Jump to content

ProfPhillipMortimer

Members
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  1,637 [ Donate ]

Community Reputation

2,167 Good

2 Followers

About ProfPhillipMortimer

 • Rank
  Active member
 • Birthday 09/08/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,040 profile views
 1. Καλό το πάχος των σελίδων αλλά έλεος ασ βάλουν και κάτι που να διαβάζεται ... Να πεις πως δεν έχουν ιστοριάρες να διαλέξουν ....
 2. Σε πρώτη φάση απλά θα πανηγυρίσω ... Νέα Μπονελλική τετράδα yeaaahahahahh...
 3. εμένα η όλη κατάσταση σε συνδυασμό με την μη καινουγια με εφημερίδα εκδοση μου μυρίζει πως έχει μεινει τρελό στοκ Καστελ και ανησυχω για την εκδοτική που μας έχει δώσει τόσα ωραία κόμικ τα τελευταία 4 χρόνια ...
 4. "Δεν το έχω διαβάσει ακόμα," η φράση κλείδι. Όταν το διαβάσεις παρακαλώ γράψε τη γνώμη σου. Εγω όλο αυτόν τον καιρό δεν έχω καταφέρει να ολοκληρώσω το τρίτο τεύχος. Το πρώτο μέτριο, Το δεύτερο κακό από το τρίτο και μετά όχι απλά δεν διαβάζεται δίνει άλλη διάσταση στον χαρακτηρισμό απαράδεκτο κόμικ από δημιουργούς ονόματα.
 5. Στα πλαίσια της χαράς μου και την ανάγκης μου να βοηθήσω αν μπορώ την εκδοστική που μου προσφέρει τα τελευταία 4 χρόνια ανελλιπώς τους αγαπημένους μου Μπονελικούς ήρωες θα ήθελα να κάνω κάποιες προτάσεις για την συνέχεια της σειράς των Μπονελικών γκράφικ νόβελς. Mister No: Συνεχίζουμε το εξαιρετικό Revolution με την σούπερ ιδέα δύο άλμπουμ σε κάθε ελληνικό τομάκι. Dylan Dog: Να επιλέγονται ιστορίες από την σειρά ανατύπωσης σε έγχρωμο των ιστοριών του Σκλάβι. Προτείνω τα La bellezza del demonio, I nampiri, Επίσης το έμμεσο team up με Μιστερ Νο Ananga (2 ιστοριες Μιστερ Νο, 2 Ιστορίες Ντυλαν Ντογκ απο Σκλαβι με κοινό κακό τον θεό Τζαγκουαρ, έχουμε ήδη δει τον επίλογο στο Μιστερ Νο και οι άλλοι ... Zagor: Τις προφανής επιλογές του 400 και 500, αλλιως καμία σούπερ περιπέτεια απρόμαυρη 200-300 σελίδων. Υπάρχουν πολλές. Κατα προτίμηση σε σενάριο Boselli η Rauch. Tex: Μετά την δημοσίευση όλων των προφανών επιλογών ασ γίνουμε δημιουργικοί. προτείνω 5 ιστορίες του Boselli που έχουν δημοσιευτεί έγχρωμες σε προσφατα γκράγικ νοβελς τις εξής: 1. Nei territori del Nordvest, 2. Vivo o Morto 3. il gidice bean 4. Gli eroi di devil pass 5. I giustizieri di vegas Επίσης θα ήθελα να δω την σειρά Dragonero Senzanima που μετρά ήδη 3 άλμπουμ των 80 σελίδων. Ίσως ανά δύο; Και ξαναπροτείνω το φοβερο relaunch του Martin Mystere . Αυτά.
 6. Ποlύ καλή ιστορία είναι με Hellingen, θανάτους - αναστάσεις , sclavi horror. Τέτοια έγραφε ο Sclavi και είπε ο Sergio Bonelli από το να μας αλλοιώσεις όλους τους ήρωες (Zagor, Mister No) ασ τον αφήσουμε να βγάλει δικό του τίτλο (Dylan Dog) μπας και ησυχάσουμε.
 7. Μετά το εξαιρετικό Zagor Alien Saga με τρεις σουπερ ιστορίες έχεται νέα Signature Edition ... Ναι η Epicenter συνεχίζει να τα σπαει ... Προκειται για την μεγαλύτερη ιστορία Ζαγκορ από Sclavi και Ferri In the Jaws of Madness ένα έπος πάνω από 500 σελίδες, σε hardcover με μεγάλο σχήμα. Τι να πω τα λόγια είναι περιττά ...
 8. Ας βγαλουν τα πρωτα 6-7 τευχη και βλεπουμε. Καλύτερα κορυφαία runs ανολοκλήτωτα παρά ολοκληρα σκουπίδια.
 9. Συμφωνω για τον μικρό αριθμό σελίδων. Καλό είναι να κυκλοφορούν δύο τρία τεύχη μαζί από το συγκεκριμένο storyline όπως έγινε στο Μιστερ Νο για να είναι πιο χορταστικό στην ανάγνωση Επίσης θα ήθελα προσωπικά ιστορίες του Ζαγκόρ ακόμα και ασπρόμαυρες από τον λεγόμενο atlantis cycle που κράτησε περίπου 20 χρόνια 1990-2010 σε σενάρια κυρίως του Boselli αλλά και λίγα του Burrattini..
 10. Από παιδί οι προτιμήσεις μου ήταν 1. Iron Fist 2. Iron Man 3. Wolverine 4. Ms Marvel 5. Marvel Girl 6. Doctor Strange 7. Captain America 8. Scarlet Witch 9. Wonder Man 10. Nightcrawler Μεγάλωσα διαβάζοντας την σειρά της Μαμουθ Σουπερήρωες παίρνοντας όλα τα τεύχη από το πρώτο Ιούνιος του 1986 έως το τελευταίο από τα περίπτερα. Αγόραζα επίσης Σπαιντερμαν και Σουπερ Σπαιντερμαν από τις εκδόσεις Καμπανάς και με μανία προσπαθούσα να βρω τα καλοκαίρια τέλος 80ς αρχές 90σ τα περιοδικά της σκληρής γενιάς. Το 1988 ξεκίνησα να αγοράζω original marvel comics ant the rest is history, κουσούρι που έχω ακόμα. Συνολικά αγοράζω ανελλλιπώς Marvel comics από το 1985.
 11. Να πω και εγώ τη γνώμη μου για το 3ο τέυχος Μιστερ Νο. Καταπληκτικό σχέδιο, μεστό σενάριο. Λίγο πιο βαρύ και σοβαρό από τα συνηθισμένα Μιστερ Νο που δεν παίρνουν και πολύ σοβαρά τον εαυτό τους. Σούπερ η ιδέα να περιέχει 2 τεύχη της Ιταλικής έκδοσης. Βέβαια καλό θα ήταν να τα χώριζε τα δύο κεφάλαια και πιο διακριτά. Γενικά από τις καλύτερες σειρές του Μπονέλι που έχει δημοσιεύσει ο Ανεμοδουράς, κλέβει την παράσταση. Πάντα τέτοια και να ολοκληρωθεί η σειρά επιτυχώς. Μετά από αυτό αυξάνονται οι απαιτήσεις μας, θέλουμε και το revamp του Mystere. Σημείωση εξαιρετικές οι αποδόσεις των κειμένων του Τομπαλίδη στα εισαγωγικά άρθρα που πολύ καλώς περιλαμβάνονται γιατί συνήθως οι ελληνικές εκδόσεις τα έκοβαν. Συνολικά μια εξαιρετική έκδοση. Νομίζω ότι με αυτό το άλμπουμ φτάνουμε στην κορυφαία στιγμή των εκδόσεων, ας συνεχίσουμε έτσι ...
 12. Για το σχέδιο θα αναφέρω πως το στυλ του είναι ιδιαίτερο (θυμίζει mahwa) καθώς πρόκειται για Μαλαισιανό καλλιτέχνη. Τόσο καλό καλλιτέχνη που κάνει 20 χρόνια καριέρα στην Αμερική. Αναφέρω ενδεικτικά εξαιρετικές δουλειές του: Doom Patrol 1-22 με John Arcudi Barman Journey into Knight Annihilators με Abnett ΧΜΕΝ legacy με mike Carey Deadly hands of kung fu κλπ Δεν μπορεί κάποιος με τόσο μεγάλη καριέρα να χαρακτηρίζεται κακός επειδή έχει ιδιαιτερο στυλ ..
 13. Χαλαρώστε λίγο παιδιά... Ναι ήταν κακή επιλογή ιστορίας. Στην προσπάθεια να βάλουν origin το χάσανε. Όμως το σχέδιο του Tan Eng Huat είναι απλά ιδιαίτερο όχι κακό. Όταν υπάρχουν run στο Thor σαν του Aaron, και του Simonson είναι βλακεία να ψάχνουν απλά κάτι σε πρόσφατο origin. Αδικούν τον ήρωα και την προσπάθεια τους. Επίσης δεν στέκει το επιχείρημα πως επειδή είναι ένθετο εφημερίδας βάλανε σαβούρα, αντίθετα έπρεπε να βάλουν ότι καλύτερο είχαν για να λειτουργήσει σαν κράχτης. Απλά ως συνήθως με τους έλληνες εκδότες, η επιφανειακή γνώση του αντικειμένου οδηγεί σε κακές επιλογές ιστοριών.
 14. Γενικά θελω να στηρίζω την έκδοση και είμαι ευγνώμων που επιτέλους έχουμε ποιοτικές ελληνικές εκδόσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όμως έλεος με αυτό το Στορμ, είναι το χειρότερο σεναριακά κόμικ που έχω διαβάσει. Πως έχει τέτοια αποδοχή. μάλλον μας αρέσει να κοιτάμε μόνο τις εικόνες. Πραγματικό σκουπίδι σεναριακά, κανένα πλάνο, κανένα στόχο σεναριακά τυχαία γεγονότα με άθλιους διαλόγους.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.