Μετάβαση στο περιεχόμενο

ProfPhillipMortimer

Members
 • Περιεχόμενο

  249
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  1,427 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

1.973 Καλός

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος ProfPhillipMortimer

 • Τάξη
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Γενέθλια 08/09/1977

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Χώρα
  Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

884 προβολές προφίλ
 1. ProfPhillipMortimer

  ARALE [ TRISTAN ROULOT, DENIS RODIER ]

  Εξαιρετικο σχεδιο του Denis Rodier που είχα να δω από τότε που ήταν inker στους super titles τα 90ς.
 2. ProfPhillipMortimer

  Νέες κυκλοφορίες από την ΜΑΜΟΥΘ COMIX (2019)

  Αυτό μου φαίνεται σαν πλάνο δεκαετίας όχι ετήσιο. 5 τίτλοι σε ένα έτος ....
 3. ProfPhillipMortimer

  Νέες κυκλοφορίες από την ΜΑΜΟΥΘ COMIX (2019)

  Τσεκάρουν προφανώς τη συλλογή σου πριν αποφασίσουν ....
 4. Συμφωνώ πως το Archer & Armstrong του Van Lente κινείται στην μετριότητα. Έχει φαινομενικα όλα τα στοιχεία του θρυλικού run του Barry Windsor Smith, περιπέτεια, χιούμορ, ιστορικές πληροφορίες όμως χωρίς ψυχή. Το επόμενο run του Rafer Roberts μου άρεσε περισσότερο, ήταν όμως περισσότερο χιουμοριστικό από το original. Γενικά θέλω να κυκλοφορεί πάντα Archer & Armstrong καθώς ήταν από πιο αγαπημένα μου κομικς, όταν ήμουν παιδί και η πρώτη σειρά εκτος Μαρβελ - DC που παρακολουθούσα φανατικά.
 5. ProfPhillipMortimer

  Νέος γαλλικός Ποπάι!

  Φαίνεται καλό !!! Το σχέδιο εξαιρετικό.
 6. ProfPhillipMortimer

  Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

  Και άλλη επανέκδοση έρχεται. Zagor classic 80 έγχρωμες σελίδες με 2,50€. Τα καλύτερα σε σκιτσο Ferri από το 1960-1970. Ωραίες οι επανεκδόσεις αρκεί να συμπληρώνουν το πολύ περισσότερο νέο περιεχόμενο (όπως συμβαίνει στην Ιταλία). Όχι να υπάρχουν επανεκδόσεις χωρίς νέα κόμικς (Ελλάδα, βέβαια από κάπου πρέπει να ξεκινησεις).
 7. ProfPhillipMortimer

  Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

  Καλημέρα, Ευχάριστα τα νέα από την Ιταλία για τους φαν της Κατάκτησης. Από τον Απρίλιο του 2019, ξεκινά νέα έπανέκδοση από την Sergio Bonelli Editorre, έγχρωμη σε μεγάλο σχήμα. Να λοιπόν η ευκαιρία για νέα ελληνική έκδοση ;
 8. ProfPhillipMortimer

  ΜΥΘΟΝΑΥΤΕΣ

  Είναι τέρατα από την ελληνική παράδοση. Παραμύθια, δοξασίες, τοπικές ιστορίες, στοιχειώματα κλπ. όμορφη ιδέα. Πάντως το κονσεπτ της σειράς ήταν καλό απλά φαίνεται πως δεν υπάρχει χημεία μεταξύ των δύο δημιουργών. Το σκίτσο εξαιρετικό από τον Ρουμπούλια το σενάριο άνισο στην καλύτερη ...
 9. ProfPhillipMortimer

  ΖΑΓΚΟΡ

  Τα crossover πάντα δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας, καθώς μπλέκουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες - κόσμους. Πάντως εμένα και αυτό και το άλλο με Ντραγκονέρο τα απόλαυσα πάρα πόλυ. Ποπ κορν κόμικς. Πέρασα την ώρα μου πολύ ευχάριστα.
 10. Εκπληκτική τι μέγεθος έχει; Την φαντάζομαι σε ράφι δίπλα από τα Μπλέικ και Μόρτιμερ .... Βέβαια για μένα, όχι για λόγους οικονομικούς, μάλλον δεοντολογικούς απαράδεκτη η τιμή. Ακόμα και με την τεράστια έκπτωση μου φαίνεται παράλογη. Πόσα υπάρχουν 5 κομμάτια;
 11. ProfPhillipMortimer

  Marvel Omnibuses, Epic Collections, TPBs & OHCs

  Ειδικα τα spider-man του byrne του 99-02 είναι τρελά σκουπίδια, σεναριακά αλλά και σχεδιαστικά.
 12. Τα Κόρτο είναι εξαιρετικά κόμικς. Όμως είναι και θέμα γούστου. Δεν μπορεί να αρέσουν σε όλους το ίδιο. Και ο Gaiman είναι τεράστιος συγγραφέας και το Sandman αριστούργημα αντικειμενικά. Την δεκαετία του 90 μου άρεσε και το διάβαζα τώρα το βαριέμαι θανάσιμα. Χειροτέρεψε το κόμικ; Δεν νομίζω. Άλλαξε το γούστο μου. Ο Κόρτο την δεκαετία του 90 μου άρεσε λίγο Την δεκαετία του 2000 περισσότερο, τώρα τον λατρεύω ... Αλλάζουμε, αλλάζουν και τα γούστα μας.
 13. ProfPhillipMortimer

  Doom Patrol (2019- )

  Όλα ωραία και καλά. Τι δουλειά έχει ο Titan Cyborg στο Doom Patrol ????? Πάντως το Titans το βρήκα συμπαθητικό προς καλό εστιασμένο στο horror aspect της Raven. Ελπίζω σε εξίσου καλό και γιατί όχι καλύτερο Doom Patrol.
 14. ProfPhillipMortimer

  ΤΕΞ

  Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Αυτό ακριβώς είναι, ένα ευχάριστο περιπετειώφες σπαγγετι γούστερν με εξαιρετικό σχέδιο και καλογραμμένο σενάριο.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.