Jump to content

budd

Members
 • Posts

  409
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by budd

 1. Προτιμώ Σαγρέ το θεωρώ πιο όμορφο και ανθεκτικό και μια έκδοση με Σαγρέ εξώφυλλο μου φαίνεται πιο ποιοτική. Όσα Λούκυ Λουκ δεν έχω τα ψάχνω με Σαγρέ εξώφυλλο εκτός από τεύχη που είναι εξαντλημένα και δεν μπορώ να βρω εύκολα οπότε συμβιβάζομαι με το γυαλιστερό εξώφυλλο. Μακάρι να συνέχιζε η μαμούθ με Σαγρέ εξώφυλλα.
 2. Αγοράστηκε σήμερα ο πρώτος τόμος, η έκδοση μου φάνηκε πολύ ωραία, επίσης μου άρεσε και το μέγεθος του τόμου που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το σχέδιο. Το χαρτί που δεν είναι ιλουστρασιόν δίνει και αυτό μια ρετρό αισθητική. Γενικά για την έκδοση μόνο θετικά έχω να πω και ο αρχικός ενθουσιασμός παρέμεινε. Δύσκολα με βλέπω να αντιστέκομαι στους υπόλοιπους τόμους.
 3. Ψήφισα θα την ολοκληρώσω χωρίς συνδρομή αν και δεν το αποκλείω να κάνω γιατί η τιμή είναι όντως συμφέρουσα, είναι νωρίς ακόμα για να αποφασίσω. Θα αγοράσω πάντως τους πρώτους τόμους και βλέπουμε, μια λύση είναι και η παραγγελία από τη σελίδα όσων τόμων δεν μπορέσω να πάρω για κάποιον λόγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συλλογή παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και έχω ενθουσιαστεί και εγώ όπως και πολλοί άλλοι με την κυκλοφορία των πρώτων ιστοριών.
 4. Χρόνια πολλά @ Βασιλεύς των κόμικς με υγεία και πολλά νέα κόμικς.
 5. @ Bilis @ Βίκτορ Σακβίλ Χρόνια πολλά με υγειά και πολλά κόμικς
 6. Και άλλη συλλογή, δεν λέω ευχάριστο νέο όπως κάθε καινούργια κυκλοφορία άλλα τυχαίνει να κυκλοφορεί μαζί με την Hachette, μπέρδεμα η κατάσταση Έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε παλαιότερες ιστορίες και θα αγοραστούν οι πρώτοι τόμοι για να τσεκάρω την έκδοση άλλα και εγώ δεν ξέρω αν θα ακολουθήσω την συλλογή.
 7. Χρόνια πολλά στο GreekComics και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έχουν βάλει το λιθαράκι τους όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσει εδώ που είναι. Εύχομαι να μας κρατάει παρέα για πάρα πολλά χρόνια ακόμα.
 8. Δημοσίευσα σε λάθος τόπικ αν μπορεί κάποιος να σβήσει το post ευχαριστώ.
 9. Απίστευτα νέα, ούτε ο πιο αισιόδοξος νομίζω δεν περίμενε την επέκταση στα 120 τεύχη. Ενθουσιάστηκα μόλις διάβασα την είδηση άλλα με προβληματίζει και εμένα το θέμα του χώρου. Ενώ μέχρι τώρα δεν έχω χάσει τεύχος θα συμφωνήσω με τον Tsakla ότι είναι δύσκολο να συνεχιστεί αυτό για άλλα δυο χρόνια, θα δείξει πάντως. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε τόσα τεύχη θα δούμε πολύ δυνατούς και κλασικούς τίτλους άλλα λογικά και επανεκδόσεις.
 10. @Tsaklas η αλήθεια είναι ότι όντως τα Θοργκαλ τα πήρα από το comic strip
 11. Καιρό είχα να ανεβάσω, κάποια από τα τελευταία αποκτήματα.
 12. Σε όλους απάντησαν με το ίδιο μήνυμα τραγικοί. Ότι χειρότερο να σταματάει μια σειρά στην μέση. Αν είναι οριστικό τότε ας ελπίσουμε να κάνει κάτι η εκδοτική και να δούμε την συνέχεια. Τώρα δεν ξέρω το κατά πόσο γίνεται να υπάρξει συμφωνία με άλλη εφημερίδα.
 13. Ενημέρωση από το facebook των εκδόσεων Οξύ για το τρίτο τεύχος της σειράς ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ. https://www.facebook.com/oxycomics/ Πάντως μου κάνει εντύπωση η ανακοίνωση η οποία δείχνει ότι η απόφαση είναι της εφημερίδας και ότι οι εκδόσεις δεν γνωρίζουν.
 14. Πολύ ωραία νέα αυτά, άντε επιτέλους να δούμε και κάτι δικό τους στα Ελληνικά από τα πολλά crime κόμικ που έχουν. Ελπίζω να δούμε ιστορία τους και ως αυτόνομο τίτλο από τις εκδόσεις. Πάντως και μετά το Blacksad που πιστεύω πήγε καλά ίσως έχουμε κάποιες ελπίδες, μακάρι να στηριχτεί η συγκεκριμένη προσπάθεια. Μπράβο στην εκδοτική που ψάχνεται και τολμάει διαφορετικά πράγματα.
 15. Πάντως ξεκινάει με πολύ καλή επιλογή, εννοείται θα στηριχτεί η προσπάθεια και μακάρι να έχουμε συνέχεια. Προσωπικά θα ήθελα πιο πολλές επιλογές από DC.
 16. Χρόνια πολλά φίλε @Mandrake ότι επιθυμείς με υγεία, χρονιά πολλά και σε όλους τους εορτάζοντες του φόρουμ με υγεία πάνω απ΄ όλα.
 17. budd

  PUBLIC

  Εγώ έκανα στις 7/5 το The Amazing Spider Man - Venom Inc το οποίο ήταν κατόπιν παραγγελίας και παραμένει ακόμα σε εκτεταμένη αναζήτηση, τώρα το συγκεκριμένο το εμφανίζει προσωρινά εξαντλημένο. Από την εμπειρία μου από τα public δεν βλέπω να το βρίσκουν. Επίσης είχα κάνει παραγγελία δυο βιβλία στις 15/4 και ακόμα τα εμφανίζει ότι είναι σε εκτεταμένη αναζήτηση. Δεν μου έχει τύχει ξανά να περιμένω τόσο πολύ, ακόμα και στην καραντίνα έκαναν πιο γρήγορα. Επίσης και κάποια άλλα κόμικ από οξύ που θέλω να πάρω όπως το Venom το εμφανίζει και αυτό ως προσωρινά εξαντλημένο και το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκω πουθενά αλλού. Αυτό μου φαίνεται περίεργο γιατί ενώ σχεδόν όλα τα κόμικ από οξύ τα εμφάνιζε άμεσα διαθέσιμα μέχρι πριν ένα μήνα στα περισσότερα καταστήματα public ξαφνικά πολλά από αυτά δεν είναι άμεσα διαθέσιμα.
 18. budd

  BLACKSAD

  Και εγώ το είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα εξαντλημένο στην σελίδα της εκδοτικής, όλο ανέβαλα την αγορά του και μόλις το είδα αυτό αγχώθηκα ότι δεν θα το βρω και το έκανα παραγγελία από κομιξάδικο. Πάντως σε αρκετά μεγάλα βιβλιοπωλεία εμφανίζετε σαν εξαντλημένο. Μακάρι πάντως να πήγε καλά το συγκεκριμένο για να δούμε ανάλογες προσπάθειες.
 19. Ευχαριστώ @nikolas12, η αλήθεια είναι ότι δεν την γνώριζα την συγκεκριμένη υπηρεσία.
 20. Γνωρίζει κάποιος με ποια εταιρεία κουρίερ συνεργάζεται η Jemma Press;
 21. Από το soundtrack του Dark Nights: Death Metal https://www.youtube.com/watch?v=-nYaZb1b_sc
 22. Από το facebook της anubis https://www.facebook.com/anubis.gr/photos/a.341694499213051/3934716383244160/
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.