Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  35697
  • Group:  Members
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  257
  • Achievement Points:  260
  • Days Won:  0
  • With Us For:  1991 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Αν γράφει σε δύο εβδομάδες καλά θα είναι να μην γράφει τέλος πρώτου κύκλου η σειρά συνεχίζεται από Οκτώβρη καλές διακοπές

• Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  672
  • Content Count:  4969
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  284
  • With Us For:  2499 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Έχει πλάκα που όλοι φαντάζονται τρόπους για να μη μάθουμε τον 25, σε τόσα ψυχολογικά μας έχει οδηγήσει ο Τσέλιος πλέον. Αν πάντως είναι λευκό φόντο, ας γράφει από πάνω "Θα σας λέγαμε τον 25, αλλά το κρατάμε έκπληξη γιατί τον @TheMetalBat που μας είπε ότι έχει γενέθλια" :lol:

• Member ID:  35114
  • Content Count:  725
  • Achievement Points:  725
  • Days Won:  2
  • With Us For:  2117 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)
Πριν από 1 ώρα, PowerRangers8 είπε:

Συμφωνά με τον @TheMetalBat θα σας αποκαλύψω το μυστικό του Αρχαίου Τεύχους 25 τόσο σύντομα. Να είστε έτοιμοι. :firedevil:

Προτατεύεις το μυστικό.

On 23/7/2020 στο 4:21 ΜΜ, TheMetalBat είπε:

Next Time On Dragon Ball Z: 

"Ο Ερευνητής @Tsaklas και οι Ακόλουθοι του μετά από εξονυχιστική  έρευνα  ανακαλύπτουν τη μυστική ύπαρξη του Αρχαίου Τεύχους 25.Ταυτόχρονα,ο @PowerRangers8 μαθαίνει πως είναι ο Εκλεκτός Προστάτης των Τευχών καθώς ορίζει η Προφητεία των Ιερών Κειμένων:

Θέλοντας να αποτρέψει την αποκάλυψη του Αρχαίου Τεύχους 25 στον κόσμο, ο @PowerRangers8 ορκίζεται πως θα βρει τον @Tsaklas και τους Ακόλουθούς του και θα τους σκοτώσει έναν προς έναν."

Υγ= Κανώ πλάκα χωρίς κακή θέληση σε κανέναν.  

Δεν θα έγραφα δεύτερο τέτοιο post επεισόδιο αλλά τώρα μου έδωσες ιδέα για όταν μάθουμε ποιο είναι. :lol:   

Επεξεργασία από TheMetalBat

• Member ID:  34863
  • Group:  Νέα Μέλη
  • Content Count:  24
  • Achievement Points:  24
  • With Us For:  2163 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

• Member ID:  32009
  • Content Count:  240
  • Achievement Points:  268
  • Days Won:  1
  • With Us For:  3064 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

επιτελους!!!

35 λεπτά πριν, st2anger είπε:

• Member ID:  32941
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  482
  • Achievement Points:  542
  • With Us For:  2611 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ο αλγόριθμος μου απέτυχε!  Έβαλα φωτιά στο κρυφό μου εργαστήριο και καταπλακώθηκα από την κατάρρευση του σπηλαίου !  Και σκεφτόμουν... αν βγει σωστός ο αλγόριθμος, θα ήξερα όλους τους τόμους μέχρι το τέλος και μετά θα κατακτούσα τον κόσμο! 

• Last Seen:  

Καλά δεν έπεσα και από τα σύννεφα αναμενόμενο ήταν ότι θα ειναι αυτός ο τόμος 25 εξάλλου ήταν και το τελευταίο πράγμα που είπε ο τσελιος βέβαια περίμενα από άλλον να το ανεβάσει πρώτος :lol:  

Το new deal μεταφράζεται σαν νέο καθεστώς πως νόμιζα ότι ήταν νέα συμφωνία 

Επεξεργασία από nikolas1503

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Οποίοι έχετε συγγενείς με φούρνο, πάρτε τους τηλέφωνο! Για πρώτη φορά μάντεψα σωστά ποιος θα είναι ο επόμενος τόμος (περισσότερα στο τόπικ της δημοσκόπησης για τον 25). Μου αρέσει που το είχα αναλύσει σαν άλλος Αλέφαντος και τελικά έπεσα μέσα. Σας τα είπα καλά; Σας τα εξήγησα ωραία; Ρε μάθετε κόμικ από τον άρχοντα, μια φορά έπεσε μέσα και την ψώνισε :lol:

Edit: Η διαφήμιση του τόμου 25 και σκαναρισμένη.

captain.jpg

• Member ID:  30298
  • Topic Count:  14
  • Content Count:  1897
  • Achievement Points:  1914
  • Days Won:  24
  • With Us For:  4001 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Πωπω μια ξενερα που πήρα.... Πραγματικά από τις λίγες ιστορίες που μου είναι αδιάφορες να μπουν. Κρίμα αλλα εντάξει. Σε 2 βδομάδες εδώ θα είμαστε πάλι. Ακόμα πάντως δε μπορώ να πιστέψω ότι φτασαμε στο σημείο να ξέρουμε μόνο τον επόμενο τόμο. 

• Last Seen:  

Μου θύμησε αυτό το περαστικό στα γενέθλιά μου:

Πριν από καιρό,ο θείος μου μου είπε πως θα μου πάρει ένα ωραίο δώρο για τα γενέθλιά μου με θέμα τα κόμικ,υπερηρωικά και έτσι.

"Ωραία"  λέω.

Περίμενα με ανυπομονησία  να δω τι είναι,έρχεται η μέρα των γενέθλίων μου λοιπόν και ο θείος μου φέρνει μια μικρή κούτα.

"Κατευθείαν με το που το πήρε το έφερε,θα είναι καλό πράγμα" σκέφτομαι.

"Άντε,ανοιξέ το." μου λέει.

Πάω να το ανοίξω όπως μου ζήτησε και τι βλέπω; Ένα ζευγάρι κάλτσες με δύο χαρτάκια μικρά πάνω που είχαν το πρόσωπο του Spider-Man πρόχειρα ζωγραφισμένο,με δύο πάκους φυλλάδια σούπερ μάρκετ.

"Τι είναι αυτό;" ρωτάω ξινισμένος.

"Το δώρο σου" μου λέει.

"Και τα φυλλάδια;"  ρωτώ.

"Για βάρος" απαντά.

"Τι;"

"Στο είπα πως θα έχει θέμα τα κόμικ"

ΥΓ= Η ιστορία είναι ψεύτικη αλλά η μικρή απογοήτευση αληθινή.Με τέτοια άρνηση  ως προς το ποιο είναι το τεύχος 25,θα πίστευες πως είναι κάτι που δεν ξέρουμε ή κανά φαβορί. 

Επεξεργασία από TheMetalBat

• Member ID:  1790
  • Topic Count:  130
  • Content Count:  7783
  • Achievement Points:  8123
  • Days Won:  29
  • With Us For:  6682 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, Tsaklas είπε:

Ακόμα πάντως δε μπορώ να πιστέψω ότι φτασαμε στο σημείο να ξέρουμε μόνο τον επόμενο τόμο. 

Εδώ στο κάτω κάτω της γραφής έχουμε τον παράγοντα της έκπληξης σε αυτό που περιμένουμε! Στη σειρά του Ρομάνο Σκάρπα που τα ξέρουμε εκ των προτέρων, είναι καλύτερα; :D

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Mandrake είπε:

Εδώ στο κάτω κάτω της γραφής έχουμε τον παράγοντα της έκπληξης σε αυτό που περιμένουμε! Στη σειρά του Ρομάνο Σκάρπα που τα ξέρουμε εκ των προτέρων, είναι καλύτερα; :D

Τουλάχιστον μπορούμε να ανυπομονούμε για κάτι, τώρα είμαστε λίγο στα τυφλά. Πχ τώρα ξενέρωσα με το Καπτεν Αμερικα, αν γνώριζα ας πούμε ότι το τεύχος 26 ήταν το Punisher, θα ήμουν πιο θετικός. 

• Member ID:  35781
  • Content Count:  458
  • Achievement Points:  512
  • With Us For:  1974 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
4 λεπτά πριν, Tsaklas είπε:

Τουλάχιστον μπορούμε να ανυπομονούμε για κάτι, τώρα είμαστε λίγο στα τυφλά. Πχ τώρα ξενέρωσα με το Καπτεν Αμερικα, αν γνώριζα ας πούμε ότι το τεύχος 26 ήταν το Punisher, θα ήμουν πιο θετικός. 

Κι εγώ ξενέρωσα αλλά τι να κάνουμε. Έλπιζα να δούμε κανέναν από τους αντιήρωες όπως τον Punisher ή την Elektra (έχουμε ήδη τον Deadpool).

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
12 λεπτά πριν, PowerRangers8 είπε:

Κι εγώ ξενέρωσα αλλά τι να κάνουμε. Έλπιζα να δούμε κανέναν από τους αντιήρωες όπως τον Punisher ή την Elektra (έχουμε ήδη τον Deadpool).

H Ηλέκτρα δεν έχει τόμο στην συλλογή. Οκ προφανώς δεν μπορούν να μας ικανοποιούν όλες οι επιλογές και για να υπάρχει στην συλλογή αυτή η ιστορία του Καπτεν λογικά αξίζει έστω και λίγο. Απλά δεν είναι κάτι που είχα ακούσει και ήθελα καιρό να διαβάσω.

Όπως και να χει, εξηγούσα στον @Mandrake ότι μια μικρή γνώση των επόμενων σε προδιαθέτει πιο θετικά και πάλι υπάρχει μια ανυπομονησία. Το μόνο που διαφέρει τώρα είναι το στοιχείο της έκπληξης. Μια συνολικότερη εικόνα όπως είχαμε πάντα θεωρώ βοηθούσε καλύτερα. Φανταστείτε δηλαδή να περιμέναμε 2 βδομάδες για να μάθουμε ότι ο τόμος 22 ήταν η επανέκδοση X-Men και μετά από εκεί που ήμασταν ήδη ξενερωμενοι να μαθαίναμε πάλι ότι το 23 είναι το Secret War του Bendis που οι περισσότεροι δεν τον έχουμε σε εκτίμηση. Η διάθεσή μας θα έπεφτε κατακόρυφα και θα υπήρχε εκνευρισμός και τα κλασικά ποστ ότι "έχει πέσει η ποιότητα της συλλογής, προσωπικά έχω να την αγοράσω τόσο καιρό, στο περίπτερο είδα μονάχα μισό τόμο" και ούτω καθεξής. Βέβαια από την άλλη η έκπληξη μετά από 2 μέτριες επιλογές θα ναι ακόμη μεγαλύτερη θα πει κάποιος. Είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι και μοιάζει με το θέμα που συζητούσαμε για τα spoiler όπως είπε κάποιος. Εμένα μου αρέσει να έχω συνολικότερη εικόνα, για να ξέρω τι να περιμένω. Άλλος θέλει κάθε δεύτερη Πέμπτη να μπαίνει εδώ και να εκπλήσσεται είτε θετικά είτε αρνητικά. Γούστα είναι αυτά. 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Μην ξενερωνετε ρε σεις, ωραία ιστορία και με όμορφο σχέδιο φαίνεται αυτή του Καπτεν που ούτως ή άλλως λίγες ιστορίες του έχουμε δει στα ελληνικά. Θα παίξει και Punisher κάποια στιγμή.

Γενικά πάντως συμφωνώ με @Tsaklas στο ότι αν έχεις back to back επανεκδόσεις ή μέτριες επιλογές θα τρως διαδοχικές ξενερες χωρίς να ξέρεις ότι σε 2-3 τόμους έρχεται κάτι καλό. Επίσης μη λέτε ότι ξέρουμε μόνο τον επόμενο τομο. Ξέρουμε και τον 40. Που είναι άλλη μια επανέκδοση :lol:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

"έχει πέσει η ποιότητα της συλλογής, προσωπικά έχω να την αγοράσω τόσο καιρό, στο περίπτερο είδα μονάχα μισό τόμο"

Είδα μονάχα μισό τόμο.Τί είπε ο θεός χαχαχα :lol:  

• Member ID:  35023
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  1059
  • Achievement Points:  1111
  • With Us For:  2130 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Μέτρια επιλογή, θα μπορούσε όμως να είναι πολύ χειρότερο. Φανταστείτε να ήταν πάλι επανέκδοση. Μπορεί να μην είναι πολλοί ενθουσιασμένοι για αυτόν τον τίτλο αλλά τουλάχιστον είναι κάτι καινούριο. Επίσης πιστεύω ότι υποσυνείδητα είμαστε εκνευρισμένοι επειδή ξέραμε τους τόμους μέχρι τον 24 από αρχές Μαΐου χωρίς να έχουμε καθόλου εξελίξεις στο μεταξύ και έτσι περιμέναμε ο 25 να είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν θα είναι τόσο χάλια τώρα που θα περιμένουμε μόνο δύο εβδομάδες. Πάντως η επιλογή δεν με χάλασε και τόσο. 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
31 λεπτά πριν, Bilis είπε:

Μέτρια επιλογή, θα μπορούσε όμως να είναι πολύ χειρότερο. Φανταστείτε να ήταν πάλι επανέκδοση. Μπορεί να μην είναι πολλοί ενθουσιασμένοι για αυτόν τον τίτλο αλλά τουλάχιστον είναι κάτι καινούριο. Επίσης πιστεύω ότι υποσυνείδητα είμαστε εκνευρισμένοι επειδή ξέραμε τους τόμους μέχρι τον 24 από αρχές Μαΐου χωρίς να έχουμε καθόλου εξελίξεις στο μεταξύ και έτσι περιμέναμε ο 25 να είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν θα είναι τόσο χάλια τώρα που θα περιμένουμε μόνο δύο εβδομάδες. Πάντως η επιλογή δεν με χάλασε και τόσο. 

Χίλιες φορές να ήταν επανέκδοση Ultimate Spider-Man. Αν ήταν κανένα Marvel Zombies βέβαια που κυκλοφορεί διαθέσιμο θα γινόταν χαμός. 

• Member ID:  31613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  5162
  • Achievement Points:  5355
  • Days Won:  110
  • With Us For:  3327 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Πάω για νέο (αρνητικό) ρεκόρ :thinking:
Μέχρι στιγμής οι περισσότεροι σερί τόμοι που δεν αγόρασα ήταν τρεις (#18 ως #20).
Τώρα θα γίνουν τέσσερις (#22 ως #25).
Ας ελπίσουμε να μην αυξηθούν κι άλλο.
Μακάρι ο #26 να είναι κάποιο Spider-Man ή το Marvels ή κάποια κλασική ιστορία τύπου Demon in a Bottle, Coming of Galactus κτλ :pray:

• Member ID:  36273
  • Content Count:  37
  • Achievement Points:  40
  • With Us For:  1894 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα δούμε όλες τις ιστορίες του captain america ( the chosen, the death of captain america) σε αυτήν την 60αδα ως "εμπορικό" ήρωα. Αυτή την ιστορία την έχει διαβάσει κάποιος; Δεν είναι καλή; Γτ διακρίνω ένα μούδιασμα... :thinking:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
10 λεπτά πριν, Lykid είπε:

Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα δούμε όλες τις ιστορίες του captain america ( the chosen, the death of captain america) σε αυτήν την 60αδα ως "εμπορικό" ήρωα. Αυτή την ιστορία την έχει διαβάσει κάποιος; Δεν είναι καλή; Γτ διακρίνω ένα μούδιασμα... :thinking:

Απλώς δεν είναι τόσο γνωστή. Δεν είναι δηλαδή από αυτές που θα συναντήσεις συχνά να συζητιούνται. Προσωπικά δεν την ήξερα πριν την συλλογή γι αυτό μου κακοφαινεται. Μπορεί να κάνω λάθος και να μ αρέσει πολύ τελικά. 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Οσοι θέλετε να πάρετε μια εικονα για την ιστορία του Captain America νεο καθεστώς ορίστε και ο σύνδεσμος 

https://readcomiconline.to/Comic/Captain-America-2002 

Δεν θα πω το γνώμη μου γιατί δεν ξέρω τι να πω ούτε κάτι θετικό ούτε όμως και κάτι αρνητικό μου βγάζει η ιστορία 

• Member ID:  32941
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  482
  • Achievement Points:  542
  • With Us For:  2611 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Δεν ρισκάρω νέα πρόβλεψη για τον τόμο 26. Προτιμώ να σας πω τα εξής: 

4, 15, 17, 38, 40 και για τζόκερ το 12. 

Νομίζω μεγαλύτερες πιθανότητες έχω να πέσω μέσα!

• Member ID:  2322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  5076
  • Achievement Points:  5150
  • Days Won:  105
  • With Us For:  6633 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Μπορείτε να πείτε δυο λόγια για αυτή την ιστορία του Cap?

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
Πριν από 1 ώρα, Manitou είπε:

Μπορείτε να πείτε δυο λόγια για αυτή την ιστορία του Cap?

Έψαξα λίγο το plot επειδή δεν την έχω διαβάσει και μεταφέρω τα εξής: H ιστορία αυτή αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει σαν ήρωας ο Cap μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Το κόμικ ουσιαστικά ξεκινάει με τον Cap να ανασύρει θύματα από τα ερείπια των Δίδυμων Πύργων. Μετά από αυτό ο Nick Fury του ζητάει να πάει στο Αφγανιστάν, ενώ ο Cap θέλει να συνεχίσει να βοηθάει στο World Trade Center. Μετά από κάποιους μήνες ένα αεροπλάνο ρίχνει πολλές μικρές βόμβες σε μια πόλη που λέγεται Centerville και ο Fury αναθέτει στον ήρωα να βρει τον Al-Tariq και τους ακόλουθους του, τρομοκράτες που θέλουν να καταστρέψουν την πόλη. 

captainamericanewdeal2.jpg

Είναι ένα κόμικ με αρκετά πολιτικά στοιχεία, προφανώς επηρεασμένο από την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Αφορά κυρίως το πως ο Captain εκλαμβάνει το ρόλο του σε μια κοινωνία που έχει σοκαριστεί από την επίθεση και δεν έχει επανέλθει στην κανονικότητα. Από αυτά που είδα έχει όμορφο σχέδιο, αλλά βασίζεται περισσότερο στους ήρωες και τις θεματικές που θίγει και όχι στους κακούς, δε φαίνεται δηλαδή ότι θα διαβάσουμε μια ιστορία με κάποιον τρελό κακό. Επειδή όμως είναι υπερηρωικό κόμικ, πάντα μπορεί να γίνει κάποια ανατροπή και να είναι κάποιος άλλος πίσω από όλα. Ίδωμεν :) 

• Member ID:  35781
  • Content Count:  458
  • Achievement Points:  512
  • With Us For:  1974 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
19 ώρες πριν, Tsaklas είπε:

H Ηλέκτρα δεν έχει τόμο στην συλλογή. Οκ προφανώς δεν μπορούν να μας ικανοποιούν όλες οι επιλογές και για να υπάρχει στην συλλογή αυτή η ιστορία του Καπτεν λογικά αξίζει έστω και λίγο. Απλά δεν είναι κάτι που είχα ακούσει και ήθελα καιρό να διαβάσω.

Όπως και να χει, εξηγούσα στον @Mandrake ότι μια μικρή γνώση των επόμενων σε προδιαθέτει πιο θετικά και πάλι υπάρχει μια ανυπομονησία. Το μόνο που διαφέρει τώρα είναι το στοιχείο της έκπληξης. Μια συνολικότερη εικόνα όπως είχαμε πάντα θεωρώ βοηθούσε καλύτερα. Φανταστείτε δηλαδή να περιμέναμε 2 βδομάδες για να μάθουμε ότι ο τόμος 22 ήταν η επανέκδοση X-Men και μετά από εκεί που ήμασταν ήδη ξενερωμενοι να μαθαίναμε πάλι ότι το 23 είναι το Secret War του Bendis που οι περισσότεροι δεν τον έχουμε σε εκτίμηση. Η διάθεσή μας θα έπεφτε κατακόρυφα και θα υπήρχε εκνευρισμός και τα κλασικά ποστ ότι "έχει πέσει η ποιότητα της συλλογής, προσωπικά έχω να την αγοράσω τόσο καιρό, στο περίπτερο είδα μονάχα μισό τόμο" και ούτω καθεξής. Βέβαια από την άλλη η έκπληξη μετά από 2 μέτριες επιλογές θα ναι ακόμη μεγαλύτερη θα πει κάποιος. Είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι και μοιάζει με το θέμα που συζητούσαμε για τα spoiler όπως είπε κάποιος. Εμένα μου αρέσει να έχω συνολικότερη εικόνα, για να ξέρω τι να περιμένω. Άλλος θέλει κάθε δεύτερη Πέμπτη να μπαίνει εδώ και να εκπλήσσεται είτε θετικά είτε αρνητικά. Γούστα είναι αυτά. 

Το ξέρω για την Ηλέκτρα, όμως θα ήταν ωραία να έχουμε ένα ελληνικό πρόσωπο τουλάχιστον στις ιστορίες. Ήμουν ευτυχισμένος με το Secret War λόγω της οριστικής αποχώρησης του Φιουρι Νικ από τη ΑΣΠΙΔΑ με τα πιστεύω του. Ο τωρινος Νικ ειναι καλουτσικος αλλα δεν είναι στο επίπεδο του αρχικού.

Κάλο διάβασμα στο 2ο μέρος της Μάχης στο Χρόνο.

• Member ID:  32294
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  470
  • Achievement Points:  473
  • With Us For:  2832 Days
  • Last Seen:  

Με τον Captain ίσως υπάρχει ένα μούδιασμα γιατί δεν είναι γνωστή η ιστορία, προσωπικά δεν με χάλασε, θέλω ιστορίες με τον Captain America γιατί στα ελληνικά δεν έχουμε και πολλές κυκλοφορίες

και εύχομαι να δούμε και άλλους και πιο κλασσικούς τόμους με αυτόν. Ο τόμος 40 θα είναι το Marvel Zombies ξέρουμε τίποτα;

Επεξεργασία από budd

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
24 λεπτά πριν, budd είπε:

Με τον Captain ίσως υπάρχει ένα μούδιασμα γιατί δεν είναι γνωστή η ιστορία, προσωπικά δεν με χάλασε, θέλω ιστορίες με τον Captain America γιατί στα ελληνικά δεν έχουμε και πολλές κυκλοφορίες

και εύχομαι να δούμε και άλλους και πιο κλασσικούς τόμους με αυτόν. Ο τόμος 40 θα είναι το Marvel Zombies ξέρουμε τίποτα;

To 40 θα είναι η συνέχεια του New X-Men και συγκεκριμένα το Αυτοκρατορική Εισβολή ή Imperial στα αγγλικά. Κυκλοφορεί από την Anubis και θα είναι επανέκδοσή του.

• Member ID:  35874
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  89
  • Achievement Points:  89
  • With Us For:  1951 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Το Καπτεν Αμέρικα νέο καθεστώς έχει πάρα πολύ καλές κριτικές και από πολλούς θεωρείται και η καλύτερη ιστορία του, όταν το είχα διάβασει παλιά, αφού γύρισα 10 σελίδες που  έμοιαζαν όλες σαν μία,  ένα πράγμα κατάλαβα, Αμερικανική προπαγάνδα στα κόμικ, το βρήκα  μια βαρετή ιστορία για τους δίδυμους πύργους, για όσους δεν σας ενδιαφέρει η ράχη   απλά προσπεράσετε για όλους εμάς τους υπόλοιπους μια εξαναγκαστική αγορά.

• Member ID:  31613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  5162
  • Achievement Points:  5355
  • Days Won:  110
  • With Us For:  3327 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Kόμικ με θέμα την 11η Σεπτεμβρίου, γραμμένο από Αμερικάνο και με πρωταγωνιστή τον υπερπατριώτη Κάπταιν Αμέρικα.
Βαρέθηκα ήδη...