Jump to content

Kriton

Members
 • Content Count

  491
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  1,817 [ Donate ]

Community Reputation

2,701 Good

5 Followers

About Kriton

 • Rank
  Active member
 • Birthday January 1

Contact Methods

 • Website URL
  https://comicsloft.wordpress.com/

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

886 profile views
 1. Όλα τα τεύχη, που διαφήμισαν μαζεμένα, με ζόρισαν. Οι τίτλοι των ιστοριών πρέπει να δόθηκαν με την ίδια λογική, που δίνονται οι ελληνικοί τίτλοι στις ξένες ταινίες! Ακόμα και στο Ντόναλντ, που έβαλα συνδέσμους και προς τις τρεις ιστορίες τού τεύχους, τη δεύτερη ιστορία τη μάντεψα, ενώ για την τρίτη χρειάστηκε να υποθέσω ότι είναι ιστορία τής ΤΝΤ. Μόνο για την πρώτη είμαι σίγουρος, μια και η αρχή της εμφανίζεται στην προεπισκόπηση.
 2. Για τους φίλους του Μίκυ το νέο πλούσιο τεύχος με 10 απολαυστικές ιστορίες στα περίπτερα. ΜΙΚΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ Ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΣΕΡΦΕΡ ΜΙΚΥ & ΓΚΟΥΦΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΧΙΟΥΗ ΛΙΟΥΗ ΝΤΙΟΥΗ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΙΖΥ ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΑΚ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΜΙΚΥ & ΓΚΟΥΦΥ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΚΟΥΦΟΨΑΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ Η ΠΑΛΙΑ ΛΙΜΝΟΥΛΑ Από την Τρίτη 23/07, αναζητήστε το 47ο τεύχος στα περίπτερα.
 3. Σύμφωνα με τη διαφήμιση στην προεπισκόπηση του Ντόναλντ Ιουλίου, οι φετινοί τόμοι θα κυκλοφορήσουν στις 23 Ιουνίου. (Τι θα πει ότι πέρασε η ημερομηνία;) Το πιο πιθανό είναι ότι θα κυκλοφορήσουν στις 28 Ιουλίου, αμέσως μετά την οικονομία τού Σκρουτζ, ακριβώς διότι ετοίμασαν αυτή τη διαφήμιση. Το ανησυχητικό είναι ότι στη διαφήμιση δείχνουν μόνο τρεις τόμους. Αν και σε σχετική ερώτηση απάντησαν ότι η κυκλοφορία τής οικονομίας τού Σκρουτζ δεν θα επηρεάσει τον αριθμό των τόμων των απάντων τού Σκάρπα, που θα κυκλοφορήσουν φέτος, δεν μας έχουν πει ποιος θα είναι αυτός ο αριθμός. Συνήθως, βέβαια, βγάζουν καλοκαιρινούς τόμους, μέχρι ν' ανοίξουν τα σχολεία, οπότε, αν αρχίσουν αμέσως μετά την οικονομία τού Σκρουτζ, προλαβαίνουν να βγάλουν τους συνηθισμένους 8–9, που έβγαλαν τις προηγούμενες δύο χρονιές.
 4. Τα ζωντανά παπούτσια πρέπει να είναι αυτή η ιστορία.
 5. Ο μαθητευόμενος επιχειρηματίας πρέπει να είναι αυτή εδώ η ιστορία.
 6. Και αυτόν τον μήνα συναντάμε το αγαπημένο μας παπί σε 3 νέες ιστορίες… Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Αναζητήστε το τεύχος Νο.61 από την Τρίτη 16/07 στα περίπτερα! Η προεπισκόπηση του τεύχους είναι εδώ.
 7. Προφανώς στη φούρια τους να βγάλουν όλες τις υπόλοιπες διαφημίσεις τού μηνός μαζί, για να πάνε διακοπές, α) ξέχασαν το Κόμιξ (τι πρωτότυπο!) και β) χρησιμοποίησαν το υπόβαθρο της διαφήμισης τού Κόμιξ στη διαφήμιση του Ντόναλντ.
 8. Όπως και την περασμένη εβδομάδα, είχαμε και πάλι ένα ανακάτεμα ιστοριών από διάφορους τόμους τής ιταλικής σειράς, καθώς και ιστοριών εκτός σειράς, ενώ είχαμε και δύο ιστορίες, που τις έχουμε διαβάσει παλιότερα.
 9. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ 4ο ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Υπάρχουν διάφορα είδη οικονομίας. Υπάρχει για παράδειγμα, η παραδοσιακή οικονομία, όπως του Σκρουτζ, μια οικονομία που την διέπει μια αυστηρή και συγκεκριμένη αντίληψη. Για να την καταλάβουμε θα πρέπει να διαβάσουμε τις ιστορίες αυτού του τόμου, αλλά και τα κείμενα με τις συμβουλές του πιο πλούσιου παπιού του κόσμου. Σε αυτόν τον τόμο θα ασχοληθούμε με τον ανταγωνισμό, με τα καλά του και τα κακά του. ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΚΛΟΝΤΑΪΚ ΕΡΓΑΣΙΑ & ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ
 10. 4 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα: ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ, Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΑΚ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΦΥΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΡΟΙΣΩΝ ΑΝ Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Σ'ΕΝΑ ΕΡΗΜΟΝΗΣΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΕΤΙ, ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΚΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΒΟΥΒΑΛΟΙ ΚΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΠΑΓΙΔΑ Ο ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΣ ΙΔΙΟΦΥΪΑ-176 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΦΟΝ ΝΤΡΕΗΚ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 12 Ιουλίου (Νο. 265) Η προεπισκόπηση του τεύχους είναι εδώ. Κρίνοντας και πάλι από τον αριθμό των σελίδων, αυτήν την εβδομάδα θα διαβάσουμε τα υπόλοιπα τρία μέρη τής πρώτης ιστορίας.
 11. Όπως και στον πρώτο τόμο, αυτήν την εβδομάδα είχαμε ένα ανακάτεμα ιστοριών από διάφορους τόμους τής ιταλικής σειράς, καθώς και ιστοριών εκτός σειράς, ενώ δεν έλειψε και μία ιστορία, που την έχουμε διαβάσει παλιότερα.
 12. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ 3ο ΜΑΘΗΜΑ ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ!!! Υπάρχουν διάφορα είδη οικονομίας. Υπάρχει για παράδειγμα, η παραδοσιακή οικονομία, όπως του Σκρουτζ, μια οικονομία που τη διέπει μια αυστηρή και συγκεκριμένη αντίληψη. Για να την καταλάβουμε θα πρέπει να διαβάσουμε τις ιστορίες αυτού του τόμου, αλλά και τα κείμενα με τις συμβουλές του πιο πλούσιου παπιού του κόσμου. Σε αυτόν τον τόμο θα ασχοληθούμε με μια πολύ σπουδαία εφεύρεση του ανθρώπου: το χρήμα! ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ ΝΗΣΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΤΑΞΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΚΑΡΤΑ ΟΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
 13. Κυκλοφόρησε κιόλας η προεπισκόπηση του επομένου τεύχους, απ' όπου φαίνεται ότι η ιστορία χαμένοι στον Παράδεισο δεν θα δημοσιευτεί, κάνοντας ακόμη πιο ακατανόητη τη δημοσίευση τής ιστορίας πετώντας στον Παράδεισο.
 14. Ενώ ακόμα περιμένουμε να δούμε τις προεπισκοπήσεις τευχών, που ήδη έχουν κυκλοφορήσει, κυκλοφόρησε η προεπισκόπηση του επομένου Ντόναλντ, όπου βλέπουμε τη διαφήμιση για τους νέους τόμους των απάντων τού Scarpa. Ημερομηνία κυκλοφορίας στη μακέτα τής εφημερίδας: Κυριακή... 23 Ιουνίου! Απ' ό,τι φαίνεται, λογάριαζαν να ξεκινήσουν τότε, αλλά τελικά μπήκε εμβόλιμα η οικονομία τού Σκρουτζ. Λέτε να πρόκειται για κάποια μπηχτή για τις οικονομικές γνώσεις των Ελλήνων πολιτικών;
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.