Jump to content
Από τις 25/11 έως και τις 28/11 η ΛΕΦΙΚ και το e-shop της θα παραμείνουν κλειστά, λόγω του ATHENSCON.

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/21/2022 in all areas

 1. Στο εισαγωγικό κείμενο του τεύχους #26 του Μπλεκ είχε διάφορα ενδιαφέροντα νέα για το τί θα δούμε το 2023:
  25 points
 2. Η έκθεση Παπιες Ποντικια Επανάσταση. Την προετοίμαζαν για περυσι, αλλα... Πολυ την γουσταρα! Καποια θα τα έπαιρνα ως πριντακια.
  23 points
 3. Έχω καιρό να ανεβάσω φωτογραφίες με αγορές μου, σήμερα όμως είχε AthensCon, για όσους δεν το πήραν χαμπάρι. Οπότε θέλοντας και μη, κατέληξα με μερικά ωραία πραγματάκια:
  23 points
 4. 23 points
 5. Επίσης, έλαβα μια καλή δόση από διψήφια Iron Man (και μερικά Avengers)
  20 points
 6. Τα νέα μου αποκτήματα από το Athenscon. Τελικά από σήμερα δεν υπάρχουν καφέ και βόλτα μέχρι να πληρωθώ (λόγω πολλών εξόδων). Όμως δεν έχω μετανοιώσει τίποτα . Βεβαία δεν περίμενα να ''ερωτευτώ'' τη ζακέτα του αραχνακια, δυστυχώς η τιμή ήταν αρκετά τσιμπημένη αλλά αξίζει. Θα τη φορέσω στη δουλειά και θα απολαύσω τα κόμικς τις βροχερές μέρες (με άδειο το πορτοφόλι ).
  19 points
 7. Ορίστε και τα δικά μου αποκτήματα από το AthensCon (όπως το περίμενα ξόδεψα σχεδόν όλα τα λεφτά που είχα μαζέψει τον τελευταίο χρόνο). Επίσης ήθελα πολύ να πάρω το Βίο και τη Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ των Fantagraphics που είχε το Solaris άλλα δεν ήθελα να ξοδέψω 90 ευρώ σε δύο κόμικ. Εύχομαι όμως τα Χριστούγεννα να πάρω αυτό.
  19 points
 8. Τόμος 56: Daredevil - Το Μυστήριο του Δολοφόνου του Μεσονυκτίου Μιας και έχω κάνει το catch up με τους τόμους του Daredevil, είπα να πιάσω τον πέμπτο τόμο και τελευταίο πριν το κλείσιμο της πρώτης εξηντάδας μιας και είναι ένας τόμος που κρατάει την καλή πορεία της σειράς. Ο DD συνεχίζει να μας ψυχαγωγεί με σκοτεινούς και ολίγον άγνωστους κακούς Η σειρά γενικά άλλαξε κάπως εικαστικά και αυτό ήταν προς το καλύτερο, αλλά ταυτόχρονα και σεναριακά έχουμε έναν από τους πιο διαφορετικούς τόμους ηρώων που έχω δει εγώ τουλάχιστον. Ας ξεκινήσουμε από τις ιστορίες όπου έχουμε πολύ ωραία πράγματα χωρίς να λείπουν τα σκαμπανεβάσματα. Αρχικά κλείνουμε την περιπέτεια που άνοιξε στον προηγούμενο τόμο με τον Owl, ο οποίος έχει παρασύρει τον Daredevil σε ένα νησί μακριά από τη βάση του και η οποία λήγει με πολύ συναρπαστική δράση. Συνεχίζουμε με δύο πολύ ωραία τεύχη όπου ο Matt έρχεται αντιμέτωπος με τον Μασκοφόρο, τον Μονομάχο, αλλά και ένα ανδροειδές που έχουν φτιάξει αυτοί οι δύο και συνδυάζει δύναμη, ταχύτητα και ευφυία. Και εδώ η δράση είναι εξαιρετική και το σενάριο σμίγει ωραία την πραγματική και την υπερηρωική ζωή του Matt Murdock. Στη συνέχεια έχουμε άλλη μια επιστροφή του Κέι-Σαρ για μια ακόμα περιπέτεια όπου πρώτα μάχεται, αλλά κατ' όπιν συμμαχεί με τον ήρωα μας, ενώ πολύ ενδιαφέρουσα είναι η πέμπτη και τελευταία ιστορία με τον Λιπ-Φρογκ όπου η πρωτοτυπία στις μάχες του Daredevil συνεχίζει να μεγαλώνει. Τώρα όσον αφορά την προσωπική ζωή του ήρωα έχουμε λιγότερο ρομάντσο Karen-Foggy-Matt και επιτέλους λίγο περισσότερο μυστήριο μεταξύ τους, αφού οι δύο τους μαθαίνουν από μία επιστολή του Spider-Man για την ταυτότητα του DD και ο Matt τους πείθει ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό τον οποίο μάλιστα υποδύεται για λίγο σε μια αστεία σκηνή. Όπως είπα και τα σενάρια έχουν αλλαγές τόσο στην κατεύθυνση όσο και στους διαλόγους που είναι πιο κοφτοί και δεν πλατειάζει ο Lee στην αφήγηση. Και το σχέδιο είναι εξαιρετικό με φανταστικές μάχες και κυρίως μεγαλύτερα καρέ που απεικονίζουν διάφορες φάσεις στο κόμικ που θέλουν περισσότερο χώρο και πιο εντυπωσιακό τρόπο απεικόνισης. Τελικός απολογισμός και πως τα πάει η σειρά Αργά και σταθερά ο Daredevil γίνεται must buy τίτλος για τη συλλογή. Street level κακοί, ωραία προσωπική εξέλιξη, αλλαγές σχεδιαστών που προσδίδουν κάτι νέο, έξυπνες και ενδιαφέρουσες ιστορίες. Από μένα είναι μεγάλο ναι στην αγορά του και ελπίζω να δούμε κι άλλους τόμους με ωραίες ιστορίες ειδικά τώρα που ζεσταθήκαμε με τον δίδυμο αδερφό του Matt. Καλό διάβασμα σε όλους
  19 points
 9. Δεν τα αγόρασα όλα σήμερα, αλλά σήμερα κατέληξαν σπίτι μου :")
  18 points
 10. Και κάπου εδώ ολοκληρώθηκε η σειρά για φέτος με τον τελευταίο (και ίσως ωραιότερο) τόμο 45. Κεντρική ιστορία του τόμου είναι "Η εκδίκηση του Φάντομ Ντακ" γνωστή σε εμάς ως "Φάντομ Ντακ εναντίον Φαντομία". Να πω ότι για μια ακόμη φορά ο τόμος δεν έχει περιεχόμενα! Καλή ανάγνωση σε όλους!
  17 points
 11. Έτσι επειδή με τρώει, είπα να ρωτήσω την Radnet για ενδεχόμενη επέκταση πάνω από τους 90 τόμους. Με έτρωγε από τη στιγμή που είδα ότι στην Ιταλία έχουν φτάσει τόσο μακριά και εδώ είμαστε ευγνώμονες που θα πάμε στους 90. Η απάντησή τους ήταν αυτή: "Αγαπητέ κύριε, η επέκταση πέραν των 90 τόμων είναι κάτι για το οποίο προσπαθούμε αλλά δεν είναι βέβαιο. Σας ευχαριστούμε για την πίστη σας στην σειρά και ευελπισθούμε πως θα είμαστε σε θέση στο μέλλον να κυκλοφορήσουμε αντίστοιχη σειρά από την άλλη μεγάλη οικογένεια υπερηρώων των ΗΠΑ."
  17 points
 12. Πάντως από πλευράς ποιότητας έκδοσης (χαρτί ,βιβλιοδεσία ,χρώματα κ.λ.π) είναι τούμπανο . Το κρατάω στα χέρια μου και είναι πραγματικά πολύ καλό . Και ένα μπράβο της το οφείλουμε της Μαμουθ . Κι ας είναι πιο αργή κι από τον επιτάφιο σε ρυθμούς έκδοσης σειρών . Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα έβγαινε το τεύχος τώρα , ειδικά μετά το πρόσφατο και τραγικό γεγονός της απώλειας του ενός εκ των δύο ιδρυτών . Πολλά μπορεί να καταλογίσει κάποιος στην εκδοτική για μη ολοκληρωμένες σειρές ,μεγάλες καθυστερήσεις στην έκδοση τευχών ,μεταφραστικά λάθη κ.λ.π . Από την άλλη όταν μιλάμε για μία εκδοτική του βεληνεκούς της ,με την τεράστια προσφορά στον χώρο των κόμικς (ειδικά των BD ) ,ακόμα και τώρα που βρίσκεται σε φάση παρακμής σε σχέση με το ένδοξο παρελθόν ,οφείλουμε να μιλάμε με σεβασμό και αγάπη γι αυτην.
  17 points
 13. Νάτο και το ISBN του Λούκυ Λουκ (ISBN:978-960-321-589-9). Λούκυ λουκ 89 - Η Κιβωτός του Ραντανπλάν / Achde Τίτλος : Λούκυ λουκ 89 - Η Κιβωτός του Ραντανπλάν Παράλ. Τίτλος/Τίτλος Πρωτοτ. : L'Arche de Rantanplan Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Achde, Συγγραφέας ; Jul, Συγγραφέας Έκδοση: 1η Εκδότης: Αθήνα [GR] : Μαμούθ Comix ΙΚΕ Έτος Έκδοσης: 2022 Σελιδοποίηση: 48 Μέγεθος: 21*28 ISBN: 978-960-321-589-9 Τιμή: 5,80 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Γαλλική (fre) Ημ/νία Παραχώρησης : 21/11/2022
  17 points
 14. Άντε θα ανεβάσω και εγώ τα δικά μου από AthensCon. Σίγουρα περισσότερο χαρούμενος που βρήκα πρώτο τόμο El Eternauta από το πάγκο της λεφικ και γνώρισα και τον @ Indian .
  16 points
 15. Κυκλοφορησε κι ο τομος 45. Πολυ καλος τομος. Η ιστορια του Φαντομ Ντακ ειναι η πρωτη που σχεδιασε ο Σκαρπα σε σεναριο Μαρτινα και ειναι η τριτη που αναφερθηκε και σε παλιοτερα ποστ. Εχει ανατυπωθει στο Μικυ Μαους 458, στα Κλασικα Ντισνευ 28, 83 και στα Μεγαλα Σηριαλ 40, για οποιον θελησει να κανει καποια συγκριση. Υπαρχει και ενα πολυ καλο εισαγωγικο αρθρο που αποκαλυπτει την πηγη εμπνευσης αλλα και την αλλαγη μασκας. Το εξωφυλλο ειναι απο την ιστορια και θα το ανακαλυψετε στην σελιδα 55.
  16 points
 16. Λοιπόν, αφού έδωσα τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συνφορουμίτες που έδειξαν τα νέα τους αποκτήματα, ας ποζεριάσω κι εγώ λιγουλάκι! Γενικές αγορές τον τελευταίο καιρό( είναι και κάτι άλλα ψιλά) Από ΛΕΦΙΚ χθες( βλέπετε, δεν τίμησα τις καινούριες κυκλοφορίες. Προτίμησα τις ΒΑΒΕΛ( βέβαια κοπανάω το κεφάλι μου που δεν αγόρασα τον καινούριο Δικαστή, ή το νέο Μπλεϊκ και Μόρτιμερ, αλλά θα αποκτηθούν κι αυτά τα Χριστούγεννα))! Από @ Lord Makro ! Δεν μπόρεσα να αντισταθώ
  15 points
 17. Νομίζω υπάρχουν μόνο οι αμερικάνικες εκδόσεις της ίδιας της DC που έχουν τα πάντα όλα χρονολογικά. H D.C. τα βγάζει χωρισμένα στις «εποχές» των Αμερικάνικων κόμικς, δηλαδή Golden Age, Silver Age και Bronze Age. Βγαίνουν και σε σκληρόδετα omnibus και σε τόμους με μαλακό εξώφυλλο (λιγότερες σελίδες, περισσότεροι τόμοι).
  15 points
 18. Το νέο τεύχος όσο καλύτερα μπορούσα να το σκανάρω (γιατί είναι πιο πλατύ από το σκάνερ μου)... Μεταφέρθηκαν στη βάση
  15 points
 19. Μία ακόμα σημαντική κλασική ιστορία , από το μακρινό πια 1982 , εκδόθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην σειρά De Luxe Edition της Panini η παρωδία του " Όσα Παίρνει ο Άνεμος " σε σενάριο G. Martina και σχέδιο G.B.Carpi. Η ιστορία δημοσιεύθηκε στην Ελλάδα σε συνέχειες το 1994 στο Μίκυ Μάους 1450 και έχει κατάταξη στο inducks 94/42364 , με άλλα λόγια εξαιρετική. Υπό την επίβλεψη του διευθυντή σύνταξης Alex Bertani , του καλλιτεχνικού διευθυντή Andrea Freccero κ.α. αφαιρέθηκε ο παλαιός χρωματισμός και έπειτα από ενδυματολογική μελέτη της εποχής χρωματίστηκε εκ νέου με μεγάλη επιμέλεια και προστέθηκαν φωτοσκιάσεις για να ενισχυθεί το βάθος πεδίου , αυτά σε συνδυασμό με την άψογη εκτύπωση και ποιότητα χαρτιού κάνουν το , πλέον σαράντα ετών , αριστοτεχνικό σχέδιο του Giovan Battista Carpi να δείχνει πιο φρέσκο από ποτέ. Ο Ivan Bigarella (ανακάλυψη των Bertani/ Freccero) κατάφερε να σχεδιάσει ένα υπέροχο εξώφυλλο σεβόμενος το σχεδιαστικό στυλ της κλασικής ιστορίας. Χρωματισμός από τον Andrea Cagol.
  15 points
 20. Εγώ ελπίζω να αφήσει την σειρά η Μαμούθ και να την πάρει κάποιος άλλος (ο Μικρός Ήρως ίσως) και να αρχίσει να βγάζει από την αρχή φουλ.... Εγώ έχω όλα τα άλμπουμ της Μαμούθ και όλα της Cinebook. Δηλαδή τα κοινά διπλά. Ωραία έκδοση της Μαμούθ καλύτερα χρώματα της Cinebook. Αν πάντως η Μαμούθ ή κάποιος άλλος συνεχίσει την σειρά αν δεν υπάρχει σταθερή ροή έκδοσης καλό είναι τα διπλά ή τριπλά άλμπουμ να εκδίδεται σε ένα. Δηλαδή ένα τριπλό ο Ξιφίας κλπ αν είναι να περιμένεις 5-6 χρόνια για να ολοκληρωθεί μια ιστορία βράστα ....
  15 points
 21. Μία γρήγορη καταδρομική έκανα και ορίστε οι αγορές μου, πιο πολύ χάρηκα που γνώρισα τον Θανάση Καραμπάλιο (1800) εξαιρετικός τύπος και μου έκανε ωραία σχέδια.
  14 points
 22. Τευχος 57..Ανακοινωθηκε και επισημα τα επομενα 4 τευχη μετα 60ο τευχος Μεταφέρθηκαν στη βάση
  14 points
 23. Η αλλαγή στη σειρά κυκλοφορίας των τευχών έγινε για προφανή λόγο. Ο Spider-Man πουλάει πολύ περισσότερο από τους άλλους τίτλους. Επομένως, ρίχνουν στη Χριστουγεννιάτικη αγορά (23 Δεκεμβρίου) το βαρύ χαρτί της συλλογής, για να μοσχοπουλησει. Άλλωστε ο τόμος αυτός, περιέχει το εμβληματικό αμερικάνικο τεύχος #50 (Spider-Man No More), που αποτελεί σταθμό στην ιστορία της σειράς the amazing Spider-man. Υ. Γ. 1 Μη θεωρηθεί απίθανο, να μετατεθεί προς τα εμπρός, όλη η σειρά του Spider-Man, ώστε στα πρώτα 90 τεύχη να συμπεριληφθεί άλλος ένας τόμος του ήρωα. (βλ. #95). Υ. Γ. 2 Αν ισχύουν τα προηγούμενα, σημαίνει ότι η Radnet έχει αρχίσει επιτέλους να καταλαβαίνει, τη σπουδαιότητα του προϊόντος που εμπορεύεται και την ευκαιρία που της δίνεται, για μεγαλύτερα κέρδη. Αυτό θα είναι προς όφελος της μακροημερευσης της συλλογής.
  14 points
 24. Ναι, έχουν πιο μεγάλο μέγεθος και περισσότερες σελίδες από ένα Αστερίξ ή ένα Λούκυ Λουκ! Επίσης μπορεί και τα πνευματικά δικαιώματα να είναι πιο ακριβά!
  14 points
 25. Από το 1991 ως το 1998 η "Μαμούθ" έβγαζε κάθε χρόνο από 1 ή και 2 τεύχη Μπλέικ και Μόρτιμερ 1991 Η Κίτρινη Σφραγίδα (1956 στο εξωτερικό) 1992 Το Μυστήριο της Μεγάλης Πυραμίδας Α' και Β' (1954 και 1955 στο εξωτερικό) 1993 Το Αίνιγμα της Ατλαντίδας (1957 στο εξωτερικό) 1994 S.O.S Μετεωρίτες και Η Διαβολική Παγίδα (1959 και 1962 στο εξωτερικό) 1995 Υπόθεση Περιδέραιο (1967 στο εξωτερικό) 1997 Οι 3 Φόρμουλες του Καθηγητή Σάτο Α' και Β' (1977 και 1990 στο εξωτερικό)** 1998 Υπόθεση Φράνσις και Μπλέικ (1996 στο εξωτερικό) Από το 2000 μέχρι το 2010 τα έβγαζε κανά χρόνο μετά την έκδοσή τους στο εξωτερικό Οκτώβριος 2000 Συνωμοσία Βορονοφ (2000 στο εξωτερικό) Ιούλιος 2002 Αλλόκοτη Επαφή (2001 στο εξωτερικό) Δεκέμβριος 2004 Οι Σαρκοφάγοι της 6ης Ηπείρου Α' (2003 στο εξωτερικό) Ιούλιος 2005 Οι Σαρκοφάγοι της 6ης Ηπείρου Β' (2004 στο εξωτερικό) Σεπτέμβριος 2010 Το Τέμενος της Γκουντουάνας (2008 στο εξωτερικό) Και φτάσαμε δέκα και βάλε χρόνια μετά να δούμε νέα ιστορία Μάιος 2021 Η Κατάρα των Τριάκοντα Αργυρίων Α' (2009 στο εξωτερικό) Νοέμβριος 2022 Η Κατάρα των Τριάκοντα Αργυρίων Β' (2010 στο εξωτερικό) ** Ο δεύτερος τόμος από το Οι 3 Φόρμουλες του Καθηγητή Σάτο ολοκληρώθηκε μετά από 13 χρόνια, λόγω του θανάτου του E. P. Jacobs.
  14 points
 26. Να και τα δικά μου, έχω φάει ένα κόλλημα με τον Moore τελευταία πάντως από τιμές δεν επαιζε κάτι φοβερό, και για πρώτη φορά δεν αφησαν να μπουν ιδιώτες, παλαιότερα όλο και κάτι πετυχαίνες σε πιο προσιτή τιμή. Είχε λείψει πάντως η Athenscon, και φάνηκε και από τον κόσμο, όταν φύγαμε στις 6 είχε τεράστια ουρά κόσμου που περίμενε να μπει.
  13 points
 27. Άρα γιατί μια επερχόμενη σειρά της DC να επηρεάσει τις πωλήσεις της Marvel;; Άλλο κοινό η συλλογή της DC, άλλο της Marvel. Εγώ αυτό το φόβο δεν καταλαβαίνω μερικών που δεν θέλουν την κυκλοφορία μιας DC συλλογής. Δλδ Marvel ας βγουν και δέκα, DC όμως καμία.
  13 points
 28. Άλλος ένας λόγος για την επίσπευση της κυκλοφορίας του αραχνακια με τον 61ο τόμο από τη radnet, είναι και η προγραμματισμένη έκδοση του Spider-Man No More από την Hachette (#90) στις 10 Φεβρουαρίου 2023, με το ίδιο περιεχόμενο (αμερικάνικα τεύχη #44-50). Όσον αφορά την πιθανή κυκλοφορία συλλογής με ήρωες της DC, θα ήθελα να εκφράσω τις επιφυλάξεις μου. Σίγουρα είμαι θετικός σε οποιαδήποτε προσπάθεια έκδοσης κόμικς στην Ελλαδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να βιώσω γεγονότα και καταστάσεις των 90s, όπου ενώ κυκλοφορούσαν υπερηρωικα κόμικς 15 και πλέον χρόνια από τις εταιρείες Καμπανας και Μαμούθ, βρεθήκαμε το 1994 στο απόλυτο τίποτα. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος κυκλοφορίας νέας συλλογής υπερηρωικων κόμικς, όταν υπάρχουν δύο εξαιρετικές εκδόσεις (η κάθε μία με τα πλεονεκτήματα της), που καλύπτουν τις ανάγκες μεγάλου μέρους του αναγνωστικού κοινού. Σε περίπτωση ταυτόχρονης κυκλοφορίας τριών συλλογών, ελλοχευει ο κίνδυνος μέτριων πωλήσεων, που θα επιφέρει αναπόφευκτα διακοπή. Προσωπικά όσο και να ήθελα να στηρίξω μια νέα προσπάθεια, δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ λόγω του κόστους αγοράς. Ήδη συλλέγω επιλεκτικά και όχι το σύνολο των marvel graphic novels, αν και θα μου άρεσε να έχω στην κατοχή μου όλους τους τόμους. Κλείνοντας θα συμφωνήσω ότι στη χώρα μας το μεγαλύτερο ποσοστό είναι αναγνώστες της Marvel.
  13 points
 29. Ορίστε και το λινκ για να χαζέψετε τα εξωφυλλα της αντιστοιχης σειρας της DC. Αν ασχοληθουν με DC, αυτη η σειρα ειναι που θα βγάλουν γιατι συνεργάζονται με την Ιταλικη Gazzetta. Le leggende DC - Gazzetta Store Εννοειται ευπροσδεκτα ,αλλά οχι σε βαρος της αλλης σειρας. Δε θα ηθελα σε καμια περιπτωση να δω τη μια Παρασκευη Marvel την επομενη DC. Αν βγει θα παρω μονο τα Flash του Geoff Jones και τα Crisis. Συνδρομες ή οτιδηποτε αλλο, ουτε κατα διανοια. Παντως προτιμω να μην βγουν καθόλου και να συνεχισουμε στους 120, 150 κοκ. Δυσκολα να αντεξει η αγορα την ταυτοχρονη κυκλοφορια. Θα δειξει το μελλον....προς το παρον σημερα βγηκε ο τομος 57 με ιστοριαρες Χ-ΜΕΝ , οσοι το αμελησατε παρτε το !
  13 points
 30. Εννοούν την αντίστοιχη συλλογή που βγάζει στην Ιταλία η ίδια εφημερίδα που βγάζει και τους Κλασσικούς Υπερήρωες: https://www.comicsbox.it/serie/SELLDC Φυσικά δεν είναι χρονολογική. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο να γίνει με τα DC και δεν ξέρω κατά πόσον θα είχε και ενδιαφέρον. Βγάζει όμως πολλές ιστορίες της DC (δυστυχώς πολλές από αυτές έχουν βγει ήδη στην Ελλάδα) και έχει φτάσει ήδη στον τόμο 90.
  13 points
 31. Oρίστε και η απαντηση της εταιριας στο email μου. Νομιζω λογια για να λεμε,αλλά έστω κάτι ειναι και αυτο.Αναμενουμε τις κινησεις τους
  13 points
 32. Να ονειρευτούμε τι; Ότι το νέο Λούκυ Λουκ θα ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα της βιβλιοθήκης επειδή θα είναι πιο μεγάλο και θα φαίνεται παράταιρο;
  13 points
 33. Από εδώ: Οι εκδόσεις Μικρός Ήρως συμμετέχουν για ακόμα μία φορά στο AthensCon. Για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, από τις 26 έως 27 Νοεμβρίου 2022, θα σας περιμένουμε στο κλειστό στάδιο του Τάε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο, σε μια γιορτή που αγκαλιάζει όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας και τα χόμπι που απορρέουν από αυτήν. Τα κόμικς, ο κινηματογράφος, τα video games, τα επιτραπέζια παιχνίδια, όλα μας χαρίζουν συναισθήματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο απολαυστική. Το φεστιβάλ είναι γεμάτο ζωή, χρώματα και συναισθήματα όλων των ειδών που γεννιούνται μέσα από το κάθε βήμα που κάνουν οι επισκέπτες στο χώρο της διήμερης εκδήλωσης. Θα σας περιμένουμε στον πάγκο μας με πάρα πολλά τεύχη σε προνομιακές τιμές! Θα βρείτε όλες τις εκδόσεις μας που έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής, όπως και τις καινούργιες: Τερματοφύλακας Γιατρός #5 Δικαστής Ντρεντ - Μεταμέλεια Μπλεκ #26 Με κάθε σας αγορά από τον πάγκο μας, δώρο αφίσα και ένα τεύχος Συλλεκτικά Μικρός Ήρως! Με κάθε σας αγορά άνω των 25€, σας δίνουμε δώρο τα παρακάτω δύο τεύχη. Τερματοφύλακας Γιατρός #1 και Μπλεκ των Διακοπών #1.
  13 points
 34. Ωραία, πολλά σχόλια μαζεύτηκαν, ώρα για ένα συγκεντρωτικό ποστ! @ tomas good , πραγματικά εντυπωσιακή αγορά Ευτυχώς, δεν έχω τα Κόρτο( πέραν της Μπαλάντας), οπότε σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω την καταπληκτική αύτη θήκη! @ Captain Cooper , λίγα και καλά που λέει και η παροιμία. Ζηλεύω κυρίως το DCeased( έχω διαβάσει τα Marvel zombies, που νομίζω είναι κάτι παρεμφερές). @ Ion , με απογοητεύεις! Περίμενα να δω κανένα τούβλο( από αυτά που μας έχεις συνηθίσει), αλλά μάλλον τελείωσες την οικοδομή, αγόρασες ό,τι έχει βγει σε HC στην Αμερική και είπες:" Δεν το ρίχνω στα ελληνικά" @ Rombax , τα Disney από το Solaris δεν τα πήρες; Αν ναι, τι ώρα, γιατί μπορεί να συναντηθήκαμε. Εγώ πέρασα από το μαγαζί κατά τις 19:15( περίπου) κι ύστερα έφυγα! Πάντως, για άλλη μία φορά με εντυπωσιάζεις με τις αγορές σου! @ diotsoumas , ιδιώτη είχε έναν, αλλά πουλούσε μόνο τευχάκια Marvel. Θα συμφωνήσω ότι από τιμές, δεν είχε και τόσο μεγάλες ευκαιρίες. Πολύ καλές αγορές- το Lost Girls, είναι καλό; Ρωτάω, γιατί δεν το είχα ακούσει ξανά. @ PowerRangers8 , όντως πολύ καλές αγορές! Καλοδιάβαστα εύχομαι @ Argail , καμιά βδομάδα είχα να δω ποστ σου και χάρηκα! Εξαίσιες αγορές! Προσψπικά, ξεχωρίζω το No Passaran, αλλά και τα Καμμένα Βούρλα( θα γράψω κιόλας μια κριτική να ζωντανέψσει κάπως το αντίστοιχο νήμα)! @ Lelis , σε ζηλεύω πάρα πολύ! Τόσο για την ποσότητα, όσο και την ποιότητα των αγορών σου! Τέλος, για να μην νομίζει ότι τον ξέχασα, να πω κι ένα στον φίλο @ popoclaw7 , για τις πανέμορφες αγορές του! λοιπόν, κι εύχομαι να σε βλέπουμε συχνότερα να ομορφαίνεις το νήμα αυτό με τις αγορές σου!
  12 points
 35. Άρα έχουν σκοπό να βγάλουν και την σειρά της DC. Αλλά ελπίζω να μην την βγάλουν εις βάρος της παρούσας σειράς, δηλαδή να σταματήσουν τα Marvel για να βγάλουν τα DC. Θα είναι ότι χειρότερο και εκεί θα χρειαστεί να κινητοποιηθούμε όλοι...
  12 points
 36. Δύο σύντομες κριτικές για τους τελευταίους τόμους: 83. Ιστορίες της Άσγκαρντ: Ένας καταπληκτικός τόμος παλιάς σχολής κόμικς. Περιπέτεια για την περιπέτεια και όχι για κάποιους είδους μηνύματα, πομπώδεις διάλογοι, μπόλικη δράση, επική ατμόσφαιρα. Ο Kirby σε μεγάλη φόρμα. Πολλή κουβέντα έγινε για τις αλλαγές στα χρώματα. Δε βλέπω το λόγο που έγινε αυτό. Μου άρεσε, δε λέω, αλλά νομίζω πως αλλοιώνει την ιδέα που είχαν οι δημιουργοί κατά νου. 84, Πολιορκία. Δεν είμαι οπαδός του Bendis και των ιστοριών του οφείλω όμως να ομολογήσω ότι τούτο εδώ διαβάζεται εύκολα και γρήγορα. Έχει δράση, έχει κάμποση παράνοια , έχει πολύ καλό σχέδιο. Έχει απ' όλα. Καλό είναι.
  12 points
 37. Εγώ μετά από το ψιλό κράξιμο που τους έριξα χθες, σήμερα πρωί πρωί μου τα φέρανε. Πάντως και με την προηγούμενη παραλαβή που υπήρχε θέμα, μου είχαν πει από την turnaroud ότι λόγω covid δεν είχαν πολλούς οδηγούς και για να μην αργήσει η παράδοση μου, δώσανε στη acs το δέμα να μου το φέρει, άσχετα αν και πάλι άργησε. Ίσως ακόμα να έχουν θέμα με τους οδηγούς (αν αυτό δεν ήταν δικαιολογία). Και κάτι ακόμα ποτέ δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα ή mail είτε από την radnet είτε από την courier ότι πρόκειται να έρθει το δέμα. Από ότι έχω διαβάσει σε κάποιους εδώ, έρχεται πάντα κάποια ειδοποίηση ότι έχει γίνει η αποστολή.
  12 points
 38. Ξέρω κι εγώ μια ανάλογη παροιμία: "Ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από χ€σιμο!"
  12 points
 39. Είναι σωστό Γενικά φαίνεται ότι κάνανε καλή δουλειά και σε αυτό το άλμπουμ.
  12 points
 40. Εκεί που λες "δεν ξέρω εγώ" κάντο bold. Μέσα σε μια φράση κατάφερες να υποβαθμίσεις όλα τα κόμικ του κόσμου για τα μάτια του ..... Χαλκ. Όπου θα συγκρίνεις ας πούμε την Μπαλαντα της Αλμυρής θάλασσας με τις πρώτες ιστορίες του Χαλκ. Γελάνε και τα κουμπιά του πληκτρολογίου μου.
  12 points
 41. Mαλλον το λαθος ειναι της Καθημερινης γιατι πουθενα στο σημειο αυτο ο Τερζοπουλος δεν αναφερεται σε αριθμο παρα "Κυριε Σκρουτζ παρτε τους"ή "Κυριε Μακ Ντακ σας τους φεραμε" Και για του λογου το αληθες.. Μικυ Μαους 277 Ιστορια κ δοξα της δυναστειας των Ντακ (Τομος 1981) Μικυ Μαους 1351 Ιστορια κ δοξα της δυναστειας των Ντακ (Τομος 2003) Μεγαλα Σηριαλ 42/Ιστορια κ δοξα της δυναστειας των Ντακ (Τομος 2013) NOTE Δεν μπορεσα να αλιευσω το πρωτοτυπο Ιταλικο Topolino Libreto της εποχης για να μαστε 100% σιγουροι αλλα οπως δειχνουν τα πραγματα προκειται για λαθος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ
  12 points
 42. Κόρτο Μαλτέζε: Κάτω από τον Ήλιο του Μεσονυκτίου Ήμουν σε μια περίεργη φάση που δεν έχω τελειώσει ούτε τα Ελβετικά με το Μου, ούτε τα άλμπουμ του Pratt από τη συγκεκριμένη σειρά, αλλά ταυτόχρονα ήθελα να αρχίσω τα άλμπουμ των Canales και Pellejero γιατί έχω την αίσθηση ότι η πιο σύγχρονη ματιά τους, θα μου άρεσε πολύ. Διαβάζοντας λοιπόν το πρώτο άλμπουμ τους που είναι και τα δύο πρώτα τεύχη αυτής της σειράς, πρέπει να πω ότι το Κάτω από τον Ήλιο του Μεσονυκτίου μου άρεσε πάρα πολύ! Βλέπουμε λοιπόν τον Κόρτο στη Βόρεια Αμερική, κοντά στο Βόρειο πόλο όπου αναλαμβάνει να μεταφέρει ένα γράμμα του Τζακ Λόντον σε ένα παλιό του έρωτα, το οποίο φυσικά και θα εξελιχθεί σε μια νέα περιπέτεια του Κόρτο, στην οποία θα κινδυνέψει η ζωή του, θα έρθει σε επαφή με ενδιαφέροντες χαρακτήρες και φυσικά θα πρέπει στο τέλος να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τον ίδιο και τους γύρω του. Το σχέδιο είναι πολύ όμορφο και εξαιρετικά κοντά στον Pratt σε σημείο που θα πίστευα εύκολα ότι είναι του ιδίου. Ο Canales από την άλλη φροντίζει πολύ ώστε το σενάριο να μοιάζει με ιστορία Κόρτο Μαλτέζε, αλλά αλλάζει λίγο την προσέγγιση του ως προς τους διαλόγους και κυρίως την έκταση του κειμένου. Έτσι το Κάτω από τον Ήλιο του Μεσονυκτίου είναι λιγότερο πυκνογραμμένο, ενώ γενικότερα ο Ισπανός διαλέγει να βάλει περισσότερη δράση στο παιχνίδι σε μερικά σημεία και θεωρώ ότι του βγαίνει αρκετά όμορφα. Συνολικά λοιπόν είναι μια ενδιαφέρουσα κυκλοφορία για τους επίγονους του Pratt και μια πολύ καλή αρχή που πιστεύω ότι θα συνεχιστεί με εξίσου ενδιαφέροντα τρόπο.
  11 points
 43. Από μια ματιά που έριξα στη συλλογή της DC είδα ότι από τους 90 τόμους που έχουν βγει ως τώρα στην Ιταλία, πάνω από 25 τους έχουμε δει στα ελληνικά. Ακόμα, παρατήρησα ότι έχει πολύ New 52. Από Justice League έχει βγάλει σχεδόν όλα τα τεύχη από αυτό το σύμπαν, το ίδιο νομίζω και για τον Batman. Αν τελικά τη δούμε στην Ελλάδα τη συλλογή, θα δούμε επιτέλους και το Crisis on Infinite Earths και το 2ο μέρος του All Star Superman που η "Anubis" μας το έδωσε μισό, αλλά και πολλές άλλες ωραίες ιστορίες από το σύμπαν της DC. Πάντως αφού από ότι φαίνεται άντεξαν και δεν έκανε κακό η μία συλλογή Marvel στην άλλη (βλ. Radnet/Hachette), δεν βλέπω το λόγο να κάνει η DC στη Marvel. Όποιος είναι Marvel θα συνεχίσει να παίρνει Marvel, δεν θα στραφεί τώρα ξαφνικά στη DC. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να μην πάει καλά η συλλογή της DC (που το απεύχομαι) γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλο κοινό στη χώρα μας. Καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία στις εκδόσεις μας στην Ελλάδα και από τη μία εταιρία και από την άλλη.
  11 points
 44. Black Friday και από την "Anubis" ενδεικτικά https://anubis.gr/product-category/prosfores/black-friday/
  11 points
 45. Από το τεύχος 4 του Θρυλικού Μπλεκ βλέπουμε σε διαφήμιση το εξώφυλλο του Μπλεκ #26 που μας εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» οπότε φαντάζομαι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο παρότι είναι το τεύχος «Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023». Όπως είχε γίνει και πέρυσι δηλαδή με το αντίστοιχο τεύχος (#20).
  11 points
 46. Είσαι στ' αλήθεια 14 ετών? Το λέω γιατί εγώ στην ηλικία σου μετά βίας έγραφα το όνομά μου σωστά!
  11 points
 47. Η ανάγνωση των Κόρτο συνεχίζεται και αυτή τη φορά είπα να πιάσω τα Νεανικά Χρόνια ή καλύτερα το Τζακ Λόντον: Τα Νεανικά Χρόνια Δυστυχώς λόγω της μη ολοκλήρωσης του έργου με το δεύτερο κεφάλαιο, έχουμε στα χέρια μας αυτόν τον τόμο που αν και έχει λίγο Κόρτο, μου άρεσε πάρα πολύ και τον βρήκα εξαιρετικά διασκεδαστικό. Η ιστορία μας γυρίζει στον Ρωσοϊαπωνικό Πόλεμο και πιο συγκεκριμένα στο τέλος του όπου ένας εκ των στρατιωτών είναι ο Ρασπούτιν και γνωρίζεται με τον γνωστό συγγραφέα Τζακ Λόντον. Ουσιαστικά αφορά το πως θα απομακρυνθεί ο Ρασπούτιν μετά από εγκλήματα που έχει διαπράξει και ο τρόπος είναι να τον μεταφέρει ο Κόρτο Μαλτέζε. Πολύ διασκεδαστικό άλμπουμ που έχει λίγο από πόλεμο, έχει ωραίο χρωματισμό και κυρίως μια ενδιαφέρουσα ιστορία για το πως οι δύο φίλοι ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή, ενώ ο χαρακτήρας του Τζακ θα έλεγα ότι είναι πολύ καλογραμμένος και εξαιρετικά ενδιαφέρων σε σημείο που δε με πείραξε καθόλου η εκτεταμένη χρήση του, αλλά το αντίθετο. Δεν ξέρω πως θα διαβάσω τώρα τα Ελβετικά και το Μου για τα οποία δεν έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά wish me luck
  11 points
 48. Και εγώ ακόμα δεν παρέλαβα... Λέγονται ταχυμεταφορές για κάποιο λόγο, είναι στην πόρτα σου την επόμενη μέρα, άντε την μεθεπόμενη. Διαφορετικά ας τα στέλνανε με το ταχυδρομείο. Έχει παραγίνει το κακό με αυτές τις εταιρίες πλέον, πληρώνεις τόσα λεφτά και αυτοί συμπεριφέρονται σαν ταχυδρομείο, σου αφήνουν μια ειδοποίηση και σου λένε πέρνα να το πάρεις από το κατάστημα.
  11 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.