Jump to content

MARIELOS

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MARIELOS

 1. Νομίζω ότι η Λέσχη θα πρέπει να θεσπίσει έναν τίτλο τιμής για τους ανθρώπους όπως ο Τσέλιος που μας ενημερώνει και μας χαροποιεί. Κάτι όπως "Δίκαιος των Εθνών" που έχουν οι Εβραίοι π.χ. "Δίκαιος των Κόμικς"!
 2. Μέχρι τώρα έχω πάρει και τους 15 όμως προβληματίζομαι τι θα κάνω όταν θα βγει τόμος που τον έχω ήδη από Anubis π.χ. Marvel Zombies κλπ. Για οικονομικούς λόγους μάλλον δεν θα το πάρω (για να πάρω κάτι άλλο από Οξύ ή Anubis)...αλλά είναι κάτι πιο βαθύ που με λερώνει.... ένα σαράκι βρε αδερφέ... μουμπλε μουμπλε μουμπλε....
 3. Τα είχε δίπλα στο ταμείο αλλά ήταν κάτι κούκλες πωλήτριες και ντράπηκα να τα αγοράσω τρομάρα μου (πριν 4 χρόνια περίπου). Είχε τα αυτοκίνητα του Γκούφυ και του Ντόναλντ.
 4. Πριν μερικά χρόνια είχα δει κάτι αντίστοιχο στα καταστήματα Prenatal. Ήταν σε μορφή συσκευασίας όμως σαν τα αυτοκινητάκια hotweels κλπ . Περίπου σαν την εικόνα παρακάτω:
 5. Επιχείρηση αστραπή ολοκληρώθηκε! Ο τόμος στα χέρια μου! Όβερ!
 6. Γι' αυτό για τόσες δεκαετίες τώρα είναι η εκδοτική της καρδιάς μας! Με συγκίνησε η κίνηση! Ευχαριστούμε πολύ Λεοκράτη!
 7. Δεν θυμάμαι πως λέγεται η ιστορία αλλά θυμάμαι ότι πήγαινα τότε τετάρτη δημοτικού οπότε ήταν την σχολική χρονιά Σεπτέμβριος 1986 με Ιούνιος 1987 οπότε ψάχνεις Αγόρι εκείνης της περιόδου περίπου.
 8. Νταν ο τολμηρός λέμε...... Δεν μπορώ να βρω κάπου εικόνες αλλά ναι ήταν κάτι εξωγήινοι σαν τα φαντασματάκια του πακμαν ή σαν κρέμα καραμελέ, που πηδούσαν πάνω στους ανθρώπους και τους ρούφαγαν το δέρμα και γινόταν σκελετοί. Ακόμα και σε ζώα πηδούσαν στην πρώτη ιστορία όταν έφτασαν πρώτη φορά στον πλανήτη μας. Στο τέλος ψόφησαν από γρίπη και θυμάμαι το διαστημόπλοιο με την πόρτα ανοικτή και αυτά ψόφια να τα τρων οι μύγες. Σωστά ;
 9. Ήταν ο DAN DEAR ή ελληνικά ο Νταν ο Τολμηρός. Από τις αγαπημένες μου ιστορίες όμως δεν μπορώ να εντοπίσω σε ποια τεύχη του 2000 AD είναι η πρωτότυπη έκδοση. Ήταν η εποχή συνεργασίας του Αγοριού με το 2000 AD με Dan Dear, Judge Dredd, κλπ
 10. MARIELOS

  BLACKSAD

  Το είδα στο περίπτερο στο Χαλάνδρι στην αρχή της Λ. Πεντέλης.
 11. Σύμφωνα με το editorial του ΜΠΛΕΚ 9 τον Απρίλιο έρχεται το Errand Boys της Image σε 1 τόμο των 5 τευχών. Το Koutsis κάτω χαμηλά με εξιτάρει !
 12. Να ναι καλά η αραχνοαίσθηση! Το έχω πάρει το μπαγάσικο από το καλοκαίρι και δεν έχω βρει χρόνο να το διαβάσω. Με έχουν πάρει φαλάγγι τα Hachette. Με έψησες όμως και θα το πιάσω αύριο.
 13. Η κριτική για το Fantastic Four από την κυρία Ελένη την οποία συμμερίζομαι :
 14. Το δικό μου δεν ήταν κολλημένο, οπότε τίθεται το ερώτημα αν ο Γκαρσία εργάζεται για να συμπληρώσει το εισόδημά του στη Hachette.
 15. Αύριο ο Μαλτέζος, 3/3 ο Μπλεκ και 5/3 ο Μπλακσαντ. Κομιξοβδομάδα!
 16. Μικρούλι θα είναι. 50 σελίδες μικρότερο από το Μίκυ Μάους. Ελπίζω η τιμή τουλάχιστον να είναι καλή.
 17. Το Born again κατατάσσεται χρονικά ως ιστορία μετά το Deardevil του Μίλερ που έβγαλε η Οξύ;
 18. Ρίξε μια ματιά στο περίπτερο απέναντι από τον Άη Γιάννη. Τα έχω δει πολλές φορές εκεί.
 19. Τώρα καθελκύστηκε η ναυαρχίδα του 2020 (Blacksad). Κατά την γνώμη μου σε καναδυό βδομάδες θα πρέπει να το έχουμε.
 20. Διάβασα και τα Βενομούγεννα. Μια εποχή που ο Σπάιντερμαν έχει να αντιμετωπίσει φοβερούς εχθρούς, να λύσει τα συναισθηματικά του και συγχρόνως έχει και της στολής του τον χαβά. Υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή Καμπανά. Εξαιρετική επιλογή, πάμε για το επόμενο!.
 21. MARIELOS

  ΖΑΓΚΟΡ

  Το Ζάγκορ του Ιουνίου με μερικές σελίδες προανάγνωσης: https://shop.sergiobonelli.it/zagor/2019/06/21/albo/la-vendetta-di-gambit-1004862/ 129 σελίδες αυτή τη φορά οπότε η τιμή θα ξεφουσκώσει λιγάκι. Καλοκαίρι θα είναι να πάρουμε και κανά καρπούζι με τα ρέστα.
 22. Παραπέμπω στο Μίκυ Μάους 292 στην τελευταία ιστορία ''Η τέλεια συλλογή" όπου ανταγωνίζονται οι εταιρείες του Σκρουτζ και του Ρόμπαξ για το ποιος θα βγάλει την καλύτερη συλλογή. Τρελό τρολάρισμα στις εταιρείες τύπου Hachette De Agostini κλπ Το κορυφαίο: "Συλλογή γι' αυτούς που δεν συλλέγουν τίποτα".
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.