Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  32294
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  470
  • Achievement Points:  473
  • Days Won:  2
  • With Us For:  2828 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Τέλεια νέα επιτέλους Punicher, να αυτά κάνει αυτή η συλλογή και μας έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή και έτσι συγχωρείς την όποια επανέκδοση. :clap2:

• Member ID:  35116
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  47
  • Achievement Points:  50
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2113 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Απο την μια βλεπω 4.2 στο goodeads με 4.800 ψηφους και καλα λογια για story,απο την αλλη βλεπω το σχεδιο και δεν με τραβαει καθολου...δεν ξερω τι να κανω...

• Member ID:  35114
  • Content Count:  725
  • Achievement Points:  725
  • With Us For:  2113 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙ! Ώρα να πέσουν πιστολίδια.

3 λεπτά πριν, Riddick είπε:

Απο την μια βλεπω 4.2 στο goodeads με 4.800 ψηφους και καλα λογια για story,απο την αλλη βλεπω το σχεδιο και δεν με τραβαει καθολου...δεν ξερω τι να κανω...

Διάβασε ίσως τα δύο πρώτα τευχάκια κάπου online,μετά αν νιώθεις ότι σου αρέσει και θες να μάθεις τη συνέχεια τότε παρ'το. 

Link:

https://readcomiconline.to/Comic/The-Punisher-2000  

• Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  669
  • Content Count:  4962
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  284
  • With Us For:  2495 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Πρώτη μέρα άδειας, λες να κάτσεις να απολαύσεις ύπνο και ξυπνάς με αυτά τα εξαιρετικά νέα. Επιτέλους Punisher κύριοι! Και μάλιστα με μια εξαιρετική ιστορία. Έχω στα αγγλικά το paperback με όλα τα τεύχη, αλλά αυτή είναι μια ελληνική έκδοση που θα στηρίξω σίγουρα για δύο λόγους.

IMG_20200910_132503.jpg  IMG_20200910_133921_HHT.jpg

Πρώτον στην Ελλάδα έχουμε δει από ελάχιστο έως καθόλου Punisher. Χαρακτηριστικά θυμάμαι το Οι Δουλέμποροι του Οξύ (για το MAX imprint μάλιστα, άρα έχει hardcore βία για άνω των 18) που ήταν εξαιρετικό, αλλά γενικά μιλάμε για παραμελημένο ήρωα. Δεύτερον γιατί μιλάμε για Garth Ennis και Steve Dillon. Κι αυτό φτάνει για πολλά, αλλά ας το αναλύσουμε λίγο ακόμα, να πούμε 5 πράγματα για το τι τόμος είναι αυτός, γιατί αξίζει κτλ.

IMG_20200910_133930_HHT.jpg

Garth Ennis στο σενάριο, Steve Dillon στο σχέδιο σημαίνει αυτόματα ιστορία με αρκετή βία και πολύ πιστολίδι. Στο αφιέρωμα μου στον Dillon έχω γράψει αρκετά για την τεχνοτροπία του δίδυμου, το πως αναπτύσσουν διάφορους τίτλους και φυσικά τι έκαναν με τον Punisher, αναφέροντας το Welcome Back Frank. Το Welcome Back Frank εντάσσεται στο Marvel Knights imprint, έχοντας πιο ενήλικες ιστορίες και περισσότερη βία από τα συνηθισμένα κόμικ της Marvel. Ουσιαστικά η ιστορία αποτελεί ένα limited series 12 τευχών και αποτέλεσε το προοίμιο μιας σειράς 37 τευχών που ξεκίνησε το 2001 και τελείωσε το 2004. Έχουν βγει αρκετοί τίτλοι Marvel Knights στα ελληνικά και για Black Widow και για Spider-Man.

IMG_20200910_134002_HHT.jpg

Το σχέδιο του εξωφύλλου δεν έχει καμία σχέση με το σχέδιο εντός. Το σχεδίασε ο Tim Bradstreet, ενώ και τα 12 τεύχη τα σχεδίασε ο Dillon. Γενικά σε αυτό το θέμα δεν είμαι καθόλου αντικειμενικός γιατί λατρεύω το σχέδιο του Dillon και πρέπει να πω ότι στον Punisher ταιριάζει γάντι σχεδιάζοντας υπέροχα και επιβλητικά τον ήρωα και κάνει τους κακούς να φαίνονται πολύ δυνατοί. Επίσης σε όλα αυτά έχουμε σενάριο από τον Garth Ennis των Preacher, Hellblazer, The Boys και φυσικά πολλών τίτλων Punisher. H ιστορία αφορά την επιστροφή του Frank από το Vietnam στη Νέα Υόρκη όπου μαζί με κάποιους ακόμα έμπιστους συντρόφους του θα τα βάλει με το συνδικάτο του εγκλήματος των  Gnucci. 

IMG_20200910_134015_HHT.jpg

Είναι μια ιστορία που δεν απευθύνεται σε παιδιά, αλλά σε όσους γουστάρουν κόμικ με αρκετή βία και αίμα και πολύ πιστολίδι, οπότε περιμένω ότι θα το απολαύσουμε. Ελπίζω τα δύο μέρη να βγουν με μικρή διαφορά μεταξύ τους, όχι όπως τα X-Men, αν και αυτά τα τεύχη δεν είναι συνέχεια της ιστορίας, αλλά η ιστορία σπασμένη στα δύο.

• Member ID:  2322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  5074
  • Achievement Points:  5148
  • Days Won:  105
  • With Us For:  6629 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Δεν έχω σκοπό να το πάρω, διότι δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο ήρωας όπως τον βλέπω, αλλά δεν μπορώ να μην εκθειάσω ξανά την εξαιρετική παρουσίαση του Νικόλα.

Απλά νομίζω ότι η θέση της, μαζί με το σχόλιο/Link Που έδωσε ο @TheMetalBat (και για το οποίο πολύ πολύ σε ευχαριστώ :clap2:) πιο πάνω πρέπει να πάνε στη βασική παρουσίαση γιατί είναι πραγματικά χρήσιμα. 

• Member ID:  31613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  5155
  • Achievement Points:  5348
  • Days Won:  110
  • With Us For:  3323 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
7 ώρες πριν, st2anger είπε:

Το πηρες το λουκουμι ;) 

Το λουκούμι το πήρα, τον τόμο δεν ξέρω αν θα πάρω :thinking:

Δεν γκρινιάζω εννοείται. Έπρεπε να βγει και μια ιστορία μ΄αυτόν τον ήρωα, ο οποίος απ΄ό,τι βλέπω είναι αρκετά γνωστός κι έχει μεγάλο κοινό.
Απλά εμένα δεν πολυενθουσιάζει. Πολύ βία και πιστολίδι.
Υπερηρωικό θα διαβάσω ή western; :lol:

• Member ID:  34894
  • Content Count:  197
  • Achievement Points:  198
  • With Us For:  2153 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Συμβουλή προς όσους αμφιταλαντεύονται για τον τόμο Punisher. Δεν το παίζω γνώστης ούτε έξυπνος, απλά σας μεταφέρω τι έκανα εγώ στην συγκεκριμένη περίπτωση:

1. Μπείτε στη μαγική ιστοσελίδα που ανήρτησε ο φίλος @TheMetalBat 
  2. Διαβάζετε δωρεάν το πρώτο τεύχος
  3. Ανάλογα με το αν σας καλύπτει το ύφος/το σχέδιο/το σενάριο/ο ήρωας, αποφασίζετε αν θα το αγοράσετε.

Επειδή διάβασα τα 4 πρώτα τεύχη από το συγκεκριμένο σάιτ πριν μερικούς μήνες, θυμάμαι ότι δεν είχε πυκνούς διαλόγους και η γλώσσα που χρησιμοποιεί δεν χρειάζεται και τρομερή εξικοίωση με την αγγλική γλώσσα. Πιστεύω αξίζει να κάνετε το παραπάνω πείραμα, καθώς πρόκειται για έκδοση που πρώτη φορά βλέπουμε στα ελληνικά.

• Member ID:  35781
  • Topic Count:  14
  • Content Count:  457
  • Achievement Points:  511
  • With Us For:  1971 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Επιτελούς!!!!!!!!Ένας από τους πιο αγαπημένος μας αντι-ηρωες!! Είναι η τρίτη φορά που θα έχω τον Punisher στα χεριά μου. (1η φορά τα 4 ασπρόμαυρα τεύχη της ΚΟΜΠΡΑ ΠΡΕΣΣ και 2η της ΟΞΥ.)

Ε, αν θυμάμαι καλά ο Steve Dillon έχει φύγει από τη ζωή εδώ και μερικά χρόνια? Δεν ήταν τόσο μεγάλος.Κρίμα που δεν είναι εδώ ένα από τα σπουδαία ταλέντα.:sad1:

• Member ID:  1790
  • Topic Count:  130
  • Content Count:  7781
  • Achievement Points:  8121
  • Days Won:  29
  • With Us For:  6678 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
8 ώρες πριν, Tsaklas είπε:

Να κοιτάς στο θέμα με την κρυστάλλινη σφαίρα.

Πριν από 1 ώρα, Comichunter είπε:

Από. Πότε δεν ανεβαίνουν εδώ οι τόμοι;;;; 

Οπωσδήποτε κάθε μέλος μπορεί να γράφει όπου θέλει και να αναρτά σε παράλληλα νήματα. Θα πρέπει όμως οι Διαχειριστές να μεταφέρουν βασικά ζητήματα που αφορούν μία έκδοση στο φυσικό της χώρο, δηλαδή στην παρουσίαση. Αλλιώς γιατί την έχουμε; Ή έστω να αντιγράψουν τα θέματα αυτά για όσους θέλουν να τα σχολιάσουν και αλλού, εφόσον δοκιμάζουν τις υπερηρ..εχμ..μαντικές τους ικανότητες! :) Κι εγώ διαβάζω τη "σελίδα σου" φίλε Tsaklas αραιά και που (εάν βρω χρόνο, μιας και ακόμη "πετάγονται μπροστά μου" θέματα που δεν έχει τύχει να διαβάσω), αλλά δεν την έχω βάλει σε παρακολούθηση. Το ότι έχεις την απαίτηση όμως από τον κόσμο να κοιτάζει σε δέκα διαφορετικά νήματα για να μάθει βασικές πληροφορίες που αφορούν μια σειρά που αγοράζει, έξω από το νήμα της παρουσίασής της, με ξεπερνά. Και το "δέκα" δεν το είδα για πλάκα, διότι εδώ μπορεί να είναι μόνο δύο τα θέματα, αλλά συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό αυτό στα Ντισνεϊκά, όπου έχουμε άλλο θέμα για τις νέες εκδόσεις των "Καθημερινών Εκδόσεων" όπου μπορεί να πει ένας μια πληροφορία για τους τόμους του Ρομάνο Σκάρπα (τυχαίο το παράδειγμα), να το πει και στις "Καλοκαιρινές εκδόσεις 2020 Ντίσνεϋ", να το αναφέρει ξέρω γω σε κάποιο poll, να το πει και σε κάποιο συγκεντρωτικό θέμα των τόμων κάθε έτους και να μην το πει ή το δείξει στην κυρίως παρουσίαση! Αυτά είναι βασικά ζητήματα που ένα νεότερο μέλος μπορεί να μην προσανατολίζεται σωστά και να αναρτήσει μια διαφήμιση, μια πληροφορία, κάτι, κάπου αλλού που ενδεχομένως θα το δουν λίγοι, αλλά θα πρέπει η Δ.Ο. να τα μεταφέρει εκεί που πρέπει για να υπάρχει σωστή και έγκαιρη ενημέρωση. Και όχι φίλε Tsaklas να διώχνουμε μέλη απ' το μόνο χώρο που θα έπρεπε πραγματικά να συζητάνε τις τρέχουσες (με ύπαρξη διαφήμισης) εκδόσεις! Φιλικά! :beer:

• Member ID:  30298
  • Content Count:  1897
  • Achievement Points:  1914
  • Days Won:  24
  • With Us For:  3997 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
15 λεπτά πριν, Mandrake είπε:

Οπωσδήποτε κάθε μέλος μπορεί να γράφει όπου θέλει και να αναρτά σε παράλληλα νήματα. Θα πρέπει όμως οι Διαχειριστές να μεταφέρουν βασικά ζητήματα που αφορούν μία έκδοση στο φυσικό της χώρο, δηλαδή στην παρουσίαση. Αλλιώς γιατί την έχουμε; Ή έστω να αντιγράψουν τα θέματα αυτά για όσους θέλουν να τα σχολιάσουν και αλλού, εφόσον δοκιμάζουν τις υπερηρ..εχμ..μαντικές τους ικανότητες! :) Κι εγώ διαβάζω τη "σελίδα σου" φίλε Tsaklas αραιά και που (εάν βρω χρόνο, μιας και ακόμη "πετάγονται μπροστά μου" θέματα που δεν έχει τύχει να διαβάσω), αλλά δεν την έχω βάλει σε παρακολούθηση. Το ότι έχεις την απαίτηση όμως από τον κόσμο να κοιτάζει σε δέκα διαφορετικά νήματα για να μάθει βασικές πληροφορίες που αφορούν μια σειρά που αγοράζει, έξω από το νήμα της παρουσίασής της, με ξεπερνά. Και το "δέκα" δεν το είδα για πλάκα, διότι εδώ μπορεί να είναι μόνο δύο τα θέματα, αλλά συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό αυτό στα Ντισνεϊκά, όπου έχουμε άλλο θέμα για τις νέες εκδόσεις των "Καθημερινών Εκδόσεων" όπου μπορεί να πει ένας μια πληροφορία για τους τόμους του Ρομάνο Σκάρπα (τυχαίο το παράδειγμα), να το πει και στις "Καλοκαιρινές εκδόσεις 2020 Ντίσνεϋ", να το αναφέρει ξέρω γω σε κάποιο poll, να το πει και σε κάποιο συγκεντρωτικό θέμα των τόμων κάθε έτους και να μην το πει ή το δείξει στην κυρίως παρουσίαση! Αυτά είναι βασικά ζητήματα που ένα νεότερο μέλος μπορεί να μην προσανατολίζεται σωστά και να αναρτήσει μια διαφήμιση, μια πληροφορία, κάτι, κάπου αλλού που ενδεχομένως θα το δουν λίγοι, αλλά θα πρέπει η Δ.Ο. να τα μεταφέρει εκεί που πρέπει για να υπάρχει σωστή και έγκαιρη ενημέρωση. Και όχι φίλε Tsaklas να διώχνουμε μέλη απ' το μόνο χώρο που θα έπρεπε πραγματικά να συζητάνε τις τρέχουσες (με ύπαρξη διαφήμισης) εκδόσεις! Φιλικά! :beer:

Εγώ απλά του είπα να κοιτάει και στην Σφαίρα, μιας και σ'εκείνο το θέμα γίνεται πάντα η συζήτηση για τα μελλοντικά τεύχη,  οπότε εκεί συνηθίζεται να ανεβαίνει πρώτα η διαφήμιση του επόμενου τεύχους. Καλώς ή κακώς έτσι συμβαίνει τόσο καιρο. Εδώ μάλιστα, μέχρι πρόσφατα ανέβαζαν μόνο το σκαναρισμένο εξώφυλλο-οπισθόφυλλο χωρίς την διαφήμιση. Οπότε ναι, αν θέλει να το βλέπει από Πέμπτη, ας κοιτάει κι εκεί, αυτό ήθελα να πω μόνο, όχι να αποφεύγει να κοιτάει κι εδώ. Εννοείται για κριτικές και καταχωρήσες εξωφύλλων κλπ αυτό είναι το κατάλληλο θέμα, αλλά θα πρέπει να περιμένει και 1-2 μέρες παραπάνω να σκαναριστεί και να ανέβει μαζί με τη διαφήμιση. Δεν είχα πρόθεση να κάνω κάποια προτροπή τύπου "άστους αυτούς, απέναντι είναι καλύτερα", σόρρυ αν φάνηκε έτσι. 

• Member ID:  35058
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  1237
  • Achievement Points:  1308
  • With Us For:  2122 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει και σε άλλους στον τόμο 27,Avengers:Διάλυση,το παρακάτω πρόβλημα;Το ξέρω μικρό το κακό,αλλά παραμένει ακόμη ένα πρόβλημα της σειράς....

2020_09_11 10_33 Office Lens.jpg

• Member ID:  35697
  • Content Count:  257
  • Achievement Points:  260
  • With Us For:  1988 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, olyssesmoore είπε:

Υπάρχει και σε άλλους στον τόμο 27,Avengers:Διάλυση,το παρακάτω πρόβλημα;Το ξέρω μικρό το κακό,αλλά παραμένει ακόμη ένα πρόβλημα της σειράς....

τι πρόβλημα έχεις με τον τόμο ; γιατί από την εικόνα που ανέβασες δεν μπορώ να καταλάβω 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
6 λεπτά πριν, nikolas1503 είπε:

τι πρόβλημα έχεις με τον τόμο ; γιατί από την εικόνα που ανέβασες δεν μπορώ να καταλάβω 

Η σελίδα που γράφει"AVENGERS FINALE ,ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ" δε θα έπρεπε να είναι πριν την ιστορία που αντιστοιχεί σε αυτό το κεφάλαιο;Αυτό εννοώ...Ενώ αντιθέτως βρίσκεται στο τέλος της ιστορίας και πριν τα εξτραδάκια(σχόλια,σχέδια κτλ)...

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, olyssesmoore είπε:

Η σελίδα που γράφει"AVENGERS FINALE ,ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ" δε θα έπρεπε να είναι πριν την ιστορία που αντιστοιχεί σε αυτό το κεφάλαιο;Αυτό εννοώ...Ενώ αντιθέτως βρίσκεται στο τέλος της ιστορίας και πριν τα εξτραδάκια(σχόλια,σχέδια κτλ)...

Α τώρα κατάλαβα γιατί το δικό μου το μυαλό πήγε ότι ο τόμο σου είχε πρόβλημα του τύπου να είναι σκισμένο η χαλιά εκτύπωση και τέτοια  πάντως Και στο δικό έτσι είναι χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος νομίζω ότι είναι εναλλακτικά εξώφυλλα 

• Member ID:  35028
  • Group:  Νέα Μέλη
  • Content Count:  23
  • Achievement Points:  28
  • With Us For:  2126 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

Καλησπερα!Η ράχη καθώς φτάσαμε στον τόμο 27 και ο Wolverine έκανε την εμφάνιση του:

AD85E49F-E8D3-44E3-A2B2-BF29420BC508.jpeg

Επεξεργασία από Giagri

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
7 λεπτά πριν, Giagri είπε:

Καλησπερα!Η ράχη καθώς φτάσαμε τον τόμο 27 και ο Wolverine έκανε την εμφάνιση του:

AD85E49F-E8D3-44E3-A2B2-BF29420BC508.jpeg

ΩΩΩΩ Με πρόλαβες!!!!!Ήμουν έτοιμος να ανεβάσω τη δίκη μου φώτο!:spidey:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ένας χρόνος και 27 τεύχη!!!! Μας απομένει άλλος ένας εναμισος χρόνος για τη ολοκλήρωση της συλλογής!!!

1ο θέμα - Αφού σήμερα είναι η πιο γνωστή ημερομηνία, θα μπορούσε να βγει το τεύχος Κάπτεν Αμερικα Νέο Καθεστώς αλλά βγήκε τον αταίριαστο μηνά, Αύγουστο.

2ο θέμα - Ελπίζουμε μέσα στη 60ηδα να βγει το House of M το οποίο διαδραματίζεται αμέσως μετά το Avengers Disassembled (αν δε κάνω λάθος).

Καλή συνεχεία!

@Giagri τελικά είμαι δεύτερος :P.

119236910_364884468035364_7389244726289358281_n.jpg

• Member ID:  2066
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  79
  • Content Count:  4696
  • Achievement Points:  4730
  • Days Won:  4
  • With Us For:  6652 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Οποιος δεν το έχει στα αγγλικά, δεν πρέπει να χάσει τον επόμενο τόμο!!!!

• Member ID:  31186
  • Content Count:  106
  • Achievement Points:  106
  • With Us For:  3543 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
7 ώρες πριν, olyssesmoore είπε:

Και το δικό μου έτσι είναι,και όπως λές μικρό το κακό σε σχέση με το τι έπαθε ένας φίλος μου που πήρε το νέο καθεστώς του Κάπ,ο τόμος είχε τα 5 τεύχη του Κάπ και στη θέση του έκτου είχαν βάλει το τέλος του Marvels με τα εξτράδια του και διαφήμιση επόμενου τεύχους το disassembled. 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, PowerRangers8 είπε:

Ένας χρόνος και 27 τεύχη!!!! Μας απομένει άλλος ένας εναμισος χρόνος για τη ολοκλήρωση της συλλογής!!!

1ο θέμα - Αφού σήμερα είναι η πιο γνωστή ημερομηνία, θα μπορούσε να βγει το τεύχος Κάπτεν Αμερικα Νέο Καθεστώς αλλά βγήκε τον αταίριαστο μηνά, Αύγουστο.

Δεν το είχα σκεφτεί ότι πέρασε κιόλας ένας χρόνος, πολύ ενδιαφέρον. Θυμάμαι το χα διαβάσει να λένε ότι βγαίνουν στα περίπτερα σκληρόδετοι τόμοι Marvel στα 4,99 και νόμιζα ότι κάποιος τρολλάρει :lol: 

Όσο για το 1ο θέμα που αναφέρεις, πραγματικά στην Hachette όσον αφορά στον προγραμματισμό, είναι λες και ζουν σε μια σπηλιά χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο και απλά εκδίδουν ανεξάρτητα τι συμβαίνει, με μια δική τους προκαθορισμένη σειρά. Τον περασμένο Δεκέμβρη πχ ήρθε ο Claremont, ούτε που τους πέρασε από το μυαλό λόγω AthensCon να εκδόσουν το Wolverine που βγήκε τελικά 3 μήνες μετά. Βγάζουν στον τόμο #3 το Εκδικητές: Απόδραση που είναι από τα λίγα που στο εξωτερικό δεν βρίσκονται στην πρώτη 20άδα της συλλογής, για να κυκλοφορήσουν τελικά την προγενέστερη ιστορία του στο #27 με το Εκδικητές: Διάλυση. Πέφτει Παρασκευή η επέτειος της 11ης Σεπτεμβρίου στην οποία έχουν αφιερώσει ιστορία, και αποφασίζουν εντελώς κουλά να βγει ο τόμος αυτός 1 μήνα πριν. Να τρελαίνεσαι. Γι'αυτό λέω, μην περιμένετε τόμους για την Black Widow λόγω της ταινίας ή του Πάνθηρα λόγω της πρόωρης απώλειας του Boseman. Οι τύποι προχωράνε στα τυφλά τελείως. Αν δούλευαν στον Τερζόπουλο, θα δημοσίευαν ιστορίες τύπου "Ποιος Έκλεψε το Μίκυ Μάους 1500" στο τεύχος 1700, έτσι γιατί μπορούν :lol:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
59 λεπτά πριν, akouw είπε:

Και το δικό μου έτσι είναι,και όπως λές μικρό το κακό σε σχέση με το τι έπαθε ένας φίλος μου που πήρε το νέο καθεστώς του Κάπ,ο τόμος είχε τα 5 τεύχη του Κάπ και στη θέση του έκτου είχαν βάλει το τέλος του Marvels με τα εξτράδια του και διαφήμιση επόμενου τεύχους το disassembled. 

Με λίγα λόγια για γέλια και για κλάματα η συλλογή...Ενώ στην αρχή φαινόταν πολύ Ουάου και λες θα αξίζει.Δε νοείται να γίνονται τέτοια λάθη!!!

• Member ID:  2255
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  44
  • Achievement Points:  71
  • With Us For:  6634 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)
14 hours ago, olyssesmoore said:

Δεν είναι πρόβλημα. Είναι επιλογή του σχεδιαστή του βιβλίου. Αν το εξώφυλλο έμπαινε εκει που θα "επρεπε" τότε με την προσθήκη της 3σέλιδης κλασσικής ιστορίας, η αμέσως επόμενη σελίδα που έχει τον τίτλο του "Φινάλε" θα ήταν δεξιά, πράγμα που δε γίνεται γιατί πρόκειται περί spread, σαλονιού ή δισέλιδου.

Επεξεργασία από freddeus

• Member ID:  35874
  • Content Count:  89
  • Achievement Points:  89
  • With Us For:  1947 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

17 ώρες πριν, olyssesmoore είπε:

Με λίγα λόγια για γέλια και για κλάματα η συλλογή...Ενώ στην αρχή φαινόταν πολύ Ουάου και λες θα αξίζει.Δε νοείται να γίνονται τέτοια λάθη!!!

Κοίτα ρε φίλε κάτι Κομικσοφιλους,

αντί να λέτε ευχαριστώ παραπονιέστε κιόλας για μικρό λαθάκια που αμέσως   οι αντιπρόσωποι τα διορθώνουν  με ένα μήνυμα και γιατί δεν συντονίζει ένας ολόκληρος εκδοτικός οίκος τις εκδόσεις του στα γεγονότα της καθημερινότητας και στις επετείους. Τι να πω, κανείς πιο αχάριστος από αυτόν που ευεργετείται, φίλοι μου μας αξίζει ότι θα ακολουθήσει στην συνέχεια σε αυτή τη χώρα.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
9 λεπτά πριν, Γουλβι είπε:

αντί να λέτε ευχαριστώ παραπονιέστε κιόλας για μικρό λαθάκια που αμέσως   οι αντιπρόσωποι τα διορθώνουν  με ένα μήνυμα και γιατί δεν συντονίζει ένας ολόκληρος εκδοτικός οίκος τις εκδόσεις του στα γεγονότα της καθημερινότητας και στις επετείους. Τι να πω, κανείς πιο αχάριστος από αυτόν που ευεργετείται, φίλοι μου μας αξίζει ότι θα ακολουθήσει στην συνέχεια σε αυτή τη χώρα.

Δεν κατάλαβα τι θες να πεις με το ευεργετειται σε τι ακριβώς μας ευεργετησαν μήπως μας το δίνουν τσάμπα η μας το προσφέρουν σαν ένθετο αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι προϊόν που βγαίνει στην αγορά και όπως καθε προϊόν φυσικά αυτο που σε νοιάζει είναι να έχει αγοραστικό κοινό για αυτό το λόγο οφείλεις να μην είσαι πίσω από την ήλιο και με την καθημερινότητα θα πας και με της επετείους και με της γιορτές και με της εποχες και οτι άλλο ειναι αναγκαίο για να πουλήσεις παράδειγμα  δεν γίνεται να είναι καλοκαίρι και εσυ να πουλάς μπουφάν η να είναι Χριστούγεννα και εσυ να βαφής κόκκινα αυγά :lol:  

Και για να σε προλάβω η άποψη σου είναι σεβαστή απλός δεν με βρίσκει σύμφωνο 

• Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  669
  • Content Count:  4962
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  284
  • With Us For:  2495 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Φίλοι μου για να πω και εγώ τη γνώμη μου, νομίζω πως είναι κάπως άστοχο να κακοχαρακτηριζουμε τη συλλογή για μικρά λάθη σε εκτυπώσεις.

Το λάθος που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν είναι καν λάθος απλά μια επιλογή στο γραφιστικό κομμάτι του τομου, από εκεί και πέρα σε όλες μα όλες τις μαζικές εκτυπώσεις θα γίνουν λάθη, τα οποία μια υπεύθυνη εκδοτική φροντίζει να αντικαταστήσει.

Ακόμα κι αυτό με το τελευταίο κεφάλαιο του Marvels είναι απλώς ένα κακέκτυπο. Δεν εμφανίστηκε μαζικό πρόβλημα σε όλους τους τόμους όπως έγινε με το φετινό δεύτερο τόμο Σκάρπα ή με το φετινό Avengers της Οξύ που αποσυρανε την έκδοση και την ξανατυπώσανε. 

Κακέκτυπα πάντα θα υπάρξουν και ο δαίμων του τυπογραφείου θα φροντίσει να γίνουν λάθη, το ότι παίρνουμε μια συλλογή με ιστορίες που ως επί το πλείστον δεν έχουμε ξαναδεί (και που αν βλέπαμε θα τις πληρώναμε χρυσές) με κόστος 10 ευρώ και που έχει potential για πάνω από 150 τόμους είναι ευτυχές, για τα όποια λάθη, είναι εύκολο να αντικατασταθούν μετά από επικοινωνία με την εκδοτική και στις σχεδόν 120 σελίδες του τοπικ νομίζω έχουμε δει τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν απευθύνομαι σε κανέναν συγκεκριμένα, απλά καλό είναι να μη χαρακτηρίζεται από τέτοια μικρά πραγματάκια μια τόσο καλή εκδοτική κίνηση για τη χώρα μας. Τα τεχνικά λύνονται και για μένα περισσότερη κριτική μπορεί να γίνει στο κομμάτι των επιλογών ιστοριών  ή σε κάποια μικρά θέματα όπως αυτό με την 11η Σεπτεμβρίου εκεί που και εγώ είμαι αυστηρός κριτής ως τακτικός αναγνώστης και καταναλωτής χωρίς όμως να υπερβάλλω :) My two cents και πάω να συνεχίσω τις διακοπές μου με μια ακόμη βουτιά :)

• Member ID:  16161
  • Topic Count:  20
  • Content Count:  1319
  • Achievement Points:  1319
  • With Us For:  5193 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Εμένα στο ΔΙΑΛΥΣΗ 2 σελίδες ήταν κολλημένες και όταν τις ξεκόλλησα- όχι πολύ προσεκτικά είναι αλήθεια αποδείχθηκε πως στο πάνω σημείο ήταν άκοπες, οπότε όταν άνοιξε εκείνο το σημείο δεν κόπηκε συμμετρικά και είναι σαν να κάνει ένα μικρό αυτάκι- κομμάτι της απέναντι σελίδας.

Να το αλλάξω ή να το κάνω γαργάρα λέτε;;;

• Member ID:  35023
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  1058
  • Achievement Points:  1110
  • Days Won:  1
  • With Us For:  2126 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
20 ώρες πριν, Tsaklas είπε:

Όσο για το 1ο θέμα που αναφέρεις, πραγματικά στην Hachette όσον αφορά στον προγραμματισμό, είναι λες και ζουν σε μια σπηλιά χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο και απλά εκδίδουν ανεξάρτητα τι συμβαίνει, με μια δική τους προκαθορισμένη σειρά. Τον περασμένο Δεκέμβρη πχ ήρθε ο Claremont, ούτε που τους πέρασε από το μυαλό λόγω AthensCon να εκδόσουν το Wolverine που βγήκε τελικά 3 μήνες μετά. Βγάζουν στον τόμο #3 το Εκδικητές: Απόδραση που είναι από τα λίγα που στο εξωτερικό δεν βρίσκονται στην πρώτη 20άδα της συλλογής, για να κυκλοφορήσουν τελικά την προγενέστερη ιστορία του στο #27 με το Εκδικητές: Διάλυση. Πέφτει Παρασκευή η επέτειος της 11ης Σεπτεμβρίου στην οποία έχουν αφιερώσει ιστορία, και αποφασίζουν εντελώς κουλά να βγει ο τόμος αυτός 1 μήνα πριν. Να τρελαίνεσαι. Γι'αυτό λέω, μην περιμένετε τόμους για την Black Widow λόγω της ταινίας ή του Πάνθηρα λόγω της πρόωρης απώλειας του Boseman. Οι τύποι προχωράνε στα τυφλά τελείως. Αν δούλευαν στον Τερζόπουλο, θα δημοσίευαν ιστορίες τύπου "Ποιος Έκλεψε το Μίκυ Μάους 1500" στο τεύχος 1700, έτσι γιατί μπορούν :lol:

Πιστεύω ότι η σειρά των τευχών είναι προκαθορισμένη. Η επιλογή του New Avengers θα έγινε καθαρά για λόγους marketing. Δεν κολλάει και τόσο να βάλεις τον 3ο τόμο της συλλογής να έχει τον τίτλο "Διάλυση". Το New Avengers θα προσέλκυε περισσότερους καινούριους αναγνώστες αφού έχει το "New" στον τίτλο που υποσυνείδητα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται προηγούμενη γνώση. Επίσης όταν έγινε το AthensCon είχαν κυκλοφορήσει μόνο 6 τίτλοι της συλλογής. Στην αρχή επέλεγαν μόνο σύγχρονες ιστορίες γνωστών ηρώων οπότε θα ήταν λίγο περίεργο να χαλάσουν το μοτίβο. Άσε που οι ιστορίες μπορεί να επιλέγονται από την εκδοτική του εξωτερικού που λογικά δεν θα έχει γνώση για τα events.

20 ώρες πριν, olyssesmoore είπε:

Η συλλογή έχει μερικά λαθάκια που και που αλλά δεν θα την χαρακτήριζα "για γέλια και για κλάματα". Κι εγώ ενοχλούμαι αρκετές φορές από την ράχη που είναι στραβή ή δεν είναι ευθυγραμμισμένη αλλά τα περισσότερα είναι τεχνικά λάθη που δεν γίνονται λόγο έλλειψης ενδιαφέροντος. Για μία έκδοση που βγάζει δύο καινούριες ιστορίες κάθε μήνα, σε σκληρόδετη έκδοση, τα δέκα ευρώ που ζητάει είναι προνομιακή τιμή. Αν οι ίδιες ιστορίες έβγαιναν από Anubis και Οξύ τότε θα έπρεπε να πληρώνουμε τα διπλάσια για μια έκδοση που δεν είναι σκληρόδετη, ούτε έχει τα εξτραδάκια στο τέλος. Κάθε φορά που αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα απλώς στέλνω email στην εταιρία διανομής και αν είναι σοβαρό, ζητάω αντικατάσταση.

• Member ID:  35720
  • Group:  Νέα Μέλη
  • Content Count:  21
  • Achievement Points:  21
  • With Us For:  1982 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Έχω καταλάβει ότι πέρα από την αρχή που έβαλαν ιστορίες πολύ γνωστών ηρώων (έστω μια φορά ο καθένας) για να μαζευτεί το κοινό φαντάζομαι, στη συνέχεια επιλέγουν να ακολουθήσουν τη σειρά που βλέπουμε στη σελίδα https://thecollector.io/features/global/hachette-marvel-graphic-novels που δεν ξέρω από ποια χώρα είναι... Δηλαδή βλέπουμε ότι προσπαθούν να καλύψουν κενά που έχουν αφήσει από τα πρώτα τεύχη της σειράς αυτής, οπότε δεν νομίζω ότι οι επιλογές είναι τόσο αψυχολόγητες...

Για μένα γενικά η σειρά αξίζει κάθε ευρώ που έχω χαλάσει, δεν έχω κανένα παράπονο ούτε σε θέμα ποιότητας ούτε να μην βρίσκω κάποιο τεύχος κλπ, ευτυχώς βέβαια που δεν έχω τόσο μεγάλη συλλογή και δεν έχω πέσει σε επανακυκλοφορία κάποιου που ήδη έχω...

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
16 ώρες πριν, Γουλβι είπε:

Να απαντήσω κι εγώ γιατί σε εμένα απευθύνεσαι κυρίως, αν και με κάλυψε λίγο πολύ ο @nikolas1503.

Είπα πουθενά ότι δεν εκτιμώ την συλλογή; Μια παρατήρηση έκανα. Ακόμα και οι τεμπέληδες στην Καθημερινή φρόντιζαν να βάζουν έστω εξώφυλλο του εκάστοτε καλεσμένου στο AthensCon στο τεύχος Μίκυ Μαους που προηγούταν της εκδήλωσης. Δε νομίζω ότι λέω και κάτι τόσο παράλογο. Το να κοιτάς την επικαιρότητα και να συμβαδίζεις, μόνο κέρδος είναι. Από εκεί και πέρα αν εγώ είμαι "κάτι κομικσοφιλοι...", νομίζω το έχω αποδείξει τόσο καιρό που ξημεροβραδιαζομαι σ αυτό το θέμα και στηρίζω την συλλογή. Ξέρω βέβαια ότι λογικά τσάμπα και βερεσέ τα λέω μιας και συνηθίζεις να συνδέεσαι εδώ, να κατηγορείς κάποιον για κάτι και να εξαφανίζεται όταν σου δίνει μια ικανοποιητική απάντηση. 

• Member ID:  35874
  • Content Count:  89
  • Achievement Points:  89
  • With Us For:  1947 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Tsaklas είπε:

Να απαντήσω κι εγώ γιατί σε εμένα απευθύνεσαι κυρίως, αν και με κάλυψε λίγο πολύ ο @nikolas1503.

Είπα πουθενά ότι δεν εκτιμώ την συλλογή; Μια παρατήρηση έκανα. Ακόμα και οι τεμπέληδες στην Καθημερινή φρόντιζαν να βάζουν έστω εξώφυλλο του εκάστοτε καλεσμένου στο AthensCon στο τεύχος Μίκυ Μαους που προηγούταν της εκδήλωσης. Δε νομίζω ότι λέω και κάτι τόσο παράλογο. Το να κοιτάς την επικαιρότητα και να συμβαδίζεις, μόνο κέρδος είναι. Από εκεί και πέρα αν εγώ είμαι "κάτι κομικσοφιλοι...", νομίζω το έχω αποδείξει τόσο καιρό που ξημεροβραδιαζομαι σ αυτό το θέμα και στηρίζω την συλλογή. Ξέρω βέβαια ότι λογικά τσάμπα και βερεσέ τα λέω μιας και συνηθίζεις να συνδέεσαι εδώ, να κατηγορείς κάποιον για κάτι και να εξαφανίζεται όταν σου δίνει μια ικανοποιητική απάντηση. 

:lol:Αι Κίου τζατζικιου, φίλε Τζαγκλα είναι γνωστή η καψούρα που έχεις για τον Γουλβι μου θυμίζεις μια  ανικανοποίητη γκόμενα που είχα στο λύκειο όλο παράπονο, με αφορμή το δικό σου σχόλιο και του άλλου φίλου απλά έγραψα σταματήστε την κλαψα και να είστε ευγνώμονες, αλλά μιας και το  φόρουμ ακόμα  δίνει την δυνατότητα ελεύθερης  έκφρασης μιας γνώμης λέω και γω τη δική μου, σε κάποιους απλά δεν αρέσει, σεβαστό. 
 (καλά ρε φίλε λες τεμπέληδες εργαζόμενους σε εφημερίδα? Αμφιβάλω αν έχεις δουλέψει μια μέρα στη ζωή σου.)

Σίγουρα δεν είμαι ενεργό μέλος στο φόρουμ όπως εσύ και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνω,δεν είμαι ιντερνετικός τύπος και ούτε με ενδιαφέρει η διαδικτιακη μου ιστεροφημια, αλλά φίλε Τζαγκλα έχω δει πολλούς τοξικους ανθρώπους σε αυτό το χώρο για να κάτσω να ασχοληθώ με τις κλάψες σου και απλά δεν πρόκειται να σου ξανα απαντήσω είναι ξεκάθαρο πως θέλεις δράμα, απλα να ξέρεις δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανένα μέλλος εδώ  μέσα, μην έχεις τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, οπότε ναι τζάμπα τα λες. Φιλικά η καψούρα σου Γουλβι.;)