constantinople Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 122 Content Count: 5900 Reputation: 62746 Achievement Points: 5501 Days Won: 295 With Us For: 5669 Days Status: Offline Last Seen: 46 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23 18 min ago , Paris said: αι θυμάμαι τις ανταποκρίσεις σου από τα φεστιβάλ βιβλίου Πειραιά πριν 8-10 χρόνια. Θυμάσαι που μου είχαν πει ότι το επόμενο Ιζνογκούντ θα βγει πριν το Πάσχα και όντως το έκαναν (10 χρόνια αργότερα) 10 Παράθεση
Laz33 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23 Member ID: 31613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 5136 Reputation: 40424 Achievement Points: 5329 Days Won: 110 With Us For: 3313 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 41 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23 (Επεξεργασία) Προφανώς και αν πάρει μια σοβαρή εκδοτική τα Μπλούμπερυ (τα οποία παρεμπιπτόντως ξεκίνησα να τα κάνω επανάληψη) θα πάνε πολύ καλά σε πωλήσεις. Εδώ πήγε ο κατά πολύ υποδεέστερος Ερίκ Καστέλ. Εν τω μεταξύ τώρα παρατήρησα ότι το νέο Ιντεφίξ είναι το 5ο τεύχος της γαλλικής σειράς και όχι το 2ο. Άρα (ευτυχώς) η Μαμούθ δεν σκοπεύει να τα βγάλει όλα, αλλιώς θα τα έβγαζε με τη σειρά. Θέλω να ελπίζω τουλάχιστον Όσον αφορά την ερώτηση του @ constantinople , τα εξαντλημένα Λούκυ Λουκ που έχουν ψηφιακό lettering (άρα είναι εύκολο και σχετικά ανέξοδο να επανεκδοθούν) είναι τα εξής: Νο4 - Η Θεραπεία των Ντάλτον Νο9 - Επικίνδυνη Αποστολή No15 - Nταίηζυ Τάουν Νο22 - Ο Θησαυρός των Ντάλτον Νο24 - Στη Σκιά των Ντέρικ Νο26 - Η Μνηστή του Λούκυ Λουκ Νο36 - Η Κληρονομιά του Ραντανπλάν Νο37 - Ο Μεγάλος Δούκας Νο46 - Εναντίον Τζος Τζέημον Νο52 - Πόνυ Εξπρές Νο53 - Το Ελιξήριο Νο54 - Τα Ξαδέλφια των Ντάλτον Νο62 - Οι Ντάλτον σε Γάμο Νο65 - Κλοντάικ Νο74 - Ο Ζωγράφος Νο76 - Η Ωραία Προβένς Νο79 - Λούκυ Λουκ Εναντίον Πίνκερτον Νο82 - Η Γη της Επαγγελίας Νο83 - Λούκυ Κιντ: Ο Μαθητευόμενος Καουμπόυ Νο85 - Λούκυ Κιντ: Επικίνδυνο Λάσο Νο86 - Λούκυ Κιντ: Aταξία και Τιμωρία Μπορεί κάποιο να μου ξέφυγε αλλά πιστεύω αυτά είναι όλα. Βέβαια κάποια εξαντλήθηκαν πρόσφατα, άρα δεν βρίσκω λόγο να επανεκδοθούν στο καπάκι (πχ το 4, το 74 και όλα μετά το 80). Επίσης δεν έχει νόημα να επανεκδοθούν κάποια που απ΄όταν απέκτησαν ψηφιακό lettering, γέμισαν τυπογραφικά λάθη (πχ το 37 ή το 46). Εκτός κι αν διορθώσουν αυτά τα λάθη, κάτι που δεν έχει και πολλές πιθανότητες να συμβεί βέβαια. Επεξεργασία Απριλίου 23 από Laz33 9 4 Παράθεση
nikolas12 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 654 Content Count: 4923 Reputation: 42942 Achievement Points: 2310 Days Won: 284 With Us For: 2486 Days Status: Offline Last Seen: 40 λεπτά πριν Age: 29 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 23 Πάντως όλο αυτό με τα πρόσφατα νούμερα του Λούκυ Λουκ που εξαντλούνται είναι τεράστιο θέμα. Εγώ έχασα το Αταξία και Τιμωρία, γιατί όλο το άφηνα να το πάρω άλλη στιγμή και τελικά εξαντλήθηκε και δεν ξέρω πότε θα επανεκδοθεί. Καλά για νούμερα γύρω στο 70 που υπάρχουν κάμποσα σε ελλείψεις, το κακό είναι ότι δεν προγραμματίζεται και άμεση επανέκδοση απ' ότι μου είχε πει, οπότε αν αργούν οι άμεσες εκδόσεις, τότε φανταστείτε πότε θα βγουν οι μη προγραμματισμένες. (θυμίζω και Ιζνογκούντ που θα επανεκδίδανε όλα τα εξαντλημένα και έχουμε μείνει στο πρώτο) 10 Παράθεση
Manitou Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24 Member ID: 2322 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 5061 Reputation: 39772 Achievement Points: 5135 Days Won: 105 With Us For: 6619 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 46 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24 Τα νέα Λούκυ Λουκ, Αστερίξ και Μίκυ Μαους πρέπει να τα παίρνεις αμέσως μόλις βγουν διότι αν τα χάσεις πέταξε το πουλί. Ούτε σε μεγάλο στοκ υπάρχουν ούτε διαθέσιμα κάπου ηλεκτρονικά ούτε θα ασχοληθούν εύκολα οι εκδότες τους με επανεκδόσεις. 12 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 122 Content Count: 5900 Reputation: 62746 Achievement Points: 5501 Days Won: 295 With Us For: 5669 Days Status: Offline Last Seen: 46 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24 11 hours ago, Laz33 said: Άρα (ευτυχώς) η Μαμούθ δεν σκοπεύει να τα βγάλει όλα, αλλιώς θα τα έβγαζε με τη σειρά. Θέλω να ελπίζω τουλάχιστον Μην ελπίζεις, απλά του είπαν ότι δεν παίζει ρόλο με ποια σειρά θα βγούνε! 3 1 7 Παράθεση
Laz33 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24 Member ID: 31613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 5136 Reputation: 40424 Achievement Points: 5329 Days Won: 110 With Us For: 3313 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 41 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24 Τα πρόσφατα Αστερίξ και Λούκυ Λουκ επανεκδίδονται τακτικά. Πριν λίγους μήνες για παράδειγμα επανεκδόθηκαν όλα τα Αστερίξ απ΄το #35 και μετά. Λίγο πολύ το ίδιο ισχύει και με τα Λούκυ Λουκ. Και να χάσεις ένα τεύχος, σε 1-2 χρόνια το πολύ (απ΄τη στιγμή που εξαντλήθηκε) θα ξαναβγεί. Για μένα εντελώς χαζό αυτό. Να υπάρχουν τεύχη που είναι εξαντλημένα χρόνια και να επανεκδίδουν τα καινούρια κάθε τρεις και λίγο. Οπότε @ nikolas12 μην αγχώνεσαι για το Λούκυ Κιντ. Αν όχι φέτος, πιστεύω του χρόνου θα το επανεκδώσουν (ανατυπώσουν βασικά). Καλό πάντως είναι να μην καθυστερείς πολύ να τα παίρνεις. Δεν τα βγάζουν πλέον σε πολύ μεγάλο τιράζ, οπότε εξαντλούνται σε 2-3 χρόνια. 10 Παράθεση
ProfPhillipMortimer Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24 Member ID: 31464 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 891 Reputation: 8501 Achievement Points: 908 Days Won: 2 With Us For: 3388 Days Status: Offline Last Seen: 32 λεπτά πριν Age: 47 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24 όλα τα Ιντεφιξ θα βγουν αγαπητοί φίλοι ! απλά με μαεστρικό μαρκετινγκ ( τι η Μαμούθ θα τα βγάλει ανακατεμένα ώστε να έχει τους άπειρους φαν στην τσίτα ! μετά θα ακολουθήσουν σκληρόδετες εκδόσεις, τεύχη με ενναλακτικά εξώφυλλα και τεύχη σε διαλέκτους όπως Ποντιακά, Κρητικά κλπ γιατί έτσι αρμόζει στο νέο flagship τίτλο της εταιρείας. 1 12 Παράθεση
hudson Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 88 Content Count: 3171 Reputation: 31601 Achievement Points: 3216 Days Won: 118 With Us For: 2785 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 44 Δημοσιεύτηκε Απριλίου 24 Επειδή τόσα χρόνια οι τοπ εκδόσεις τις εταιρίας βγαίνουν ανακατεμένα, σου λέει και εδώ μόνο έτσι θα πουλήσουν. Ενώ αν τη βγάλουνε με τη σειρά που εκδόθηκε στο εξωτερικό, οι Έλληνες αναγνώστες δεν θα την αγοράσουν. Τόσες σειρές κόμικ ξεκίνησαν από την αρχή και έμειναν στην αρχή, άντε μέχρι τη μέση. Στην Ελλάδα είμαστε, συνήθειες δεν αλλάζουν . 6 6 Παράθεση
Paris Δημοσιεύτηκε Μαίου 3 Member ID: 30086 Group: Members Topic Count: 28 Content Count: 947 Reputation: 7329 Achievement Points: 964 Days Won: 0 With Us For: 4081 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Μαίου 3 Στο παρόν θέμα δεν βλέπω αναφορά, αλλά θα είναι ComicDom ο Fenech (σχεδιαστής σειράς Ιντεφιξ) μάλιστα έρχεται ως καλεσμένος της ΜΑΜΟΥΘ και του Comicstip. Φυσικά η εκδοτική τον έχει διαφημίσει μέσα από τα άρτια ενημερωμένα και εξελιγμένα Κοινωνικά της Δίκτυα! Οπότε έμαθα πως θα βγει το Ιντεφίξ μέχρι το φεστιβάλ για να πουλήσουν τον καλεσμένο και τώρα που το έμαθα αυτό, μου έφυγε η πρεμούρα, καλύφθηκα για φέτος... 10 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Μαίου 4 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 122 Content Count: 5900 Reputation: 62746 Achievement Points: 5501 Days Won: 295 With Us For: 5669 Days Status: Offline Last Seen: 46 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Μαίου 4 7 hours ago, Paris said: Οπότε έμαθα πως θα βγει το Ιντεφίξ μέχρι το φεστιβάλ για να πουλήσουν τον καλεσμένο και τώρα που το έμαθα αυτό, μου έφυγε η πρεμούρα, καλύφθηκα για φέτος... Εγώ πάλι έμαθα ότι είναι στο τυπογραφείο οπότε... βλέπω 50-50 πιθανότητα να του πουν "pardon είναι στο τυπογραφείο" όταν έλθει! Αλλά δε βαριέσαι, το πολύ-πολύ να του πάω κάνα Σπάιντερμαν του Καμπανά να υπογράψει! 3 4 Παράθεση
rolandofshire Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 31638 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 1165 Reputation: 7818 Achievement Points: 1217 Days Won: 6 With Us For: 3299 Days Status: Offline Last Seen: 53 λεπτά πριν Age: 36 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 23 ώρες πριν, constantinople είπε: Εγώ πάλι έμαθα ότι είναι στο τυπογραφείο οπότε. Α νόμιζα ο Fenech είναι στο τυπογραφείο και λέω μπράαααααβο, πήγε μόνος του ο άνθρωπος να επιβλέψει γιατί απήυδυσε. 2 11 Παράθεση
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 117 Content Count: 3953 Reputation: 23245 Achievement Points: 3030 Days Won: 115 With Us For: 1646 Days Status: Online Last Seen: 11 λεπτά πριν Age: 16 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Λοιπόν, όταν υπόσχομαι κάτι θέλω να το πραγματοποιώ... Κάλεσα σήμερα τη ΜΑΜΟΥΘ και ιδού ( κάπως περιληπτικά γιατί είμαι από κινητό): 1) Από επανεκδόσεις Λούκυ Λουκ θα κυκλοφορήσουν ο Μπίλυ ο τρομερός και οι Αντίπαλοι μέσα στο 2024, ενώ μου είπε ότι θα κυκλοφορήσει και το καινούριο. 2) Από Αστερίξ θα επανεκδοθεί ο Αγώνας των αρχηγών, πάλι μέσα στη χρονιά, ενώ τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει - παράλληλα με τη Γαλλία - το νέο άλμπουμ. 3) Θα κυκλοφορήσει σύντομα νέο Μπλεϊκ και Μόρτιμερ ( δεν μου είπε ποιο, αλλά εικάζω ότι πρόκειται για τους πέντε λόρδους). Έπειτα θα προβούν και σε επανεκδόσεις των εξαντλημένων πρώτων άλμπουμ. 4) Μέσα στον Μάιο πάει για επανέκδοση το Σκήπτρο του Οττοκαρ από Τεντέν 5) Το Ιζνογκούντ #31 θα κυκλοφορήσει ( κατά τα λεγόμενά τους) τον Σεπτέμβριο 6) Έρχεται επίσης και νέο Ιντεφίξ( εδώ πρέπει να μου είπε και ημερομηνία, αλλά δεν πρόλαβα να σημειώσω) 7) Μου είπε ότι πριν κλείσει η χρονιά θα συνεχίσουν την από χρόνια εκκρεμή σειρά του Ραν ταν πλαν. 8) Τέλος, με πληροφόρησε ότι έρχεται το δεύτερο μέρος του Viva Αναρχία μέσα στο 2026! Εικόνες και emojis, όταν γυρίσω σπίτι! 11 2 2 Παράθεση
Lelis Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 34230 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 636 Reputation: 5591 Achievement Points: 713 Days Won: 1 With Us For: 2287 Days Status: Online Last Seen: 1 λεπτό πριν Age: 35 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 2 min ago , Θοδωρής Καραπάνος said: Λοιπόν, όταν υπόσχομαι κάτι θέλω να το πραγματοποιώ... Κάλεσα σήμερα τη ΜΑΜΟΥΘ και ιδού ( κάπως περιληπτικά γιατί είμαι από κινητό): 1) Από επανεκδόσεις Λούκυ Λουκ θα κυκλοφορήσουν ο Μπίλυ ο τρομερός και οι Αντίπαλοι μέσα στο 2024, ενώ μου είπε ότι θα κυκλοφορήσει και το καινούριο. 2) Από Αστερίξ θα επανεκδοθεί ο Αγώνας των αρχηγών, πάλι μέσα στη χρονιά, ενώ τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει - παράλληλα με τη Γαλλία - το νέο άλμπουμ. 3) Θα κυκλοφορήσει σύντομα νέο Μπλεϊκ και Μόρτιμερ ( δεν μου είπε ποιο, αλλά εικάζω ότι πρόκειται για τους πέντε λόρδους). Έπειτα θα προβούν και σε επανεκδόσεις των εξαντλημένων πρώτων άλμπουμ. 4) Μέσα στον Μάιο πάει για επανέκδοση το Σκήπτρο του Οττοκαρ από Τεντέν 5) Το Ιζνογκούντ #31 θα κυκλοφορήσει ( κατά τα λεγόμενά τους) τον Σεπτέμβριο 6) Έρχεται επίσης και νέο Ιντεφίξ( εδώ πρέπει να μου είπε και ημερομηνία, αλλά δεν πρόλαβα να σημειώσω) 7) Μου είπε ότι πριν κλείσει η χρονιά θα συνεχίσουν την από χρόνια εκκρεμή σειρά του Ραν ταν πλαν. 8) Τέλος, με πληροφόρησε ότι έρχεται το δεύτερο μέρος του Viva Αναρχία μέσα στο 2026! Εικόνες και emojis, όταν γυρίσω σπίτι! Για κάποια λόγο από όλα αυτά μόνο τον Τεν Τεν πιστεύω, που φαίνεται να τα κυκλοφορούν προς το παρόν με μια καλή συχνότητα 5-6 μήνες και κάποιες φορές 1-2 μαζεμένα. Μπλέικ και Μόρτιμερ και Ραν τα πλαν αν βγει κάτι μέσα στην χρονιά το λέω από τώρα χαρίζω όλα μου τα κόμικς 6 1 3 1 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 122 Content Count: 5900 Reputation: 62746 Achievement Points: 5501 Days Won: 295 With Us For: 5669 Days Status: Offline Last Seen: 46 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 11 min ago , Θοδωρής Καραπάνος said: 5) Το Ιζνογκούντ #31 θα κυκλοφορήσει ( κατά τα λεγόμενά τους) τον Σεπτέμβριο <Laz mode on> Δηλαδή Ιζνογκούντ θα αρχίσει να ετοιμάζεται από φθινόπωρο, πάει για εκτύπωση κατά το Πάσχα και θα βγει από το τυπογραφείο όπως λένε, τον Σεπτέμβριο... του 2026! <Laz mode off> 2 9 Παράθεση
rolandofshire Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 31638 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 1165 Reputation: 7818 Achievement Points: 1217 Days Won: 6 With Us For: 3299 Days Status: Offline Last Seen: 53 λεπτά πριν Age: 36 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 12 λεπτά πριν, Lelis είπε: Για κάποια λόγο από όλα αυτά μόνο τον Τεν Τεν πιστεύω, που φαίνεται να τα κυκλοφορούν προς το παρόν με μια καλή συχνότητα 5-6 μήνες και κάποιες φορές 1-2 μαζεμένα. Μπλέικ και Μόρτιμερ και Ραν τα πλαν αν βγει κάτι μέσα στην χρονιά το λέω από τώρα χαρίζω όλα μου τα κόμικς Dibs εδώ, το είπα πρώτος 6 Παράθεση
nikolas12 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 654 Content Count: 4923 Reputation: 42942 Achievement Points: 2310 Days Won: 284 With Us For: 2486 Days Status: Offline Last Seen: 40 λεπτά πριν Age: 29 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 36 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: Λοιπόν, όταν υπόσχομαι κάτι θέλω να το πραγματοποιώ... Κάλεσα σήμερα τη ΜΑΜΟΥΘ και ιδού ( κάπως περιληπτικά γιατί είμαι από κινητό): 1) Από επανεκδόσεις Λούκυ Λουκ θα κυκλοφορήσουν ο Μπίλυ ο τρομερός και οι Αντίπαλοι μέσα στο 2024, ενώ μου είπε ότι θα κυκλοφορήσει και το καινούριο. 2) Από Αστερίξ θα επανεκδοθεί ο Αγώνας των αρχηγών, πάλι μέσα στη χρονιά, ενώ τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει - παράλληλα με τη Γαλλία - το νέο άλμπουμ. 3) Θα κυκλοφορήσει σύντομα νέο Μπλεϊκ και Μόρτιμερ ( δεν μου είπε ποιο, αλλά εικάζω ότι πρόκειται για τους πέντε λόρδους). Έπειτα θα προβούν και σε επανεκδόσεις των εξαντλημένων πρώτων άλμπουμ. 4) Μέσα στον Μάιο πάει για επανέκδοση το Σκήπτρο του Οττοκαρ από Τεντέν 5) Το Ιζνογκούντ #31 θα κυκλοφορήσει ( κατά τα λεγόμενά τους) τον Σεπτέμβριο 6) Έρχεται επίσης και νέο Ιντεφίξ( εδώ πρέπει να μου είπε και ημερομηνία, αλλά δεν πρόλαβα να σημειώσω) 7) Μου είπε ότι πριν κλείσει η χρονιά θα συνεχίσουν την από χρόνια εκκρεμή σειρά του Ραν ταν πλαν. 8) Τέλος, με πληροφόρησε ότι έρχεται το δεύτερο μέρος του Viva Αναρχία μέσα στο 2026! Εικόνες και emojis, όταν γυρίσω σπίτι! Πάμε για μετάφραση: 1) Λογικά το ένα από τα δύο, άντε και το καινούριο μπορεί να είναι στο τυπογραφείο τέλος του 25. 2) Μια επανέκδοση και το καινούριο παράλληλα με τη ΓαλλιΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 3) Από 2026 στο τυπογραφείο. 4) Θα γίνει η επανέκδοση. 5) Σεπτέμβριο του 2026 εννοούσαμε. 6) Μάλλον από του χρόνου γιατί βγήκε μόλις το 2. 7) Ραντανπλαν ίσως το 2027, αλλά μπορεί και το 2028 στο τυπογραφείο. 8) Θα συνεχίσουμε τη σειρά του 2020 μετά από 6 χρόνια! Λογικά. Ίσως. Μπορεί. Μάλλον. Έχουμε χρόνο. Ίσως στο τυπογραφείο. Ενδέχεται. Καλέστε μας πάλι σε 1-2 χρόνια. Πέραν της πλάκας μακάρι να γινόντουσαν όλα αυτά γιατί θα ήταν ωραίες κινήσεις, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. 4 1 7 Παράθεση
Laz33 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 31613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 5136 Reputation: 40424 Achievement Points: 5329 Days Won: 110 With Us For: 3313 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 41 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 (Επεξεργασία) Aν βγάλουν επανέκδοση Μπίλυ Τρομερό και Αντίπαλους (που υπάρχουν διαθέσιμα στη σκληρόδετη έκδοση) θα είναι τραγικοί για άλλη μια φορά. Υπάρχουν πάνω από 50 εξαντλημένα τεύχη κι αυτοί σκέφτονται να επανεκδώσουν δύο που είναι διαθέσιμα. Τι να πεις... Για τα υπόλοιπα δεν πιστεύω τίποτα. Μόνο το Ιντεφίξ θα βγει στα κοντά, μιας και πήρε ISBN. Το νέο Λούκυ βλέπω να πηγαίνει για μετά το καλοκαίρι, ενώ όλα τα υπόλοιπα που είπαν θα τα δούμε από ΄26 και άμα... Επεξεργασία Μαίου 5 από Laz33 9 Παράθεση
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 117 Content Count: 3953 Reputation: 23245 Achievement Points: 3030 Days Won: 115 With Us For: 1646 Days Status: Online Last Seen: 11 λεπτά πριν Age: 16 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 38 λεπτά πριν, Lelis είπε: Μπλέικ και Μόρτιμερ και Ραν τα πλαν αν βγει κάτι μέσα στην χρονιά το λέω από τώρα χαρίζω όλα μου τα κόμικς Να ξέρεις τα έχω κρατήσει πρώτος ( για να είμαστε καλά σε κάθε περίπτωση) 5 1 Παράθεση
rolandofshire Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 31638 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 1165 Reputation: 7818 Achievement Points: 1217 Days Won: 6 With Us For: 3299 Days Status: Offline Last Seen: 53 λεπτά πριν Age: 36 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 7 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: Να ξέρεις τα έχω κρατήσει πρώτος ( για να είμαστε καλά σε κάθε περίπτωση) Ανοίγεις beef; 10 τραγούδια για τη Θεσσαλονίκη θα βρεις αύριο 6 Παράθεση
natsos Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 40190 Group: Members Topic Count: 65 Content Count: 1117 Reputation: 7393 Achievement Points: 1236 Days Won: 15 With Us For: 814 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Age: 15 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 50 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: ) Από επανεκδόσεις Λούκυ Λουκ θα κυκλοφορήσουν ο Μπίλυ ο τρομερός και οι Αντίπαλοι μέσα στο 2024, Από πέρσι το ίδιο λένε από τη Μαμούθ ; Φαντάσου !! 4 5 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 122 Content Count: 5900 Reputation: 62746 Achievement Points: 5501 Days Won: 295 With Us For: 5669 Days Status: Offline Last Seen: 46 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Μέσα σ'όλα έστειλα μήνυμα στη Μαμούθ και τους πρότεινα να τυπώσουν το Τεντέν και Αλφ-Αρτ! 3 7 Παράθεση
Paris Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 30086 Group: Members Topic Count: 28 Content Count: 947 Reputation: 7329 Achievement Points: 964 Days Won: 0 With Us For: 4081 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 1 ώρα πριν, nikolas12 είπε: 8) Θα συνεχίσουμε τη σειρά του 2020 μετά από 6 χρόνια! Λογικά. Ίσως. Μπορεί. Μάλλον. Έχουμε χρόνο. Ίσως στο τυπογραφείο. Ενδέχεται. Καλέστε μας πάλι σε 1-2 χρόνια. . Στην ουρά κύριος Περιμένουμε τον 1o τόμο Joe Bar από το 2010 8 πρωθυπουργούς έχει αλλάξει η χώρα από τότε (boom πολιτικό χιούμορ) 10 Παράθεση
albertus magnus Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 11226 Group: Members Topic Count: 143 Content Count: 3072 Reputation: 19182 Achievement Points: 3139 Days Won: 12 With Us For: 5777 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 08:19 PM Age: 157 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 (Επεξεργασία) Εγώ δεν θα σχολιάσω το αν θα βγουν όλα αυτά ή όχι αλλά θα γκρινιάξω ότι άλλη μια φορά στις επανεκδόσεις παραλείπεται πάλι ο Ιζνογκούντ. Χαιρομαι πολύ όταν ξαναβλεπω παλιά Αστερίξ, Τεντέν, Λούκυ Λουκ αλλα ρε παιδιά είναι και κάποια τεύχη Ιζνογκούντ εξαντλημένα χρόνια τώρα. Οσο ζω ελπίζω πάντως ότι όταν βγάλει τα 31 και 32 που λείπουν ακόμα ίσως βγάλει και κανένα από τα παλια νούμερα (αν στο μεταξύ δεν βγει και κάνα άλλο καινούριο και πάρει σειρά) Επεξεργασία Μαίου 5 από albertus magnus 8 Παράθεση
choriai20 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 38941 Group: Νέα Μέλη Topic Count: 2 Content Count: 24 Reputation: 147 Achievement Points: 44 Days Won: 0 With Us For: 1148 Days Status: Offline Last Seen: 10 ώρες πριν Age: 17 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 On 1/4/2025 στο 5:49 ΜΜ, constantinople είπε: Έμαθα από σίγουρη πηγή ότι η Μαμούθ θα εκδώσει μέσα στο 2025 νέο Αστερίξ, νέο Ιντεφίξ, νέο Λούκυ Λουκ, νέο Ραντανπλάν, νέο Μπλέηκ και Μόρτιμερ καθώς και μια παλιά σειρά που έκλεισαν να βγάλουν αλλά δεν μπορούν να την ανακοινώσουν ακόμη! Τελικά το Βιβα Αναρχία ήταν η παλιά σειρά ή μας κρύβουν κάτι ακόμα (Μάλλον όχι); 4 Παράθεση
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 117 Content Count: 3953 Reputation: 23245 Achievement Points: 3030 Days Won: 115 With Us For: 1646 Days Status: Online Last Seen: 11 λεπτά πριν Age: 16 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Χμμμ... Σαν πολλά ποστ δεν μαζεύτηκαν; Ας απαντήσω σε ορισμένα! 5 ώρες πριν, rolandofshire είπε: Ανοίγεις beef; 10 τραγούδια για τη Θεσσαλονίκη θα βρεις αύριο Α ναι ε; 5 ώρες πριν, natsos είπε: Από πέρσι το ίδιο λένε από τη Μαμούθ ; Φαντάσου !! Μα είδες; Είναι κι αυτοί, είμαι κι εγώ... πρώτα φρούτα! 4 ώρες πριν, Paris είπε: Περιμένουμε τον 1o τόμο Joe Bar από το 2010 8 πρωθυπουργούς έχει αλλάξει η χώρα από τότε (boom πολιτικό χιούμορ) Α πα πα πολιτικό σχόλιο! Θα εισηγηθώ στο Κέντρο Ελέγχου για το ban σου 3 ώρες πριν, albertus magnus είπε: Εγώ δεν θα σχολιάσω το αν θα βγουν όλα αυτά ή όχι αλλά θα γκρινιάξω ότι άλλη μια φορά στις επανεκδόσεις παραλείπεται πάλι ο Ιζνογκούντ. Κοίταξε, μεταξύ μας δεν μπορώ να τους το καταλογίσω αυτό, επειδή δεν τους ρώτησα... Ωστόσο πράγματι απ' ό,τι έχω καταλάβει η ΜΑΜΟΥΘ επιδιώκει να κλείσει πρώτα τις σειρές κι έπειτα να προβεί σε επανεκδόσεις, πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσο είναι ρεαλιστικό...! 6 Παράθεση
nikolas12 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 654 Content Count: 4923 Reputation: 42942 Achievement Points: 2310 Days Won: 284 With Us For: 2486 Days Status: Offline Last Seen: 40 λεπτά πριν Age: 29 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 4 ώρες πριν, constantinople είπε: Μέσα σ'όλα έστειλα μήνυμα στη Μαμούθ και τους πρότεινα να τυπώσουν το Τεντέν και Αλφ-Αρτ! ΟΧΙ, ΜΗ! ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ! 8 Παράθεση
hudson Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 88 Content Count: 3171 Reputation: 31601 Achievement Points: 3216 Days Won: 118 With Us For: 2785 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 44 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 7 ώρες πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: 1) Από επανεκδόσεις Λούκυ Λουκ θα κυκλοφορήσουν ο Μπίλυ ο τρομερός και οι Αντίπαλοι μέσα στο 2024, ενώ μου είπε ότι θα κυκλοφορήσει και το καινούριο Είμαι σίγουρος ότι είναι της Μαμούθ το λάθος και όχι δικό σου. Κάτι παρόμοιο έκανε και στο τελευταίο Τεντέν, που έγραψε στα στοιχεία έκδοσης ότι η μετάφραση έγινε το 2025, αλλά εκδόθηκε το 2024. 2 3 Παράθεση
Lelis Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 Member ID: 34230 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 636 Reputation: 5591 Achievement Points: 713 Days Won: 1 With Us For: 2287 Days Status: Online Last Seen: 1 λεπτό πριν Age: 35 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5 (Επεξεργασία) 5 hours ago, constantinople said: Μέσα σ'όλα έστειλα μήνυμα στη Μαμούθ και τους πρότεινα να τυπώσουν το Τεντέν και Αλφ-Αρτ! Συμφωνώ με @ nikolas12 . Μην τους χαλάσουμε τον προγραμματισμό, ειδικά στον Τεν Τεν που το πάνε σταθερά. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου και με τους Μαμουθ ρυθμούς, το 2031 θα έχουμε επιτέλους επανέκδοση σε όλα τα τεύχη Τεν Τεν με το πιο σωστό τρόπο μάλιστα. Είμαστε τόσο κοντά......μην τους βάζουμε ιδέες και αλλάξουν καμια ράχη και φτου και απο την αρχή...25 χρόνια χαμένων κόπων και αποτυχίας μετά την αποτυχία, μην ρισκάρουμε.. Επεξεργασία Μαίου 5 από Lelis 8 Παράθεση
hudson Δημοσιεύτηκε Μαίου 16 Member ID: 32406 Group: Members Topic Count: 88 Content Count: 3171 Reputation: 31601 Achievement Points: 3216 Days Won: 118 With Us For: 2785 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 44 Δημοσιεύτηκε Μαίου 16 Κυκλοφόρησε https://mamouthcomix-eshop.gr/product/ο-ιντεφίξ-και-οι-ανυπότακτοι-02-ο-ιντεφί/ Και σε κομικσάδικα 13 2 Παράθεση
constantinople Δημοσιεύτηκε Μαίου 16 Member ID: 11736 Group: Moderator Topic Count: 122 Content Count: 5900 Reputation: 62746 Achievement Points: 5501 Days Won: 295 With Us For: 5669 Days Status: Offline Last Seen: 46 λεπτά πριν Age: 108 Δημοσιεύτηκε Μαίου 16 Ορίστε! Που κρυφτήκατε τώρα εσείς που φέρνατε την καταστροφή; 5 4 1 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις