Μετάβαση στο περιεχόμενο

budd

Members
  • Περιεχόμενο

    438
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    2

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από budd

  1. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
  2. Πολύ ωραίες επιλογές, προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος με τις κυκλοφορίες. Μπράβο για την στροφή προς DC μεριά, χαίρομαι ιδιαίτερα για επιστροφή Τεξ και Ντύλαν Ντογκ. Έκπληξη το Camelot και ενδιαφέρουσα επιλογή το Γαλλικό Tananarive. Θα στηρίξω τις επιλογές και ελπίζω στο μέλλον να δούμε και άλλες κινήσεις με Γαλλικά κόμιξ άλλα και με αμερικάνικα crime τυπου kill or be killed άλλα και horror. Η εκδοτική έχει δείξει ότι ψάχνετε και καλά κάνει
  3. Τέλεια νέα ειδικά για το Batman The Long Halloween, δώσε DC στον λαό
  4. Πάντως πολύ φιλόδοξη αυτή η προσπάθεια της radnet σε μια εποχή που πιστεύω ότι υπάρχει και κάποιος κορεσμός. Θα συμφωνήσω με τον @ Guts μια συλλογή με τις καλύτερες ιστορίες αυτών των δεκαετιών (60,70) ίσως είχε καλύτερη τύχη. Μακάρι να συμβεί κάτι αντίστοιχο με το σύμπαν της DC όπου θα βγαίνουν οι καλύτερες ιστορίες ανά δεκαετία.
  5. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, με υγεία πάνω απ' όλα.
  6. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!
  7. Χρόνια πολλά στους @ nikolas12 @ comicos @ filipposdmarkakis με υγεία.
  8. Μπράβο για την προσπάθεια και το ρίσκο σε αυτή την εποχή να δούμε κάτι διαφορετικό. Εδώ είμαστε εμείς να στηρίξουμε και αυτή την προσπάθεια.
  9. @ hudson ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ίσως πάρω το 1ο τεύχος να δω τι παίζει και μετά βλέπω για την συνέχεια.
  10. Kάποιος που είναι άσχετος με τον κόσμο του FORTNITE αξίζει να πάρει το τεύχος ή θα χαθεί με τους χαρακτήρες;
  11. Περαστικά στον πατέρα σου Νικόλα, υγεία πάνω απ' όλα.
  12. Πολύ κρίμα να διαβάζεις μια τέτοια είδηση, τον τελευταίο καιρό έχουμε συνηθίσει σε νέες συλλογές και σε επεκτάσεις συλλογών από Hachette και radnet. Και εγώ στεναχωριέμαι πιο πολύ για το Λάργκο Γουίντς που δεν θα ξαναδούμε ιστορία του άμεσα τουλάχιστον. Ελπίζω κάποια στιγμή η εκδοτική να δώσει επιτέλους μία ευκαιρία στο Λάργκο σε αυτόνομη έκδοση. Πολύ ευχάριστο ότι θα συνεχίσει το Kill or Be Killed.
  13. Και σε εμένα το ίδιο λείπουν τα μπαλονάκια, λογικά αυτό συμβαίνει σε όλους τους τόμους.
  14. budd

    PEANUTS ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

    Μακάρι να συνεχιστεί, για να βρω την εφημερίδα πήγα σε τρία περίπτερα. Το ίδιο και τις προηγούμενες εβδομάδες μέχρι το απόγευμα είχαν εξαντληθεί οι εφημερίδες.
  15. Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές κυκλοφορίες και την φετινή χρονιά!!!
  16. Και η δική μου μαζική παραγγελία από public τελευταία της χρονιάς. Χρόνια πολλά και του χρόνου εύχομαι με πολλές παραγγελίες.
  17. Έχω αγοράσει τους 59 τόμους από την συλλογή, ο μόνος που δεν πήρα ήταν το Marvel Zombies το οποίο και είχα. Τώρα όσον αφορά τους επόμενους 60 θα συνεχίσω να τους αγοράζω εκτός των τόμων που έχω στην κατοχή μου.
  18. budd

    PUBLIC

    Απίστευτες τιμές τσίμπησα και εγώ πολλά που ήθελα εδώ και καιρό.
  19. budd

    Ευχές 2021!

    @ Indian Χρόνια πολλά με υγεία και ακόμα περισσότερα κόμικς!
  20. Τους έχω αγοράσει όλους και θα συνεχίσω να τους αγοράζω. Πριν την σειρά αυτή δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις αρχικές ιστορίες της Marvel και μάλιστα σε εβδομαδιαία κυκλοφορία. Θα στηρίξω την προσπάθεια αυτή μιας και πιστεύω ότι όσους τόμους δούμε από αυτή την συλλογή θα είναι κέρδος καθώς διαβάζουμε ουσιαστικά την ιστορία της Marvel. Στα της έκδοσης την θεωρώ πολύ καλή ποιοτικά, ενώ τα όποια λάθη επιμέλειας ελπίζω να μην μας απασχολήσουν ξανά.
  21. @ O Φρατζάτος κι όμως είναι πολύ πιο μεγάλο από τα δύο που αναφέρεις. Αν τύχει και το δεις σε κάποιο κατάστημα θα καταλάβεις.
  22. @ Indian ούτε για πλάκα, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν το έπιασα στα χέρια μου. Εκτός αν θες να το χρησιμοποιήσεις ως όργανο γυμναστικής.
  23. Ναι ισχύει αυτό, ειδικά ο Λούθερ Αρκραιτ δεν μπαίνει σε καμία βιβλιοθήκη το έχω βάλει αναγκαστικά σε κούτα. Δεν ξέρω αν υπάρχει μεγαλύτερο κόμικ, κάνει εκδόσεις όπως Ο ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ να μοιάζουν μικρές σε μέγεθός.
  24. Ας βάλω έστω και καθυστερημένα τις αγορές μου τον Οκτώβριο και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον @ Grilos που μας ενημέρωσε έγκαιρα για την διαθεσιμότητα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.