Jump to content

MARIELOS

Members
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MARIELOS

 1. MARIELOS

  PUBLIC

  Δηλαδή 5.040.000 ευρώ!
 2. Η λογική μου λέει πως όσοι παίρνουμε το Μπλεκ θα παίρνουμε και το νέο περιοδικό. Κάτι μου λέει ότι κερδισμένοι θα είμαστε εμείς πάλι. Δαρβινική εξέλιξη από το Μπλεκ νεάρτενταλ του Ελεύθερου Τύπου στο Μπλεκ Σουπέριορ που έρχεται! Άξιος!
 3. Βρίσκεται στα πρώτα στάδια του Αλτζχαιμερ ο φουκαράς ο Γουίλις και δεν μπορεί να αποστηθίσει σενάρια και παίζει σε σαχλαμάρες για τα προς το ζην. Οι βιντεοταινίες του Σιγκάλ κλάσεις ανώτερες από τις τελευταίες του ταινίες.
 4. Το χειρότερο ήταν όταν από την επαρχία πήγαινα για κάποιο λόγο Αθήνα και έπαιρνα το Μίκυ Μάους και μετά περίμενα 2 εβδομάδες στην επαρχία για το επόμενο τεύχος. Ακόμα χειρότερα με μηνιαία τεύχη όπως πχ το x-men της Μαμούθ όπου περίμενες μετά 2 μήνες για το επόμενο τεύχος. Βέβαια η χαρά ήταν μεγάλη να έχεις το νέο τεύχος πριν κυκλοφορήσει στην πόλη σου.
 5. Μήπως είναι κανένας συνομήλικος του Μπαρκς και εννοεί δραχμές και όχι ευρώ;
 6. Άντε και καλός πολίτης! Συμβουλή δική μου, οι τσέπες του παντελονιού παραλλαγής χωράνε άνετα το Μίκυ Μάους. Ότι πρέπει για σκοπιά. Η μία τσέπη μάλλον, η άλλη είναι για το χαρτί υγείας.
 7. Δεν κρατήθηκα και το πήρα και εγώ σήμερα πρωί πρωί! Ζήτησα από τον περιπτερά ένα κεφαλάκι και μου είπε να περάσω την άλλη εβδομάδα να πάρω και τα παϊδάκια. Τώρα δουλειά να το φτιάξουμε... Το φανταζόμουν πιο μεγάλο σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είδα που ανεβάσανε φίλοι που το έφτιαξαν.
 8. Το τελευταίο από τα 100 τεύχη ίσως έχει κάποια όργανα του Άιρονμαν που να σου υπενθυμίσουν τι πλήρωσες...
 9. Νομίζω 1.99 είναι καλή τιμή για φωτάκι νυχτός!
 10. Πέρα από την πλάκα, με 40 Ευρώ τον μήνα για δύο χρόνια, πέρνω από τον Κωτσοβολο με δόσεις το καλύτερο λάπτοπ ή κουζίνα και πλυντήριο μαζί. Όποιος το ολοκληρώσει ας το δείξει και σε μας τους τσιφούτιδες!
 11. Σκέφτομαι να αγοράσω μόνο την κάρα για προσκύνημα. Τα υπόλοιπα λείψανα ας μοιραστούν τριγύρω...
 12. Και επανέρχομαι πάλι στην σχέση Θου Βου και Μαπ 32. Για να σοβαρευτώ ... Αγαπημένη μου ταινία City Lights τού Τσάπλιν!
 13. Δύο ταινίες με τον απόλυτο Έλληνα πράκτορα Θου Βου, δεν αναφέρθηκαν καν!
 14. Ξέχασες τον γλόμπο να γίνεται Ούλτρον και να κυνηγάει τον Κύρο.
 15. Προτείνω το φόρουμ να ονομαστεί τιμητικά Γρικ Κόμιψ!
 16. Όντως δεν θυμάμαι στο Ηράκλειο να κυκλοφόρησε ποτέ Σούπερμαν. Θυμάμαι που είχα πετύχει κάποια τεύχη μάλλον σε επαναδιανομή σε διακοπές στην Θεσσαλονίκη το 86. Από τότε δεν τα ξαναβρήκα πουθενά.
 17. Το εξώφυλλο είναι αναφορά σε παλιό σπαγγέτι γουέστερν. Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο.
 18. Αχ βρε Λεοκράτη, πως μας ξέρεις εμάς τα κομιξοπρεζάκια, ότι θα το ξαναπάρουμε για τα εξτραδάκια και το νέο εξώφυλλο !
 19. MARIELOS

  ASTERIX

  Στην Κοζάνη! Τι Λοζάνη, τι Κοζάνη!
 20. Μια μικρή παρουσίαση του νέου Ζάγκορ για τους ιταλομαθείς, με λίγες σελίδες προπαρουσίαση : https://www.fumettologica.it/2020/07/color-zagor-11-anteprima-fumetto-bonelli/
 21. MARIELOS

  PUBLIC

  Την πρώτη φορά που παρήγγειλα από το public ήταν με παραλαβή από το κατάστημα ο Δικαστής Ντρεντ 2.1 και ήρθε με τσακισμένο εξώφυλλο στη μέση σαν μεγάλο τρίγωνο. Όταν παρήγγειλα το 2.2 ήρθε με χαλασμένη ράχη σαν να την είχαν χτυπήσει με σφυρί. Δεν το θεώρησα τυχαίο. Βλέποντας ότι τα κόμικς που υπήρχαν στο μαγαζί ήταν άψογα, θεώρησα ότι είναι πολιτική τους να στέλνουν σκάρτο υλικό για να το ξεφορτωθούν αφού από το μαγαζί δεν θα το πάρει κανείς, βασιζόμενοι στο που να το αλλάζω τώρα, μίκυ μάου είναι, κορόιδο είμαι και δεν μιλάω κλπ. Οπότε ουδέποτε ξαναπαρήγγειλα. Έχει ο μάνατζέρ σας και άλλες καλές ιδέες εκεί στα public;
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.