Jump to content

stepgios

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  310 [ Donate ]

Community Reputation

463 Active

1 Follower

About stepgios

 • Rank
  Mouzaki-city
 • Birthday 01/01/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Μουζάκι
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

742 profile views
 1. Για να γίνει μια σχετική συζήτηση, δεν έχω διαβάσει τα Old Man Logan και Arkham Asylum. Από τα άλλα, ισάξια του Watchmen βρήκα το DD: Born Again(ιστορία-σκίτσο) και το Marvels(για το σκίτσο περισσότερο). Τα άλλα για μένα είναι κατώτερα. Υ.Γ. Συμφωνώ και υπογράφω για το From Hell!
 2. stepgios

  www.bookdepository.com

  Τελικά, όπως μου υποδείξατε αρκετοί ( και σας ευχαριστώ), επέμεινα και μου το ξανάστειλαν χωρίς επιπλέον χρέωση. Καλή εξυπηρέτηση.
 3. Δεν ξέρω αν σχετίζεται, αλλά κι εμένα μία από Αμερική Amazon ήρθε 14 μέρες νωρίτερα, σήμερα.
 4. stepgios

  CAPTAIN MARVEL - ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

  Όσες φορές μου έχει τύχει να χάσω τεύχος το παραγγέλνω τη Δευτέρα ή την Τρίτη στο περίπτερο.Την Τετάρτη το φέρνουν. Αν το παραγγείλω πιο μετά δυσκολεύονται να το φέρουν.
 5. stepgios

  CAPTAIN MARVEL - ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

  Πραγματικά έστω και σε μέγεθος Μπλεκ να ήταν και να είχε 5 ιστορίες σε κάθε τεύχος, θα το έπαιρνα σίγουρα. Κάτι σαν το παλιό Σπάιντερμαν, έτσι κι αλλιώς οι ήρωες ίδιοι είναι. Δεν ξέρω αν είναι οικονομικά και εκδοτικά δυνατόν, αλλά επειδή τα κόμικς είναι γραμμένα να διαβάζονται σε συνέχειες παρά σαν τόμοι, είναι άλλο το αίσθημα της αναμονής για την ιστορία κάθε μήνα, δεκαπενθήμερο ή εβδομάδα κι άλλο να περιμένεις ένα εξάμηνο για το επόμενο τομάκι. Το μείον βέβαια είναι πως Αγγλικά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε και διαδίκτυο υπάρχει και μέχρι να μεταφραστεί, εκδοθεί και κυκλοφορηθεί η ιστορία θα είναι γνωστή.
 6. stepgios

  Avengers: Infinity War (2018)

  Την είδα σήμερα. Η καλύτερη ταινία των Εκδικητών έως τώρα, ο Θάνος αξίζει για Νο.1 κακός. Μου άνοιξε η διάθεση να ξαναδιαβάσω το Infinity Gauntlet μετά από πόσα χρόνια που βγήκε, στα ελληνικά αυτή τη φορά από τις Οξύ. 9/10 από εμένα.
 7. @ramirez Είναι στο στυλ του bookdepo με δωρεάν μεταφορικά από μια πρόχειρη ματιά που έριξα, έτσι;
 8. stepgios

  www.bookdepository.com

  Εμένα ακόμη να μου έρθει ένα βιβλίο από παραγγελία αρχών Ιανουαρίου. Τους έστειλα για αποζημίωση και είπαν ότι είχαν πρόβλημα τα ελληνικά ταχυδρομεία μετά την Πρωτοχρονιά και πως τώρα έχει λυθεί και θα έρθει. Αλλά τίποτα ακόμη. Έχει τύχει σε κανέναν να αποζημιώνουν ή να ξαναστέλνουν;
 9. stepgios

  USAGI YOJIMBO [ STAN SAKAI ]

  @Θρηνωδός Κι ό,τι με είχες ψήσει με την παρουσίαση να το ξεκινήσω. Ευτυχώς παρήγγειλα μόνο ένα βιβλίο (saga book 2). Θα αναμείνω κι εγώ τις νέες έγχρωμες επανεκδόσεις να τις συγκρίνω και βλέπουμε.
 10. Σε αυτό συνετέλεσε και ότι οι ταινίες δημιούργησαν δικό τους σύμπαν. Έτσι αντί να επηρεάζουν τις εξελίξεις των ιστοριών και των χαρακτήρων τα κόμικς, το έκαναν οι ταινίες. Ήταν πολύ μεγάλη η αρχική επιτυχία, μετά τις παλαιότερες χλιαρές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές προσπάθειες και μέσα στη χαρά τους από τις πωλήσεις, έχασαν-άφησαν τον έλεγχο των χαρακτήρων στους σεναριογράφους, αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ.
 11. Πρέπει να είναι το ΔΥΟ.... Αν ανοίξω κάποια στιγμή στο μέλλον τις κούτες στην αποθήκη με τα παλιά βιβλία και κόμιξ ίσως υπάρχει καμιά σελίδα και το επιβεβαιώσω. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!
 12. Μου ήρθε κι εμένα σήμερα τελικά πλην ενός, του nausicaa and the valley of the wind. Ε, ρε να μην μπορούμε να ησυχάσουμε για ένα βιβλίο ακόμη....
 13. Η παραγγελία απεσταλμένη από τις 9/1 ακόμη να φανεί από το bookdepo... Μια εβδομάδα ακόμη και μετά μέηλ....
 14. Το 'κοίτα και μάθε' και το τελευταίο κάτι μου θυμίζουν ως εξώφυλλα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι τα συγκεκριμένα... Μόνο αν κάποιος θυμόταν ακριβώς την ιστορία γιατί πέρασαν και αρκετά χρόνια...
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.