Μετάβαση στο περιεχόμενο

Riddick

Members
  • Περιεχόμενο

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Riddick

  1. Πειραια και γυρω περιοχες,πιο τιραζ ; Αμα δεν εισαι σταθερος πελατης και να χεις κανει κρατησει το να βρεις τευχος ειναι σχεδον αδυνατο
  2. Γνωριζει κανεις καποιο περιπτερο ή καπου αλλου στον Πειραια που να μπορω να βρω τον τελευταιο τομο?
  3. Riddick

    She-Hulk: Attorney at Law (2022)

    Για μενα η χειροτερη με διαφορα σειρα της Μαρβελ.Δεν εχω ξαναδυσκολευτει ποτε να δω οτιδηποτε εχει σχεση με το MCU..Ειμαι απο τα ατομα που οτι και να το ταισει το MCU μπορει να κανει μια κριτικη αλλα παντα θα πω οτι το λιγοτερο οκ και οτι περασα καλα..Ε με αυτη (αν εξαιρεσουμε την σκηνη με την A.I. ) δεν διασκεδασα καθολου.Ναι οι ερμηνειες κυριως της πρωταγωνιστριας και των "μεγαλων ονοματων" ηταν καλες αλλα δεν το σωζουν. Πηραν ενα ωραιο κονσεπτ και το εκαναν να αναλωθει σε πολιτικες ατζεντες. Αντι η σειρα να εχει σκοπο να μας δειξει το οριτζιν ενος χαρακτηρα,εφτιαξαν μια σειρα για να κοροιδεψουν μια συγκεκριμενη μεριδα κοσμου και να εκμεταλλευτουν το κλιμα που επικρατει στην κοινωνια αυτον τον καιρο. Ειναι σαν να σκεφτηκαν τι κανει περισσοτερο χαμο στο internet και στα social αυτην την εποχη..ο φεμινσμος και οι incels..ωραια θα κανουμε μια σειρα για να πιασουμε και τις 2 ομαδες.. Και μεσα σε ολα αποτελειωσαν και τον ερμο τον Hulk.. Ωρες ωρες νομιζω πως πραγματικα μετα το Age of Ultron,μπηκε καποιος μεσα στην εταιρεια που τρεφει μεγαλο μισος για τον Hulk και οτι εχει connection με αυτον και θελει να τον ξεφτυλισει.
  4. Riddick

    She-Hulk: Attorney at Law (2022)

    Από τα reviews που έχουν βγει τα 3 πρώτα επεισόδια κινούνται πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα και στο 4ο καλυτερεύει πολύ. Οι σειρές του MCU είναι απλα για να γεμίζουν τα κενά ανάμεσα στις ταινίες και να σεταρουν δευτερεύοντα πράγματα ώστε να γλιτώσουν χρόνο απ τις ταινίες. Δύσκολα θα δούμε παραγωγές επιπέδου Marvel Netflix.. Αλλά τουλάχιστον είναι αρκετά προσεγμένες σαν παραγωγές.
  5. Riddick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Ωραια συλλογη μεν,για μεγαλα πορτοφολια και μεγαλα σπιτια δε... Και γω αν βγει στα περιπτερα ή σε κομιξαδικα καποιες θα τις παρω..ειδικα αν βγουν οι XLκαι ας κανουν 23€. Καλος ή κακος αναμεσα στης Hachette και τις φιγουρες εννοειται οτι της Hachette εχει περισσοτερη αξια για μενα ανεξαρτητως τιμης.
  6. Ηθελα κατι χαλαρο για να δω καθως τρωω και εβαλα το Chip n Dale Rescue Rangers. Χωρις να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ,φαιρνοντας λιγο σε Roger Rabbit,ειναι "χαζα" διασκεδαστικο,με ενα μικρο ταξιδι αναμνησεων για οσους αγαπασησαν τα καρτουν στα 80s-90s με "cameos " που ξεπαιρνουν σε αριθμο αυτα που φανταζοταν οι fun οτι θα ειχε το Multiverse of madness.. μαζι. Οι ηθοποιοι που δινουν τις φωνες στους 2 πρωταγωνιστες εχουν τρομερη χημεια.
  7. Riddick

    Thor: Love Αnd Thunder (2022)

    Με μια πρωτη γρηγορη ματια,συμπαθητικο τρειλερ. O Θορ δεν ειναι και απο τους ιδιαιτερα αγαπημενους μου, δεν εχω διαβασει πολλα πραγματα,(παρολο που το Thor Ragnarok που λαμβανει μερος κατα το event Avengers Disassembled,ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου stories γενικα απο marvel) αλλα εχω ακουσει οτι το run του Τζεισον Ααρον (το οποιο εχει να κανει με τον villain της ταινιας) ειναι αρκετα καλο και ψαχνω χρονο να το αρχισω. Πισω στο τρειλερ,μαρεσει που η Portman ειναι η δικη μας και οχι καποια αλλη απο αλλη Earth και μαρεσε και οτι ο κακος φαινεται οσο σκοτωνει τοσο αλλαζει,κατι το οποιο μαλλον εχει να κανει με το ξιφος του(διαλυει εναν ολοκληρο πλανητη αν ειδα καλα).. Δεν μαρεσε ο Διας και δεν μαρεσε και η σκηνη που κλεινει το τρειλερ με τον Δια και τον Θορ..Αλλα Γουατιτι ειναι αυτος και δεν αλλαζει. Οπτικα θα ναι πανεμορφο,δραση θα εχει,κομιξιστικο στυλ θα εχει αλλα θα χουμε και υπερβολικα ξεχειλωμενη κωμωδια οπως ειχαμε και στο Ραγκναροκ με τον Χουλκ. Περιμενω λιγο παραπανω το τελος της ταινιας για να δω αν και πως θα κλεισει ο κυκλος του Θορ στο MCU.
  8. Ενταξει ξεκαθαρα διαφωνουμε και για μενα εκτος και αν υπηρχε καποιος χαρακτηρας που να εσπαγε 4th wall και να αναγνωριζε τις earth οπως τις γραφουν οι εγκυκλοπαιδειες τις μαρβελ,το τι γινεται και πως αριθμουν οι χαρακτηρες της Earth μεσα στο MCU ειναι διαφορετικο απο το πως το κανουμε εμεις στον πραγματικο κοσμο.. Τι hype υπηρχε για την συγκεκριμενη ταινια;τι expectations;Ποσα tie-in απο προηγουμενες ταινιες-σειρες υπηρχαν;Σε ποιες ταινιες-σειρες θα εχει επιπτωσεις; Ποσο καιρο ασχοληθηκαν οι ανθρωποι μεχρι να βγει η ταινια και με τι αλλο ασχολιοντουσαν παραλληλα; Τι θελω να πω με ολες αυτες τι ερωτησεις..Οτι οταν κατι απο το οποιο δεν περιμενεις τιποτα και δεν συνδεεται με τιποτα και ειναι ανεξαρτητο κλπ κλπ το κρινεις και με αλλα κριτηρια και γενικα το βλεπεις με διαφοτερικο τροπο.
  9. Για τις Earth θα το πω εγω οπως το καταλαβαινω.Η αριθμηση των Earths για εμας τους αναγνωστες και την εταιρεια ,ειναι διαφορετικη απο την αριθμηση που υπαρχει για τους χαρακτηρες του MCU. Δηλαδη για εμας η Earth 616 ειναι αυτη τον κομικ και η Earth 19999 ειναι το MCU μιας και δημιουργηθηκε αργοτερα. Για τους χαρακτηρες μεσα στο ΜCU η δικη τους main Earth (που εκτυλισσονται οι ταινιες που βλεπουμε) ειναι η Earth 616 (απο την στιγμη που εκει μεσα δεν υπαρχουν τα κομικ) και ολοι οι αλλοι ερχονται απο αλλες Earth.
  10. Απλα προσπαθω να καταλαβω γενικα με τι expectations παει να δει καποιος την ταινια.γενικα,oχι μονο εσυ. Αμα εχει δει καποιος το Wandavision και ειδικα την post credit scene και εχει δει και καποιο σχετικα τελευταιο τρειλερ,ειναι δυσκολο να μην περιμενει οτι θα υπαρχει συνδεση με το Wandavision και θα ειναι μια συνεχεια του arc της Wanda και οτι γενικα δεν θα ειναι "κομπαρσος" στην ταινια. ειδικα οταν μιλαμε για την Σαρλιζ Θερον που τις εχεις για πρωινο
  11. Να ρωτησω κατι,πηγες σινεμα χωρις να εχεις δει το τρειλερ και γενικα χωρις οποιαδηποτε πληροφορια για την ταινια;
  12. Ποτε αλλαξαμε universe και timeline και εχουν σβηστει αυτα που εγιναν με τον Thanos? Απο κει και περα να πω κανα δυο γενικα πραγματακια: -Οταν πας καποιος να δει μια ταινια πρεπει να μπορει να εχει στο μυαλο του το τι περιμενεις αυτος ,με το τι του εχου πει απο το studio να περιμενει εχει διαφορα. Δεν μπορεις να κρινει μια ταινια με βαση τη εχει κατεβασει η κουτρα σου..Δεν γινεται να λεω οτι η συγκεκριμενη ταινια ειναι κακή επειδη πχ περιμενα την Wanda να κανει awakening ολους τους mutants του πλανητη και η Chavez στο τελος να τους στειλει στην Krakoa. οπως εγω το φανταστικα. Το studio εδειξε στα τρειλε τι θα εχει ειπε "θα χω Πατρικ Στιουαρτ,θα χω καποια καπτεν Μαρβελ,θα χω Ιλουμινατι" και τα ειχε,σε αντιθεση με το Μορμπιους ας πουμε που περασε την εντυπωση οτι ο Κιτον θα ειχε ενα..σεβαστο κομματι στην ταινια και τον εξαφανισαν. -Εδειξαν για πρωτη φορα τον Thanos σε after credit στην 1η ταινια Avengers δηλαδη καπου στην 6η ταινια και πηρε αλλες 12 για να τον δουμε κανονικα σε ταινια..Σε ενα saga το οποιο ξεκινησε και ηταν πιο συμπαγες και μετα αρχισε να ανοιγει. Και τωρα στην καινουργια εποχη εχουμε ηδη 5 ταινιες απο τις οποιες μονο οι 2 τελευταιες αρχιζουν και πατανε στο Multiverse το οποιο δεν ξερουμε καν αν και πως θα το συνεχισουν και σε τι ευρος ή αν απλα το χρησιμοποιησαν σαν plot device για ορισμενες ταινιες με σκοπο την νοσταλγια. Οποιο και αν ειναι το project θα ξετυλιχτει σιγα σιγα και δεν καταλαβαινω την βιασυνη να τα δειξουν ολα και να ειναι ολες οι ταινιες επικες... Φανταστιτε να ειχαμε 6 ταινιες,μια για καθε πετραδι και η 7 απλα να ηταν το Infinity War ,που ακριβως επειδη δεν θα υπηρχε ολο αυτο το build up 17-18 ταινιων δεν θα ηταν ιδια ταινια. Οσο για την ταινια σαν ταινια αμα καποιος παει προσγειωμενα -θα δει μια καλη ταινια που ισως να μην ειναι στο top 10,λογικο οταν υπαρχουν αλλες 27 να διαλεξεις,αλλα δεν παυει να ειναι μια καλη ταινια -μια ταινια η οποια ξεφευγει απο το στυλ της Μαρβελ που ειναι απο τα μεγαλυτερα παραπονα που ακουμε τοσα χρονια -εχει την "ταυτοτητα" του σκηνοθετη ,απο κει και περα αν αυτη αρεσει σε καποιον ή οχι ειναι αλλο θεμα. -τα cameo σε σχεση με το No way home εχουν λογο υπαρξης,εξυπηρετουν την ταινια και δεν ειναι για την νοσταλγια (πραγμα που δεν κατακρινω,μου αρεσαν απλα εχει διαφορα) -Καποια πραγματα γινονται λιγο βιαστηκα.Δεν ξερω τι ειχε η μιση ωρα που κοπηκε αλλα θα ηθελα να την δω -Strange και Wanda θα σηκωσουν το κουπι του MCU απο δω και περα
  13. Πολυ ωραία ιδέα και πολύ καλα εκτελεσμένη.Απο τα αγαπημένα μου των τελευταιων ετών. Εχει βγει και για τους Fantastic Four αλλα επειδη δεν τρελενομαι τοσο για την οικογενεια περιμενω να βρω το tpb σε καλη τιμη.
  14. Riddick

    Thor: Love Αnd Thunder (2022)

    Εγω και παλι δεν εχω βαρεθει καθολου το MCU ,μαλλον κατι δεν παει καλα με μενα.. Σιγουρα ειχε τα down του μετα το Endgame (βλεπε Black Widow & Eternals),αλλα με τις σειρες του D+ και με το Σανγκ Τσι νομιζω οτι εχει γινει μια καλη αρχη για το νεο saga που με το Dr. Strange 2 και με το Thor Love and Thunder αρχιζει να ανεβαζει ταχυτητες. Εξαλλου οι σολο ταινιες δεν ηταν ποτε η δυναμη του MCU η δυναμη του ειναι τα Avengers ,οπως τα crossover events στα κομικ. Καταλαβαινω το πεσμενο εως μηδενικο hype αλλα νομιζω οτι στην πρωτη εμφανιση του επομενου big villain (οπως εγινε με τον Thanos) ή του μεγαλυτερου storyline (ειτε εχει να κανει με X-men,ειτε μe Invasion,κλπ κλπ) θα αναθερμανθει το ενδιαφερον. Οσο για την ταινια δεν θα πω ψεματα,δεν ειμαι απο τους μεγαλυτερους φαν του Γουατιτι,οπτικοακουστικα μας δινει υπεροχα πραγματα αλλα πολυ αχρειαστο comedy (πχ με τον Μπανερ να σκαει στην γεφυρα στο Ραγκναροκ) Καταφερνει οπτικα να περασει κατι το κομιξιστικο αλλα του χουν δωσει κατι το οποιο μπορει να το κανει επικο . Ο Θορ παντως για μενα εχει (μαζι με τον Ironman) το καλυτερο και πληρεστερο character development και μαρεσει πολυ που το συνεχιζουν και εδω. υγ.Απο κει που δεν γουσταρε μεχρι που τουμπανιασε η Πορτμαν για να παιξει..
  15. Riddick

    Disney+

    Καλημερα.Ξεκινωντας απο το τελος ,συμφωνω απολυτα οτι τα πραγματα δενι ειναι ασπρο ή μαυρο. Για τον κινηματογραφο και γω χωρις να ειμαι ειδικος πιστευω οτι πιο πολυ ο ιδιος εκανε κακο στον εαυτο του παρα το downloading και το streaming.Οι τιμες (καποτε το απλο εισητηριο σε multiplex ειχε 11€ και13€ το 3D ,νομιζω οτι καταλαβαινουμε οτι μιλαμε για αισχροκερδια,σε αιθουσες κιολα που ουδεμια σχεση εχουν με του εξωτερικου σε οποιονδηποτε τομεα και που αρκετες φορες εχουν τεχνικα ζητηματα.Παρολα αυτα την ατμοσφαιρα του σινεμα δεν μπορεις να την βρεις πουθενα οτι συστημα και αν εχεις σπιτι.την αισθηση της απολυτης απομονωσης και συγκεντρωσης (και σε περιπτωσεις οπως το Endgame της "γηπεδικης καφριλας" ).Το μονο που μπορουσε να κανει πραγματικη ζημεια ηταν ο covid, θελω να πιστευω οτι με τον καιρο θα υπαρξει ανακαμψη.. Παμε στην μουσικη,νομιζω οτι το βλεπεις πολυ κλειστα και "ελληνικα" το θεμα αλλα θα ακολουθησω και μιας και αναφερθηκες στην δεκατια 90 για την οποια μπορω και να μιλησω θα πω οτι τοτε τα παιδια στα δημοτικα -γυμνασια δεν ακουγαν trap αλλα ακουγαν hip-hop ακουγαν "Ζωντανοι Νεκροι" και Terror X Crew και τραγουδια οπως το "Εισαι μα...ας,μα...α". Φυσικα και υπηρχαν και καλυτερες επιλογες στο ειδος but still σε αυτες τις ηλικιες τραβαει οτι ειναι catchy. Και τοτε τα τραγουδια μιλουσαν για χρηματα και τοτε εβγαιναν diss που μιλουσαν για το πως θα "φαει"ο ενας τον αλλον κλπ..Η τραπ ειναι μια χειροτερη (κυριως απο αποψη instrumental ) εξελιξη τους.Αλλα δεν ειναι οτι τα παιδια σε αυτες τις ηλικιες ακουγαν εντεχνο και rock. Τα παιδια τα πρωτα τους χρονια ξεκινανε και ακουνε οτι παιζει σπιτι (αν παιζει),μετα καθως μεγαλωνουν ,λιγο επειδη θελουν να αναπτυξουν μια ανεξαρτησια λιγο επειδη δεν ξερουν αγγλικα,δεν μεχουν γνωσεις για να ψαξουν κλπ κλπ ακουνε οτι ειναι πιο προσβασιμο και προβαλλομενο αλλα τους κανεις και λιγο "αντιδραστικο/επαναστατικο" για την ηλικιας τους (με το τροπο σκεψης οι μεγαλοι μου λενε "μην τα ακους αυτα",ε αυτα θα ακουω" και μετα οταν φτανουν μεσα-τελη λυκειου και μετα αρχιζουν και κανουν στροφη προς αλλα ειδη.Οπως στο ποδοσφαιρο ενα πραγμα η πρωτη ομαδα ειναι αυτη που θα σε κανει ο πατερας,μετα εισαι λιγο και με την ομαδα που ειναι στα top της (ειτε ελλαδα,ειτε ευρωπη) και μετα που αρχιζει οντως και βλεπεις μπαλα και βλεπεις και την ιστορια της κλπ κλπ "κατασταλαζεις" (κυριως για το ποια ομαδα εισαι στο εξωτερικο,γιατι στην Ελλαδα σιγα που θα σε αφησει ο πατερας σου να αλλαξεις ) Πολλα πραγματα κανουν κακο στην μουσικη,το promotion,οι fix λιστες στους σταθμους,οι κακοι διοργανωτες συναυλιων,το οτι ερχονται τα ιδια και τα ιδια ονοματα για συναυλιες,κλπ κλπ.ακομα και η ανοδος των podcast που δινει εναλλακτικη επιλογη να ακους οταν εισαι στο δρομο. μεσα σε αυτα ειναι και το downloading αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο. Παμε σε παιχνιδια/λογισμικο/κλπ να πω οτι δεν εχω γνωσεις ως προς το "σπασιμο" ,νομιζω οτι γενικα στην Ελλαδα δεν πολυ ασχολουμαστε,εγω θυμαμαι παντα οτι πειρατικα κατεβαζα να ειναι απο κρακαρισμενα απο ξενους. Ωστοσο στα νιατα μου και γω "εσπαζα" και αντεγραφα ταινιες απο dvd club και μουσικα cd για να τα γραψω για φιλους.τρομερος πειρατης Εγω ξεκινησα με αυθεντικα 95 και τωρα εχω πειρατικα 7 (γιατι με χουν βολεψει).Το θεμα ειναι οτι η ενασχολιση με ολα αυτα ειναι και λιγο θεμα ηλικιας και ορεξεως.Οταν εισαι μικρος εχεις τις κα***ς σου κα εχεις και χρονο,μετα μεγαλωνεις και αυτα δεν υπαρχουν.2α-3η γυμνασιου ειχα ανοιξει με ενα φιλο μου το tower και πειραζαμε jumpers πανω στην μητρικη για να κανουμε overclock εναν 155αρι να τον παμε στα 200.τωρα εχω εναν κλειδωμενο πυρινα στον επεξεργαστη και βαριεμαι να κατσω να τον "ξεκλειδωσω" γιατι παντα θα βρω κατι αλλο να κανω (και γιατι ειμαι της λογικης οτι δουλευει δεν το πειραζεις).Πειρατεια στους υπολογιστες απο αποψη παιχνιδιων (και λογισμικου) υπαρχει,ποικιλια δεν υπαρχει για αυτο ολοι εχουν στραφει στο console gaming λογο των αποκλειστηκων τιτλων,οποτε ναι εκει αναγκαστηκα τα σκανε τα λεφτα και κοιτανε τις προσφορες.Φυσικα η πειρατεια στο pc με αυτην στις κονσολες ειναι διαφοετικη,γιατι στις κονσολες χανεις εγγυηση,οποτε δεν ειναι οτι υπαρχει αλλη επιλογη.Παρολα αυτα αν κανεις μια βολτα σε ελληνικο φορουμ και μερος πωλησης μεταχειρισμενων θα βρεις ακομα και σπασμενες κονσολες της αμεσως προηγουμενης γενιας. Οταν παιρνεις ενα παιχνιδι το τερματιζεις και τον δινεις σε ενα φιλο (ή πιο παλια που τα πηγεναμε σε κατι παρακμιακα μαγαζια μεταχειρισμενων στην ομονοια) και αυτος σε εναν αλλον κλπ κλπ η εταιρεια παλι εχει απωλεια εσοδων,το ιδιο με τα βιβλια κλπ κλπ.αν αντι να το δωσω στο χερι του κανω ενα image ή σκαναρω και του το δωσω μεσω dropbox ή με οποιοδηποτε online τροπο ποια η διαφορα;απολυτως καμια.η λογικη ειναι ιδια,η κλιμακα αλλαζει.αν μπορουσαν οι εταιρειες ακομα και το physical sharing αν μπορουσαν θα το απετρεπαν.
  16. Riddick

    Disney+

    Φυσικα και ειναι παρονομο..Απο την αλλη βεβαια αν εσυ αγορασεις ενα βιβλιο και το διαβασεις και μετα το δανεισεις σε καποιο οικογενειακο μελος να το διαβασει και αυτο με την σειρα το δωσει σε καποιο φιλικο του προσωπο κλπ με μια αγορα μπορουν να το διαβασουν πολλα ατομα που και αυτο σημαινει χασουρα για τον εκδοτικο οικο.το ιδιο φυσικα ισχυει για cd και dvd ,games,αν μαζευτει μια παρεα να δει εναν αγωνα σε ενα σπιτι κλπ κλπ. Θα πεις "ναι αλλα μιλαμε για διαφορετικα μεγεθη" αλλα και παλι η χασουρα ειναι χασουρα παρολα αυτα τα ειναι πραγματα γινονται δεκαετιες και ποτε κανεις δεν το βλεπε σαν κατι το παρανομο. υγ1.Ποιος ειπε οτι δεν κλεβουν την cosmote; Εννοειται οτι υπαρχουν αγωνες σε παρανομα livestreams αλλα και "σπασμενα" tv box. υγ2.Οι πλατφορμες προσπαθησαν να καβαλησουν το σινεμα με παραλληλα releases αλλα δεν τους εκατσε και για αυτο δημιουργηθε το παραθυρο των 90 ημερων μεχρι να βγει μια ταινια σε πλατφορμα.Σε καθε περιπτωση τα βαρια χαρτια παντα θα παιζονται στο σινεμα και παντα εκει θα μαζευουν τα καλα λεφτα. υγ3.Για την μουσικη ειναι λιγο αστεια η συγκριση γενικα.Και δεν εχει να κανει να με την πειρατεια.Τα γουστα ειναι κατι εντελως διαφορετικο.Και τωρα γραφονται ωραια τραγουδια και τοτε υπηρχε και "κακη" μουσικη .και ισα ισα που και τωρα εχει ξαναρδει μια μοδα και κυκλοφορουν δισκοι/βινυλια.
  17. Riddick

    Disney+

    καλα λιγο υπερβολικα ολα αυτα.κινδυνοι υπαρχουν μονο για οσους δεν εχουν ασχοληθει καθολου.κατα τα αλλα για καποιον που εχει ασχοληθει για καποιο,οχι ιδαιτερα πολυ,καιρο ολα βρισκονται και χωρις καν κοπο. Απο κει και περα εννοειται πως το θεμα δεν ειναι τα 3.5€ απο μονα τους.ειναι οταν σε αυτα προστιθενται και τα λεφτα για τις συλλογές,το νετφλιξ,καποια αλλα διασκεδαση (σινεμα,γηπεδο,δραστηριοτηα με φιλους κλπ κλπ)+τις τιμες που εχουν ανεβει παντου + λογαριασμους..you get the point αναγκαστηκα καποια πρεπει να διαλεξεις και καποια οπου υπαρχει δυνατοτητα θα την βγαλεις στο τζαμπα. Πχ αγοραζω τις συλλογες γιατι θελω να στηριξω την προσπαθεια και να συνεχισει αλλα δυστηχως δεν βγαινω να αγοραζω και τευχακια απο καποιους ongoing τιτλους που μαρεσουν οποτε τους διαβαζω τζαμπα και αν και οτα μπορεσω θα παρω το tbp. Μακαρι να υπηρχαν λεφτα (και χωρος) για τα παντα..
  18. Riddick

    Ms. Marvel (2022)

    Για το target group που εχει φαινεται να ειναι αρκετα τιμια σειρα.θα την δω μονο και μονο γιατι βλεπω οτι εχει σχεση με το mcu αλλα νομιζω και γω οτι θα περασει σχετικα ευχαριστα η ωρα και "παμε γι αλλα".
  19. Περαστικα και οσο πιο γρηγορα να βρειτε τις δυναμεις και τα πατηματα σας!
  20. Riddick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Εννοειται πως δυσκολα καποιος θα παρει και τα 120-130 οσα ειναι τελος παντων τευχοι. ειδικα απο την στιγμη που καποιοι χαρακτηρες εμφανιζονται 2 & 3& 4 φορες. Εγω πιστευω με μια προχειρη ματια παντως θα επαιρνα αρκετες, υπαρχουν αρκετοι δευτερευοντες χαρακτηρες που ειναι αρκετα πετυχημενοι πχ σχεδον ολοι απο το Black panther,ο Mandarin απτο IM3,o Χειμπνταλ.... Και υπαρχουν και τα special...που πανε 25ε... και ειναι ολα ενα και ενα. Τωρα που το σκεφτομαι ευτυχως που δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα δεν νομιζω οτι εχω αρκετα νεφρα να πουλησω..
  21. Το "a death in the family" που γραφτηκε τελη 80s και θεωρειται απο τις πολυ καλες ιστοριες του Batman ,ειναι πυκνογραμμενο χωρις λογο γιατι επαναλαβανε τα ιδια και τα ιδια τοσες φορες που μου θυμιζει εκεινα τα αστεια που βγηκαν τα τελευταια χρονια και κοροιδευαν την Λαμψη του Φωσκολου που επι ενα 5 λεπτο ελεγε Βυρνα-Γιαγκος ελεγαν το ιδιο πραγμα.
  22. Αυτο που εγω καταλαβαινω εγω οτι εννοει ειναι οτι ενω στην αρχη ειχαν δωσει μεγαλη προσοχη στο ολο project ,καποια στιγμη αρχισαν τα βιαστικα και τις προχειροδουλειες.
  23. Riddick

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Δεν νομιζω οτι ειχαν δωσει καποια ημερομηνια.Γενικα το ειχαν αφησει πολυ ανοικτο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.