Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  30298
  • Group:  Members
  • Topic Count:  14
  • Content Count:  1897
  • Achievement Points:  1914
  • Days Won:  24
  • With Us For:  3998 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Και στην τριλογία του Raimi έχει spider-sense. 

• Member ID:  31613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  5156
  • Achievement Points:  5349
  • Days Won:  110
  • With Us For:  3324 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
11 ώρες πριν, Mandrake είπε:

Εδώ σε πείραξε που στον Λούκυ Λουκ το τσιγάρο αντικαταστάθηκε με ένα στάχυ ή ότι σχεδιαστικά τα γόνατά του είναι στραβά (που είναι στο ίδιο μέσον και ΔΕΝ είναι adaptations!) και θεωρείς "μικροδιαφορές" το origin ενός από τους μεγαλύτερους εχθρούς του, το οποίο μάλιστα απέχει χιλιόμετρα; Μικροδιαφορά είναι το ότι έχουν αλλάξει τις ικανότητές και σε κάποιο βαθμό την προσωπικότητά του, την προσωπική του ζωή και πως τον επηρέασε αυτό στη συνέχεια; Μα πέρα απ' τη γνωστή φράση του θείου Μπεν (στο βαθμό που τον διαμορφώνει), δεν έμεινε κάτι ίδιο! Εσύ από που τον θυμόσουν τον Spider-Man "έτσι όπως τον ξέρεις από τον Stan Lee"; Ποιος Stan Lee και ποιος Steve Ditko τα έγραψε αυτά που είδαμε στις ταινίες και που; Τότε βέβαια δεν υπήρχε Venom ούτε κατά διάνοια... Και ποιες θα ήταν δηλαδή οι "χοντρές διαφορές" κατά τη γνώμη σου; Να παρουσιάσουν τον Spider-Man ως Thor; Να τον κάνουν γυναίκα; Να του αλλάξουν το κοινωνικό status; Μα αυτά δε θα μπορούσαν ποτέ να τα κάνουν διότι θα τους είχαν λιντσάρει. Ο βασικός πυρήνας παραμένει και μόνο. Τι διαβάζω πάλι βραδιάτικα... Επειδή δεν έχει νόημα να ανοίγω πάλι spoilers και να επεκταθώ (διότι αν έχεις όντως διαβάσει κάτι στο παρελθόν είναι βέβαιο ότι το θυμάσαι λάθος), πιάσε διάβασε ιστορίες με τους συγκεκριμένους χαρακτήρες που ανέφερα απ' τα "The Amazing Spider-Man", ξαναδές τις ταινίες και μιλάμε πάλι. Πιο πιστός ήταν ο πιλότος του '78 της τηλεοπτικής σειράς που ακολούθησε, πιο πιστές ήταν επίσης οι δυο ταινίες με τον Γκάρφιλντ. Η τριλογία του Sam Raimi ως μεταφορά ήταν άστα... Το σώζει βέβαια η cultίλα που είχαν (Bruce Campbell! :respect: ) και το φοβερό παίξιμο των υπερκακοποιών (μιλάμε για ονόματα, άλλωστε!)! Και τα εφέ ήταν ωραία, δεν αντιλέγω... :)

EDIT: Όπα, κάπου χάθηκε η συζήτηση... Εγώ αναφέρομαι στις διαφορές με την τριλογία των κινηματογραφικών ταινιών του Sam Raimi! Στο Ultimate Universe υπάρχουν πάλι αρκετές, αλλά δεν αφορούν αυτά που αναφέρω παραπάνω... Καμία σχέση πάλι, όμως σε ότι αφορά τον Venom, τον Green Goblin κτλ. Θα δεις... Είναι καινούργιο απ' όλες τις απόψεις και στους αυτόνομους ήρωες και στις ομάδες και οι χαρακτήρες τους, όλα... Εμένα δε μου άρεσε να πω την αλήθεια παιδιά, ήθελα ν' αποφύγω το σχόλιο για ν' αποθαρρύνω υποψήφιους πελάτες της "Hachette", αλλά εννοείται πως θα τον πάρω και αυτόν τον τόμο, όχι μόνο γιατί θέλω τη σειρά ολοκληρωμένη, αλλά γιατί είναι μια ακόμη πολύ καλή έκδοση που αξίζει τα λεφτά μου, η οποία θα έχει και τα εξτραδάκια της, όπως όλες οι προηγούμενες. Προσωπικά τα "Ultimate Fantastic Four" μου αρέσανε πολύ! Ίσως ήταν η συγκεκριμένη ιστορία που εκδόθηκε στην Ελλάδα, βέβαια, αλλά ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ! Και οι Ultimates, είτε έτσι λέγονται, είτε Εκδικητές, συνήθως δεν απογοητεύουν! Από κει και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Είπα ότι μέχρι να διαβάσω τον τόμο δεν θα ξανασχολιάσω για τις διαφορές των δύο συμπάντων.
Απλά επειδή είδα αναφέρεις κάτι για Λούκυ Λουκ που είναι ανακριβές. Δεν είπα ποτέ ότι ο νέος Λούκυ Λουκ (αυτός του Ασντέ) είναι επαναπροσδιορισμένος σε σχέση με αυτόν του Μορίς.
Απλά επεσήμανα κάποιες μικροδιαφορές (κυρίως σχεδιαστικές) που λογικό είναι να υπάρχουν.
Eδώ υπήρχαν και ανάμεσα στον Μορίς του ΄50, τον Μορίς του ΄60, του ΄70, του ΄80 και πάει λέγοντας.
Ούτε είπα ότι με πείραξε που αντικαταστάθηκε το τσιγάρο (το οποίο αντικατέστησε ο Μορίς απ΄το 1983).
Ναι, θα προτιμούσα να είχε ακόμα το τσιγάρο και όχι το στάχυ, αλλά όχι ότι χαλάστηκα κιόλας γι΄αυτό το λόγο.
Σόρυ για το off-topic :)

• Member ID:  1790
  • Topic Count:  130
  • Content Count:  7781
  • Achievement Points:  8121
  • Days Won:  29
  • With Us For:  6680 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)
3 ώρες πριν, Laz33 είπε:

Είπα ότι μέχρι να διαβάσω τον τόμο δεν θα ξανασχολιάσω για τις διαφορές των δύο συμπάντων.
Απλά επειδή είδα αναφέρεις κάτι για Λούκυ Λουκ που είναι ανακριβές. Δεν είπα ποτέ ότι ο νέος Λούκυ Λουκ (αυτός του Ασντέ) είναι επαναπροσδιορισμένος σε σχέση με αυτόν του Μορίς.
Απλά επεσήμανα κάποιες μικροδιαφορές (κυρίως σχεδιαστικές) που λογικό είναι να υπάρχουν.
Eδώ υπήρχαν και ανάμεσα στον Μορίς του ΄50, τον Μορίς του ΄60, του ΄70, του ΄80 και πάει λέγοντας.
Ούτε είπα ότι με πείραξε που αντικαταστάθηκε το τσιγάρο (το οποίο αντικατέστησε ο Μορίς απ΄το 1983).
Ναι, θα προτιμούσα να είχε ακόμα το τσιγάρο και όχι το στάχυ, αλλά όχι ότι χαλάστηκα κιόλας γι΄αυτό το λόγο.
Σόρυ για το off-topic :)

Δυσανασχέτησες με αυτή του τη μορφή και αυτή είναι μια πραγματική λεπτομέρεια και μάλιστα στο ίδιο μέσο! Από την άλλη μου λες ότι έχεις διαβάσει τις πρωτότυπες ιστορίες και όχι μόνο δε δυσανασχέτησες με αυτές τις διαφορές που ανέφερα, αλλά τις αγκάλιασες κιόλας τις ταινίες αυτές διότι δε διέφεραν και πολύ απ' τα κόμικς! Λοιπόν αυτό είναι λάθος και το απέδειξα παραπάνω. Από τότε που ξεκίνησε το κόμικ "The Amazing Spider-Man" μέχρι σήμερα, έχουν βγει δεκάδες τηλεοπτικές & κινηματογραφικές παραγωγές, ακόμη και άκυρα rip-off απ' την Τουρκία και πουθενά δεν είχαν τόσες χοντρές ανακρίβειες (εντάξει..ας "κόψω κάτι", έβαλα και το "3 Dev Adam" μέσα. :lol2:). Ακόμη και στο "Ultimate Spider-Man" που φτιάχτηκε για να "στέκεται μόνο του" ως σύμπαν

Spoiler

τη φόρμουλα του ιστού την είχε εφεύρει ο πατέρας του, όπου τη βρήκε ο Peter Parker και την τελειοποίησε. Αυτά τα να αγχώνεται και μη μπορεί να σκαρφαλώσει κτλ., είναι για γέλια (μάλλον για κλάματα). Από κει και πέρα, εάν τα παραβλέψει κανείς κι αν βάλει στο μυαλό του ότι "εντάξει..απ' την Marvel Comics είναι, πολυσύμπαν έχει, ένα ακόμη εναλλακτικό είναι κι αυτό εδώ", περνάει η ώρα του καλά παρακολουθώντας τες, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα αναφερθούν τα σεναριακά λάθη, μεταξύ άλλων κι εφόσον πρόκειται για κινηματογραφική προσαρμογή (adaptation) η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

Πλην της 3ης φυσικά που έφυγα παντελώς απογοητευμένος από τις αίθουσες... Δε με έχει "χαλάσει" τόσο πολύ άλλη υπερηρωική ταινία, αν εξαιρέσεις ίσως το "Thor: Ragnarok" στο οποίο περίμενα μεγαλεία (καλά το πήγε στην αρχή) και κατέληξε σε αυτό το αχαρακτήριστο πράμα...

Επεξεργασία από Mandrake

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, Tsaklas είπε:

Και στην τριλογία του Raimi έχει spider-sense. 

Ναι, δεν ήμουν σίγουρος. Για βοήθησέ με ωστόσο... Που δεν είχε αραχνοαίσθηση; Στις επόμενες με τον Γκάρφιλντ; Ή μόνο στον τελευταίο του "MCU"; Το "Far From Home" φίλε @Bilisόμως, είναι ταινία της "Sony" και όχι της "Marvel Studios"! Εάν αποφάσισαν να βάλουν μετά που "τα τσούγκρισαν" την αραχνοαίσθηση, είναι άλλο καπέλο. Στο "MCU" υπάρχει μόνο η σκηνή που αναφέρω (τα "Marvel Studios" έκλειναν το μάτι στο κοινό), η οποία μάλιστα δεν ήταν σε μάχη, μέσα σε αρκετές μάχες που έδωσε ο Spider-Man. Και είναι απ' τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του. Βγήκαμε όμως off-topic κι αν θέλει κάποιος ας τα μετακινήσει αυτά κάπου. Στην 3η ταινία του Sam Raimi ας πούμε...

• Member ID:  35023
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  1059
  • Achievement Points:  1111
  • Days Won:  1
  • With Us For:  2128 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
8 λεπτά πριν, Mandrake είπε:

Ναι, δεν ήμουν σίγουρος. Για βοήθησέ με ωστόσο... Που δεν είχε αραχνοαίσθηση; Στις επόμενες με τον Γκάρφιλντ; Ή μόνο στον τελευταίο του "MCU"; Το "Far From Home" φίλε @Bilisόμως, είναι ταινία της "Sony" και όχι της "Marvel Studios"! Εάν αποφάσισαν να βάλουν μετά που "τα τσούγκρισαν" την αραχνοαίσθηση, είναι άλλο καπέλο. Στο "MCU" υπάρχει μόνο η σκηνή που αναφέρω (τα "Marvel Studios" έκλειναν το μάτι στο κοινό), η οποία μάλιστα δεν ήταν σε μάχη, μέσα σε αρκετές μάχες που έδωσε ο Spider-Man. Και είναι απ' τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του. Βγήκαμε όμως off-topic κι αν θέλει κάποιος ας τα μετακινήσει αυτά κάπου. Στην 3η ταινία του Sam Raimi ας πούμε...

Το Far From Home είναι συμπαραγωγή της Marvel και της Sony και σίγουρα είναι μέρος του MCU. Και μάλιστα, ο Spider-Man χρησιμοποιεί την αραχνοαίσθηση στην τελική μάχη, άρα δεν υπάρχει κινηματογραφική εκδοχή του Spider-Man χωρίς αραχνοαίσθηση.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
9 λεπτά πριν, Bilis είπε:

Το Far From Home είναι συμπαραγωγή της Marvel και της Sony και σίγουρα είναι μέρος του MCU. Και μάλιστα, ο Spider-Man χρησιμοποιεί την αραχνοαίσθηση στην τελική μάχη, άρα δεν υπάρχει κινηματογραφική εκδοχή του Spider-Man χωρίς αραχνοαίσθηση.

Έχεις δίκιο, συμπαραγωγή είναι. Ο ντόρος ότι δεν του είχαν δώσει είχε γίνει λοιπόν στο "Captain America: Civil War", στο "Avengers: Infinity War", στο "Avengers: Endgame" & στο "Spider-Man: Homecoming". Μετά φαίνεται πως άλλαξαν γνώμη, διότι μέχρι τότε δεν έδειξε πουθενά να έχει και δεν τον βοήθησε ποτέ σε καμία μάχη. Υπάρχει λοιπόν κινηματογραφική εκδοχή του χωρίς αραχνοαίσθηση ή όχι; :)

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Mandrake είπε:

Δυσανασχέτησες με αυτή του τη μορφή και αυτή είναι μια πραγματική λεπτομέρεια και μάλιστα στο ίδιο μέσο! Από την άλλη μου λες ότι έχεις διαβάσει τις πρωτότυπες ιστορίες και όχι μόνο δε δυσανασχέτησες με αυτές τις διαφορές που ανέφερα, αλλά τις αγκάλιασες κιόλας τις ταινίες αυτές διότι δε διέφεραν και πολύ απ' τα κόμικς! Λοιπόν αυτό είναι λάθος και το απέδειξα παραπάνω. Από τότε που ξεκίνησε το κόμικ "The Amazing Spider-Man" μέχρι σήμερα, έχουν βγει δεκάδες τηλεοπτικές & κινηματογραφικές παραγωγές, ακόμη και άκυρα rip-off απ' την Τουρκία και πουθενά δεν είχαν τόσες χοντρές ανακρίβειες (εντάξει..ας "κόψω κάτι", έβαλα και το "3 Dev Adam" μέσα. :lol2:). Ακόμη και στο "Ultimate Spider-Man" που φτιάχτηκε για να "στέκεται μόνο του" ως σύμπαν

Απόκρυψη περιεχομένων

τη φόρμουλα του ιστού την είχε εφεύρει ο πατέρας του, όπου τη βρήκε ο Peter Parker και την τελειοποίησε. Αυτά τα να αγχώνεται και μη μπορεί να σκαρφαλώσει κτλ., είναι για γέλια (μάλλον για κλάματα). Από κει και πέρα, εάν τα παραβλέψει κανείς κι αν βάλει στο μυαλό του ότι "εντάξει..απ' την Marvel Comics είναι, πολυσύμπαν έχει, ένα ακόμη εναλλακτικό είναι κι αυτό εδώ", περνάει η ώρα του καλά παρακολουθώντας τες, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα αναφερθούν τα σεναριακά λάθη, μεταξύ άλλων κι εφόσον πρόκειται για κινηματογραφική προσαρμογή (adaptation) η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

Πλην της 3ης φυσικά που έφυγα παντελώς απογοητευμένος από τις αίθουσες... Δε με έχει "χαλάσει" τόσο πολύ άλλη υπερηρωική ταινία, αν εξαιρέσεις ίσως το "Thor: Ragnarok" στο οποίο περίμενα μεγαλεία (καλά το πήγε στην αρχή) και κατέληξε σε αυτό το αχαρακτήριστο πράμα...

Για τον Spider-Man δεν θα σχολιάσω μέχρι να το διαβάσω.
Για τον Λούκυ Λουκ παρεξήγησες.

Καταρχάς (άσχετα αν άλλαξε όνομα η σειρά απ΄όταν ανέλαβε ο Ασντέ) δεν είπα ποτέ ότι άλλαξε το σύμπαν του Λούκυ Λουκ.
Ούτε εγώ το είπα ούτε η εταιρεία το είπε (σε αντίθεση με τον Spider-Man).
Κατά 2ον δεν χαλάστηκα που έκοψε το τσιγάρο.
Χαλάστηκα που οι Άγγλοι της cinebook αντικατέστησαν στο εξώφυλλο του άλμπουμ "Νταίηζυ Τάουν" το τσιγάρο με το στάχυ.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Το ότι ο ΛΛ παρουσιάζεται χωρίς τσιγάρο απ΄το ΄83 κι έπειτα δεν με πειράζει, αλλά να παίρνεις ένα παλιό άλμπουμ και να κάνεις εικαστική παρέμβαση λόγω λογοκρισίας με βρίσκει αντίθετο.
Αλλοιώνεις τη δουλειά του δημιουργού έτσι.

Φεύγουμε πάντως πολύ off-topic. Καλύτερα να σταματήσουμε ή να μεταφέρουμε αλλού τη συζήτηση :)

• Member ID:  35207
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  380
  • Achievement Points:  385
  • Days Won:  3
  • With Us For:  2099 Days
  • Last Seen:  

On 10/10/2020 στο 5:49 ΜΜ, PowerRangers8 είπε:

Τώρα που ξέρουμε για το 30ο τόμο (προσεύχομαι να το πιάσω στα χεριά μου),παρατήρησα πως αρκετοί χαρακτήρες έκαναν τη εμφάνιση τους μέσα στη ελληνική 30αδα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Δεν είναι λίγο άδικο να τους παραμελούμε για να στρέφουμε περισσότερο τη προσοχή μας στους Avengers,Captain America και Spider-Man.Ναι ξέρω πως είναι οι πιο δημοφιλές ήρωες αλλά θα ήταν ωραίο να απασχολήσουμε με άλλους χαρακτήρες με ενδιαφέρονται κοινά.

Χαρακτήρες που εμφανίστηκαν μια φορά είναι: Iron Man, Deadpool,Wolverine,Thor,Guardians of the Calaxy,Fantastic Four (πέρα από το 2ο μέρος που αργεί πολύ),She-Hulk,Doctor Stranger,The Punisher (εντάξει διτυμος τεύχος αλλά ίδια υπόθεση) και Captain Britain.

Μπορείτε να με διορθώσετε αν υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι χαρακτήρες εμφανίζονται παραπάνω από τη μια (ή δυο) φορά στη εξωτερική σειρά.

On 10/10/2020 στο 6:21 ΜΜ, O Φρατζάτος είπε:

Το αστείο είναι πως ο Spider-Man και ο Wolverine είναι οι πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της Marvel γενικά ανεξαρτήτως ταινιών,εποχής και οτιδήποτε άλλο.Ο Spidey έχει τέσσερα σόλο τεύχη ωραία,ο Wolverine όμως έχει ένα (ναι είναι και τα τρία x-men αλλά έτσι και ο Spidey έχει πολλές παρουσίες σε δίαφορα τεύχη).Γνωρίζοντας αυτό θα περίμενε κανείς άλλη μία σόλο ιστορία Wolverine.

On 10/10/2020 στο 7:47 ΜΜ, budd είπε:

Συμφωνώ για τον Wolverine άλλα μου κάνει εντύπωση ότι και για τον Iron Man έχουμε μόνο μια ιστορία.

Για ιστορίες του Άιρον Μαν και εγώ πιστεύω ότι θα δούμε κάποια στιγμή στην συλλογή την ιστορία Άιρον Μαν: Demon in a Bottle. Παρόλα αυτά αν και νομίζω πως αυτή η ιστορία είναι η επικρατέστερη, θα προτιμούσα να έβλεπα τον κλασσικό τόμο The Invincible Άιρον Μαν: The Tragedy and the Triumph (με λατινική αρίθμηση). Αν και την τελευταία δεκαετία ο ήρωας έχει γίνει πολύ δημοφιλής εξαιτίας του MCU, στην συλλογή υπάρχουν μόνο άλλες δύο ιστορίες του, το κλασσικό The Invincible Άιρον Μαν: The Beginning of the End (με λατινική αρίθμηση) και το Άιρον Μαν: The Five Nightmares, ο οποίος είναι country exclusive (αν και έχει εκδοθεί παλαιότερα από την Ανούμπις). Επίσης οι δύο τελευταίοι τόμοι στο εξωτερικό είναι εκτός αρχικής 60άδας.

Από την άλλη, η συλλογή περιέχει αρκετές ιστορίες με τον Θορ, τον Ντέντπουλ και τον Δόκτωρ Στρέιντζ, με τους τόμους των δύο τελευταίων να εμφανίζονται ως επί το πλείστον μετά την δεύτερη 60άδα.

Όσον αφορά τον Κάπτεν Μπρίτεν, ο μοναδικός τόμος που υπάρχει στην συλλογή εκτός του Μουρ, είναι το Κάπτεν Μπρίτεν και ΜΙ13: Vampire State, για τον οποίο δεν γνωρίζω πολλά πράγματα.

Και φυσικά το καλύτερο για το τέλος... τόμοι του Γούλβεριν. Θέλω να ελπίζω ότι θα δούμε τουλάχιστον ακόμα έναν τόμο του Γούλβεριν (του κανονικού, όχι του κλώνου-παιδιού του) στην συλλογή, αν και τα πράγματα εδώ είναι αμφίρροπα. Αν και υπάρχουν μερικοί τόμοι του ήρωα στην συλλογή, η εκδοτική μας τριπλάρει επιτόπια και μας λέει ότι ιστορίες όπως το Ολντ Μαν Λόγκαν και το Ορίτζινς "δεν συμπεριλαμβάνονται στην συλλογή από όσο γνωρίζουνε", παρότι για το πρώτο φημολογείται έντονα ότι η Ανούμπις έχει τα δικαιώματα, καθώς και το δεύτερο έχει εκδοθεί από την Ανούμπις στο παρελθόν (συν του ότι οι τόμοι είναι στην αρχική 60άδα). Από την άλλη με το Όπλο Χ (και αυτό στην αρχική 60άδα) υπάρχει το όλο θέμα με τα δικαιώματα της Οξύ, αν και νομίζω πως ο τόμος είχε εκδοθεί περίπου κοντά χρονολογικά με αυτόν του Κρέιβεν.

Υ.Γ.: Για να κάνουμε πάρτυ με τον @nikolas12... τόμοι Χ-ΜΕΝ. Στην συλλογή δεν υπάρχουν πολλοί τόμοι πέρα το run του Γουίντον (Astonishing) και του Μόρισον (New), καθώς δεν ξέρω κατά πόσο αυτοί ολοκληρώνονται επαρκώς με μόνο δύο τόμους από τον κάθε συγγραφέα. Επομένως, πέρα από την συνέχεια των τόμων αυτών (ιδιαίτερα του Astonishing), θα ήθελα πολύ να δω ιστορίες από τον τίτλο Uncanny. Αν και ξέρω πως δεν υπάρχουν στην συλλογή, είναι κρίμα που δεν περιλαμβάνονται arcs από την Uncanny σειρά (αλλά και από τις άλλες που ανέφερα). Ιδιαίτερα για τους Uncanny Χ-ΜΕΝ, θεωρώ πως το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται πολλές από τις ιστορίες τους στην συλλογή (χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος), είναι επειδή ίσως τα arcs τους να έπιαναν πολλά τεύχη, με αποτέλεσμα να χρειαζόντουσαν πολλοί τόμοι χωρισμένοι σε parts. Αλλά φανταστείτε λίγο τις ιστορίες... Dark Phoenix, Days of Future Past, Mutant Massacre, Fatal Attractions, Age of Apocalypse (το οποίο παίζει να έβγαινε και σε 35 parts), Phalanx Covenant, Operation Zero Tolerance, Messiah Complex και όλα αυτά σε σκληρόδετη έκδοση και με τις επιπλέον πληροφορίες στο τέλος... Το υπέρτατο όνειρο!

Επεξεργασία από kaneda

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
11 λεπτά πριν, kaneda είπε:

Για ιστορίες του Άιρον Μαν και εγώ πιστεύω ότι θα δούμε κάποια στιγμή στην συλλογή την ιστορία Άιρον Μαν: Demon in a Bottle. Παρόλα αυτά αν και νομίζω πως αυτή η ιστορία είναι η επικρατέστερη, θα προτιμούσα να έβλεπα τον κλασσικό τόμο The Invincible Άιρον Μαν: The Tragedy and the Triumph (με λατινική αρίθμηση). Αν και την τελευταία δεκαετία ο ήρωας έχει γίνει πολύ δημοφιλής εξαιτίας του MCU, στην συλλογή υπάρχουν μόνο άλλες δύο ιστορίες του, το κλασσικό The Invincible Άιρον Μαν: The Beginning of the End (με λατινική αρίθμηση) και το Άιρον Μαν: The Five Nightmares, ο οποίος είναι country exclusive (αν και έχει εκδοθεί παλαιότερα από την Ανούμπις). Επίσης οι δύο τελευταίοι τόμοι στο εξωτερικό είναι εκτός αρχικής 60άδας.

Από την άλλη, η συλλογή περιέχει αρκετές ιστορίες με τον Θορ, τον Ντέντπουλ και τον Δόκτωρ Στρέιντζ, με τους τόμους των δύο τελευταίων να εμφανίζονται ως επί το πλείστον μετά την δεύτερη 60άδα.

Όσον αφορά τον Κάπτεν Μπρίτεν, ο μοναδικός τόμος που υπάρχει στην συλλογή εκτός του Μουρ, είναι το Κάπτεν Μπρίτεν και MI13: Vampire State, για τον οποίο δεν γνωρίζω πολλά πράγματα.

Και φυσικά το καλύτερο για το τέλος... τόμοι του Γούλβεριν. Θέλω να ελπίζω ότι θα δούμε τουλάχιστον ακόμα έναν τόμο του Γούλβεριν (του κανονικού, όχι του κλώνου-παιδιού του) στην συλλογή, αν και τα πράγματα εδώ είναι αμφίρροπα. Αν και υπάρχουν μερικοί τόμοι του ήρωα στην συλλογή, η εκδοτική μας τριπλάρει επιτόπια και μας λέει ότι ιστορίες όπως το Ολντ Μαν Λόγκαν και το Ορίτζινς "δεν συμπεριλαμβάνονται στην συλλογή από όσο γνωρίζουνε", παρότι για το πρώτο φημολογείται έντονα ότι η Ανούμπις έχει τα δικαιώματα, καθώς και για το δεύτερο έχει εκδοθεί από την Ανούμπις στο παρελθόν (συν του ότι οι τόμοι είναι στην αρχική 60άδα). Από την άλλη με το Όπλο Χ (και αυτό στην αρχική 60άδα) υπάρχει το όλο θέμα με τα δικαιώματα της Οξύ, αν και νομίζω πως ο τόμος είχε εκδοθεί περίπου κοντά χρονολογικά με αυτόν του Κρέιβεν.

Υ.Γ.: Για να κάνουμε πάρτυ με τον @nikolas12... τόμοι Χ-ΜΕΝ. Στην συλλογή δεν υπάρχουν πολλοί τόμοι πέρα το run του Γουίντον (Astonishing) και του Μόρινσον (New), καθώς δεν ξέρω κατά πόσο αυτοί ολοκληρώνονται επαρκώς με μόνο δύο τόμους από τον κάθε συγγραφέα. Επομένως, πέρα από την συνέχεια των τόμων αυτώ (ιδιαίτερα του Astonishing), θα ήθελα πολύ να δω ιστορίες από τον Uncanny τίτλο. Αν και ξέρω πως δεν υπάρχουν στην συλλογή, είναι κρίμα που δεν περιλαμβάνονται arcs από την Uncanny σειρά (αλλά και από τις άλλες που ανέφερα). Ιδιαίτερα για τους Uncanny Χ-ΜΕΝ, θεωρώ πως το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται ιστορίες τους στην συλλογή (χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος), είναι επειδή ίσως τα arcs τους να έπιαναν πολλά τεύχη, με αποτέλεσμα να χρειαζόντουσαν πολλοί τόμοι χωρισμένοι σε parts. Αλλά φανταστείτε λίγο τις ιστορίες... Dark Phoenix, Days of Future Past, Mutant Massacre, Fatal Attractions, Age of Apocalypse (το οποίο παίζει να έβγαινε και σε 35 parts), Phalanx Covenant, Operation Zero Tolerance, Messiah Complex και όλα αυτά σε σκληρόδετη έκδοση και με τις επιπλέον πληροφορίες στο τέλος. Το υπέρτατο όνειρο!

Το Demon in a Bottle έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως συμπεριλαμβάνεται στην ελληνική συλλογή. 

Από εκεί και πέρα, στην συλλογή του εξωτερικού υπάρχει ο τόμος Uncanny X-Men: Second Genesis από Κλερμοντ, όπως και country exclusive το Days of Future Past. (πέραν του Dark Phoenix που όπως φαίνεται εδώ το αποφύγαμε λόγω Οξύ). 

• Member ID:  35120
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  681
  • Achievement Points:  682
  • With Us For:  2115 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Υπολόγισα πως το Messiah Complex σίγουρα θα έμπαινε στη συλλογή σε δύο μέρη.Το ερώτημα είναι τι/ποια εξώφυλλα θα έβαζαν.Καινούργια φτιαγμένα για αυτό ή απο τα υπάρχοντα (τευχών ή και trade paperback); 

• Last Seen:  

On 12/10/2020 στο 12:00 ΠΜ, O Φρατζάτος είπε:

Υπολόγισα πως το Messiah Complex σίγουρα θα έμπαινε στη συλλογή σε δύο μέρη.Το ερώτημα είναι τι/ποια εξώφυλλα θα έβαζαν.Καινούργια φτιαγμένα για αυτό ή απο τα υπάρχοντα (τευχών ή και trade paperback); 

Αν έμπαινε η ιστορία Messiah Complex στην συλλογή σε δύο μέρη, τα υπάρχοντα εξώφυλλα που θα μπορούσαν να έβαζαν είναι:

Για το πρώτο μέρος το κλασσικό

1117589.jpg

ή το εναλλακτικό

944297.jpg

Για το δεύτερο μέρος ένα που μου άρεσε αρκετά

51AG5g53JUL._AC_SL1500_.jpg

Επεξεργασία από kaneda

• Last Seen:  

7 ώρες πριν, kaneda είπε:

Αν έμπαινε η ιστορία Messiah Complex στην συλλογή σε δύο μέρη, τα υπάρχοντα εξώφυλλα που θα μπορούσαν να έβαζαν είναι:

για το πρώτο μέρος το κλασσικό

1117589.jpg

ή το εναλλακτικό

944297.jpg

για το δεύτερο μέρος ένα που μου άρεσε αρκετά

51AG5g53JUL._AC_SL1500_.jpg

Αν και μου αρέσει η ιδέα αυτή,για το δεύτερο μέρος θα έβαζα το εξώφυλλο του chapter 7 ή 8 και έπειτα αν όχι κάποιο εναλλακτικό ή καινούργιο.Η ιστορία είναι 13 chapters/κεφάλαια/τεύχη σύνολο σωστά;

Πες το πρώτο μέρος είναι σύνολο 6 ή 7 τευχάκια και το δεύτερο είναι αναλόγως πόσο είναι το πρώτο,6 ή 7 τα υπόλοιπα τευχάκια. Το βρίσκω λίγο παραπλανητικό να βάλεις εξώφυλλο ενός τευχακιού που δεν είναι μέσα στο τόμο/τεύχος.Εδώ ακούστηκε παράπονο για τη "γκαλερί"  των εξωφύλλων των τευχών του τόμου του Punisher.Ήταν μαζί σε μια σελίδα σε μικρές διαστάσεις αντί για ολόκληρες σελίδες.Δεν είναι όμοιο με αυτό το πράγμα αλλά πάω στοίχημα πως θα ακουστούν παράπονα. :lol:  

Επεξεργασία από O Φρατζάτος

• Last Seen:  

On 12/10/2020 στο 2:39 ΜΜ, O Φρατζάτος είπε:

Αν και μου αρέσει η ιδέα αυτή,για το δεύτερο μέρος θα έβαζα το εξώφυλλο του chapter 7 ή 8 και έπειτα αν όχι κάποιο εναλλακτικό ή καινούργιο.Η ιστορία είναι 13 chapters/κεφάλαια/τεύχη σύνολο σωστά;

Πες το πρώτο μέρος είναι σύνολο 6 ή 7 τευχάκια και το δεύτερο είναι αναλόγως πόσο είναι το πρώτο,6 ή 7 τα υπόλοιπα τευχάκια. Το βρίσκω λίγο παραπλανητικό να βάλεις εξώφυλλο ενός τευχακιού που δεν είναι μέσα στο τόμο/τεύχος.Εδώ ακούστηκε παράπονο για τη "γκαλερί"  των εξωφύλλων των τευχών του τόμου του Punisher.Ήταν μαζί σε μια σελίδα σε μικρές διαστάσεις αντί για ολόκληρες σελίδες.Δεν είναι όμοιο με αυτό το πράγμα αλλά πάω στοίχημα πως θα ακουστούν παράπονα. :lol:  

Ναι, όντως έχεις δίκιο. Όλο το arc περιλαμβάνει περίπου 15 τεύχη και το εξώφυλλο που παρέθεσα για το δεύτερο μέρος, περιλαμβάνει το εξώφυλλο ενός τεύχους που ανήκει στο πρώτο μέρος (αν θεωρήσουμε δηλαδή ότι θα έβγαιναν δύο τόμοι με τον πρώτο να περιλαμβάνει τα τεύχη 1 έως 8 και τον δεύτερο τα τεύχη 9 έως 15).

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, καθώς όταν έψαχνα τα εξώφυλλα και είδα αυτό του Κέιμπλ, μου άρεσε πολύ και δεν παρατήρησα ότι αυτό θα άνηκε στο πρώτο μέρος. Γενικά πάντως θα ήθελα στο πρώτο μέρος να είναι ένα εξώφυλλο με πιο πολλούς χαρακτήρες (δείχνοντάς μας τους ήρωες που λαμβάνουν μέρος στην ιστορία) και στο δεύτερο μέρος ένα εξώφυλλο πιο απλό, το οποίο σου δίνει και πληροφορίες σχετικά με την πλοκή (τον Κέιμπλ να είναι μαζί με το μωρό που ψάχνουν όλοι).

Επί την ευκαιρία να πω πως και εμένα δεν μου άρεσε που ο τόμος του Πάνισερ δεν είχε τα εξώφυλλα πριν από το κάθε τεύχος, αλλά τα είχε σαν μικρογραφίες στο τέλος του τόμου. Αν ήταν ο τόμος μεγάλος σε μέγεθος τύπου Κάπτεν Μπρίτεν ή Δόκτωρ Στρέιντζ, να καταλάβω ότι και καλά θα έπιανε πολύ "όγκο" ο τόμος και μπορεί να ξέφευγε από τα στάνταρ που ακολουθεί η εκδοτική. Παρόλα αυτά όμως ο τόμος είναι σχετικά μικρός σε μέγεθος και καλό θα ήταν να βλέπαμε τα εξώφυλλα κανονικά πριν από το κάθε τεύχος, ούτως ώστε να γνωρίζει ο αναγνώστης πότε η ιστορία αλλάζει τεύχος (πράγμα που όμως είναι ευδιάκριτο σε αυτόν το τόμο), αλλά και να μπορεί να απολαμβάνει καλύτερα τα εξώφυλλα στο κανονικό τους μέγεθος.

Επεξεργασία από kaneda

• Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  669
  • Content Count:  4964
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  284
  • With Us For:  2497 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

https://myboxes.gr/?product=tbgn2box

H Anubis μέσω του myboxes ξεστοκάρει το E is for Extinction και Imperial, αφού μαζί με το Avengers Κόκκινος Πόλεμος (ιστοριάρα από Geoff Johns, διαβάστε το γιατί αξίζει) και με την τιμή στα 24,90 ουσιαστικά δίνει κάθε τόμο στα 8,30. Το πρώτο έχει κυκλοφορήσει από τη συλλογή, το δεύτερο αναμένεται το 2021 και θα καθυστερήσει αρκετά. Σίγουρα η ποιότητα έκδοσης της συλλογής είναι πολύ ανώτερη, απλά δε μπορώ να καταλάβω τη λογική.

Επίσης μια λεπτομέρεια που δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που πρόσεξε και σε αυτήν βρίσκω φουλ λογική. Περνώντας τα στοιχεία κάθε τόμου στη βάση, είδα ότι κάποιοι τόμοι που είναι επανεκδόσεις παλιότερων τίτλων της Anubis δεν έχουν μεταφραστεί εκ νέου. Στον τόμο του Thor ας πούμε αναγράφεται ως μεταφραστής ο Σάββας Αργυρού, ο οποίος όμως πλέον δουλεύει για το Οξύ και παλιότερα ήταν συνεργάτης της Anubis. Το πρόσεξα γιατί στις επανεκδόσεις είδα άλλα ονόματα από τα συνήθη του Κανελλόπουλου και του Τσιάρα. (ναι προφανώς το Kraven έγινε εκ νέου μετάφραση)

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Σε κορόιδα απευθύνεται η Anubis φαίνεται... Ποιος θα αγοράσει πακετάκι με τα X-Men ενώ κυκλοφορούν ήδη από την συλλογή;

Για την μετάφραση νομίζω το είχα αναφέρει σε παλαιότερη δημοσίευση εδώ που αναλύαμε τους μεταφρασές κάθε τόμου. Είναι Τσιάρας, Μανούσος, Κανελλόπουλος + Τσέλιος σε 1 τόμο μόνο (New Avengers), τα άλλα έχουν την παλιά μετάφραση της Anubis.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Tετάρτη σήμερα... Δε νομιζω να μάθουμε από σήμερα το επόμενο τεύχος, αλλά για να δούμε...

• Member ID:  34863
  • Group:  Νέα Μέλη
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  24
  • Achievement Points:  24
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2161 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Το επομενο ειναι ΘΟΡ και κυκλοφορει απο ΟΞΥ με διαφορετικο τιτλο και μονο 18,89€  https://brainfood.gr/proion/thor-o-panisxyros/

1691804826_Scan_20201022(2).thumb.jpg.2e5ead7ba2f5fa1e478a1653968eb80c.jpgScan_20201022.thumb.jpg.1f241613233ca88d634ba972f25e86ef.jpg

• Member ID:  35697
  • Content Count:  257
  • Achievement Points:  260
  • With Us For:  1989 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, st2anger είπε:

Το επομενο ειναι ΘΟΡ και κυκλοφορει απο ΟΞΥ με διαφορετικο τιτλο και μονο 18,89€  https://brainfood.gr/proion/thor-o-panisxyros/

1691804826_Scan_20201022(2).thumb.jpg.2e5ead7ba2f5fa1e478a1653968eb80c.jpgScan_20201022.thumb.jpg.1f241613233ca88d634ba972f25e86ef.jpg

Επιτέλους εμφανίστηκε ο thor χρόνια και ζαμάνια είχαμε να τον δούμε σε ποιο τεύχος θα είναι η συνέχεια  MARVEL SUPER HEROES?

• Member ID:  35058
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  1237
  • Achievement Points:  1308
  • Days Won:  2
  • With Us For:  2123 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ναι.Η συνέχεια του "ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ:ΜΕΡΟΣ 1" σε ποιό τεύχος είναι;:thinking:

• Member ID:  32436
  • Content Count:  179
  • Achievement Points:  179
  • With Us For:  2780 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Γιατί δεν έβαλαν το Thor God of Thunder, που είχε εκδόσει η anubis σε τευχακια αλλά είναι εξαντλημένα, και ασχολήθηκαν με Οξύ πάλι ? :damn:

Η έκδοση της Οξύ είναι 240 σελίδες, έχει πιο πολλά τεύχη. Της hachette 200. 

N1040130.jpg

• Member ID:  33848
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  112
  • Achievement Points:  112
  • With Us For:  2377 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Αφού  εκδίδουν  και ιστορίες  που έβγαλε  η Οξύ  να ελπίζουμε  και σε world war hulk ή  dark phoenix saga ?

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Σκάναρα τη σελίδα που λέει ότι η συνέχεια της ιστορίας θα είναι στο τεύχος 36. Αργεί λίγο, αλλά όλα καλά. Προσωπικά δεν έχω την έκδοση της Οξύ, δε με ενδιέφερε τότε και ήταν αρκετά ακριβή, αυτή της Hachette έχει λιγότερα τεύχη. Μπορεί να την αγοράσω λόγω Jurgens, αλλά γενικά είμαι της άποψης όσο λιγότερες επανεκδόσεις Οξύ και όσο περισσότερες ολοκαίνουριες ιστορίες τόσο το καλύτερο :) 

img20201022_10031525.jpg 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Είχα πει στον εαυτό μου ότι αν μπει η συγκεκριμένη ιστορία θα παρηγορηθώ επειδή η έκδοση της ΟΞΥ την οποία έχω, έχει 2 παραπάνω τεύχη... Η αλήθεια είναι ότι και πάλι χαλάστηκα λίγο :lol:

Να σας πω την αλήθεια, παρά την επανέκδοση Κρειβεν, μου φαινόταν απίθανο πάλι να δούμε επανέκδοση Οξύ. Όλα είναι πιθανά φαίνεται. Σέβας στον φιλο @Laz33 που επέμενε και το έλεγε κ το ξαναλεγε για το συγκεκριμένο τεύχος Θωρ. Κρίμα γιατί μπορούσαν να μπουν πολλές αδημοσιευτες ή έστω εξαντλημενες ιστορίες του ήρωα. 

• Member ID:  35023
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  1059
  • Achievement Points:  1111
  • With Us For:  2128 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ενδιαφέρον. Η ιστορία ήταν κοντά στην ξένη συλλογή οπότε είναι λογική επιλογή αλλά από όλες τις πιθανές επανεκδόσεις της Οξύ αυτήν δεν την περίμενα. Μπορεί κάποιος να προτιμήσει την έκδοση της Οξύ επειδή είναι μεγαλύτερη αλλά αμφιβάλλω αν η διαφορά αξίζει 10 ευρώ. Πάντως τώρα που είδαμε και δεύτερη επανέκδοση, πιστεύω πως είναι αναπόφευκτο ότι θα δούμε το Dark Phoenix αργά ή γρήγορα.

• Last Seen:  

Δύο πράγματα που περιμένω:

1.Τον Laz να πει 3 στα 5 (ή 4 στα 5).

2.Και τις αναπόφευκτες συγκρίσεις μεταξύ εκδόσεων.

Όποιος ξίνισε με τα νέα μπορεί να μου δώσει οχτώ ευρώ να του πάρω το The God Butcher tpb της Anubis.Το έχει το ψιλικατζίδικο κοντά μου.Απλά είναι λίγο τσαλακωμένο κάτω δεξιά γωνία το εξώφυλλο.Εκδόσεις περιπτέρου,καταλαβένετε.  :lol:  

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Με τόσες εύστοχες επιλογές του @Laz33 νομίζω ότι οι προβλέψεις του θα μεταφερθούν από το GreekComics στην KingBet. Βασικά αφού είναι από Θεσσαλονίκη, παίζει να του δώσουν εκπομπή οι Betarades :lol: @O Φρατζάτος 8 ευρώ το The God Butcher; Χωρίς πλάκα το ψήνω να μου στείλεις που είναι το ψιλικατζίδικο, γιατί δεν το έχω και το θέλω.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Aφού περιμένει ο Φρατζάτος θα το πω.
3 στα 3 μέχρι στιγμής στις προβλέψεις μου κύριοι :)

On 13/9/2020 στο 9:14 ΜΜ, Laz33 είπε:

To ΄χαμε πει και παλιότερα.
Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ακολουθούμε σχεδόν πιστά την αγγλική συλλογή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι απ΄τους 28 πρώτους τόμους που γνωρίζουμε, οι 24 βρίσκονται και στην πρώτη 60άδα της αγγλικής έκδοσης.

Μόνο οι τόμοι Deadpool, Guardians of the Galaxy, Doctor Strange και το Captain America Εκτός Χρόνου είναι "άκυροι".
Άρα να μην περιμένουμε πολλές εκπλήξεις.

Δείτε λίγο ποιοι είναι οι 60 πρώτοι τόμοι στην αγγλική συλλογή. Ένα τουλάχιστον 85% αυτών θα το δούμε και στην Ελλάδα :)

Πιστεύω οι επόμενοι 5 τόμοι στην Ελλάδα (με ανακατεμένη σειρά) θα είναι αυτοί:

022.thumb.jpg.23ed4a15009a21ca8dae530cbd4a1dcf.jpg 025.thumb.jpg.9e3cd9ae57c961c5c4794e6abddab83e.jpg 029.thumb.jpg.cc1c1c560994cff060978174e3b7d0c7.jpg

026.thumb.jpg.c8647694348ee47fc0a2442adf6e3c21.jpg 027.thumb.jpg.5ceef1265df2944a32548f899f898a5c.jpg

Αουτσάιντερ αυτός:

002.thumb.jpg.3a278ab212cd503fdc428bc32a888eab.jpg

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί ο Τσιάρας σταμάτησε να δίνει πληροφορίες.
Σου λέει τι ρωτάτε συνέχεια ρε καρντάσια τι θα βγει και τι θα βγει, δείτε την αγγλική συλλογή κι ένα 90% αυτής θα μπει και στην ελληνική και μάλιστα σχεδόν με την ίδια σειρά. Το άλλο 10% κρατήστε το για έκπληξη να ΄χετε με κάτι ν΄ασχολείστε :lol:

Ο επόμενος τόμος για να μη σπάτε άδικα το κεφάλι σας ποιος θα ΄ναι, δείτε το ποστ μου παραπάνω :cheers5:

• Member ID:  2322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  5075
  • Achievement Points:  5149
  • Days Won:  105
  • With Us For:  6630 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Τι φάση αυτός ο τόμος του Θωρ? Είναι καμία βασική ιστορία όπως οι αντίστοιχες μέχρι τώρα του Spiderman?

• Last Seen:  

1 ώρα πριν, nikolas12 είπε:

Με τόσες εύστοχες επιλογές του @Laz33 νομίζω ότι οι προβλέψεις του θα μεταφερθούν από το GreekComics στην KingBet. Βασικά αφού είναι από Θεσσαλονίκη, παίζει να του δώσουν εκπομπή οι Betarades :lol: @O Φρατζάτος 8 ευρώ το The God Butcher; Χωρίς πλάκα το ψήνω να μου στείλεις που είναι το ψιλικατζίδικο, γιατί δεν το έχω και το θέλω.

Να ξέρεις πως δεν είναι άφθαρτο,έκδοση περιπτέρου είναι,ίσως και ξεχασμένη αλλά πάντως λιασμένο δεν είναι.

Πρόκειται για αυτό:

Και συγκεκριμένα αυτό:

THORGODTOMOI_0001.thumb.jpg.ea33711657311bd817cd745c420a2816.jpg

Το trade paperback της Anubis.

Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ρώτησα τιμή αλλά ο ψιλικατζής κοιτάει αυτό που γράφει και πληρώνεις αυτό....ή τουλάχιστον έτσι πρέπει.Είναι 7,90 ευρώ.

Πρόκειται για αυτό το μαγαζί:

20201022_120053.thumb.jpg.62dd01adefeeaa3d2ea0decdea7065f7.jpg

20201022_120151.thumb.jpg.95e1545f8da164dc9e922615c64bd0f7.jpg

Είναι κοντά στην Λάρνακος 35,Νέα Φιλαδέλφεια.

20201022_115809.thumb.jpg.8bf73f57475549a918125bf853a7e08c.jpg

Το κόμικ σταντ είναι ακριβώς αριστερά των σκαλιών πριν μπεις στο εσωτερικό κατάστημα.Όλα τα κόμικ που διαθέτει είναι στο πάνω μέρος.Ακριβώς απέναντι από τα ψυγεία και πίσω από το ψυγιάκι των ενεργειτικών ποτών Hell που θα δεις κατευθείαν με το που μπεις σε αυτό το υπόστεγο που βλέπεις στις φωτογραφίες.Και όχι παρά που έχει ψυγεία,δεν έχει υγρασία.

Και από ότι βλέπω είτε θα ρίξεις ποδαρόδρομο ή θα κάψεις βενζίνη.Είναι ανοιχτά μέχρι της 22:30 ή 23:30 το βράδυ.Αλλά είσαι σίγουρος; Ξαναλέω είναι έκδοση περιπτέρου. :lol:   

• Member ID:  2322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  5075
  • Achievement Points:  5149
  • Days Won:  105
  • With Us For:  6630 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
8 λεπτά πριν, O Φρατζάτος είπε:

Να ξέρεις πως δεν είναι άφθαρτο,έκδοση περιπτέρου είναι,ίσως και ξεχασμένη αλλά πάντως λιασμένο δεν είναι.

Πρόκειται για αυτό:

Και συγκεκριμένα αυτό:

THORGODTOMOI_0001.thumb.jpg.ea33711657311bd817cd745c420a2816.jpg

Το trade paperback της Anubis.

Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ρώτησα τιμή αλλά ο ψιλικατζής κοιτάει αυτό που γράφει και πληρώνεις αυτό....ή τουλάχιστον έτσι πρέπει.Είναι 7,90 ευρώ.

Πρόκειται για αυτό το μαγαζί:

20201022_120053.thumb.jpg.62dd01adefeeaa3d2ea0decdea7065f7.jpg

20201022_120151.thumb.jpg.95e1545f8da164dc9e922615c64bd0f7.jpg

Είναι κοντά στην Λάρνακος 35,Νέα Φιλαδέλφεια.

20201022_115809.thumb.jpg.8bf73f57475549a918125bf853a7e08c.jpg

Το κόμικ σταντ είναι ακριβώς αριστερά των σκαλιών πριν μπεις στο εσωτερικό κατάστημα.Όλα τα κόμικ που διαθέτει είναι στο πάνω μέρος.Ακριβώς απέναντι από τα ψυγεία και πίσω από το ψυγιάκι των ενεργειτικών ποτών Hell που θα δεις κατευθείαν με το που μπεις σε αυτό το υπόστεγο που βλέπεις στις φωτογραφίες.Και όχι παρά που έχει ψυγεία,δεν έχει υγρασία.

Και από ότι βλέπω είτε θα ρίξεις ποδαρόδρομο ή θα κάψεις βενζίνη.Είναι ανοιχτά μέχρι της 22:30 ή 23:30.Αλλά είσαι σίγουρος; Ξαναλέω είναι έκδοση περιπτέρου. :lol:   

Κανονικός Ντέντεκτιβ. Ένα Μίκυ Μυστήριο για τον κύριο παρακαλωωωωωωωωωωωωωωω!!! :lol: