Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/21/2022 in all areas

 1. Εγώ θα σου πρότεινα να τον πάρεις (τον τόμο εννοώ!). Μετάφραση/Επιμέλεια Hachette δεν συγκρίνεται. Και να είχες και τους δύο τόμους, πάλι από την Hachette θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα συγκεκριμένα τεύχη. Ο Ηλίας δεν παίζεται στις μεταφράσεις. Εν αναμονή του CAPTAIN MARVEL 1 & 2 (τόμοι 80+81) που έρχονται σύντομα (Σεπτέμβριο)... Και θα ανυπομονώ γι'αυτά που θα βγουν τον Δεκέμβριο: 86. Nick Fury: Agent of SHIELD Part 1 - Jim Steranko & Stan Lee & Jack Kirby - 1966 87. Nick Fury: Agent of SHIELD Part 2 - Jim Steranko - 1967 Περιέχει τα Strange Tales #150–168 & Nick Fury: Agent of S.H.I.E.L.D. #1–5 και καλύπτει όλο το Steranko run που ήταν ότι καλύτερο για τον χαρακτήρα και θα κλείσει το κενό αυτής της σειράς που δεν είναι ανάμεσα στις σειρές που βγάζει η Radnet.
  12 points
 2. Αν αγόραζα συστηματικά τη Radnet και επιλεκτικά κάποιους τόμους της Hachette, και είχα να διαλέξω υποχρεωτικά μία από τις 2 συλλογές για τις συγκεκριμένες ιστορίες, θα επέλεγα οπωσδήποτε της Radnet, ειδικά τώρα τελευταία που η Radnet αποδεικνύεται πιο πιστή στην απόδοση των αυθεντικών χρωμάτων, αλλά και λόγω μεγαλύτερων διαστάσεων. Αν οι ιστορίες του τόμου της Hachette, στη Radnet είναι διαμοιρασμένες σε 3 τόμους με άλλες ιστορίες, αναγκαστικά θα πάρεις και 2 από τους τόμους της Radnet. Επομένως, αν προτιμήσεις της Ηachette, τις μισές ιστορίες θα τις αγοράσεις διπλές, έτσι κι αλλιώς. Θα πρέπει να αγοράσεις έναν τόμο της Hachette και 2 από τους 3 τόμους της Radnet. Από Hachette περιμένω κι εγώ τον Κάπταιν Μάρβελ. Αυτόν, σε όσες εκδόσεις και να βγαίνει, θα τον αγοράζω!
  10 points
 3. Αν δεν σου είναι πρόβλημα τα μεταφορικά θα έλεγα να περιμένεις αν θα ανακοινωθεί επέκταση για την συλλογή της Radnet ή όχι και αν γίνει το δεύτερο να πάρεις τότε τον τόμο της Hachette.
  10 points
 4. Βρίσκομαι σε δίλημμα εδώ και αρκετό διάστημα, που αφορά την αγορά ή μη του τόμου της Hachette, The Invincible Iron Man: The Tragedy and The Triumph την ερχόμενη Παρασκευή. Ο συγκεκριμένος τόμος περιέχει τα τεύχη Tales of Suspense #91-99, Iron Man and Sub-Mariner #1 και Invincible Iron Man #1-4, τα οποία θα δημοσιευθούν από τη radnet, σε περίπτωση επέκτασης της σειράς κλασικοί υπερήρωες, στους τόμους # 68, 83 και 91. (συμπεριλαμβανομένων των Tales Of Suspense # 86-90 και Invincible Iron Man # 5-7). Επειδή όπως είπα σε προηγούμενη ανάρτηση μου, από τη σειρά της Hachette αγοράζω επιλεκτικά κάποιους τόμους και σίγουρα ένας είναι και αυτός, αν δεν υπήρχε η προοπτική έκδοσης της radnet. Θα μου πει κάποιος ότι για 10€ κάνεις έτσι; Όμως δεν είναι το ποσό η αιτία του διλήμματος. Προσωπικά δεν θα ήθελα να έχω διπλές ιστορίες στη βιβλιοθήκη μου, λόγω περιορισμενου χώρου. Επίσης προτιμώ το ματ χαρτί της radnet από το γυαλιστερό της Hachette για ρετρό ιστορίες. Επιπρόσθετα θα ήθελα να διατηρήσω τη μέχρι τώρα ροή των ιστοριών του Σιδερανθρώπου και να μη κάνω άλμα 20 και πλέον τευχών. Από την άλλη, η έκδοση της Hachette αποτελείται από 224 σελίδες σκληροδετου τόμου με τη γνωστή ποιότητα και επιμέλεια της γαλλικής εταιρείας. Επομένως θα ήθελα τη γνώμη των φίλων και συνοδοιπορων του φόρουμ για την έκδοση του συγκεκριμένου τόμου και αν θα σπεύσουν στην αγορά του, αφού δεν υπάρχει κάτι νεώτερο για τη σειρά της radnet. Υ. Γ. Η αγορά και η μη ανάγνωση του τόμου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν παίζει ως σενάριο.
  10 points
 5. Πολύ καλές επιλογές όπως πάντα και ποικιλία στις σχολές κόμικς. Έχουμε αρκετά κοινά γούστα Το Ροντέο καινούριο το πήρες; Νόμιζα είχε εξαντληθεί Όσον αφορά τα ΛΛ του Μορίς, "κράξιμο" πέφτει μόνο στα 4 πρώτα, που θεωρούνται (και είναι) πρωτόλεια. Απ'το 5ο (Πατ Πόκερ) και μετά, αρχίζουν να ωριμάζουν και θεωρούνται αρκετά καλά. Προσπάθησε να βρεις να διαβάσεις το Φιλ Ντέφερ. Για μένα είναι η πιο ολοκληρωμένη δουλειά του Μορίς (σεναριακά) και δεν έχει να ζηλέψει κάτι απ'τα περισσότερα άλμπουμ του Γκοσινί. Το σχέδιο εντάξει, δεν είναι ακόμα σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά έχει αρχίσει ν'αποκτάει χαρακτήρα. @ Θοδωρής Καραπάνος Δεν θα συμφωνήσω ότι τα ΛΛ ξεκίνησαν ως "σοβαρά" western κι έγιναν χιουμοριστικά όταν ανέλαβε ο Γκοσινί. Εξαρχής ήταν χιουμοριστικά. Και του Μορίς είχαν χιούμορ, απλά ο Ρενέ πήγε το χιούμορ σε άλλο επίπεδο "Σοβαρά" Λούκυ Λουκ είναι αυτά του Μπονόμ ("Ποιος Σκότωσε τον Λούκυ Λουκ" και "Wanted").
  10 points
 6. Με λιγότερα απο 30 ευρώ πήρα 5 εξαιρετικά κόμικς, ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές μέρες! Είχα περιέργεια να διαβάσω ένα τεύχος του Morris και για πρωτόλειο άλμπουμ ΛΛ μου φάνηκε μια χαρά, δεν έχει σχέση με Γκοσινί αλλά νομίζω άδικα πέφτει τόσο κράξιμο στο νετ για τις ιστορίες του Morris.
  9 points
 7. @ Laz33 Το Ροντέο το βρήκα τυχαία στο Public και το τσίμπησα στα 3.50 ευρώ.Μάλλον ξεαχασμένο το είχαν γιατί τώρα δεν υπάρχει στο σάιτ. Καινούριο δεν το λές...αλλά η έκδοση είναι του 2001 οπότε οκ δεν είχε κάτι χοντρό. Το άλμπουμ μου άρεσε αρκετά και να πώ την αλήθεια εγώ γέλασα αρκετές φορές και στις 3 ιστορίες. Σίγουρα ήταν περισσότερο χιουμοριστικό απ' τους Μπελάδες στις φυτείες, και μου άρεσε που οι ιστορίες ήταν στο full άγρια δύση θεματολογία. Το Φίλ Ντεφερ θα το πάρω σίγουρα αν το πετύχω πουθενά και πέρα απ'του Γκοσινί τα κόμικς που πλέον αγοράζω όποιο βρίσκω, επόμενη αγορά θα είναι ο Ελαφροχέρης ωστέ σιγά σιγά να διαβάσω και κανα καλό άλμπουμ εκτός του Γκοσινί.
  8 points
 8. Παίρνω αφορμή από αυτό το σχόλιο να πω κάτι γενικά για την ιστορία "σειρές/ταινίες και βαθμολογία". Το She-Hulk μπορεί να αποδειχτεί πατάτα, μέτρια, φοβερή, οτιδήποτε. Εμένα προσωπικά το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε και μέχρι εκεί. Ούτε απίστευτο ήταν, ούτε αίσχος. Το πόσο έχει μια τέτοια σειρά στο IMDb και γενικά σε πλατφόρμες που ψηφίζει ο κόσμος, δεν έχει καμία σημασία πλέον. Η συγκεκριμένη σειρά έχει 5.5 στο IMDb γιατί πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο έμπαιναν χρήστες και έριχναν άσους. Ακόμα και τώρα αν δει κάποιος τις αναλυτικές βαθμολογίες υπάρχουν άσοι (που είναι τα περισσότερα) και 10αρια που προφανώς δεν μπαίνουν γιατί πιστεύουν αυτοί που τα βάζουν ότι η σειρά είναι για 10 αλλά για να φέρουν σε μια ισορροπία το σκορ της σειράς. Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να σχολιάσω τι ηλικίες και τι φύλο έχουν αυτοί που το έθαψαν πριν καν βγει. Απλά το πόσο τους κόβει αυτούς που μπαίνουν να θάψουν πριν καν τελειώσει φαίνεται από το ότι μια σειρά που έχει μέχρι τώρα ένα επεισόδιο, σαν σειρά παίρνει 5.5 ενώ το ένα επεισόδιο που έχει παίρνει 6.9... Παράνοια... Κάποτε αυτές οι βαθμολογίες βοηθούσαν να πάρεις μια πρώτη εντύπωση του τι γίνεται σε κάτι που θες να παρακολουθήσεις. Πλέον είναι απλά ευκαιρία για να βγει τοξικότητα. Οπότε προσωπικά και 1 να έχει στο IMDb κάτι που με ενδιαφέρει, θα το δω. Κι αυτό προτείνω σε όλους. Πιο βοηθητικό είναι να έχεις βρει έναν αρθρογράφο, έναν YouTuber, έστω έναν φίλο που ταιριάζουν τα γούστα σας να σου πει αν αξίζει να το δεις, παρά μέσους όρους βαθμολογιών. Σόρρυ για το κατεβάτο, δεν είναι καν απάντηση στο σχόλιο του @ germanicus , απλά όπως έγραψα και στην αρχή πήρα αφορμή να σχολιάσω κάτι που με απασχολεί καιρό και ειδικά με αυτή την σειρά φάνηκε ακόμα πιο πολύ.
  7 points
 9. Ωραίος! Στο τεύχος 207, με ιστορία του Μπλεκ, στο τέλος φιλοξενείται αυτή η ιστορία! Βάζεις!
  7 points
 10. Καλημέρα Τώρα νομίζω είναι εύκολο να βρεθεί.
  7 points
 11. Κράξιμο πέφτει για το σχέδιο, το οποίο όπως βλέπεις, δεν είναι ό, τι καλύτερο. Βέβαια, τα Λούκυ Λουκ, ξεκίνησαν ως σοβαρά γουέστερν ( όπως ο Μπλουμπερυ) κι αργότερα, όταν ανέλαβε ο Γκοσινί το σενάριο, γύρισε σε χιουμοριστικό, οπότε το σχέδιο προσαρμόστηκε κι έγινε πιο ελαφρύ . Όσον αφορά τις υπόλοιπες αγορές σου, απλά υπέροχες
  7 points
 12. ΟΚ... Από ποιό περιοδικό είναι το παρακάτω: Hint 1: Δεν είναι από Αγόρι, Μπλεκ και λοιπά πολυθεματικά... Hint 2: Αν μου έλεγαν τον τίτλο του περιοδικού, δε θα το πίστευα οτι είναι από εκεί...
  6 points
 13. Σωστός. Από Charley πήγα σε Marley. Τελικά κυκλοφόρησε το 2017 στο comiXology, σε σχέδιο του Gideon Kendall και κείμενο (script) των Josh O'Neill και Shannon Wheeler. Σειρά σου.
  6 points
 14. Έχω την αίσθηση ότι το βρήκαμε όλοι με αυτές τις βοήθειες, αλλά το αφήνουμε για κάποιον άλλο!!! Anyway... "Marley's Ghost"...
  6 points
 15. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #427 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (Από τον φίλτατο @ Indian ο...) Εδώ Λιμνούπολη! (By Silvia Ziche.) Ιστορίες. Η νέα ιστορία και δόξα της δυναστείας των Ντακ: "Πράσινη οικονομία." Ο Ρόμπαξ δε φαίνεται πουθενά. Το επόμενο νόμισμα είναι χρυσό και οικολογικό. "Πανετόνε τον Αύγουστο." Ο Ντόναλντ και ο Φέθρυ Ντακ προσπαθούν να πουλήσουν πανετόνε τον Αύγουστο. Αλατισμένα. Χωρίς ζάχαρη. Τι κάνουμε σήμερα: "Η λάθος ατάκα." Ο Χειροπαίδαρος μπαίνει κυριολεκτικά στο "πετσί" του ρόλου. Π.Α.Π.Ι.: "Η παράξενη υπόθεση του πρύτανη με το πυκνό μούσι και την μπλε καμπαρντίνα." Οι δύο πράκτορες νομίζουν πως λαμβάνουν μέρος σε μία υπόθεση. "Αναπάντεχες έρευνες." Ο Γκούφυ προσπαθώντας να κάνει έκπληξη στον ανιψιό του αποκαλύπτει άθελα του δύο ληστές. Θα έχει συμβεί και σ' εσάς..."Μποτιλιάρισμα." Η Νταίζυ κάνει το μποτιλιάρισμα ευχάριστο. Αλλά και τον Θείο της να έχει νεύρα. Τα σεμινάρια του Φέθρυ: "Τέλειος υδραυλικός." Ο υδραυλικός Φέθρυ πριν επισκευάσει κλείνει ΟΛΕΣ τις παροχές για να είναι σίγουρος. "Στα ίχνη του Σκρούτζ. Η Τζένυ με την "αφιλοκερδή" βοήθεια της Δεσποινίς Ευταξίας και του Παντάξιου αναζητά έναν εκατομμυριούχο, τον ανιψιό του και έναν φωτεινό παντογνώστη. Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Θα συμφωνήσω ότι αυτό το επεισόδιο ξεφεύγει απειροελάχιστα από την μετριότητα των προηγούμενων δύο. Δε γράφω τριών διότι το εισαγωγικό παίζει σε ξεχωριστή κατηγορία. Βέβαια τα ονόματα γλωσσοδέτες δε παλεύονται. Όπως και το γεγονός πως η Ελβίρα εκτός αγροκτήματος ,και άνευ Πασχάλη, μου φάνηκε κάπως περίεργο. Κατανοώ πως λόγω πρότερου βίου επιλέχθηκε. Αλλά και πάλι... Συμπαθητική και με άκρως καλοκαιρινά στοιχεία η απόπειρα πώλησης των δύο ξαδέλφων. Ακολουθεί ένα εύθυμο σερβίρισμα. Συνεχίζουμε με μία συμπαθητική Π.Α.Π.Ι.οστορία. Παρακάτω έχουμε μία καλή ιστορία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Γκούφυ. Η Νταίζη πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία με πρωτότυπο σενάριο. Η προνοητικότητα του Φέθρυ στην προτελευταία ιστορία του τεύχους φέρνει ένα χαμόγελο. Το τεύχος κλείνει με μία υπέροχη εξωτική ιστορία αγάπης και αναζήτησης!!! Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Στα ίχνη του Σκρούτζ. 2. "Αναπάντεχες έρευνες. 3. "Πανετόνε τον Αύγουστο. 4. Θα έχει συμβεί και σ' σας...: "Μποτιλιάρισμα." 5. Π.Α.Π.Ι: "Η παράξενη υπόθεση του πρύτανη με το πυκνό μούσι και την μπλε καμπαρντίνα." 6. Τα σεμινάρια του Φέθρυ: "Τέλειος υδραυλικός." 7. Τι κάνουμε σήμερα; "Η λάθος ατάκα." 8. Η νέα ιστορία και δόξα της δυναστείας των Ντακ: "Πράσινη οικονομία" 8.1/10!!! Αξιόλογο τευχίδιον!!!
  6 points
 16. Σιγουρακια για αγορά τα # 80, 81 Life and Death of Captain Marvel part 1 και 2. Όσον αφορά τα Nick Fury # 86-87, θα τα τιμήσω, αφού μου τα προτείνεις, αν και δεν μου κάνουν για πολύ υπερηρωικα. Επίσης βλέποντας τη λίστα κυκλοφοριών της Hachette, αυτά που "έβαλα στο μάτι" είναι τα εξής: 85. The Incredible Hulk: The Monster Unleashed 89. Daredevil: Marked For Murder 90. The Amazing Spider-Man - Spider-Man No More 96. Silver Surfer: Origins 102. The Amazing Spider-Man: Death of The Stacys 104. The Avengers: The Korvac Saga Τα 85 και 90, αν υπάρξει επέκταση της σειράς από τη radnet, θα βγούνε από τη λίστα αγοράς, αφού οι ιστορίες τους θα δημοσιευθούν στους κλασικούς υπερήρωες, και μάλιστα αρκετά σύντομα. Υ. Γ. Για τον τόμο 78 (The Invincible Iron Man: The Tragedy and The Triumph), σκέφτομαι να τον αγοράσω, γιατί η radnet, εμάς τους συνδρομητές καλοκαιριατικα, μας άφησε για ένα μήνα χωρίς τεύχος, (Τελευταία παραλαβή 23 Ιουλίου) εκτός αν μας προλάβουν οι εξελίξεις.
  5 points
 17. 5 points
 18. Εν τω μεταξύ η γραμματοσειρά μου θύμισε Περιπέτεια αμέσως αλλά σκέφτηκα μήπως ήταν από κανένα κοριτσίστικο που είχε κόμικς (εκεί θα ήταν ακόμα πιο απίστευτο), γι'αυτό είπα Κατερίνα που ήταν της ίδιας εκδοτικής. Βάζω κάτι εύκολο σε περίπτωση που θέλει κάποιος άλλος να παίξει.
  5 points
 19. ?!?!?!?............. δεν θα το έλεγα με τίποτα. Σε τεράστιο βαθμό γιατί περίμενα πως θα είναι μια πιο ψηλή έκδοση για να έχει 4 σειρές καρέ.
  5 points
 20. Είδα το 5,5 στο ιμδβ, διάβασα και κάτι σχόλια ενός φίλου στο ιμδβ και ήμουν κάργα επιφυλακτικός. Από την άλλη μου άρεσε το τρέηλερ, έχει και καλή βαθμολογία από τους κριτικούς στο rotten. Νταξ, 35 λεπτά, δεν απαυτώνεται? έβαλα να το δω. Η σχέση μου με τον χαρακτήρα είναι πρακτικά ανύπαρκτη. Τις προάλλες πρωτοδιάβασα μερικά από τα τευχάκια του Don Slott. Καλά πέρασα, θα διαβάσω και τα άλλα. Δεν τα ρούφηξα όμως. Εάν εξαιρέσουμε κάποιες φάσεις που μου θύμισε κάποιες γυναίκες που με εκνευρίζουν αφόρητα, καθώς και το ότι στην κανονική της μορφή δεν βρίσκω σέξυ την Tatiana Maslany (δεν έχω δει το Orphan Black, δεν την ξέρω) σε αντίθεση με το τι είδα στα 3-4 τευχάκια του Don Slott, μια χαρά ήταν το S01E01. Με την καμίά για 5,5. Με την απολύτως καμία. Για δε την Tatiana Maslany φαίνεται να έχει ένα μπρίο. Για imdb ένα 7,2-7,4 θα ήταν πολύ τιμιότερο και αντιπροσωπευτικότερο. Διασκεδαστικό. Σαφέστατα θα δω και το επόμενο
  5 points
 21. 5 points
 22. Hint: Ο germanicus έχει δίκιο ότι είναι μέσα στα ενδιαφέροντά μου και επίσης είναι από μεγάλο και πολύ γνωστό εκδοτικό οίκο!
  5 points
 23. Βέλος είναι αρκετά παλιό. Αυτό εδώ μου φέρνει στο νου ή κάτι Βρεττανικό ή κάτι Αμερικάνικο. Κάπου 1975-1985 (κολλάει και με τα ενδιαφέροντα του archon). λέει δεν θα το περιμέναμε σε αυτή την έκδοση... Ρίχνω το Φίλαθλος στο τραπέζι
  5 points
 24. 5 points
 25. πολυθεματικό δεν είναι και η Κατερίνα? ωραία η επιλογή του Μίκυ, αλλά κάτι τόσο βιαίο? εγώ θα ρίξω την πρώτη ψήφο μου σε περιοδικό που απλώς φιλοξενούσε κάποιες φορές κόμικ. Θα πω στην τύχη Ταχυδρόμος.
  5 points
 26. Είναι διασκευή του βιβλίου αλλά δεν είναι αυτός ο τίτλος του κόμικ. Ναι, "adapted by Harvey Kurtzman", αλλά πως τιτλοφορείται το κόμικ;
  5 points
 27. Με επιφύλαξη "A Christmas carol", καθώς με έχει αποθαρρύνει το γεγονός ότι δεν έχει εκδοθεί...
  5 points
 28. Σταχυολογημα "διαπραγματευσης" απ τη βεντορα (στη κατασταση διαπραγματευσης ο πωλητης παει για μεγαλα κερδη). Ο συλλεκτικος Μπλεκ Νο1 παλι, και ναι, βρεθηκε προσφορα με 50€ (ταχα-ταχα μου δηλαδη) Η χαμηλη αυτη προσφορα φυσικα απορριφθηκε. Μετα τα 150 θα το συζητησουμε Ο Γιος του ηλιου εχει προσφορα 66€ εδω και μηνες. Αλλα μονο αν μπει ενας ασσος μπροστα θα το συζητησουμε Το παρακατω δε ξερω τι ακριβως ειναι, μοιαζει με σκληρο εξωφυλλο με τρυπα. Ο πωλητης το πλασαρει ως "εξαιρετικα σπανιο κομικ/τομο - μακετα εκδοσης δοκιμιου". Προφανως η τιμη ειναι αναλογη της αξιας αυτου του δυσευρετου τομου, αλλα μονο 800ε(και καλα, λεμε τωρα) εχουν βρεθει μεχρι στιγμης. Σαφως και δε θα το δωσουμε ουτε ενα ευρω κατω απο τα 2 χιλιαρικα. Πουλαμε αξια, δε κλανουμε
  5 points
 29. Χωρίς να σημαίνει κάτι, το είχα εκεί που ήταν και τα 3 Άλμπουμ Αστέρων Disney που έχω. Φαίνεται να είναι ίδιας περιόδου και παρόμοιου σχεδιαστικού στιλ. Το σχήμα όμως είναι πιο μακρόστερνο (διαστάσεις 15x20). Δεν υπάρχουν εξώφυλλα. Η ιστορία δεν είναι καν ολόκληρη. Έτσι δεν μπορώ να ξέρω από ποια έκδοση / σειρά είναι. Γνωρίζει κανείς; Επισυνάπτω την πρώτη σελίδα (που σώζεται).
  4 points
 30. "Έφυγε" ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς...
  4 points
 31. Είναι καλό. Ο Λοχίας... Φουριόζος είχε πάψει να είναι πολεμικό και ήταν πιο πολύ προς James Bond οι περιπέτειες του. Σε κάποια τεύχη συμπρωταγωνιστεί ο Κάπταιν Αμέρικα και σε ένα τεύχος εχθρός είναι ο Dr Doom (στα περισσότερα τεύχη εχθρός είναι η HYDRA). Stan Lee recalled in 2005: There was a very popular television show called The Man from U.N.C.L.E., sort of a James Bond type of thing. And I thought, just for fun, I'm going to bring Sgt. Fury back again. But it's now years later and I'm going to make him a colonel, and I'm going to make him the head of an outfit like U.N.C.L.E., a secret military outfit. So I had to think of a name, and I love names, so I came up with the name S.H.I.E.L.D. … And I think this was Jack's idea, and it was a wonderful idea — they were headquartered in a floating helicarrier, which was like a super-dirigible.... Writer-penciller-colorist Jim Steranko began on the feature in Strange Tales #151 (Dec. 1966), initially over Kirby layouts. He quickly became one of comic books' most acclaimed and influential artists. In some of the creative zeniths of the Silver Age, Steranko established the feature as one of comic books' most groundbreaking and innovative. He introduced or popularized in comic books such art movements of the day as psychedelia and op art; built on Kirby's longstanding work in photomontage; and created comic books' first four-page spread. All the while, he spun plots of intense intrigue, barely hidden sensuality, and hi-fi hipness—and supplied his own version of Bond girls, pushing what was allowable under the Comics Code at the time. The 12-page feature ran through Strange Tales #168 (sharing that "split book" with the occult feature "Doctor Strange" each issue), after which it was spun off into its own series, titled Nick Fury, Agent of S.H.I.E.L.D. This ran 15 issues (June 1968–Nov. 1969), followed by three all-reprint issues beginning a year later (Nov. 1970–March 1971). Steranko wrote and drew issues #1–3 and #5, and drew the covers of #1–7.
  4 points
 32. Όσον αφορά τα των βαθμολογιών χαίρομαι απίστευτα με όλο αυτό το σκηνικό που γίνεται, μήπως επιτέλους ξυπνήσουν κάποιοι που κρίνουν αν μια ταινία ή μια σειρά αξίζει από το τι βαθμό έβαλε ο Μήτσος και ο Μπάμπης και η Μαρίκα στην IMDB και τις συναφείς πλατφόρμες. Στα της σειράς τώρα, θα συμφωνήσω με @ germanicus ότι δεν βρίσκω σέξυ την Μασλάνι στη κανονική της μορφή (εν αντιθέσει με όταν γίνεται πράσινη) και ότι σε αρκετές στιγμές η σειρά μου θυμίζει γυναίκες που με εκνευρίζουν. Επίσης γενικά θεωρώ πως η σειρά χτίζεται πάνω στο κόνσεπτ "αποδυναμώνουμε - χαζοποιούμε (ακόμα περισσότερο) Χαλκ (π.χ. ανίκανος να σταματήσει ένα τζιπάκι) για να δείξουμε πόσο πιο ουάου καλύτερη είναι η Σι Χαλκ που τα καταφέρνει όλα με τη μία. Στα θετικά όμως το CGI εμφανώς βελτιωμένο, η Μασλάνι φαίνεται να καραγουστάρει και αυτό βγαίνει προς τα έξω, και γενικά για αυτό που είναι η σειρά, φαίνεται μια χαρά διασκεδαστική για να περάσεις ένα μισάωρο. Τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο, αλλά σίγουρα αξίζει παραπάνω από 5. Υ.Γ. Έλεν Ρίπλεϊ και Σάρα Κόνορ μια ζωή όλες θα τρώνε τη σκόνη σας...
  4 points
 33. Στην πρωτοπορία θα βρείτε το πρώτο τεύχος της σειράς με έκπτωση 75%! Πατήστε: Εδώ
  4 points
 34. @ DM64007 ... Συνηθισμένο φαινόμενο. Έχει συμβεί στο παρελθόν, συμβαίνει τώρα και σίγουρα θα συμβεί και στο μέλλον. Πολλές φορές παίζει να μην υπάρχει εξώφυλλο σχετικό με την κεντρική ιστορία. Ή απλώς στην Καθημερινή μπορεί για τους δικούς τους λόγους να βαριούνται να το χρησιμοποιήσουν...
  4 points
 35. Δαγκωτό Radnet συνεχίζω μέχρι το #60 κι ανυπομονώ για επέκταση. Ελπίζω η εταιρεία να πιάσει το timing και να ανακοινώσει επέκταση το νωρίτερο, αλλά και νέους ήρωες που λείπουν. Αν βγάλει όμως η Hachette στα Ελληνικά αυτούς τους ήρωες που ισως να λείπουν στην Radnet, όπως ίσως ο Μάστερ Κουνγκ-Φου, τότε ασυζητητί θα πάρω καλά να μαστε και από αυτήν.
  4 points
 36. Καλησπέρα. Ως καινούριος εδώ είπα να συνεισφέρω και εγώ κάτι που βρήκα στην ομάδα. Έχω τα εξώφυλλα από τα τεύχη 55 και 56 (με λίγες μουτζούρες) .
  3 points
 37. Επίσης ο Φράνκυ Μπουκ μεγάλωσε και έγινε Γκίλμπερτ? Τσ τσ
  3 points
 38. Κάτι έχουν πάθει με τα εξώφυλλα τώρα τελευταία. Τα 425-427 ναι μεν είναι πολύ ωραία, αλλά παραπέμπουν σε ιστορία που δημοσιεύτηκε πριν λίγους μήνες, με αποτέλεσμα να είναι άσχετα με την θεματολογία της εκάστοτε κεντρικής ιστορίας του περιοδικού. Το 428 έτσι όπως το βλέπω, δεν φέρει όμορφο σχέδιο. Νομίζω είναι του Andrea Ferraris, μπορεί και να κάνω λάθος. Ελπίζω στο ημερολόγιο του Σεπτέμβρη να δούμε σχετική βελτίωση.
  3 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.