέπει να μεταφερθεί σε κατηγορία παρουσιάσεων πλέον και να δημιουργηθεί πινακάκι! Εξώφυλλο υπάρχει το 9ο του Φώτη στο τελευταίο σχόλιο, όπως και αρκετά στοιχεία.
  16. Το περιοδικό "Car & Driver: 40 Χρόνια Porsche 911" όπως και το "Car And Driver (Special Edition)" χρειάζονται δική τους παρουσίαση το καθένα.
  17. Μόλις διαπίστωσα ότι στριμώξατε το νέο επίτομο του "Blacksad" ως εναλλακτικό εξώφυλλο. Χρειάζεται δική της παρουσίαση η έκδοση.
  18. Στη σειρά τόμων εδώ, πρέπει να πάρουν δική τους παρουσίαση οι τόμοι
  19. Ο τίτλος εδώ θα πρέπει να "σπάσουν" οι τόμοι σε νέα παρουσίαση εφόσον έχουν άλλο τίτλο.
  20. Τα "Αποπλάνησε κι Εσύ Μια Γυναίκα. Μπορείς!" & "Απολάνησε κι Εσύ Έναν Άντρα. Μπορείς!" εάν δε φέρουν αρίθμηση θα πρέπει να "σπάσουν" σε δύο παρουσιάσεις. Εάν φέρουν αρίθμηση και είναι πράγματι σειρά, θα πρέπει να περαστούν και οι δύο τίτλοι σωστά στη βάση δεδομένων και στο νήμα.
  21. Πρέπει να "σπάσει" σε άλλη παρουσίαση το επίτομο "Ομήρου Οδύσσεια: Graphic Novel" και να δημιουργηθεί με αυτόν τον τίτλο.
  22. Το αυτόνομο "Μικρός Αρχηγός" χρειάζεται δική του παρουσίαση και επιπλέον δεν αναγράφεται εκδοτική. Επίσης πρέπει να ψάχνουμε για να βρούμε τι είναι αυτό το τεύχος, στην παρουσίαση δεν αναφέρεται το παραμικρό... Επίσης, εξώφυλλο τόμου έχουμε, αναφορά έχουμε, πινακάκι δεν έχουμε όμως κι ας έμπαινε τέλος πάντων ως #1 εφόσον δε φέρει αρίθμηση (αρκεί να διευκρινίζεται στην παρουσίαση ότι δε φέρει τέτοια))... Επίσης λείπει η αναφορά στη βιβλιοδεσία της κυρίως σειράς.

 

ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

1. Στο "Batman: 14 Αδημοσίευτες Ιστορίες με τον Θρυλικό Ήρωα" έχουν μπει λάθος οι διαστάσεις και έχουμε μόνο το ύψος.

2. Στο "Σέρλοκ Χομς" (Σειρά Α!) δεν υπάρχει το μέγεθος.

3. Τη σειρά "Νέα Γουέστερν" την έχετε στο πινακάκι μονοδιάστατη (δεν έχουν πλάτος!)

4. Το "Νυχτερινά Καρέ" χρειάζεται μεγαλύτερο εξώφυλλο στην παρουσίαση και λείπει το οπισθόφυλλο. Δε ξέρω αν ο @ ramirez μπορεί να το σαρώσει και αυτό μιας και το διαθέτει.

5. Το "Λυκόφως" χρειάζεται μεγαλύτερο εξώφυλλο στην παρουσίαση και λείπει το οπισθόφυλλο.

6. Το "Κλανιές" χρειάζεται μεγαλύτερο εξώφυλλο.

7. Χρειάζονται μεγαλύτερα εξωπισθόφυλλα στις παρουσιάσεις τα εξής: "No Comment", "No Problem", "Ο Κόσμος σε Σκίτσα", "Ο Κόσμος σε Σκίτσα", "Τα Άγρια Μωρά", "Της Αλλαγής", "Οέο;!...", "Τεστ Παπ...", "Made in Greece", "Υψηλόμισθοι και Άλλοι", "Η Εικόνα του Παιδιού στην Ελληνική Τηλεόραση και τον Ελληνικό Τύπο" (υπολείπεται οπισθοφύλλου), "Της Κουλτούρας", "Γυρίστε Σελίδα Παρακαλώ" (υπολείπεται οπισθοφύλλου), "Ρόδα Γελοιογράφων", "Εγώ κι ο Υπολογιστής μου".

8. Η παρουσίαση χρειάζεται μεγαλύτερα εξώφυλλα στο "Μπερνάρ και Μπιάνκα: Κομμάντος της Σωτηρίας".

 

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. Πρέπει να αφαιρεθεί η 6η καταχώρηση του "V for Vendetta".

 

1. Είχα γράψει ότι τα "(ΤΟΜΟΙ)" είναι γραμμένα τόσο στα Ελληνικά, όσο και στα Αγγλικά και ο @ Indian μου είχε πει τότε ότι μπαίνουν αυτόματα απ' το σύστημα. Δε μπορεί όμως να μπαίνουν αυτόματα γραμένα και με τα δύο αλφάβητα, στην τύχη... Κάτι δεν πάει καλά... 

1. Δεν γνωρίζω πως συμβαίνει αυτό (θα ελεγχθεί από ngramm) γιατί το ΤΟΜΟΙ βγαίνει αυτόματα αφού ενεργοποιήσουμε ένα κουμπί στο πινακάκι (δεν γράφεται με το χέρι)

 

On 1/7/2023 στο 6:21 ΜΜ, Mandrake είπε:

7.

On 30/6/2020 στο 2:49 ΜΜ, Comichunter είπε:

πηρα το δευτερο μερος, δεν γνωριζα οτι υπαρχει και πρωτο, αφου εχει αλλο τιτλό, θα το διαβασω και θα επανελθω

 

Αλήθεια, αυτά είναι ξεκάθαρο ότι δε μοιράζονται κάποιον τίτλο σειράς! Γιατί δεν έχουν χωριστές παρουσιάσεις, με συνδέσμους που να παραπέμπει απ' το ένα στο άλλο; :thinking: Εδώ δε μιλάμε για μία σειρά κόμικς που στην πορεία αλλάζουν τίτλο... Ένα τρίτο ή ένα τέταρτο κόμικ, μπορεί να έχουν διαφορετικό.

8.

On 20/1/2012 στο 10:53 ΠΜ, germanicus είπε:

xm... οπότε αυτό που συνέπτηξε ο Κωστής τον Ιούλη του 08, τώρα πρέπει να το ξαναχωρίσουμε :)

 

οκ... θα το κάνω αργότερα :)

 

ούτε που θυμόμουν τι είναι αυτό όταν είδα τον τίτλο να κάνει ποπ-αουτ στα νεα ποστ :) (και σιγά μη θυμόμουν ότι υπήρχε και αγγλική έκδοση ;) )

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 11 months later...

  • Member ID:  1
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1717
  • Content Count:  9119
  • Reputation:   64848
  • Achievement Points:  8896
  • Days Won:  155
  • With Us For:  6528 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  61

On 2/6/2024 στο 6:37 ΠΜ, Mandrake είπε:

Φίλε @ Valtasar κακώς έσβησες αυτά που μου είχες γράψει να σου αναφέρω, διότι δεν έχω πλέον κάποιον "οδηγό" στο τι αναζητούσες και δε θυμάμαι σε ποιες περιπτώσεις αναφέρεσαι... Επίσης είχες αποσαφηνίσει που μπαίνει τι και πλέον αυτό δεν υπάρχει να το δούμε, οπότε μπορεί να οδηγηθούμε πάλι σε εσφαλμένες αναφορές... Δε μας γράφεις ξανά μία φορά αναλυτικά, που μπαίνει τι και ποια είναι αυτά ακριβώς που μου ζήτησες να βρω και ν' αναφέρω; Υπάρχει κάπου ένας οδηγός τέτοιος στο φόρουμ; Μη βιάζεσαι να καθαρίσεις το νήμα αυτό κάθε μερικές ώρες, δεν πιάνει πια τόσο χώρο όπως τις σελίδες που είχαμε προηγουμένως... Το ένα που θυμάμαι σίγουρα είναι το "είδος εντύπου", όπου υπάρχει κενό.

 

Επικεντρωνόμουν στα εξής σημεία :

 

1. Στα ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ/ΕΝΤΥΠΑ/ΛΟΙΠΑ βάζουμε οτιδήποτε έχει σαφή σχέση με κόμικς στον τίτλο (άσχετα αν έχει 50% κόμικς στο περιεχόμενο). Όλα τα υπόλοιπα πάνε στις Γενικές εκδόσεις.

Σε περίπτωση που βρείτε κάποιο που δεν είναι έτσι μας το λέτε για να μεταφερθεί.

 

2. Αναφέρετε όποιον τίτλο δεν έχει είδος εντύπου καταχωρημένο (άρα η παρένθεση είναι κενή) ώστε να συμπληρωθεί.

 

3. Αναφέρετε όποια έκδοση είναι ΑΥΤΟΝΟΜΗ και κακώς έχει περαστεί στη βάση δεδομένων (βιβλίο/περιοδικό) ώστε να μεταφερθεί στη Γενική Συζήτηση και να διαγραφτεί το πινακάκι.

 

4. Από παλιές καταχωρήσεις υπάρχουν εξώφυλλα σε παρουσιάσεις που είναι χαμηλής ανάλυσης. Μας τις αναφέρετε εδώ και τις αλλάζουμε ώστε να γίνουν ευπαρουσίαστες.

 

Επισημαίνω ότι όποιες παρουσιάσεις θέλουν σπάσιμο, θα γίνονται ΜΟΝΟ αν έχουμε στοιχεία για το πινακάκι. Αν δεν υπάρχουν, η παρατήρηση θα παραμένει εδώ ως εκκρεμότητα.

 

:cheers3:

 

ΥΓ. Προσπαθώ το θέμα να είναι καθαρό και συμμαζεμένο όσο γίνεται περισσότερο. Δεν θέλω να μπω και να δω 7 σελίδες πάλι με διπλές/τριπλές επαναλήψεις και πολλά διαγραμμένα. Είναι κρίμα να χάνουμε χρόνο ψάχνοντας τι έχει γίνει και τι όχι.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 3 weeks later...

  • Member ID:  1790
  • Group:  Members
  • Topic Count:  130
  • Content Count:  7343
  • Reputation:   28314
  • Achievement Points:  7680
  • Days Won:  27
  • With Us For:  6327 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

1. Έχω ρωτήσει ξανά αλλά δεν πήρα ποτέ καθαρή απάντηση. Με τις ονομασίες των διαφόρων συντελεστών τι ακριβώς καταχωρείται στη βάση δεδομένων; Εάν έχουμε καλλιτεχνικά ψευδώνυμα, ποιο όνομα καταχωρείται ώστε να μπορεί κάποιος να τα βρει συγκεντρωτικά απ' τη μηχανή αναζήτησης; Και αν δε χρησιμοποιεί σε όλες τις δουλειές το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο κάποιος καλλιτέχνης; Πως επιλύεται αυτό; Για παράδειγμα, στα "Joe Bar Team" βλέπουμε ονοματεπώνυμα και καλλιτεχνικά ψευδώνυμα σε παρένθεση και αυτό είναι λάθος. Είτε το ένα, είτε το άλλο θα έπρεπε να αναγράφεται. Στις εκδοτικές υπάρχουν ακόμη πολλά λάθη και μπαίνουν τίτλοι "κατ' εκτίμηση" αλλά σε κάποιες περιπτώσεις το έχετε "λύσει" περνώντας στη βάση και τις δύο ή τρεις εκδοτικές, οπότε φαίνεται σε όλες ο τίτλος αυτός. Στα ονόματα συντελεστών τι γίνεται και τι ισχύει;

 

2. Στις περιπτώσεις που έχουν κυκλοφορήσει ανάποδα κάποια τεύχη κι ας έχουν αρίθμηση, τι κάνετε; Στο "Joe Bar Team" για παράδειγμα, το 1ο άλμπουμ κυκλοφόρησε μετά τα 4-6 και τα 2-3 απ' ότι καταλαβαίνω ποτέ. Είναι σωστή η σειρά καταχώρησης στη βάση δεδομένων; Μπήκε κατ' αυτόν τον τρόπο επειδή έχει αρίθμηση και αν δεν είχε θα έμπαινε με τη σειρά που κυκλοφόρησαν; Τα "Τεν Τεν" π.χ. δεν είναι με την κανονική σειρά κυκλοφορίας τους στα πρωτότυπα. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

 

3. Ερωτήματα όπως τα παραπάνω θα έπρεπε να απαντώνται σε κάποιο νήμα ώστε να ανατρέχουμε εκεί εάν υπάρξουν απορίες. Κι ο ίδιος δε μπορώ να συγκρατώ τα πάντα... Πρέπει επιτέλους να μπουν κάποιοι κανόνες & να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και, γιατί όχι, με παραδείγματα!

 

4. Όπως αναφέρει ο Ορέστης εδώ και απ' το 2ο πινακάκι που υπάρχει, πρέπει να "σπάσει" η παρουσίαση της 3ης περιόδου του περιοδικού "Νέο Επίπεδο" απ' τη 2η.

 

5. Δε ξέρω με ποιο τρόπο μπορούν να ενωθούν, πάντως οι εκδόσεις "Platypus" ήταν η αρχική ονομασία της εκδοτικής, που μετά έγινε "Πλατύπους".

 

6. Τσεκάρετε την εξής πληροφορία εφόσον διαθέτετε τεύχη:

  

On 18/7/2023 στο 10:47 ΜΜ, SteveBull13 είπε:

Kαλησπέρα,έχω το τεύχος 4 και γράφει στην 1η σελίδα 'Τεύχος 1ο Δεκέμβριος 1985'!

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 4 weeks later...

  • Member ID:  1790
  • Group:  Members
  • Topic Count:  130
  • Content Count:  7343
  • Reputation:   28314
  • Achievement Points:  7680
  • Days Won:  27
  • With Us For:  6327 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

1. Στο "Σεξ των Εντελώς Παντρεμένων" αναφέρει ο Κώστας ότι η σάρωση είναι για την 6η έκδοση. Δεν έπρεπε τα αρχεία να ονομάζονται "1στ" και εδώ να έχουμε 4 κενές καταχωρήσεις ενδιάμεσα;

2. Στον Christian Binet, στην "Εργογραφία" του ο υπερσύνδεσμος οδηγεί σε άδεια σελίδα... Μάλλον το γνωστό πρόβλημα που είχα επισημάνει στο παρελθόν με τον Αρκά και μου είπε ο Γιώργος ότι είχαν χαθεί αυτά με κάποιο update, αν θυμάμαι καλά.

3. Ομοίως στο "Χτύπα την Γυναίκα σου Δυο Φορές την Ημέρα" πρέπει να μπει κενή καταχώρηση στη βάση δεδομένων, ανάμεσα στη 2η και την 4η έκδοση.

4. Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, χρειάζονται διόρθωση οι τίτλοι "Γατούλες: Είναι Τρελές Αυτές οι Γατούλες!". Επίσης χρειάζονται μεγαλύτερα εξωπισθόφυλλα στην παρουσίαση και υπολείπονται στοιχεία όπως: Διαστάσεις και Αριθμός Σελίδων.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1790
  • Group:  Members
  • Topic Count:  130
  • Content Count:  7343
  • Reputation:   28314
  • Achievement Points:  7680
  • Days Won:  27
  • With Us For:  6327 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Στα 1 & 3-5 δεν έχουμε διαστάσεις των εντύπων... Μήπως να κάναμε την αρχή με όλα αυτά που είναι πιο εύκολα, για να πάμε επιτέλους στην κυρίως σειρά της "Μαμούθ Comix", που γίνεται ο κακός χαμός; Έπιασα τις προάλλες τα πρώτα 15 δικά μου άλμπουμς ενδεικτικά και νομίζω ότι ΚΑΝΕΝΑ δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων..! Οι εκδόσεις που έχω σε εκείνα τουλάχιστον, είναι από 4η έως 6η. Εάν δεν περαστούν πληροφορίες στη βάση δεδομένων με τα έτη κυκλοφορίας τουλάχιστον, θα γυρίζουμε διαρκώς γύρω απ' την ουρά μας... Το είχε προτείνει κάποτε νομίζω τόσο ο @ tik όσο και ο @ constantinople αλλά δεν πήραν ποτέ το "πράσινο φως" απ' τη Δ.Ο. για τη σειρά της "Μαμούθ Comix". Ή μήπως ήταν για τα "Λούκυ Λουκ" η κουβέντα; :thinking: Όπως και να 'χει, είναι κάτι που ακόμη εκκρεμεί, που χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση και που όσο περνούν τα χρόνια το επίπεδο δυσκολίας μεγαλώνει.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1790
  • Group:  Members
  • Topic Count:  130
  • Content Count:  7343
  • Reputation:   28314
  • Achievement Points:  7680
  • Days Won:  27
  • With Us For:  6327 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

1. Τις εκδόσεις του "Blacksad" δε σκοπεύετε να τις χωρίσετε παρόλο που έχουν διαφορετικό μέγεθος; Δηλαδή αν ένα κόμικ κυκλοφορεί ξανά σε οβάλ σχήμα, σε ορθογώνιο, σε ρόμβο, θα μένει στην ίδια παρουσίαση ως επόμενη έκδοση, ακόμη κι αν είναι τέτοια;

2. Μετά απ' την κουβέντα που κάναμε και που σας έδειξα τη σελίδα του εκδότη, αποφασίσατε στο "Καπετάν Μιχάλης" να μην αλλάξετε τους τίτλους; :thinking:

 

Και σταματώ κάπου εδώ πάλι διότι έχουν μαζευτεί πολλά...

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.