Jump to content
Το Σάββατο 25/1 στις 8μμ @ΛΕΦΙΚ (Ιερά Οδός 14) κόβουμε τη πίτα μας! Σας περιμένουμε όλους και όλες!

ProfPhillipMortimer

Members
 • Content Count

  336
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  2,163 [ Donate ]

Community Reputation

2,625 Good

2 Followers

About ProfPhillipMortimer

 • Rank
  Active member
 • Birthday 09/08/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,352 profile views
 1. και το χοντρό καλό είναι, χεχεχε άντε καινούργιο μπονελικο κομιξακι ότι πρέπει.
 2. Η επιστροφή είναι οι καινούργιες του 2019 περιπέτειες του Μιστερ Νο, που εξελίσσονται στο αρχικό continuity, πριν το φοβερό και μεγάλο σε έκταση (30-40 τεύχη) φινάλε της σειράς. Φοβερή επιλογή. Ξεκίνησε καλά η ημέρα.
 3. Οι guardians of the galaxy, οι καινούργιοι και καλύτεροι από όλους προέκυψαν από τον μεγάλο Abnett μετά το πρώτο Annihilation. Εκεί ο Abnett ένωσε πολλούς διαφορετικούς Marvel cosmic χαρακτήρες δίνοντας φόρο τιμής στον μεγάλο Starlin. Η σειρά ήταν εξαιρετική με υπέροχο σχέδιο του Pelletier. Όμως όπως οι περισσότερες ποιοτικές σειρές δεν πουλούσε τίποτα. Όμως .... Από εκεί προήρθε το ενδιαφέρον για την ταινία που οδήγησε στη σειρά του Bendis της οποίας τα πρώτα τεύχη είδαμε στην σειρά. Έτσι ανέλαβε ο Bendis η σειρά πουλούσε σαν τρελή. Βέβαια δεν ήταν πια και τόσο καλή ποιοτικά αλλά δεν βαριέσαι Make mine cosmic Marvel.
 4. Οι γενναίοι και οι τολμηροί παιδί μου σου λέω .... Κατά το τόλμη και γοητεία (bold and the beautiful) Μια νοσταλγική και χαρούμενη διάθεση με κυριεύει ... ΧΑΧΑΧΑ
 5. Στο criminal είναι μεγάλο λάθος να μην παίρνεις ΚΑΙ τα τεύχη. Είναι γεμάτα εξτρα. Άρθρα πιν απ κλπ. Είναι πολύ πιο complete από τις deluxe εκδόσεις.
 6. Οι εκδόσεις του Καμπανά ήταν αυτές που ήταν. Ήταν της προϊον της εποχής τους. Αυτό που δεν μπορεί να μην ειπωθεί ήταν πως για πάνω από 25 χρόνια ο Καμπανάς είχε μεταφράσει και εκδόσει στην Ελλάδα Χιλιάδες Μάρβελ τεύχη. Άρα οι περισσότεροι Μαρβελ Φανς Έλληνες ξεκίνησαν από Καμπανά.
 7. οκ Τέλη 80ς. 90ς το διαβάζαμε εδώ από Καμπανά. Μην περιμένεις και κανένα αριστουργημα, διαβάζεται ευχαριστα απλα. Ποπ κορν κομικς.
 8. Τι περίμενες αγαπητέ φίλε με 8€ ; Limited edition signed hardcover;
 9. Ναιιιιι !!!!! Επιτέλους κάτι παλαιότερο. Εξαιρετική ιστορία Peter David, Μαγικό σχέδιο Dale Keown. Έχει και για μένα τρομερή συναισθηματική αξία. Τα πρώτα Hulk που αγόρασα από το Solaris στην Αμερικάνικη μορφή τους !!!! Ζητωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
 10. Ναι τευχάκια !!!! Και αυτή η ιστορία του Green Arrow είναι καταπληκτική και αποτελεί την έμπνευση για τη σειρά Arrow. Με τους κορυφαίους δημιουεγούς Andy Diggle και Jock σε μεγάλα κέφια.
 11. Όχι αν σέβεται το μέσο που υπηρετει, το κόμικ δηλαδή, δεν είναι κακός δημιουργός μόνο και μόνο επειδή σχεδιάζει ένα ιδιόμορφο είδος. Αν σχεδιάζει δηλαδή για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της ιστορίας και όχι για προσωπικούς λόγους. Και η τσόντα είδος ιστορίας είναι... Πάντως αν ήσουν ο Σερπιέρι, με τέτοιο ταλέντο και σχεδιάζες μια ζωή μόνο Ντρούνα θα ήσουν υπερήφανος για το body of work σου; Εγώ όχι. Και ο Μανάρα δεν σχεδίασε μόνο τσόντες αλλά πολλά είδη κόμικς. Ο Balent σχεδίασε Catwoman σαν να είναι τσόντα και σε αυτό έκανα κριτική.
 12. Για τον Balent θα πω Μπερδεύτηκε ο άνθρωπος, δεν σχεδιαζε Catwoman αλλα Titswoman. O Cooke σχεδίαζε Catwoman! Κακός δημιουργός, απαράδεκτο storytelling μονο T&A. Τσόντες μονο έπρεπε να σχεδιάζει ...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.