Βασιλεύς των κόμικς Posted August 3, 2019 Member ID: 10,466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3,512 Reputation: 36,584 Achievement Points: 3,528 Days Won: 88 With Us For: 5,549 Days Status: Offline Last Seen: November 5, 2021 Share Posted August 3, 2019 Άλλοι τον λένε Μπιφτεκομούρη, άλλοι κεφτεδοκέφαλο, οι οικολόγοι σογιόφάτσα , εγώ τον αποκαλω ΝΕΚΡΟΠΙΣΙΝΑ. Αυθάδης, αγενής, ο τύπος του σκοτώνει και δεν πληρώνει αθυρόστομος σαν γνήσιος Ελληνας (αρχίζει το βρισίδι από την ώρα που ξυπνά και τελειώνει την ώρα που πέφτει για ύπνο, καμιά φορά και κατά την διάρκεια του ύπνου) ίσως για να κρύψει τον πόνο που νιώθει μετά από αυτά που του συνέβησαν . Ο δημοφιλής αθάνατος ήρωας της Marvel γνωστός για τον τρόπο για τον οποίο αντιμετωπίζει τις καταστάσεις, είναι και ο έκτος και τελευταίος υπερήρωας που φιλοξενείται στα δίτομα άλμπουμ που ετοίμασε η ΟΞΥ με συνεργάτη το ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ας ελπίσουμε να συνεχίσει με κάτι άλλο αυτή η συνεργασία. Σε αυτό το δίτομο άλμπουμ ο φίλος μας σαν άλλος ΕΛΑΊ΄ ΓΟΥΑΛΑΣ με παρέα τον ΚΑΠΤΑΙΝ ΑΜΕΡΙΚΑ σαν ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ και τον ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ σαν ΛΗ ΒΑΝ ΚΛΙΦ μάχονται εναντίον σε έναν παλιό εχθρό σαν ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ...ΑΣΧΗΜΟΣ . Μια διασκεδαστική περιπέτεια βασισμένη στα Αμερικάνικα τεύχη 13, 14 και 15 (για τον πρώτο τόμο). ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ Από ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΙΚΣ ΓΙΑ ΤΟ GREEK COMICS 16 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderman Posted August 5, 2019 Member ID: 34,510 Group: Members Topic Count: 26 Content Count: 399 Reputation: 1,362 Achievement Points: 404 Days Won: 0 With Us For: 1,934 Days Status: Offline Last Seen: 22 hours ago Age: 45 Share Posted August 5, 2019 Πρέπει να πώ ότι μου άρεσε η ιστορία. Συμπαθέστατη. Βαθμολογία 7.5/10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted August 5, 2019 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 777 Content Count: 13,300 Reputation: 97,553 Achievement Points: 9,268 Days Won: 442 With Us For: 4,787 Days Status: Offline Last Seen: August 23 Age: 42 Share Posted August 5, 2019 Να πω κάτι άσχετο? Όταν πήγα στο περίπτερο για να αγοράσω την εφημερίδα, παρατήρησα ότι όλα τα τεύχη που υπήρχαν ήταν κάτω από ένα λογοτεχνικό βιβλίο που δινόταν μαζί. Έτσι όλα τα τεύχη του κόμικ ήταν στραπατσαρισμένα και με ταλαιπωρημένες ράχες. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίσατε κι εσείς το ίδιος πρόβλημα, αλλά εγώ το εντόπισα σε όλα τα αντίτυπα των εφημερίδων που υπήρχαν στο περίπτερο. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor77 Posted August 5, 2019 Member ID: 25,318 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 1,384 Reputation: 10,135 Achievement Points: 1,413 Days Won: 1 With Us For: 4,479 Days Status: Online Last Seen: 2 min ago Age: 47 Share Posted August 5, 2019 Η λογοτεχνικότητα του βιβλίου είναι κάτι το σχετικό... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted August 5, 2019 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 777 Content Count: 13,300 Reputation: 97,553 Achievement Points: 9,268 Days Won: 442 With Us For: 4,787 Days Status: Offline Last Seen: August 23 Age: 42 Share Posted August 5, 2019 Η λογοτεχνικότητα του βιβλίου είναι κάτι το σχετικό... Να πω την αλήθεια δεν το διάβασα. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor77 Posted August 5, 2019 Member ID: 25,318 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 1,384 Reputation: 10,135 Achievement Points: 1,413 Days Won: 1 With Us For: 4,479 Days Status: Online Last Seen: 2 min ago Age: 47 Share Posted August 5, 2019 εγώ διάβασα το οπισθόφυλλο πριν το ανακυκλώσω 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retroplaymo Posted August 5, 2019 Member ID: 31,159 Group: Veterans Topic Count: 283 Content Count: 5,004 Reputation: 32,872 Achievement Points: 5,005 Days Won: 99 With Us For: 3,252 Days Status: Offline Last Seen: November 7, 2020 Age: 46 Share Posted August 5, 2019 Να πω κάτι άσχετο? Όταν πήγα στο περίπτερο για να αγοράσω την εφημερίδα, παρατήρησα ότι όλα τα τεύχη που υπήρχαν ήταν κάτω από ένα λογοτεχνικό βιβλίο που δινόταν μαζί. Έτσι όλα τα τεύχη του κόμικ ήταν στραπατσαρισμένα και με ταλαιπωρημένες ράχες. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίσατε κι εσείς το ίδιος πρόβλημα, αλλά εγώ το εντόπισα σε όλα τα αντίτυπα των εφημερίδων που υπήρχαν στο περίπτερο. Στο δικό μου περίπτερο πάντως, τα τευχάκια ήταν πάνω από το βιβλίο και έβλεπες τι παίρνεις! Προτείνω λοιπόν, να αρχίσεις να δωροδοκείς περιπτερά και διανομέα, με τίποτα δίπιτα πιτόγυρα και με άφθονα καφάσια μπύρες, μπας και πετύχεις επιτελούς, κάνα κόμικς της προκοπής!!! 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted August 5, 2019 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 777 Content Count: 13,300 Reputation: 97,553 Achievement Points: 9,268 Days Won: 442 With Us For: 4,787 Days Status: Offline Last Seen: August 23 Age: 42 Share Posted August 5, 2019 ...και με άφθονα καφάσια μπύρες... Άσε, γιατί μπορεί να τους αρέσει και μετά να ζητάνε να τους πηγαίνω τα κιβώτια τραγουδώντας, όπως ο "συνάδελφος" της διαφήμισης. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderman Posted August 6, 2019 Member ID: 34,510 Group: Members Topic Count: 26 Content Count: 399 Reputation: 1,362 Achievement Points: 404 Days Won: 0 With Us For: 1,934 Days Status: Offline Last Seen: 22 hours ago Age: 45 Share Posted August 6, 2019 Δεν ξέρω γιατί έβαλαν τίτλο ''Ο ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ'' εγώ θα το έλεγα ως ''Ο ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΡΕΛΟΣ'' νομίζω ταιριάζει περισσότερο! Ωραία ιστορία πάντως, ξεκινάει με το ετος 1977(και ανάλογο σχεδιασμό ρετρό) και συνεχίζεται στο σήμερα, με ωραίο σχέδιο και πετυχημένες ατάκες(κάτι που δεν είδα στο ''ΑΥΤΟΧΕΙΡΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ''). Αν και ο Deadpool δεν είναι απ'τους αγαπημένους μου σούπερ-ηρωες, ομολογώ ότι ο τόμος μου άρεσε, ήταν σωστά δομημένη η ιστορία. Έχω βέβαια την αίσθηση ότι χωρίς Σπαιντερμαν, Ατρόμητο, Γούλβεριν και Κάπτεν Αμέρικα που συμμετέχουν στις ιστορίες του, ο Dead ίσως και είναι κάπως ''λίγος'' για να σηκώσει έναν τόμο μόνος του. Δεν έχει την ''λάμψη'' των προηγούμενων που ανέφερα. Δεν ξέρω τι άποψη έχετε εσείς... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted August 6, 2019 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7,407 Reputation: 28,715 Achievement Points: 7,745 Days Won: 29 With Us For: 6,370 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Share Posted August 6, 2019 Μα δεν είναι υπερήρωας... Το τρολ της "Marvel Comics" είναι που δε νομίζω ότι προσφέρει και τίποτε στο "σύμπαν". Τα 2 αυτά τεύχη θα τα αγοράσω αλλά τα TPBs των εκδόσεων "Anubis" & "Οξύ" δε νομίζω πως θα τα πάρω και ποτέ. Θα δούμε... Θα συμπληρώσω πρώτα οτιδήποτε είναι ακόμη διαθέσιμο και δεν έχω πάρει, ακόμη και τα πιο παιδικά που υπάρχουν, μη σου πω & παρελκόμενα και ΑΝ υπάρχουν ακόμη αυτά διαθέσιμα στην αγορά θα το επιχειρήσω για λόγους πληρότητας. Αυτά τα 2 τευχάκια δε θα τα διαβάσω ακόμη. Έχω άλλο υλικό προς ανάγνωση και δε με βιάζουν. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted August 8, 2019 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 777 Content Count: 13,300 Reputation: 97,553 Achievement Points: 9,268 Days Won: 442 With Us For: 4,787 Days Status: Offline Last Seen: August 23 Age: 42 Share Posted August 8, 2019 Εγώ δεν το έχω διαβάσει ακόμα. Περιμένω να κυκλοφορήσει κι ο δεύτερος τόμος για να το διαβάσω συνολικά και μετά να πω την γνώμη μου. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Posted August 10, 2019 Member ID: 10,466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3,512 Reputation: 36,584 Achievement Points: 3,528 Days Won: 88 With Us For: 5,549 Days Status: Offline Last Seen: November 5, 2021 Author Share Posted August 10, 2019 Το 2ο και τελευταίο αλμπουμ του Μπριζελόφατσα με περισσότερς σελίδες ,96 ,μίας και πρόκειται για 4 τεύχη της Αμερικανικής εκδόσεως #16-19 . Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση. ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ 10 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderman Posted August 12, 2019 Member ID: 34,510 Group: Members Topic Count: 26 Content Count: 399 Reputation: 1,362 Achievement Points: 404 Days Won: 0 With Us For: 1,934 Days Status: Offline Last Seen: 22 hours ago Age: 45 Share Posted August 12, 2019 Σήμερα διάβασα και το 2ο μέρος της ιστορίας. Σε κάποια σημεία είναι πραγματικά εξαιρετική σε 1-2 σελίδες ''πέφτει'' η ένταση της, αλλά συνολικά (1ος και 2ος τόμος) βγάζουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τελικά συμπάθησα λίγο τον Deadpool(έχω δεί την ταινία Deadpool 2 κ την θεωρώ καλούτσικη), εχω όμως προβληματισμό για τον Γούλβεριν ακόμα δεν μου ''κάθεται'' καλά, αυτός ο υπερ-ήρωας. Ωμή βία αδικαιολόγητη... Α η ιστορία σήμερα είχε πολύ αίμα και ακατάλληλες σκηνές για μικρά παιδιά. Ένα κόμικ περισσότερο για ενήλικες. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7.5/10 (Α' και Β' μέρος). ΥΓ:΅Σε σχέση με το «Αυτόχειροι Βασιλιάδες» που δεν μου άρεσε, το «Ο Καλός Ο Κακός και Ο Άσχημος» είναι σχετικά καλό. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilgrim Posted September 15, 2019 Member ID: 4,607 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 544 Reputation: 3,096 Achievement Points: 545 Days Won: 0 With Us For: 6,079 Days Status: Offline Last Seen: Friday at 06:42 AM Age: 40 Share Posted September 15, 2019 Διαβάστηκαν και οι δύο τόμοι με το πρώτο κομμάτι της ιστορίας να είναι το αγαπημένο μου. Το δεύτερο δεν το ευχαριστήθηκα. Μάλλον φταίει ο σχεδιαστής που είναι διαφορετικός. Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω κάτι από Deadpool και η αλήθεια είναι ότι με άφησε ικανοποιημένο. Καλό χιούμορ έστω και μακάβριο 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted September 16, 2019 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 777 Content Count: 13,300 Reputation: 97,553 Achievement Points: 9,268 Days Won: 442 With Us For: 4,787 Days Status: Offline Last Seen: August 23 Age: 42 Share Posted September 16, 2019 Διαβάστηκε κι αυτή η ιστορία και μου σχηματίστηκε η εντύπωση πως αυτό που χαρακτηρίζει το σενάριο είναι η πρωτοτυπία. Οι δύο ιστορίες φαίνεται στην αρχή ότι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, για να καταρριφθεί αυτό, όταν η δεύτερη αρχίζει να δανείζεται στοιχεία από την πρώτη, με σκοπό να εξελιχθεί. Όσον αφορά την πρώτη ιστορία, υπάρχει ένα σοβαρό σενάριο, γεμάτο με ξεκαρδιστική πλοκή. Ο Deadpool φαίνεται να βρίσκεται στο στοιχείο του και παίρνει στον λαιμό του δύο σοβαρούς υπερήρωες (τον Power Man και τον Iron Fist), τους οποίους τους βλέπουμε όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. Λες κι ο συγγραφέας θέλει να τους εκδικηθεί για κάτι. Στο δεύτερο σενάριο τα πράγματα αλλάζουν και γεμάτοι έκπληξη παρατηρούμε έναν πρωταγωνιστή άκρως σοβαρό, που παλεύει με τους προσωπικούς του δαίμονες, αλλά και στο πλευρό των καταπιεσμένων. Προσωπικά δεν περίμενα κάτι τόσο σοβαρό και περίπλοκο από τον Deadpool. Νομίζω όμως ότι στάθηκε επάξια στο ύψος των περιστάσεων. Και οι δύο οι πλοκές είχαν δράση, ένταση και αρκετές δυνατές σκηνές. Εκεί που αντιμετώπισα πρόβλημα είναι με μερικούς από τους διαλόγους, τους οποίους τους βρήκα μακροσκελείς κι έχαναν κάπου το νόημα. Γενικά την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία (στο σύνολό της), που είχε αξιόλογες στιγμές, ωραίες “ηθοποιίες”, χιούμορ, ανατροπές, αλλά και συγκίνηση. Το σχέδιο το βρήκα αξιοπρεπές και με αρκετή προσοχή στην λεπτομέρεια. Δυστυχώς όμως οι πολλές γωνίες που υπήρχαν στην απόδοση των προσώπων των χαρακτήρων, το έκαναν να χωλαίνει λίγο. Παραδέχομαι όμως ότι περιέγραφε τις σκληρές σκηνές με ρεαλισμό, ενώ κι ο χρωματισμός είχε ποικιλία κι ένταση. Η έκδοση δεν έκρυβε εκπλήξεις. Υπήρχε καλή εκτύπωση και δέσιμο, ενώ αρνητική εντύπωση κάνει το λεπτό χαρτί στο εξώφυλλο. Στα έξτρα είχαμε μερικά σκίτσα κι εξώφυλλα. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Goofy 000 Posted November 30, 2019 Member ID: 29,538 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 161 Reputation: 883 Achievement Points: 161 Days Won: 0 With Us For: 4,034 Days Status: Offline Last Seen: February 27 Age: 32 Share Posted November 30, 2019 Εξαιρετικά αυτά τα δύο τευχάκια του Ντέντπουλ. Μπράβο τους που δημοσίευσαν και τα τεύχη 13-14 της αμερικανικής σειράς μαζί με την κεντρική ιστορία ''Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος'' (τεύχη 15-19). Τα δύο πρώτα τεύχη μας διηγούνται μια ιστορία γεμάτη τρελό χιούμορ (κυρίως ενήλικο βέβαια). Το 13 τοποθετείται χρονικά στην δεκαετία του '70. Μεταξύ άλλων αστείων, σατιρίζει πετυχημένα και τα κόμικ της εποχής. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γελάσουν όσοι δεν έχουν διαβάσει κόμικ του 70. Το επόμενο τεύχος, το 14, εξιστορεί τι συμβαίνει όταν ο εχθρός που αντιμετώπισε πριν ο Ντέντπουλ επιστρέφει για εκδίκηση στο παρόν. Επίσης πολύ αστείο τεύχος. Ειδικά η σκηνή με την ήττα του εχθρού ήταν απλά κορυφαία. Και η μεγάλη απορία αυτών των τευχών: Ποιος υπερήρωας υπέφερε περισσότερο από τα αστεία του Ντέντπουλ; Οι ''σύμμαχοι'' του Ντέντπουλ σε αυτές τις ιστορίες, Λιούκ Κέιτζ και Ντάνυ Ραντ, που τράβηξαν τα πάνδεινα; Ή ο Σπάιντερ-Μαν, που μολονότι δεν εμφανίστηκε, βρέθηκε στο επίκεντρο πολύ σκληρών αστείων; Σε ένα σημείο συναντάει ο Ντέντπουλ την θεία Μέυ του Σπάιντερ-Μαν, του λέει αυτή ''Τρελοί σαν και σένα πυροβόλησαν τον σύζυγό μου.'' και της απαντά ''Να χαίρεσαι που τον προλάβαμε πριν αυτοκτονήσει.'' Πέθανα Τα επόμενα τεύχη (15-19) περιείχαν μία πολύ πιο σοβαρή ιστορία, με μικρότερες δόσεις χιούμορ. Μαθαίνουμε το παρελθόν του Ντέντπουλ και πως έγινε αυτός που είναι. Γενετικά πειράματα, θύματα εργαστηρίων και εκατόμβες θυμάτων αποδίδονται με ανατριχιαστική λεπτομέρεια από τον σκιτσογράφο Ντέκλαν Σάλβεϊ. Οι όμορφες, καθαρές του γραμμές προσέδωσαν μια αμεσότητα στα φρικτά γεγονότα της ιστορίας. Ταίριαζαν πολύ και οι ρόλοι του Κάπταιν Αμέρικα και του Γουλβερίν, ως συμμάχων σε αυτήν την ιστορία, διότι κι αυτοί απέκτησαν τις δυνάμεις τους από εργαστηριακά πειράματα. Πραγματικά άριστες ιστορίες και άριστη, χορταστική έκδοση 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted December 1, 2019 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7,407 Reputation: 28,715 Achievement Points: 7,745 Days Won: 29 With Us For: 6,370 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Share Posted December 1, 2019 (edited) On 30/11/2019 στο 2:01 ΠΜ, Super Goofy 000 είπε: Και η μεγάλη απορία αυτών των τευχών: Ποιος υπερήρωας υπέφερε περισσότερο από τα αστεία του Ντέντπουλ; Ο εκάστοτε αναγνώστης; Edited December 1, 2019 by Mandrake 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudson Posted December 2, 2019 Member ID: 32,406 Group: Members Topic Count: 61 Content Count: 2,422 Reputation: 24,541 Achievement Points: 2,464 Days Won: 68 With Us For: 2,486 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 43 Share Posted December 2, 2019 Τελικά το διάβασα και δεν πιστεύω αυτό που θα πω, αλλά μου άρεσε. Παρ ΄όλα που δεν είναι και ο αγαπημένος μου χαρακτήρας, λόγο του ιδιαίτερου χιούμορ του(στα όρια της καφρίλας), στη συγκεκριμένη ιστορία μπορώ να πω ότι τον συμπάθησα(λίγο), ήταν τόσο....όσο.. Καλή η υπόθεση,ωραίο και το σχέδιο. Πολύ καλύτερο από άλλες εκδόσεις τις ΟΞΥ με το έθνος (Avengers,Thor). 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaneda Posted December 10, 2019 Member ID: 35,207 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 352 Reputation: 3,033 Achievement Points: 357 Days Won: 3 With Us For: 1,789 Days Status: Offline Last Seen: June 9 Share Posted December 10, 2019 (edited) Μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς τί παίζει με το λεγόμενο πρόγραμμα Όπλο Χ; Μια γενική εικόνα που έχω σχηματίσει είναι: Ο Γούλβεριν την δεκαετία το '70 συμμετείχε στο Όπλο Χ που του έδωσε το αδαμάντιο. Ο Ντέντπουλ πήρε μέρος και αυτός στο Όπλο Χ για να θεραπευτεί από την αρρώστια του. Ο Κάπτεν Αμέρικα το 1940 συμμετείχε στο Όπλο Χ το οποίο του έδωσε σωματική διάπλαση και δύναμη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πώς ενώ προκύπτουν διαφορετικά αποτελέσματα στον καθένα (πέρα από την αυξημένη ίαση), γιατί η ονομασία του προγράμματος παραμένει η ίδια και για τους τρεις; Δεν υπάρχει σύγχυση στους αναγνώστες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited February 3, 2020 by kaneda 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsaklas Posted December 10, 2019 Member ID: 30,298 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 1,884 Reputation: 11,270 Achievement Points: 1,899 Days Won: 24 With Us For: 3,688 Days Status: Offline Last Seen: 12 hours ago Age: 24 Share Posted December 10, 2019 Όπλο Χ αν δεν κάνω λάθος αφορά μόνο τον Γούλβεριν. Το πρόγραμμα "Όπλο τάδε" αφορά διάφορα κυβερνητικά πειράματα που έγιναν κατά καιρούς στο σύμπαν της Μάρβελ. (Χ=10 στα λατινικά, δηλαδή είναι το 10ο πείραμα και υπάρχουν πειράματα 0-9 πριν από αυτό με τους λατινικούς τους αριθμούς). Ο Κάπτεν Αμέρικα είναι το "Οπλο 0". Ύστερα, τα επόμενα Όπλα δημιουργήθηκαν σε μια προσπάθεια ανακατασκευής του ορού του υπερ-στρατιώτη. Ο Ντέντπουλ νομίζω δημιουργήθηκε από παράρτημα του Όπλου Χ από την κυβέρνηση του Καναδά, σε πείραμα βασισμένο στην αυτο-ίαση του Γούλβεριν. Δεν είμαι μεγάλος γνώστης των κόμικ Μάρβελ οπότε ας διορθώσει κάποιος αν τα λέω λάθος, ό,τι θυμάμαι από τις ταινίες και άρθρα στο διαδίκτυο αναφέρω. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
germanicus Posted December 10, 2019 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1,671 Content Count: 28,505 Reputation: 190,769 Achievement Points: 27,559 Days Won: 760 With Us For: 6,505 Days Status: Offline Last Seen: Friday at 12:29 PM Age: 52 Share Posted December 10, 2019 μέσες άκρες ότι λέει ο Tsaklas. Από εκεί και πέρα, ιστορικά, το Weapon X, πρωτομνημονεύεται στο Hulk 180 (1974) το οποίο εμφανίζεται στο τελευταίο καρέ και ναι. Είναι η πρώτη εμφάνιση αυτά μέχρι το 1992 και τα επικά Marvel Comics Presents #72-84 του θεούλη Barry Windsor Smith. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το γνωστό Weapon X storyline που μεταφράστηκε προ 2ετίας στο Ελλάντα. Εδώ αποφασίζει η Marvel να δώσει μερικές πληροφορίες γύρω από το παρελθόν του Wolverine (θυμίζω πως για δεκαετίες τον χειριζόταν ως έναν μεταλλαγμένο με "παρελθόν". τι παρελθόν? αυτό ήταν μέρος της αίγλης του. δεν το ξέραμε ) . Τα όσα λέει εκεί μέσα είναι the stuff of legends Πραγματάκια που είδαμε και μέσα στην 2η ταινία X-Men E, από εκεί και πέρα, τους πήρε καμιά 10ετία (συν τις ταινίες) προκειμένου να αρχίσουν να το μπλέκουν με την υπόλοιπη μυθολογία του Μαρβελοσύμπαντος και να το ενοποιούν με τα origin stories χαρακτήρων που απέκτησαν τις δυνάμεις/χαρακτηριστικά τους μέσω μυστικών κυβερνητικών οργανώσεων (όπως τα έγραψε ο Tsaklas πιο πάνω) 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted December 11, 2019 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 777 Content Count: 13,300 Reputation: 97,553 Achievement Points: 9,268 Days Won: 442 With Us For: 4,787 Days Status: Offline Last Seen: August 23 Age: 42 Share Posted December 11, 2019 Τόσο "μάτσο" χαρακτήρας και να του έχουν βάλει τέτοια στολή! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas12 Posted January 17, 2020 Member ID: 33,354 Group: Moderator Topic Count: 494 Content Count: 4,266 Reputation: 38,279 Achievement Points: 2,310 Days Won: 274 With Us For: 2,187 Days Status: Offline Last Seen: 14 hours ago Age: 29 Share Posted January 17, 2020 Το διάβασα και εγώ, αλλά δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Κατ' αρχάς το σχέδιο είναι πολύ μέτριο και κάθε σελίδα έχει πάρα πολλά πάνελ και μεγάλους διαλόγους, οπότε μπουκώνει πάρα πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Η πρώτη ιστορία με τους Heroes for Hire μου άρεσε και γέλασα αρκετά, η δεύτερη από την άλλη δε με ενθουσίασε. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Deadpool ως ήρωας, αλλά στις ελληνικές εκδόσεις δεν τον έχουμε δει πολύ. Έχω διαβάσει τους Αυτόχειρες Βασιλιάδες της Οξύ και το βρήκα πολύ καλό, μένει να δω και τον τόμο 5 της Hachette. Σίγουρα πάντως θα ήθελα να δω καινούριες ιστορίες με καλύτερο σχέδιο και σίγουρα τον Cable ή/και την X-Force. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts