Μετάβαση στο περιεχόμενο

Guts

Members
  • Περιεχόμενο

    647
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    5

Guts τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 8 2023

Guts είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

4 Ακόλουθοι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Guts's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

5.8k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Guts

    V FOR VENDETTA

    Η δομή του σεναρίου στην αρχή είναι λίγο περίεργη. Η ιστορία ξεκινάει λίγο απότομα, με τον πρωταγωνιστή να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, μετά τα γεγονότα του Golden Age Arc. Στον τέταρτο τόμο το σενάριο πιάνει τα πράγματα απ'την αρχή, παρουσιάζοντας την παιδική ηλικία του ήρωα και τα νεανικά του χρόνια. Απο εκεί και έπειτα η ιστορία αποκτάει κανονική ροή χωρίς πισωγυρίσματα στον χρόνο. Επειδή είσαι έμπειρος αναγνώστης σου προτείνω να δώσεις άλλη μια ευκαιρία στο Berserk, και να διαβάσεις μέχρι το τέλος του πέμπτου τόμου. Μετά τον πέμπτο τόμο θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το βάθος του σεναρίου, και είμαι σίγουρος οτι θα θέλεις να διαβάσεις και το υπόλοιπο.
  2. Κοίτα να δείς...αν κάποιος διαβάσει ένα τυχαίο Μικυ Μάους και το Civil War , και πεί ''τι σαχλαμάρες είναι αυτές'' δεν έχει και πολύ άδικο!χαχα Πέρα απ'την πλάκα τα κόμικς είναι έργα τέχνης και απευθύνονται σε κάθε ηλικία.
  3. Guts

    V FOR VENDETTA

    Διάβασες τους πρώτους 13 τόμους του Berserk (που περιλαμβάνουν το Golden Age Arc) και σου φάνηκε ρηχό και κοινότυπο ? Σεβαστή η άποψη εννοείται, αλλά προσωπικά διαφωνώ, οι χαρακτήρες και ο κόσμος που δημιουργεί το Berserk είναι φαινόμενο για την ένατη τέχνη και το Dark Fantasy!!
  4. Guts

    V FOR VENDETTA

    @ Manitou άν μπορείς να βρείς τα πρώτα 5 Manga του Berserk της Anubis, πάρτα με κλειστά μάτια, αρκούν οι πρώτοι 5 τόμοι για να καταλάβεις πόσο ψηλά είναι το καλλιτεχνικό επίπεδο της ιστορίας και του σχεδίου.
  5. Guts

    V FOR VENDETTA

    Το From Hell θέλω και εγώ πολύ να το διαβάσω, αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα μπας και βγεί στα Ελληνικά κάποια στιγμή. Το V for Vendetta μου αρέσει περισσότερο απ'το Watchmen, για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως επειδή είναι πιο κοντά στα λογοτεχνικά γούστα μου! Και όπως έχω ξαναπεί το αγαπημένο μου κόμικ ever είναι το Berserk! Μιλάμε όμως για μια σειρά που είναι πάνω απο 40 τομάκια Manga, οπου μετά τους πρώτους 13 τόμους έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλή σεναριακή επανάληψη. Φυσικά μέσα στα πολύ αγαπημένα μου, έχω και τα Αστερίξ του Γκοσινί, αλλά ο Αστερίξ είναι μια κατηγορία μόνος του, και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!
  6. Δεν βλέπω να είναι βιβλία ιστορίας. Αρχαία Ελληνική γραμματεία είναι η σειρά,φαντάζομαι κυρίως θα περιλαμβάνει φιλοσοφικά κείμενα και αρχαίο θέατρο. Τα οποία έχουν μεγάλη πνευματική αξία, αλλά αυτοί που ενδιαφερόμαστε για τέτοιου είδους βιβλία δεν περιμένουμε την έκδοση περιπτέρου της Radnet για να τα αποκτήσουμε. Μην κοιτάτε τα likes, οι περισσότεροι Έλληνες το παίζουν οτι τους ενδιαφέρουν τα ποιοτικά κείμενα, αλλά δεν τα διαβάζουν, ούτε τα αγοράζουν. Άνετα ο Spiderman θα πουλήσει περισσότερο!
  7. Διάβασα για πρώτη φορά το Civil War (που έχει πολλές καλές κριτικές στο νετ) και ομολογώ οτι η κατα τ'αλλα μέτρια ιστορία ''Αντιλήψεις'' του McFarlane μου άρεσε περισσότερο. Καλά για σχέδιο,σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα δεν συγκρίνονται καν, του McFarlane είναι πολύ ανώτερο και πολύ πιο ''καλλιτεχνικό'', κατα τη γνώμη μου. Ανυπομονώ να κυκλοφορήσουν και οι επόμενες δουλειές του δημιουργού. Viva Radnet!!
  8. Δεν είχα σκοπό να πάρω το ''Κονγκό'' γιατί ήξερα οτι είναι απ'τις κακές ιστορίες Τεν-Τεν. Τώρα όμως με αυτά που γράφετε εδώ με πείσατε να το αγοράσω!χαχα
  9. Φίλε @ Lelis σε αυτά που προανέφερα θα προσθέσω και το The long Halloween, που το θεωρώ μεγάλη κομικσάρα!! Απο υπερηρωικά DC θα σου προτείνω και μια λίστα με αγαπημένα κόμικς, τα οποία είναι πολύ εναλλακτικά σενάρια και έχουν ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ύφος. 1) Batman: Arkham Asylum 2) Batman: Whatever Happened to the Caped Crusader 3) Batman War on Crime 4) Kingdom Come 5) Superman Whatever happened to the Man of Tomorrow 6) Joker Μιλάω πάντα για Ελληνικές εκδόσεις, δυστυχώς τα δύο πρώτα ειναι εξαντλημένα.
  10. Καλά να είμαστε και να έχουμε την υγεία μας , σε ένα χρόνο απο τώρα θα ρίξουμε τρελό γέλιο. Εγώ το έχω σιγουράκι πάντως οτι αργά η γρήγορα θα γίνει το σκότωμα.
  11. Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι ο @ ManaLeak13 θα γελάσει τελευταίος... Όταν πάρει την 20άδα με 50 ευρώ σε λίγο καιρό..! χαχαχα!!!
  12. Φίλε @ Lelis δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει απο DC..? Αλλά τα κορυφαία κόμικς της είναι μεγάλης ποιοτικής αξίας. Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποιους τίτλους. 1) V for vendetta 2) Watchmen 3) The Dark Knight Returns 4) The Killing Joke 5) The Sandman 6) Batman Year One
  13. Μην πτοείσαι φίλε @ PowerRangers8 , η σποϊλεριά του Νικόλα είναι το 1/10 της ιστορίας, μιλάμε για ένα απ'τα καλύτερα κόμικ Βatman με εξαιρετικό σενάριο και πολύ καλλιτεχνικό σχέδιο. Η αναγνωστική εμπειρία είναι super!
  14. Alan Moore στο σενάριο και Brian Bolland στο σχέδιο είναι συνδυασμός που ''σκοτώνει''! Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία. Και μια και το έχεις ρίξει στην DC τώρα τελευταία, αν και δεν είναι υπερηρωικό, το V for Vendetta το έχεις διαβάσει ??
  15. The Long Halloween διάβασε πρώτα και μετά το Returns! Πραγματικά σε ζηλεύω που έχεις να διαβάσεις για πρώτη φορά αυτές τις κομικσάρες. To Returns για εμένα είναι ο πραγματικός επίλογος όλων των ιστοριών Batman, και όπως έχω ξαναπεί το καλύτερο υπερηρωικό κόμικ όλων των εποχών! (προσωπική άποψη πάντα)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.