Jump to content

karolos79

Members
 • Posts

  170
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About karolos79

 • Birthday 03/07/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

karolos79's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1.5k

Reputation

 1. Επιτέλους στάλθηκαν σήμερα οι τόμοι. Λογικά Τετάρτη ή Πέμπτη θα έρθουν στην πόλη μου. Παρασκευή ετοιμάζω έφοδο στην acs.
 2. Εκ παραδρομής ανέβασα το ίδιο εξώφυλλο. Ορίστε το the Amazing Spider-Man #343 (επιστροφή στην κανονικοτητα)
 3. Δεν ήταν πάντα με καθυστέρηση η αποστολή των τόμων για τους συνδρομητές. Έχω παραλάβει τόμους πολύ νωρίτερα από την κυκλοφορία τους. Ίσως το πρόβλημα προέκυψε με τη δεκαπενθήμερη κυκλοφορία της συλλογής το μήνα Αύγουστο. Σίγουρα ξενερωσαμε οι περισσότεροι, αλλά λόγω του οικονομικού κέρδους (με συνδρομή πληρώνεις 17 από τους 20 τόμους), προσωπικά θα ανανεώσω και ευελπιστώ να βελτιωθεί η κατάσταση. Υ. Γ. Στο 47ο τόμο του Daredevil, στην τελευταία ιστορία που επιμελήθηκε ο Gene Colan, έχουμε αλλαγή στη μάσκα του ήρωα. Αφήνει ακάλυπτα τα αυτιά. Δεν ξέρω αν έγινε σκόπιμα ως πρόταση αλλαγής της στολής (το θεωρώ απίθανο), αλλά μου θύμισε τον κακό χαμό που έγινε στο the Amazing Spider-Man, την εποχή που σχεδίαζε τον τίτλο ο Erik Larsen (1990), όταν η Marvel είχε τη "φαεινή" ιδέα να αντικαταστήσει το μπλε χρώμα, στην κλασική στολή του Spider-Man, με το μαύρο. Αποτέλεσμα της αλλαγής αυτής, η μη απεικόνιση των μυών του ήρωα (βλ. εξώφυλλο #340). Καταλαβαίνετε τη έγινε στη συνέχεια.... Σε δύο μήνες επανέφεραν το μπλε - κόκκινο της στολής.
 4. Καμία ειδοποίηση. Οι Αθηναίοι μπορούν να μας ενημερώσουν;
 5. Παρακαλώ αν κάποιος φίλος παραλάβει τους τόμους 49 και 50 από συνδρομή, να ενημερώσει. (για να μεταβώ "απρόσκλητος" στην acs)
 6. Διασκεδαστικότατος ο 47ος τόμος, με το υπέροχο σχέδιο του μυθικού John Romita. Καταλαβαίνω απόλυτα τον Stan Lee, για τη μεταγραφή του Romita στον τίτλο του the amazing Spider-man, μετά την απώλεια του Steve Ditko. Ήταν αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή. Δεν με χάλασε όμως για τον Daredevil, αφού ανέλαβε ο αγαπημένος μου Gene Colan. Μάλιστα ο Colan έμεινε στον τυφλό υπερήρωα μας, για μια αδιάσπαστη σειρά 81 τευχών, από το #20-100 (Σεπτέμβριος 1966 - Ιούνιος 1973), με εξαίρεση τρία τεύχη. Ευελπιστώ να δημοσιευτούν για πρώτη φορά στη χώρα μας, με επέκταση της συλλογής. Υ. Γ. Ανεβάζω καρέ από το 18ο αμερικάνικο τεύχος με τον Foggy Nelson. Η αναφορά του για τηλεφωνικό θάλαμο, σε ποιον να απευθύνεται άραγε; εεε Superman??? Θεούλης ο Stan.
 7. Δεν τον έβαλα, γιατί βρισκόμαστε στην τοποθεσία κουβεντούλας για τα graphic novels της Hachette και φοβήθηκα μη διαγραφεί η ανάρτηση μου από τους υπεύθυνους του forum.
 8. Ναι, έχουμε τον Cap στο παρόν (βλ. 60s) με τη συμμετοχή και των Avengers.
 9. Η δική μου λίστα μέχρι τώρα : 1. Fantastic Four (η μεγάλη προσωπική έκπληξη, δεν τους είχα σε εκτίμηση) 2. Spider-Man (ο τελευταίος τόμος ήταν μετριότατος) 3. Thor (θα ήταν στη δεύτερη θέση αν στα μελάνια ήταν ο Joe Sinnott αντί του Vince Colletta) 4. Avengers (η νέα σύνθεση της ομάδας έδωσε άλλη πνοή στη σειρά) 5. Iron-man (αγαπώ Gene Colan αλλά το σενάριο του Stan Lee μετριάζει το αποτέλεσμα) 6. Hulk (ο τελευταίος τόμος ήταν κάκιστος) 7. Daredevil (δεν διαβάστηκε ο 47ος τόμος) -. Captain America (εκτός λίστας διότι μετά το φιάσκο του 37ου τόμου δεν διαβάστηκαν οι 3 τόμοι).
 10. Ολοκληρώνοντας την ανάγνωση του 46ου τόμου της συλλογής με ήρωα τον Hulk, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι συγκαταλεγεται στους πέντε χειρότερους της σειράς κλασικοί υπερήρωες. Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αυτό που λέω, δυστυχώς όμως όλες σχεδόν οι ιστορίες, έχουν ένα υποτυπώδες και ανεμπνευστο σενάριο, που δεν προσδίδει κανένα στοιχείο στην εξέλιξη του υπερήρωα. Σε αντίθεση με τον προηγούμενο τόμο (βλ. 35ο) που ήταν αρκετά καλός με τη συμμετοχή του Leader, το ταξίδι στο διάστημα, την εμφάνιση του νοήμονα Hulk και την αποκάλυψη ότι ο Bruce Banner είναι ο Hulk. Έτσι μας δημιουργήθηκαν προσδοκίες για ακόμη καλύτερες ιστορίες, που όμως διαψεύστηκαν. Επίσης σχεδιαστικά ήταν κατώτερος του προηγούμενου, με διάφορους καλλιτέχνες να κάνουν guest εμφανίσεις. Εν κατακλείδι αν κάποιος αναγνώστης δεν αγοράσει και δεν διαβάσει τον συγκεκριμένο τόμο, δεν χάνει και κάτι όσον αφορά την πλοκή του αγαπημένου πράσινου γίγαντα.
 11. Με μια πρώτη ματιά, η ποιότητα των χρωμάτων στους τόμους 47 και 48 είναι εξαιρετική, εκτός από 3-4 σελίδες της πρώτης ιστορίας του Captain America (Tales of Suspense #79), όπου ο χρωματισμός των προσώπων δεν είναι έντονος (βλ. τόμοι Spider-Man 31,36), ενώ και το φόντο των καρέ είναι λευκό, που πιθανόν να οφείλεται στο πρωτότυπο υλικό. Ξεφυλλιζοντας τον τόμο του Daredevil και βλέποντας τον κακό της πρώτης ιστορίας (Masked Marauder), θυμήθηκα τις συγκλονιστικες ιστορίες που δημοσίευσε το Σπαιντερμαν του Καμπάνα, από τη σειρά the spectacular Spider-Man (#25-28), με τον προσωρινά τυφλό Spider-Man και τη συνεργασία του με τον Daredevil. Ήμουν μικρός σε ηλικία και εκείνη την εποχή μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Για το λόγο αυτό αγαπώ αυτή τη συλλογή, γιατί μου φέρνει στο μυαλό παιδικές αναμνήσεις από τα 80s.
 12. Φίλε Constantinople παρέλαβες τελικά τα πρώτα σου τεύχη της συνδρομής; Εγώ αναγκαστικά να πάω στο πρακτορείο και να ρωτήσω χωρίς να έχω κάποια ειδοποίηση από την acs. Ευτυχώς η υπάλληλος είναι γνωστή και παρέλαβα το δέμα. Αλλιώς.... Υ. Γ. Θα δημοσιεύσω εντυπώσεις, από την ποιότητα εκτύπωσης των τευχών, λίγο αργότερα.
 13. Και εγώ τα ίδια με το φίλο ManaLeak13. Η δική μου acs ούτε στο σύστημα δεν έβαλε το δέμα ώστε να σταλεί μήνυμα μέσω viber, ενώ είμαι σίγουρος ότι το έχουν παραλάβει. Περιμένω έως αύριο μήπως και φιλοτιμηθουν και ενημερώσουν. Τα ίδια Παντελακη μου, τα ίδια Παντελή μου.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.