Mandrake 16,798 Posted February 5 Share Posted February 5 12 ώρες πριν, BladeRunner1992 είπε: (ISBN:978-960-436-794-8). Daytripper Τίτλος : Daytripper Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Εκδότης: Αθήνα [GR] : Εκδόσεις Οξύ Α.Ε. / Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ ISBN: 978-960-436-794-8 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Ημ/νία Παραχώρησης : 05/02/2021 Αυτό τώρα τι είναι; Τεύχος ή TPB; Δεν έχει αριθμό σελίδων... Πιθανόν μιλάμε για τη μίνι σειρά των Fabio Moon & Gabriel Ba κι αν είναι σε μορφή graphic novel τότε πρόκειται γι' αυτό εδώ της "Vertigo"! 5 Quote Link to post Share on other sites
BLESSED 39 Posted February 6 Share Posted February 6 Αν σκάσει και Long Halloween, Dark Victory θα τρελαθώ από χαρά παιδιά... αγαπημένοι οι Loeb και Sale !!! 5 Quote Link to post Share on other sites
nikolas12 11,865 Posted February 6 Share Posted February 6 Κυκλοφορίες Οξύ Απρίλιος 2021: 1. The War of the Realms H Οξύ φέρνει στα ελληνικά το The War of the Realms. Πρόκειται για ένα crossover event της Marvel που κυκλοφόρησε το 2019. Συγγραφέας του είναι ο Jason Aaron, ένας από τους πιο πρωτοκλασάτους συγγραφείς της εταιρείας από τον οποίο έχουμε δει πρόσφατα στα ελληνικά το Avengers: Η Τελευταία Στρατιά και το Κόναν. Και τα δύο κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Οξύ. Στο σχέδιο συναντούμε τον Russell Dauterman, ο οποίος μαζί με τον Aaron έχει συνεργαστεί για τον τίτλο του Thor το 2014, ένα run με τη Jane Foster στο ρόλο του Thor, το οποίο ως ένα βαθμό εκτόξευσε τη δημοτικότητα του Aaron. Εκτός αυτού έχουν συνεργαστεί και στις σειρές The Mighty Thor το 2015 και σε ένα τεύχος Unworthy Thor το 2017, το οποίο επίσης το έχουμε δει από την Οξύ. Η υπόθεση αφορά τον Malekith the Accursed ο οποίος έχει κατακτήσει όλα τα realms εκτός της Midgard, το οποίο είναι και το τελευταίο που του απομένει. Έχει πάρει καλές κριτικές και είχε αρκετά καλές πωλήσεις. Υπάρχουν αρκετά tie-ins ωστόσο εμείς θα δούμε τη βασική σειρά που αποτελείται από έξι τεύχη. 2. Jupiter's Legacy Vol. 2 Μου αρέσει πολύ η προσπάθεια της Οξύ με ιστορίες σε δύο μέρη που ολοκληρώνονται. Είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί μια σειρά με πολλά volumes όπως το Saga, αλλά με δύο σαν το περσινό Κόναν ή το Jupiter's Legacy είναι αρκετά ευκολότερο. Δεν ξέρω αν θα βγάλουν και το Jupiter's Circle που επίσης έχει δύο volumes. Το σενάριο είναι φυσικά του μεγάλου Mark Millar και το σχέδιο του Frank Quitely. Αποτελείται από πέντε τεύχη και ολοκληρώνει την ιστορία 16 3 Quote Link to post Share on other sites
Tsaklas 7,728 Posted February 6 Share Posted February 6 Ωραία νέα! Ήθελα να το διαβάσω το War of the Realms. Νομίζω βέβαια χρειάζεται κάποιο background διάβασμα όσον αφορά τον Θωρ του Jason Aaron αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. 6 Quote Link to post Share on other sites
Mandrake 16,798 Posted February 6 Share Posted February 6 On 5/2/2021 στο 11:18 ΜΜ, Mandrake είπε: Αυτό τώρα τι είναι; Τεύχος ή TPB; Δεν έχει αριθμό σελίδων... Πιθανόν μιλάμε για τη μίνι σειρά των Fabio Moon & Gabriel Ba κι αν είναι σε μορφή graphic novel τότε πρόκειται γι' αυτό εδώ της "Vertigo"! Ο Gabriel Ba είναι δίδυμος αδερφός του Fabio Moon (δε ξέρω γιατί έχουν διαφορετικό επώνυμο, πιθανόν του ενός να είναι καλλιτεχνικό) και είδα πως είναι ο εικονογράφος του "The Umbrella Academy: Η Σουίτα της Αποκάλυψης"! 6 Quote Link to post Share on other sites
budd 1,817 Posted February 10 Share Posted February 10 Η Οξύ συνεχίζει ακάθεκτη, από το facebook 12 1 Quote Link to post Share on other sites
Bilis 2,046 Posted February 12 Share Posted February 12 Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει ήδη κανείς αλλά τα Justice League: Η Ολότητα και Venom - Rex είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στο site της Οξύ, με μία μικρή έκπτωση. https://brainfood.gr/proion/justice-league-vol-1-i-olotita/ https://brainfood.gr/proion/venom-rex/ Δεν βλέπω τίποτα για Daytripper ακόμα. Μήπως ξέρει κανείς πόσο θα κοστίζει; 11 1 Quote Link to post Share on other sites
hudson 2,879 Posted February 12 Share Posted February 12 Σήμερα καταχωρήθηκε και αυτό που το περιμέναμε (ISBN:978-960-436-802-0). Jupiter's Legacy Τίτλος : Jupiter's Legacy Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Εκδότης: Αθήνα [GR] : Εκδόσεις Οξύ Α.Ε. / Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ ISBN: 978-960-436-802-0 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Ημ/νία Παραχώρησης : 12/02/2021 11 1 Quote Link to post Share on other sites
Elias 398 Posted February 13 Share Posted February 13 https://www.facebook.com/2189694688017513/posts/2855380691448906/ 4 Quote Link to post Share on other sites
hudson 2,879 Posted February 13 Share Posted February 13 The Amazing Spider-Man Red Goblin διαθέσιμο και εδώ https://www.public.gr/product/the-amazing-spider-man-red-goblin/prod12881940pp/ Με διαφορετική τιμή. Από ότι φαίνεται η έκπτωση είναι στην τιμή της έκπτωσης 7 1 Quote Link to post Share on other sites
olyssesmoore 404 Posted February 13 Share Posted February 13 1 λεπτό πριν, hudson είπε: The Amazing Spider-Man Red Goblin διαθέσιμο και εδώ https://www.public.gr/product/the-amazing-spider-man-red-goblin/prod12881940pp/ Με διαφορετική τιμή. Από ότι φαίνεται η έκπτωση είναι στην τιμή της έκπτωσης Εμένα μου αρέσει το εξώφυλλο "Δεν είναι διαθέσιμο το εξώφυλλο" γι αυτό λέω να το αγοράσω χωρίς εξώφυλλο! 2 3 Quote Link to post Share on other sites
hudson 2,879 Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) 6 λεπτά πριν, olyssesmoore είπε: Εμένα μου αρέσει το εξώφυλλο "Δεν είναι διαθέσιμο το εξώφυλλο" γι αυτό λέω να το αγοράσω χωρίς εξώφυλλο! Για αυτό είναι και πιο φθηνό. Πέρα από την πλάκα, τα Public αργούν να ανεβάσουν τα εξώφυλλα για τα καινούρια κόμικς. Πχ της Anubis, τα Superman Year One και Doomsday Clock, ακόμα τα έχουν χωρίς το εξώφυλλο. Edited February 13 by hudson 5 1 Quote Link to post Share on other sites
Bilis 2,046 Posted February 13 Share Posted February 13 1 ώρα πριν, hudson είπε: Για αυτό είναι και πιο φθηνό. Πέρα από την πλάκα, τα Public αργούν να ανεβάσουν τα εξώφυλλα για τα καινούρια κόμικς. Πχ της Anubis, τα Superman Year One και Doomsday Clock, ακόμα τα έχουν χωρίς το εξώφυλλο. Εδώ στον Dredd είχαν βάλει Funko Pops για εικόνες! Έχω παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα και σε άλλα προϊόντα, όχι μόνο σε κόμικς, που άλλο πράγμα διαφημίζεται και άλλο πωλείται. Μια φορά θυμάμαι είχαν όλα τα στοιχεία λάθος εκτός από την τιμή και τον κωδικό προϊόντος. Κατέληξα να αγοράσω κάτι που δεν ήθελα και φυσικά το επέστρεψα. Γενικά, το eshop του Public έχει πολλά προβλήματα. Συγγνώμη αν βγήκα εκτός θέματος. 5 1 Quote Link to post Share on other sites
O Φρατζάτος 1,518 Posted February 13 Share Posted February 13 Τι; 2 Quote Link to post Share on other sites
nikolas12 11,865 Posted February 13 Share Posted February 13 Ήρθαν τα promo pages και το εξώφυλλο του Venom: Rex Τη Δευτέρα θα ανέβουν και για το Justice League: The Totality τα αντίστοιχα. Μέχρι τότε απολαύστε 14 2 2 Quote Link to post Share on other sites
Laz33 15,995 Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) Βλέπω τα κόμικς της Οξύ τα πουλάει και το comicstrip. Έστω και χωρίς τη μίζερη έκπτωση 10%. Τι έγινε; Έχασε το public την αποκλειστικότητα; Edited February 14 by Laz33 8 Quote Link to post Share on other sites
Valtasar 59,617 Posted February 14 Author Share Posted February 14 Ναι, η συνεργασία με το public έληξε. Από εδώ κα πέρα όλες οι εκδόσεις της θα διατίθονται ανοιχτά. 16 2 Quote Link to post Share on other sites
hudson 2,879 Posted February 14 Share Posted February 14 Το είδα και σε άλλα site, αλλά νόμιζα ότι είναι μόνο για λίγο και μετά θα φαίνονται σαν "εξαντλημένα από τον εκδότη" όπως γινότανε με παλαιότερες εκδόσεις της Οξύ σε άλλα βιβλιοπωλεία πλην Public (βλ Πρωτοπορία). Καιρός ήταν. Αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα υπάρξουν ίσως πιο "γενναίες" εκπτώσεις σε προηγούμενους τίτλους! 9 Quote Link to post Share on other sites
nikolas12 11,865 Posted February 15 Share Posted February 15 https://www.facebook.com/brainfoodgr/posts/3720218118064996 Οι εκδόσεις Οξύ μόλις ανακοίνωσαν ότι θα εκδώσουν το Morrison Hotel, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό τον Μάρτιο! Είναι graphic novel από τη Leah Moore, κόρη του Alan Moore σε συνεργασία με μέλη των Doors. Πάρα πολύ δυνατή κυκλοφορία θα πω 6 1 1 Quote Link to post Share on other sites
budd 1,817 Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) Πολύ ωραία νέα αυτά, είχα δει αυτή την είδηση πριν κάποιο καιρό άλλα δεν πίστευα ότι θα το δούμε στα ελληνικά και μάλιστα τόσο γρήγορα. Εξαιρετικά αντανακλαστικά μπράβο στην οξύ για την κίνηση αυτή, πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία και αυτή σίγουρη αγορά. Edited February 15 by budd 6 Quote Link to post Share on other sites
Evi 773 Posted February 17 Share Posted February 17 Ρώτησα την οξύ στο facebook αν έχουν κάτι άλλο στα προσεχώς τους από vertigo, εκτός από daytripper και είπαν όχι αλλά έχουν από dc black label. Λογικά είναι το curse of the white knight, αν δεν είναι αυτό η θα είναι το three jokers η το Wonder woman dead earth , κατά την γνώμη μου. 7 1 Quote Link to post Share on other sites
nikolas12 11,865 Posted February 17 Share Posted February 17 Θα ήθελα να σας ζητήσω 1000 συγγνώμη που δεν έχω ανεβάσει τα promo pages του Justice League, αλλά Δευτέρα είχαμε την είδηση των Doors και τις τελευταίες περίπου 48 ώρες έχω αποκλειστεί χωρίς ρεύμα. Τώρα που πήγα σε άλλο σπίτι με το λάπτοπ βρήκα ευκαιρία να τις ανεβάσω. Όσοι θέλετε να είστε προετοιμασμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το review μου στο No Justice που είναι σημαντικό προοίμιο για την ιστορία. 13 2 3 Quote Link to post Share on other sites
Tsaklas 7,728 Posted February 22 Share Posted February 22 Για όποιον ενδιαφέρεται, μου απάντησαν ότι από Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι αποστολές του Venom: Rex. 8 1 Quote Link to post Share on other sites
hudson 2,879 Posted Friday at 01:40 PM Share Posted Friday at 01:40 PM Διαθέσιμο για παραγγελία το Jupiter's Legacy Βιβλίο Ένα 7 1 Quote Link to post Share on other sites
Mandrake 16,798 Posted Saturday at 12:55 PM Share Posted Saturday at 12:55 PM (edited) Ναι, αλλά στην πραγματικότητα θα το έχουν στα χέρια τους στις 29 Μαρτίου 2021, όπως γράφουν χαρακτηριστικά. Edited Saturday at 12:58 PM by Mandrake 4 1 Quote Link to post Share on other sites
hudson 2,879 Posted Saturday at 01:13 PM Share Posted Saturday at 01:13 PM 11 λεπτά πριν, Mandrake είπε: Ναι, αλλά στην πραγματικότητα θα το έχουν στα χέρια τους στις 29 Μαρτίου 2021, όπως γράφουν χαρακτηριστικά. Έχεις δίκιο, για αυτό έπρεπε να γράψω "προ παραγγελία". Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο αναφέρουν πότε θα είναι είναι διαθέσιμο. 4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts