Jump to content

About This Club

Οποιαδήποτε συζήτηση για τον κόσμο των Ντίσνευ εδώ. Ανοιχτό Club για όποιον θέλει να γίνει μέλος.
 1. What's new in this club
 2. ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΥΡΟΣ ΓΡΑΝΑΖΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΕΞΟΔΟ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ & ΦΕΘΡΥ Ο ΜΑΚΡΥΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 9/6
 3. Μακάρι να μην τα τελειώσουν έτσι απότομα. Θα ήταν κρίμα να μην μπορούνε να διαβάσουμε εμείς οι νεότεροι κλασικές ιστορίας από έναν θρυλικό δημιουργό
 4. Για Σκάρπα πάντως σε επικοινωνία που είχα καμιά 10αριά μέρες πριν με την "Καθημερινή", η απάντηση ήταν Αγαπητέ κύριε, Προς το παρόν δεν έχουμε λάβει κάποια ενημέρωση για το αν θα κυκλοφορήσει. Μπορείτε μέσω του site της Καθημερινής να ενημερωθείτε για τις εκδόσεις. Στη διάθεσή σας.
 5. Άς ελπίσουμε να αποδειχθεί καλό και να μας σώσει από την απουσία του Σκάρπα. Μάλλον φέτος δεν θα έχουμε αν κρίνουμε από την απουσία των isbn . Ασ ελπίσουμε ότι θα δώσουν μέσα στο καλοκαίρι έστω να έχουμε τέσσερα για τον χειμώνα.
 6. Αυτό το εξώφυλλο το έχει χρησιμοποιήσει η Καθημερινή στο Μίκυ Μάους #397: Και αυτό το είχε χρησιμοποιήσει η IDW σαν Β εξώφυλλο για το Mickey Mouse #2 (#311),
 7. Σίγουρα ναι Να λοιπόν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη.
 8. Καταχώρηση της "Καθημερινής" στην εθν. βιβλ. Once Upon a mouse ... in the future Μίκυ Μάους
 9. Εξώφυλλα, σκαναρίσματα ιστοριών, στοιχεία έκδοσης και λοιπά, για την σειρά Disney συλλεκτικά πιάτα, μπορούν να καταχωρηθούν στο inducks από εδώ και εδώ.
 10. No worries Και μια συμβουλή (τρομάρα μου λες κι είμαι κάνας έμπειρος της ζωής): Μη ζητάς συγγνώμη για πράγματα που ρωτάς και μη φοβάσαι να ρωτάς
 11. Συγγνώμη αν το θέμα φαίνεται λίγο ανόητο απλά είχα μια απορία και ήθελα να την ρωτήσω.
 12. Όχι είναι η απάντηση. Κανενας συλλέκτης ποτέ δεν θα ενδιαφερθεί για ένα κακέκτυπο Ντόναλντ του 2023. Δεν θα δώσει ούτε ένα ευρώ για να το πάρει. Δεν είναι γραμματόσημο του 1800 που κυκλοφόρησε σε 2 αντίτυπα.
 13. Ναι αν για κάποιο λόγο κάποιος θελήσει να ψάξει το Ντόναλντ #106 της Καθημερινής μετά από καιρό. Αλλά για ποιο λόγο πέρα από το περιεχόμενό του (τις ιστορίες του δηλαδή για να διαβάσει); Ε, τέτοια λάθη μάλλον μας ξενερώνουν παρά μας πωρώνουν να σου πω την αλήθεια. Θα μου πεις υπάρχουν κι αυτοί που το θέλουν απλά για τη συλλογή, στη ζελατίνα του και απλά να το βλέπω. Εμ έλα όμως που αυτοί είναι συνήθως πιο περίεργοι σε άλλα, λιγότερο σημαντικά (πχ ένα τσάκισμα σε μια σελίδα μπορεί να τους χαλάσει όλη τη μέρα). Τώρα αν έχει και τέτοιο λάθος, ζήτω που καήκαμε. Αν πέσεις σε κάνα τρελό που μαζεύει ελαττωματικά βέβαια, μπορείς να διαπραγματευτείς ανάλογα αλλά δε βάζω παραπάνω πιθανότητες από το να πας κάποια στιγμή στον πλανήτη Ποσειδώνα για μετοίκηση.
 14. Θα μπορουσε όμως καποιος συλλεκτης να ενδιαφερθεί για αυτό, για παράδειγμα αν δεν υπαρχει κάποιο άλλο αντύτυπο με το ίδιο λάθος. Δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν εντός πολλών εισαγωγικών "μοναδική περίπτωση"; Γιατί τέτοιο λάθος στην σελδοποίηση είναι λίγο δύσκολο να γίνει. Θυμάμαι που είχα δει σε κάποιο άλλο θέμα ένα μίκυ μάους Τερζόπουλου με τρία εξώφυλλα. Ο φίλος που το ανέβασε είχε αναφέρει ότι μια ολόκληρη παρτίδα είχε βγει έτσι.
 15. Κατ'αρχάς καλώς ήρθες και από εμένα. Λοιπόν εμένα η γνώμη μου είναι ξεκάθαρα όχι σε γενικές γραμμές. Δε το έχω το τεύχος και δυστυχώς έχω σταματήσει να παίρνω καινούριες κυκλοφορίες disney λόγω χώρου και χρόνου, ελπίζω όταν θα φτιάξω το σπίτι μου να είμαι πιο άνετος ως προς αυτό. Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, η γνώμη μου είναι ότι ένα ελαττωματικό τεύχος δεν μπορεί να αξίζει το ίδιο με ένα άρτιο αντίτυπο. Ειδικά για τέτοιου είδους ελαττώματα. Τώρα κοίτα, υπάρχουν και άλλου είδους "ελαττώματα". Πχ παλιά υπήρχαν πολλές λογοκριμένες σελίδες σε ιστορίες του Καρλ Μπαρκς. Ε, αν για κάποιο λόγο (δε ξέρω ποιος μπορεί να ήταν αυτός), με κάποιο τρόπο (δε ξέρω ποιος μπορεί να ήταν αυτός) έπεφτε στα χέρια σου τεύχος της ίδιας περιόδου που περιείχε τις λογοκριμένες σελίδες ενώ τα υπόλοιπα τεύχη του ίδιου τιράζ όχι, ε, ναι αυτό δε θα άξιζε απλά περισσότερο, θα άξιζε ΠΟΛΥ περισσότερο. Για τη δική σου περίπτωση όμως μάλλον είναι απλά κακέκτυπο και οι πιθανότητες οι συλλέκτες να αναζητούν στο μέλλον το συγκεκριμένο τεύχος με λάθη στην εκτύπωση είναι μάλλον αρκετά μικρές.
 16. Γράφω αυτό το θέμα με αφορμή το Ντόναλντ #106 που πήρα με τίτλο η εκδίκηση του φαραώ. Συγγνώμη αν έχει περασει καίρος απο την κυκλοφορια του αλλα ξέχασα να το γράψω.Το κόμικ που πήρα για κάποιον λόγο περίπου 20 με 25 σελίδες του ήταν ανάποδες με αποτέλεσμα οι τελευταίες σελίδες της ιστορίας ο παλμός του χρόνου και η πλήρης αμνησία να είναι ανάποδα και όπως επίσης και ένα μέρος της τελευταίας ιστορίας είναι ανάποδα. Είχατε κάποιο ίδιο πρόβλημα με αυτό το κόμικ; Αξίζει περισσότερο από ένα άρτιο αντίτυπο;
 17. Ιδού και η ομιλία για την εξέλιξη του Μίκυ από το Θεσσαλόνικον 7, για όποιον δεν την είδε ζωντανά.
 18. Τευχάρα. Ιδίως για τους λάτρεις του Ντόναλντ έχει 4,5 υπέροχες ιστορίες με επετειακό χρώμα. Αγαπημένη μου δεν ήταν η πρώτη, αλλά το μυστικό καταφύγιο. Φοβερή απεικόνιση της εποχής μας στο πλαίσιο του Ντοναλντ-Φαντομ Ντακ. Μου άρεσε πολύ και η πρώτη αλλά και η τελευταία. Πολυ πολύ ωραίο τεύχος.
 19. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το πρόβλημα που υπήρχε σε αυτό το θέμα και δεν μπορούσε να δεχτεί άλλες απαντήσεις λύθηκε. Αυτό οφειλόταν σε ένα διπλό reply (παράθεση μέσα σε παράθεση) που υπήρχε στην τελευταία απάντηση, με αποτέλεσμα να κρασάρει ο editor. Το πρόβλημα και η λύση του ανακοινώθηκε και στο επίσημο φόρουμ της Invision κι ελπίζουμε στις επόμενες αναβαθμίσεις του board να μην υπάρξουν άλλα τέτοια φαινόμενα. Μπορείτε τώρα να κράξετε άνετα την Disney για το θέμα που προέκυψε με τον "Βίο".
 20. Υπήρχε απορία; Το αγνοούσα... Από τις σπάνιες φορές που το τεύχος κυκλοφόρησε Τετάρτη στα κεντρικά σημεία όπως και στο μετρό της Δουκίσσης που περνάω καθημερινά. Όντως πολύ καλή η "κεντρική" αλλά και το τεύχος συνολικά...
 21. Μας έλυσες γρήγορα την απορία για την πρώτη ιστορία. Φαίνεται πολύ αξιόλογη και αυτή!
 22.  

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.