Μετάβαση στο περιεχόμενο

Onerlot

Members
  • Περιεχόμενο

    252
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Onerlot

  1. Δεν βρισκω το Civil War στη θεσσαλονίκη. Εχετε δει πουθενα;
  2. Επισκέφτηκα και εγώ το event και κουβάλησα σχεδόν όλη την παρέα μου που είναι άσχετη με τα κόμικς. Χάρηκα με το ότι παρόλο που δεν έχουν ιδέα από κόμικς, πέρασαν πολύ καλά. Το ότι είχε πολυκοσμία είναι πολύ καλό… Έχω πάει για το gaming σε E3 στο Los Angeles και σε Gamescom στη Κολωνία. Το να είναι ένα μέρος τίγκα, αποτελεί απόδειξη επιτυχίας.
  3. Μακάρι να έβγαινε κάθε εβδομάδα. Ενθαρρυντικό ότι δεν εχουν ανεβάσει τη τιμή όταν τα παντα ακριβαίνουν. Τον Κάπτεν δεν θα τον αγοράσω. Δεν μπορώ αυτό το παλιακό σκίτσο.
  4. Τι κάνουμε τώρα με αυτό; Η αγγελία έχει τελειώσει. Εγώ μπορώ να την κλειδώσω ή πρέπει να το κάνει κάποιος mod; Η επομένη αγγελία είναι με δωρεάν τεύχη. Είναι στην αποθήκη και πρέπει να φύγουν και αυτά. Να το κάνουμε 10 τεύχη ανά μέλος; Είναι 1 κούτα παλιά Mίκυ Μάους και Κλασικά. Θα δω τι ακριβώς είναι και θα ανεβάσω άλλη αγγελία. Πρέπει να είναι πάνω από 200 τεύχη από τα 90s, σε τέλεια κατάσταση. Δεν θέλω καθόλου λεφτά. Θέλω να τα μοιράσω. Πείτε και κάτι για το διαδικαστικό. Μην ξανακάνω κάποιο λάθος. Πάντως θα την ανεβάσω μόνο εδώ.
  5. Onerlot

    ASTERIX

    Πόση εξειδίκευση, αγάπη, φαντασία και επίγνωση μπορεί να υπάρχει πάνω σε κάτι; Είναι το Αστερίξ; Είναι οποιοδήποτε άλλο κόμικ; Ή μήπως είναι τελικά αυτοί οι σπάνιοι άνθρωποι, όπως πχ οι φίλοι των κόμικς, που έχουν το χάρισμα να εντρυφούν τόσο πολύ σε κάτι;
  6. Mandake, «Ανοιχτή» την έχω την λίστα με τις σειρές. Είναι σε «public»! Δεν ξέρω τι φταίει αν πατάς το λινκ και δεν μπαίνει. Να πάρει! Θα το ψάξω. ΥΓ: Πρέπει να έχουν φτιάξει κώδικα στον IMDb που στην ουσία γυρνάει σε private όλες τις ιδιωτικές λίστες, παρόλο που ο χρήστης βλέπει το «public». Βλέπω ότι δεν μπορώ να βρω λίστα άλλου χρήστη… Ίσως το έκαναν για να μην χάνουν views από τις δικές τους λίστες. Οπότε σβήνω και την υπογραφή. Τικ, δεν το σκέφτηκα και έκανα το λάθος να ανεβάσω την αγγελία ΚΑΙ σε άλλο σαιτ. O Christ έστειλε πρώτος (στο άλλο σάιτ) και μου το είπε κιόλας ότι μπορεί να δημιουργηθεί θέμα. Δεν μπαίνω και καθημερινά στο σάιτ και ξέχασα πως δουλεύουν οι αγγελίες. Αν τύχει και ξανανεβάσω τίποτα, θα το κάνω αρχικά μόνο εδώ.
  7. Το διάβασα στην αμερικανική έκδοση. Δωρεάν στο διαδίκτυο. Βρήκα το σκίτσο λίγο πιο παιδικό (από ότι συνήθως) αλλά αυτό δικαιολογείται λόγω του Fortnite.
  8. Πολύ ενθαρρυντικό για τα κόμικς το ότι η έκδοση έχει φτάσει τα 80 τεύχη. Αυτό σημαίνει ότι πουλάει και ότι δεν είναι ζημιογόνο. Αυτό συμβαίνει ενώ ταυτόχρονα κυκλοφορούν διάφορες εκδόσεις στο ίδιο είδος από Anubis και ΟΞΥ. Δεν το περίμενα. Η αγορά μας είναι μεγαλύτερη από ότι νομίζουμε. Λογικά, θα φεύγουν αρκετά κομμάτια και στην διασπορά του εξωτερικού. Όπως και να έχει, κάποιοι θέλουν τους τόμους ΚΑΙ στα Ελληνικά. Μακάρι να πάμε και σε 3η 60άδα.
  9. Καλημέρα ΤΙΚ. Τα πρόλαβε ο Christs και του τα έχω κρατήσει. ΥΓ: Δόθηκαν
  10. Στην ουσία χαρίζω σε εξευτελιστική τιμή 22 κόμικς σε υπέρ - τέλεια κατάσταση με μόλις 20 ευρώ. Τα τεύχη φαίνονται στη φωτό από το Induks. Ανακατάταξη στη βιβλιοθήκη μου… και δεν χωρούν… Η αγγελία ισχύει για μια εβδομάδα και μετά θα πάρουν δρόμο…! Τρέξτε να τα σώσετε! Μόνο για Θεσσαλονίκη…
  11. Πολύ καλό το 79 με τους X-MEN. Και είναι και τούμπανο με 8 τεύχη.
  12. Μπράβο ρε Μενίγ Πουαγώ! Εχει και άλλα 3 ροζα # Οι μυστικοί (2020) # Ζουζουνιές (2020) # Θκληρή Καρδιά (2021)
  13. Από όλο αυτό, να μας μείνει το λινκ με το σάιτ! Να ξέρουν όλοι ότι υπάρχουν ανά πάσα στιγμή, όλα τα αμερικανικά τεύχη σκαναρισμένα και δωρεάν, ώστε να μπορεί κάποιος να τσεκάρει σκίτσο, ιστορία κτλ πριν προβεί σε αγορές.
  14. Αυτά προσπάθησα να βρω και δεν τα βρήκα… Για αυτό ζητώ βοήθεια… Μπορεί κάποιος να τα βρει σε αυτό το σάιτ; https://readcomiconline.li/Search/Comic
  15. Ξερω ποια ειναι τα τευχη αλλα δεν μπορω να τα βρω στη σελιδα για να δω το σχεδιο και να δω αν μου αρεσουν. Στην αναζητηση μου βγαζει ολα τα X-MEN, όλων των εποχών. https://readcomiconline.li/Search/Comic
  16. Δεν μπορω να βρω ποια τευχη εχει ο τομος Χ-ΜΕΝ για να καταλάβω αν μου αρεσει. Το ξέρετε αυτο το σαιτ: https://readcomiconline.li/ Εχει δωρεαν ολα τα τευχη... Τα βρίσκεις με search πάνω δεξιά Ποια τευχη ειναι λοιπον;
  17. Ωραία. Άρα το επόμενο, που ΔΕΝ θα το πάρω, είναι αυτό με την γιαγιά της σιντιρέλας… Προσοχή παιδιά διότι σε ένα από τους επόμενους τόμους, θα αρχίσει η καλύτερη για εμένα ιστορία του Σκάρπα που αποτελείται από 8 μέρη. Μιλάμε για έπος. Δεν ξέρω αν θα προλάβουν να την βάλουν φέτος. Είναι του 1970. Μάλλον δεν θα προλάβουν.
  18. Θέλω και να γλιτώσω από τον τόμο που θα έχει καμιά 10αρια 8σέλιδες με την γιαγιά της Σιντιρέλας. Αυτές είναι όλες του 1969. Δεν αντέχονται.
  19. Συνολικά μένουν άλλα 4 τεύχη για φέτος; Τι λέτε, θα προλάβουν να εκδώσουν ιστορίες από το 1970 και μετά; Ο φίλος που ενημερώνει το Induks είναι διακοπές;
  20. Λογικά ένα από τα επόμενα τεύχη θα είναι γεμάτο 8σελιδες με Σιντιρέλα. Να πείτε μόλις το πάρετε ώστε να την γλυτώσω εγώ και να μην το πάρω.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.