Jump to content

Giagri

New Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About Giagri

 • Birthday 04/11/1984

Profile Information

 • City
  Ηρακλειο
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

615 profile views

Giagri's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

94

Reputation

 1. Αν δεν κάνω λάθος, η συνέχεια δεν έχει εκδοθεί ως μέρος της συλλογής σε καμία χώρα …
 2. Περιλαμβάνει τα τεύχη Thor vol.1 #337-#343, τα οποία εκδόθηκαν τα έτη 1983 και 1984.
 3. Στην Γ. Παπανδρέου, κοντά στη συμβολή με Χρυσοστόμου, απέναντι από την τράπεζα. Ακαδημίας θα πήγαινα σήμερα αν δεν το είχα βρει στο κέντρο!
 4. Πληροφοριακά, για Ηρακλειο, ήθελε λίγο ψάξιμο για να βρεθεί ο Wolverine.... Από Παπανδρέου που αγοράζω συνήθως, είχαν φύγει από το πρωί! Καλοκαιρινού από σημείο όπου φέρνει πολλά αντίτυπα, τα είχαν δώσει και αυτοί. Βρήκα, και πήρα, το τελευταίο στην Ίδης. Όποτε οι συντοπίτες να επισπεύσετε την αγορά αν σας ενδιαφέρει ο τόμος!
 5. 😆😆😆 Να σου πω την αλήθεια μακάρι!! Το βλέπω δύσκολο όμως καθώς, καλώς ή κακώς, η Marvel μέσω του MCU έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των νεότερων ηλικιών και έχει αναπτύξει πολύ το brand της στους μη ιδιαίτερα εξοικειωμένους, γεγονός που βοηθάει πολύ τέτοιες εκδοτικές ενέργειες!
 6. Προσωπικά, καθώς δεν έχω κανένα από τα αναφερόμενα θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν επιβεβαιωθούν. Ελπίζω βέβαια σε συνέχιση της σειράς ώστε να συμπεριληφθούν , αν είναι δυνατό, το Death of Stacy, Dark Phoenix και World War Hulk. Καταλαβαίνω, βέβαια, πως για τα δυο τελευταία θα είχαν πολλοί τις αντιρρήσεις τους (λογικό!). Απλά εγώ που δεν τα έχω, αν και θέλω να τα πάρω στην παρούσα έκδοση της οξύ, δε μπαίνω στη διαδικασία (ακόμη) μήπως και εκδοθούν στη σειρά. Γενικά, για να μη βρεθώ σε αυτή τη θέση, προτιμώ τον τελευταίο χρόνο οι αγορές μου από υπερηρωικά εκτός συλλογής να είναι DC
 7. Μόλις αγοράστηκε ο τόμος 40. Πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος σε αριθμό σελίδων της συλλογής μέχρι στιγμής.
 8. Αρχικά, συγνώμη για το, σχετικά, off-topic... Περίπου 18 μήνες μετά και με, σε λίγες μέρες, 40 τόμους να έχουν ήδη εκδοθεί, θέλω να πω ότι η σειρά αυτή ήταν η αιτία της εγγραφής μου στο forum. Έκτοτε, αν και σχεδόν ποτέ δε γράφω (είναι και ο πιτσιρικάς απαιτητικός τώρα που άρχισε να περπατάει) συνδέομαι καθημερινά και οποίος ελεύθερος χρόνος υπάρχει κατά τη διάρκεια της ημέρας καταναλώνεται στην ανάγνωση διαφόρων topics του forum, κυρίως σε αυτά αφιερωματικού χαρακτήρα. Υπηρξε επίσης αφορμή να ξεσκονίζω όλα τα παλιότερα κόμικς ( και ... Κόμιξ ) που είχα στην βιβλιοθήκη, να συμπληρώσω κάποιες συλλογές που είχαν μείνει στη μέση (πχ Λούκι Λουκ), να αποκτήσω κάποια τα οποία ήθελα χρόνια ( πχ Sin City) και να ανακαλύψω νέα (κυρίως BD). Αναζωπύρωσε, κοινώς, ένα χόμπι που τα προηγούμενα χρόνια είχα παραμελήσει αρκετά! Μέσα στους δύσκολους, για όλους μας, τελευταίους μήνες με βοήθησε να ξεχνιέμαι, ποτε στην Earth-616, ποτε στη Λιμνουπολη, ποτε σε ένα μικρό Γαλατικό χωριό... Όλα τα παραπάνω, τα έγραψα, με μόνη αφορμή τα μηνύματα τα οποία αναφέρονται στην επερχόμενη, θέλω να ελπίζω, επέκταση της σειράς και που με έκαναν να νιώσω και πάλι το συναίσθημα και τη λαχτάρα του... “είναι Παρασκευή παππού, πάμε στο περίπτερο για Μίκι Μαους και Ποπάι;;”
 9. Καλησπερα!Η ράχη καθώς φτάσαμε στον τόμο 27 και ο Wolverine έκανε την εμφάνιση του:
 10. Ανακοινώθηκαν πριν λίγο οι προσφορές για Black Friday. Πάρα πολύ καλές οι τιμές πχ για τα πακέτα Superman , ειδικά για όσους είναι από Αθήνα και μπορούν να παραλάβουν από κατάστημα αποφεύγοντας τη χρέωση των μεταφορικών (+5€ για κάθε κουτί...!!!).
 11. Μετά από χρόνια, έπιασα και εγώ να τα ξαναδιαβάζω! Αν και σε μικρότερη ηλικία προτιμούσα τα Αστερίξ (έγινε και σε αυτά πρόσφατα το σχετικό rewind ) , μπορώ να πω ότι πλέον ο μοναχικός καβαλάρης μου μοιάζει πιο διασκεδαστικός και πολυεπίπεδος. Σαφώς μιλάω για τους κλασσικούς τόμους - Goscinny - και μερικές εξαιρέσεις από τα υπόλοιπα! Παραγγέλθηκαν και τα καινούργια τεύχη (από 77 και μετά) τα οποία είχα αμελήσει αλλά δυστυχώς δεν μπορεσά να βρω πουθενά τα 78. Ο Άνθρωπος Από Την Ουάσινγκτον και 80. Μοναχικός καβαλάρης. Παντού φαίνονται εξαντλημένα! Αν και σε προηγούμενα μηνύματα αναφέρεται ότι δεν είναι σπουδαία άλμπουμ, μου λέιπουν να κλείσω τη συλλογή! Καμιά ιδέα που να τα ξετρυπώσω ? (Λόγω επαρχίας - πλέον - είναι δύσκολο το ψακτήρι με τον παραδοσιακό τρόπο!!)
 12. Καλημέρα και από εμένα και καλώς σας βρήκα! Αν και χρόνια λάτρης της 9της τέχνης, έγινα και εγώ μέλος με αφορμή τη συγκεκριμένη σειρά. Ελπιζω η δυναμική που δείχνει στα πρώτα τεύχη ( αγοράζοντας το δεύτερο τόμο ο περιπτεράς σχολίασε «θα ξεπουλήσει και αυτό» ) να συνεχιστεί και η σειρά να ολοκληρωθεί έστω και μέσω συνδρομών! Σιγουρα θα υπάρχουν κλασικότερες και ωραιότερες ιστορίες από τις υπό έκδοση είναι όμως μια τεράστια ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους χαρακτήρες και σχεδιαστές.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.