Jump to content

Onerlot

Members
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,160 Good

About Onerlot

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 12/31/2019

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

725 profile views
 1. Καμία ιδέα για ποιο λόγο δεν κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα το Κομιξ και το Σουπερ Μικυ...; Μην έχουμε και τίποτα ιστορίες με κόψιμο των σειρών …
 2. Μήπως η αφαίρεση της ενημέρωσης για τα 3 επόμενα τεύχη, παραπέμπει απλά στο ότι δεν θα υπάρχουν για πολύ, επόμενα τεύχη; Αυτό είναι το κακό σενάριο. Το καλό σενάριο είναι η αφαίρεση του χαρτονιού για αφαίρεση κόστους. Eερχόμαστε λοιπον στην κρίσιμη ερώτηση Σε παρόμοιες κυκλοφορίες της εταιρίας, τι συνέβη όταν αφαιρέθηκε το χαρτόνι;
 3. Έκτακτη είδηση! Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκδοτική θα εκδώσει κόμικς από την δεκαετία του 70...! Το υλικό αποσπάστηκε από μούμιες που ανευρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια! Νέρντς έχουν κατακλίσει τα κτίρια της εκδοτικής για να αποκτήσουν τις συγκεκριμένες παλιατζούρες! Οι αρχές κάνουν έκλυση να απομακρύνονται τα παιδιά και τυχών έφηβοι από τα περίπτερα που πουλούν τα συγκεκριμένα παλαιολιθικά έντυπα. Για τους νέους, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να αντιπαθήσουν τα κόμικς, λόγω αυτών των βδελυρών εντύπων!
 4. Χοχοχό! Καλησπέρα φίλτατοι! Βλέπω ότι εκτός από την Anubis και την Hachette, βαλθήκατε να καταστρέψετε και την ΟΞΥ, με τις παλιατζούρες που ζητάτε. Δηλαδή καμία ελπίδα. Θέλετε να εκλείψουν τα κόμιξ από την χώρα για να ηρεμίσετε. Ε ρε που μπλέξαμε.
 5. Το επερχόμενο hulk δεν το είχα προσέξει. Άλλη παλιατζούρα από εκεί… Θα την δει κανά πιτσιρίκι και θα νομίζει ότι πρόκειται για περγαμηνή του μεσαίωνα.
 6. Αποκλείεται να έχει υπολογιστεί η παράμετρος του εγωικού Έλληνα κομισκόφιλου που θα πρήξει τα ούμπαλα της εκδοτικής για να εκδώσει ότι αυτός γουστάρει, και ακόμη χειρότερα, αποκλείεται να έχει υπολογιστεί η παράμετρος του γιούχου υπεύθυνου στη χώρα μας, που θα λάβει αποφάσεις επηρεαζόμενος από τους 5 πρήχτες που τον έπρηξαν. Για αυτό και εξαρχής υποστηρίζω ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι για τη συγκεκριμένη έκδοση και θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε σαν κάθε τεύχος να είναι και το τελευταίο. Ακόμη και αν τελικά εκδοθούν 60 ή παραπάνω τεύχη, είναι καλό να είμαστε εξαρχής επιφυλακτικοί.
 7. Germanicus, μπράβο για την άμεση ενημέρωση του 1ου ποστ, με το μελλοντικό 10ο τεύχος. Αυτό κοιτάμε όταν θέλουμε να δούμε τι παίζει στο μέλλον, χωρίς να χρονοτριβούμε. Κατά τα άλλα, μάλλον θα προσπεράσω το 10ο τεύχος με τον Βένομ, διότι μιλάμε για αρχαιότητα και το σχέδιο είναι πολύ παλιακό . Ίσως να αρέσει στους φανατικούς κομικσόφιλους, αλλά όχι στη μάζα, όπως είμαι και εγώ. Το να μην αρέσει στη μάζα, είναι κακό για την έκδοση και την μελλοντική της προοπτική. Όσοι λοιπόν πιέζουν την εκδοτική, με μέιλ κτλ, για τέτοιες εκδόσεις, ας αναλογιστούν κάτι. Το να βρεις εσύ, το παλιό και το περίεργο, είναι εύκολο για σένα, διότι είτε θα το κατεβάσεις, είτε θα το αγοράσεις στην πρωτότυπη αγγλική έκδοση. Με το να απαιτείς το παλιό και το περίεργο από την εκδοτική, κάνεις κακό στην εκδοτική και στην «αγορά» διότι το mainstream κοινό θα φάει ξενέρα με αυτές τις αρχαιότητες. Το θέμα είναι να δημιουργηθεί νέο κοινό για τα κόμικς, έστω κι αν αυτό προέρχεται δευτερογενώς από τις ταινίες και τις σειρές. Αλλιώς, η 9η τέχνη θα πεθάνει στη χώρα μας.
 8. Καλά, μην θεωρούμε ότι τους πρήζουμε κιόλας. Χάρη τους κάνουμε που εκφράζουμε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Κι ο υπάλληλος που απαντά στα μέιλ, θα έπρεπε να απαντά σε όλα τα μέιλ, έστω και αρνητικά. Διαφορετικά, κάτι κάνουν λάθος. Παίζει να εκδοθεί και το civil war;
 9. Η επανέκδοση του civil war νομίζω είναι πριν 3,5 χρόνια και έχει εξαντληθεί. Το Logan γιατί δεν το βγάζουν τόσα χρόνια, αφού έχουν τα δικαιώματα; Η ταινία έχει καιρό που βγήκε. Πάνω απ όλα όμως, ποιος την μαμάει την Anubis; Ότι θέλουν θα βγάλουν! Ποια Anubis; Αυτή είναι για να φτιάχνει καφέ στην Hachette.
 10. Λογικά, στο προσχέδιο της λίστας της 60αδας θα υπάρχουν σίγουρα και τα παρακάτω, διότι είναι σε σύγχρονο σχέδιο, και με γνωστούς χαρακτήρες στο ελληνικό κοινό. Δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βγάλουν, αν καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι τα 60. Η αρίθμηση είναι από εδώ 35 House of M 39 Civil War 54 Wolverine: Old Man Logan 56 Secret Invasion 72 X-Men: Schism 81 Avengers: The Children's Crusade 128 New Avengers: Everything Dies 129 Superior Spider-Man: My Own Worst Enemy
 11. Πάντως πολύ ωραίο σχέδιο έχει το Avengers. Δεν λέει να μην το πάρει όποιος είναι στο ντεμί. Είναι κρίμα. Είναι πολύ καλό. Δεν πρέπει να δένουμε ντε και καλά ότι θα βγουν 60 ή παραπάνω τόμοι και θα έχουμε την ευχέρεια να επιλέξουμε κάποια από αυτά. Πρέπει να ενεργούμε σαν κάθε τεύχος να είναι το τελευταίο και θα το χάσουμε αν δεν το πάρουμε! ΥΓ: Manitou, τώρα διάβασα τα μηνύματα. Ναι, να το πάρεις. Έχει μέσα και σπάιντερμαν, και γούλβεριν και την καυτή σπαιντεργούμαν! Θα σου αρέσει σίγουρα!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.