Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/10/2019 in all areas

 1. Παιδιά καλησπέρα να πω και εγώ κάποιες πληροφορίες που μπόρεσα να πάρω, αύριο το batman endgame τελειώνει και από την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει μια νέα ιστορία με τον superman μετά τον superman όπως έμαθα λοιπόν θα έχουμε μια τελευταία ιστορία στο έθνος για φέτος τουλάχιστον η οποία θα είναι μια origin story του green Arrow ναι μάλιστα του green Arrow. Μετά τελειώνουν την συμφωνία με το έθνος και λένε πως θα ξανασυνεργαστούν τώρα πάλι το 2020 για να φέρουν δύο σειρές μια dc και μια marvel αλλά ακόμα δεν είναι απολύτος σίγουρο πως θα γίνει αυτό το τελευταίο και σας το λέω με μεγάλη προφύλαξη. Ελπίζω να βοήθησα λίγο και εγώ την ομάδα βάζοντας αυτό το λιθαράκι.
 2. Όλοι γνωρίζουμε την πρωτοβουλία της ΛΕΦΙΚ να ανοίξει τις πόρτες της και να δώσει αφορμή για γνωριμία με νέους (κι όχι μόνο), ανερχόμενους καλλιτέχνες και δημιουργούς. Όποιος δεν το ξέρει, μπορεί να ρίξει μία ματιά ΕΔΩ. Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της κίνησης, κάθε μήνα η ΛΕΦΙΚ θα κυκλοφορεί ένα μικρό άλμπουμ, που θα περιέχει μία ανέκδοτη δουλειά του τιμώμενου δημιουργού, το οποίο θα διανέμεται αποκλειστικά στα μέλη και τους φίλους της, μόνο κατά την διάρκεια της αφιέρωσης και μόνο στον χώρο της. Την αυλαία άνοιξε ο ταλαντούχος δημιουργός ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΒΑΓΙΑΝΝΗΣ, πολύ γνωστός μας από τα θρυλικά, πλέον, Κουραφέλκυθρα, αλλά και τους Προτελευταίους. Το άλμπουμ περιέχει μία δουλειά του, που φαντάζομαι, δεν θα την δούμε να φιγουράρει στο socomic, ή σε κάποια μεταγενέστερη "επίσημη" έκδοση. Σε αντίθεση με τα μονοσέλιδα στριπάκια των Κουραφέλκυθρων, εδώ θα βρούμε μία εξασέλιδη ιστορία, φιλοζωικής φύσης, πάντα με το απολαυστικό χιούμορ του καλλιτέχνη. Η έκδοση είναι καλαίσθητη, έχει καλής ποιότητας γυαλιστερό χαρτί και μεγάλο, χορταστικό μέγεθος. Εκτός από την ιστορία, περιέχεται κι ένα ολοσέλιδο βιογραφικό του δημιουργού. Στο εξώφυλλο φέρει ένα σχέδιο του δημιουργού και τον αριθμό "1", που δηλώνει ότι θα είναι σειρά. Επίσης, να αναφέρουμε ότι το άλμπουμ (όπως κι όλα όσα θα ακολουθήσουν στην συνέχεια) έχει τυπωθεί σε 100 αντίτυπα. Ορίστε και μία σελίδα από το εσωτερικό. Πρόκειται για την πρώτη σελίδα της ιστορίας. Τον επόμενο μήνα η ΛΕΦΙΚ θα τον αφιερώσει στον Σταύρο Κιουτσιούκη, οπότε θα περιμένουμε αντίστοιχη δουλειά.
 3. έχουν ξεκινήσει από το φέισμπουκ του Μπλεκ, οι ανακοινώσεις για τα περιεχόμενα του 7ου τεύχους. Ως τώρα έχουμε: στις 3/10 ανακοίνωση για την επόμενη ιστορία του Μπλεκ (το Ένα επεισοδιακό κυνήγι σε σενάριο F. Frescura και σχέδιο F. Bignotti) στις 8/10 ανακοινώνεται ότι ο Έλληνας φιλοξενούμενος δημιουργός θα είναι ο Δημήτρης Κοσκινάς και η δημιουργία του θα έχει ήρωα τον δικαστή Ντρεντ στις 10/10 ανακοινώνεται η επιστροφή του Γιορ με την ιστορία Μεγάλη προσδοκία, η τελευταία των D. Navarro και J. Zanotto στις 15/10 ανακοινώνεται ότι στα τεύχη 7 κ 8 θα φιλοξενηθεί ο Ποπάυ, με τα τεύχη 11 & 12 της IDW Σήμερα (16/10) ανακοινώθηκε η (αντικειμενικά σίγουρη) έκδοση του 2ου μέρους του πρώτου τεύχους του Λάργκο Γουντς.
 4. Πάω στοίχημα ότι θα βγάλουν το GREEN ARROW YEAR ONE μόνο και μόνο για το μαύρο εξώφυλλο που έχει. Αν κρίνω από τα δύο ΒΑΤΜΑΝ που βγάλανε.Λίγο το SUPERMAN BRAINIAC τους ξέφυγε, αλλά μάλλον δήσκολα να βρεις Superman με μαύρο εξώφυλλο.
 5. Στο εξωτερικό ο τόμος 73 ήταν το The Life and Death of Captain Marvel (Part 1) με τα The Invincible Iron Man #55, Captain Marvel #25-30 και Marvel Feature #12 και ο τόμος 77 ήταν το The Life and Death of Captain Marvel (Part 2) με τα Captain Marvel #31-34, Avengers #125 και Marvel Graphic Novel #1 Είναι ένας από τους λόγους που ελπίζω να ανανεωθεί η σειρά και για τους επόμενους 60 τόμους, μια και οι περισσότερες κλασσικές ιστορίες, ο θησαυρός της σειράς δηλαδή, είναι μέσα στο range 61-120...
 6. Έκανα μια γρήγορη έρευνα,η συλλογή δεν έχει κανένα τεύχος αφιερωμένο στη Κάρολ Ντάνβερς αποκλειστικά πουθενά,μόνο αυτά για όποιον ήρωα έχει "Marvel" στο όνομα του: Τα The Life and Death of Captain Marvel Part 1 και 2 που αναφέρατε. Το Ms Marvel:No Normal Ξέρω πως δεν είναι η Κάρολ,αλλά μετράει νομίζω. Τώρα,τρία τεύχη που ξέρω πως είναι μέσα η Κάρολ: Περιέχει κόμικ 59 ως 70 Η Κάρολ κάνει team-up στο 62 μόνο (Εντάξει,αυτό το έψαξα παραπάνω) Και από το εξώφυλλο και μόνο: Civil War Part 1 και 2 Και τώρα κατάλαβα πως υπάρχει Civil War 2,τι λες τώρα!!! Και έχω δει μόνο τη ταινία. Αυτά,δεν ξέρω αν είναι σε κάποιο άλλο τεύχος. Πάντως από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι δικό της και αν βγει κάτι δικό της σύντομα στην Ελλάδα,θα είναι ουσιαστικά Country Exclusive δικό μας (μέχρι να βγει αλλού τουλάχιστον )
 7. Lord Makro

  BONE

  Το Bone έρχεται στο Netflix!!! https://nerdist.com/article/bone-comic-netflix-tv-series/?utm_campaign=coschedule&utm_source=facebook_page&utm_medium=Nerdist&utm_content=Jeff Smith's Best-Selling Cult Comic BONE Is Coming to Netflix&fbclid=IwAR1C9GcoJd_1zp8-Gu7UVDFe-qjr4R2qm-OlX-AaUUcTZgnZYb1ZN45mUFA
 8. Δεν έχει ξαναεκδοθεί αυτόνομος. Επιπρόσθετα, εάν δεν κάνω συγκλονιστικό λάθος, πέραν από εμφανίσεις σε "μαζικά" όπως Kingdom Come, οι 3-4 ιστορίες του που έχουν μεταφραστεί μας έρχονται μόνο σε σετάκι με κάποιον άλλον μέσα (+Black Canary (αν και με αυτή είναι η συντριπτική πλειοψηφία των ιστοριών του)) ή +Green Arrow κ.ο.κ.)
 9. Εγώ το πέτυχα στο προηγούμενο comicdom bazaar με 5 ευρώ. Δες σε επόμενα μήπως εμφανιστεί πάλι. Ωραία έκδοση είναι.
 10. Oι GORMITI ξανά μαζί μας μετά απο μεγάλο διάστημα απουσίας ,σαπο την ίδια εταιρία την ANUBIS αλλά με άλλο όνομα COMPUPRES KIDS . Σχήμα λίγο πιο μεγάλο απο το καθιερωμένο αλλά η δομή του προς το περιεχόμενο η ίδια.10 σελίδες κόμικς απο τις 36 του περιοδικού με τις υπόλοιπες με παιχνίδια και αφίσες .Το επόμενο τεύχος σε 40 μέρες στις 27 /11 αρα είναι ασαφές η συχνότητα κυκλοφορίας του (αν και νομίζω οτι θα είναι διμηνιαία μετα το 2ο τεύχος ,αν υπάρξει 3ο )Η τιμή του πιο φτηνή απο την συνηθισμένη των 4,5 . ΚΑΛΗ ΓΚΟΡΜΙΤΟΑΝΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ GREEKCOMICS ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΙΚΣ Υ.Γ .Με αυτές τις σαρώσεις έκλεισα τις 1000 εξωφύλλων κ οπισθόφυλλων .Να ζήσω να τις χαίρομαι .
 11. Το Σάββατο 26/10 γιορτάζουμε το Halloween και μοιράζουμε πάνω από 700 ΔΩΡΕΑΝ κομικς που συμμετέχουν φέτος στο Halloween Comicfest! Αλλά θα έχουμε και τα 10 γενέθλια μας και θα το γιορτάσουμε με μοναδικές προσφορές και 3 special guests που θα υπογράφουν τις εξαιρετικές δουλειές τους: Ilias Kyriazis (Collapser, Dirk Gently, Elysium Online) Michael Dialynas (Woods, TMNT, Lucy Dreaming) DaNi (Coffin Bound, Dreaming, Faithless) Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας Αγίου Ιωάννου 18-20, Αγία Παρασκευή το Σάββατο 26/10 9:00-17:00 με δωρεάν κόμικς και εξαιρετικές προσφορές Το signing session θα γίνει 12:00 - 14:00 star comics ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 18-20, 15342 Αθήνα 210 6017286 info@starcomics.gr
 12. Χμ. Αυτό το Spider-Man πρέπει να είναι από την εποχή που ο Καμπανάς έβγαζε στο μικρό Σπάιντερ-Μαν τα Marvel Tales (επανεκδόσεις των παλιών ιστοριών). Αν δεν απατώμαι, το συγκεκριμένο storyline είχε εκδοθεί στην πρώτη εποχή (μεγάλο μέγεθος), τότε που οι έγχρωμες σελίδες ήταν σε ζευγάρια εναλλάξ με τις ασπρόμαυρες. Πιθανότατα να υπάρχει κανέας ξέμπαρκος τόμος. Προσωπικά, το έχω στα υπέροχα, ασπρόμαυρα Essentials, ενδεχομένως και σε κάποια επανέκδοση...
 13. Είμασταν στο κατάμεστο καφέ Παραρλάμα και μάθαμε πολλά για τον Χαλεπά, για τη δημιουργία του κόμικ αλλά ακούσαμε και πολλές αναλύσεις πάνω στο θέμα δημιουργία/ψυχική ασθένεια από τους παρευρισκόμενους ψυχολόγους/ψυχιάτρους. Πάρτε και μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση
 14. Δεν μου αρέσει η ιδέα να φιλοξενηθουν τα δύο τελευταία ΠΟΠΑΥ .Να έχουμε τα 10 σε αυτόνομα τεύχη ,εστω και ανόμοια μεταξύ τους ,σε σχέση μεγέθους και ποιότητας ,και τα άλλα δύο μέσα σε άλλο περιοδικο .
 15. Μεγάλα γεγονότα το '66 Ο Θάνατος του Ντίσνευ ,κυκλοφορεί ο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ , μπαίνει η τηλεόραση σπίτια μας ,ενώ στον Καναδά μεταδίδεται το πρώτο έγχρωμο τηλεοπτικο σήμα . ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ & ΒΑΤΜΑΝ κάνουν πρεμιέρα και το μεγαλύτερο γεγονος γεννήθηκα ΕΓΩ .
 16. Λες για τον Μarr-Vell: Και ναι,εγώ λέω για την Κάρολ Ντάνβερς,και ξέρω πως τουλάχιστον ένα τεύχος θα είναι για αυτήν.Ελπίζω και μια καλή ιστορία για να με κάνει να την συμπαθήσω και λίγο. Πλάκα πλάκα,αν ένα τεύχος πρέπει να είναι για αυτήν και να διαλεχθεί μια ιστορία της,θα δω πόσο αλήθεια είναι το μότο της συλλογής "Οι Καλύτερες ιστορίες της Marvel".Αν ένας hater λέει πως κάτι για αυτό που αντιπαθεί είναι καλό.Τότε όντως είναι καλό.'Η τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Αν και εγώ προτιμώ τον Marr-Vell πιο πολύ από τη Κάρολ... Επίσης για μένα,Captain Marvel είναι ένας χαρακτήρας και μόνο... Υ.Γ.= Όσο και να μην τη συμπαθώ,είμαι αρκετά θετικός πως η Κάρολ θα έχει έστω μία καλή ιστορία για τη συλλογή (χωρίς κάτι συγκεκριμένες για να μην βρίσω,ανοησίες),ελπίζω.
 17. Ναι,δεν θα έβαζα τις ελπίδες μου τόσο ψηλά.Πήρα τηλέφωνο στις Εκδώσεις Αναγνώστης στην Ομόνοια,που είδα στο site τους πως το έχουνε το μέρος Α και όλα τα Θανάτου της Οικογένειας.Για 50 λεπτά έκαστο,αλλά η κυρία που το σήκωσε μου λέει πως δεν τα βρίσκεις στο εμπόριο αυτά εκτός σελίδας,και τα συγκεκριμένα απλά τα έβαλαν στη βάση δεδομένων τους για όταν κυκλοφορούσαν.Και δεν ξέρει γιατί τα έβαλαν.Κρίμα,θα τις πλήρωνα τον ημερήσιο καφέ της. Ένας φίλος μου λέει πως μάλλον βαριόταν να σου πει ναι γιατί ήταν φθηνά και λίγα τα λεφτά.Δεν ξέρω,ήταν το μόνο κόμικ που θα ήθελα να είχα φουλ. Αλλού πραγματτικά στρεφεται τώρα το ενδιαφέρον μου (Συλλογή Graphic Novel της Marvel).Τουλάχιστον μπορώ να πω πως κάποτε στη ζωή μου είχα ένα Batman κόμικ γιατί θα ήταν αμαρτία,είναι ένας από τους αγαπημένους μου σούπερ ήρωες.
 18. Τριχρωμία βασικά ανά 2 σελίδες, όχι εντελώς έγχρωμο. Πάλι με χαλάει
 19. Πάντως περιμένω η συλλογή να έχει όποιον ήρωα (Ή και μια ιστορία του) είναι στο MCU ή ότι έχει γίνει στο MCU πχ Το σχέδιο του Thanos,Civil War κτλ.Άντε με μερικά έξτρα,πχ X-Men Αλλά αν δω κανά τεύχος για Ghost Rider θα κάνω πανηγύρι (ή οποιονδήποτε εκτός MCU χαρακτήρα που δεν είναι τόσο διάσημος,αλλά και πάλι έχω αγαπημένους) Υ.Γ.= Καλά γράφω πολλά posts πρέπει να σταματήσω μάλλον για σήμερα
 20. Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του τόμου 113 Μεταφέρθηκαν στη βάση δεδομένων
 21. Πρόκειται για την κυρία Σοφία Απτόσογλου, που, προ ετών, είχα την τιμή να της πάρω μία συνέντευξη. Στη φωτό, η κυρία Απτόσογλου (δεξιά) κατά την εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου "ΗΡΩΕΣ του Στέλιου Ανεμοδουρά", που έγινε στο Π.Κ. του Δήμου Αθηναίων, στις 24 Μαρτίου του 2016. Εξαιρετική κυρία.
 22. Καλημερα, το 564 μας κρύβεται, κάνει ντροπές!!!!!!!
 23. Ως Batmanάκιας θεωρούσα λάθος μου που δεν είχα διαβάσει το συγκεκριμένο κόμικ και πριν από κάποιους μήνες το βρήκα σε καλή τιμή. Πραγματικά ενθουσιάστηκα, γενικά ό,τι έχει γράψει ο Loeb σε Batman μου άρεσε πολύ και το The Long Halloween δεν αποτελεί εξαίρεση. Το σχέδιο του Sale ταιριάζει μεν στο ύφος του κόμικ, αλλά υπάρχουν κάποια σημεία που νιώθω ότι κάποιος άλλος σχεδιαστής θα απογείωνε την ιστορία. Ο Batman πρέπει να δικαιώνει που και που το χαρακτηρισμό World's Greatest Detective, γι' αυτό και μου αρέσει πολύ ότι είναι 100% μία ιστορία μυστηρίου. Σαν να διαβάζω ένα καλό αστυνομικό βιβλίο (τα οποία επίσης υπεραγαπώ), αλλά σε κόμικ και με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μου ήρωα. Παρά το μεγάλο μέγεθος ρέει αβίαστα και δε με χαλάνε οι συνεχόμενες ανατροπές, ίσα-ίσα με εξιτάρανε στο να θέλω επιτέλους να μάθω ποιος είναι ο Holiday. Λατρεμένη ιστορία λοιπόν, σίγουρα όχι το καλύτερο Batman graphic novel, ούτε το πιο φιλοσοφημένο, αλλά συγκαταλέγεται μεταξύ των αγαπημένων Bat μυστηρίων.
 24. Ούτε που ήξερα ότι υπήρχαν αυτοί οι δύο τόμοι. Μακάρι να τους δούμε, έστω και αργότερα Πάντως ναι, το βρίσκω δύσκολο να μεταφραστούν νωρίς. Μάλλον πρώτα θα δούμε ιστορίες μετά από το 2000, όπως γίνεται ήδη, ώστε να προσελκύσουν και νέους αναγνώστες.
 25. Προστέθηκε το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του τεύχους 46
 26. Προστέθηκε το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του διπλού τεύχους 27-28
 27. Προστέθηκαν τα εξώφυλλα και οπισθόφυλλα των τευχών 1797, 1805, 2286, 2291, 2329, 2348, 2356
 28. Στο τεύχος 514 (22 Αυγούστου) του περιοδικού ΒήMagazino που διανέμεται μαζί με την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής" θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε ένα αφιέρωμα στον Carl Barks με αποσπάσματα από παλιές συνεντεύξεις. Το κείμενο το υπογράφει η Κέλλυ Κική.
 29. Τελείωσα σήμερα μετά από περίπου ενάμιση χρόνο τα Green Lantern του Geoff Johns. (Ενάμιση χρόνο γιατί μία τα έπιανα, μια τα άφησα λόγω πανελληνίων, μετά βάλθηκα να συγκεντρώσω όλα τα tp που είναι out of print πλέον κλπ κλπ). Απορώ που δεν υπάρχει ξεχωριστή σελίδα στο φόρουμ γι'αυτό το αριστουργηματικό run. Πραγματικά εξαιρετικό από κάθε άποψη. Μπορείς να ξεκινήσεις με σχεδόν μηδενικές γνώσεις για το σύμπαν των Green Lantern και θα καταλήξεις να το λατρεύεις. Φοβερή ανάπτυξη χαρακτήρων και της σχέσης Χαλ-Σινέστρο, ο οποίος Σινέστρο δεν είναι εδώ ένας μονοδιάστατος ανταγωνιστής αλλά ένας πολύ πιο περίπλοκος χαρακτήρας. Γενικά σε όλη την σειρά σου δείχνει τι οδήγησε τον κάθε χαρακτήρα στις πράξεις του και δεν υπάρουν αυστηρά καλοί και κακοί θα έλεγα, κάτι που μέσα σε όλο τον διαστημικό σουρεαλισμό προσδίδει μια αναγκαία ρεαλιστικότητα. Να προσθέσω ότι με το New 52 η ιστορία συνεχίζει κανονικά, δεν πρόκειται για reboot όπως ανέφεραν παραπάνω. Μάλιστα ο Johns δίνει στο τέλος ένα οριστικό κλείσιμο με έναν πολύ ωραίο επίλογο, σπάνιο για τα δεδομένα των κόμικς. Ουσιαστικά κρέμασε τους διαδόχους του, αλλά έγραψε πραγματικά μια ιστορία με αρχή, μέση και τέλος χωρίς να αφήνει τίποτα που σε αναγκάζει να έχεις τον νου σου για κάποια μελλοντική συνέχεια (σπάνιο για τoν συγγραφέα, που συνηθίζει να στήνει μελλοντικές ιστορίες που ούτε ο ίδιος ξέρει αν θα δημοσιευτούν ποτέ, θυμίζω ακόμα περιμένουμε το Three Jokers που ανέφερε προς το τέλος του Justice League και αντίστοιχα στο Αquaman έταξε μια ιστορία για τις Επτά Θάλασσες που λογικά δεν θα έρθει ποτέ). Όπως και να χει, πραγματικά αξίζει. Αν έχετε τα χρήματα αγοράστε τα Omnibus γιατί τα tp πολύ δύσκολα θα τα βρείτε πλέον όλα, ειδάλλως διαβάστε το διαδικτυακά. Πολλοί λένε ότι αξίζει ακόμα παραπάνω να διαβαστεί σε συνδυασμό με τον συνοδευτικό τίτλο "Green Lantern Corps" του Gibbons/Tomasi . Προσωπικά δεν είχα το κουράγιο να μαζέψω κι αυτά, οπότε από τις συνοδευτικές σειρές των Green Lantern έχω διαβάσει μόνο τα τεύχη που συμπεριλαμβάνονται στις ιστορίες που μπλέκουν όλοι μαζί, δηλαδή Sinestro Corps (GL + GLC) και Rise of the Third Army/Wrath of the First Lantern (Green Lantern, Green Lantern Corps, Green Lantern: New Guardians, Red Lanterns). Στο Sinestro Corps War βαρέθηκα λίγο στα τεύχη που δεν ήταν του Johns να πω την αλήθεια αν και είναι ωραία γραμμένα. Απλά επειδή δεν ακολουθούσα την σειρά και αφορούσε λιγότερο γνωστούς χαρακτήρες που προφανώς είχε εμβαθύνει στην δική του σειρά ο Gibbons, δεν ξετρελάθηκα. Στο Rise of the Third Army/Wrath of the First Lantern από την άλλη ευχαριστήθηκα αρκετά τα τεύχη GLC, GLC-NG που ασχολούνται με τους Stewart-Gardner και Rayner αντίστοιχα. Τα Red Lanterns βαρετά και αν δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα που δεν εντάσσονται στο event ούτε ξέρεις ποιοι είναι αυτοί που πρωταγωνιστούν. Απορώ γιατί τα έβαλαν στον συγκεντρωτικό τόμο. Το Blackest Night πρέπει να διαβαστεί παράλληλα με τα τεύχη των Green Lantern οπότε συμβουλευτείτε διαδικτυακούς οδηγούς για το πως να καθοδηγήσετε την ανάγνωση. Οι υπόλοιπες σειρές δεν είναι αναγκαίες, αν σας ενδιαφέρει μόνο ο Johns προσπεράστε τις. Όσον αφορά τα 25 τεύχη Brightest Day, δεν έχουν σχεδόν καμιά σχέση με την υπόλοιπη ιστορία των Green Lantern. Αφορά δευτερεύοντες χαρακτήρες της DC και όχι τους Lanterns. Προσπεράστε το, το τέλος είναι απογοητευτικό ούτως ή άλλως.
 30. 2 points
  Το Σάββατο 26/10 γιορτάζουμε το Halloween και μοιράζουμε πάνω από 700 ΔΩΡΕΑΝ κομικς που συμμετέχουν φέτος στο Halloween Comicfest! Αλλά θα έχουμε και τα 10 γενέθλια μας και θα το γιορτάσουμε με μοναδικές προσφορές και 3 special guests που θα υπογράφουν τις εξαιρετικές δουλειές τους: Ilias Kyriazis (Collapser, Dirk Gently, Elysium Online) Michael Dialynas (Woods, TMNT, Lucy Dreaming) DaNi (Coffin Bound, Dreaming, Faithless) Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας Αγίου Ιωάννου 18-20, Αγία Παρασκευή το Σάββατο 26/10 9:00-17:00 με δωρεάν κόμικς και εξαιρετικές προσφορές Το signing session θα γίνει 12:00 - 14:00 star comics ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 18-20, 15342 Αθήνα 210 6017286 info@starcomics.gr FB Event : https://www.facebook.com/events/2099422783494954/
 31. Προστέθηκαν εξώφυλλα και οπισθόφυλλα των τευχών 117, 123, 145
 32. ΕΔΩ υπάρχει θέμα για αυτές τις απορίες και έχει γίνει συζήτηση για αυτό που αναζητάς.
 33. Καλώς ήρθες στην παρέα μας εδώ στο απόλυτο ιστότοπο για τις Ελληνικές εκδόσεις , θα θυμηθείς τα παλιά και θα γνωρίσεις τα καινουργια .Είσαι τυχερός γιατι έζησες τα καλύτερα χρόνια για κόμικς . Είμαι σίγουρος ότι εσύ και ο γιος θα περάσετε ωραία .
 34. Τιμή καταλόγου: 14,90€ Ένα "ευρωπαϊκό" Batman, μια εξαιρετική συνεργασία της Dargaud με την DC που προσωπικά με εξέπληξε. Ατμόσφαιρα, σχέδιο, πλοκή, εξαιρετικά. Η ιστορία τοποθετείται έξω από το continuity των σειρών του Μπάτμαν και η ελευθερία που είχε ο δημιουργός φαίνεται. Ο άψογης ποιότητας τόμος του Graphic Novel περιέχει και 11 σελίδες με σχέδια και προσχέδια χαρακτήρων. Αξίζει να κερδίσει μια περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη σας!
 35. Οκ, παίζει να 'ναι το πιο γρήγορο προσωπικό μου κόψιμο σε υπερηρωική σειρά του cw Είδα το πρώτο επεισόδιο σε fast forward (δεν άντεξα να το δω κανονικά) και δεν με βλέπω να δίνω δεύτερη ευκαιρία.
 36. Καλημερα σε ολη την παρεα . Θελω να ρωτησω τους ειδημονες του forum εν εχετε καποια ιδεα για το που μπορω να βρω τους πρωτους 2 τομους γιατι δυστυχως τους εχω χασει. Εκανα μια μικρη επικοιωνια με την Καθημερινη , μηπως και μπορουσαν να με εξυπηρετισουν στέλνοντάς τους με καποιο κουριερ (με το αζυμιωτο φυσικα ) αλλα δεν θελησαν να με εξυπηρετισουν και μου υπεδειξαν απλα να παω σε καποιο πρακτορειο , μηπως και τους εχουν μεινει τευχη προς διαθεση, πραγμα που δεν απεδωσε καθως διαμενω μονιμα σε νησι.
 37. Απ' ό,τι βλέπω το New52 φιάσκο θα κρατήσει και άλλο. Ετοιμάζεται το METAL II, μετά την επιτυχία του πρώτου. Το διάβασα τρεις φορές και κάθε φορά μου φάνηκε όλο και χειρότερο. Ας πούμε ένας πίθηκος που μιμείται τα σενάρια του Grant Morrison. Και να φανταστείτε θύμιζε Image Comics του 1993. Οκτώ χρόνια πέρασαν από το 2011 και το reboot των τίτλων της DC, και ακόμη δε μάθαμε γιατί έγιναν όλα αυτά. Οι τίτλοι που βγήκαν χαμένοι ήταν του Superman. Ο νέος 20άρης χαρακτήρας που πάσαραν ήταν τόσο ξένος με αυτά που ξέραμε ώστε το σκοτώσανε και ξαναφέρανε τον παλιό που άντεξε το reboot. Αυτό το μεγαλείο και ο σεβασμός που εμπνέει ο παλιός S (και με ένα χάρμα ιστοριών) όχι απλά λειτούργησε αλλά γράφτηκαν και καλά πράγματα από αρθρογράφους. Και γώ το καταφχαριστήθηκα και ακόμη και οι νέοι τίτλοι του Brian Michael Bendis μου αρέσουν πολλοί. Αρκετοί πάντως έγραψαν αρνητικές κριτηκές. Εκεί όμως που έχασαν είναι πώς τον εισήγαγαν τον παλιό Superman. Στις μισές σελίδες έχει γνώση των ιστορικών αλοιώσεων, και στις άλλες μισές συμπεριφέρεται στο νέο περιβάλλον σα να μην έλειψε ποτέ. Έκανε εκεί κάτι μαγικά ένασναμηνπωτιτυπος αλλά ντρέπομαι να σας τα πώ. Τέτοια βλακωδέστατα σενάρια δεν τα χώνεψα ούτε στα 14 μου. Μας τα χάλασε και με το γιο του Superman, έναν χαριτωμένο χαρακτήρα που μπορούσαμε να είχαμε άλλες 200 ιστορίες ακόμη μαζί του. Μας τον αλοίωσε και αυτόν, αλλά πάλι έχουν το ενδιαφέρον τους. Ο Batman του Tom King, ένα έκτρωμα σουρεαλιστικής πορείας με σκηνές του ενός καρέ, ή μονοπλάνα που ξετυλίγονται σε ένα ολοκληρο τεύχος. Έχουμε και σελίδες που δεν έχουν καμιά σχέση με το κείμενο. Με ένα κείμενο που δε μας λέει ΤΙΠΟΤΑ! Ο τύπος παίρνει το ένα βραβείο μετά το άλλο και τα σενάριά του είναι απερίγραπτα! Οι πωλήσεις του Batman, εκεί που ήταν από τις πιο σταθερές της 15ετίας, έχουν πάρει την κατιούσα. Τον αλλάζουν σε λίγους μήνες. Άντε με το καλό.
 38. Διαβασα και την Ελληνικη, σχετικα καλη εκδοση, μονο ενα λαθακι στους διαλογους επεσε στη αντιληψη μου, που οκ, ουτε αυτο θα επρεπε να υπαρχει αλλα εχουμε δει και πολυ χειροτερα... Η ποιοτητα του χαρτιου ειναι πολυ καλυτερη απο τις αντιστοιχες της Anubis, το χαρτι ειναι πολυ πιο μαλακο, σχεδον σαν τις Αμερικανικες εκδοσεις, κατι που δημιουργει λιγοτερες πιεσεις στην ραχη και το κανει σιγουρα ανθεκτικοτερο στις πολλες αναγνωσεις. Για την ιστορια τα εχω ηδη γραψει στην παρουσιαση της Αμερικανικης εκδοσης, κορυφαιο κομικ, απο τα καλυτερα του ειδους που εχω διαβασει, η ατμοσφαιρα που χτιζει ειναι πραγματικα τρομερη, οφειλετε ολοι να του δωσετε μια ευκαιρια, ειδικα τωρα που δεν υπαρχει η τροχοπεδη της Αγγλικης γλωσσας. Προσωπικα, για οικονομικους και χωροταξικους λογους θα κρατησω μονο το Αμερικανικο HC, το οποιο κερδιζει στα σημεια.
 39. Ύστερα από 5 χρόνια ολόκληρη η συλλογή πλέον μου ανήκει. Έχω τα άπαντα από τα Ποπάυ του Segar! My precious!
 40. Το διάβασα και'γω το αφιέρωμα. Δεν κατάλαβα όμως γιατί το έβαλαν στη στήλη "Οι Εκκεντρικοί". Συνήθως εκεί δημοσιεύουν τη βιογραφία κάποιου όντως "Εκκεντρικού".
 41. Τίτλος: SUPERMAN - AMERICAN ALIEN Σενάριο/Kείμενα: Max Landis Σχέδιο: Nick Dragotta, Tommy Lee Edwards, Joëlle Jone, Jae Lee, Francis Manapul, Jonathan Case, Jock Σχέδιο εξωφύλλου: Ryan Sook Εκδοτική: ΟΞΥ / BRAINFOOD ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΜΕΠΕ Λίστα εκδόσεων Hμερ. έκδοσης: 12-08-2019 Εξώφυλλα: 1 + 1 Οπισθόφυλλα Τεύχη: 1 Κατηγορία: Αυτοτελές Είδος εντύπου: Κόμικ Βιβλιοδεσία: Ράχη με μαλακό εξώφυλλο Περιεχόμενο: Υπερηρωικό Μέγεθος: 17.0 x 25.0 Σελίδες: 192 Χρώμα: Έγχρωμο (ΕΓΧ) Μετάφραση: Σάββας Αργυρού Χρωματισμός: Alex Guimarães, Tommy Lee Edwards, Rico Renzi, June Chung, Francis Manapul, Jonathan Case, Lee Loughridge Επιμέλεια: Νίκος Χατζόπουλος Πρωτότυπος τίτλος: Superman: American Alien (2016) #01-07 Προέλευση: Αμερικανική ISBN: 978-960-436-641-5 Τιμή καταλόγου: 19,80€ Σύνοψη βιβλίου: Αυτό δεν είναι ένα κόμικ για τον Σούπερμαν. Αυτή είναι η ιστορία του Κλαρκ Κεντ, ενός αγροτόπαιδου από το Κάνσας, το οποίο κατάγεται από άλλον πλανήτη. Είναι η ιστορία ενός τρομαγμένου παιδιού με απίστευτες δυνάμεις, ενός έφηβου παραβάτη που έχει πολλά να μάθει, ενός δημοσιογράφου που οσμίζεται την αλήθεια και κρατά καλά κρυμμένο το μεγαλύτερο μυστικό του κόσμου. Αυτός δεν είναι ο Σούπερμαν που γνωρίζετε. Όχι ακόμη. Ο Max Landis, ο αναγνωρισμένος σεναριογράφος της επιτυχημένης ταινίας Chronicle, παρουσιάζει επτά ιστορίες από τη ζωή του άνδρα που θα γίνει ο Άνθρωπος από Ατσάλι, επτά καθοριστικές στιγμές που μετέτρεψαν έναν άλλοτε καλό, άλλοτε θυμωμένο, άλλοτε αστείο, αλλά πάντα ανθρώπινο Αμερικανό εξωγήινο στον μεγαλύτερο υπερήρωα του κόσμου. Είναι σχεδιασμένο από τους καλύτερους σχεδιαστές κόμικς, όπως οι: Jock (Batman: The Black Mirror), Francis Manapul (Detective Comics), Jae Lee (Batman/Superman), Joëlle Jones (Lady Killer), Nick Dragotta (East of West) και άλλοι. Το Superman: American Alien αφηγείται την ανθρώπινη ιστορία του Τελευταίου Γιου του Κρύπτον. Σχολιασμός: Πρόκειται για την συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Superman: American Alien #1-7, μιας πρόσφατης σχετικά κυκλοφορίας στην Αμερική. Κάθε κεφάλαιο είναι σχεδιασμένο από διαφορετικό σχεδιαστή, κάτι που όμως δεν κουράζει, μιας και αναφέρεται σε άλλη χρονική περίοδο του Κλαρκ Κεντ. Το βιβλίο εστιάζει στην ανθρώπινη πλευρά του Superman. Αν και φανταζόμουν ότι θα είναι άλλη μια εκδοχή της προέλευσης του ήρωα σε comic, τελικά ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και διαβάστηκε με αρκετό ενδιαφέρον. Η έκδοση είναι στα ποιοτικά δεδομένα που μας έχει συνηθίσει η Οξύ. Ανάμεσα στα τεύχη υπάρχουν κάποια σκίτσα από εξώφυλλα και κάποια μονοσέλιδα comic. Μια εξαιρετική έκδοση που θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε όλοι στη βιβλιοθήκη μας. Ίσως η καλύτερη ιστορία του Superman που εκδόθηκε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
 42. Πολύ ωραία πέρασα διαβάζοντας το μικρό αυτό κόμικ, αν και δυστυχώς κράτησε μονάχα είκοσι λεπτά η ανάγνωσή του.Το ελληνικό φολκλόρ και ο τρόμος συνδυάζονται εξαιρετικά με το χιούμορ, χάρη στους δυο εκκεντρικούς πρωταγωνιστές. Γενικά η ελληνική ύπαιθρος με όλους τους μύθους και τις δοξασίες της, προσφέρεται για ζουμερές ιστορίες τρόμου και φαντασίας. Το σενάριο είναι αρκετά καλογραμμένο και ενδιαφέρον, ενώ το σχέδιο ωραίο και ιδιαίτερο, με ζωντανά χρώματα. Γενικά ένας ψυχαγωγικός τόμος, που ανοίγει την όρεξη για ακόμα περισσότερες περιπέτειες των δυο ιδιόρρυθμων πρωταγωνιστών. 8/10
 43. Μετά από 30+ χρόνια που έβγαζε σειρές με τον Σκοτεινό Ιππότη, ήρθε η ώρα να καλύψει και το Origin του Σούπερμαν, ο Φράνκ Μίλερ, παρέα με τον Ρομίτα Τζούνιορ. Θα είναι τρίτευχο, εντάσσεται στο DC Black Label και ξεκινάει στις 19 Ιουνίου. (W) Frank Miller (A) Danny Miki, John RomitaJr (CA) Frank Miller From the burning world of Krypton to the bucolic fields of Kansas, the first chapter of SUPERMAN YEAR ONE tracks Clark Kent's youth in Kansas, as he comes to terms with his strange powers and struggles to find his place in our world. DC BLACK LABEL is proud to present the definitive origin of Superman as rendered by the legendary comics creators Frank Miller and John Romita Jr.! https://www.previewsworld.com/Catalog/APR190433
 44. @Retroplaymo Άντε, τι κάθεσαι? Γράψε το όνομά μου και δώστον μου.
 45. 9,90€, είναι κλασικό τομάκι ξεστοκαρίσματος και κυκλοφόρησε 6/2:
 46. Στο Comics Journal 32 είχε δημοσιευτεί άρθρο για την επίσκεψη του Μπαρκς στο ComiCon της Βοστώνης το 1976. Το μόνο σκανάρισμα του άρθρου που βρήκα ήταν χαμηλής ανάλυσης, οπότε το μετέτρεψα σε κείμενο μέσω OCR και διόρθωσα τα μικρολαθάκια που απέμειναν. Μιας και έκανα όλη αυτή τη διαδικασία, το βάζω κι εδώ: Barks in Boston by Gary Groth
 47. Όχι το πρώτο..... το μόνο!!!! Υ.Γ. Ανέβασέ το εδώ και θα δούμε. Μόνο γράψε τον αριθμό που έχει στη ράχη.
 48. αυτο θέλετε να το σκανάρω και αν ναι, που να το βάλω;* *μην απαντήσετε το 1ο πραγμα που σας ήρθε στο μυαλό
 49. Kabuki

  APEB.O.T.

  α ρε Ορέστη... πλέον ο,τιδήποτε δε σ' αρεσει θα του δίνω μια ευκαιρία τουλάχιστον σίγουρα! διαφωνούμε για άλλη μια φορά πολύ! εμένα ήταν από τα αγαπημένα μου ελληνικά φανζίν. Κρίμα που σταμάτησε... το σκίτσο σε διάφορα σημεία είναι γκραφιτάδικο, ο λόγος (που σε διάφορα σημεία είναι αφαιρετικός) έχει κάτι απο την ομορφιά των στίχων των πρώτων δίσκων των Στερεο Νοβα. Σκληρός κι ευαίσθητος ταυτόχρονα, με ατάκες που χαράζονταν στο μυαλό μου και τις θυμόμουν πολύ μετά από όταν τις διάβασα. πολύ όμορφο κι αληθινό, απλά!
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.